Schrijf een ervaring over Estivant Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Estivant Vakanties

Url: http://www.estivant.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Estivant Vakanties
Estivant Vakanties won in 2018 de Reisgraag award

Estivant Vakanties is al meer dan 15 jaar specialist in vakanties voor eenoudergezinnen en singles. OP iedere bestemming worden uitdagende en verrassende activiteitenprogramma's georganiseerd waar alle kinderen gratis aan kunnen deelnemen. Iedereen viert vakantie op zijn eigen manier dus is het logisch dat er niets moet en alles kan. Lig jij lekker met een boek op het strand? Of maak je juist en uitdagende wandeling door het gebied? Borrel je graag met andere ouders of wil je graag met je kinderen naar de pizzeria? Het kan allemaal.

Het is een hele uitdaging om met één of meerdere kinderen op vakantie te gaan. Daarom zijn er teams samengesteld waardoor ook jij lekker van je vakantie kunt genieten om zo uitgerust mogelijk terug te komen in Nederland. Wat betreft de accommodaties heeft Estivant een ruim aanbod en daar komen elk jaar nieuwe bij. Ga voor een bungalowtent of juist een goed verzorgd hotel. Veel van de accommodaties zijn in eigen beheer waardoor je als klant uit kunt gaan van de beste service. Het vervoer is natuurlijk ook tot in de puntjes verzorgd. En dit alles onder het motto 'vrijheid, blijheid'.

Estivant is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Of te wel: je kunt met een gerust gevoel op vakantie.

op 22 mei 2018 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: juni 2017

Dit was mijn 2e estivant ervaring als single eerste jaar naar elke geweest en afgelopen jaar in porec. Wat heb ik van deze reizen genoten. Je weet gewoon niet wat je over komt.alles wordt voor je geregeld, en wat estivant regels regelen ze goed.dit jaar ga ik naar bitez in Turkije, kijk er nu al enorm naar uit.

  • Algemeen 10
op 10 februari 2018 bestemming: BelgiŽ / La Roche, reisperiode: augustus 2017

Voor mij de derde keer in La Roche en organisatie weer top, de persoonlijke aandacht van de leiding en de activiteiten zijn altijd goed. We hebben weer een hele leuke vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 21 januari 2018 bestemming: BelgiŽ / La Roche-en-Ardenne, reisperiode: augustus 2017

Leuke en jonge leider in la roche ik wou graag hun helpen en ze boden ook heel veel liefde

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen