Ervaringen Estivant Vakanties

Pagina 1 van 9 met 872 resultaten

op 2 augustus 2020 bestemming: Nederland / Roggel, reisperiode: juli 2020

Zowel ik, als mijn zoon van 11 en dochter van 7 wilden nog wel een week blijven. De Leistert is een prachtige camping, leuk meer en mooi zwembad. Het Estivant team fantastisch. Veel te doen.....kinderen vinden elkaar direct en contact met de andere ouders is zo makkelijker gelegd. Onze eerste Estivant ervaring maar vast en zeker niet de laatste.

  • Algemeen 9
op 2 januari 2020 bestemming: KroatiŽ / Porc, reisperiode: juli 2019

Mooien vak. en giede begelijding

  • Algemeen 8




op 1 januari 2020 bestemming: Griekenland / Ammoudara, reisperiode: augustus 2019

Gewoon heerlijk! Reisleidster Rosalie doet het heel goed!

  • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: mei 2019

Leuk hoteletje, zeer leuke groep mensen en super reisleidster

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Het reis is geweldig en goed geregeld.
Alleen was er een dag dat het zwaar tegenvalt. Jammer en de reisleidster kan van te voeren niet weten.

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

Geweldige reis zou alleen wat bootexcursies erin doen en geen hike voor de rest perfecte vakantie leuke groep mooi hotel en waanzinnig eiland....meer baaitjes laten zien is een pre

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: Oostenrijk / Zell am See, reisperiode: december 2019

Het hotel ligt tegenover een apres ski bar dat veel overlast geeft en het buffet met avondeten mag iets uitgebreider voor degenen die geen varkensvlees eten. De matrassen van de eenpersoonskamers zijn echt te dun en dus oncomfortabel. Voor de rest was alles goed.

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: Griekenland / pytagorion, reisperiode: september 2019

Ik heb het goed gehad , leuke activiteiten

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: augustus 2019

Heerlijke vakantie gehad; veel o utdoor activiteiten ondanks 2 dagen minder weer en een aantal extra ingepland met Lisa onze reisleidster naar wens van de groep. Reden van de 9 is dat als het gezellig was we rond 10u de deksel erop kregen omdat zelfs bordspellen of praten in de tent teveel herrie maakte naar mening van de aangrenzende groep. Ok 6m en tentdoek is geen goede isolatie maar andere terreinindeljng had dit helpen voorkomen.

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Super toffe vakantie gehad. Alles tot in de puntjes geregeld. Ik beveel Estivant iedereen aan goede organisatie.

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: juli 2019

Prachtige wandelvakantie. Pension Busker was geweldig. Vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. Reisbegeleider had alles netjes geregeld. Als ik 1 week extra kon boeken, had ik dat meteen gedaan - voor eigen onderneming in dit prachtige wandelparadijs.

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2019

Alles gewoon goed geregeld! Reisleidster deed 100% haar best om het voor iedereen naar de zin te maken!

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Turkije, reisperiode: april 2019

Heerlijk ontspannen! De formule waarbij je met de groep en compleet hotel behuist is heel knus en gezellig.

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Dalyan, reisperiode: september 2019

Dankzij Fieke, onze reisleidster en de enorm leuke groep was het een fantastische vakantie. Het hotel was prima. Ligging ten opzichte van de winkels was goed. Je moest met een boot over de rivier naar zee, ongeveer 20 minuten varen. Heerlijk uitwaaien. Dalyan is een prachtige plaats, mooie natuur en nog niet erg toeristisch. Een heel gezellige plaats en vriendelijke mensen.

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Frankrijk / La Chapelle d'Abondance, reisperiode: januari 2019

Gezellige reisleiders en heerlijk hotel. Eten heel erg goed, maar soms wat weinig, vandaar de 9.

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: mei 2019

Het was een super leuke reis zoals gewoonlijk met estivant met een leuke accommodatie en een leuke groep

  • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Selva, reisperiode: maart 2019

SkiŽn in Dolomieten met een fantastische groep en super reisleiding

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2019

Super relaxte vakantie gehad. De excursies die bij de prijs in zaten vond ik een beetje tegenvallen. Maar verder heb ik een gezellige tijd gehad met een leuke groep mensen

  • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: KroatiŽ / DalmatiŽt, reisperiode: september 2019

Enthousiaste reisleidster (Elvira Nijkamp).
Afwisselende topreis; In een geweldige omgeving; strand & bergen, waar je heerlijk kunt relaxen met veel mogelijkheden voor bijzondere uitdagende activiteiten in heerlijk klimaat🌞🚣🏊🏻‍♂️🚴🏖⛰🌆🥂
Alleen de badkamerfaciliteiten konden beter, daarnaast zou ik t concept van Estivant dagelijks eten in verschillende eetgelegenheden prefereren.

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Marilleva, reisperiode: maart 2019

Super hotel. Goed skiegebied en een super reisbegeleider. Alles was goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

Geweldige reis! Ik ging voor de derde keer mee naar Ibiza met ons Aukje! Weer andere aktiviteiten zodat het nog aantrekkelijker en leuk blijft. Goede ervaring met Aukje altijd enthousiast en staat klaar voor de groep!

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: september 2019

Ik heb een leuke vakantie gehad Zijn altijd wel dingen wat verbeterd kan worden Daarom deze cijfer

  • Algemeen 7
op 30 december 2019 bestemming: Frankrijk / Argeles sur Mer, reisperiode: juli 2019

Goede begeleiding, goed georganiseerd en je wordt volledig ontzorgd samen met de kinderen

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: september 2019

Een fijne bestemming, fijne reisleider, veel leuke dingen doen, maar wellicht net iets te druk voor mij..

  • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

De combinatie van activiteiten en ontspanning was top maar zonder de gastvrijheid van Miranda en Sjef in de mooi gelegen Finca en de begeleiding van Evert en Judith op de verschillende uitstapjes was deze vakantie niet zo geweldig geworden! Inclusief de relaxte avonden in en rond het prachtige gebied. Echt genoten en vooral een reden om nog eens bij Estivant zo'n leuke reis te boeken. Helemaal goed!

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Frankrijk / Le Chapel d'Abondance, reisperiode: augustus 2019

Het was een heel leuke reis, goed hotel, leuke groep, mooi gebied.
Alleen organisatie van extra mogelijkheden mag beter.

  • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Dan Candino, reisperiode: maart 2019

Leuke, creatieve, goed voorbereide, deskundige en vrolijke reisleiding. Gewoon lekker ontspannen op vakantie met die 2

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: juli 2019

Prachtig land. Alles goed geregeld. Veel leuke en ook spannende activiteiten om te doen

  • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: juni 2019

Belevenis van A tot Z. #thumpsup Leuke mensen leren kennen. Goede reisleiding, top hotel, top locatie en ontspannen als nooit tevoren terug.. (snif, wilde nog niet terug) ;)

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

Ik vond het super gezellig en leuke excursies ,leuke groep .ik kom al op Ibiza voor de 9e keer en 2e keer estifant .en sommige dingen kunnen beter en meer van te voren bekeken worden voor een excursie voor de conditie van de personen .verder zeer genoten .

  • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / St christina, reisperiode: februari 2019

De vakantie was leuk maar de busreis er naar toe is vreselijk !

  • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: september 2019

Het was een hele leuke vakantie, met prettige mensen, en een top begeleidster

  • Algemeen 7
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: juni 2019

Een van mijn leukste single vakanties. Met een leuke en gezellige groep en een
fanatastische locatie. Zou zo weer terug gaan....ga ik ook doen!

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Gewoon omdat het een gezellige groep was en met iedereen en alles respect

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: januari 2019

Perfect hotel. Goed georganiseerd en leuke reisleiders welke ook heel goed als gids functioneerden

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Makarska, reisperiode: september 2019

Omdat alles kon op de reis. Waar we omvroege werd rekening mee gehouden. En overal waar we zin in hadden werd wel een plaats voor vrij gehouden .. de reisleiders waren Top. En ik heb niets van gemerkt dat het voor Estivant daar de eersts keer was.. vond dat juist wel leuk ..

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Makarska, reisperiode: september 2019

Goed verzorgd, prima hotel en een programma met actieve en passieve momenten. Helemaal in balans!

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Portugal / cascois, reisperiode: augustus 2019

Heb me weer supergoed vermaakt!! was de 2e keer met estivant!! was allemaal weer top!!!

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: december 2019

Het was een leuke mooie reis. Ik heb gezien en gedaan wat ik wilde. Dat klopte met wat Estivant beloofd had in de reisbeschrijving.

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Reisleiding was erg enthousiast ik heb alles gezien wat ik wilde zien. Hotel was top. Restaurants waren leuk en met de groep lekker op stap geweest. Alleen van de mannen waren dit geen kandidaten om mee te daten. Groetjes Sandra

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: december 2019

Leuke bestemming, uitstekende reisleidster en leuke groep

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: december 2019

Het was de eerste keer, er ging dan ook wat mis .. de ov-kaart van 30Ä niets aan gehad bijna alles was gesloten op de dagen dat de kaart geldig was.. ook het hotel viel tegen, geen bar geen algemeen toilet.. na t ontbijt 4 hoog eigen kamer naar t toilet. Ook het inbegrepen kerstdiners was zeer slecht. Onze gids van Auschwitz was bar en boos slecht.. bijna niet gered om Auschwitz binnen te komen, ook t andere Auschwitz-Birkenau als een malloot rond moeten rennen om alles te zien... waarom dan toch een 6 je. De stad is erg mooi met mooie bezienswaardigheden. En we hadden een goede reisleidster.

  • Algemeen 6
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: juli 2019

Betrokken reisleiding, leuke activiteiten/programma op bestemming en overall heel goed georganiseerd!

  • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / toscande, reisperiode: september 2019

Leuke vakantie gehad, niks mis mee.

  • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: Polen / Krakow, reisperiode: december 2019

Leuke groep, goede heel goede reisleidster en top bestemming

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: augustus 2019

Top team!

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: januari 2019

Zoals ik gewend ben bij Estivant alles goed geregeld, veel gezien en beleefd

  • Algemeen 10
op 29 december 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Een fantastische citytrip in het kerstige Berlijn met een gezellige groep!

  • Algemeen 10
op 29 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Marilleva, reisperiode: januari 2019

Leuke groep, beetje groot, daardoor niet met iedereen veel contact, maar daardoor wel groepjes op ieders niveau.
Goed hotel en mooi skigebied en uiterraard extra leuk door onze top begeleidster Aukje. Niet alleen heel deskundig (wanneer nodig) maar vooral een zeer gezellige jonge meid.
Een voorbeeld voor velen.
Maar ook de mensen die niet in beeld zijn, de mensen "op kantoor" verstaan hun vak en regelan alles helemaal top.

  • Algemeen 10
op 29 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: juni 2019

Alles prima geregeld, voor iedereen wel iets tedoen.

  • Algemeen 8
op 29 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: januari 2019

Eerder heb ik hoger gegeven. Echter ben ik over een aantal zaken niet eens, zoals de begeleid wonen patiŽnt, het zwembad dat vuil was en de lunch en het eten dat niet optimaal was en de schoonmaakster die haar werk niet goed uitvoerde. Het appartement en vooral de reisleidster waren heel erg in orde. Ik zou graag willen dat er contact opgenomen wordt met mij om het een en ander door te spreken. Ik heb altijd tijd nodig om het op mij in te laten werken. Manon verdient deze bon heel erg doordat zij heel erg haar best heeft gedaan om dit met de gebreken een leuke vakantie van te maken!

  • Algemeen 6
op 29 december 2019 bestemming: , reisperiode: juli 2019

Een warm ontvangst; goed hotel; reisleidster was er echt voor ons en erg flexibel. Geen must-dingen. Mooi eiland. Leuke uitstapjes.

  • Algemeen 9
op 28 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: september 2019

Niet het hotel maar de groep en de reisleidster en het personeel maakte het leuk.

  • Algemeen 9
op 28 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

Ruim voldoende tot goed , goed georganiseerd , beetje meer vrijheid /zelf invulling zou mooi zijn .

  • Algemeen 7
op 28 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Super leuke en fijne lokaties en goede ligging. Hotel direct aan het strand en heerlijk zwembad. Op de fiets zo in pythagorion en een leuke gezellige reisleidster Claudia. Die leuke plekjes wist en zelf ook enthousiast met alles mee deed. Kortom een super vakantie!!

  • Algemeen 10
op 27 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: september 2019

Bitez is een top bestemming. Combinatie van relaxen met gezelligheid van de boulevard en GŁmbet/Bodrum op korte afstand. De all-inclusive principe viel wel tegen. Reisleidster Laura was top, vriendelijk en was alles wat je van een reisleidster kon verwachten.

  • Algemeen 8
op 27 december 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Alles was perfect aan de reis, het hotel, de omgeving, het eten, het strand, maar vooral reisleidster Claudia maakte de vakantie kompleet ! Ze wist de groep goed te vermaken en hield ons elke dag, via de groepsapp, keurig op de hoogte van de plannen. Claudia wist precies de mooiste locaties op te zoeken, waar we heerlijk konden eten en drinken.. Echt een dikke 10 voor Claudia !!

  • Algemeen 10
op 27 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: september 2019

Hele mooie reis. Leuk gezelschap.
Alleen wel een te strak schema.

  • Algemeen 9
op 27 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Cefalu, reisperiode: september 2019

Super leuke plek. Veel vrijheid en opties voor excursies. Prima reisleidster.

  • Algemeen 9
op 27 december 2019 bestemming: Griekenland / Amoudara, reisperiode: augustus 2019

Voor de eerste keer een reis met singles, heel spannend. Bleek een hele gezellige en toffe reis te zijn, met reisgenoten waar ik binnenkort weer mee afgesproken heb 😄 Mede dankzij de fijne, betrokken begeleiding van Roos. Veel vrij laten aan ons, maar toch sturend. Je bent een toppertje 👌

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Ammoudara, reisperiode: september 2019

Joyce, is erg betrokken met reisgenoten. zoekt voor ieder hun ideale vakantie,

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: oktober 2019

Het was geweldig heel veel gezien, leuke reisgenoten en excursies, mooi hotel en 'n fijne lieve reisleidster

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2019

Fantastisch hotel, strand op 5 min lopen. Enorm leuke groep, heerlijke vakantie mede door reisleidster Claudia, echt een topper!

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Cefalu, reisperiode: augustus 2019

Prachtig eiland. Fijne dagtrips en prima begeleiding van Monique!

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: juli 2019

Onze reisleidster Ingrid heeft echt een 10 verdient omzat ze het haar taak heeft gemaakt om het iedereen naar zín zin te maken en ze deed ook echt haar best om te zorgen dat we als groep zoveel mogelijk samen waren. Ook heeft ze zich goed verdiept in Ibiza en was ook altijd aanwezig bij ons. Dit alles heeft er mede voor gezorgd dat ik een Top vakantie heb gehad.

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Makarska, reisperiode: september 2019

Goed georganiseerd, Elvira is een uitstekende reisleidster en de locatie en het hotel waren dik in orde.

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2019

Super vakantie gehad met super leuke mensen. Het hotel op zich vond ik iets minder. Reisbegeleidster Simone was top 👌🏻

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: september 2019

Kim was top.

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2019

Mooie en gezellige locatie. Roos was een topper als reisbegeleidster. Zorgzaam, betrokken, geÔnteresseerd. Zij nam ons mee naar geweldige plekken op Samos zonder opdringerig te zijn met excursies. Een geweldig mens!!!!

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: Turkije, reisperiode: juni 2019

Elsbeth heeft hier een geweldige goede invloed op de groep en op de boulevard

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juni 2019

Het was mijn eerste keer op single reis en dat was prima bevallen. Onze reisleidster Claudia heeft er alles aan gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Topper 👍

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: augustus 2019

De reis was gewoon prima

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2019

Heerlijk relaxte strandvakantie met een erg leuk groepje vakantiegenoten, onder leiding van de uiterst prettige reisleidster (wat een toppertje !) Astrid Wittebols!
Lekker genoten van een ontspannen week met zon, zee, strand en overheerlijk eten!

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: september 2019

Hotel erg basic , op het armoedige af. Sfeer prima, omgeving goed

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: augustus 2019

Llise heeft ons een onbezorgde vakantie bezorgd

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juni 2019

Een leuke vakantie, goede combinatie van actief en uitrusten. uit eten in diverse restaurantjes, gezellig en lekker. Onze reisleidster Claudia is ook actief bezig wat leuks te organiseren.

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2019

Super geregeld alles, mooi eiland, vriendelijke mensen, prima reisleidster. Fijn dat we ook een fiets hadden.

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2019

Mijn eerste ervaring en het was een vakantie om nooit te vergeten! Leuk hotel, leuke groep, leuke activiteiten en een top begeleidster!

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: SloveniŽ / bled, reisperiode: augustus 2019

Het was een superreis. Helaas was het weer een paar dagen iets minder, waardoor ik niet alles heb kunnen doen wat ik wilde.

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: ItaliŽ / elba, reisperiode: augustus 2019

Heerlijke vakantie gehad met een groep leuke mensen.
Ook voor het eerst wezen surfen en zeilen en ter plekke een motorboot gehuurd om een stuk langs het eiland te varen.

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: september 2019

Het was zoín geweldige week, super begeleiding en ontzettend leuke mensen en activiteiten. Het was mijn eerste singlereis dus ik was best een beetje zenuwachtig, maar dat was meteen bij aankomst verdwenen. Alles was zo chill en gezellig en low key opgezet. Lise hielp waar ze kon, was super behulpzaam en heel gezellig en lief. Het was een geweldige week en mede dankzij haar!

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Turkije / Dalyan, reisperiode: september 2019

Geweldige locatie, goed hotel, leuke en afwisselende excursies. Fieke de reisleidster was heel aardig, sociaal en had oog voor iedereen. Zij heeft een heel positieve stempel op de vakantie gelegd. Kortom, het was een super vakantie!

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2019

Een heerlijke reis, genoeg activiteiten, eten en drinken goed verzorgd, er werd persoonlijk op de mensen afgestemd en de reisleidster (Els) was erg flexibel. Kortom: het was een heerlijke vakantie!

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: juli 2019

Lastminute geboekt en alles snel binnen. Veelzijdige vakantie en erg leuke activiteiten. Reisbegeleidster is een topwijf! Nergens bang voor en stond haar mannetje.

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: oktober 2019

Fantastisch eiland met een leuke groep en reisleidster Kim die alles tot in de puntjes verzorgde! Relaxte week gehad met mooie excursies!

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: augustus 2019

Gewoon goede begeleiding leuke activiteiten en een hele gezellige groep mensen. Onze begeleidster had veel
Aandacht voor de groep maar ook voor individuele wensen.

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Omdat het een leuke vakantie was!

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: mei 2019

Accommodatie is een prachtige plek.
Reisleiding was deze keer matig. Qua eten/drinken is het prima, alleen is de prijs/kwaliteit verhouding van dat betreft niet goed. Maar qua plekje/plaats (ondanks dat het onderkomen eenvoudig is) heft dat de prijs een beetje op.

  • Algemeen 7
op 26 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Kreta, reisperiode: augustus 2019

Heerlijk eiland waar we mooie uitstapjes hebben mogen maken. Onze reisleidster Kirsten zorgde met haar gezelligheid en ideeŽn voor uitstapjes en restaurants voor de kers op de taart.

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: september 2019

Dit cijfer ligt in iedergeval niet aan de reisleider hij heeft er alles aan gedaan ons een leuke vakantie te geven ondanks het slechte weer de eerste dagen

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Mijn vakantie was geweldig!! Ik durf bijna niet meer voor volgend jaar te boeken.. leuker kan haast niet! Ik heb dit ook gezegd in mijn omgeving! Robert onze reisbegeleider was top!

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Top vakantie om nooit te vergeten

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Portugal / cascias, reisperiode: augustus 2019

De mensen die ook met die reis mee gingen waren leuk en de reisleidster was goed en het land was mooi

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2019

Het was voor Kirsten haar eerste week namens Estivant. Ze heeft het geweldig gedaan, geen enkel smetje of foutje gemaakt. Gewoon een natuurtalent.

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: augustus 2019

Het was echt een hele leuke en afwisselende vakantie, heb genoten!

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Viareggo, reisperiode: juli 2019

Hele leuke reisleidster die lekker met de groep meedeed. Genaamd Els of zelfs Elstivant. Haha. Ook hele leuke reisgenoten..

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: juni 2019

Was goed geregeld, leuke activiteiten, heb een vriendin erbij voor het leven en Ingrid was geweldig, gezellig, vrolijk!
Enig min puntje is dat je van te voren moest kiezen uit 3 dingen voor het eten hoewel er op het menu gerechten stonden die we liever hadden genomen.

  • Algemeen 8
op 26 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: augustus 2019

Leuke groep en een toffe reisleidster die alles voor elkaar had en eigenlijk
Een onderdeel was van de groep . Lachen, gieren , brullen met haar

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: juli 2019

Prachtige vakantie met een goeie mix tussen actief en cultuur en niet te vergeten een supergoede reisleidster die vooral de groep heel goed aanvoelde en perfect schakelde tussen meedoen en afstand houden.

  • Algemeen 9
op 25 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: juli 2019

Alles top geregeld door Estivant. Echt een zorgeloze vakantie! Plaatsje Bitez is erg knus en je voelt je er snel thuis.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende