Bezienswaardigheden Monaco

Pagina 1 van 2 met 11 resultaten

Winkelen in Monaco

De echte shopaholics zijn in Monaco op het goede adres. De deelstaat wordt dan ook niet voor niets de mondaine hoofdstad van Europa genoemd. Elk bekend modehuis beschikt in Monaco over een eigen winkel. In deze winkels is van alles te koop waaronder kleding, juwelen, parfum en meer. Wel zul je hier, om goed te kunnen slagen, over een goed gevulde portemonnee moeten beschikken.

Grand Prix Formule 1 in Monaco

Grand Prix Formule 1 in Monaco
Grand Prix Formule 1 in Monaco

De Grand Prix Formule 1 in Monaco behoort tot de bekendste races van de autosport. Het is de enige Fomule 1-wedstrijd die wordt gereden op een stratencircuit. De Grand Prix vindt jaarlijks in mei plaats. In Monaco betekent het stratencircuit een race over smalle wegen, met krappe bochten en waar weinig ruimte is voor inhalen. De Grand Prix van Monaco bestaat al eerder dan het Formule 1-kampioenschap.

De Rally van Monte Carlo

De Rally van Monte Carlo
De Rally van Monte Carlo

De Rally van Monte Carlo is een terugkerend evenement en is ook weer zeer populair onder autoliefhebbers van over de hele wereld. De officiële benaming van dit evenement is Rallye Automobile de Monte-Carlo. Dit rallyevenement wordt ieder jaar gehouden aan de Franse Rivièra in de vorstelijke staat Monaco. De rally valt onder de organisatie genaamd Automobile club de Monaco en bestaat sinds het jaar 1911.

  • 1
  • 2
  • Volgende