Schrijf een ervaring over Heart of Argentina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Heart of Argentina Travel

Url: http://www.heart-of-argentina-travel.nl
Aangesloten bij: GGTO / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Heart of Argentina Travel

Ga je met de kleine reisorganisatie Heart of Argentina Travel op reis? Dan ontdek je de minder bekende plekken van het land, kom je in contact met de lokale bevolking en leer je de cultuur van Argentinië beter kennen. De eigenaren van deze organisatie zijn een Nederlands/Argentijns echtpaar dat al jaren in de Argentijnse provincie Córdoba woont. Ze organiseren individuele rondreizen op maat, maar hebben ook enkele voorbeeldarrangementen ontwikkeld zoals een rondreis door inheems Argentinië of het unieke landschap van Patagonië. Deze voorbeeldreizen dienen als inspiratie voor jouw ideale maatwerkreis. Hiernaast vind je nog veel meer informatie over Argentinië op de website.

De voordelen van een reis boeken bij Heart of Argentina Travel zijn dat de medewerkers echte kenners zijn, je persoonlijke aandacht geven, vlot en duidelijk communiceren, betrouwbare service bieden en de reisorganisatie gewoon Nederlands is, dus je kunt eenvoudig betalen via een Nederlandse bankrekening. Hiernaast zijn ze altijd bereikbaar tijdens jouw reis door Argentinië.

Om in contact te komen met de reisorganisatie voor het boeken van jouw reis kun je ze een e-mail sturen, waarop je binnen 2 dagen antwoord kunt verwachten. Op de website vind je een rijk gevuld gastenboek met ervaringen van andere reizigers. Daarnaast kun je Heart of Argentina Travel volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

op 3 juli 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2017

Wij zijn erg enthousiast over deze reisorganisatie. Ze gaven hele goede adviezen en tips. Ze kennen ArgentiniŽ door en door en weten de mooie plekjes echt te vinden! Ze voelen goed in wat de bedoeling is van de reis en stemmen de ideeŽn daarop af. De service was perfect, ook de belangstelling naar ons toe of we het naar ons zin hadden tijdens de reis deed ons goed. Erg meelevend! Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten!... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 mei 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: april 2017

We genoten van een prachtige reis, piccobello georganiseerd. Er werd rekening gehouden met onze wensen en we ontdekten heel diverse aspecten van ArgentiniŽ. Heart of Argentina travel zorgde voor een autentieke reis, we ontdekten betoverende landschappen, genoten van lokale restaurantjes en hotels en hadden een schitterende gids voor een privť-excursie. Een reis die we niet snel zullen vergeten en een reisorganisatie die zeker een aanbeveling verdient !... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 april 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires - Ushuaia - El Calafate - Salta/Jujuy - Iguazu Falls, reisperiode: februari 2017

Aangezien ik het land nog niet zo goed kende hebben we eerst (vrij veel) informatie gevraagd aan Heart Of Argentina Travel . Ik heb talrijke mails gestuurd naar Jan en steeds hťťl snel antwoord terug gekregen, geen enkele vraag is hen teveel!
Jan werkt nadien een volledig programma uit naar persoonlijke wens en houdt rekening met je budget. Ik moet zeggen, voor het budget dat wij voor ogen hadden hebben we zeer leuke en mooie accomodaties gekregen.
Na het voorstel van Jan zijn we zelf over gegaan op het boeken van onze binnenlandse vluchten. Ook de excursies geregeld door Heart Of Argentina Travel waren van de eerste tot de laatste allemaal perfect geregeld. Toch wel meerdere "wauw"-momenten tegen gekomen.
Halverwege onze reis was een tussenvlucht van ons afgelast en waren we gestrand in Cordoba. Alhoewel Heart Of Argentina Travel niets met onze binnenvluchten te maken had, zijn ze zelf ook direct in actie geschoten en hebben ze al het nodige gedaan om ons uit de nood te helpen! Ze zijn dan ook op ieder moment bereikbaar en ook buiten de kantooruren krijg je steeds snel antwoord.

Ons reisschema ga ik hier niet volledig uit de doeken doen, want anders blijf ik vertellen... :)
In ieder geval, we hebben er een prachtige reis opzitten en we hebben nog geen moment spijt gehad dat we voor Heart Of Argentina Travel hebben gekozen. Ik kan deze organisatie aan iedereen aanraden!

Ook krijg je voor je vertrekt een infobrochure mee, die hťťl handig is gedurende je reis door ArgentiniŽ. Jan en zijn vrouw (een Argentijnse) wonen zelf ook in ArgentiniŽ en zijn dus van alles perfect op de hoogte.... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws