Schrijf een ervaring over Heart of Argentina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Heart of Argentina Travel

Url: http://www.heart-of-argentina-travel.nl
Aangesloten bij: GGTO / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Heart of Argentina Travel

Ga je met de kleine reisorganisatie Heart of Argentina Travel op reis dan ontdek je de minder bekende plekken van het land, kom je in contact met de lokale bevolking en leer je de cultuur van Argentinië beter kennen. De eigenaren van deze organisatie zijn een Nederlands/Argentijns echtpaar die al jaren in de Argentijnse provincie Córdoba woont. Ze organiseren individuele rondreizen op maat, maar hebben ook enkele voorbeeldarrangementen ontwikkeld zoals de 7-daagse Mendoza - Salta trail. Persoonlijk contact staat bij ze voorop, evenals dat ze altijd bereikbaar zijn tijdens jouw reis in Argentinië. Doordat ze er zelf wonen kunnen ze goed adviseren en een reis samenstellen die aan al jouw wensen voldoet. Op de website kun je ideeën opdoen met voorbeelden van een complete rondreis door Argentinië tot privé-excursies in o.a. de regio`s Mendoza, Salta, Buenos Aires en Puerto Iguazú.

op 14 april 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires - Ushuaia - El Calafate - Salta/Jujuy - Iguazu Falls, reisperiode: februari 2017

Aangezien ik het land nog niet zo goed kende hebben we eerst (vrij veel) informatie gevraagd aan Heart Of Argentina Travel . Ik heb talrijke mails gestuurd naar Jan en steeds hťťl snel antwoord terug gekregen, geen enkele vraag is hen teveel!
Jan werkt nadien een volledig programma uit naar persoonlijke wens en houdt rekening met je budget. Ik moet zeggen, voor het budget dat wij voor ogen hadden hebben we zeer leuke en mooie accomodaties gekregen.
Na het voorstel van Jan zijn we zelf over gegaan op het boeken van onze binnenlandse vluchten. Ook de excursies geregeld door Heart Of Argentina Travel waren van de eerste tot de laatste allemaal perfect geregeld. Toch wel meerdere "wauw"-momenten tegen gekomen.
Halverwege onze reis was een tussenvlucht van ons afgelast en waren we gestrand in Cordoba. Alhoewel Heart Of Argentina Travel niets met onze binnenvluchten te maken had, zijn ze zelf ook direct in actie geschoten en hebben ze al het nodige gedaan om ons uit de nood te helpen! Ze zijn dan ook op ieder moment bereikbaar en ook buiten de kantooruren krijg je steeds snel antwoord.

Ons reisschema ga ik hier niet volledig uit de doeken doen, want anders blijf ik vertellen... :)
In ieder geval, we hebben er een prachtige reis opzitten en we hebben nog geen moment spijt gehad dat we voor Heart Of Argentina Travel hebben gekozen. Ik kan deze organisatie aan iedereen aanraden!

Ook krijg je voor je vertrekt een infobrochure mee, die hťťl handig is gedurende je reis door ArgentiniŽ. Jan en zijn vrouw (een Argentijnse) wonen zelf ook in ArgentiniŽ en zijn dus van alles perfect op de hoogte.... Lees meer

  • Algemeen 10
op 28 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Patagonie, reisperiode: december 2016

We hebben Buenos Aires, Patagonie en Vuurland op de meest efficiente manier kunnen bezoeken en daardoor intens genoten van de schoonheid van het land.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 26 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / BA-Salta-Iguazu, reisperiode: november 2016

Super mooie reis gehad! We hadden van tevoren een beeld in ons hoofd over onze reis. Veel reisorganisaties aangeschreven, maar Jan van Heart of Argentina kon ons precies aanbieden wat we zochten, terwijl de mogelijkheden bij andere organisaties niet zo groot waren. Goed meegedacht dus en afgestemd op onze wensen. Tijdens onze reis hebben we erg veel moois gezien en verbleven in accomodaties die (meer dan) voldeden aan onze verwachtingen. Ook konden we Jan terwijl we onderweg waren (handig via whatssapp) vragen stellen die snel werden beantwoord. Het was een prachtige reis, mede door Heart of Argentina!... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws