Reviews over Estivant Vakanties

VillaVibes
9,8
op basis van 109 reviews

2 consumenten awards

VillaVibes won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 3 van 10 met 937 resultaten

op 26 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Olpe, reisperiode: augustus 2019

Gave camping, aan het meer, met genoeg activiteiten voor de kinderen. Het Estivantteam zorgt er echt voor dat het je aan niets ontbreekt en dat je als alleenstaande ouder ook echt vakantie hebt, even tijd voor jezelf, met gelijkgestemden.

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Argentat, reisperiode: juli 2019

De organisatie was zeer vriendelijk en deden alles om het iedereen naar hun zin te maken! De organisatie heeft ons een onvergetelijke vakantie bezorgd!

  • Algemeen 9




op 26 augustus 2019 bestemming: Nederland / Rheeze, reisperiode: juli 2019

Fijne onbezorgde vakantie gehad. Er waren voldoende en leuke activiteiten gepland. De kinderen hadden wel wat moeite met aansluiting vinden.

  • Algemeen 8
op 25 augustus 2019 bestemming: Italië / Toscane, reisperiode: juli 2019

Ik heb een geweldige vakantie gehad. Voor het eerst sinds jaren weer gecampeerd. Fijne reisleiding en een gezellige club mensen. Kortom een heerlijke week geweest

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / La Chapelle d Abondance, reisperiode: juli 2019

Heerlijk eten in het hotel, elke dag weer een verrassing op je bord. Complimenten voor de kok. Gezellige bediening. Ruime kamers met goede bedden. Heerlijke wandelingen gemaakt in een prachtige omgeving met o.a. prachtig uitzicht op het meer van Geneve. Prachtig weer. Net over de Zwitserse grens heerlijk in het zwembad gelegen. Maayke was een geweldige reisleidster. En gezellig carpoolend naar huis gereden na afloop van de vakantie.
Kleine minpuntjes, sanitair was gedateerd (werkte overigens goed, en word binnenkort vervangen), en ik zakte door een tuinstoel heen. Maar daar is hartelijk om gelachen door mijn reisgenoten en de overige hotelgasten.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: Nederland / Epe, reisperiode: juli 2019

Ondanks dat het 40 graden was hield het team het hoofd koel en hebben ze mijn dochter en mijzelf een onvergetelijke week bezorgd!

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: Spanje / Tossa, reisperiode: juli 2019

Het was een fijne camping, maar wel heel gelaagd, dus voor naar de wc moest je al behoorlijk zweten 4 trappen omhoog. Het strand was niet al te ver weg, maar ook niet heel dichtbij. Wel veel schaduw, dat was fijn en de tenten waren top ingericht en de bedden en beddengoed prima. Fijne leiding

  • Algemeen 7
op 25 augustus 2019 bestemming: Italië / Elba, reisperiode: augustus 2019

Goede reis met de bus, super goede chauffeuse van Betuwe express naar Maastricht. Toen met Rovies verder; bekwame chauffeur en reisleider.Leuk Estivant team met goede leiding van Tamara; kanjer en bikkel. Goede tent met alles erop en er aan. Leuke uitstapjes. Schitterende camping met verhuur van elektrische mountainbikes. Dicht bij een heel mooi strandje. En dan zit het weer ook nog mee en een groep gezellige leuke mensen. Kortom; TOP vakantie!!!

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: Italië / Pacengo, reisperiode: juli 2019

Heb je het naar je zin op vakantie schatje? Ja het is echt écht superleuk! Maar nog veel belangrijker heb jij het naar je zin mama? 🥰🥰

De eerste keer met Estivant! Een onvergetelijke vakantie en zeker voor herhaling vatbaar! Volgend jaar weer!! Topteam!!

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: juli 2018

Het ontvangst in de bus. Het broodje en wat drinken bij aankomst in hotel. De duidelijke uitleg van (betaalde)activiteiten. De sfeer die het team weet weg te zetten. De activiteiten die ze aanboden aan alle leeftijdsgroepen. Hun hulp die ze boden toen een kind moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Nooit alcohol drinken in het zicht van deelnemers ( had van mij in de avonduren wel gemogen). Hiernaast ook pedagogisch sterk. Hielden rekening met bepaalde gedragsproblemen van kinderen en waren een ondersteuning voor deze ouders.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: Kroatië / Rovinj, reisperiode: juli 2018

Heerlijke vakantie gehad met mijn kinderen. Voor de derde keer meegegaan met Estivant. Leuke actieve begeleiding die bijna elke dag een actief programma hadden voor alle leeftijden. Het zwembad ligt pal aan de zee en wordt gezuiverd met zeewater. Een zout zwembad wat voor ons juist lekker was. Heerlijk gesnorkeld met de kinderen en leuke uitstapjes kunnen doen wat de vakantie compleet maakt. Een extra voordeel in Rovinj is de broodjesservice. Uit je bed stappen en 30 meter verder kan je heerlijke broodjes of croisants meenemen. aan het eind van de vakantie hoefde je pas af te rekenen waardoor je van alle gemakken wordt voorzien. Voor de glijbaan liefhebbers is het waterpark in Porec een paradijsje. Zelfs de ouders worden hier uitgedaagd.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Kroatië / Rovinj, reisperiode: juli 2019

Wat een prachtige locatie. De beste plekken op deze mooie camping. Miste alleen een excursie naar Pula. Het team was top :)

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: Italië / Cefalu, reisperiode: juli 2019

Mooi, goed verzorgd reis. Goed hotel, leuke excursies.

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: juli 2019

Alles was goed geregeld. Vriendelijk personeel, goed en verzorg eten, goede hulpvaardige reisleider, verzorgde lokatie, leuke activiteiten, enz. Sommige activiteiten waren wel wat duur voor wat je ervoor kreeg, vooral als je zelf ook nog de toegang moest betalen.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: augustus 2018

Geweldig genoten; gastvrij pension en reisleidster (Alinda) was enthousiast en vol van goede ideeën.

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: Kroatië / Porec, reisperiode: juli 2019

Ingrid was erg gezellig, had de dingen goed geregeld, uitsapjes, uiten in Porec was ook goed geregeld door haar.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Argeles sur mer, reisperiode: juli 2019

Mooiste vakantie ooit gehad! Super animatieteam de sfeer, gewoonweg alles was perfect!!! Prachtige herinneringen gemaakt met mijn dochters! Estivant bedankt voor alles, volgend jaar gaan we zeker weer!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2019 bestemming: Italië / Viariggio, reisperiode: juli 2018

Alles was goed geregeld. Was der een die draaide op de 2de avond door. En daar werd goed opgereageerd. Door de reisleider. Ze hebben het toen goed opgelost. Petje af voor Carolien

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Axat, reisperiode: augustus 2019

Goed georganiseerde week vol stoere, avontuurlijke activiteiten. Voor bangerds en cultuurliefhebbers zonder eigen auto is er wat minder te doen. Enthousiast, vrolijk team dat er zichtbaar plezier in had. Leuke groep ouders en kinderen, relaxte sfeer. Veel gelachen! De kans is groot dat we nog een keer terug komen.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Italië / viaregio, reisperiode: augustus 2019

De reis was super goed geregeld door estivant. locatie goed eten op zich prima alleen de fietsen op locatie kon beter

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: Kroatië / Rovinj, reisperiode: augustus 2018

De tenten liggen met recht op de mooiste plekken aan zee op deze prachtige camping. Kroatië is echt fantastisch. De manager van het estivant team was geweldig. Verstand van zaken en goed inzicht in de behoefte van ouders en kinderen. Tevens werden er elke dag door hem op de vroege ochtend broodjes gehaald, perfect geregeld. Onwijs leuk team met enthousiaste mensen waar niks te veel gevraagd was. Nooit een verveeld gezicht gezien.
Vrolijkheid ten top!

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / La chapelle d Abondance, reisperiode: augustus 2019

Leuke vakantiebestemming met mooie extra activiteiten

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk / Niederau, reisperiode: juli 2019

Hoe leuk kan je vakantie zijn! Geheel vrijblijvend entertainmentprogramma voor zowel kinderen als ouders. Team deed goed hun best om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. Als je kinderen het fantastisch hebben is voor jou als ouder de vakantie geheel geslaagd.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: augustus 2019

Er komt (voor mij) het goede soort mensen naar de Estivant vakanties: veel gezelligheid en plezier. Specifiek voor locatie Tossa: Lloret de Mar ligt om de hoek en daardoor veel kids die wat ouder zijn

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: juli 2019

Super locatie, alleen met Estivant gasten, fijn team, echt genoten

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Ammoudia, Kreta, reisperiode: juli 2019

Een super mooi en luxe hotel! Reisleidster regelde alles, als je extra activiteiten wilde. Dan zocht ze dit uit en boekte het ook. Verder ging ze opzoek naar leuke eetgelegenheden en reserveerde dat...ook op haar vrije dag!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2019 bestemming: Spanje / Cambrills, reisperiode: augustus 2019

Het was echt een super vakantie. Voor de eerste keer met Estivant mee en grandioos. De kinderen hadden meteen aansluiting en er werden super leuke activiteiten georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Nederland / Rheezerveen, reisperiode: juni 2018

Goed team, goede camping, leuk programma en veel gezelligheid

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: Slovenië / Bled, reisperiode: juli 2019

Slovenië is (onverwacht) een prachtig land! Het heeft bergen, strand, kloven, watervallen, eigenlijk alles. Dit was de eerste vakantie van mij met Estivant en had er eigenlijk geen goed idee over, over wat ik nou kon verwachten en of dat wel wat voor mij was. Maar ik ga nooit weer anders doen! Geen moment heb ik mij alleen gevoeld op een camping tussen allemaal stellen. Er was aanspraak, gezellige borrels aan de rivier, maar als je zelf voor de tent wilde zitten of alleen op pad ging was dat ook prima. Gewoon ontspannen vakantie zoals je dat wilt.
De begeleiding was super! Er was een vrolijk, enthousiast team wat er mede een feestje van heeft gemaakt! Zeker voor de kinderen met een dropping, vlotten bouwen, een pannenkoeken feest, enzv. Dit was de beste vakantie tot nu toe en de kinderen vonden het ook geweldig. Het enige minpuntje was de busreis en de tijden hiervan, maar dat leed is snel geleden 😅

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Lacanau, reisperiode: juni 2019

Echt een super locatie, op loop afstand van het strand en stadje! Mooie omgeving, mijn kinderen (16,15 en 12) en ik hebben het heerlijk gehad.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: België / La roche, reisperiode: augustus 2019

Super vakantie, leuk team. Locatiemanager doet het super goed. Camping is prima maar wat achterstallig onderhoud en er is geen wc papier. Dit mag je tegenwoordig toch wel verwachten.

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Sauerland, reisperiode: augustus 2019

Heerlijke vakantie voor kids én ouder. Volgend jaar zeker weer!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2019 bestemming: Nederland / Rheezerveen, reisperiode: juni 2018

Een heerlijke Benjamin-week beleefd met een geweldig Estivant-team! Ik kan het iedereen dan ook aanraden; bij twijfel zeker doen, je zult er geen spijt van krijgen 😁

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Saumur, reisperiode: juli 2019

Voor kinderen van veel leeftijden leuk, heerlijk weer, een tent met alles er in aanwezig. Overzichtelijke camping, prettige afwisseling in activiteiten.

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: België / La Roche, reisperiode: juli 2018

Het Estivant team was enthausiat, de locatie aangenaam en de groep mega leuk..! Mijn dochter heeft zich prima vermaakt en we hebben van alles ondernomen. Al met al een top week gehad.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Gibanel, reisperiode: juli 2018

Leuke leiding, leuke deelnemers

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Gibanel, reisperiode: juli 2019

Dit was mijn 4e estivant vakantie en de meest geweldige. Het team was fantastisch. Zo had ik het nog niet eerder meegemaakt. Enorm betrokken, ook buiten het programma om waren ze bezig met de kinderen of maakte een praatje met de ouders. Ik kan nog wel duizend woorden typen maar 1 woord is genoeg en dat is, ONVERGETELIJK

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2019

Omdat ik enorm genoten heb van deze reis. Anniek deed er alles aan om het ons naar de zin te maken en de sfeer te maken. Bedankt voor deze ervaring!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2019 bestemming: België / La roche, reisperiode: januari 2019

Nog nooit zo’n mooie herinnering aan mijn vakantie overgehouden!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / Roggel, reisperiode: juli 2019

Het was top! De begeleiders namen ons mee in de beslissingen die werden gemaakt ivm de hitte en waren super met de kids! Contract tussen ouders onderling was ook gezellig waardoor het een heerlijke vakantie was.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / Rheezerveen, reisperiode: juni 2019

Superteam! Enorm betrokken, lief, enthousiast, geven 110 % en behulpzaam. Een mooie camping met veel te doen op het terrein. Erg leuke activiteiten van Estifun, genoeg kindjes om mee te spelen.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: augustus 2019

Het was 2 weken genieten op Kreta! Goed uitgezocht hotel met fijne kamers, mooie zwembaden en vlakbij het strand met de leuke strandtent Heaven.
Genoeg te doen en te beleven op Kreta, activiteiten als de jeepsafari en boottocht naar Spinalonga zijn aanraders. Relaxen op het strand en zwemmen in de zee mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie.
Kirsten de reisleidster verdient een pluim! Enthousiast, zorgzaam, wist goed in te spelen op de behoeften en zocht van alles uit. Ze is een top reisleidster die er voor iedereen een fijne vakantie van wil maken, wat mijn inziens prima gelukt is!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Argeles sur mer, reisperiode: juli 2019

Omdat het voor de eerste keer alleen met de kinderen echt een top ervaring is geweest

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Slovenië / Bled, reisperiode: juli 2018

Als je wil genieten van een actieve vakantie in een schone, groene en vriendelijke omgeving, dan is Bled een fantastische bestemming.

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / Rheezerveen, reisperiode: juni 2019

Prima vermaak leuke jongens en meiden. Super geregeld

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / Rochel, reisperiode: juli 2019

Keurige tenten zoals altijd, uitgebreide camping van alle gemakken voorzien, top animatie team; super enthousiast en persoonlijke aandacht.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Viareggio, reisperiode: juli 2019

Het team was echt top. De teamleider Kim was geweldig. Heel goede service. Mijn kinderen hadden vakantie van hun leven. Ikzelf was heel relaxed dankzij alle lieve teamleden

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: juli 2018

Super vakantie gehad zowel ik als de kids hebben genoten van elke minuut.Alles perfect voor elkaar en anders werd het geregeld, leuk team en vreselijk veel gelachen en dingen gedaan die we anders niet gedaan hadden top vakantie volgend jaar weer

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Slovenië / Bled, reisperiode: juli 2019

Fantastische vakantie gehad en het team van Estivant was geweldig!

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Lacanau, reisperiode: augustus 2018

Team:

Mooie en zeer verzorgde camping in een prachtige omgeving. Fijn en betrokken activiteitenteam. Wat wil je nog meer? :)

Omdat wij een heerlijke vakantie hebben gehad in Lacanau! Mede dankzij het Estivantteam dat enthousiast, energiek, vriendelijk, zichtbaar en gezellig was. Ze hebben duidelijk als doel de ouders en kinderen een fantastische vakantie te bezorgen. Dat is absoluut gelukt voor ons alle drie. Heb in geen jaren zo’n ontspannen vakantie met de kinderen gehad! Het surfen is helemaal ontdekt door de oudste, terwijl de jongste aan zijn trekken kwam in het Splashpark, bij het paintballen en natuurlijk samen met leeftijdgenootjes in het campingzwembad. Ook voor de ouders was er een aantal leuke activiteiten georganiseerd, zoals de wijnproeverij en de uitavond. Je had steeds de keuze om met de kinderen iets te ondernemen, met andere ouders of soms even lekker een boek te lezen voor je eigen tent.
De kinderen willen volgend jaar weer op vakantie met Estivant en ik ook!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Gardameer, reisperiode: juli 2019

Top vakantie top service top ontspanning!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: augustus 2019

Super naar mijn zin gehad .
Kristel was super enthousiast en gezellig . Hotel was nagenoeg nieuw , dus ook heel netjes . Leuk zwembadje en strand met ligbedden op kruipafstand .

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Eiffel, reisperiode: juli 2019

Super vakantie, goede begeleiding en leuke groep. We hebben een fijne week gehad!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2019

Het was een geweldige en goed georganiseerde vakantie. Onze reisleidster Rosalie heeft super voor ons gezorgd:)

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Chapelle d’Abondance, reisperiode: juli 2019

Alles prima geregeld Heerlijk hotel Eten fantastisch Tochten goed Reisleider Joris donders aardig

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Argeles-sur-mer, reisperiode: juli 2019

Was weer een heerlijk relax vakantie door het goede ontzorgen van het Estivant team.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2019

Combinatie van cultuur en relaxen aan het strand en zwembad, was top. We verbleven in een supermooi pas verbouwd hotel, wat erg comfortabel en luxe aanvoelde. We hadden een gezellige groep, geweldige reisleidster (Anniek) en ook nog eens prachtig weer!

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Marrileva, reisperiode: februari 2019

De eenoudervakantie naar de wintersport met Estivant was absoluut fantastisch. Volledig verzorg en met een enorm leuke groep gelijkgestemden en een uitstekend Estivant Team. En zeer belangrijk: de kids hebben ook een geweldige tijd gehad. Kan niet wachten tot volgend jaar!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Axat, reisperiode: juli 2018

Leuk team. Super gezellig. Iedereen had het naar zijn zin. Geweldige ervaring.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Biggesee, reisperiode: augustus 2018

Gouden animatieteam onder aanvoering van Leroy !!!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: juli 2018

Een fantastische week gehad met veel zon, strand, pasta en atje voor de sfeer die niet meer uit je hoofd gaat!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Kroatië / Porec, reisperiode: juni 2019

Alles wat perfect geregeld. Ik hoefde mij nergens druk over te maken omdat ik erop kon vertrouwen dat alles in goede handen was. Ik kon dus volledig ontspannen en genieten.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: augustus 2019

We hebben een fantastische week gehad! We is mijn dochter van 16 en ikzelf. Het hotel voelde als een verstopte oase maar toch dicht bij alles.
Bitez vond ik erg leuk en intiem, het is snel vertrouwd en de jongeren konden prima zelfstandig daarheen. Voor ons was het perfect. Ik hoop volgend jaar weer.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / Roggel, reisperiode: juli 2019

Wat een top vakantie! Fijne reisgenoten, top team en hele goede camping. Wij gaan volgend jaar weer!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Spanje / Canillas de Albeida, reisperiode: juli 2019

Deze reis is een echte aanrader! Met een mix van cultuur, actief, strand en lekker eten heb je een hele afwisselende vakantie. De reisleiders Evert en Judith hebben de reis perfect georganiseerd!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Eiffel, reisperiode: juli 2018

Vanaf minuut 1 hadden de kinderen plezier. Beste vakantie ooit!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2019

Leuke reis dankzij John en Miranda en de zorgzame reisgenoten

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: België / La Roche-en-Ardenne, reisperiode: juli 2018

Estivant team was leuk en goed. Ik vind de faciliteiten op de camping zelf en vooral wc/douche gebouw niet volstaan en ook echt minder dan de andere estivant campings

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Placengo di Lazise, reisperiode: juli 2018

De accommodatie was super, goede bedden, TopTent, super leuke reisgenoten en een geweldig Estivant Team!!

Top evenementen, super verzorgd, een vakantie met een cijfer 10!!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Kroatië / Rovinj, reisperiode: juli 2019

Het was een erg mooie locatie heel fijn aan de zee.er was een topteam die ervoor zorgde dat we zorgeloos van onze vakantie konden genieten.ze stonden dag en nacht voor ons klaar.mijn kinderen en ikzelf hebben heerlijk genoten.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Gibanel, reisperiode: juli 2018

Mijn dochter en ik hebben een geweldige vakantie gehad in de Dordogne! Sannah en haar team waren fantastisch! De camping supermooi. Een aanrader voor iedereen die van gezelligheid, natuur, kanoën, klimmen ,van water, pittoreske dorpjes, en grotten houdt.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2019

Omdat onze reisleidster Roos de kers op de taart was. Schitterende locatie, mooi eiland. Heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Biggensee, reisperiode: juli 2018

Super vakantie gehad met een team dat altijd voor je klaar stond.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Slovenië / Bled, reisperiode: augustus 2019

De week was fantastisch, uitdagende, en mijn leukste vakantie in jaren. Waarom geen 10? Soms wat onduidelijkheid over het programma, maar nog steeds een dikke 9💃

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Idro, reisperiode: augustus 2019

Prachtige bestemming waar genoeg te doen is, ontvangst door een enthousiast team.

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Argentat, reisperiode: juli 2019

Twee weken Gibanel 🇨🇵

Pizza-party 🍕 | regen 🌧️ | family challenge 🏅 | bivak 🏕️ | middagborrel 🍸 | EstiVenture 💪🏼 | zon ☀️ | Dordogne 🏞️ | eenhoorn 🦄 | 30 seconds ⏳ | kanotocht 🚣‍♀️ | uitavond 🍽️ | paardrijden 🏇 | Sannah 👩🏼‍⚕️ | BBQ 🍔 | kopje ☕ | onweer 🌩️ | klimmen 🧗🏼‍♀️ | zwembad 🏊🏽‍♀️ | lepel 🥄 | EstiFun 👍🏼 | wijn 🍷 |  spooktocht 👻 | watervallen 🏞️ | weerwolven 🐺 | lezen 📖 | Ho-Ching-Tjak ⚔️

Kortom: wederom een onvergetelijke vakantie met Estivant! ❤️❤️❤️

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Via reggio, reisperiode: juli 2019

Super team van Estivant gehad! Ondanks de valse start door noodweer heeft dit team ervoor gezorgd dat iedereen zonder problemen de vakantie kon doorzetten. Daarnaast een geweldige groep gehad. Echt een onvergetelijke vakantie gehad waar echte vriendschappen zijn ontstaan!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: juli 2019

Het was een leuke reis met alles wat je je maar kon wensen:
Leuke kleine groep, de reisleidster had hele leuke restaurantjes uitgezocht, de excursies waren gedeeltelijk inclusief waardoor je zelf ook nog je wensen in kon vullen.
Hotel 4 * , prima Ontbijt. Miste daar wel een zwembad.
Zeker een aanrader.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Kroatië / Rovinj, reisperiode: juli 2019

Eerste keer Estivant met mn 2 kids (4 en 2 jaar). Geweldige ervaring voor ons alle drie. Kids genoten en ik ook! Was echt vakantie! Top leiding ook!!!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Spanje / Tossa, reisperiode: juli 2019

Heerlijke week gehad op prachtige locatie

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Viareggio, reisperiode: juli 2019

Vanaf het moment dat we in de bus zaten, was het feest onder andere doordat de chauffeurs gezellige muziek aan hadden gezet. De sfeer zat er meteen goed in!
Bij aankomst werden we leuk ontvangen, de kinderen werden vanaf de eerste minuut vermaakt en wij ook. Het team was zo betrokken, enthousiast en ze genoten van het werk dat ze deden. Dat straalden ze ook uit!!

Ik heb aan deze vakantie een leuke vriendengroep over gehouden. Voor mij voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: juli 2019

Het was een leuke/gezellige groep ik heb nog steeds met een aantal leuk contact
Reisleidster Els deed het leuk en professioneel
Het voordel was dat het Estivant eigen hotel was en we hoefde het niet te delen met andere groepen zo ontstond er snel en leuk contact tussen de reiziegers en konden we zelf onze muziek bepalen
Bitez is een leuk gezellige knus plaatsje dicht bij bodrum en gumbet
Ook in Bitez kun je leuk uitgaan
het eten in het hotel en in de restaurants waren ook vers en smakkelijk
Ook voelde ja daar veilig
Het was dus een leuke vakantie voor herhaling vatbaar
Een klein nadeel was wel de dieren de zwerfkatten en zwerfhonden die er rond los liepen
We moesten wel vaak de katten bij ons eten wegjaagen

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Blankenheim-Freilingen, reisperiode: augustus 2019

Superteam in de Eifel dat veel deed om het de kinderen en daarmee ook de ouders naar de zin te maken. Leuke activiteiten en prachtige omgeving maken het een uitstekend cijfer. Het laatste slechte weer halen er een puntje af helaas al viel het het grootste deel van de week erg mee.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / Rheezerveen, reisperiode: juli 2018

Met gezonde spanning (de eerste keer met Estivant) reden we het veld op...maar die spanning was direct verdwenen toen Dennis van het team ons welkom heette! Het voelde als een warm bad :-) Op een leuke ongedwongen manier leer je de andere ouders en kinderen kennen. Niks moet en door het aspect 'alleenstaand' is er gelijk een soort verbinding. Hoewel hier eigenlijk weinig over gepraat werd. Want het is vakantie! Mede door het team, Joy, Latisha, Iris, Maikel, Dennis en Carlijn en onze leuke groep is het een vakantie geworden om nooit te vergeten!! Zoveel mooie en gezellige momenten met een traan (afscheid) maar vooral een lach!! Wat een inzet van het team binnen dit geweldige concept, een fijn gevoel dat er een team is die aan ouders en kinderen denkt! Uniek en respect, fantastisch!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Turkije / Bitez, reisperiode: juli 2019

Wat een heerlijk idyllisch plekje is jullie hotel. Topteam Topservice Topgroep Toprust Topvakantie. In één woord een Topvakantie dus. Volgend jaar weer Bitez!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Saumur, reisperiode: juli 2018

Leuke vakantie!

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / roggel, reisperiode: juli 2019

Ik en mijn kinderen hebben enorm genoten. De kinderen waren dol op het estivant team, waardoor ikzelf ook vrije tijd had en een echt vakantiegevoel. Het was onze eerste keer met estivant. Maar het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Slovenië / Bled, reisperiode: augustus 2019

Fantastische ervaring. Alles was super, de groep, camping, activiteiten, weer, leiding Carolien is n geweldig persoon, actief, grappig, vrolijk, regelt alles.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Gardameer, reisperiode: augustus 2019

Onze eerste ervaring met Estivant, en dit is zeer goed bevallen. Mijn dochter van 4 heeft het enorm naar haar zin gehad en genoten, en hierdoor heb ik automatisch ook genoten! Er werd veel voor de kinderen gedaan. Ook de bij te boeken activiteiten waren leuk en divers. En het mooie niks moet alles mag. Wij gaan zeker volgend jaar weer met Estivant op vakantie!!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Slovenië / Bled, reisperiode: juli 2019

Echt hele goede reisleiding door Laura. Duidelijke planning, goede organisatie, betrokken bij de groep maar altijd een professionele afstand.

Leuke activiteiten afgewisseld met ontspanning.

Prachtige omgeving

Goed verzorgde tenten, prima maaltijden en ontbijt.

Erg leuke groep met veel diversiteit maar toch een echt Groepsgevoel

Verder ook een zeer goede communicatie vooraf door de organisatie estivant

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Slovenië / Bled, reisperiode: juli 2019

De reis was fantastisch!! Ik heb hele gave activiteiten ondernomen, had 2x een gezellige groep en een super gezellige reisleidster (Carolien) die gelukkig beide weken aanwezig was. In de 2de week gingen de nieuwe mensen naar het Nationaal Park maar ik was daar de eerste week al geweest. Carolien heeft een mooie hike uitgezocht die we, samen met nog een groepsgenoot, die dag hebben gelopen. Dit was het hoogtepunt van mijn vakantie. Maar eigenlijk was alles geweldig. De reden dat ik een 9 geef en geen 10 is de busreis terug. Deze bus voldeed echt niet aan de minimale punten die je mag verwachten bij zo'n lange busreis. Gelukkig wel keurig gebeld door Estivant om dit te bespreken nadat ik hierover een mail had gestuurd.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: België / La roche, reisperiode: augustus 2019

Goede ligging, vriendelijk activiteitenteam, leuke stoere activiteiten, aandacht voor de kids en ouders

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / Jagerstee epe, reisperiode: augustus 2019

Een dikke tien voor de sfeer die het estivant team olv Denise neer heeft weten te zetten!! Wat een enthousiasme, vrolijkheid en positiviteit straalde van ze af!
Helaas geen vakantie op Maurik zoals geboekt, deze camping/accomodatie /faciliteiten hebben we zeker gemist op de Jagerstee.
Gelukkig stond er een ijzersterk team voor ons klaar!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: België / La roch, reisperiode: augustus 2018

Estivant organisatie superfijn, camping minder

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Viareggio, reisperiode: augustus 2018

Al.mijn verwachtingen zijn overtroffen! Ik vertrok met een koffer vol vooroordelen over eenoudervakanties. Vast hele suffe ouders, stomme groepsdingen enz. Niets bleek minder waar! Ik heb er vrienden bij gekregen en mijn zoon heeft zelfvertrouwen gevonden en heeft de tijd van zijn leven gehad...
Dankzij locatie manager Kim en haar team hebben ze ons als ouders volledig ontzorgd en hebben wij een gouden vakantie gehad. De saamhorigheid en vriendschap die deze vakantie ontstond is het mooiste cadeau.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2019

De vakantie in Samos was heerlijk! Normaal houd ik niet zo van zonvakanties, maar ik heb echt genoten van de verschillende stranden en het toffe gezelschap. Onze reisleidster heeft out-of-the-box gedacht en het ons zo relaxt mogelijk gemaakt. Dit was een echte aanrader!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Kroatië / Rovinj, reisperiode: juli 2019

Omdat het een super vakantie was!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: juli 2018

Ik heb een geweldige onbezorgde vakantie gehad ! Niet alleen dankzij een geweldige groep medereizigers. Maar ook dankzij onze reisleider Robert kersbergen !

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Kroatië / Rovinj, reisperiode: juli 2019

Ik en mijn dochter hebben het heerlijk gehad. De locatie was top, ontzettend leuk contact met de anderen, een kind die ik nauwelijks zag (dat is in dit geval positief😉 en als ze voorbijkwam was dat met duikbril of een pak spelkaarten. De knuffels die ze gaf aan het team bij het afscheid, zegt genoeg. Dank! Wij zijn blij:)

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / rheezerveen, reisperiode: juli 2019

Super vakantie gehad. super team. leuke ouders en kinderen. beide echt genoten

  • Algemeen 9
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende