Schrijf een ervaring over Estivant Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Estivant Vakanties

Url: https://www.estivant.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Estivant Vakanties
Estivant Vakanties won in 2018 de Reisgraag award

Estivant Vakanties is al 18 jaar specialist in vakanties voor eenoudergezinnen en singles. Je beleeft als alleenstaande ouder samen met je kinderen en andere ouders veel plezier aan de verrassende en ontspannende vakanties van deze organisatie. Estivant Vakanties gelooft er namelijk in dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. Zij weten dat gasten verrassend blij worden van de vakanties die zij organiseren en halen daar veel voldoening uit. De vakanties van Estivant ontspannen, verbinden en verrassen.

Je kunt er van uit gaan dat alles goed geregeld is, van betrokken advies tot het vervoer van en naar de bestemming en van de inrichting van je accommodatie tot de uitvoering ter plekken. Op iedere bestemming worden uitdagende en verrassende activiteitenprogramma's georganiseerd waar alle kinderen gratis aan kunnen deelnemen. Iedereen viert vakantie op zijn eigen manier dus is het logisch dat er niets moet en alles kan. Lig jij lekker met een boek op het strand? Of maak je juist en uitdagende wandeling door het gebied? Borrel je graag met andere ouders of wil je graag met je kinderen naar de pizzeria? Alles is mogelijk.

Het is een hele uitdaging om met één of meerdere kinderen op vakantie te gaan. Daarom zijn er teams samengesteld die de kinderen vermaken waardoor ook jij lekker van je vakantie kunt genieten om zo uitgerust mogelijk terug te komen in Nederland. De teams zijn gastvriendelijk, actief, enthousiast, behulpzaam en verantwoordelijk. Wat betreft de accommodaties heeft Estivant een ruim aanbod en daar komen elk jaar nieuwe bij. Ga voor een bungalowtent of juist een goed verzorgd hotel. Veel van de accommodaties zijn in eigen beheer waardoor je als klant uit kunt gaan van de beste service.

Estivant Vakanties is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Je kunt zeker met een gerust gevoel op vakantie.

8,6
op basis van 558 reviews

4 consumenten awards

Crusj won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 5 januari 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: augustus 2018

Het was voor mij de eerste keer en wist niet wat ik kon verwachten, daarom maar last minute een weekje geboekt. Twee weken was ook mogelijk.

De groep was supergezellig en we hadden een fantastische reisleidster Ingrid. Elke ochtend met elkaar lunchen en 's avonds heerlijk kroatisch/italiaans eten. s' Avonds gezellig uitgaan op de camping of zitten aan het strand. De accomodatie was verder uitstekend, ieder had een enorm grote tent met daarin allerlei voorzieningen. Je kwam zeker niets te kort en de camping was netjes schoon en had diverse zwembaden en restaurants.
Het dagprogramma was zeer afwisselend en je verveelde je geen moment terwijl er toch voldoende tijd was om je terug te trekken. Zelfs na de reis zijn we nog een keer gaan stappen met de groep van toen.

Achteraf spijt dat ik geen twee weken genomen had in plaats van een. Ben van plan dit jaar een reis te boeken bij estivant.

  • Algemeen 9
op 5 januari 2019 bestemming: Oostenrijk / Zell am See, reisperiode: januari 2018

Prima reis en verder leuk geregeld alleen vond ik het jammer dat we vrij laat op pad gingen en relatief weinig kilometers hebben kunnen skien tijdens de skisafari.

  • Algemeen 7
op 4 januari 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2018

Mijn eerste ervaring met Estivant is zeer goed bevallen! Tijdens deze Oud & Nieuw reis verbleven we in een prima, gunstig gelegen hotel. Het reisgezelschap was leuk en we hadden een fijne en enthousiaste reisleidster. Misschien wel het hoogtepunt was de Sylvesterparty waar zij kaarten voor had geregeld; een 80's/90's topfeestje in een Praagse club.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen