Schrijf een ervaring over SUNtip en maak kans op mooie prijzen!

SUNtip

Url: https://www.suntip.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: online reisbureau

Logo van SUNtip

Bij SUNtip boek je je zonvakantie eenvoudig online. Je wordt hier echt 'in het zonnetje gezet'. Zo willen ze af van het imago dat online boeken onpersoonlijk is en beloven zij zowel vóór, tijdens als na de vakantie voor je klaar te staan.

De naam zegt het al, het aanbod van SUNtip bestaat voornamelijk uit zonvakanties. Maar ook kun je er stedentrips naar bijvoorbeeld Londen, Rome, Istanbul en Marrakech boeken en verre reizen naar onder andere Aruba, de Malediven en de Verenigde Arabische Emiraten. Verder vind je er natuurlijk de bekende zonbestemmingen als de Canarische Eilanden, Griekenland, Turkije en Portugal. De bestemmingen lopen dus zeer uiteen en ook heeft SUNtip altijd enkele aantrekkelijk geprijsde last minutes in het aanbod, dus ook voor de late beslisser heeft de reisorganisatie altijd wat wils in het aanbod. In totaal biedt SUNtip meer dan 6.500 accommodaties aan over de hele wereld en belooft dat voor de beste prijs te doen.

Bijzonder aan SUNtip is dat het een reisaanbieder en reisorganisatie in één is. De organisatie biedt reizen aan van grote reisorganisaties als Corendon, TUI en Neckermann, maar SUNtip biedt ook haar eigen reizen aan. Dit gebeurt vanuit moederbedrijf Pelikaan Reizen. Doordat SUNtip ook eigen reizen organiseert, kunnen zij nog scherper geprijsde reizen aanbieden. Je betaalt bovendien geen boekingskosten. Daarnaast werken er gespecialiseerde medewerkers bij SUNtip die jou van het beste advies kunnen voorzien. Regelmatig bezoeken zij de bestemmingen namelijk ook zelf, daardoor kunnen ze uit ervaring spreken.

SUNtip is gevestigd in Zevenbergen in de provincie Noord-Brabant en is zeven dagen per week bereikbaar. Je kunt ze telefonisch bereiken, per e-mail, via de chat op de website en via WhatsApp. Om snel antwoord te krijgen op je vraag kun je op de website ook even kijken onder het kopje 'Veelgestelde vragen'. Je kunt ze daarnaast volgen op Facebook en Instagram en ten slotte verzorgen ze regelmatig een zonnige nieuwsbrief.

op 6 oktober 2019 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: september 2019

We waren al enkele keren op deze lokatie geweest maar voor de eerste keer georganiseerd door Suntip. De ellende van Thomas Cook hebben ze op een zr snelle en fantastische opgelost en bijgestaan waar het ook maar kon waarvoor onze welgemeende complimenten.
De volgende reis hebben we daarom weer bij Suntip geboekt. Zeker voor iedereen een aanrader.. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 september 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: oktober 2019

Omdat na geboekt en betaald te hebben ,we de volgende dag een mail kregen om bij te betalen omdat de stoelen ineens duurder waren geworden.oplichters en misleidend ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen