Schrijf een ervaring over NoSun Groepsreizen en maak kans op mooie prijzen!

NoSun Groepsreizen

Url: https://www.nosun.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: actieve vakantie

Logo van NoSun Groepsreizen

noSun Outdoor groepsreizen voor individuen richt zich op actieve groepsreizen en singlereizen. De groepsreizen zijn uitdagend, outdoor en back to basic. Je kunt tijdens deze reizen meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Je bevindt je onder gelijkgestemde individuen als je boekt met noSun. De reizen bij reisorganisatie noSun zijn bedoeld voor actieve reizigers die samen nieuwe belevenissen willen creëren. Kies voor een rondreis, wandelreis of een kampeeravontuur. Het doel van de reisorganisatie is om de drempel zo laag mogelijk te houden om met onbekenden op een outdoor reis te gaan. De reisorganisatie kent de natuur, lokale bevolking en de mooiste plekken die ze graag laten zien op een van de aangeboden reizen.

noSun biedt vakanties aan naar 27 verschillende landen. Zo kun je onder andere op vakantie naar: Canada, Denemarken, IJsland, Zweden, Spanje, Tanzania, Kroatië en Bosnië. Bij het kopje reisgezelschap op de website kan je kiezen voor een gezelschap tussen de 20 en 45 jaar of een gezelschap tussen de 40 tot 59 jaar. Met de organisatie ga je op vakantie in kleine reisgezelschappen van zes tot acht personen. Tijdens de vakantie leer je nieuwe mensen kennen, sluit je vriendschappen en verken je schitterende bestemmingen.

De reisorganisatie bestaat al 15 jaar en is gevestigd in Enschede. noSun is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 21 september 2020 bestemming: Nederland / Friese meren, reisperiode: september 2019

Acht dagen kanoŽn van plaats naar plaats met volle bepakking was echt fantastisch. De sfeer was zeer relaxed en input vanuit de groep was meer dan welkom. De groep bestond uit slechts 8 personen dus overleg was geen enkel probleem en het klikte al heel snel.
De tochten waren goed te doen met af en toe een flinke uitdaging. Op sommige dagen meerde we aan voor boodschappen en/of een theehuis. Naast kanoŽn was er genoeg vrije tijd om bijvoorbeeld te zwemmen. De avondwandelingen waren niet altijd even interessant (of mogelijk als je op een eiland zit), maar een gezellig cafť maakte dat weer goed.

Dit was mijn 2de reis met NoSun en zeker niet mijn laatste!!! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 20 september 2020 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2020

Nadat een eerder vakantieplan niet doorging vanwege code oranje, zocht ik als individu een georganiseerde reis dichter bij huis. Duitsland leek (en bleek) stabiel. Ook de details van de reis spraken mij aan.

Ik kijk terug op een fantastische reis. De Eifel is een schitterend gebied dat heel veel te bieden heeft. Naast wandelen, zwemmen, kanoŽn en mountainbiken was er voldoende tijd om de plaatsjes te bezoeken. Naast de vele ideeŽn, was de reisbegeleiding flexibel en stond open voor input vanuit de groep. De momenten van vrije besteding vond ikzelf ook prettig. Wat mij tot slot zeer goed beviel was de grootte van de groep: 8 deelnemers.
Ik zou deze reis aanraden en ik ga zeker nog eens op reis met NoSun. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

8 dagen genieten, 7 nieuwe personen mogen leren kennen, 4 kano' s met bepakking. Heel veel mooie plekjes mogen bezoeken, veel gelachen, gepraat en uit je comfortzone gaan. Nederland is mooier vanuit de kano met goed gezelschap. Een echte aanrader!! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen