Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 78 met 773 resultaten

op 28 februari 2020 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2020

Fijne, snelle en klantvriendelijke afstemming voorafgaande aan de vakantie. Resulterend in een perfect op maat gemaakte reis op basis van onze wensen in combinatie met hun uitgebreide kennis van het land. Er werd zelfs meegedacht in het organiseren van mijn huwelijksaanzoek! Kortom, ik beveel Better Places van harte aan! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 februari 2020 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2019

Better Places krijgt van ons een 9 voor de organisatie van onze Cuba reis! Zowel onderdak bij de Casas Particulares, als het transport met Private Transfers en de verschillende excursies met gidsen waren allemaal perfect geregeld. Ook de communicatie in Cuba en hier in Nederland was adequaat, snel en service gericht!
Alle casas waren verschillend van karakter, de chauffeurs reden veilig en de gidsen spraken allen redelijk engels en wisten interessante verhalen te vertellen. Zeer boeiende reis, mede door Better Places! Heel veel dank, Aernout en Frederike van Citters ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 27 februari 2020 bestemming: Tanzania / Safari, reisperiode: februari 2020

De reis naar Tanzania was super geregeld! Vooraf was het mogelijk om alle vragen te stellen die je graag wilde. En ook tijdens de vakantie werd er snel geantwoord op het moment dat er een vraag was. De chauffeur tijdens de safari was echt een topper! Mede door hem hebben wij de volledig Big 5 (na 15 jaar) gezien. De tentenkampen en lodges zijn kleinschalig, waardoor een persoonlijke benadering voorop staat. Wat heel erg bij ons past is de wijze waarop Better Places omgaat met respect voor mens, dier en natuur. Een volgende vakantie kijken we zeker weer bij Better Places. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 25 februari 2020 bestemming: Guatemala, reisperiode: januari 2020

Ik ben 3 weken alleen op reis gegaan naar Guatemala via Better Places. Ik ben nu alweer 2 weken terug en ben nog steeds zo vreselijk onder de indruk van het land, ik heb Guatemala echt in mijn hart gesloten en zal deze ervaring nooit vergeten. Ik heb veel gezien, ben het hele land doorgereisd met als absolute hoogtepunten het meer van Atitlan, een homestay bij een enorm lieve en warme familie in Xela en de sunsettour in Tikal. Verder veel plezier gehad in hostel Oasis the Traveller in Lanquin midden in de jungle, leuke lokale excursies gedaan (workshop medicinale planten in San Juan la Laguna en in Xela naar een lokale markt geweest) en nog veel meer. Guatemalteken zijn zo vriendelijk en open, doordat ik alleen reisde heb ik veel mensen ontmoet. Superleuk!! Ik heb een topreis gehad. Better Places is een leuke organisatie met veel kennis van het land. Hartstikke goed georganiseerd allemaal. Ik vond sommige hotels wat minder leuk, maar de meesten waren gelukkig wel leuk. Semuc Champey vond ik persoonlijk de lange reistijd niet waard. Ik had drie lange reisdagen waarvan de reistijd echt niet klopte, dit heb ik doorgegeven zodat zij daar hun voordeel mee kunnen doen. Het land geef ik een dikke 10, Better Places een welverdiende 8. Bedankt!

  • Algemeen 8
op 25 februari 2020 bestemming: EthiopiŽ / Zuid-EthiopiŽ, reisperiode: januari 2020

Ik geef 9 op 10 omdat rationeel gezien alles altijd beter kan, maar gevoelsmatig was dit een 10. Onze 2 weken durende trip door Zuid-EthiopiŽ was tot in de puntjes uitgekiend door reisspecialist DaniŽl. Hierbij is hij samen met zijn team er in geslaagd om onze wensen volledig om te zetten in de realiteit. Hier zat ook een 3 daagse trektocht door het land van de Hamer in vervat. Gewoonweg een fantastische beleving. In een land als EthiopiŽ lopen de dingen soms wel eens anders dan vooraf gepland. Op geen enkel ogenblik hebben wij ons daarover zorgen moeten maken, het team van DaniŽl (gidse Nigisti en chauffeur Atse) handelden alles keurig af, vaak zelfs zonder dat wij het zelf merkten. Ook de sfeer zat goed, we hadden echt het gevoel dat alle betrokkenen dag en nacht er alles aan wilden doen om ons een onvergetelijke ervaring te bezorgen. En dat is ook meer dan gelukt! En voor ik het vergeet, EthiopiŽ is een fantastisch land met hele warme kleurrijke mensen. Bedankt Daniel, Nigisti, Atse!

  • Algemeen 9
op 24 februari 2020 bestemming: Suriname / Rondreis, reisperiode: februari 2020

Contacten vooraf, tijdens en na de reis prettig en proffesioneel. Heel gevarieerd programma en alles stipt op tijd. Veel aandacht voor milieu en lokale mensen. Accommondaties en eten geweldig.

  • Algemeen 10
op 24 februari 2020 bestemming: Chili, reisperiode: januari 2020

Van half januari tot half februari maakten we in de Chileense zomer een prachtige reis door Chili. Tevoren hadden we intensief met Better PLaces overlegd over wat wij graag wilden zien en hoe we wilden reizen. Het persoonlijke en directe contact was bijzonder goed. De reis voerde van Santiago, waar we met een historicus als gids een interessante en onderhoudende rondwandeling maakten, naar het noorden, de Atacama Woestijn, wat een fantastische start was van een lange reis. De organisatorische kant van de reis was werkelijk perfect in orde; binnenlandse vluchten, gehuurde autoís, boarding passes en een soort noodtelefoontje voor als we zouden stranden (niet gebuiktÖ) en de accomodaties: alles was tevoren afgesproken en goed geregeld zodat we geen tijd en energie kwijt waren met logistieke kwesties in een land waar je toch niet direct tegen overnachtingsmogelijkheden aanloopt. Verder ging de reis naar het zuiden door het merengebied, PatagoniŽ met het prachtige Torres del Paine, de gletsjers en uiteindelijk Tierra del Fuego. Dit is heel kort samengevat, maar de tijd die we hadden voor alles heeft ons het land goed doen kennen en bovendien vele mooie contacten met Chilenen bezorgd! We hebben mede daardoor ook inzicht in en begrip voor de sociale problematiek gekregen. We waren buitengewoon tevreden met Better Places!

  • Algemeen 10
op 22 februari 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2019

Programma geheel op wens samengesteld, mooie (eco)accommodaties en vooral de bereikbaarheid van Better Places tijdens de reis maakten het tot een mooie en bijzondere ervaring

  • Algemeen 9
op 21 februari 2020 bestemming: Chili, reisperiode: januari 2020

In januari/februari hebben we een fantastische rondreis van 24 dagen gemaakt door ArgentiniŽ en Torres del Paine in Chili. Alles was perfect geregeld, van binnenlandse vluchten, tot autohuur en kleinschalige hotels. Gwendeline van Better Places heeft ons hierin heel goed geadviseerd. De georganiseerde excursies waren uitstekend. We waren onder de indruk van de natuur in Vuurland, nog meer van de Perito Moreno en andere gletsjers, van Torres del Paine en de Iguazķ watervallen. En natuurlijk van de levendige stad Buenos Aires, waar we nog lang niet alles gezien hebben.
We hebben al veel van de wereld gezien, maar deze reis hoort zeker bij onze topervaringen, mede dankzij de deskundigheid van Gwendeline.

  • Algemeen 10
op 20 februari 2020 bestemming: Myanmar, reisperiode: januari 2020

De reis was fantastisch. Heel goed georganiseerd, hele fijne supersnelle service van Nwai, onze lokale reisagent.
We wilden een actieve reis en zoveel mogelijk zien in 2,5 week. Dat is gelukt!!
Toen we besloten om de laatste 2 dagen toch relaxed aan zee door te brengen werd 'ons schema' meteen omgegooid zonder extra kosten. Heel fijn.
Het enige minpuntje vind ik het reizen met 2 personen in een 'luxe auto'. Dat past niet helemaal in de 'sustainable waarden' van Betterplaces. Dus, bijvoorbeeld met de boot van Bagan naar Mandalay, of vaker inzetten op de VIP (nacht)bus. Die was namelijk prima van Yangon naar Bagan.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende