Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Better Places

Url: https://www.betterplaces.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: Lokale reisexperts

Logo van Better Places
Better Places won in 2016 de Reisgraag award Better Places won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Better Places biedt je de mogelijkheid om zelf je reis samen te stellen. De reisorganisatie is gespecialiseerd in het samenstellen van een unieke verre reis op maat. De bestemmingen bevinden zich in Azië, Afrika, Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Daarnaast biedt Better Places ook familiereizen aan op diverse bestemmingen over de hele wereld. Met de hulp een lokale reisexpert, waarmee je in contact wordt gebracht via Better Places, stel je de reis van jouw dromen samen. Deze expert weet alles van de desbetreffende locatie en kan je dus altijd van gepast reisadvies voorzien. Daarnaast zijn deze lokale reisfanaten op de hoogte van alle bijzondere excursies en plekjes, zodat je tijdens jouw reis niks zult missen.

Better Places is een samenwerking met Riksja Travel en is opgericht door Freek ten Broeke, Saskia Griep en Ine Hustinx-Schaekers. Het initiatief is voortgekomen uit jarenlange eigen reiservaring, wat de oprichters deed beseffen dat reizen de wereld mooier moet maken voor zowel de reiziger als de lokale bevolking. De negatieve effecten van toerisme moeten volgens hen zoveel mogelijk beperkt worden, zodat de lokale bevolking er ook profijt van heeft. Vanuit deze visie is Better Places ontstaan, waarbij verantwoord reizen hoog in het vaandel staat. Daarom is er gekozen voor individuele reizen, zodat contact leggen met de bevolking makkelijker is. Daarnaast is de organisatie ook gericht op maatschappelijke en duurzame reizen. Bij Better Places reis je CO2-neutraal.

Better Places is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

op 5 december 2017 bestemming: Cuba / Individuele rondreis, reisperiode: juli 2017

Het was een geweldige reis. Heel afwisselend, enigszins avontuurlijk, tot in de puntjes verzorgd en ook zeer goed geregeld. Better Places komt al zijn afspraken na. De door Better Places georganiseerde individuele reis over het hele eiland was volledig aangepast aan onze wensen en mogelijkheden. Vrijwel alle 'Cases particulares" waren ook werkelijk better places dan andere accommodaties in de omgeving. Stuk voor stuk gunstig gelegen, soms ronduit feeŽriek en bijna altijd met zeer vriendelijke eigenaren. Ook het vervoer per privť transfers was altijd stipt op tijd. In het land zelf was men voortdurend op de hoogte van ons reisprogramma; van taxichauffeur, tot gids en locatiebeheerder. Klasse. De informatie vooraf was ook uitstekend. Better Places reageert ook snel en duidelijk op de vragen vooraf via de mail. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 november 2017 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: september 2017

Wij hebben in september/oktober een heel mooie rondreis op Java en Bali gemaakt. Alles was goed verzorgd en er werd vooraf goed met ons meegedacht over de invulling van de reis. Het lokale reisbureau waarmee Better Places samenwerkt in IndonesiŽ is erg professioneel en was tijdens de reis ook goed bereikbaar. Daarnaast vind ik het geweldig dat Better Places een sociale onderneming is en daarmee veel aandacht heeft voor duurzaamheid en belangen voor de lokale bevolking. Ik ben fan :-). ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 november 2017 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: november 2017

Better Places heeft voor ons een zeer gevarieerde reis samengesteld, rekening houdende met onze wensen/verwachtingen. Contact met de locale expert ging zeer vlot.
De verblijven waren zeer goed gekozen (kleine en authentieke verblijven) met zeer vriendelijke gastheren(gastvrouwen).
Alle gidsen hadden een zeer uigebreide kennis over hun streek/land, en deelden hun passie graag met ons. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws