Amorgos

Url: https://www.amorgos.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: blue cruise

Logo van Amorgos

Amorgos is opgericht in 1997 en is specialist op het gebied van zeilvakanties. Voor zowel beginners als gevorderden en zelfs families zijn er passende reizen. Je kunt je individueel aanmelden, maar ook met gezinnen en groepen deelnemen aan de reizen. Er zijn meerdere opties voor zeilvakanties. Kan je zelf al zeilen? Dan kan je een zeilboot huren en je eigen weg gaan. Ook kun je leren zeilen als je het nog niet (goed genoeg) kunt. Zo worden er verschillende cursussen gegeven om te leren zeilen. Als laatste optie kun je ook ontspannen vakantie vieren door op een groot zeilschip mee te varen, wat de laatste optie is. Hierbij kun je heerlijk luieren op het dek terwijl de bemanning zeilt. Natuurlijk kun je wel meehelpen als je zin hebt in wat actie. Ook worden er speciale zeilvakanties voor singles en gezinnen aangeboden door Amorgos.

De reisorganisatie biedt zeilvakanties aan naar verschillende bestemmingen. Zo kun je een zeilvakantie boeken naar Griekenland, Turkije, Kroatië, Nederland, Italië en de Caribbean. Ieder jaar organiseert Amorgos 30 tot 40 verschillende zeiltochten in ongeveer 15 gebieden. Amorgos is aangesloten bij de ANVR, SGR, CWO (Commissie Watersportopleidingen) en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een zeilvakantie boeken bij deze organisatie.

Het hoofdkantoor van Amorgos is gelegen in Almere. Hier kunnen de medewerkers je helpen met het boeken van een vakantie of het beantwoorden van vragen.

Ervaringen met Amorgos

Amorgos krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen