Skichalets

Url: https://www.skichalets.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: wintersport

Logo van Skichalets

Al sinds 1993 biedt Skichalets.nl wintersportvakanties aan in skichalets. De huiselijke, ongedwongen sfeer en het onder-ons gevoel van een verblijf in een chalet wordt vaak gezelliger ervaren dan de altijd wat formele gang van zaken in een hotel. En als de sterke punten van het verblijf in je 'eigen' chalet wordt aangevuld met een complete dagelijkse verzorging op basis van halfpension, dan geniet je nog meer van de wintersport.

Skiën met vrienden, familie, jaarclub, elftal, roeiploeg, bedrijf of wat voor gezelschap dan ook, de ouderwetse wintersportsfeer herleeft bij het huren van een gezellig chalet. Exclusief voor jullie eigen groep. De chalets zijn betaalbaar en hebben veel extra's. Boek je liever geen heel huisje maar alleen een kamer? Dan is dat ook mogelijk, zowel voor een week als een paar dagen. Op de website van Skichalets.nl vind je ook altijd aantrekkelijke last minute deals.

Naast chalets kan Skichalets.nl je ook helpen met het huren van verschillende ski- en snowboard benodigdheden, vervoer van en naar het vliegveld, vliegtickets en busreizen. Skichalets.nl biedt zelfs hulp aan bij het vinden van een oppas voor de kinderen.

Het hoofdkantoor van Skichalets.nl bevindt zich in Waddinxveen. Telefonisch zijn ze bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 18:00 uur. Skichalets is aangesloten bij de SGR.