Schrijf een ervaring over Heart of Argentina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Heart of Argentina Travel

Url: http://www.heart-of-argentina-travel.nl
Aangesloten bij: GGTO / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Heart of Argentina Travel

Ga je met de kleine reisorganisatie Heart of Argentina Travel op reis? Dan ontdek je de minder bekende plekken van het land, kom je in contact met de lokale bevolking en leer je de cultuur van Argentinië beter kennen. De eigenaren van deze organisatie zijn een Nederlands/Argentijns echtpaar dat al jaren in de Argentijnse provincie Córdoba woont. Ze organiseren individuele rondreizen op maat, maar hebben ook enkele voorbeeldarrangementen ontwikkeld zoals een rondreis door inheems Argentinië of het unieke landschap van Patagonië. Deze voorbeeldreizen dienen als inspiratie voor jouw ideale maatwerkreis. Hiernaast vind je nog veel meer informatie over Argentinië op de website.

De voordelen van een reis boeken bij Heart of Argentina Travel zijn dat de medewerkers echte kenners zijn, je persoonlijke aandacht geven, vlot en duidelijk communiceren, betrouwbare service bieden en de reisorganisatie gewoon Nederlands is, dus je kunt eenvoudig betalen via een Nederlandse bankrekening. Hiernaast zijn ze altijd bereikbaar tijdens jouw reis door Argentinië.

Om in contact te komen met de reisorganisatie voor het boeken van jouw reis kun je ze een e-mail sturen, waarop je binnen 2 dagen antwoord kunt verwachten. Op de website vind je een rijk gevuld gastenboek met ervaringen van andere reizigers. Daarnaast kun je Heart of Argentina Travel volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

op 28 januari 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: augustus 2018

Afgelopen zomer hebben we voor de tweede keer met hulp van Heart of Argentina Travel een rondreis door ArgentiniŽ gemaakt. Jan kan ontzettend goed luisteren en wensen vertalen in een voorstel. Met min of meer alleen de telefonische boodschap: een trekking, we willen zeker naar Iguazķ & weer genieten van de natuur, is de volgende mooie reis ontstaan:

Een relaxed begin in Buenos Aires, vanuit de leuke wijk Palermo. Ter plekke nog een aanvullende tip van Jan opgevolgd en El Zanjůn bezocht, ondergrondse tunnels in de wijk San Telmo die je een hele andere kijk geven op de stad.

In Esteros del IberŠ waren we zeer onder de indruk van alle vogels, kaaimannen en capibaraís die je in dit prachtige moerasgebied kunt spotten. Ook hier hebben Jan & Lis een prachtige accommodatie geboekt en werken zij samen met professionele gidsen.

De watervallen van Iguazķ zijn immens. Zeker een aanrader.

Op het vliegveld van Salta stond een goed huurauto klaar. Op het laatste moment hebben we de planning nog veranderd, om meer tijd door te brengen in Quabrada de Humahuaca. Dat is heel fijn bij Heart of Argentina, als het beter kan, dan zullen Jan & Lis er alles aan doen om het voor je te regelen.

Drie dagen later stond de gids (die we nog kenden van onze reis in 2011) in ons hotel om de trekking Tilcara-Calilegua door te nemen. Een week lang zijn we onder de hoede geweest van Josť en Mariano, die met ons mee zijn gelopen vanuit Tilcara naar San Francisco. Onderweg hebben we (in de tent) bij lokale bewoners geslapen en met hen gegeten. Dat alleen al is een fantastische ervaring, om nog te zwijgen van de indrukken die we overdag opgedaan hebben. Hoe bijzonder is het om in een paar dagen tijd van de Andes naar het subtropisch woud te lopen? Het landschap verandert gedurende de dagen van kale, rotsachtige bergen met condors, naar prachtige bomen met toekans, parkieten en apen!

Na de inspanningen in het noordwesten van ArgentiniŽ hebben we een heerlijke laatste nacht gehad in een luxe hotel in Buenos Aires.

En tekenend voor de service die we vanaf dag 1 hebben gehad, is het telefoontje op de laatste dag van Jan om ons nog een goede terugreis te wensen.

Wij weten wel bij wie we onze volgende reis naar Argentinie gaan boeken J

Jan en Marianne ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 17 januari 2019 bestemming: ArgentiniŽ / PatagoniŽ, Salta en omgeving, Buenos Aires, reisperiode: november 2018

Fantastische reis door een prachtig land. Alles was heel goed geregeld. Hotels, posadaís, excursies (2x groepsexcursie in PatagoniŽ), en 1 dag in Buenos Aires met een echte Portenűs op stap die ons zoveel wist te vertellen. Een klein deel van de reis in omgeving Salta met een gids/chauffeur en ook selfdrive gedaan. Alles is mogelijk! Tussendoor af en toe contact met Jan en Liz (Nederlands/Argentijns wonend in Cůrdoba, eigenaren van H of A) via app. Heel prettig. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2018 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: september 2018

Op zoek naar een reis met kleine kinderen? Dan ben je hier op het juiste adres! In onze zoektocht naar een verre reis met 2 kleine kinderen, kon bijna niemand ons helpen. Tot we in contact kwamen met Heart of Argentina Travel. Zij hebben ons tot in de puntjes geholpen om een reis te boeken en te kijken wat er wel of juist beter niet kan met kinderen. Het resultaat was geweldig. We hebben in 6 weken (eind augustus - begin oktober) veel van ArgentiniŽ kunnen zien, de natuur was prachtig, de wegen heel begaanbaar en de mensen heel vriendelijk. Argentijnen zijn dol op kinderen. Dat is extra leuk! Een groot gedeelte van de reis hadden we een huurauto.
Ook tijdens de reis hebben we het contact met Heart of Argentina Travel als heel fijn ervaren. Met alle vragen konden we bij hen terecht en ze dachten met ons mee! We kunnen het dus iedereen aanraden. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws