Schrijf een ervaring over Estivant Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Estivant Vakanties

Url: https://www.estivant.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Estivant Vakanties
Estivant Vakanties won in 2018 de Reisgraag award Estivant Vakanties won in 2019 de Reisgraag award

Estivant Vakanties is al 18 jaar specialist in vakanties voor eenoudergezinnen en singles. Je beleeft als alleenstaande ouder samen met je kinderen en andere ouders veel plezier aan de verrassende en ontspannende vakanties van deze organisatie. Estivant Vakanties gelooft er namelijk in dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. Zij weten dat gasten verrassend blij worden van de vakanties die zij organiseren en halen daar veel voldoening uit. De vakanties van Estivant ontspannen, verbinden en verrassen.

Je kunt er van uit gaan dat alles goed geregeld is, van betrokken advies tot het vervoer van en naar de bestemming en van de inrichting van je accommodatie tot de uitvoering ter plekken. Op iedere bestemming worden uitdagende en verrassende activiteitenprogramma's georganiseerd waar alle kinderen gratis aan kunnen deelnemen. Iedereen viert vakantie op zijn eigen manier dus is het logisch dat er niets moet en alles kan. Lig jij lekker met een boek op het strand? Of maak je juist en uitdagende wandeling door het gebied? Borrel je graag met andere ouders of wil je graag met je kinderen naar de pizzeria? Alles is mogelijk.

Het is een hele uitdaging om met één of meerdere kinderen op vakantie te gaan. Daarom zijn er teams samengesteld die de kinderen vermaken waardoor ook jij lekker van je vakantie kunt genieten om zo uitgerust mogelijk terug te komen in Nederland. De teams zijn gastvriendelijk, actief, enthousiast, behulpzaam en verantwoordelijk. Wat betreft de accommodaties heeft Estivant een ruim aanbod en daar komen elk jaar nieuwe bij. Ga voor een bungalowtent of juist een goed verzorgd hotel. Veel van de accommodaties zijn in eigen beheer waardoor je als klant uit kunt gaan van de beste service.

Estivant Vakanties is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Je kunt zeker met een gerust gevoel op vakantie.

8,6
op basis van 609 reviews

4 consumenten awards

Crusj won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 18 juli 2019 bestemming: Spanje / camping La Torre del Sol, reisperiode: juli 2019

Beste Estivant,
Na een lange reis met de bus waar we zelf voor gekozen hadden ik met mijn 2 zonen naar de camping in Cambrills zijn we aan gekomen moe maar we hebben er zin aan.
Vervolgens komen we aan bij de tenten wat meteen erg opvalt dat deze bij elkaar in de nek hangen.
Een keer inde tent ziet het er goed uit niks op aan te merken.
Wat tevens opvalt dat Estivant niet voor niks geen enkele foto's plaats van de tenten of een platte grond van de camping iets met voorbedachte rade.
Vlak bij de tenten in de buurt op een heel druk punt op de camping zelf komt binnen wat enkele meters gewoon een trein langs met het nodige kabaal.
Wat ik zeer slecht vind van de organisatie dat ze bewust hier door mensen voor de gek houden.. gewoon open kaart spelen dan kunnen de mensen zelf kiezen of ze voor zo'n eenoudervakantie kiezen.
op de eerste avond na aankomst ben je doodmoe dan wordt er pizza besteld voor je 1,5 uur later komen ze het brengen terwijl je alleen maar naar bed wil na zo'n busreis gemiste kans.
We gaan op verder onderzoek uit de camping ziet er goed uit lekkere douche mooi zwembad en strand met veel vertier niks te klagen.
Wat verder opvalt dat je je hier wel kunt vermaken genoeg te doen alleen jammer van de prijzen in de supermarkt die van de camping iets duurder niks mis mee maar het is geen holland casino!
Tip voor de organisatie Estivant speel open kaart jullie houden op deze manier mensen voor de gek met de staan plek maar ook lading snoep bijv bij jonge kinderen op de pannenkoeken nou tot misselijk aan toe terwijl het een oppas avond was een de ouders een avond voor hun zelf hadden..
Te veel gemiste kansen estivant !!!
Kan jammer genoeg hier geen foto's plaatsen die zeggen genoeg.

  • Algemeen 6
op 5 januari 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: augustus 2018

Het was voor mij de eerste keer en wist niet wat ik kon verwachten, daarom maar last minute een weekje geboekt. Twee weken was ook mogelijk.

De groep was supergezellig en we hadden een fantastische reisleidster Ingrid. Elke ochtend met elkaar lunchen en 's avonds heerlijk kroatisch/italiaans eten. s' Avonds gezellig uitgaan op de camping of zitten aan het strand. De accomodatie was verder uitstekend, ieder had een enorm grote tent met daarin allerlei voorzieningen. Je kwam zeker niets te kort en de camping was netjes schoon en had diverse zwembaden en restaurants.
Het dagprogramma was zeer afwisselend en je verveelde je geen moment terwijl er toch voldoende tijd was om je terug te trekken. Zelfs na de reis zijn we nog een keer gaan stappen met de groep van toen.

Achteraf spijt dat ik geen twee weken genomen had in plaats van een. Ben van plan dit jaar een reis te boeken bij estivant.

  • Algemeen 9
op 5 januari 2019 bestemming: Oostenrijk / Zell am See, reisperiode: januari 2018

Prima reis en verder leuk geregeld alleen vond ik het jammer dat we vrij laat op pad gingen en relatief weinig kilometers hebben kunnen skien tijdens de skisafari.

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen