noSun reizen wint Reisgraag Award 2024

Geschreven op 22 januari 2024 door Tl

noSun-team met de award
noSun-team met de award
Reisorganisatie noSun reizen heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2024' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews over 2023 heeft deze touroperator uit Enschede het beste gescoord in de categorie Actieve vakantie.

Reactie Martijn Boshuis: "Hoe bijzonder is dat? 5 jaar op een rij mag noSun reizen zich de beste aanbieder noemen van actieve en avontuurlijke reizen.

Jaar na jaar is de uitdaging groter om te zorgen voor een nog hoger cijfer met de actieve groepsreizen en singlereizen. De klantgerichte benadering en de eeuwige zoektocht naar die net even andere reisbestemming maken dat de noSun reizigers jaar na jaar weer terugkomen voor een avontuurlijke reis. 

Deze award is de bevestiging dat we op de goede weg zijn en de komende jaren gaan wij weer enorm ons best doen om alles net even anders te doen dan de rest.

De komende tijd zullen de reizen steeds duurzamer worden. Achter de schermen werken we hier hard aan. 

Ook dit jaar mogen we noSun weer de beste aanbieder van actieve en avontuurlijke vakanties noemen. Namens het hele team, hartelijk dank aan al die noSun reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld en met noSun op singlereis of groepsreis gaan."

 

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 54.000 reviews over bedrijven in de reisbranche gekeurd. Dit is de 13e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2024 op https://www.reisgraag.nl/awards/2024/

Nieuws