Estivant Vakanties

Url: https://www.estivant.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Estivant Vakanties

Estivant Vakanties is al 18 jaar specialist in vakanties voor eenoudergezinnen en singles. Je beleeft als alleenstaande ouder samen met je kinderen en andere ouders veel plezier aan de verrassende en ontspannende vakanties van deze organisatie. Estivant Vakanties gelooft er namelijk in dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. Zij weten dat gasten verrassend blij worden van de vakanties die zij organiseren en halen daar veel voldoening uit. De vakanties van Estivant ontspannen, verbinden en verrassen.

Je kunt er van uit gaan dat alles goed geregeld is, van betrokken advies tot het vervoer van en naar de bestemming en van de inrichting van je accommodatie tot de uitvoering ter plekken. Op iedere bestemming worden uitdagende en verrassende activiteitenprogramma's georganiseerd waar alle kinderen gratis aan kunnen deelnemen. Iedereen viert vakantie op zijn eigen manier dus is het logisch dat er niets moet en alles kan. Lig jij lekker met een boek op het strand? Of maak je juist en uitdagende wandeling door het gebied? Borrel je graag met andere ouders of wil je graag met je kinderen naar de pizzeria? Alles is mogelijk.

Het is een hele uitdaging om met één of meerdere kinderen op vakantie te gaan. Daarom zijn er teams samengesteld die de kinderen vermaken waardoor ook jij lekker van je vakantie kunt genieten om zo uitgerust mogelijk terug te komen in Nederland. De teams zijn gastvriendelijk, actief, enthousiast, behulpzaam en verantwoordelijk. Wat betreft de accommodaties heeft Estivant een ruim aanbod en daar komen elk jaar nieuwe bij. Ga voor een bungalowtent of juist een goed verzorgd hotel. Veel van de accommodaties zijn in eigen beheer waardoor je als klant uit kunt gaan van de beste service.

Estivant Vakanties is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Je kunt zeker met een gerust gevoel op vakantie.

VillaVibes
9,8
op basis van 109 reviews

2 consumenten awards

VillaVibes won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Estivant Vakanties

Estivant Vakanties krijgt gemiddeld een 9,0
op basis van 937 ervaringen:

9,0 + Ervaring delen
op 18 maart 2024 bestemming: Oostenrijk / niederau, reisperiode: maart 2024

Helaas ! Na mijn 3e vakantie met Estivant is voor mij toch echt de emmer overgelopen.
1e vakantie naar Slovenie: De WC-ruimten die het dichts bij ons lag, ging dicht omdat wij de laatste groep van het jaar waren. We moesten hierdoor heel veel verder lopen. Estivant deed niets om de camping aan te spreken.
2e vakantie naar Slovenie: De camping (anders dan de eerste keer) bleek van matige kwaliteit en de enige 'attractie' die er was, het zwembad, ging dicht voor een grote verbouwing. Estivant deed niets om de camping hierop aan te spreken.
3e vakantie naar Niederau: Doordat er minder sneeuw lag, konde we de eerste dag geen les krijgen. De leer-piste bestond niet meer. Nu waren we verplicht om een duurdere ski-pas aan te schaffen.Na contact met Estivant bleek er niets mogelijk. We hebben als groep besloten deze extra kosten niet te betalen. Jammer voor het pension, die had nu extra kosten.

Ik mis daadkracht en actie van deze organisatie. De website ziet er goed uit en daar wordt je een aantal dingen beloofd. Als er blijkt dat het toch anders gaat op de locatie, wordt er niet thuis gegeven. Nazorg niet te vinden dus. Reisleiders zijn supervriendelijk en echt heel leuk. Toch mist het hen aan daadkracht en hulpmiddelen om op te treden als dingen mis gaan.
Ik heb geen compensatie gevraagd en dat is me ook niet aangeboden.
Ik verwacht van een firma, die als taak heeft om dingen te organiseren, dat ze ook kunnen organiseren als er plotselingen wijzingen zijn. Ook dat hoort bij het runnen van een reisorganisatie. Dat doen ze in mijn ogen niet goed.

Na drie keer..... Zeer leuke vakanties gehad, ook geen klachten over het aangeboden programma. Leuke mensen ontmoet. Mooie landen gezien. Leuke dingen gedaan..... maar deze organisatie krijgt een dikke onvoldoende

 • Algemeen 2
op 28 september 2022 bestemming: Frankrijk / Loire, reisperiode: augustus 2022

Voor degene die met Estivant naar de Loire, Camping Les Saules willen reizen wees gewaarschuwd voor -veel-kakkerlakken!! De tenten daar en vooral om het keukenblok zaten vol met kleine kakkerlakken (niet die grote tropische, maar de duits/europese soort en daardoor sneller een plaag en mee te nemen naar huis). Een aantal reizigers hebben ze zelfs mee naar huis genomen. Mijn vakantie is daardoor goed verpest omdat ik er niet lekker bij mijn tent heb kunnen zitten. Ze rende over de tafels, over de drogende was op het wasrek, er zat er zelfs ťťn in de pet van mijn dochter. Ze hebben het een plaag laten worden. En dan het ergste, de organisatie Estivant nam het totaal niet serieus! Hun officiele reactie letterlijk:
"De aanwezigheid van kakkerlakken. Voor een aanwezig zijn van beestjes op en rondom een camping kan Estivant geen verantwoordelijkheid nemen. We begrijpen dat dit niet fijn is, maar we kunnen hier geen compensatie voor geven" en "Het kan natuurlijk zijn dat je het niet eens bent met bovenstaande. Je kunt dan terecht bij de Geschillencommissie. Dat kan hier. Hopelijk is bovenstaande zo helder."
Ongelofelijk! Geen ongediertebestrijding, geen excuses, maar gewoon zeggen, ach, een kakkerlakken plaag, vervelend, maar het is gewoon de natuur. 😅
Het concept van Estivant is leuk hoor, maar de manier hoe ze hier mee omgaan vind ik belachelijk. Geen Estivant meer voor mij. Ik kijk volgende keer wel naar een andere aanbieder van alleenouder reizen die dergelijke klachten wel serieus nemen.

 • Algemeen 3
op 31 december 2021 bestemming: Nederland / Dalen, reisperiode: juli 2021

Was erg gezellig en top reisleider's

 • Algemeen 8
op 30 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: september 2021

Samen met Klup - en wat hebben we gelachen. 13 prima donna's en 1 reisleider die samen met 5 dames belandde in de plaatselijke draaimolen.
Monte Catini is een prachtige basis om Toscane te ontdekken. Ik heb ervaren dat ik dit ook zelf kan, natuurlijk minder gezellig, maar dat vertrouwen heb ik wel gekregen door deze reis.

 • Algemeen 10
op 30 december 2021 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: december 2021

De bestemming was top! En prima geregeld dankzij Anneke.
Wat een topper! 1e reis voor Estivant en 1e keer in Krakau en dan alles zo geregeld hebben! Leuke locaties om te eten e.d.

 • Algemeen 9
op 30 december 2021 bestemming: Spanje / MŠlaga, reisperiode: oktober 2021

Gevarieerde reis .Deskundige reisleiding.leuk gezelschap

 • Algemeen 8
op 29 december 2021 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: december 2021

Echt een top kerst gehad in Krakau. De excursie naar Auschwitz was zeer indrukwekkend, maar de stad is zo ontzettend mooi! Daarnaast een hele enthousiaste reisleidster die de reis helemaal compleet maakte!

 • Algemeen 9
op 28 december 2021 bestemming: Nederland / Maastricht, reisperiode: oktober 2021

Alles was top georganiseerd en de reisleidster was subliem! Zij maakte echt het verschil met haar persoonlijke aandacht en haar enthousiasme!

 • Algemeen 9
op 28 december 2021 bestemming: Oostenrijk / niederau, reisperiode: augustus 2021

Actief en onspannen en gezellig gezelschap

 • Algemeen 10
op 28 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: augustus 2021

Een zeer tevreden klant met estivant.
Pension busker en de reisleider josefien waren top!

 • Algemeen 10
op 28 december 2021 bestemming: Nederland / Eesergroen, reisperiode: augustus 2021

Ik geef dit cijfer 9 aan twee geweldige personen, Evert en Judith, die mijn allereerste singlereis tot een groot succes hebben gemaakt met hun liefde en passie voor prachtige wandelingen, waardevelle gesprekken, heerlijk eten en aandacht voor de persoon die ertoe doet.
Wat een fijne sfeer, onverwachte ontmoetingen en fijne medereizigers.

 • Algemeen 9
op 28 december 2021 bestemming: KaapverdiŽ / Sal, reisperiode: november 2021

No stress, lekker weer , mooi strand en goed eten en leuk gezelschap

 • Algemeen 8
op 28 december 2021 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: augustus 2021

Ik geef dit cijfer omdat de vakantie prima was,er zijn natuurlijk altijd een aantal verbeterpunten enz enz anders had ik wel een 10 gegeven.Wat vond ik goed aan de vakantie??
De prijs/kwaliteitverhouding was perfect,de activiteiten waren allemaal goed geregeld de Locatie was ook super in Bled een erg fijne camping gewoon echt TOP!!!!
Het enige wat iets minder was is dat de reisbegeleiding af en toe onzichtbaar was..
Maar verder echt een TOP VAKANTIE gehad met als hoogtepunt Parapenten.

 • Algemeen 8
op 28 december 2021 bestemming: / Iraklion, reisperiode: oktober 2021

Heel gezellig voor iedereen

 • Algemeen 9
op 28 december 2021 bestemming: , reisperiode: september 2021

Zeer leuke en ontspannen vakantie gehad met leuke mensen, echte vriendschappen aan over gehouden. Reisleidster Manon stond elk moment klaar voor ons.

 • Algemeen 9
op 28 december 2021 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2021

Gezellige groep, leuke activiteiten op een zonnig eiland.

 • Algemeen 8
op 28 december 2021 bestemming: , reisperiode: augustus 2021

Estivant had in corona tijd alles goed geregeld en leuke activiteiten bedacht.

 • Algemeen 8
op 28 december 2021 bestemming: Nederland / Dalen, reisperiode: juli 2021

Evert en Judith waren warme reisleiders. Goed gezelschap tijdens de uitjes en uitstekende koks voor een smakelijke maaltijd naderhand. Ook in Nederland kun je even helemaal weg zijn in een weekend.

 • Algemeen 8
op 28 december 2021 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: december 2021

De reisleider, Anneke, is het gelukt om in een zeer korte tijd een reis neer te zetten en goede restaurants te regelen en dat tijdens de kerstdagen. Alle credits voor haar

 • Algemeen 10
op 28 december 2021 bestemming: / Heraklion, reisperiode: oktober 2021

Prima georganiseerde reis met toch veel bewegings- en keuzevrijheid voor een ieder die daar behoefte aan heeft. En daarnaast zorgzame reisleiding zodat iedereen aansluiting vindt.

 • Algemeen 8
op 28 december 2021 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2021

Het was een prachtig eiland en een hartstikke leuke groep

 • Algemeen 8
op 28 december 2021 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: augustus 2020

De reis naar Kreta was top ! Heel leuk hotel gelegen met zwembad en bediening tot aan je ligbedje :-) We zaten vlakbij een prachtig strand met beachbar Heaven. Het leek wel Heaven. We konden dagelijks kiezen uit activiteiten. We hadden zelfs inspraak in de duur van de activiteiten. Het was nl heel warm. Zo konden we wat langer op een terrasje lunchen in plaats van in de hitte de stad verder rond te trekken. De gids Nico deed zijn uiterste best om dingen te plannen volgens interesse van de groep. Hij nam ons elke avond mee naar een leuk restaurantje in de buurt. Heel leuke ervaring ! Een aanrader.

 • Algemeen 9
op 28 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: juli 2021

Heerlijke vakantie in de bergen, met mooie wandelingen, gezellig hotel en leuke reisgenoten.

 • Algemeen 9
op 28 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Pisa, reisperiode: september 2021

Hebben n super vakantie gehad met n geweldige reisleider, deze wist alle interessante plekjes en wist daar dan ook heel veel van. we hebben ontzettend veel gezien en beleefd, met n groep van 13 vrouwen het was in een woord gewledig

 • Algemeen 10
op 28 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: september 2021

Elba is een heel mooi eiland. Estivant heeft alles weer super geregeld. De reisleiding heeft het allemaal super geregeld. Ik ga zeker nog eens met Estivant op reis.

 • Algemeen 8
op 28 december 2021 bestemming: / sant antonio, reisperiode: september 2021

Voor de 2e keer met estivant het voeld gewoon vertroud en goed

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: Spanje / AndalusiŽ, reisperiode: oktober 2021

Ik geef als advies voor de nieuwe reizigers: gewoon doen!! Super leuke en deskundige reisleiding van Judith en Evert op een toplocatie, met een fijne sportieve groep.

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: augustus 2021

Leuke en goed verzorgde vakantie. Wat ik iets minder vond was de sfeer in het hotel. Ik had daar meer Oostenrijk gezien en geproefd. Ook het eten kan wat aandacht hebben. Je ben in Oostenrijk en serveer dan ook het plaatselijke eten. En jammer dat je de vakantie niet kan verlengen. Tenslotte prijs is goed en leuke begeleiding veel gezien en gedaan. C19 was er wel maar niet veel last van gehad.

 • Algemeen 8
op 27 december 2021 bestemming: Spanje / Cannillas de Albaida, reisperiode: oktober 2021

Judith en Evert zijn prima reisbegeleiders. Alles goed geregeld, van begeleide wandelingen, uitstapje Malaga, wijnproeverij tot ontbijt en en lekker goed verzorgd eten. Ook bij de gezellige sfeer s'avonds waren ze vaak aanwezig

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2021

Het was een onvergetelijke reis met leuke uitstappen, een topreisleidster(aukje), leuk hotel, toffe medereizigers.... een aanrader

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: september 2021

Mij 1 ste single reis het was geweldig

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2021

Groep was gezellig, locatie perfect, weer goed, hotel top, reisleidster hartstikke leuk.
Motto van de vakantie:
"Zo jong komen we nooit meer te samen "

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: juli 2021

Heerlijke week in Italiaanse sferen. De vrijheid, zon en mensen zorgden voor een fantastische vakantie

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: / Ammoudara, reisperiode: september 2021

Deze 2 weken vakantie waren superfijn! Luieren aan t strand, heerlijke beachbar, hotel was zeer luxe met fantastisch personeel! Leuke uitstapjes en elke avond heerlijk eten. Kortom met n volle batterij weer terug naar huis! 😀

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2021

Super leuke vakantie gehad met rust, cultuur, natuur, lekker eten en leuke reisgenoten.

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2021

Top accommodatie, mooie kamers, vlakbij t strand en t centrum en een perfecte begeleiding. Ge wel dig!!!

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: / Sant Antoni, reisperiode: augustus 2021

Net geen 10, omdat er eigenlijk ook leuke excursies op eigen gelegenheid te boeken zijn bij het haventje en ook al is het leuker om alles met de groep te doen is dat misschien wel heel leuk om dit in ieder geval tenminste aan te geven. Omdat ik eerder met Estivant naar Ibiza ben geweest wist ik dat er in de haven ook excursies aan geboden werden, dus ik ben zelf op onderzoek uitgegaan, zo ben ik bv alleen met een veerboot op en neer geweest naar een heerlijk strandje waar je anders niet komt. En de eerste dag na aankomst was er een hele vroege excursie naar een hippiemarkt, die misschien beter 1 dag later had kunnen zijn. Ik heb verder een topvakantie gehad en de reisleidster Ingrid die ik van een eerder reis ken, begroete mij enthousiast op het vliegveld van Ibiza. Ik had een top kamergenoot wat de vakantie nog aangenamer heeft gemaakt en zij is ook echt een vriendin geworden. We konden Ingrid om tips vragen en ze kwam met ideeen over restaurantjes. Het hotel was ook super en het ontbijt was ook top. Kortom voor de rest alleen maar lovende worden. in 2022 wil ik ook zeker weer op vakantie met Estivant!
Ik heb er een vriendengroepje aan over gehouden en ook al wonen we verspreid over het hele land, spreken we nu toch regelmatig af en dat is onwijs leuk

 • Algemeen 8
op 27 december 2021 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: augustus 2021

Super vakantie gehad, heel erg leuke activiteiten, genoeg ruimte om je eigen ding te doen en om last minute te beslissen. Heerlijke plek, super goed georganiseerd en top geregeld.
Minpuntje: De diners die inclusief zijn, zijn zonder drankjes en elke keer dat geklooi van tikkies naar elkaar.
Ik zou zo weer boeken.

 • Algemeen 8
op 27 december 2021 bestemming: Griekenland / heraklion, reisperiode: oktober 2021

Leuke reis mooi hotel gezellige reisleidster en geweldige groep

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: september 2021

Mogen ervaren als heel erg bijzondere beleving. Het uitstrooien van de as van mijn moeder in een prachtig gebied tijdens het mountainbiken. Daarbij was het een supergroep waarmee ik deze tijd deelde en heb hier zelfs een prachtige vrouw leren kennen, die ik nu mijn vriendin mag noemen. Onvergetelijk...

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: augustus 2021

Mooi land, leuke activiteiten, super reisleider. Topvakantie gehad.

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: TsjechiŽ / Bled, reisperiode: augustus 2021

In 1 woord" geweldig"
Veel grenzen verlegd

 • Algemeen 8
op 27 december 2021 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: september 2021

Alles is tot in de puntjes geregeld. Goede en enthousiaste begeleiding. Super leuke plek met leuke excursies

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: SloveniŽ / Lesce, reisperiode: augustus 2021

Het was een erg goed georganiseerde reis, met wisselende activiteiten en een super leuke groep

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: Frankrijk / Presle, reisperiode: augustus 2021

Actieve vakantie in de Franse Alpen met onze creatieve reisleider Toine die van elke dag een feestje wist te maken. Elke avond heerlijk eten met de andere camping gasten en eindigen met een speciaal biertje bij het kampvuurtje. Maakte deze vakantie onvergetelijk!

 • Algemeen 8
op 27 december 2021 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: september 2021

Veel vrijheid, maar ook leuke inclusieve excursies. Vond de camping echt geweldig.prachtige omgeving. Reisleidster regelde alles echt goed en op een leuke vrije manier. SloveniŽ, rondom Bled is modern en iedereen spreekt goed Engels.

 • Algemeen 8
op 27 december 2021 bestemming: KroatiŽ / Rovinje, reisperiode: september 2021

Al een aantal jaren vakantie geboekt via Estivant. Altijd alles goed geregeld.
Zo ook dit jaar in Rovinje alles keurig geregeld door Marloes en Rene.
Rovinje is een mooie bestemming waar voldoende activiteiten gedaan kunnen worden en er ook nog tijd voor jezelf is.

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2021

Goed verzorgd, leuke groep, genoten

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: / Kokkari, reisperiode: augustus 2021

Mooi eiland. Goed hotel. Fijne excursies. Fijne reisleider

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: oktober 2021

Mijn eerste singlereis. En het was super! Ingrid de reisleidster was top, gezellig en goed georganiseerd. Ik heb genoten!

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: september 2021

Mijn eerste singlereis maar zeker niet de laatste. Nieuwe mensen ontmoeten, een prachtig eiland, lekker eten en een super organisatie. Niets moest en ďallesĒ mocht. Síavonds leuke feestjes op het strand en daarna lekker naar je grote eenpersoons tent waar je alle ruimte had.
Leuk klein eiland en leuke activiteiten zoals zeekajakken, sunset boottour, snorkelen en met een kleine kabelbaan naar de hoogste bergtop van het eiland. Ook het eten in de verschillende niet toeristische restaurantjes was echt een aanrader, local food, wat wil je nog meer? En met de reisbegeleidster Tamara die alles wist van het eiland maakt het de reis compleet

 • Algemeen 9
op 27 december 2021 bestemming: Spanje / AndalusiŽ, reisperiode: oktober 2021

Een mooie gevarieerde reis. Een mix van ontspanning en inspanning, cultuur en natuur. Prachtig stukje AndalusiŽ mogen zien en ervaren. Evert en Judith zijn twee toppers van reisleiders, zoals je ze niet vaak tegen komt. Betrokken met de groep en ze zorgen er voor dat je een onbezorgde vakantie hebt. Mede door de gezellige leuke (kleinschalige!) groep, het heerlijke weer, was dit voor mij een onvergetelijke vakantie.

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: Griekenland / Ammoudura, reisperiode: augustus 2021

Het was een geweldige vakantie mooi hotel en heel goed ,leuke plaats leuke excursies ,goeie reisleider Nico ,alles was super geregeld ,leuke restaurantjes .
En een hele leuke groep .
En het leukste was dat je elke dag met de groep ging eten.
En ik ging voor het eerst met een single reis mee ,
Eind April was ik bij mijn vriend weg na 22 jaar.
En mijn dochtertje was bij hem .
En ik wou wel naar een heerlijk warm land .

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: september 2021

De reisleidster Tamara vertelde dat ze de crew van Wie is de Mol had begeleid en vertelde over de plaatsen daardoor ben ik met een reisgenoot op zoek gegaan naar de filmlocaties het was een geweldige dag om nooit te vergeten

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: september 2021

Ik wou het kamperen nog een keer ervaren, dus bij deze! Een leuke gezellige week gehadt

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: Griekenland / Kokkari, reisperiode: september 2021

Een geweldige locatie, top reisleidster Kim en vriendelijk personeel bij de accommodatie. Voor herhaling vatbaar!

 • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Montecatini, reisperiode: september 2021

Geweldige vakantie afgewisseld met uitstapjes van cultuur geschiedenis en vrije tijd

 • Algemeen 9
op 23 december 2021 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: augustus 2021

Super geregeld
Fijne groep en en top Reisleidster
Roos
Mín eerste singlevakantie om nooit te vergeten

 • Algemeen 10
op 23 december 2021 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2021

Eindelijk naar alle coronamaatregelen mochten we weer op vakantie.
Ondanks dat we wel wat beperkingen hadden zoals het mondkapje en alles sloot om 01.00 maar we konden er weer even tussenuit.

Het hotel was goed, mooi hotel met zwembadgedeelte en daarnaast nog een grote tuin met wat meer schaduw.
Het hotel lag aan het einde van de boulevard, in het rustige gedeelte.
Bij cafť mamba en cafť del mar om de hoek.
Ik had een 1persoonskamer geboekt, kamer was klein maar alles stond er wat nodig was, schone badkamer, elke dag schone handdoeken.
Ruim ontbijt met meer dan genoeg keuze.

De 2e dag stond de catamaran op het programma, echt een aanrader en toevoeging op het programma..
We gingen naar een bountyeiland met helder lichtblauw water, super mooi.

Hippiemarkten vielen wat tegen, ondanks de corona was het echt megadruk en dan ben ik er gauw klaar mee.

Daarnaast waren er nog enkele excursies in samenwerking met HetIbiza, Nico was een leuke gids, en de excursies waren ook enorm leuk.
Met een bustour toch nog heel wat van het eiland gezien.

De ene laatste dag stond ibiza-stad op het programma.
Waar we rondliepen in het oude stadsgedeelte, persoonlijk had ik wel een hele dag kunnen vertoeven,in ibiza- stad viel meer te beleven dan wat ik nu gezien heb.

Ibiza het partyeiland, het echte nachtleven lag natuurlijk stil.
Dus konden we geen feestjes meepakken.

Al met al, heb ik een fijne vakantie gehad en kan ik Estivant aanraden

 • Algemeen 8
op 23 december 2021 bestemming: Griekenland / Kokkari, Samos, reisperiode: september 2021

We hadden een hele gezellige groep en Kim, de reisleidster, was zo n topper!

 • Algemeen 9
op 23 december 2021 bestemming: Spanje / Andalusie, reisperiode: oktober 2021

Alles was Fantastisch geregeld door Judith en Evert. De wandelingen, het eten en het buiten de deur iets drinken en eten. Gewoonweg Fantastisch

 • Algemeen 10
op 11 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: september 2021

Het was onwijs goed geregeld en de locatie was helemaal top. We mochten zelf input geven en niets moest. Leuke vrienden aan overgehouden en hele sterke kuiten! Dat was het enige minpuntje. De camping heeft nogal veel hoge heuvels waardoor op een warme italiaanse dag je geen zin heb om omhoog te lopen. Maar daar raak je aan gewend. De voorzieningen waren perfect.

 • Algemeen 9
op 11 december 2021 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2021

Goed hotel op een prachtige plek! Onze reisleider Aukje had alles goed geregeld, echt feeling voor hetgeen wat ze doet. Mengde zich in de groep, aandacht voor reizigers, wist de leukste en gezellige plekjes te vinden om te eten! Excursies waren goed geregeld samen met extern bedrijf.
Enorm Genoten van 12 dagen Ibiza (8 dagen met estivant & 5 dagen bijgeboekt)

 • Algemeen 10
op 11 december 2021 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: oktober 2018

Het is inmiddels al 10 jaar geleden maar wauw wat heb ik toen genoten!!!
Helaas is het voor mij net iets te veel geld om op vakantie te gaan!
Maar ik zie nog zoooooveel leuke plekken waar ik een keer heen zou willen!!!
Waarom?! Het is top geregeld! Het is gezellig! Je bent alleen op vakantie, maar toch niet helemaal alleen ;)
Ook de 2 nieuwe bestemmingen lijken me GE-WEL-DIG!!!!!

 • Algemeen 10
op 11 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: augustus 2021

Ja, ik geef echt een 10. Echt een warm bad bij Marian en Margriet in Niederau. Letterlijk, want ik had een fijne kamer met balkon, een mooi uitzicht en een bad waar ik na een actieve dag heerlijk in kon ontspannen. Maar ook vanwege de gastvrijheid, zorgzaamheid en heerlijke eten.
Mooie wandelingen gemaakt, steden bezocht en gezellige avonden in 'het cafe' gehad. Veel gelachen, veel plezier gemaakt. Een echte aanrader in het mooie Oostenrijk.

 • Algemeen 10
op 2 augustus 2020 bestemming: Nederland / Roggel, reisperiode: juli 2020

Zowel ik, als mijn zoon van 11 en dochter van 7 wilden nog wel een week blijven. De Leistert is een prachtige camping, leuk meer en mooi zwembad. Het Estivant team fantastisch. Veel te doen.....kinderen vinden elkaar direct en contact met de andere ouders is zo makkelijker gelegd. Onze eerste Estivant ervaring maar vast en zeker niet de laatste.

 • Algemeen 9
op 2 januari 2020 bestemming: KroatiŽ / Porc, reisperiode: juli 2019

Mooien vak. en giede begelijding

 • Algemeen 8
op 1 januari 2020 bestemming: Griekenland / Ammoudara, reisperiode: augustus 2019

Gewoon heerlijk! Reisleidster Rosalie doet het heel goed!

 • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: mei 2019

Leuk hoteletje, zeer leuke groep mensen en super reisleidster

 • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Het reis is geweldig en goed geregeld.
Alleen was er een dag dat het zwaar tegenvalt. Jammer en de reisleidster kan van te voeren niet weten.

 • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

Geweldige reis zou alleen wat bootexcursies erin doen en geen hike voor de rest perfecte vakantie leuke groep mooi hotel en waanzinnig eiland....meer baaitjes laten zien is een pre

 • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: Oostenrijk / Zell am See, reisperiode: december 2019

Het hotel ligt tegenover een apres ski bar dat veel overlast geeft en het buffet met avondeten mag iets uitgebreider voor degenen die geen varkensvlees eten. De matrassen van de eenpersoonskamers zijn echt te dun en dus oncomfortabel. Voor de rest was alles goed.

 • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: Griekenland / pytagorion, reisperiode: september 2019

Ik heb het goed gehad , leuke activiteiten

 • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: augustus 2019

Heerlijke vakantie gehad; veel o utdoor activiteiten ondanks 2 dagen minder weer en een aantal extra ingepland met Lisa onze reisleidster naar wens van de groep. Reden van de 9 is dat als het gezellig was we rond 10u de deksel erop kregen omdat zelfs bordspellen of praten in de tent teveel herrie maakte naar mening van de aangrenzende groep. Ok 6m en tentdoek is geen goede isolatie maar andere terreinindeljng had dit helpen voorkomen.

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Super toffe vakantie gehad. Alles tot in de puntjes geregeld. Ik beveel Estivant iedereen aan goede organisatie.

 • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: juli 2019

Prachtige wandelvakantie. Pension Busker was geweldig. Vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. Reisbegeleider had alles netjes geregeld. Als ik 1 week extra kon boeken, had ik dat meteen gedaan - voor eigen onderneming in dit prachtige wandelparadijs.

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2019

Alles gewoon goed geregeld! Reisleidster deed 100% haar best om het voor iedereen naar de zin te maken!

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Turkije, reisperiode: april 2019

Heerlijk ontspannen! De formule waarbij je met de groep en compleet hotel behuist is heel knus en gezellig.

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Dalyan, reisperiode: september 2019

Dankzij Fieke, onze reisleidster en de enorm leuke groep was het een fantastische vakantie. Het hotel was prima. Ligging ten opzichte van de winkels was goed. Je moest met een boot over de rivier naar zee, ongeveer 20 minuten varen. Heerlijk uitwaaien. Dalyan is een prachtige plaats, mooie natuur en nog niet erg toeristisch. Een heel gezellige plaats en vriendelijke mensen.

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Frankrijk / La Chapelle d'Abondance, reisperiode: januari 2019

Gezellige reisleiders en heerlijk hotel. Eten heel erg goed, maar soms wat weinig, vandaar de 9.

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: mei 2019

Het was een super leuke reis zoals gewoonlijk met estivant met een leuke accommodatie en een leuke groep

 • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Selva, reisperiode: maart 2019

SkiŽn in Dolomieten met een fantastische groep en super reisleiding

 • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2019

Super relaxte vakantie gehad. De excursies die bij de prijs in zaten vond ik een beetje tegenvallen. Maar verder heb ik een gezellige tijd gehad met een leuke groep mensen

 • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: KroatiŽ / DalmatiŽt, reisperiode: september 2019

Enthousiaste reisleidster (Elvira Nijkamp).
Afwisselende topreis; In een geweldige omgeving; strand & bergen, waar je heerlijk kunt relaxen met veel mogelijkheden voor bijzondere uitdagende activiteiten in heerlijk klimaat🌞🚣🏊🏻‍♂️🚴🏖⛰🌆🥂
Alleen de badkamerfaciliteiten konden beter, daarnaast zou ik t concept van Estivant dagelijks eten in verschillende eetgelegenheden prefereren.

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Marilleva, reisperiode: maart 2019

Super hotel. Goed skiegebied en een super reisbegeleider. Alles was goed geregeld.

 • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

Geweldige reis! Ik ging voor de derde keer mee naar Ibiza met ons Aukje! Weer andere aktiviteiten zodat het nog aantrekkelijker en leuk blijft. Goede ervaring met Aukje altijd enthousiast en staat klaar voor de groep!

 • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: september 2019

Ik heb een leuke vakantie gehad Zijn altijd wel dingen wat verbeterd kan worden Daarom deze cijfer

 • Algemeen 7
op 30 december 2019 bestemming: Frankrijk / Argeles sur Mer, reisperiode: juli 2019

Goede begeleiding, goed georganiseerd en je wordt volledig ontzorgd samen met de kinderen

 • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: september 2019

Een fijne bestemming, fijne reisleider, veel leuke dingen doen, maar wellicht net iets te druk voor mij..

 • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

De combinatie van activiteiten en ontspanning was top maar zonder de gastvrijheid van Miranda en Sjef in de mooi gelegen Finca en de begeleiding van Evert en Judith op de verschillende uitstapjes was deze vakantie niet zo geweldig geworden! Inclusief de relaxte avonden in en rond het prachtige gebied. Echt genoten en vooral een reden om nog eens bij Estivant zo'n leuke reis te boeken. Helemaal goed!

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Frankrijk / Le Chapel d'Abondance, reisperiode: augustus 2019

Het was een heel leuke reis, goed hotel, leuke groep, mooi gebied.
Alleen organisatie van extra mogelijkheden mag beter.

 • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Dan Candino, reisperiode: maart 2019

Leuke, creatieve, goed voorbereide, deskundige en vrolijke reisleiding. Gewoon lekker ontspannen op vakantie met die 2

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: juli 2019

Prachtig land. Alles goed geregeld. Veel leuke en ook spannende activiteiten om te doen

 • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: juni 2019

Belevenis van A tot Z. #thumpsup Leuke mensen leren kennen. Goede reisleiding, top hotel, top locatie en ontspannen als nooit tevoren terug.. (snif, wilde nog niet terug) ;)

 • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

Ik vond het super gezellig en leuke excursies ,leuke groep .ik kom al op Ibiza voor de 9e keer en 2e keer estifant .en sommige dingen kunnen beter en meer van te voren bekeken worden voor een excursie voor de conditie van de personen .verder zeer genoten .

 • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: ItaliŽ / St christina, reisperiode: februari 2019

De vakantie was leuk maar de busreis er naar toe is vreselijk !

 • Algemeen 8
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: september 2019

Het was een hele leuke vakantie, met prettige mensen, en een top begeleidster

 • Algemeen 7
op 30 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: juni 2019

Een van mijn leukste single vakanties. Met een leuke en gezellige groep en een
fanatastische locatie. Zou zo weer terug gaan....ga ik ook doen!

 • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Gewoon omdat het een gezellige groep was en met iedereen en alles respect

 • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: januari 2019

Perfect hotel. Goed georganiseerd en leuke reisleiders welke ook heel goed als gids functioneerden

 • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen