Estivant Vakanties

Url: https://www.estivant.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Estivant Vakanties
Estivant Vakanties won in 2018 de Reisgraag award Estivant Vakanties won in 2019 de Reisgraag award Estivant Vakanties won in 2020 de Reisgraag award Estivant Vakanties won in 2021 de Reisgraag award

Estivant Vakanties is al 18 jaar specialist in vakanties voor eenoudergezinnen en singles. Je beleeft als alleenstaande ouder samen met je kinderen en andere ouders veel plezier aan de verrassende en ontspannende vakanties van deze organisatie. Estivant Vakanties gelooft er namelijk in dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. Zij weten dat gasten verrassend blij worden van de vakanties die zij organiseren en halen daar veel voldoening uit. De vakanties van Estivant ontspannen, verbinden en verrassen.

Je kunt er van uit gaan dat alles goed geregeld is, van betrokken advies tot het vervoer van en naar de bestemming en van de inrichting van je accommodatie tot de uitvoering ter plekken. Op iedere bestemming worden uitdagende en verrassende activiteitenprogramma's georganiseerd waar alle kinderen gratis aan kunnen deelnemen. Iedereen viert vakantie op zijn eigen manier dus is het logisch dat er niets moet en alles kan. Lig jij lekker met een boek op het strand? Of maak je juist en uitdagende wandeling door het gebied? Borrel je graag met andere ouders of wil je graag met je kinderen naar de pizzeria? Alles is mogelijk.

Het is een hele uitdaging om met één of meerdere kinderen op vakantie te gaan. Daarom zijn er teams samengesteld die de kinderen vermaken waardoor ook jij lekker van je vakantie kunt genieten om zo uitgerust mogelijk terug te komen in Nederland. De teams zijn gastvriendelijk, actief, enthousiast, behulpzaam en verantwoordelijk. Wat betreft de accommodaties heeft Estivant een ruim aanbod en daar komen elk jaar nieuwe bij. Ga voor een bungalowtent of juist een goed verzorgd hotel. Veel van de accommodaties zijn in eigen beheer waardoor je als klant uit kunt gaan van de beste service.

Estivant Vakanties is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Je kunt zeker met een gerust gevoel op vakantie.

op 2 augustus 2020 bestemming: Nederland / Roggel, reisperiode: juli 2020

Zowel ik, als mijn zoon van 11 en dochter van 7 wilden nog wel een week blijven. De Leistert is een prachtige camping, leuk meer en mooi zwembad. Het Estivant team fantastisch. Veel te doen.....kinderen vinden elkaar direct en contact met de andere ouders is zo makkelijker gelegd. Onze eerste Estivant ervaring maar vast en zeker niet de laatste.

  • Algemeen 9
op 2 januari 2020 bestemming: KroatiŽ / Porc, reisperiode: juli 2019

Mooien vak. en giede begelijding

  • Algemeen 8
op 1 januari 2020 bestemming: Griekenland / Ammoudara, reisperiode: augustus 2019

Gewoon heerlijk! Reisleidster Rosalie doet het heel goed!

  • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: mei 2019

Leuk hoteletje, zeer leuke groep mensen en super reisleidster

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Het reis is geweldig en goed geregeld.
Alleen was er een dag dat het zwaar tegenvalt. Jammer en de reisleidster kan van te voeren niet weten.

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

Geweldige reis zou alleen wat bootexcursies erin doen en geen hike voor de rest perfecte vakantie leuke groep mooi hotel en waanzinnig eiland....meer baaitjes laten zien is een pre

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: Oostenrijk / Zell am See, reisperiode: december 2019

Het hotel ligt tegenover een apres ski bar dat veel overlast geeft en het buffet met avondeten mag iets uitgebreider voor degenen die geen varkensvlees eten. De matrassen van de eenpersoonskamers zijn echt te dun en dus oncomfortabel. Voor de rest was alles goed.

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: Griekenland / pytagorion, reisperiode: september 2019

Ik heb het goed gehad , leuke activiteiten

  • Algemeen 8
op 31 december 2019 bestemming: SloveniŽ / Bled, reisperiode: augustus 2019

Heerlijke vakantie gehad; veel o utdoor activiteiten ondanks 2 dagen minder weer en een aantal extra ingepland met Lisa onze reisleidster naar wens van de groep. Reden van de 9 is dat als het gezellig was we rond 10u de deksel erop kregen omdat zelfs bordspellen of praten in de tent teveel herrie maakte naar mening van de aangrenzende groep. Ok 6m en tentdoek is geen goede isolatie maar andere terreinindeljng had dit helpen voorkomen.

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Super toffe vakantie gehad. Alles tot in de puntjes geregeld. Ik beveel Estivant iedereen aan goede organisatie.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen