Schrijf een ervaring over Estivant Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Estivant Vakanties

Url: http://www.estivant.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Estivant Vakanties
Estivant Vakanties won in 2018 de Reisgraag award

Estivant Vakanties is al meer dan 15 jaar specialist in vakanties voor eenoudergezinnen en singles. OP iedere bestemming worden uitdagende en verrassende activiteitenprogramma's georganiseerd waar alle kinderen gratis aan kunnen deelnemen. Iedereen viert vakantie op zijn eigen manier dus is het logisch dat er niets moet en alles kan. Lig jij lekker met een boek op het strand? Of maak je juist en uitdagende wandeling door het gebied? Borrel je graag met andere ouders of wil je graag met je kinderen naar de pizzeria? Het kan allemaal.

Het is een hele uitdaging om met één of meerdere kinderen op vakantie te gaan. Daarom zijn er teams samengesteld waardoor ook jij lekker van je vakantie kunt genieten om zo uitgerust mogelijk terug te komen in Nederland. Wat betreft de accommodaties heeft Estivant een ruim aanbod en daar komen elk jaar nieuwe bij. Ga voor een bungalowtent of juist een goed verzorgd hotel. Veel van de accommodaties zijn in eigen beheer waardoor je als klant uit kunt gaan van de beste service. Het vervoer is natuurlijk ook tot in de puntjes verzorgd. En dit alles onder het motto 'vrijheid, blijheid'.

Estivant is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Of te wel: je kunt met een gerust gevoel op vakantie.

op 5 januari 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: augustus 2018

Het was voor mij de eerste keer en wist niet wat ik kon verwachten, daarom maar last minute een weekje geboekt. Twee weken was ook mogelijk.

De groep was supergezellig en we hadden een fantastische reisleidster Ingrid. Elke ochtend met elkaar lunchen en 's avonds heerlijk kroatisch/italiaans eten. s' Avonds gezellig uitgaan op de camping of zitten aan het strand. De accomodatie was verder uitstekend, ieder had een enorm grote tent met daarin allerlei voorzieningen. Je kwam zeker niets te kort en de camping was netjes schoon en had diverse zwembaden en restaurants.
Het dagprogramma was zeer afwisselend en je verveelde je geen moment terwijl er toch voldoende tijd was om je terug te trekken. Zelfs na de reis zijn we nog een keer gaan stappen met de groep van toen.

Achteraf spijt dat ik geen twee weken genomen had in plaats van een. Ben van plan dit jaar een reis te boeken bij estivant. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 januari 2019 bestemming: Oostenrijk / Zell am See, reisperiode: januari 2018

Prima reis en verder leuk geregeld alleen vond ik het jammer dat we vrij laat op pad gingen en relatief weinig kilometers hebben kunnen skien tijdens de skisafari. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 4 januari 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2018

Mijn eerste ervaring met Estivant is zeer goed bevallen! Tijdens deze Oud & Nieuw reis verbleven we in een prima, gunstig gelegen hotel. Het reisgezelschap was leuk en we hadden een fijne en enthousiaste reisleidster. Misschien wel het hoogtepunt was de Sylvesterparty waar zij kaarten voor had geregeld; een 80's/90's topfeestje in een Praagse club. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen