Win een reis naar Ibiza met jouw vakantieverhaal!

Let op: deze actie is afgelopen. De winnaar is Jitske Weijand.

Heb jij het afgelopen jaar een mooie verre reis gemaakt, ben je op vakantie geweest binnen Europa of heb je een fantastische stedentrip gemaakt? Beschrijf dan jouw reis in een vakantieverhaal en win een achtdaagse reis naar het nieuwe Corendon hotel Marble Stella Maris op Ibiza!

Hoe doe je mee?

Zie jij jezelf ook wel op het strand liggen op het zonnige Ibiza? Klim dan snel in de pen en schrijf jezelf naar Ibiza! In minimaal 1.000 en maximaal 4.000 woorden vertel je wat jouw reis zo geweldig maakte. Vertel ons over de activiteiten en excursies die je hebt gedaan, welke mooie plaatsen je hebt bezocht en welke bezienswaardigheden je hebt gezien. Heb je de reis met een reisorganisatie gemaakt? Noem dit dan ook ik het verhaal. Vergeet ook niet te vermelden met wie je de reis maakte, wanneer en voeg mooie foto's toe om het verhaal helemaal af te maken. Het mooiste, leukste of meest originele vakantieverhaal, uitgekozen door de vakkundige jury van Reisgraag.nl, wint de reis naar Ibiza.

Mail jouw reisverhaal voor 1 november 2016 naar redactie@reisgraag.nl onder vermelding van 'Schrijf jezelf naar Ibiza' en win!

Marble Stella Maris Ibiza

Als je wint verblijf je met twee personen voor acht dagen in het nieuwe viersterrenhotel Marble Stella Maris van Corendon. Het hotel ligt aan de westkust van Ibiza bij het plaatsje San Antonio. Op ca. 500 meter afstand liggen de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. De reis is inclusief vlucht, hotel, transfer en verblijf op basis van halfpension of all inclusive (zie voorwaarden).