Schrijf een ervaring over Sunny Cars en maak kans op mooie prijzen!

Sunny Cars

Url: https://www.sunnycars.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: autohuur

Logo van Sunny Cars

Ben je nog op zoek naar een huurauto op je volgende vakantiebestemming? Dan kan Sunny Cars je wellicht verder helpen. In 1991 werd deze aanbieder van huurauto's opgericht in München. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke Europese organisaties die zich specialiseren in het verhuren van auto's. Bij Sunny Cars kun je een huurauto vinden in meer dan 120 landen en 8.000 verschillende bestemmingen. De huurauto's zijn niet van Sunny Cars zelf, maar van lokale autoverhuurders. Dit kunnen grotere partijen zijn, zoals Budget Rent a Car en Europcar, maar ook kleinere verhuurders die de omgeving goed kennen. Afspraken die ze maken met de autoverhuurders moeten aan strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Door op deze manier te werken kan Sunnny Cars zo voordelig mogelijk alle auto's aanbieden en de prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Alle prijzen zijn all-in, wat betekent dat bij elke huurauto de beste verzekeringsvoorwaarden zijn inbegrepen. Op deze manier wil Sunny Cars zo veel mogelijk mensen laten genieten van een zorgeloze vakantie.

Dit is volledig in lijn met het 'Rent a Smile' principe dat ze hanteren. Dit wil zeggen dat het het doel van de organisatie is dat je snel en gemakkelijk een goede en voordelige auto kunt vinden en de ervaring optimaal is.

op 26 april 2019 bestemming: Cyprus / Paphos, reisperiode: april 2019

Auto bij Sunny Cars gehuurd vanwege prettige ervaring op de vakantiebeurs. Dit i.t.t. eerdere autohuur bij andere bedrijven. Het reserveren via website van Sunny Cars verloopt voorspoedig. Wij hadden op papier een Ford Fiësta gereserveerd (of iets soortgelijks). Bij Paphos airport kregen we een Citroen C3 mee.
Prima auto, wel een lichtgewicht in het gebergte. Kostte de motor flink moeite (versnelling 2) om bergopwaarts te rijden. Vaak terugschakelen naar 1. Ford sterker?
Ook de afhandeling bij terugkomst op de luchthaven was prima. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 februari 2019 bestemming: Argentinië / cordoba, reisperiode: december 2018

Ik huur graag via sunny cars omdat je exact weet wat de kosten zijn. Volledige verzekering echt geen omkijken naar. Al een aantal keren schade gehad aan voorruit, zonder morren alles terug. Ik zeg perfect. Sunny cars is een tussenpersoon, alle problemen die je krijgt dien je bij de verhuurder te regelen en dat werkt ook altijd perfect. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2018 bestemming: Duitsland / Munchen, reisperiode: september 2018

Sunnycars lost problemen niet op. Ik heb via Sunny Cars een auto gehuurd in Munchen. Daar bleek het via het bedrijf Buchbinder te gaan. Deze Buchbinder scoort een 0,8 van de 10 na 369 stemmen op trustpilot. Dit staat haaks op de opmerking van Sunny 'We werken uitsluitend samen met de beste partners ter wereld....sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen.'
De gereserveerde borg van E1000,- (!) euro staat nog steeds gereserveerd op mijn creditcard omdat buchbinder einde huurcontract niet correct heeft door gevoerd. Ik heb Sunny cars hier 3x over gebeld, aangezien ik mijn creditcard hoog nodig heb voor mijn werk. De eerste 2x schoven ze het af op mijn creditcardmaatschappij, de 3e x kreeg ik een klachtenformulier via mijn mail. Na ruim een week had ik nog niets gehoord en bij navraag hoe het ervoor stond met mijn klachtafhandeling kreeg ik een standaard antwoord dat ze hem goed ontvangen hadden, nog geen antwoord konden geven omdat ze afhankelijk zijn van de info van de lokale autoleverancier.
Niet een keer heeft Sunny Cars begrip of empathie getoond voor mijn probleem. De mails beginnen met 'beste klant' wat op mij erg standaard en onpersoonlijk overkomt na al het contact dat ik al met ze gehad heb.

Het ergste is, het probleem van de terugstorting van E1000,- is nog steeds niet opgelost. Sunny Cars zit er duidelijk niet bovenop en lijkt ook de noodzaak niet te begrijpen. Ik ben al heel wat tijd kwijt met regelwerk.
Mijn vertrouwen in hun is inmiddels volledig weg. Ik zal ook niet nog eens een auto via hun huren. Ik vraag me af hoe ze ergere problemen af zullen handelen. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws