Schrijf een ervaring over Heart of Argentina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Heart of Argentina Travel

Url: https://www.heart-of-argentina-travel.nl
Aangesloten bij: GGTO / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Heart of Argentina Travel

De oprichters van Heart of Argentina zijn een Nederlands/Argentijns echtpaar. Zij wonen sinds 2008 zelf in Argentinië en hebben daardoor veel kennis en ervaring met rondreizen in het Zuid-Amerikaanse land. Hun liefde voor het land komt voort uit de vele reizen door het land die zij gemaakt hebben. Uit deze passie is Heart of Argentinia Travel ontstaan. Dit is een gespecialiseerde reisorganisatie die zich richt op unieke maatwerkreizen door heel Argentinië. Deze reizen zijn geschikt voor een breed publiek: van individuele echtparen tot families met kinderen en van kleine vriendengroepen tot grote groepen. Een combinatiereis met Chili en Argentinië is sinds kort ook mogelijk.

Een reis met Heart of Argentina Travel houdt in dat je optimaal kennis maakt met de mensen, de cultuur en de natuur van het prachtige land Argentinië. Omdat iedereens wensen verschillen, worden reizen op maat ontworpen. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw wensen. Er is altijd persoonlijk contact tussen jou en de reisorganisatie. De medewerkers van Heart of Argentina wonen in Argentinië en zijn daarom ook tijdens je rondreis bereikbaar voor al je vragen, opmerkingen en eventuele calamiteiten.

De reisorganisatie is aangesloten bij GGTO (garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators). Om in contact te komen met de reisorganisatie voor het boeken van jouw reis kun je ze een e-mail sturen, waarop je binnen 2 dagen antwoord kunt verwachten. Op de website vind je een rijk gevuld gastenboek met ervaringen van andere reizigers. Daarnaast kun je Heart of Argentina Travel volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

op 26 december 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2019

Wij maakten voor het eerst gebruik van de diensten van Heart of Argentina (HoA) voor het organiseren van onze reis naar ArgentiniŽ. HoA levert maatwerk, houdt rekening met de wensen van de klant en past die aan waar nodig op basis van hun ervaring. Het is een enorm +-punt dat de eigenaars van HoA in ArgentiniŽ leven, het land zelf verkennen en hierdoor het land zeer goed kennen. Wij kwamen even op adem in Buenos Aires na een lange vlucht (BA hadden we in het verleden al uitgebreid verkend). Vervolgens vlogen wij naar Salta om vandaar een privť-excursie van een week te ondernemen naar de Puna. Dit was ťťn van de hoogtepunten van de reis. Surrealistische, ongerepte landschappen en weinig of geen toeristen.Vervolgens verkenden we zelf de regio rond Salta met een huurwagen. Om te eindigen met een bezoek aan de adembenemende Iguazu-watervallen aan de Argentijnse en Braziliaanse zijde. De organisatie was perfect. Het was ook handig dat we HoA dagelijks konden bereiken via Whatsapp indien nodig. Wij kunnen HoA aan iedereen aanraden. Het feit dat zij (een plaatselijke touroperator) aangesloten zijn bij het Garantiefonds is ook een belangrijk element om voor hen te kiezen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 augustus 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: juli 2019

Met onze studerende kinderen hebben we een maand kunnen rondreizen door het prachtige Argentinie. Omdat het onze eerste kennismaking met Zuid Amerika was, hebben we ons uitgebreid laten adviseren door Jan en Lis van Heart of Argentina Travel. Met als resultaat een fantastische, afwisselende reis waar we allemaal enorm van genoten hebben. BA, Salta, Cafayate, Puna, Iguazu, Esteros del Ibera, BA ... Het was een prachtige mix van ervaringen: stad, natuur, wildlife, cultuur, eten, sport, wijn en gastvrijheid. Jan en Lis hebben een goede ingeschatting gemaakt van onze wensen en een super maatwerkpakket samengesteld! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 17 mei 2019 bestemming: ArgentiniŽ / noord-west, reisperiode: april 2019

Negen jaar geleden maakten wij een reis door PatagoniŽ. Jan en Lis waren net begonnen met Heart of Argentina en stippelden voor ons een reis uit: zowel voor hen als voor ons een nieuwe ervaring.
Mede door hun persoonlijke aandacht, zorg en service werd dat een reis om nooit te vergeten.
Met die herinnering in gedachten wilden wij dit jaar opnieuw naar ArgentiniŽ, om - op advies van Jan en Lis - het midden, het noord-westen en vooral ook de Puna te zien. Jan en Lis stelden een combinatie van een "selfdrive" en een reis met gids in een 4x4-auto samen, een volledig en zorgvuldig op onze wensen afgestemd rondreis door dit prachtige deel van het land.
Wij kijken terug op een unieke ervaring dankzij de goede voorbereidingen door Heart of Argentina, de prettige persoonlijke contacten met Jan en Lis (wij bezochten hen ook thuis in Cůrdoba) en de zeer gewaardeerde sms'jes en mailtjes met tips en assistentie tijdens onze tocht. Het traject van de selfdrive : Salta, Cachi, Cafayate Villa Union (de nationale parken Talampaya en Ischigualasto) Mendoza, Cordoba, Salta was een prachtige mix van indrukwekkende natuur, mooie wijgebieden, karaktervolle dorpen en steden terwijl de hotels en finca's varieerden van eenvoudig tot zeer comfortabel.
De reis naar en de tochten door de Puna (Salta, Humahuaca,Tolar Grande, Antofagasta de la Sierra, Cafayate) vormde zowel letterlijk als figuurlijk wel het hoogtepunt. Vooral onze voortreffelijke gids/ uitstekende chauffeur Mariano met veel kennis van de geologische ontstaansgeschiedenis van dit onmetelijk grote en ongerepte gebied maakte het verschil. Jan en Lis/ Heart of Argentina hebben opnieuw een fantastische reis door ArgentiniŽ aan onze herinnering toegevoegd. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws