Schrijf een ervaring over Heart of Argentina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Heart of Argentina Travel

Url: http://www.heart-of-argentina-travel.nl
Aangesloten bij: GGTO / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Heart of Argentina Travel

Ga je met de kleine reisorganisatie Heart of Argentina Travel op reis dan ontdek je de minder bekende plekken van het land, kom je in contact met de lokale bevolking en leer je de cultuur van Argentinië beter kennen. De eigenaren van deze organisatie zijn een Nederlands/Argentijns echtpaar die al jaren in de Argentijnse provincie Córdoba woont. Ze organiseren individuele rondreizen op maat, maar hebben ook enkele voorbeeldarrangementen ontwikkeld zoals de 7-daagse Mendoza - Salta trail. Persoonlijk contact staat bij ze voorop, evenals dat ze altijd bereikbaar zijn tijdens jouw reis in Argentinië. Doordat ze er zelf wonen kunnen ze goed adviseren en een reis samenstellen die aan al jouw wensen voldoet. Op de website kun je ideeën opdoen met voorbeelden van een complete rondreis door Argentinië tot privé-excursies in o.a. de regio`s Mendoza, Salta, Buenos Aires en Puerto Iguazú.

op 6 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2016

Onze reis door PatagoniŽ werd perfect op maat voor ons samengesteld. Excursies, hotels, huurauto's e.d. alles tot in de puntjes verzorgd. Contact met het Ned. / Argentijnse echtpaar, die ook in ArgentiniŽ wonen verloopt altijd vlot en prettig. Wij hebben een fantastische reis door PatagoniŽ gemaakt! Kortom Heart of Argentina is een regelrechte aanrader voor iedereen die dit prachtige land willen gaan verkennen!... Lees meer

  • Algemeen 9
op 3 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Amersfoort, reisperiode: november 2016

Onze rondreis was de self drive driehoek Cordoba-Salta-Mendoza-Cordoba en daarna Buenos Aires.
Deze route bracht ons de afwisseling van stad, Inca-gebied, natuurparken, bergen en wijngebieden.
De accommodaties waren altijd kleinschalig, sfeervol en gezellig. De grootse natuurparken, vriendelijke bevolking en de persoonlijke tips van Jan en Lis, hebben van onze reis een onvergetelijke ervaring gemaakt.
Een van de hoogtepunten voor ons was de privťgids in Buenos Aires. Door de uitleg met veel aandacht voor details ging de stad voor ons leven.
Dank voor alle tips, zowel voor als tijdens de reis. Om onderweg persoonlijke contact te hebben vonden we heel erg attent en leuk. We kwamen hierdoor toch op unieke plekjes die we zelf in korte tijd niet konden vinden. We komen graag bij jullie terug! E&P, NL... Lees meer

  • Algemeen 9
op 22 december 2016 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: november 2016

Top service! Alles tot in puntjes verzorgd!... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws