Better Places wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Team Better Places met Reisgraag Award
Team Better Places met Reisgraag Award
Better Places heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Lokale reisexperts gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,4 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

“Wij zijn supertrots! Voor de 5e keer op een rij wint Better Places een Reisgraag Award. De kwaliteit van onze reizen staat bij Better Places altijd voorop, en wij zijn heel blij dat onze reizigers dit waarderen met een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,4! Ook in 2020 staan onze lokale reisexperts weer klaar om unieke maatwerkreizen samen te stellen met persoonlijke aandacht en oog voor detail.”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Wij hebben genoten van een prachtige rondreis door Guatemala, een heel veelzijdig land qua natuur, cultuur, bezienswaardigheden en een vriendelijke bevolking. Petra van Betterplaces heeft onze reis heel goed georganiseerd; wij hebben alle hoogtepunten bezocht en heel efficient kunnen reizen. Startend in Antigua zijn wij tot Livingston gereisd. De door Better Places geboekte accommodaties waren stuk voor stuk goed, vaak op een mooie of bijzondere locatie gelegen. Ook hebben wij enkele nachten overnacht bij een lokaal gastgezin. Dit was een van de hoogtepunten van onze reis. Ons reisschema zat goed in elkaar. Wij hebben totaal geen problemen gehad tijdens onze reis. Better Places heeft oog voor details en luistert goed naar de individuele wensen. Ook wordt er aandacht besteedt aan duurzaam reizen. Betterplaces is zeker aan te bevelen."

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws