Heart of Argentina Travel

Url: https://www.heart-of-argentina-travel.com
Aangesloten bij: GGTO / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Heart of Argentina Travel

De oprichters van Heart of Argentina zijn een Nederlands/Argentijns echtpaar. Zij wonen sinds 2008 zelf in Argentinië en hebben daardoor veel kennis en ervaring met rondreizen in het Zuid-Amerikaanse land. Hun liefde voor het land komt voort uit de vele reizen door het land die zij gemaakt hebben. Uit deze passie is Heart of Argentinia Travel ontstaan. Dit is een gespecialiseerde reisorganisatie die zich richt op unieke maatwerkreizen door heel Argentinië. Deze reizen zijn geschikt voor een breed publiek: van individuele echtparen tot families met kinderen en van kleine vriendengroepen tot grote groepen. Een combinatiereis met Chili en Argentinië is sinds kort ook mogelijk.

Een reis met Heart of Argentina Travel houdt in dat je optimaal kennis maakt met de mensen, de cultuur en de natuur van het prachtige land Argentinië. Omdat iedereens wensen verschillen, worden reizen op maat ontworpen. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw wensen. Er is altijd persoonlijk contact tussen jou en de reisorganisatie. De medewerkers van Heart of Argentina wonen in Argentinië en zijn daarom ook tijdens je rondreis bereikbaar voor al je vragen, opmerkingen en eventuele calamiteiten.

De reisorganisatie is aangesloten bij GGTO (garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators). Om in contact te komen met de reisorganisatie voor het boeken van jouw reis kun je ze een e-mail sturen, waarop je binnen 2 dagen antwoord kunt verwachten. Op de website vind je een rijk gevuld gastenboek met ervaringen van andere reizigers. Daarnaast kun je Heart of Argentina Travel volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Rodina Travel
9,5
op basis van 63 reviews
Lees meer
Costa Rica Vakantie
9,3
op basis van 44 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 286 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Heart of Argentina Travel

Heart of Argentina Travel krijgt gemiddeld een 9,2
op basis van 59 ervaringen:

9,2 + Ervaring delen
op 15 februari 2024 bestemming: , reisperiode: januari 2024

Onze rondreis (33 dagen) door ArgentiniŽ en Chili was een groot succes, dankzij de uitstekende samenwerking met Heart of Argentina. Vooraf, tijdens en na de reis is er regelmatig en prettig contact / overleg geweest. We hebben een reis op maat gekregen, met goede accommodaties op mooie locaties. Beide landen zijn zeer de moeite waard, het natuurschoon is overweldigend. Heel fijn om goed advies te krijgen van Jan en Lis, want er is zoveel te kiezen. We hebben genoten!

 • Algemeen 9
op 11 december 2023 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2023

We hebben een rondreis van 3 weken door ArgentiniŽ geboekt bij Heart of Argentina Travel van Jan en Liz. Zij wonen in ArgentiniŽ en spreken naast Nederlands ook Spaans. Vooraf hebben we contact gehad met Jan om onze wensen door te spreken. Hier is uiteindelijk een voorstel op maat gekomen, wat helemaal aansloot bij onze wensen! We hebben een prachtige reis gemaakt, hebben overnacht op locaties wat helemaal bij ons past en zijn in steden geweest die ontzettend leuk zijn. Jan en Liz hebben dit super geregeld en we hadden erg goed contact met ze! Een aanrader om bij hen te boeken, ze kennen het land goed en weten de juiste plekken en locaties zodat je je ultieme droomreis zonder zorgen kunt maken!

 • Algemeen 10
op 27 november 2023 bestemming: / PatagoniŽ, reisperiode: november 2023

- sowieso een fantastische reis op maat voor ons samengesteld (32 dagen)
- voor de reis al regelmatig contact gehad (mail, whatsapp, telefoon)
- als we een vraag hadden: nooit lang op antwoord hoeven wachten
- tijdens het reizen echt dagelijks (!) contact met Jan van Heart of Argentina Travel (bv als we op plaats van bestemming waren aangekomen, of dat er nog iets voor ons konden regelen , bij een probleempje en/of calamiteit). Dit was echt geweldig!
- prachtige huurauto voor ons geregeld in het ruige PatagoniŽ
- alle afgesproken transfers zijn volgens afspraak verlopen
- prima accomodaties
Maw: de overweldigende natuur, de soms spannende wegen, het voortreffelijke eten, de zeer vriendelijke/behulpzame mensen en de ondersteuning van Jan en Lis hebben deze trip tot een ongelooflijk mooie vakantie gemaakt!

 • Algemeen 9
op 3 juni 2023 bestemming: ArgentiniŽ / patagonie, reisperiode: februari 2023

Heart of Argentina Travel heeft onze rondreis (gezin met kinderen van 9 en 7) door ArgentiniŽ en Chili georganiseerd en begeleid. Het was echt een meerwaarde dat we samen met hen de route vooraf konden plannen zodat we een veel meer tailor made en off the beaten track route hadden en tevens tips over wat waar te zien was. Ook tijdens de reis werden we goed begeleid. Er was een goede service, prettige accomodaties en mooie excursies. Het was ook erg fijn dat we in het geval van calamiteiten of als we ergens niet uitkwamen altijd hen konden terugvallen.
Overall hebben we een geweldige rondreis gehad door Argentinie en Chili

 • Algemeen 10
op 20 februari 2023 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: februari 2023

Wij hebben met een groep van 7 vrienden een prachtige reis door ArgentiniŽ gemaakt. Dankzij de ervaring van HoA en het meedenken over de invulling van onze reis op basis van onze wensen, is dit een onvergetelijke reis geworden. Zowel in de voorbereiding als tijdens de reis was de persoonlijke betrokkenheid groot. Het is erg fijn om snel antwoord te krijgen op vragen en voor ťn tijdens de reis ook nog aanvullende tips te krijgen. De 10 daagse trip had veel afwisseling van natuur, steden, wildlife en gastronomie. De organisatie was perfect. Van accommodaties, autohuur, excursies, transfers en binnenlandsvluchten. Ideaal en ontspannen om dit - voor een groep - uit handen te geven aan HoA. Wij kunnen HoA van harte aanbevelen!

 • Algemeen 10
op 13 december 2022 bestemming: ArgentiniŽ / Salta > Mendoza, reisperiode: november 2022

Jan van Heart of Argentina had zijn gebruikelijke aanbod (rondje) aangepast voor ons. Minder kms per dag omdat we met twee kleine kinderen reisden. Ook de auto was op maat voor de kinderen en grote hoeveelheid bagage. Echt maatwerk dus. Jan reageert ook tijdens de reis snel op vragen. En het is gewoon heel mooi in noord ArgentiniŽ!

 • Algemeen 9
op 4 december 2022 bestemming: ArgentiniŽ / Noordwest, reisperiode: november 2022

Perfecte voorbereiding, duidelijke info, heerlijke logies en onmiddellijke bijsturing en support onderweg!

 • Algemeen 10
op 31 januari 2020 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2019

Onze groep van 6 (mid-zestigers) uit regio Brussel is sinds december 2019 terug van een uitzonderlijke kennismaking met ArgentiniŽ gedurende 3 weken, onze eerste reis in Zuid-Amerika.
Het viel allemaal geweldig mee : het land, de mensen, de diversiteit van wat we te zien kregen in dit uitgestrekt land, de natuur en de dieren, en niet in het minst het goede weer, overal waar we gingen, ook in PatagoniŽ

Dank zij de uitstekende organisatie van onze reis ťn van ons verblijf door Heart of Argentina (Jan en Lis, gevestigd in Cordoba) kregen we de tijd om zeer diverse plekken te ontdekken, telkens met de gepaste begeleiding van hun uitstekende partners op alle locaties : gezellige en gastvrije accommodatie in de hotels, professionele lokale touroperators/gidsen, transfers, en alles volgens afspraak.
De reis werd ruim op voorhand gepland, op maat, in functie van de duur vd reis en van de plaatsen die we wilden zien, ťn van de tips van Jan : zo bvb. waren de gesuggereerde paar dagen trekking vanuit El Chaltťn een echte meevaller.
Met HoA is er ruimte voor alle mogelijke vragen, de reactietijd is heel kort, afspraken zijn duidelijk : alles gaat snel via mail en/of whatsapp, tekst en/of, waar nodig, meteen per telefoon/video. Net voor onze reis werd het programma voor Iguazu nog in extremis aangepast om er ook de Braziliaanse kant bij te nemen (suggestie : beide kanten bezoeken !)

De reis zelf verliep precies zoals afgesproken, zonder negatieve verrassingen.
Ook tijdens de reis stond HoA klaar voor ons. Hoewel we hen niet 1 keer hebben moeten contacteren, kregen we na elke ďetappeĒ een vriendelijke whatsapp met de vraag hoe alles verlopen was. Attent !
Ons programma : Buenos Aires ; Iguazu waar we op anderhalve dag zowel de Braziliaanse als de Argentijnse kant van hťťl dichtbij te zien kregen ; Salta/Cafayate/Cachi gedurende 3 dagen met de perfecte begeleiding van Juan en Florencia die we ons lang zullen herinneren; vanuit El Calafate naar Perito Moreno + trekking naar 3 gletsjers, vervolgens naar El Chaltťn voor 3 dagen trekking in de buurt van de Fitz Roy (unieke zichten bij prachtig weer !) ; Ushuaia op het ďeinde van de wereldĒ Ė ook de pinguins van dichtbij gezien .

Er is nog zoveel dat we nog niet gezien hebben in dit land : mochten we terugkeren om Mendoza, Bariloche, Cordoba en/of Chili te bezoeken, gaan we zonder enige twijfel opnieuw via Heart of Argentina

 • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2019

Wij maakten voor het eerst gebruik van de diensten van Heart of Argentina (HoA) voor het organiseren van onze reis naar ArgentiniŽ. HoA levert maatwerk, houdt rekening met de wensen van de klant en past die aan waar nodig op basis van hun ervaring. Het is een enorm +-punt dat de eigenaars van HoA in ArgentiniŽ leven, het land zelf verkennen en hierdoor het land zeer goed kennen. Wij kwamen even op adem in Buenos Aires na een lange vlucht (BA hadden we in het verleden al uitgebreid verkend). Vervolgens vlogen wij naar Salta om vandaar een privť-excursie van een week te ondernemen naar de Puna. Dit was ťťn van de hoogtepunten van de reis. Surrealistische, ongerepte landschappen en weinig of geen toeristen.Vervolgens verkenden we zelf de regio rond Salta met een huurwagen. Om te eindigen met een bezoek aan de adembenemende Iguazu-watervallen aan de Argentijnse en Braziliaanse zijde. De organisatie was perfect. Het was ook handig dat we HoA dagelijks konden bereiken via Whatsapp indien nodig. Wij kunnen HoA aan iedereen aanraden. Het feit dat zij (een plaatselijke touroperator) aangesloten zijn bij het Garantiefonds is ook een belangrijk element om voor hen te kiezen.

 • Algemeen 10
op 11 augustus 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: juli 2019

Met onze studerende kinderen hebben we een maand kunnen rondreizen door het prachtige Argentinie. Omdat het onze eerste kennismaking met Zuid Amerika was, hebben we ons uitgebreid laten adviseren door Jan en Lis van Heart of Argentina Travel. Met als resultaat een fantastische, afwisselende reis waar we allemaal enorm van genoten hebben. BA, Salta, Cafayate, Puna, Iguazu, Esteros del Ibera, BA ... Het was een prachtige mix van ervaringen: stad, natuur, wildlife, cultuur, eten, sport, wijn en gastvrijheid. Jan en Lis hebben een goede ingeschatting gemaakt van onze wensen en een super maatwerkpakket samengesteld!

 • Algemeen 10
op 17 mei 2019 bestemming: ArgentiniŽ / noord-west, reisperiode: april 2019

Negen jaar geleden maakten wij een reis door PatagoniŽ. Jan en Lis waren net begonnen met Heart of Argentina en stippelden voor ons een reis uit: zowel voor hen als voor ons een nieuwe ervaring.
Mede door hun persoonlijke aandacht, zorg en service werd dat een reis om nooit te vergeten.
Met die herinnering in gedachten wilden wij dit jaar opnieuw naar ArgentiniŽ, om - op advies van Jan en Lis - het midden, het noord-westen en vooral ook de Puna te zien. Jan en Lis stelden een combinatie van een "selfdrive" en een reis met gids in een 4x4-auto samen, een volledig en zorgvuldig op onze wensen afgestemd rondreis door dit prachtige deel van het land.
Wij kijken terug op een unieke ervaring dankzij de goede voorbereidingen door Heart of Argentina, de prettige persoonlijke contacten met Jan en Lis (wij bezochten hen ook thuis in Cůrdoba) en de zeer gewaardeerde sms'jes en mailtjes met tips en assistentie tijdens onze tocht. Het traject van de selfdrive : Salta, Cachi, Cafayate Villa Union (de nationale parken Talampaya en Ischigualasto) Mendoza, Cordoba, Salta was een prachtige mix van indrukwekkende natuur, mooie wijgebieden, karaktervolle dorpen en steden terwijl de hotels en finca's varieerden van eenvoudig tot zeer comfortabel.
De reis naar en de tochten door de Puna (Salta, Humahuaca,Tolar Grande, Antofagasta de la Sierra, Cafayate) vormde zowel letterlijk als figuurlijk wel het hoogtepunt. Vooral onze voortreffelijke gids/ uitstekende chauffeur Mariano met veel kennis van de geologische ontstaansgeschiedenis van dit onmetelijk grote en ongerepte gebied maakte het verschil. Jan en Lis/ Heart of Argentina hebben opnieuw een fantastische reis door ArgentiniŽ aan onze herinnering toegevoegd.

 • Algemeen 10
op 20 maart 2019 bestemming: Chili, reisperiode: februari 2019

Vier werken met huurauto door zuid Chili en ArgentiniŽ getrokken. Heart of Argentina levert maatwerk, dus je kunt de reis precies aan je eigen wensen aanpassen. Alle transfers en interne vluchten perfect volgens afspraak geregeld. Heel goede keuze van accommodaties, dat kan je zelf niet via Internet regelen/inschatten. Tijdens de reis regelmatig een berichtje of alles naar wens verliep. Advies over 'wat te doen / bezoeken' had uitgebreider gekund.

 • Algemeen 9
op 22 februari 2019 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: januari 2018

Geweldige rondreis door Argentinie en Chili. Fantastisch samengesteld en geregeld door Jan van Heart of Argentina travel. Echt een aanrader!!

 • Algemeen 9
op 28 januari 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: augustus 2018

Afgelopen zomer hebben we voor de tweede keer met hulp van Heart of Argentina Travel een rondreis door ArgentiniŽ gemaakt. Jan kan ontzettend goed luisteren en wensen vertalen in een voorstel. Met min of meer alleen de telefonische boodschap: een trekking, we willen zeker naar Iguazķ & weer genieten van de natuur, is de volgende mooie reis ontstaan:

Een relaxed begin in Buenos Aires, vanuit de leuke wijk Palermo. Ter plekke nog een aanvullende tip van Jan opgevolgd en El Zanjůn bezocht, ondergrondse tunnels in de wijk San Telmo die je een hele andere kijk geven op de stad.

In Esteros del IberŠ waren we zeer onder de indruk van alle vogels, kaaimannen en capibaraís die je in dit prachtige moerasgebied kunt spotten. Ook hier hebben Jan & Lis een prachtige accommodatie geboekt en werken zij samen met professionele gidsen.

De watervallen van Iguazķ zijn immens. Zeker een aanrader.

Op het vliegveld van Salta stond een goed huurauto klaar. Op het laatste moment hebben we de planning nog veranderd, om meer tijd door te brengen in Quabrada de Humahuaca. Dat is heel fijn bij Heart of Argentina, als het beter kan, dan zullen Jan & Lis er alles aan doen om het voor je te regelen.

Drie dagen later stond de gids (die we nog kenden van onze reis in 2011) in ons hotel om de trekking Tilcara-Calilegua door te nemen. Een week lang zijn we onder de hoede geweest van Josť en Mariano, die met ons mee zijn gelopen vanuit Tilcara naar San Francisco. Onderweg hebben we (in de tent) bij lokale bewoners geslapen en met hen gegeten. Dat alleen al is een fantastische ervaring, om nog te zwijgen van de indrukken die we overdag opgedaan hebben. Hoe bijzonder is het om in een paar dagen tijd van de Andes naar het subtropisch woud te lopen? Het landschap verandert gedurende de dagen van kale, rotsachtige bergen met condors, naar prachtige bomen met toekans, parkieten en apen!

Na de inspanningen in het noordwesten van ArgentiniŽ hebben we een heerlijke laatste nacht gehad in een luxe hotel in Buenos Aires.

En tekenend voor de service die we vanaf dag 1 hebben gehad, is het telefoontje op de laatste dag van Jan om ons nog een goede terugreis te wensen.

Wij weten wel bij wie we onze volgende reis naar Argentinie gaan boeken J

Jan en Marianne

 • Algemeen 10
op 17 januari 2019 bestemming: ArgentiniŽ / PatagoniŽ, Salta en omgeving, Buenos Aires, reisperiode: november 2018

Fantastische reis door een prachtig land. Alles was heel goed geregeld. Hotels, posadaís, excursies (2x groepsexcursie in PatagoniŽ), en 1 dag in Buenos Aires met een echte Portenűs op stap die ons zoveel wist te vertellen. Een klein deel van de reis in omgeving Salta met een gids/chauffeur en ook selfdrive gedaan. Alles is mogelijk! Tussendoor af en toe contact met Jan en Liz (Nederlands/Argentijns wonend in Cůrdoba, eigenaren van H of A) via app. Heel prettig.

 • Algemeen 9
op 17 oktober 2018 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: september 2018

Op zoek naar een reis met kleine kinderen? Dan ben je hier op het juiste adres! In onze zoektocht naar een verre reis met 2 kleine kinderen, kon bijna niemand ons helpen. Tot we in contact kwamen met Heart of Argentina Travel. Zij hebben ons tot in de puntjes geholpen om een reis te boeken en te kijken wat er wel of juist beter niet kan met kinderen. Het resultaat was geweldig. We hebben in 6 weken (eind augustus - begin oktober) veel van ArgentiniŽ kunnen zien, de natuur was prachtig, de wegen heel begaanbaar en de mensen heel vriendelijk. Argentijnen zijn dol op kinderen. Dat is extra leuk! Een groot gedeelte van de reis hadden we een huurauto.
Ook tijdens de reis hebben we het contact met Heart of Argentina Travel als heel fijn ervaren. Met alle vragen konden we bij hen terecht en ze dachten met ons mee! We kunnen het dus iedereen aanraden.

 • Algemeen 10
op 27 mei 2018 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: april 2018

Vanaf het eerste contact moment zijn wij perfect geholpen door Jan en Lis. Samen met hun hebben we een prachtige route uitgestippeld en door hun kennis van het land op de mooiste plekken terechtgekomen. Niet in grote hotels maar leuke hosteria's op goede plekken in het centrum. Ook de geadviseerde excursies waren goed georganiseerd en waar voor je geld. Tijdens onze hele reis hebben we regelmatig contact gehouden via Whatsapp. Vier weken rondreizen vlogen voorbij. Wij kunnen Heart of Argentina aan iedereen aanraden !!!!!

 • Algemeen 10
op 29 december 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: november 2017

Het was een super goed geregelde reis, en ook het contact tijdens de reis was super. We vonden het een geweldig mooie rondreis, door het noordwesten van argentinie.

 • Algemeen 9
op 14 september 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Salta, reisperiode: augustus 2017

Deze reisorganisatie levert toegevoegde waarde!

 • Algemeen 9
op 3 juli 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2017

Wij zijn erg enthousiast over deze reisorganisatie. Ze gaven hele goede adviezen en tips. Ze kennen ArgentiniŽ door en door en weten de mooie plekjes echt te vinden! Ze voelen goed in wat de bedoeling is van de reis en stemmen de ideeŽn daarop af. De service was perfect, ook de belangstelling naar ons toe of we het naar ons zin hadden tijdens de reis deed ons goed. Erg meelevend! Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten!

 • Algemeen 9
op 14 mei 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: april 2017

We genoten van een prachtige reis, piccobello georganiseerd. Er werd rekening gehouden met onze wensen en we ontdekten heel diverse aspecten van ArgentiniŽ. Heart of Argentina travel zorgde voor een autentieke reis, we ontdekten betoverende landschappen, genoten van lokale restaurantjes en hotels en hadden een schitterende gids voor een privť-excursie. Een reis die we niet snel zullen vergeten en een reisorganisatie die zeker een aanbeveling verdient !

 • Algemeen 9
op 14 april 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires - Ushuaia - El Calafate - Salta/Jujuy - Iguazu Falls, reisperiode: februari 2017

Aangezien ik het land nog niet zo goed kende hebben we eerst (vrij veel) informatie gevraagd aan Heart Of Argentina Travel . Ik heb talrijke mails gestuurd naar Jan en steeds hťťl snel antwoord terug gekregen, geen enkele vraag is hen teveel!
Jan werkt nadien een volledig programma uit naar persoonlijke wens en houdt rekening met je budget. Ik moet zeggen, voor het budget dat wij voor ogen hadden hebben we zeer leuke en mooie accomodaties gekregen.
Na het voorstel van Jan zijn we zelf over gegaan op het boeken van onze binnenlandse vluchten. Ook de excursies geregeld door Heart Of Argentina Travel waren van de eerste tot de laatste allemaal perfect geregeld. Toch wel meerdere "wauw"-momenten tegen gekomen.
Halverwege onze reis was een tussenvlucht van ons afgelast en waren we gestrand in Cordoba. Alhoewel Heart Of Argentina Travel niets met onze binnenvluchten te maken had, zijn ze zelf ook direct in actie geschoten en hebben ze al het nodige gedaan om ons uit de nood te helpen! Ze zijn dan ook op ieder moment bereikbaar en ook buiten de kantooruren krijg je steeds snel antwoord.

Ons reisschema ga ik hier niet volledig uit de doeken doen, want anders blijf ik vertellen... :)
In ieder geval, we hebben er een prachtige reis opzitten en we hebben nog geen moment spijt gehad dat we voor Heart Of Argentina Travel hebben gekozen. Ik kan deze organisatie aan iedereen aanraden!

Ook krijg je voor je vertrekt een infobrochure mee, die hťťl handig is gedurende je reis door ArgentiniŽ. Jan en zijn vrouw (een Argentijnse) wonen zelf ook in ArgentiniŽ en zijn dus van alles perfect op de hoogte.

 • Algemeen 10
op 28 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Patagonie, reisperiode: december 2016

We hebben Buenos Aires, Patagonie en Vuurland op de meest efficiente manier kunnen bezoeken en daardoor intens genoten van de schoonheid van het land.

 • Algemeen 9
op 26 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / BA-Salta-Iguazu, reisperiode: november 2016

Super mooie reis gehad! We hadden van tevoren een beeld in ons hoofd over onze reis. Veel reisorganisaties aangeschreven, maar Jan van Heart of Argentina kon ons precies aanbieden wat we zochten, terwijl de mogelijkheden bij andere organisaties niet zo groot waren. Goed meegedacht dus en afgestemd op onze wensen. Tijdens onze reis hebben we erg veel moois gezien en verbleven in accomodaties die (meer dan) voldeden aan onze verwachtingen. Ook konden we Jan terwijl we onderweg waren (handig via whatssapp) vragen stellen die snel werden beantwoord. Het was een prachtige reis, mede door Heart of Argentina!

 • Algemeen 9
op 6 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2016

Onze reis door PatagoniŽ werd perfect op maat voor ons samengesteld. Excursies, hotels, huurauto's e.d. alles tot in de puntjes verzorgd. Contact met het Ned. / Argentijnse echtpaar, die ook in ArgentiniŽ wonen verloopt altijd vlot en prettig. Wij hebben een fantastische reis door PatagoniŽ gemaakt! Kortom Heart of Argentina is een regelrechte aanrader voor iedereen die dit prachtige land willen gaan verkennen!

 • Algemeen 9
op 3 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Amersfoort, reisperiode: november 2016

Onze rondreis was de self drive driehoek Cordoba-Salta-Mendoza-Cordoba en daarna Buenos Aires.
Deze route bracht ons de afwisseling van stad, Inca-gebied, natuurparken, bergen en wijngebieden.
De accommodaties waren altijd kleinschalig, sfeervol en gezellig. De grootse natuurparken, vriendelijke bevolking en de persoonlijke tips van Jan en Lis, hebben van onze reis een onvergetelijke ervaring gemaakt.
Een van de hoogtepunten voor ons was de privťgids in Buenos Aires. Door de uitleg met veel aandacht voor details ging de stad voor ons leven.
Dank voor alle tips, zowel voor als tijdens de reis. Om onderweg persoonlijke contact te hebben vonden we heel erg attent en leuk. We kwamen hierdoor toch op unieke plekjes die we zelf in korte tijd niet konden vinden. We komen graag bij jullie terug! E&P, NL

 • Algemeen 9
op 22 december 2016 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: november 2016

Top service! Alles tot in puntjes verzorgd!

 • Algemeen 8
op 12 december 2016 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2016

Prima organisatie, alle afspraken waren tot in de puntjes verzorgd

 • Algemeen 9
op 2 december 2016 bestemming: ArgentiniŽ / Van Buenos Aires tot Cordoba, reisperiode: november 2016

Onlangs reisden we met negen personen drie weken door midden en noordwest ArgentiniŽ. Het makkelijk voorafgaand overleg resulteerde in een schitterende trip. We combineerden probleemloos een eigen invulling in Buenos Aires met een nachtbus tot Cordoba waar we met Jan en Lis het geplande vervolg nog eens konden doornemen. Met een ruime minibus mťt driver reden we in verschillende etappes richting Salta. Heel mooie logies, leuke tips omtrent heerlijke restaurantjes, wandelingen in schitterende natuurparken en de hele weg lang mogelijkheden om eigen plannen en uitstappen in te passen. Uitgekiende trajecten lieten ons de uitgestrektheid ervaren. Op een rustig tempo genoten we van alle facetten van dit overheerlijke stuk ArgentiniŽ.

 • Algemeen 10
op 17 november 2016 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: oktober 2016

Bij het nadenken en invullen van ons plan om het noord-westen van Argentinie te bezoeken, stuitten we via het internet op Heart of Argentina Travel. Eenmaal in contact met Jan kwam ons plan in een stroomversnelling. Jan draagt ideeen aan, zet deze in een mooi schema, reageert snel op onze reacties. Eenmaal onderweg loopt onze reis gesmeerd. We reizen van de ene naar de andere topic. Hoogtepunt is de prive-excursie door La Puna. Tijdens onze reis zijn er via WhatsApp korte contacten met Jan. Bij HoAT is de reis zeker niet 'gedaan' zodra de boeking gedaan is ! We kunnen HoAT zonder voorbehoud van harte aanbevelen. Bedankt Jan en Lis.

 • Algemeen 10
op 8 maart 2016 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: januari 2016

Heart of Argentina luistert naar- en overlegt goed met de klant en kan op die manier in ArgentiniŽ een rondreis "op maat" maken. Alle afspraken met hotels, autoverhuurbedrijf en excursie organisaties kloppen 100%. De betrokkenheid van Heart of Argentina is ook tijdens de reis merkbaar. Als dat is gewenst, is er regelmatig contact via telefoon of whatsapp. Onze reis was optimaal op onze wensen afgestemd en bestond hierdoor alleen uit highlights.

 • Algemeen 9
op 16 februari 2016 bestemming: ArgentiniŽ / Cordoba, reisperiode: december 2015

De enige echte persoonlijke reisorganisatie in Argentinie

 • Algemeen 9
op 26 december 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires en rest van land, reisperiode: oktober 2015

Via internet vond ik deze organisatie; en het was top! Van het werk vooraf, de reistips, de locaties, de ondersteuning terwijl we op reis waren.... alles!

 • Algemeen 8
op 20 december 2015 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode: november 2015

Fantastische reis gemaakt geslapen in hosteria's en geboekt bij Heart of Argentina, een aanrader!

 • Algemeen 10
op 19 december 2015 bestemming: ArgentiniŽ / autorondreis, reisperiode: november 2015

Dit is een kleine reisorganisatie waar je met al je wensen terecht kunt. Ze zijn zelf Nederlands/Argentijns en ook woonachtig is Cordoba. Hun kennis over ArgentiniŽ is dus heel goed. Nooit voor een verrassing komen te staan. Alles tot in detail geregeld. Ook heel fijn dat ze via mail of whatsapp contact houden, dus als er iets voorvalt is het meteen geregeld. Bij een volgende reis hoef ik niet na te denken om Hearts of Argentina in te schakelen. Gewoon doen!

 • Algemeen 9
op 15 december 2015 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2015

Heart of Argentina heeft onze vijfweekse reis door ArgentiniŽ en Chili van het begin tot het einde meer dan perfect georganiseerd. Van hotels tot de excursies, precies zoals wij het voor ogen hadden: kleinschalig, voor - zover mogelijk - weg van de gebaande paden met top-gidsen waardoor je dit prachtige land en de mensen ťcht leert kennen. Vooral de 10-daagse excursie met privť-gids door het Noordwesten van ArgentiniŽ (en Chili) was uniek en een onvergetelijke ervaring!
Daarnaast hebben wij de persoonlijke begeleiding die Heart of Argentina geeft, nog niet eerder meegemaakt! Dť ideale manier om op een individuele basis rond te reizen met te allen tijde twee echte ArgentiniŽ-kenners bij de hand, die je ook gedurende reis waar nodig bij staan en reistips geven!
Dus ga je naar ArgentiniŽ, ga met Heart of Argentina!! Een absolute aanrader!! Een betrouwbare, kleinschalige reisorganisatie die in staat is om precies de reis die je in gedachten hebt op maat samen te stellen.

 • Algemeen 10
op 30 november 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Salta, reisperiode: november 2015

Op plekjes komen waar andere niet komen, dat wilde wij graag. Jan beveelde ons Puesto Nuevo in Cerro Colorado aan. Een ontzettend leuke argentijnse boerderij waar we van het echte argentijnse leven konden proeven. Tochten op paarden, eten met de familie en slapen in een zeer bijzondere CabaŮa. Heerlijke dagen.
Daarna startte onze tour vanuit Salta naar Cafayate, Cachi en weer terug naar Salta. 4 dagen met de auto en gids. Onze gids Mariano bracht ons naar zeer bijzondere plekken weer we vaak helemaal alleen waren en uren geen mensen tegen kwamen. De meest prachtige landschappen gezien en erg genoten. Ook Jan hield contact met ons en was altijd te bereiken! We hebben super tour gehad en gaan met vele tips van Jan en Mariano verder op pad. Dankjewel!

 • Algemeen 9
op 17 november 2015 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode: augustus 2015

De reis was een perfecte balans van georganiseerde activiteiten en eigen activiteiten. De gekozen accomodaties waren ieder op hun eigen manier authentiek en charmant, de gekozen reisleiders eveneens. Door de kleinschaligheid van hotels en tour operators waarmee gewerkt is, hebben we het gevoel dichter bij de mensen en dus het land gekomen te zijn. De natuur van ArgentiniŽ is overweldigend mooi, maar zelf zouden we het niet snel aangedurfd hebben om zo maar wandelingen te maken; een gids bood de uitkomst.

 • Algemeen 9
op 13 september 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Midden en noorden, reisperiode: juli 2015

In juli en augustus hebben wij een rondreis gemaakt van 4 weken door het noorden en midden van ArgentiniŽ. We wilden veel zien en omdat we onze tijd zo efficiŽnt mogelijk wilden besteden, zijn we op zoek gegaan naar adviezen en tips op internet. Zo kwamen we bij Heart of Argentina Travel uit. Samen met hen hebben we gekeken naar de haalbaarheid van onze wensen en uiteindelijk is er een heel gevarieerde reis uit naar voren gekomen, waarin veel ruimte was voor eigen inbreng. Zowel voor als tijdens de reis is er op een fijne manier persoonlijk contact geweest en met vragen konden we altijd terecht. De service en persoonlijke aanpak die Jan en Lis bieden, vonden wij erg prettig. Deze bijzondere reis, met unieke ervaringen (mede door de excursies), zal ons nog lang bijblijven.

 • Algemeen 9
op 31 mei 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Salta, reisperiode: mei 2014

Wij zijn begin Mei 3 weken naar argentinie geweest voor een rondreis. Wij zijn gestart in de omgeving Salta, doorgereisd naar iguazu en vervolgens nog een week omgeving Buenos Aires. Voor het eerste deel van de reis hebben wij gekozen voor een 4-daagse privť excursie van Heart of Argentina (salta-cafayata-Cachi-Salta). Tijdens het boeken merkten wij al snel dat Heart of Argentina net een stapje extra zet, bijvoorbeeld door meteen wat documenten met leuke tips mee te sturen, maar ook het uitgebreid beantwoorden van vragen die geen betrekking hadden op de excursie. Een dag voor de excursie werden wij bezocht door een gids om de reis te betalen en de route door te nemen, de volgende ochtend was hij ook aanwezig om ons kennis te laten maken met de chauffeur voor de komende dagen. De chauffeur sprak erg goed Engels en kon veel over het land vertellen, hij had snel door welke dingen wij interessant vonden ( bijvoorbeeld wijn en vogels) en nam dit mee in de rest van de reis. Bijvoorbeeld de auto aan de kant zetten om een condor te laten zien, sowieso stopte hij overal waar je wilde en gaf je voldoende tijd om overal te kijken. Tijdens de reis kom je langs de prachtigste landschappen (zie ook enkele foto's welke wij hebben gemaakt op de FB pagina van Heart of Argentina) en leuke bodega's. De trip was met een vrij nieuwe 4x4 pick up wat de trip aangenaam maakte. Ook contacten Heart of Argentina ons enkele malen om te vragen hoe de reis verliep, net dat stapje extra.

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 7
 • Vervoer 9
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 7
op 3 april 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Salta e.o, reisperiode: maart 2015

Heart of Argentina Travel heeft onze plannen uitstekend weten te vertalen naar een origineel reisprogramma. Alles klopte en overal werd op ons gerekend. Regelmatig contact gedurende de reis geeft ook een prettig gevoel. Hierdoor en door de vlekkeloze organisatie is het een fantastische en ontspannen reis geworden.

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 10
 • Prijs / kwaliteit 9
op 26 maart 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: januari 2015

Voor de 2e keer gereisd met Heart of Argentina Travel en wederom supergoed bevallen! Alles wordt tot in de puntjes geregeld! Je verblijft niet in mega-hotels, maar in authentieke accomodaties op geweldige locaties. Mariano is voor de 2e keer onze gids geweest, hij is geweldig. Hearth of Argentina Travel is een betrouwbare, betrokken organisatie!!

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 9
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 9
op 23 februari 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Salta, reisperiode: februari 2015

We reisden met 4pers. een jong koppel en wij van 60+. Een onvergetelijke ervaring. Prachtige reis. Mariano was een kundige reisbegeleider; tegelijk gids met kennis van zaken. Mijn partner is slecht ter been. Hier hield hij op een prettige wijze steeds rekening mee;hij bracht ons naar de meest schitterende plekjes en lekkere eetgelegenheden. Mariano was zeer prettig gezelschap. Gezellig, voorkomend, meedenkend en betrokken zonder opdringerig te zijn. Gaf ons alle ruimte voor elkaar.We reisden met een comfortabele 4wheel-drive.

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 10
 • Reisbegeleiding 10
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 8
op 27 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / BA/Iguzau/Salta/Mendoza, reisperiode: november 2014

Deze hele reis met Heart of Argentina was helemaal top een een absolute aanrader. Ik heb me grondig voorbereid met wie ik in zee zou gaan omdat ik een 4-weekse rondreis niet ieder jaar maak (qua geld en tijd) en ik dus een goede kans op succes wilde hebben. Nav reisverhalen voor Heart of Argentina gekozen en niet teleurgesteld! Alles op maat beschikbaar, goed contact met Jan vooraf en ook tijdens de reis was Jan bijna dagelijks 'op het net' om een vinger aan de pols te houden of alles naar wens verliep. Niet opdringerig, wťl vertrouwenwekkend. Overal waar ik kwam waren de reserveringen geregeld en alle accommodaties waren top. Daarnaast goede tips gekregen om de ervaring nog mooier te maken. Kortom, het was een superreis!

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 8
 • Prijs / kwaliteit 8
op 25 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Totaal, reisperiode: november 2014

Een kleine specialistische reisorganisatie met veel passie voor het land en dat enthousiasme overbrengen op hun klanten. Normaliter regelen we het graag zelf, dit keer besloten we een gedeelte van onze reis met Heart of Argentina Travel te doen. Wij zijn gevallen voor hun persoonlijke aanpak en het vertrouwen dat Heart of Argentina Travel onze wensen kon vertalen in een fantastische trip. En dat is gebleken. Bahia Bustamante, weg van de toeristische snelweg, een plek die Heart of Argentina Travel ons aanraadde. Onderweg ook nog veel locale tips gekregen waar wij heel blij van werden, een lekker restaurantje of een leuke kroeg. Heel bijzonder is de privť trekking die Heart of Argentina Travel voor ons organiseerde in de bergen rondom Salta. Drie dagen hike onder begeleiding van een Engelstalige gids en een Gaucho met paard. Slapen en eten bij een locale familie midden in de natuur, weg van de geijkte paden. Een geweldige ervaring, dankzij Heart of Argentina Travel.

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 8
op 24 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Diversen, reisperiode: november 2014

Uitstekend maatwerk geleverd door heart of argentina travel. De trekking van Tilcara naar San Fransisco was een heel goed voorbeeld daarvan. Goed geluisterd naar onze wens en behoefte! Aanrader voor alle reizigers die een bijzondere trekking willen beleven (voelen). Ons hoogtepunt voor 2014!

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 8
 • Prijs / kwaliteit 8
op 26 oktober 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Mendoza, reisperiode: maart 2014

Wij hadden eind 2013 Heart of Argentina Travel(Jan en Els) gevraagd om een reis voor ons voor te bereiden naar Noordwest-Argentinie (rondom Salta) en rondom de streek van Mendoza. Na eerdere contacten met een Argentijns reisbureau werden op onze wensen bediend. HoA biedt werkelijk maatwerk aan en geen vast modules waarbij je in steeds wisselende groepjes moet reizen. De tocht rondom Salta was geweldig met een voortreffelijke en plezierige gids. We hebben daarom veel gezien dan we tevoren hadden kunnen bedenken. De hotels waren veelal op bijzondere locaties. Na enkele dagen in een B&B bij Mendoza maakten we een eigen tocht met een huurauto. We hadden wat meer informatie verwacht over de excursiemogelijkheden rondom Mendoza, maar de eigenaar van de B&B heeft ons goed geholpen. Bijzonder was dat HoA ons ook nog suggesties heeft gedaan voor ons verblijf van twee weken in Buenos Aires.

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 9
 • Prijs / kwaliteit 7
op 20 oktober 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: september 2014

We reisden met negen personen via Buenos Aires naar Cordoba. Daar ontmoetten we Liz en Jan om het verloop van onze reis door te praten. Onze trip was weliswaar in samenspraak al goed geregeld maar even ons "team ter plaatse" ontmoeten was wel leuk. Van Cordoba naar Salta was ťťn groot feest. Prima driver met mooi busje en goede gids. Uitstekende meestal kleinschalige logies waar we overal welkom waren. Onderweg genoten we van onvoorstelbaar mooie natuurparken, De gids vergezelde ons op alle wandelingen en wist ons onderweg mooie adresjes aan te duiden. Hoewel traject en logies vastlagen voelden we ons onderweg zo vrij als maar kan. Deze dertien dagen willen we iedereen aanraden en zo weer overdoen. We hebben geboekt met Heart of Argentina Travel.

 • Algemeen 10
 • Accommodatie 10
 • Vervoer 10
 • Prijs / kwaliteit 10
op 17 oktober 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: november 2012

Geweldige reis, en top organisatie door Heart of Argentina Travel. Alles klopte. Veel individuele aandacht, alles op maat. Value for money

 • Algemeen 10
 • Accommodatie 10
 • Vervoer 10
 • Prijs / kwaliteit 10
op 16 oktober 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: december 2012

Super geregeld, geweldige ervaring met Heart of Argentina Travel. Perfecte reisorganisatie!

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Prijs / kwaliteit 9
op 10 augustus 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: februari 2014

Onze reis naar ArgentiniŽ

Voor het eerst naar Zuid -Amerika , enthiousaste verhalen over ArgentiniŽ , deed ons besluiten om er meer over te lezen en via links op internet kwamen we bij Heart of Argentina .
We werden steeds enthiousaster nadat we de site hadden gelezen en ook de reiservaringen van voorgangers maakte dat we contact gingen zoeken met Jan en Liz.
De reis kwam tot leven , na prima contact via de mail hadden we uiteindelijk ons reisidee samen met Heart of Argentinia Travel tot een prachtige rondreis voor elkaar op papier.
Door alle informatie die we kregen zijn we goed voorbereid vertrokken, daarnaast hadden we nog vele goede tips voor onderweg waar we veel gebruik van hebben gemaakt.
De privť excursie naar de Argentijnse Puna was wel ons hoogtepunt van de reis !
Onze gids Mariano die heel goed Engels sprak wist veel te vertellen en de indrukken van de natuur waren overweldigend.
De rondreis die we maakten liep gesmeerd , gelukkig hadden we wel wat wegen die ondergelopen waren door de regen , dat maakte de reis nog wat spannender , !! We hebben iedere dag kunnen genieten en dat deden we zeker , dit kwam vooral doordat alles goed was geregeld door Heart of Argentina !
Ook het persoonlijke contact tijdens de reis vonden wij heel prettig .
Wij kunnen iedereen die van plan is om een reis te gaan maken door Argentinie Heart of Argentina aanbevelen. Juist het persoonlijke contact ,tips en informatie, heeft onze reis tot heel bijzonder gemaakt.
Bedankt Jan en Liz , het was een onvergetelijke reis !!!
Frank en Marja rinsma

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 8
 • Excursies 8
 • Prijs / kwaliteit 8
op 17 mei 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis Patagonie, Puna, West Argentinie en Iguazu, reisperiode: februari 2014

De ervaringen met Heart of Argentina travel zijn bijzonder positief. Vooraf zijn de contacten vlot en steeds snel verlopen, we hebben geskyped en veel mailcontacten gehad. De adviezen waren (zeker achteraf gezien) eerlijk en getuigden van kennis van het land en de bestemmingen. Bijzonder vooral de contacten tijdens de reis, we werden gevolgd, ontvingen steeds mail en telefoon en ik weet dat de accomodaties ook steeds werden geÔnformeerd `dat we eraan kwamen`. We ontvingen de uitnodiging om bij de eigenaren van Heart of Argentina op bezoek te komen, hetgeen een erg plezierig contact is geweest.

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 7
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 8
op 28 april 2014 bestemming: ArgentiniŽ / diverse, reisperiode: maart 2014

Goede reisorganisatie is Heart of Argentina travel die hotels en autohuur zeer goed organiseert. Ook de pick up service van en naar het vliegveld was perfect geregeld.

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 7
 • Vervoer 9
 • Reisbegeleiding 7
 • Excursies 8
 • Prijs / kwaliteit 8
op 8 april 2014 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode: september 2013

Hearth of Argentina Travel had voor ons een reis op maat gemaakt en alles was tot in de puntjes geregeld. Allereerst hebben we een 5 daagse rondreis gemaakt met uitstekende privť-gids, daarna een aantal binnenlandse vluchten. Alle hotels ťn excursies waren vtv geregeld. Hotels (meestal knus en authentiek), vervoer Šlles was perfect geregeld. Elke dag via sms of telefonisch contact. Als je van plan bent naar ArgentiniŽ te gaan, is het zeker de moeite waard om contact op te nemen met deze goede en persoonlijke organisatie.

 • Algemeen 10
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 9
 • Reisbegeleiding 10
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 9
op 4 april 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Calafate,Mendoza, Salta, reisperiode: november 2012

Heart of Argentina Travel is een geweldige organisatie. Jan en Lis zijn zeer betrokken kundige organisatoren, die hun land zeer goed kennen en een reis precies naar de wensen van de klanten samenstellen. Ben je eenmaal in ArgentiniŽ, dan wordt er over je welzijn gewaakt. Een heel prettig vertrouwd gevoel. Zij verdienen een 10 met een griffel!

 • Algemeen 10
 • Accommodatie 10
 • Vervoer 10
 • Reisbegeleiding 10
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 10
op 1 april 2014 bestemming: ArgentiniŽ / patagonie, reisperiode: januari 2013

Schitterende organisatie maar vooral de persoonlijke opvolging tijdens de reis hebben wij sterk gewaardeerd. Dat gaf een heel geruststellend gevoel!
We gaan zeker en vast nog met Heart of Argentina Travel op vakantie. Wellicht deze keer met de kinderen er bij. Topkwaliteit!

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 9
 • Reisbegeleiding 10
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 9
op 1 april 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Hele land, reisperiode: december 2013

Heart of Argentina is een zeer betrokken organisatie die goed luistert naar wat de klant wil. Ook tijdens de reis, in ons geval 7 weken, houden ze de vinger aan de pols, middels email, telefoontjes . Alles klopte, transfers waren op tijd, auto's stonden klaar, erg leuke gidsen, nergens hadden we een voucher nodig , er is helemaal niets fout gegaan. De opbouw van de reis was ook goed, veel afwisseling. Kortom zeer aanbevelenswaardige organisatie.

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 7
 • Prijs / kwaliteit 7
op 1 april 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Salta, reisperiode: juli 2013

Op onze maat georganiseerde rondreis; Rekening houdend met onze wensen en nauwgezette follow-up zowel voor tijdens als na de reis. echt super bij Heart of Argentina.

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 10
 • Reisbegeleiding 10
 • Excursies 10
 • Prijs / kwaliteit 9
op 6 september 2013 bestemming: ArgentiniŽ / salta, Buenos Aires, Mendoza, reisperiode: november 2012

Negatief is er niets, aanbeveling is wel dat het fijn zou zijn als er ook bustickets en lokale vluchten zouden kunnen worden geregeld...
Positief is de persoonlijke aandacht, reis op maat met betrouwbare, up to date gids ...en vooral de heerlijke accommodaties, ...verwacht geen 5 sterren luxe, echter wel kleinschalig, comfortabel en gesitueerd op unieke locaties!!

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 9

Nieuws