Schrijf een ervaring over Estivant Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Estivant Vakanties

8,6
op basis van 606 reviews

4 consumenten awards

Crusj won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 63 met 629 resultaten

op 18 juli 2019 bestemming: Spanje / camping La Torre del Sol, reisperiode: juli 2019

Beste Estivant,
Na een lange reis met de bus waar we zelf voor gekozen hadden ik met mijn 2 zonen naar de camping in Cambrills zijn we aan gekomen moe maar we hebben er zin aan.
Vervolgens komen we aan bij de tenten wat meteen erg opvalt dat deze bij elkaar in de nek hangen.
Een keer inde tent ziet het er goed uit niks op aan te merken.
Wat tevens opvalt dat Estivant niet voor niks geen enkele foto's plaats van de tenten of een platte grond van de camping iets met voorbedachte rade.
Vlak bij de tenten in de buurt op een heel druk punt op de camping zelf komt binnen wat enkele meters gewoon een trein langs met het nodige kabaal.
Wat ik zeer slecht vind van de organisatie dat ze bewust hier door mensen voor de gek houden.. gewoon open kaart spelen dan kunnen de mensen zelf kiezen of ze voor zo'n eenoudervakantie kiezen.
op de eerste avond na aankomst ben je doodmoe dan wordt er pizza besteld voor je 1,5 uur later komen ze het brengen terwijl je alleen maar naar bed wil na zo'n busreis gemiste kans.
We gaan op verder onderzoek uit de camping ziet er goed uit lekkere douche mooi zwembad en strand met veel vertier niks te klagen.
Wat verder opvalt dat je je hier wel kunt vermaken genoeg te doen alleen jammer van de prijzen in de supermarkt die van de camping iets duurder niks mis mee maar het is geen holland casino!
Tip voor de organisatie Estivant speel open kaart jullie houden op deze manier mensen voor de gek met de staan plek maar ook lading snoep bijv bij jonge kinderen op de pannenkoeken nou tot misselijk aan toe terwijl het een oppas avond was een de ouders een avond voor hun zelf hadden..
Te veel gemiste kansen estivant !!!
Kan jammer genoeg hier geen foto's plaatsen die zeggen genoeg.

  • Algemeen 6
op 5 januari 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: augustus 2018

Het was voor mij de eerste keer en wist niet wat ik kon verwachten, daarom maar last minute een weekje geboekt. Twee weken was ook mogelijk.

De groep was supergezellig en we hadden een fantastische reisleidster Ingrid. Elke ochtend met elkaar lunchen en 's avonds heerlijk kroatisch/italiaans eten. s' Avonds gezellig uitgaan op de camping of zitten aan het strand. De accomodatie was verder uitstekend, ieder had een enorm grote tent met daarin allerlei voorzieningen. Je kwam zeker niets te kort en de camping was netjes schoon en had diverse zwembaden en restaurants.
Het dagprogramma was zeer afwisselend en je verveelde je geen moment terwijl er toch voldoende tijd was om je terug te trekken. Zelfs na de reis zijn we nog een keer gaan stappen met de groep van toen.

Achteraf spijt dat ik geen twee weken genomen had in plaats van een. Ben van plan dit jaar een reis te boeken bij estivant.

  • Algemeen 9




op 5 januari 2019 bestemming: Oostenrijk / Zell am See, reisperiode: januari 2018

Prima reis en verder leuk geregeld alleen vond ik het jammer dat we vrij laat op pad gingen en relatief weinig kilometers hebben kunnen skien tijdens de skisafari.

  • Algemeen 7
op 4 januari 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2018

Mijn eerste ervaring met Estivant is zeer goed bevallen! Tijdens deze Oud & Nieuw reis verbleven we in een prima, gunstig gelegen hotel. Het reisgezelschap was leuk en we hadden een fijne en enthousiaste reisleidster. Misschien wel het hoogtepunt was de Sylvesterparty waar zij kaarten voor had geregeld; een 80's/90's topfeestje in een Praagse club.

  • Algemeen 9
op 3 januari 2019 bestemming: Zweden / johannisholm, reisperiode: augustus 2018

Zweden is heel mooi, maar omdat we de laatste groep waren verliep alles nogal chaotisch, miste erg veel informatie over wat je precies kan verwachten.

  • Algemeen 7
op 3 januari 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: september 2018

De mensen in onze groep waren erg gezellig! Er werden leuke activiteiten georganiseerd door Estivant. Op de camping waren voldoende voorzieningen.

  • Algemeen 8
op 2 januari 2019 bestemming: ItaliŽ / Viareggio, reisperiode: augustus 2018

Leuke omgeving, toffe mensen, prima organisatie

  • Algemeen 9
op 1 januari 2019 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: januari 2018

Goed verzorgde reis, met goede prijs-kwaliteit-verhouding voor de accomodatie. Gastvriendelijk personeel in het pension.

  • Algemeen 8
op 1 januari 2019 bestemming: Portugal / Estoril, reisperiode: juli 2018

Was m'n eerste singel reis geweldige dingen gezien en gedaan
Aukje zorgde dat de hele groep het naar hun zin had
Zij gaf iedereen energie helemaal top

  • Algemeen 10
op 31 december 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2018

Vanwege de accommodatie een 6 en excursies en reisleiding een 8 Accommodatie was net aan voldoende en had behoorlijk achterstallig onderhoud

  • Algemeen 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende