Schrijf een ervaring over Sunny Cars en maak kans op mooie prijzen!

Sunny Cars

Url: https://www.sunnycars.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: autohuur

Logo van Sunny Cars

Ben je nog op zoek naar een huurauto op je volgende vakantiebestemming? Dan kan Sunny Cars je wellicht verder helpen. In 1991 werd deze aanbieder van huurauto's opgericht in München. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke Europese organisaties die zich specialiseren in het verhuren van auto's. Bij Sunny Cars kun je een huurauto vinden in meer dan 120 landen en 8.000 verschillende bestemmingen. De huurauto's zijn niet van Sunny Cars zelf, maar van lokale autoverhuurders. Dit kunnen grotere partijen zijn, zoals Budget Rent a Car en Europcar, maar ook kleinere verhuurders die de omgeving goed kennen. Afspraken die ze maken met de autoverhuurders moeten aan strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Door op deze manier te werken kan Sunnny Cars zo voordelig mogelijk alle auto's aanbieden en de prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Alle prijzen zijn all-in, wat betekent dat bij elke huurauto de beste verzekeringsvoorwaarden zijn inbegrepen. Op deze manier wil Sunny Cars zo veel mogelijk mensen laten genieten van een zorgeloze vakantie.

Dit is volledig in lijn met het 'Rent a Smile' principe dat ze hanteren. Dit wil zeggen dat het het doel van de organisatie is dat je snel en gemakkelijk een goede en voordelige auto kunt vinden en de ervaring optimaal is.

op 20 oktober 2019 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2019

Geven een kleinere maar duurdere auto mee en je krijgt onverwacht een hoge creditcard afschrijving. de 2 is omdat de auto prima was, maar je verwacht service en verantwoordelijkheid. Deze nemen ze vanaf Nederland niet. Ondanks de all inn dekking etc. Op vakantie gaat het om ruimte en niet om de catalogus prijs. Misleidend vanuit Mallorca en geen verantwoordelijkheid vanuit Nederland

  • Algemeen 2
op 11 september 2019 bestemming: Italië / Alghero, reisperiode: september 2019

Online boeken is zeer eenvoudig en betaling via CreditCard verliep ook vlot. Had een mailtje gestuurd en kreeg supersnel een antwoord, klantenservice is een dikke 10.

Op ontvangen boekingsbevestiging staat duidelijk aan de linker bovenkant waar je de auto kan ophalen en het bedrijfsnaam van lokale verhuurder.

De wachtrij was redelijk lang aan de luchthaven op Alghero ( Sardinie), ondanks 2 medewerkers bij Sicily by Car. Duurde bijna een uur en uitleg was ook niet erg duidelijk, hierdoor weer een uurtje lopen zoeken.

We hadden een volkswagen polo geboekt en kreeg een upgrade naar een Fiat 500L omdat ze geen gelijkwaardige meer hadden staan.

Het inleveren van de wagen was ook vlot en borg heel snel via CC teruggekregen.

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Nice, reisperiode: juli 2019

Nooit meer Sunny Cars. Bij ophalen auto in Nice was er een probleem dat ze lokaal niet op konden lossen. Kregen bij helpdesk van Sunny Cars een zaterdaghulpje aan de telefoon die niet van plan was om maar ergens mee te helpen. Ja, hij kon annuleren tegen 150 euro extra kosten. En daarna lokaal de hoofdprijs moeten betalen voor een andere verhuurauto omdat je niet anders meer kunt. Terug na vakantie 3 keer gemailed met Sunny Cars om toelichting te vragen. Gewoon geen enkele reactie. Waardeloze service. Gewoon niet boeken!

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws