Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Better Places

Url: https://www.betterplaces.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Lokale reisexperts

Logo van Better Places
Better Places won in 2016 de Reisgraag award Better Places won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Better Places biedt je de mogelijkheid om zelf je reis samen te stellen. De reisorganisatie is gespecialiseerd in het samenstellen van een unieke verre reis op maat. De bestemmingen bevinden zich in Azië, Afrika, Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Daarnaast biedt Better Places ook familiereizen aan op diverse bestemmingen over de hele wereld. Met de hulp een lokale reisexpert, waarmee je in contact wordt gebracht via Better Places, stel je de reis van jouw dromen samen. Deze expert weet alles van de desbetreffende locatie en kan je dus altijd van gepast reisadvies voorzien. Daarnaast zijn deze lokale reisfanaten op de hoogte van alle bijzondere excursies en plekjes, zodat je tijdens jouw reis niks zult missen.

Better Places is een samenwerking met Riksja Travel en is opgericht door Freek ten Broeke, Saskia Griep en Ine Hustinx-Schaekers. Het initiatief is voortgekomen uit jarenlange eigen reiservaring, wat de oprichters deed beseffen dat reizen de wereld mooier moet maken voor zowel de reiziger als de lokale bevolking. De negatieve effecten van toerisme moeten volgens hen zoveel mogelijk beperkt worden, zodat de lokale bevolking er ook profijt van heeft. Vanuit deze visie is Better Places ontstaan, waarbij verantwoord reizen hoog in het vaandel staat. Daarom is er gekozen voor individuele reizen, zodat contact leggen met de bevolking makkelijker is. Daarnaast is de organisatie ook gericht op maatschappelijke en duurzame reizen. Bij Better Places reis je CO2-neutraal.

Better Places is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

op 19 augustus 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: augustus 2017

Gevarieerd programma afgestemd op onze wensen. Alles klopte. Goed georganiseerd.... Lees meer

  • Algemeen 10
op 18 augustus 2017 bestemming: Ethiopië / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Samen met de local-expert Daniel hebben we onze reis samengesteld. En het is een fantastische reis geworden. Het was een combinatie van familiebezoek van onze 2 adoptiekinderen en een kennismaking met het land. Onze chauffeur Tesfaye was een gweldige man die een grote steun is geweest bij het familiebezoek waar hij optrad als tolk. Ook tijdens de rondreis was hij een grote steun voor ons. Ethiopie is een zeer mooi en gevarieerd land. Veel cultuur en historie en een prachtige natuur. De Afrikaanse sfeer proef en zie je overal. Onze jongens voelden zich erg thuis in Ethiopie.
Mede dankzij Tesfaye hebben we een onvergetelijke reis beleefd.... Lees meer

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2017 bestemming: Nepal / Humla, reisperiode: augustus 2017

We hebben een fantastische, 14-daagse trekking gedaan in Humla, Nepal. De voorbereidingen en contacten met de plaatselijke reisagent Maaike verliepen uiterst soepel, dat gaf al een goed gevoel. En het team dat ons ter plaatse onder leiding van gids Chuda begeleidde was geweldig. De trekking was pittig, maar prachtig! Ook toen de terugreis door de moesson letterlijk in het water leek te vallen, werd alles in het werk gesteld om ons op tijd in Kathmandu te krijgen voor de terugvlucht naar Nederland. Gelukkig is dit met kunst- en vliegwerk ook gelukt!... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws