NoSun Groepsreizen wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Team NoSun met Reisgraag Award
Team NoSun met Reisgraag Award
NoSun Groepsreizen heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie in de categorie Actieve vakanties gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,1 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

“Het winnen van de Reisgraag Award is de ultieme beloning voor hard werken en altijd goed luisteren naar de noSun reizigers. Naast het afspeuren van het internet naar reviews, bellen we ook actief onze reizigers op om te vragen hoe ze de vakantie beleefd hebben en welke tips we mogen meenemen voor een volgende reis. Daar gaat best een hoop tijd in zitten, maar uiteindelijk is het doel om de noSun reizigers de ultieme actieve reisbeleving te geven. Het is een enorme eer en we zijn super dankbaar voor alle noSun'ers die ons hebben geholpen aan deze award. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat we de prijzenkast weer mogen aanvullen. De mooiste prijs is namelijk de prijs die van onze eigen reizigers afkomstig is! Dat is waar we het voor doen en daarom zijn we ontzettend blij en trots dat we dit jaar de Reisgraag Award gewonnen hebben in de categorie Actieve vakantie. Ruim 16 jaar organiseren we groepsreizen voor onze reizigers waarbij we altijd benieuwd zijn wat er beter kan. We beschouwen onze reizigers ze als familie en willen daarom alleen het allerbeste en allerleukste voor ze. Of ze nou naar Spitsbergen voor een expeditie gaan of canyoning in Madeira. Ons om het even! Onze dank gaat uit naar iedereen die ons hierbij heeft geholpen! Tot op de volgende groepsreis van je leven!”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"De reis was echt fantastisch. Super goede gids, geweldige groep en bijbehorende sfeer. Ook het rondreizen in een busje vond ik heel leuk. De kleine groep en dat alles nog mogelijk is in overleg met de groep vind ik echt uniek aan NoSun reizen."

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws