Schrijf een ervaring over Transavia Holidays en maak kans op mooie prijzen!

Transavia Holidays

Url:

Type reizen:

Logo van Transavia Holidays

Transavia Holidays is opgericht in augustus 2020 en is opgericht door vliegtuigmaatschappij Transavia. Ze bieden pakketreizen aan, waarbij Transavia de vluchten uitvoert. De reizen van de touroperator gaan voornamelijk naar bestemmingen binnen Europa, echter wordt Dubai ook aangeboden.

Als je een reis boekt bij Transavia dan is je boeking gedekt met een garantie van de SGR. Ook bieden ze een repatriëringsgarantie aan, zodat je altijd weer veilig thuiskomt. Voor de vakanties bij deze touroperator werkt Transavia samen met Airtrade, die aangesloten is bij de ANVR en SGR.

Qua accommodaties kan je kiezen uit diverse soorten, die allen goede reviews krijgen op TripAdvisor. Je hebt de keuze uit kleinschalige hotels, vakantiehuisjes maar ook leuke boetiekhotels. Je kan met de speciale tool zelf een vakantie samenstellen, waarbij je de vlucht, het hotel en eventueel een huurauto, transfer of activiteit bijboekt. Vertrek is altijd vanuit Nederland, er wordt namelijk gevlogen vanaf Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Eindhoven. Er is geen ruimbagage inbegrepen bij de vluchten, wel kan je makkelijk ruimbagage selecteren en bijboeken. Ook kan je naderhand een stoel reserveren.

Avila Reizen
9,5
op basis van 11 reviews
Lees meer
Rodina Travel
9,5
op basis van 49 reviews
Lees meer
Kuyo Afrika
9,5
op basis van 20 reviews
Lees meer