Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Local Hero Travel
9,2
op basis van 29 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 72 met 718 resultaten

op 14 november 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumba & Flores, reisperiode: oktober 2019

We hebben een fantastisch georganiseerde reis gehad. Better Places heeft allereerst onze wensen heel goed in acht genomen, daar een mooi reis voorstel voor gemaakt en vlak voor de reis plaats vond een heel duidelijke en gedetailleerde uitleg gestuurd wat het plan per dag was, waar we op moesten letten en wat er voor additionele opties waren. Tijdens de reis is alles ontzettend goed georganiseerd geweest en is alles precies gegaan zoals afgesproken. We hebben heel veel mooie cultuur leren kennen, prachtige natuur gezien, leuke activiteiten ondernomen en veel lokale mensen ontmoet. Wat ons erg aanspreekt aan Better Places, is dat zij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Er is vooral bij eco lodges geboekt, er wordt gelet op zo min mogelijk plastic verbruiken (dmv refill watertanks, metalen rietjes gebruiken, etc.), de CO2 wordt afgekocht en er wordt met locals gewerkt. Dit geeft een extra glans aan de reis, omdat je hiermee ook nog eens een steentje bijdraagt. Bovenal een fantastische reis gehad, heel goed georganiseerd en het contact met Better Places als zeer persoonlijk ervaren. Ik raad het absoluut aan om bij hen een reis te organiseren!

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Nepal, reisperiode: oktober 2019

Onze derde reis met Better places en weer erg tevreden over de interactie bij de voorbereiding, snelle reacties bij vragen ter plekke en wederom fantastische gidsen. Prachtige en onvergeteljke reis!

  • Algemeen 9




op 11 november 2019 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, reisperiode: oktober 2019

We hebben een fantastische reis gehad in Georgie. Mari heeft een reis samengesteld aan de hand van onze wensen. Het was fijn om een contact te hebben in Georgie, die goed engels spreekt omdat lang niet iederee in Georgie Engels spreekt of begrijpt. Mari reageerde heel snel op onze vragen, zowel vooraf als tijdens de reis. De kans is groot dat we nog een keer naar Georgie gaan, we zijn nog lang noet uitgekeken. Ook dan zullen we weer gebruik maken van Better Places.

  • Algemeen 9
op 11 november 2019 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, Bariloche,El Calafate, Puerto Madryn, reisperiode: oktober 2019

Uitstekende samenwerking met vertegenwoordiger in Argentinie. Prima reisvoorstellen. Heel goede communicatie. Alles was keurig geregeld en gedocumenteerd. TOP

  • Algemeen 10
op 11 november 2019 bestemming: JordaniŽ / rondreis, reisperiode: oktober 2019

We hebben een supervakantie gehad, reis was helemaal op ons gemaakt.
Een goede organisatie, die luistert naar je wensen. Lokale dame van Better Places, Elena en ook de chauffeur een 10!!

  • Algemeen 10
op 10 november 2019 bestemming: Suriname, reisperiode: oktober 2019

Top service en prachtige reis gehad. Alle highligts kunnen bekijken in onze 17-daagse op maat gemaakte rondreis door Better Places.

  • Algemeen 10
op 9 november 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: oktober 2019

We hebben door Elena onze reis in Jordanie laten boeken. Op basis van onze wensen en plannen stelde ze meteen een goed reisprogramma voor, met het soort hotels waar we naar op zoek waren. Door haar nuttige tips konden we onze reis nog wat verder verbeteren (zo bleek je bijvoorbeeld goed zelf te kunnen rijden en was een driver niet nodig, en hadden we wifi in de auto wat handig was voor de navigatie). Tijdens de reis was alles precies zoals afgesproken - hotels, aflevertijd van de auto, contactpersonen, etc. Ook nam ze tijdens ons verblijf nog een paar keer contact op om te kijken of alles naar wens was. Daardoor hadden we een uitstekende vakantie en hoefden we ons over regeldingen geen zorgen te maken - uitstekend gedaan!

  • Algemeen 10
op 8 november 2019 bestemming: Tanzania, reisperiode: oktober 2019

Karin van Better Places heeft onze reis geregeld. Dat heeft ze perfect gedaan. Waarom geen 10; omdat er altijd wel iets is, maar dat stelde niks voor. De reis was perfect, al was het weer soms wat van slag. We zijn begonnen in Arusha en we hebben alle parken in de omgeving gezien. Veel dieren, fantastische mensen en een overweldigende natuur en dieren. En een onvergetelijke ballontocht over de Serengeti. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat!. We hebben de vakantie vervolgd op Zanzibar, wat ook fantastisch was. We zouden de reis morgen weer dan en dan weer boeken bij Karin/Better Places.

  • Algemeen 9
op 6 november 2019 bestemming: JordaniŽ / Rondreis, reisperiode: oktober 2019

Afgelopen maand hebben we een mooie reis door JordaniŽ gemaakt, georganiseerd door Elena van Better Places. Op basis van onze wensen heeft Elena een voorstel gemaakt. Elena werkt snel en luistert goed. Een van onze wensen was om in verschillende nationale parken te wandelen. Hoogtepunten waren de fietstocht van Madaba naar Wadi Mujib aan de Dode Zee en de wandelingen van Dana naar Feynan ecolodge en van Little Petra naar Petra. Dit was prima georganiseerd. De meeste overnachtingsplekken waren goed, iets minder vonden wij de hotels in Amman (wel centraal gelegen, maar nogal oud) en in Madaba. Tijdens de reis hebben we verschillende keren contact gehad met Elena om details te bespreken, bijv. over het tijdstip dat de chauffeur ons op zou halen. Het was fijn dat het zo flexibel was. Het is ons goed bevallen om via Better Places de reis te laten organiseren.

  • Algemeen 9
op 5 november 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: oktober 2019

Colombia was onze 2e reis met Better Places en net als de eerste een voltreffer. Voor de reis werden we heel goed begeleid in het opmaken van ons reisschema met advies voor de beste route, hoeveel tijd te spenderen op een bepaalde plaats, ... Verder werd ook heel goed rekening gehouden met onze vragen en wensen om het ideale traject samen te stellen. Ook wordt er in het reisprogramma nuttige info verstrekt over welke activiteiten kunnen worden gedaan op vrije dagen.

De reis is perfect verlopen: de chauffeurs en gidsen waren stuk voor stuk uitermate professioneel, stipt, behulpzaam en vriendelijk. Ook de keuze van de hotels was zeer goed, zowel qua ligging als kwaliteit van de kamers. Verder is de ondersteuning tijdens de reis zeer handig: met zowel een whatsapp nummer voor niet-dringende infoaanvragen als een noodnummer voor dringende zaken, heb je snel informatie indien nodig.
Colombia is als reisbestemming zeker en vast aan te raden, de enorme verscheidenheid met een mix van cultuur en natuur, van het land biedt afwisseling op de route. De vriendelijkheid van de mensen draagt verder bij dat dit land een uitstekende reisbestemming is.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende