Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 79 met 789 resultaten

op 17 april 2020 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: februari 2020

We hebben een hele mooie diverse reis gemaakt. Veel locaties aangedaan, de meeste erg fijn, sommige net niet helemaal wat we hadden gehoopt. We zijn drie volle weken geweest met een kleine uitstap naar Panama voor drie dagen. Denk dat het niet iets te lang was. Wel was alles verder strak geregeld vanuit Better Places, informatie was goed en duidelijk. Het contact en het overleg bij het boeken, het meedenken en ook het contact tijdens de reis wanneer dit nodig was erg fijn. Wij hebben echt veel gehad aan het advies tijdens het boeken, heel persoonlijk en snel. Fijn. Kortom wij zullen zeker een volgende reis bij Better Places boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 3 april 2020 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: februari 2019

We maakten zeer goed georganiseerde reis met een betrokken plaatselijke agent!! We hadden overal fijne casaís en daardoor goed contact met de bevolking. Het verkrijgen van brandstof was op Cuba niet altijd gemakkelijk, maar de plaatselijke vertegenwoordiger zorgde altijd voor een oplossing! Casaís en taxivervoer waren perfect geregeld! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 31 maart 2020 bestemming: Marokko / Rondreis Anti Atlas, reisperiode: maart 2020

Een fantastische ervaring in een voor ons onbekend land. Rust, natuur, vriendelijke mensen en leuke excursies. Alles goed geregeld en de maatwerk - rondreis pakte helemaal goed uit. Heerlijke accomodaties! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 24 maart 2020 bestemming: Ecuador / Andes-Amazone-Galapagos, reisperiode: februari 2020

We hebben een fantastische en gevarieerde vakantie gehad in het prachtige Ecuador. Het begon thuis al met de voorbereidingen en het persoonlijk contact met Renť via WhatsApp, erg prettig.
De samenstelling van onze rondreis is geheel zoals we gepland en bedacht hadden verlopen. Hulde aan de vrijheid in het plannen bij Better Places.

Gestart in Quito waar Renť ons heeft bezocht in het hotel en alles doorgesproken. Tijdens de reis nog regelmatig via WhatsApp contact gehad, zo maar :). Goeie kerel.
Vanuit Quito ging de reis naar Cuyabeno diep in Amazone, prachtig. Hierna weer terug naar de Andes naar het kleurrijke Otavalo en vervolgens via een tocht op de Cotopaxi, een trekking van Isinlivi naar Chugchilan, afgedaald naar BaŮos om even bij te komen van de trekkings op grote hoogte. Hier gelijk ook even de aftrap van carnaval meegepikt.
Daarna weer terug naar de imposante Andes en de 5000mtr aangetikt op de Chimborazo vulkaan; magnifiek.
Ook in Guamote weer vol in het carnaval terecht gekomen, werkelijk een hele mooi ervaring. Een grote optocht met heel veel dansgroepen uit omliggende bergdorpen met allemaal eigen folklore.
De laatste stad van ons bezoek in het Andesgebergte en een mooie afsluiter na 3 weken op het vaste land, was het mooie Cuenca.

Tot slot de finale. Vanuit Guayaquil zijn we naar de Galapagos gevlogen. Je leest er veel over, maar in werkelijkheid is het nog veel mooier en ook vaak onwerkelijk. We hebben op 3 eilanden telkens 2 nachten overnacht, en met een speedboot als transport tussen deze eilanden gereisd (heftige ritjes). Wat een natuur. De dieren zijn echt zo dicht te benaderen (en zij benaderen jou ook) en absoluut niet schuw. Alle foto's die je ziet in folders en websites kloppen gewoon.

  • Algemeen 10
op 18 maart 2020 bestemming: Suriname, reisperiode: februari 2020

We hadden twee weken om een indruk van Suriname te krijgen. De opbouw van de reis was voor ons perfect. Van Paramaribo naar de voormalige plantage Frederiksdorp, een mooi aangelegd resort. Vervolgens beleefden we een hoogtepunt in het schitterende Danpaati, ver het binnenland in, per korjaal over de Surinamerivier. We maakten daar kennis met de lokale bevolking, de flora en de fauna. Na een aangenaam rustmoment in Domburg waren we helemaal klaar voor een verblijf van een paar dagen onvergetelijk junglecamp, aan de Maratakkarivier: Back to the basic. Onze reis werd afgesloten met een paar dagen ontspannen in resort Bloemendaal bij Groningen.
Het was een prettige afwisseling van varen, fietsen, rijden in een busje, wandelen ťn....hangmatteren. Tijdens alle verblijven en excursies van de reis werden we begeleid door heel kundige en vriendelijke gidsen en gastvrouwen/-heren. En wat hebben we hťťrlijk gegeten! Onze Surinamereis is een belevenis geworden waar we nog vaak aan terug zullen denken.

  • Algemeen 9
op 16 maart 2020 bestemming: Cuba / midden en West Cuba, reisperiode: februari 2020

Cuba is geweldig . De geuren, kleuren en de muziek maken het tot een onze mooiste reiservaringen. Wij hebben gereisd met de tourbus. Dat was supergoed geregeld. Het kost misschien wat meer tijd, maar het begrip tijd speelt in een land als Cuba niet zo'n grote rol. We hadden van te voren een aantal excursies geboekt. Juist in dit contact met de gidsen kom je veel te weten over het land en de cultuur. Alle gidsen spraken goed Engels . Het slapen in de casa's is een ervaring op zich. De ene keer slaap je in een koloniaal huis met een jaren 70 inrichting, de andere keer in een vervallen paleis met een binnentuin en de altijd aanwezige schommelstoel. Op een vraag van een van onze vrienden :" Wat vond je nu het mooiste in Cuba", was ons beider antwoord: de mensen. Normaal organiseren wij niets van te voren , maar Better Places is zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 14 maart 2020 bestemming: Suriname, reisperiode: februari 2020

We hebben mede door Better Places een fantastische vakantie in Suriname gehad. Lizet heeft een prima reis voor ons samengesteld en goed rekening gehouden met onze wensen. Veel gezien in dit prachtige land. Mooie natuur, vele vogels, aapjes en prachtige accommodaties, waar we ook heerlijk tot rust konden komen. We hebben genoten.

  • Algemeen 9
op 11 maart 2020 bestemming: Suriname / Diverse, reisperiode: februari 2020

Wij wilden een gevarieerd programma met veel natuur en wat cultuur. Niet zoveel stad en al zeker geen strand, tenminste niet om op te liggen. Hadden gelijk een prettig contact met Lizet van Better Places en na een aantal reisvoorstellen zijn we samen op een gevarieerd programma uitgekomen.

In de drie weken dat wij in Suriname zijn geweest zijn we van west naar oost gereisd en diep en dieper het Amazone woud in. Hebben veel dieren gespot, van de luiaard, piranhas,Flamingo's, Ara's tot leggende zeeschildpadden en nog veel meer dieren. Daarnaast de dorpjes in het binnenland en de boerderij bij Groningen waar we gastvrij werden ontvangen. Parimaribo was onze uitvalsbasis waar we een gedeelte van onze bagage veilig achter konden laten.

Al met al hadden we een vrij druk programma waarbij we veel moesten reizen.

Als minpuntje hebben wij de eentonigheid van het eten ervaren. Na drie weken waren wij de kip/vis met rijst/nasi/bami,kousenband komkommer en tomaat wel een beetje zat.

desalniettemin was dit voor ons een hele fijne reis waar we met vrijwel alle facetten van het land kennis hebben gemaakt.

  • Algemeen 9
op 10 maart 2020 bestemming: Tanzania / Rondreis, reisperiode: februari 2020

Ook van ons complimenten voor Karin ( en Astrid), een aanwinst voor het Better Places team. We hebben al aardig wat ervaring met BP en ook deze reis paste precies bij onze wensen en verwachtingen. Mijn rolstoel vriendin heeft ook genoten . Onze gids/ chauffeur Samuel had hier ervaring mee, dus mooier kon het niet. Een GRAND MERCI van ons vieren.

  • Algemeen 9
op 9 maart 2020 bestemming: PatagoniŽ, reisperiode: februari 2020

We hebben een prachtige rondreis van 14 dagen gemaakt door PatagoniŽ. Omdat we van wandelen houden was de W-trekking opgenomen en een aantal dagen El Chalten.
Better Places heeft het programma verder aangevuld en het was heel goed in balans. Natuurlijk maak je veel reisuren maar er was ook rust ingebouwd door meerdere nachten op dezelfde locatie te slapen. Alles was perfect geregeld en de overnachtingsadresjes waren stuk voor stuk geweldig! Vaak kon je er ook eten, wat niet verplicht was, maar wel een fijne optie.
Het feit dat we volledig "ontzorgd" waren wat betreft "regel dingen" maar wel vrij waren om onze wandeldagen zelf in te delen was voor ons een fijne constructie! Ook het vlotte contact met Gwendeline en de agent ter plaatse was super!
Wij raden Better Places van harte aan!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende