Schrijf een ervaring over Heart of Argentina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Heart of Argentina Travel

Url: https://www.heart-of-argentina-travel.com
Aangesloten bij: GGTO / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Heart of Argentina Travel

De oprichters van Heart of Argentina zijn een Nederlands/Argentijns echtpaar. Zij wonen sinds 2008 zelf in Argentinië en hebben daardoor veel kennis en ervaring met rondreizen in het Zuid-Amerikaanse land. Hun liefde voor het land komt voort uit de vele reizen door het land die zij gemaakt hebben. Uit deze passie is Heart of Argentinia Travel ontstaan. Dit is een gespecialiseerde reisorganisatie die zich richt op unieke maatwerkreizen door heel Argentinië. Deze reizen zijn geschikt voor een breed publiek: van individuele echtparen tot families met kinderen en van kleine vriendengroepen tot grote groepen. Een combinatiereis met Chili en Argentinië is sinds kort ook mogelijk.

Een reis met Heart of Argentina Travel houdt in dat je optimaal kennis maakt met de mensen, de cultuur en de natuur van het prachtige land Argentinië. Omdat iedereens wensen verschillen, worden reizen op maat ontworpen. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw wensen. Er is altijd persoonlijk contact tussen jou en de reisorganisatie. De medewerkers van Heart of Argentina wonen in Argentinië en zijn daarom ook tijdens je rondreis bereikbaar voor al je vragen, opmerkingen en eventuele calamiteiten.

De reisorganisatie is aangesloten bij GGTO (garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators). Om in contact te komen met de reisorganisatie voor het boeken van jouw reis kun je ze een e-mail sturen, waarop je binnen 2 dagen antwoord kunt verwachten. Op de website vind je een rijk gevuld gastenboek met ervaringen van andere reizigers. Daarnaast kun je Heart of Argentina Travel volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Rodina Travel
9,5
op basis van 49 reviews
Lees meer
Zuid-Afrika reis op maat
9,3
op basis van 13 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 200 reviews
Lees meer
op 31 januari 2020 bestemming: Argentinië, reisperiode: november 2019

Onze groep van 6 (mid-zestigers) uit regio Brussel is sinds december 2019 terug van een uitzonderlijke kennismaking met Argentinië gedurende 3 weken, onze eerste reis in Zuid-Amerika.
Het viel allemaal geweldig mee : het land, de mensen, de diversiteit van wat we te zien kregen in dit uitgestrekt land, de natuur en de dieren, en niet in het minst het goede weer, overal waar we gingen, ook in Patagonië

Dank zij de uitstekende organisatie van onze reis én van ons verblijf door Heart of Argentina (Jan en Lis, gevestigd in Cordoba) kregen we de tijd om zeer diverse plekken te ontdekken, telkens met de gepaste begeleiding van hun uitstekende partners op alle locaties : gezellige en gastvrije accommodatie in de hotels, professionele lokale touroperators/gidsen, transfers, en alles volgens afspraak.
De reis werd ruim op voorhand gepland, op maat, in functie van de duur vd reis en van de plaatsen die we wilden zien, én van de tips van Jan : zo bvb. waren de gesuggereerde paar dagen trekking vanuit El Chaltén een echte meevaller.
Met HoA is er ruimte voor alle mogelijke vragen, de reactietijd is heel kort, afspraken zijn duidelijk : alles gaat snel via mail en/of whatsapp, tekst en/of, waar nodig, meteen per telefoon/video. Net voor onze reis werd het programma voor Iguazu nog in extremis aangepast om er ook de Braziliaanse kant bij te nemen (suggestie : beide kanten bezoeken !)

De reis zelf verliep precies zoals afgesproken, zonder negatieve verrassingen.
Ook tijdens de reis stond HoA klaar voor ons. Hoewel we hen niet 1 keer hebben moeten contacteren, kregen we na elke “etappe” een vriendelijke whatsapp met de vraag hoe alles verlopen was. Attent !
Ons programma : Buenos Aires ; Iguazu waar we op anderhalve dag zowel de Braziliaanse als de Argentijnse kant van héél dichtbij te zien kregen ; Salta/Cafayate/Cachi gedurende 3 dagen met de perfecte begeleiding van Juan en Florencia die we ons lang zullen herinneren; vanuit El Calafate naar Perito Moreno + trekking naar 3 gletsjers, vervolgens naar El Chaltén voor 3 dagen trekking in de buurt van de Fitz Roy (unieke zichten bij prachtig weer !) ; Ushuaia op het “einde van de wereld” – ook de pinguins van dichtbij gezien .

Er is nog zoveel dat we nog niet gezien hebben in dit land : mochten we terugkeren om Mendoza, Bariloche, Cordoba en/of Chili te bezoeken, gaan we zonder enige twijfel opnieuw via Heart of Argentina

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: Argentinië, reisperiode: november 2019

Wij maakten voor het eerst gebruik van de diensten van Heart of Argentina (HoA) voor het organiseren van onze reis naar Argentinië. HoA levert maatwerk, houdt rekening met de wensen van de klant en past die aan waar nodig op basis van hun ervaring. Het is een enorm +-punt dat de eigenaars van HoA in Argentinië leven, het land zelf verkennen en hierdoor het land zeer goed kennen. Wij kwamen even op adem in Buenos Aires na een lange vlucht (BA hadden we in het verleden al uitgebreid verkend). Vervolgens vlogen wij naar Salta om vandaar een privé-excursie van een week te ondernemen naar de Puna. Dit was één van de hoogtepunten van de reis. Surrealistische, ongerepte landschappen en weinig of geen toeristen.Vervolgens verkenden we zelf de regio rond Salta met een huurwagen. Om te eindigen met een bezoek aan de adembenemende Iguazu-watervallen aan de Argentijnse en Braziliaanse zijde. De organisatie was perfect. Het was ook handig dat we HoA dagelijks konden bereiken via Whatsapp indien nodig. Wij kunnen HoA aan iedereen aanraden. Het feit dat zij (een plaatselijke touroperator) aangesloten zijn bij het Garantiefonds is ook een belangrijk element om voor hen te kiezen.

  • Algemeen 10
op 11 augustus 2019 bestemming: Argentinië, reisperiode: juli 2019

Met onze studerende kinderen hebben we een maand kunnen rondreizen door het prachtige Argentinie. Omdat het onze eerste kennismaking met Zuid Amerika was, hebben we ons uitgebreid laten adviseren door Jan en Lis van Heart of Argentina Travel. Met als resultaat een fantastische, afwisselende reis waar we allemaal enorm van genoten hebben. BA, Salta, Cafayate, Puna, Iguazu, Esteros del Ibera, BA ... Het was een prachtige mix van ervaringen: stad, natuur, wildlife, cultuur, eten, sport, wijn en gastvrijheid. Jan en Lis hebben een goede ingeschatting gemaakt van onze wensen en een super maatwerkpakket samengesteld!

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws