Schrijf een ervaring over Estivant Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Estivant Vakanties

Url: https://www.estivant.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Estivant Vakanties
Estivant Vakanties won in 2018 de Reisgraag award Estivant Vakanties won in 2019 de Reisgraag award

Estivant Vakanties is al 18 jaar specialist in vakanties voor eenoudergezinnen en singles. Je beleeft als alleenstaande ouder samen met je kinderen en andere ouders veel plezier aan de verrassende en ontspannende vakanties van deze organisatie. Estivant Vakanties gelooft er namelijk in dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. Zij weten dat gasten verrassend blij worden van de vakanties die zij organiseren en halen daar veel voldoening uit. De vakanties van Estivant ontspannen, verbinden en verrassen.

Je kunt er van uit gaan dat alles goed geregeld is, van betrokken advies tot het vervoer van en naar de bestemming en van de inrichting van je accommodatie tot de uitvoering ter plekken. Op iedere bestemming worden uitdagende en verrassende activiteitenprogramma's georganiseerd waar alle kinderen gratis aan kunnen deelnemen. Iedereen viert vakantie op zijn eigen manier dus is het logisch dat er niets moet en alles kan. Lig jij lekker met een boek op het strand? Of maak je juist en uitdagende wandeling door het gebied? Borrel je graag met andere ouders of wil je graag met je kinderen naar de pizzeria? Alles is mogelijk.

Het is een hele uitdaging om met één of meerdere kinderen op vakantie te gaan. Daarom zijn er teams samengesteld die de kinderen vermaken waardoor ook jij lekker van je vakantie kunt genieten om zo uitgerust mogelijk terug te komen in Nederland. De teams zijn gastvriendelijk, actief, enthousiast, behulpzaam en verantwoordelijk. Wat betreft de accommodaties heeft Estivant een ruim aanbod en daar komen elk jaar nieuwe bij. Ga voor een bungalowtent of juist een goed verzorgd hotel. Veel van de accommodaties zijn in eigen beheer waardoor je als klant uit kunt gaan van de beste service.

Estivant Vakanties is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Je kunt zeker met een gerust gevoel op vakantie.

Crusj
8,6
op basis van 649 reviews

4 consumenten awards

Crusj won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 6 oktober 2019 bestemming: Spanje / Cambrils, reisperiode: augustus 2019

De locatie van de tenten was niet zoals beloofd aan het strand (Cambrils). Enorm drukke plek, ver van het strand bleek het te zijn.
Hierover diverse malen contact gehad omdat het mijn vakantiegevoel negatief beÔnvloedde (zacht uitgedrukt) De geboden oplossing, compensatie was niet echt serieus te nemen en dat ligt in het verlengde van een eerdere ervaring met Estivant.
Het is een goed concept en als het goed is, is het goed. Is het niet goed, dan hebben ze een mager beleid of zelfs geen oplossing. Op het gebied van dienstverlening hebben ze nog wel iets te ontwikkelen.
Overigens de medewerkers verdienen hierdoor extra waardering omdat zij het beleid of de boodschap van ďde managerĒ moeten doorgeven. Ik sla het voorlopig even over, vakantie bij Estivant

  • Algemeen 5
op 2 september 2019 bestemming: Spanje / Cannillas de albaida, reisperiode: juli 2019

Alles was goed verzorgd en het heeft mij echt een ontspannen vakantiegevoel gegeven.

  • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: Nederland / Rheezerveen, reisperiode: juli 2019

Ik vond het een geweldige vakantie!

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen