Bolderman Excursiereizen

Grafiek met verloop van cijfer op basis van ervaringen
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB Type reizen: excursiereizen
http://www.bolderman.nl/

Er zijn 369 ervaringen ingevuld. Het gemiddelde cijfer van Bolderman Excursiereizen is een 8,5.

Aanbod naar 33 landen

Laatste Ervaringen

  • Lees 369 ervaringen over Bolderman Excursiereizen

  • op 21 oktober 2014

    Hotel Zora is op een schiereiland gelegen tussen de bomen, vanuit de hotelkamer prachtig uitzicht over de zee. Van daaruit leuke trips gemaakt en historische steden bezocht zoals Sibenik, Split en Trogir. Geboekt met Bolderman Excursiereizen.

  • op 21 oktober 2014

    Zo dat was de eerste reis met Bolderman en gelijk de laatste. Wat een drama. Ik heb nog nooit zo'n gladde buschauffeur meegemaakt. De beste man gaf gelijk al aan dat de opbrengst van de drank, soep en koffie voor hem zou zijn. Nou dat hebben we gemer...

  • op 21 oktober 2014

    Goedereis met ervaren chauffeur en zeer goede reisbegeleding in Berlijn. Prettig waren de rustpauzes (goed gepland) . De bus van Beuk waszeergoed . Veel gezien in korte tijd en een stadstocht blijft hoog in onze prioritei staan. Geboekt met Bolderm...

Bolderman Excursiereizen

Website van Bolderman Excursiereizen Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels.

Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in V...Meer over Bolderman Excursiereizen

Nieuws

Het belangrijkste nieuws vind je in het overzicht hieronder:

Onderwerp Datum

Forum

In het forum kunnen mensen vragen stellen en beantwoorden. Mogelijk staat het antwoord op jouw vraag hier tussen.

Onderwerp Datum
Doelgroep vooral senioren? A. De Vries op 4 maart 2013
Wie heeft ervaring met de busreis naar Toscane? Wil Reijnders op 24 februari 2013
Reizen kroatie Corrina op 6 januari 2013
Kerstreis Polen met Bolderman Elaewa op 22 september 2012
Polen J.Willems op 15 september 2012
Schotland Nieuwmans op 27 december 2011
Excursiereis Sint Petersburg Echtpaar op 9 november 2011
Noorwegen Kokopelli op 9 januari 2011