Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 60 met 591 resultaten

op 21 juni 2019 bestemming: Peru, reisperiode: juni 2019

Bij het zoeken naar een passende individuele rondreis door Peru hadden we met Better Places direct de juiste klik. Ze begrepen wat we graag wilden en maakten er vlot een mooi programma van. Het hele reisprogramma werd goed en duidelijk vastgelegd. Kort voor vertrek was er nog en briefing om de laatste puntjes op de i te zetten.
Vanaf het moment van aankomst is alles perfect volgens dit programma verlopen. De taxiís waren steeds op tijd, de tickets kwamen tijdig via de groepsapp binnen en toen we ter plaatse een kleine wijziging wilden was dat snel geregeld.
Daarnaast was onze reis een aaneenschakeling van hoogtepunten in dit prachtige land. De volgorde en de bestede tijd per locatie bleken prima te kloppen. We deden in 22 dagen: Lima-Paracas -Nazca-Arequipa-Chivay-Cuzco-Machu Picchu-Amazone-Lima
Op aanraden van Better Places hadden wij 2x een homestay en dat was erg leuk en authentiek.
Kortom, een fantastische reiservaring!
Voor ons was dit de eerste keer dat we zo georganiseerd op reis zijn gegaan. Voorheen regelden we alles zelf maar dit is ons zeer goed bevallen. Het kost natuurlijk extra maar dat was het ons zeker waard. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 18 juni 2019 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: mei 2019

Nadat Better Places voor ons een uitstekende rondreis door Cuba had georganiseerd, lag het voor de hand om, toen we besloten hadden naar Georgie te gaan, ons als eerste ons tot Better Places te wenden. Het reisvoorstel langs de hoogtepunten van Georgie op de website zag er al prima uit, en na wat aanpassingen aan onze wensen, wat via een vlot e-mail contact met de lokale reisagent George snel gerealiseerd was, was de boeking snel gedaan. We hebben ervoor gekozen om met een chauffeur/gids rond te reizen, wat ons prima bevallen is. Niet allen was Kakha Phashurishvili een uitstekend chauffeur in het soms hectische stadsverkeer en op de soms uitdagende bergweggetjes, maar hij was ook een prima gids die ons ook voorstelde om extra's buiten het programma te bezoeken.
Georgie is een prachtig land, met Tblisi als aangename stad om te bezoeken, de prachtige natuur in de Kaukasus en de heerlijke wijnproeverijen. Better Places heeft ons opnieuw een onvergetelijke vakantie bezorgd, omdat alles wat afgesproken was, als ook alle transfers, prima nakomen is. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 18 juni 2019 bestemming: Peru / Inca trail, reisperiode: juni 2018

We zijn geland in Lima, daar zijn we 2 nachten gebleven in een super mooi en goed hotel. Better places zorgde er zelfs voor dat onze boarding passen voor ons klaar lagen. Toen zijn we doorgevlogen naar Cusco en gelijk doorgereden naar Ollantaytambo. Hier hadden we weer een super mooi Hotel en erg vriendelijk personeel. Wat een mooi plaatsje! Toen was het tijd voor de Inca trail, dit was het absolute hoogtepunt. Wat een reis. Kortom, we zijn zeer tevreden over Better Places en hebben geen verbeterpunten. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 juni 2019 bestemming: Ecuador / GalŠpagos Eilanden, reisperiode: mei 2019

Na het slagen voor mijn opleiding heb ik samen met mijn moeder een reis naar Ecuador en de Galapagos eilanden gemaakt. Voorafgaand aan deze reis hebben we ons goed verdiept en veel verschillende reisorganisaties overwogen. Voorafgaand kwamen we zo al uit bij Better Places omdat ze met de beste ideeŽn kwamen, open stonden voor onze eigen ideeŽn, en op een zeer prettige en persoonlijke manier communiceerden. Achteraf had deze keuze niet beter kunnen uitpakken. We hebben een fantastische reis gehad die niet beter georganiseerd had kunnen worden. Alle activiteiten die ons aangeraden zijn waren ook echt de moeite waard. Daarnaast sloot alles perfect op elkaar aan. Als we op een nieuwe plek kwamen stond er altijd iemand klaar die ons begeleidde en uitleg gaf over de nieuwe omgeving. Daardoor verliep de reis heel ontspannen en konden we overal genieten zonder ons zorgen te maken. Vandaar dat Better Places absoluut een 10 verdient voor deze reis. Tevens zijn de Galapagos eilanden een enorme aanrader. Het is een prachtige omgeving waarin de mens op een natuurlijke wijze samenleeft met de dieren. De grote verscheidenheid van de verschillende eilanden is daarom prachtig om te ervaren.

  • Algemeen 10
op 12 juni 2019 bestemming: GeorgiŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Geweldige reisbestemming met nog niet te veel toerisme. Mari van Better Places, was een enthousiaste jonge reisleidster in Georgie. Vanaf onze eerste reisplannen thuis, mails die steeds snel werden geantwoord en snel werden omgezet in een mooie reistrip, tot het ter plaatste opvolgen en begeleidden van onze selfdrive trip door Georgia, ging alles uitstekend. Daar wij meestal individueel reizen, is Better Places een geweldige ontdekking. Wij gaan nog zeker nieuwe bestemmingen met hen doen.

  • Algemeen 10
op 11 juni 2019 bestemming: Tanzania / Rondreis, reisperiode: juni 2019

We hebben een fantastische safari rondreis gehad in Noord Tanzania. Op basis van het voorstel van Better Places hebben we verschillende natuurparken bezocht en verbleven we in tented lodges. Geweldig. We hebben heel veel dieren gezien en de chauffeur/gids was uitstekend. Ook de contacten met de lokale bevolking waren erg leuk. Een deel van de inkomsten van de lodges kwam in veel gevallen ten goede van de lokale bevolking. Een mooi concept. Het verblijf bij de Maasai was indrukwekkend. Ook de reisperiode was ideaal: net buiten het regenseizoen en niet te druk. Al hetgeen beloofd was in het reisvoorstel heeft Better Places waargemaakt.

  • Algemeen 10
op 7 juni 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: mei 2019

Ik wilde al heel lang een bijzondere reis maken met mijn twee tieners. Die moest van alles in zich hebben van cultuur, natuur, authenticiteit, activiteiten, rust, diversiteit. Geen enkele reisorganisatie voldeed aan mijn verwachtingen, tot ik over Better Places las in de media. Een jonge reisorganisatie met oog voor de leefomgeving en de lokale bevolking en persoonlijk, professioneel contact. Better Places stelde voor ons een rondreis door Marokko samen die helemaal op onze wensen was afgestemd. We zijn op prachtige plaatsen geweest en hebben bijzondere en trotse mensen ontmoet, die ons van alles hebben geleerd over hun land. We hebben een goede indruk gekregen van de diversiteit van het land en de leefwijze. Wendy en haar collega's hebben mij tijdens de voorbereiding en ook gedurende de reis heel goed ondersteund. Ik kon dag en nacht op hen rekenen. Dat gaf me een veilig en zeker gevoel. Want vooraf vond ik het best spannend om als vrouw samen met twee kinderen deze reis te maken. Marokko is een prachtig land op maar een paar uur vliegen van Nederland. Het ene moment waan je je in een middeleeuwse stad, het andere moment staar je naar duizenden sterren op een bedje in de woestijn of dwaal je door eindeloos hooggebergte met duizelingwekkend uitzicht. En dan die intense kleuren en geuren, zo anders dan bij ons. Een reis als deze had ik zelf niet kunnen samenstellen. Jammer dat we maar elf dagen hadden. Ik had graag ook nog de zeelucht bij Essaouira willen opsnuiven en me willen vergapen aan het noorden met zijn Spaanse invloeden. Reden om nog eens terug te gaan. Met Better Places, dat staat vast!

  • Algemeen 10
op 7 juni 2019 bestemming: Iran, reisperiode: april 2019

Goede georganiseerde reis doorheen het mooie Iran. De gids had alles onder de knie en vond voor elk probleem een oplossing.

  • Algemeen 9
op 29 mei 2019 bestemming: Nepal / Kathmandu, reisperiode: mei 2019

Mijn individuele rondreis, gefaciliteerd door Maaike en Chuda van BetterPlaces, was er een om nooit te vergeten. Nepal is een geweldig divers land. Mooie natuur met indrukwekkende wildlife (ik zag wilde neushoorns van heel dichtbij!!) Oneindige mogelijkheden om te trekken door de valleien van de Himalaya. Cultuur en religie zijn met elkaar verworven en aan de orde van de dag en de mensen zijn onwijs vriendelijk. Men is bekend met toerisme, wat prettig is, maar voor mijn gevoel is er nog geen sprake van het massa toerisme zoals in sommige andere Aziatische landen. Dit heb ik als een charmerend pluspunt ervaren. Mijn wens om de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya te zien ging tijdens mijn reis in vervulling! Ik reisde 3 weken door het land en verbleef tevens in verschillende homestays. Ik deed een trekking van 3 dagen. Graag zou ik nog een keer terugkomen voor een langere trekking! Een verblijf op een kloosterdomein is een enorme aanrader wanneer je geÔnteresseerd bent in boeddhisme.

Over Maaike en Chuda kan ik alleen met heel veel lof spreken. De service was boven verwachting goed en persoonlijk doch professioneel. Door hen kwam ik letterlijk terecht op ďBetter PlacesĒ! Alles was perfect geregeld en de opbouw van mijn reisprogramma was ronduit geweldig. Het was me zelf niet gelukt een reis van deze kwaliteit samen te stellen. Het stukje extra zekerheid en veiligheid wat ik ervaren heb met hen als achterban, was erg prettig.

Kers op de taart is het feit dat BetterPlaces ontzettend milieubewust is en de lokale bevolking ondersteunt!

Zoals uit mijn review blijkt, Nepal via BetterPlaces is een echte aanrader!!

  • Algemeen 10
op 28 mei 2019 bestemming: Peru / IJsselstein, reisperiode: mei 2019

Perfecte en efficiente organisatie van de reis, goede adviezen, fijne contacten. We hebben 5,5 week rond gereisd en alles klopte met veel aandacht voor mens, natuur en milieu. We hebben nog nooit zo'n super vakantie gehad.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende