Schrijf een ervaring over Estivant Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Estivant Vakanties

Pagina 1 van 46 met 452 resultaten

op 14 augustus 2018 bestemming: Nederland / Rheezerveen, reisperiode: juli 2018

Je belt vooraf met kantoor daar je een kind van 2 1/2 jaar hebt en 1 kind van bijna 7 jaar. Om te overleggen daar he kind geen 4 jaar oud is. Er wordt mede gedeeld dat ze daar ter plaatse bekijken of kind mee kan met de 4 jarige daar dit nogal per kind verschilt. Prima je boekt en wat blijkt ze proberen, doen niks!!! Heb op vakantie tot 2x toe gebeld naar hoofdkantoor om dat aan te geven. Heb daar voor Jan met de korte achternaam gezeten en manager ter plaatse deed niks!!! Van pure ellende ben ik 2 dagen eerder, aan het einde van de middag vertrokken voor al mijn dure centen!!!! Klacht ingediend, reactie van Estivant, uw probleem wij compenseren niks!!!! Kortom heeft u kinderen jonger dan 4 jaar en kan u niet tijdens Benjamin weken mee. Boek dan niet bij deze organisatie, want ze laten je gewoon vallen voor al je dure centen!!! Ze zoeken nog niet eens naar een oplossing. Zeggen dood leuk, was uw keuze. Zo houden ze mensen voor de gek

  • Algemeen 2
op 9 augustus 2018 bestemming: BelgiŽ / La Roche, reisperiode: juli 2018

Ik had er meer van verwacht.
Team was niet zichtbaar/ enthousiast.
Rommelige organisatie.

  • Algemeen 5
op 22 mei 2018 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: juni 2017

Dit was mijn 2e estivant ervaring als single eerste jaar naar elke geweest en afgelopen jaar in porec. Wat heb ik van deze reizen genoten. Je weet gewoon niet wat je over komt.alles wordt voor je geregeld, en wat estivant regels regelen ze goed.dit jaar ga ik naar bitez in Turkije, kijk er nu al enorm naar uit.

  • Algemeen 10
op 10 februari 2018 bestemming: BelgiŽ / La Roche, reisperiode: augustus 2017

Voor mij de derde keer in La Roche en organisatie weer top, de persoonlijke aandacht van de leiding en de activiteiten zijn altijd goed. We hebben weer een hele leuke vakantie gehad.

  • Algemeen 9




op 21 januari 2018 bestemming: BelgiŽ / La Roche-en-Ardenne, reisperiode: augustus 2017

Leuke en jonge leider in la roche ik wou graag hun helpen en ze boden ook heel veel liefde

  • Algemeen 10
op 28 december 2017 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: september 2016

Omdat de reis tegenviel
Hotel was goed
Eten uitstekend
Had er meer van verwacht

  • Algemeen 6
op 22 december 2017 bestemming: Nederland / Burg Haamstede, reisperiode: juli 2017

Het was meer dan gezellig, wist in aanvang niet wat ik me er bij moest voorstellen maar prachtige en gezellige mensen ontmoet. Mijn zoon is door het team geweldig begeleid en het was een superenthousiast team, leuke jonge mensen! Mijn zoon huilde toen hij naar huis ging.

  • Algemeen 9
op 21 december 2017 bestemming: Frankrijk / Lacanau, reisperiode: juli 2017

Leuke camping, leuke reisleiders, mooi strand, alles op loopafstand, een echte vakantie voor mij en twee kinderen

  • Algemeen 9
op 21 december 2017 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: juli 2017

Mooi eiland, veel te doen, lekker eten!

  • Algemeen 9
op 20 december 2017 bestemming: ItaliŽ / Viareggio, reisperiode: juli 2017

Leuke sfeer, geweldig team!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende