Schrijf een ervaring over NoSun Groepsreizen en maak kans op mooie prijzen!

NoSun Groepsreizen

Url: https://www.nosun.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: actieve vakantie

Logo van NoSun Groepsreizen

noSun Outdoor groepsreizen voor individuen richt zich op actieve groepsreizen en singlereizen. De groepsreizen zijn uitdagend, outdoor en back to basic. Je kunt tijdens deze reizen meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Je bevindt je onder gelijkgestemde individuen als je boekt met noSun. De reizen bij reisorganisatie noSun zijn bedoeld voor actieve reizigers die samen nieuwe belevenissen willen creëren. Kies voor een rondreis, wandelreis of een kampeeravontuur. Het doel van de reisorganisatie is om de drempel zo laag mogelijk te houden om met onbekenden op een outdoor reis te gaan. De reisorganisatie kent de natuur, lokale bevolking en de mooiste plekken die ze graag laten zien op een van de aangeboden reizen.

noSun biedt vakanties aan naar 27 verschillende landen. Zo kun je onder andere op vakantie naar: Canada, Denemarken, IJsland, Zweden, Spanje, Tanzania, Kroatië en Bosnië. Bij het kopje reisgezelschap op de website kan je kiezen voor een gezelschap tussen de 20 en 45 jaar of een gezelschap tussen de 40 tot 59 jaar. Met de organisatie ga je op vakantie in kleine reisgezelschappen van zes tot acht personen. Tijdens de vakantie leer je nieuwe mensen kennen, sluit je vriendschappen en verken je schitterende bestemmingen.

De reisorganisatie bestaat al 15 jaar en is gevestigd in Enschede. noSun is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 2 december 2020 bestemming: Finland / Lapland, reisperiode: januari 2020

Een geweldig land en ontzettend mooie natuur. Alleen was de reisleider/begeleider een erg onaangename man. Het leek alsof hij meer een van de reizigers was dan een leider, volledig mee profiteren zonder iets voor de groep te regelen. Verder werd ons van alles belooft aan het begin van de reis (wat op de site van NOSUN staat) maar kwam dat niet allemaal naar voren.
Ons begeleider had geen zin om extra moeite te doen 's avonds om met ons op zoek te gaan naar het Noorderlicht. Je bent maar 1 keer in zo'n mooi gebied en dan wil je alles op alles zetten om dit Noorderlicht te zien, maar niks werd gestimuleerd.
Dit heeft onze reis erg beïnvloed. Je betaald er een hoop geld voor en dan is dit niet wat je verwacht. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 1 november 2020 bestemming: Duitsland / Eiffel, reisperiode: oktober 2020

Goed georganiseerd, voldoende eigen inbreng, uitstekende reisleiding! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2020

De reis was goed georganiseerd en het hotel was goed. We mochten in het hotel van alle faciliteiten gebruik maken en dat waren er nogal wat. De activiteiten waren divers en op de groep afgestemd. De reisgroep was erg gezellig. Vakantie op dit eiland is echt een aanrader! Echt een topvakantie gehad! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen