Schrijf een ervaring over Heart of Argentina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Heart of Argentina Travel

Url: http://www.heart-of-argentina-travel.nl
Aangesloten bij: GGTO / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Heart of Argentina Travel

Ga je met de kleine reisorganisatie Heart of Argentina Travel op reis? Dan ontdek je de minder bekende plekken van het land, kom je in contact met de lokale bevolking en leer je de cultuur van Argentinië beter kennen. De eigenaren van deze organisatie zijn een Nederlands/Argentijns echtpaar dat al jaren in de Argentijnse provincie Córdoba woont. Ze organiseren individuele rondreizen op maat, maar hebben ook enkele voorbeeldarrangementen ontwikkeld zoals een rondreis door inheems Argentinië of het unieke landschap van Patagonië. Deze voorbeeldreizen dienen als inspiratie voor jouw ideale maatwerkreis. Hiernaast vind je nog veel meer informatie over Argentinië op de website.

De voordelen van een reis boeken bij Heart of Argentina Travel zijn dat de medewerkers echte kenners zijn, je persoonlijke aandacht geven, vlot en duidelijk communiceren, betrouwbare service bieden en de reisorganisatie gewoon Nederlands is, dus je kunt eenvoudig betalen via een Nederlandse bankrekening. Hiernaast zijn ze altijd bereikbaar tijdens jouw reis door Argentinië.

Om in contact te komen met de reisorganisatie voor het boeken van jouw reis kun je ze een e-mail sturen, waarop je binnen 2 dagen antwoord kunt verwachten. Op de website vind je een rijk gevuld gastenboek met ervaringen van andere reizigers. Daarnaast kun je Heart of Argentina Travel volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

op 14 september 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Salta, reisperiode: augustus 2017

Deze reisorganisatie levert toegevoegde waarde! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 3 juli 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2017

Wij zijn erg enthousiast over deze reisorganisatie. Ze gaven hele goede adviezen en tips. Ze kennen ArgentiniŽ door en door en weten de mooie plekjes echt te vinden! Ze voelen goed in wat de bedoeling is van de reis en stemmen de ideeŽn daarop af. De service was perfect, ook de belangstelling naar ons toe of we het naar ons zin hadden tijdens de reis deed ons goed. Erg meelevend! Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 mei 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: april 2017

We genoten van een prachtige reis, piccobello georganiseerd. Er werd rekening gehouden met onze wensen en we ontdekten heel diverse aspecten van ArgentiniŽ. Heart of Argentina travel zorgde voor een autentieke reis, we ontdekten betoverende landschappen, genoten van lokale restaurantjes en hotels en hadden een schitterende gids voor een privť-excursie. Een reis die we niet snel zullen vergeten en een reisorganisatie die zeker een aanbeveling verdient ! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws