Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Better Places

Url: https://www.betterplaces.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Lokale reisexperts

Logo van Better Places
Better Places won in 2016 de Reisgraag award Better Places won in 2017 de Reisgraag award Better Places won in 2018 de Reisgraag award Better Places won in 2019 de Reisgraag award

Reisorganisatie Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een lokale reisspecialist. Dit kunnen Nederlanders of Belgen zijn die er al jaren wonen of mensen uit het land zelf. Samen stel je jouw unieke verre reis op maat samen. De bestemmingen bevinden zich in Azië, Afrika, Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Daarnaast biedt Better Places ook familiereizen aan op diverse bestemmingen over de hele wereld. De lokale experts kunnen je perfect adviseren omdat zij alles weten van de desbetreffende locatie en de bijzondere plekjes kennen. Je maakt kennis met de lokale bevolking, wat voor een unieke reis zorgt.

Better Places is een samenwerking met Riksja Travel en is opgericht door meerdere mensen met een passie voor reizen. Het initiatief is voortgekomen uit jarenlange eigen reiservaring. De oprichters beseften zich dat reizen de wereld mooier moet maken voor zowel de reiziger als de lokale bevolking. De reisorganisatie heeft een maatschappelijk en duurzame missie. De negatieve effecten van toerisme worden zoveel mogelijk beperkt zodat de lokale bevolking er ook profijt van heeft. Bij Better Places reis je individueel zodat het makkelijker is om contact te leggen met de bevolking. Bovendien reis je CO2-neutraal. Je kunt dus zeker met een gerust gevoel op reis.

Better Places is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Local Hero Travel
9,2
op basis van 29 reviews
Lees meer
op 14 november 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumba & Flores, reisperiode: oktober 2019

We hebben een fantastisch georganiseerde reis gehad. Better Places heeft allereerst onze wensen heel goed in acht genomen, daar een mooi reis voorstel voor gemaakt en vlak voor de reis plaats vond een heel duidelijke en gedetailleerde uitleg gestuurd wat het plan per dag was, waar we op moesten letten en wat er voor additionele opties waren. Tijdens de reis is alles ontzettend goed georganiseerd geweest en is alles precies gegaan zoals afgesproken. We hebben heel veel mooie cultuur leren kennen, prachtige natuur gezien, leuke activiteiten ondernomen en veel lokale mensen ontmoet. Wat ons erg aanspreekt aan Better Places, is dat zij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Er is vooral bij eco lodges geboekt, er wordt gelet op zo min mogelijk plastic verbruiken (dmv refill watertanks, metalen rietjes gebruiken, etc.), de CO2 wordt afgekocht en er wordt met locals gewerkt. Dit geeft een extra glans aan de reis, omdat je hiermee ook nog eens een steentje bijdraagt. Bovenal een fantastische reis gehad, heel goed georganiseerd en het contact met Better Places als zeer persoonlijk ervaren. Ik raad het absoluut aan om bij hen een reis te organiseren!

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Nepal, reisperiode: oktober 2019

Onze derde reis met Better places en weer erg tevreden over de interactie bij de voorbereiding, snelle reacties bij vragen ter plekke en wederom fantastische gidsen. Prachtige en onvergeteljke reis!

  • Algemeen 9
op 11 november 2019 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, reisperiode: oktober 2019

We hebben een fantastische reis gehad in Georgie. Mari heeft een reis samengesteld aan de hand van onze wensen. Het was fijn om een contact te hebben in Georgie, die goed engels spreekt omdat lang niet iederee in Georgie Engels spreekt of begrijpt. Mari reageerde heel snel op onze vragen, zowel vooraf als tijdens de reis. De kans is groot dat we nog een keer naar Georgie gaan, we zijn nog lang noet uitgekeken. Ook dan zullen we weer gebruik maken van Better Places.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws