Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Better Places

Url: https://www.betterplaces.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Lokale reisexperts

Logo van Better Places
Better Places won in 2016 de Reisgraag award Better Places won in 2017 de Reisgraag award Better Places won in 2018 de Reisgraag award

Reisorganisatie Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een lokale reisspecialist. Dit kunnen Nederlanders of Belgen zijn die er al jaren wonen of mensen uit het land zelf. Samen stel je jouw unieke verre reis op maat samen. De bestemmingen bevinden zich in Azië, Afrika, Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Daarnaast biedt Better Places ook familiereizen aan op diverse bestemmingen over de hele wereld. De lokale experts kunnen je perfect adviseren omdat zij alles weten van de desbetreffende locatie en de bijzondere plekjes kennen. Je maakt kennis met de lokale bevolking, wat voor een unieke reis zorgt.

Better Places is een samenwerking met Riksja Travel en is opgericht door meerdere mensen met een passie voor reizen. Het initiatief is voortgekomen uit jarenlange eigen reiservaring. De oprichters beseften zich dat reizen de wereld mooier moet maken voor zowel de reiziger als de lokale bevolking. De reisorganisatie heeft een maatschappelijk en duurzame missie. De negatieve effecten van toerisme worden zoveel mogelijk beperkt zodat de lokale bevolking er ook profijt van heeft. Bij Better Places reis je individueel zodat het makkelijker is om contact te leggen met de bevolking. Bovendien reis je CO2-neutraal. Je kunt dus zeker met een gerust gevoel op reis.

Better Places is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

op 17 april 2019 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: april 2019

We zijn net terug van een prachtige rondreis van 12 dagen door Sri Lanka.
We , gezin met 2 kinderen van 6 en 8 jaar, hebben met een prive chauffeur/gids het eiland verkend en dat is ons uitstekend bevallen. We waren op deze manier heel flexibel en dat was super handig met de kinderen, vertrektijden sochtends konden we zelf bepalen en als ze tussendoor honger hadden en we wat eten kunnen kopen onderweg, ook een extra sanitaire stop was zo geregeld.
Wat een prachtige natuur (olifanten, krokodillen, schildpadden, leguanen, waterbuffels, apen en vele vogels) en ook hebben we kennis gemaakt met het boedisme en de prachtige tempels bezocht.
Echt een onvergetelijke ervaring dankzij een goede samenwerking met Better Places. Direct contact met een lokale reisagent en samen je reis kunnen samenstellen is echt ideaal. Ik zou een ieder deze organisatie aanraden. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 17 april 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: maart 2019

De reis was prima geregeld door LankaTravel. Better Places werkt met lokale reisorganisaties, zoals LankaTravel. Zij kennen de lokale situatie het best.
We overnachtten in guesthouses en kleinschalige hotels. Soms midden in het groen. Better Places werkt over het algemeen samen met de lokale bevolking en niet met de grote hotelketens. Daardoor zit je bijvoorbeeld niet direct aan het strand in een onpersoonlijk en groot hotel, maar overnacht je in een guesthouse met bijvoorbeeld 3 kamers, waar de familie eventueel ook nog voor je kookt (en je ook mee kunt helpen koken als je wilt). Dat spreekt ons erg aan.
We reisden in een auto met chauffeur. Hij gaf onderweg tips om dingen buiten het programma om te doen. En hij was ook zo flexibel om op onze wensen in te gaan, soms in afwijking van /aanvulling op het programma.
Afhankelijk van onze volgende vakantiebestemming, gaan we vast nog wel een keer via Better Places. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 17 april 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: april 2019

Hebben een hele mooie reis achter de rug. Slapen bij een bedoeÔenfamilie was een hoogtepunt van de reis! Hele mooie ervaring. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws