Schrijf een ervaring over NoSun Groepsreizen en maak kans op mooie prijzen!

NoSun Groepsreizen

Url: https://www.nosun.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: actieve vakantie

Logo van NoSun Groepsreizen

noSun Outdoor groepsreizen voor individuen richt zich op actieve groepsreizen en singlereizen. De groepsreizen zijn uitdagend, outdoor en back to basic. Je kunt tijdens deze reizen meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Je bevindt je onder gelijkgestemde individuen als je boekt met noSun. De reizen bij reisorganisatie noSun zijn bedoeld voor actieve reizigers die samen nieuwe belevenissen willen creëren. Kies voor een rondreis, wandelreis of een kampeeravontuur. Het doel van de reisorganisatie is om de drempel zo laag mogelijk te houden om met onbekenden op een outdoor reis te gaan. De reisorganisatie kent de natuur, lokale bevolking en de mooiste plekken die ze graag laten zien op een van de aangeboden reizen.

noSun biedt vakanties aan naar 27 verschillende landen. Zo kun je onder andere op vakantie naar: Canada, Denemarken, IJsland, Zweden, Spanje, Tanzania, Kroatië en Bosnië. Bij het kopje reisgezelschap op de website kan je kiezen voor een gezelschap tussen de 20 en 45 jaar of een gezelschap tussen de 40 tot 59 jaar. Met de organisatie ga je op vakantie in kleine reisgezelschappen van zes tot acht personen. Tijdens de vakantie leer je nieuwe mensen kennen, sluit je vriendschappen en verken je schitterende bestemmingen.

De reisorganisatie bestaat al 15 jaar en is gevestigd in Enschede. noSun is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 14 augustus 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2019

Top reis gehad door Zweden. Genoten van de rust, natuur en leuke activiteiten met een verrassend leuke groep en reisbegeleidster die rekening met elkaar hielden. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2019 bestemming: Zweden / Zweden, reisperiode: juli 2019

De reis was absoluut geweldig. De grote van de groep, van 8 pers, was perfect en de sfeer was fantastisch. Zeer goede planning, die toch heel ontspannen en flexibel was. De activiteiten waren heel leuk en sportief. Ik heb veel mooie dingen gezien en gedaan! De reisbegeleider was zeer kundig en heeft een hele mooi bijdrage geleverd aan de groepssfeer. De dagen waren goed gevuld en er was ook veel ruimte voor vrije tijd. De afwisseling tussen campings en wildkamperen was erg leuk. De spullen, met tent, geleverd door noSun waren heel goed.
Heel erg bedankt voor de fantastische reis en de goede zorg! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: augustus 2019

Heel gezellig en sportief bliksemweekend gehad in de Ardennen. Activiteiten die uitdagend zijn( vooral het mountainbiken) en lekker in de natuur. Activiteiten zijn geschikt voor zowel sportieve als iets minder sportieve mensen. Onze eigen groep was erg gezellig en stonden samen met een iets oudere groep op de camping. Dit bleek een gouden combinatie! Moe en voldaan weer terug. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen