Schrijf een ervaring over NoSun Groepsreizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NoSun Groepsreizen

Pagina 1 van 3 met 262 resultaten

op 2 december 2020 bestemming: Finland / Lapland, reisperiode: januari 2020

Een geweldig land en ontzettend mooie natuur. Alleen was de reisleider/begeleider een erg onaangename man. Het leek alsof hij meer een van de reizigers was dan een leider, volledig mee profiteren zonder iets voor de groep te regelen. Verder werd ons van alles belooft aan het begin van de reis (wat op de site van NOSUN staat) maar kwam dat niet allemaal naar voren.
Ons begeleider had geen zin om extra moeite te doen 's avonds om met ons op zoek te gaan naar het Noorderlicht. Je bent maar 1 keer in zo'n mooi gebied en dan wil je alles op alles zetten om dit Noorderlicht te zien, maar niks werd gestimuleerd.
Dit heeft onze reis erg beÔnvloed. Je betaald er een hoop geld voor en dan is dit niet wat je verwacht. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 1 november 2020 bestemming: Duitsland / Eiffel, reisperiode: oktober 2020

Goed georganiseerd, voldoende eigen inbreng, uitstekende reisleiding! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 30 oktober 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2020

De reis was goed georganiseerd en het hotel was goed. We mochten in het hotel van alle faciliteiten gebruik maken en dat waren er nogal wat. De activiteiten waren divers en op de groep afgestemd. De reisgroep was erg gezellig. Vakantie op dit eiland is echt een aanrader! Echt een topvakantie gehad! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 26 oktober 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2020

Mooie reis, goed georganiseerd

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Voor mij de eerste groepsreis. Reis was goed geregeld en verzorgd. Aandacht voor wat we als groep wilde, rekeninghoudend met ieder individueel. Maximale gehaald uit de wisselende weersomstandigheden.

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Een mooie najaarsreis met zowel sneeuw als zon. Leuke camping met een heel gastvrije eigenaar. Aangezien het oktober was werden we ook nog eens getrakteerd op sneeuw. De activiteiten zijn actief, divers en het gebied leent zich er perfect voor.

Jammer dat de drank zo duur is in Zweden.

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Een actieve, gevarieerde reis met als uitvalsbasis de Yttermalungse camping.
Quadrijden, fatbiken, paardrijden of wandelen door de Zweedse bossen, voor ieder wat wils! Sommige activiteiten zitten op een stukje rijden van de camping. Door de actieve inzet van de reisbegeleider hebben we naast de geplande activiteiten ook nog wat extra activiteiten kunnen doen op de terug weg van de activiteiten.

  • Algemeen 8
op 25 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Het was een super vakantie. Goed geregeld mooie natuur, verrassend met sneeuw. De alternatieve Activiteiten waren minstens zo leuk als de andere. Ik heb genoten!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Dit was mijn tweede reis met noSun en weer een leuke vakantie gehad! Er werd vooraf duidelijk gecommuniceerd over aangepaste reismaatregelen en de voorbereidingen die je moest nemen voor vertrek. Onze dagprogramma's hadden een fijne afwisseling tussen ontspannen actief en actief ontspannen ;) De georganiseerde activiteiten zijn leuk en origineel en daarnaast is er ruim de tijd voor ontspanning. Onze reisbegeleiders Jasper en Tjalyna bleken ook nog eens hele gezellige mede reizigers te zijn, terwijl ze op de achtergrond alles prima geregeld hadden. De enige reden om niet al te positief over noSun te zijn is dat je wilt voorkomen dat je volgende reis al volgeboekt is voordat je hebt ingeschreven...

  • Algemeen 10
op 30 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Zweden is een fantastisch mooi land! Veel natuur en vooral in de herfst mooie kleuren en met geluk spot je nog dieren. Deze reis had ik voor de eerste keer bij NoSun geboekt. Het programma met gevarieerde activiteiten sprak mij erg aan, actief bezig zijn en veel zien van de omgeving. De reis was precies omschreven zoals op de website is vermeld. Geen verrassingen dus. De reisbegeleiding (Jasper en Tjalyna), in dit geval twee reisbegeleiders vanwege twee kleine groepen waren deskundig en gezellig. Verder was alles prima verzorgd op de camping Yttermalung. Wat mij verder aanspreekt is dat men bij NoSun kijkt naar wat wel kan indien iets niet mogelijk is. Al met al is deze reis zeker aan te raden. NoSun, tot de volgende reis!

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Goed geregelde reis. Leuke reisbegeleiding (Jasper en Tjalyna, wat een goed duo :) ) Ze moesten wel even werken voor die 5 sterren maar het is ze gelukt hoor. Hoogtepuntje is wel de ik vertrek soap. En dit pas kenbaar maken nŠdat je bij de betreffende paardenranch geweest bent...

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Wat een reis! Alles klopte. De omgeving, het weer, de activiteiten, de camping, mijn medereizigers. Extra complimenten voor de reisleiding door Jasper en Tjalyna. Kanjers!

Als je de kans hebt om de najaarsreis van NoSun nog eens te boeken, twijfel dan niet. Zweden in het najaar is iets bijzonders.

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Alles was perfect in orde, we hadden niks om over te stressen. Info en paklijst vooraf waren goed. De dagindeling was relaxed en de activiteiten waren erg leuk en uitdagend. Ik vond het fijn om met 2 groepen en 2 reisbegeleiders op pad te zijn, maar ook om af en toe per groep dingen te doen. Jasper en Tjalyna hielden een goede mix van serieus en grappig zijn, waardoor iedereen zich wel op zijn gemak voelde. We waren een leuke club met zn allen!

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Erg leuke vakantie met gevarieerde activiteiten en zoals gewoonlijke met NoSun vakanties erg flexibel in wat je wilt doen. Ook de camping waar je verblijft is erg goed met goede faciliteiten en vriendelijke eigenaars. Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 28 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Heb een super mooie week gehad in Zweden. Jasper is een goede en gezellige reisleider.

  • Algemeen 9
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / yttermalung, reisperiode: september 2020

Zoals nosun betaamd. Goede en duidelijke informatie. Dit was een nieuwe reis. Goed programma. De reisbegeleiders doen gewoon mee in de groep, maar staan er wel als het moet en namen hun verantwoordelijkheid. Ze geven de reizigers de ruimte om zelf dingen te kunnen ondernemen

  • Algemeen 9
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Wat een fantastische reis was dit! Mijn eerste groepreis ooit, maar zou het zo weer doen.
Had echt een hele leuke groep, zeker ook door Jasper en Tjalyna als reisleiding. Hard gelachen, mooie gesprekken gevoerd.
Vele activiteiten gedaan die allemaal op zich een hoogtepunt waren. En Zweden is in september prachtig!

  • Algemeen 10
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

No sun is een erg fijne reisorganisatie.alles is goed geregeld. Als er iets is staat de reisbegeleiding voor je klaar. Het is een leuke combinatie tussen actief en relaxen en natuurlijk lekker buiten zijn. Men wordt in zijn waarde gelaten.
Wat ik ook fijn vind is dat het kleine groepjes zijn. En dat het nl reisorganisatie/ begeleiding is. Toevallig deze reis met 2 groepen maar dan is het 2x8 personen max.
de activiteiten zijn ook erg leuk .
Ook voordat je gaat boeken kun je al chatten voor informatie en vragen te stellen. Kortom niet twijfelen maar gewoon boeken.
Er komen steeds nieuwe reizen bij.

  • Algemeen 10
op 26 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Alles top geregeld door een organisatie die voor iedereen net dat stapje extra zet om er een onvergetelijke reis van te maken.

  • Algemeen 10
op 21 september 2020 bestemming: Nederland / Friese meren, reisperiode: september 2019

Acht dagen kanoŽn van plaats naar plaats met volle bepakking was echt fantastisch. De sfeer was zeer relaxed en input vanuit de groep was meer dan welkom. De groep bestond uit slechts 8 personen dus overleg was geen enkel probleem en het klikte al heel snel.
De tochten waren goed te doen met af en toe een flinke uitdaging. Op sommige dagen meerde we aan voor boodschappen en/of een theehuis. Naast kanoŽn was er genoeg vrije tijd om bijvoorbeeld te zwemmen. De avondwandelingen waren niet altijd even interessant (of mogelijk als je op een eiland zit), maar een gezellig cafť maakte dat weer goed.

Dit was mijn 2de reis met NoSun en zeker niet mijn laatste!!!

  • Algemeen 9
op 20 september 2020 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2020

Nadat een eerder vakantieplan niet doorging vanwege code oranje, zocht ik als individu een georganiseerde reis dichter bij huis. Duitsland leek (en bleek) stabiel. Ook de details van de reis spraken mij aan.

Ik kijk terug op een fantastische reis. De Eifel is een schitterend gebied dat heel veel te bieden heeft. Naast wandelen, zwemmen, kanoŽn en mountainbiken was er voldoende tijd om de plaatsjes te bezoeken. Naast de vele ideeŽn, was de reisbegeleiding flexibel en stond open voor input vanuit de groep. De momenten van vrije besteding vond ikzelf ook prettig. Wat mij tot slot zeer goed beviel was de grootte van de groep: 8 deelnemers.
Ik zou deze reis aanraden en ik ga zeker nog eens op reis met NoSun.

  • Algemeen 10
op 20 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

8 dagen genieten, 7 nieuwe personen mogen leren kennen, 4 kano' s met bepakking. Heel veel mooie plekjes mogen bezoeken, veel gelachen, gepraat en uit je comfortzone gaan. Nederland is mooier vanuit de kano met goed gezelschap. Een echte aanrader!!

  • Algemeen 8
op 15 september 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: september 2020

11-9 terug gekomen van de schitterende Zwitserland reis. Mooie afwisselende reis met leuke activiteiten . Super leuke, enthousiaste reis begeleider ( Sanne) die altijd bereid was iets voor je uit te zoeken en/of te regelen. Ook de groep was erg leuk. Klein puntje; airco bus bijna niet te regelen.

  • Algemeen 9
op 14 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Super leuke kanotrektocht door de friese meren via leuke verbindings beekjes. Leuke groep en zeker voor herhaling vatbaar. Wat is Nederland toch ook mooi.

  • Algemeen 8
op 14 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Sardinie is een hele mooie bestemming. Reizen met Nosun betekend dat je veel buiten bent met sportieve mensen, met een positieve instelling.
Nosun is 1 van mijn favoriete reis organisaties.
De reis naar SardiniŽ is veelzijdig met iedere dag een andere activiteit.
Echter vond ik een aantal activiteiten erg tegenvallen en beneden de maat, en niet in lijn met het Nosun reis profiel.
2 dagen was er een hike gepland, maar dit was een zeer kort 'ommetje' met een zeer traag tempo. Erg jammer, want je kunt prachtige hikes doen op het eiland.
Het moutainbike parcour is wel heel erg mooi en uitdagend. Maar dit was eigenlijk de enige dag van de week die echt actief was.
Al met al een hele leuke reis, maar de activiteiten konden beter/uitdagender.

  • Algemeen 8
op 13 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Super leuke kanotrektocht door nationaal park alde feanen, langs veenweiden, door kleine dorpje en door de grachten van leeuwarden. Lekker afwisselend! Toffe groep, kordate begeleiding, veel ruimte voor eigen routes en heerlijk wildkamperen op onbewoonde eilanden! Ik zeg top reis!

  • Algemeen 8
op 13 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Het was leuk kano reis van plek naar plek
Aan al mijn verwachting voldaan ik vond het leuk

  • Algemeen 10
op 12 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Een week geleden thuisgekomen na 8 dagen SardiniŽ en nog steeds aan het nagenieten! Naast de toffe activiteiten uit het programma wist reisleider Andre er met zijn oneindige enthousiasme altijd weer wat extra's aan toe te voegen voor wie daar zin in had. Canyoning (krijg je de kans? Doen!), een extra tochtje op de mountainbike of een stadje en lokale lekkernijen opzoeken, Andre had altijd een idee. Maar had je even behoefte aan rust dan was daar ook de ruimte voor met chillen in een van de vele hangmatten, een terrasje aan zee of lui op het strand. Genoeg mogelijkheden dus om naast het programma de tijd naar eigen wensen in te vullen. De camping ligt op en paar minuten lopen van het strand, het is niet luxe maar bied alles wat je nodig hebt. Ieder een eigen ruime tent met bed, dus wel kamperen maar niet al te primitief, het blijft vakantie. Eigenaar Mauri zorgt ook goed voor je vakantiegevoel door 3x per dag een heerlijke maaltijd voor je neer te zetten uit de Italiaanse keuken. Mauri kent zijn gasten, is enthousiast en ook wanneer je hem als barman nodig hebt kun je op hem rekenen ;) kortom, ik heb geen seconde spijt gehad van mijn impulsieve last-minut boeking en heb met deze groep een top week gehad!!
Ps: ook nog credits aan NoSun die het omboeken van een reis probleemloos en super snel regelen, geheel corona proof. Top service

  • Algemeen 9
op 12 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Ik ben nu 5x met NoSun op vakantie geweest , en het was wederom een succes. SardiniŽ is echt een TOP bestemming. Een leuke reis met mogelijkheden voor extra activiteiten. Het verblijf op de camping was TOP. Goed ontbijt, heerlijk lunch, een zalig Italiaans diner. De eigenaar van de camping ( Mauri ) was zeer gastvrij. De reisbegeleider ( Andrť ) is fanatiek, enthousiasmerend, en heeft oog voor detail. Kortom een super vakantie, met super mensen .

  • Algemeen 10
op 12 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Stop een groepje mensen die elkaar niet kennen maar wel dezelfde mindset hebben, active zijn tijdens je vakantie, in een vliegtuig en het wordt een zeer leuke vakantie. Voeg je daar Andrť (reisbegeleider) aan toe en het wordt een dolle boel! Van elkaar uitdagen om net het stapje verder te gaan tot je de mogelijkheid geven om ook zelf dingen te ondernemen, op Andrť kan je bouwen.
Maar ook Mauri, de gastvrije eigenaar van de camping, deed er alles aan om de vakantie goed te laten verlopen. Wil je een auto huren of toch na het dinner een lekkere versnapering in de bar op de camping, bij Mauri was je dan aan het goede adres en regelde het in een handomdraai.
Dus als conclusie het was een zeer geslaagde vakantie met leuke activiteiten en ervaren reisbegeleiding die er alles aan deed om je vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken!

  • Algemeen 9
op 12 september 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: september 2019

Super vakantie gehad! Voor mij de eerste groepsreis, maar zeker voor herhaling vatbaar. Leuke reisleidster (Sanne) , ze heeft de groep perfect geholpen om er een toffe vakantie van te maken.

De reis zelf was zťker een aanrader, de eerste week zeer actief met hele mooie en uitdagende bergwandelingen, fantastische uitzichten en leuke activiteiten, de tweede week wat minder vol gepland maar wel steeds met de mogelijkheid het zelf nog extra in te vullen. Zo heb ik samen met enkelen van de groep gemountainbiked, een extra bergwandeling gedaan, hebben we een bootcamp uurtje gedaan en hardgelopen door de natuur. We hebben er dus een lekker actieve vakantie van gemaakt!

Mijn vriendin en ik waren er als stel, wat niet heel gebruikelijk is, maar dit was verder geen probleem. Volgende keer gaan we mogelijk in twee verschillende groepen (tegelijk op dezelfde reis), maar we gaan vast wel nog een keer met noSun reizen!

Dank noSun (en vooral Sanne) voor deze super ervaring!

  • Algemeen 10
op 12 september 2020 bestemming: Zwitserland / ZWITSERLAND, reisperiode: september 2020

Het was een mooie reis waarbij je veel in de natuur en buitenlucht bent. Goede combinatie van actief zijn en ontspanning in goed gezelschap met goede reisbegeleiding. Aanrader!

  • Algemeen 8
op 11 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Een geweldig mooie bestemming, alles is tot in de puntjes geregeld. Andrť, onze reisleider en Mauri de eigenaar van de camping hebben er alles aan gedaan om er samen met onze groep een top vakantie van te maken! De activiteiten waren uitdagend en er was genoeg ruimte voor eigen invulling. Het eten was heerlijk. De tenten waren prima, maar wellicht binnen een afzienbare tijd wel aan vervanging toe ivm wat lekkages hier en daar. Gelukkig schijnt de zon (bijna) altijd in SardiniŽ!!

  • Algemeen 9
op 11 september 2020 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: september 2020

Het was echt een leuke reis. Alles goed verzorgt. Leuke activiteiten en ik heb me geen moment verveelt. Echt een top reis met no sun👍

  • Algemeen 9
op 11 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2019

Leuke groep! Volpension was ook heel fijn, eten was eenvoudig maar goed! Fijn om daar een keer niet over na te denken. Excursies waren top! En de tenten erg ruim en compleet. Op de camping ook een leuke bar waar je nog even een drankje kon doen.

Al met al een aanrader! SardiniŽ is prachtig!

  • Algemeen 8
op 11 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Een super vakantie. Een mooie afwisseling van activiteiten en rust.
Goede begeleiding van de reisbegeleider. Waren veel extra activiteiten te doen en je werd goed geÔnformeerd over alle mogelijkheden.
Samengevat een super vakantie!

  • Algemeen 9
op 11 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Goed georganiseerde reis, heerlijke maaltijden op de camping voorgeschoteld gekregen van Mauri. Toffe activiteiten, ook extra zoals canyoning. Fijne reisleider Andrť en vooral een hele toffe groep!

  • Algemeen 10
op 8 september 2020 bestemming: , reisperiode: september 2020

Leuke reis met mogelijkheden om veel extra dingen te doen zoals Canyoning.
Beter weer dan in Nederland.
Een leuke groep.
En omdat je weinig mensen tegen komt, is het ook nog veiliger kwa Corona dan Nederland.

  • Algemeen 9
op 6 september 2020 bestemming: Nederland / Grou, reisperiode: augustus 2020

Enorm leuke kanovakantie in Friesland gehad met NoSun! Goede begeleiding en de groep kreeg veel vrijheid bij het invullen van de dagen en de route. De groep was fantastisch en door het gering aantal personen hebben we de vakantie echt samen beleefd. Tenten en de andere spullen waren goed verzorgd. En heel leuk dat je in Friesland nog kan wildkamperen. Ik raad deze reis aan iedereen aan, zeker met NoSun!

  • Algemeen 9
op 6 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2019

De kanoreis in Friesland is een gouden zet geweest van NoSun: wildkamperen in Nederland? Kan dat Łberhaupt? Zeker, het avontuur blijkt veel dichter dan je denkt. Gewoon in Friesland! Ook met slecht weer (zoals bij ons) is de reis super, dat maakt het stiekem alleen nog avontuurlijker. Hulde voor reisleidster Dori die de week samen met ons goed heeft aangepast aan het weer en ons als groep. Deze reis is absoluut de moeite waard, ook voor volgend reisseizoen.

  • Algemeen 10
op 6 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Met de Kanoreis door Friesland Ďback to the basicsí geweest in de laatste week van aug/begin sept. 2021. Alle tenten, kookspullen, eten en persoonlijke bagage mee in tonnen en dry backs en gaan met die kano ... de kanoís waren 2 pers. Canadezen, dus lekker stabiel en zelfs bij een stevige bries is iedereen binnen boord gebleven 😂 Onze reisleidster Dori besprak met de groep de opties en aan de hand van die gesprekken werd de route bepaald. Omdat het zo nu en dan met bakken uit de lucht kwam hebben we wat extra campings aangedaan (warme douche!), zodat wildkamperen en campings elkaar afwisselden. Ook hadden de groepsleden een grote inbreng in wat er op tafel kwam, logisch ook want je moet het tenslotte zelf bereiden 😇. Het gebruik van spiritus kookstellen vind ik zelf wat minder, wrs omdat ik alleen gas gewend was, maar wel te doen. De groep was divers, maar je schrijft je niet zomaar in voor een kanotochten dus we vonden elkaar snel en ik heb een topweek gehad‼️🥳. Absoluut is een reis met NoSun voor herhaling vatbaar ... al is zon bij een actieve vakantie nog altijd te verkiezen boven regen/wind 🤷🏼‍♀️😉

  • Algemeen 10
op 6 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Was erg bijzonder, heb de hele week gekanoed, op verschillende plekken geslapen, soms boerencamping, soms onbewoond eiland. 95 procent vd tijd buiten, erg fijn! Mooie natuur, wilde dieren (zelfs een arend!). En fijne sfeer in de groep, iedereen was lekker actief en hielp elkaar waar nodig.

  • Algemeen 8
op 6 september 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2019

Fantastische rondreis waarbij onze reisleider Floris ons elke dag weer nieuwe hoogtepunten van IJsland liet zien!

  • Algemeen 10
op 6 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Afwisselende activiteiten, om daarna te genieten van lokale lekkernijen. Dat was de vakantie in SardiniŽ in een notendop. Hoewel de reis naar mijn mening met ťťn rustdag minder kan, heb je voldoende mogelijkheid om samen met anderen een leuke activiteit te bedenken en er een top dag van te maken! De reisbegeleiding (Andrť) is fanatiek, enthousiasmerend en heeft oog voor detail (top, niets meer aan doen!).

Dit alles, in combinatie met een leuke groep, heeft tot een zeer geslaagde vakantie geleid.

  • Algemeen 9
op 6 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2019

Een heerlijke reis, veel afwisseling tussen relaxen en toffe activiteiten. Er worden veel opties geboden om buiten de standaard activiteiten extra activiteiten te doen. De reisbegeleider denkt mee en geef alternatieven. De accomodatie was top; goed eten, leuke bar en een mooie tent. Binnen een paar minuten sta je op het strand. Een heerlijke vakantie om even lekker de batterij op te laden en waar cultuur gecombineerd is met actief bezig zijn

  • Algemeen 9
op 4 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Mooie reis met leuke activiteiten. Alles is super geregeld en de reisleider is een topper. camping is goed, strand op loopafstand en het eten is super!!

  • Algemeen 9
op 4 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Nosun heeft het lef gehad om groepsreizen in Nederland te organiseren. En met succes! Heerlijke kanoweek gehad, lekker uitgewaaid (!) en ben er echt even uit geweest. Avontuur om de hoek.

  • Algemeen 9
op 3 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Zet 11 no-sunners in 6 kano's en stuur ze met tentjes, spiritusbranders, genoeg boodschappen en megatoffe reisbegeleider Dori op pad over de Friese Wateren en langs wildkampeerplekken. Voeg een aantal flinke hoosbuien toe en aanschouw wat er gebeurt als dan de zon weer doorkomt: puur geluk gegarandeerd. Nooit geweten dat je ook in Nederland zo dicht bij avontuur in de 'wildernis' kan komen. NoSun, medereizigers en met name Dori: heel erg bedankt voor deze fantastische week!

  • Algemeen 10
op 3 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2019

Een mooie reis met veel mogelijkheden voor leuke activiteiten. De reisleider was ook een toppertje. Een echte aanrader voor de avonturiers onder ons...

  • Algemeen 9
op 3 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Super mooie reis met leuke activiteiten. Het eten op de camping is heerlijk en tussen de bomen hangen hangmatten.

  • Algemeen 8
op 30 augustus 2020 bestemming: Nederland / FestiCamp Stokkum, reisperiode: augustus 2020

Deze reis was anders dan de andere reizen van NoSun, maar daarom niet minder! De activiteiten waren leuk, genoeg te doen en natuurlijk gezellige mensen en de begeleiding van Annelies, Sanne en Tara was helemaal super! Bedankt iedereen voor deze gezellige reis!

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2020 bestemming: Nederland / Stokkum, reisperiode: augustus 2019

Helaas zat het weer niet mee waardoor het lastig was om tussen de activiteiten door nog leuke dingen te ondernemen. Ondanks dat hebben Annelies, Sanne en Tara er een fantastische week van weten te maken.

  • Algemeen 7
op 30 augustus 2020 bestemming: Nederland / Stokkum, reisperiode: augustus 2020

De reis was goed geregeld en de reisleiding was top. De activiteiten waren leuk en voldeden aan de verwachtingen. Ook de maaltijden waren erg goed. Zelf ben ik niet echt een kampeerder, maar heb zeker een leuke tijd gehad en vooral veel leuke mensen ontmoet. Het was de perfecte reis om toch nog even weg te kunnen ondanks de huidige corona situatie in de wereld.

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2020 bestemming: Nederland / Festicamp, reisperiode: augustus 2020

Deze zomer als alternatief meegeweest met het FestiCamp van 22 aug. Een kamp voor volwassenen met hele leuke activiteiten! Veel sportiviteit en nog meer gezelligheid! Genoten!

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2020 bestemming: Nederland / festiCamp, reisperiode: augustus 2020

Het was een gezellige week met een leuk groep, leuk outdoor activiteiten, een mooie locatie en top reisleidsters
Iedereen bedankt

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2020 bestemming: IJsland / Hoogkarspel, reisperiode: augustus 2020

De reis was een mooi avontuur. Vooral in het begin als je denkt dat de volgende dag niet mooier of indrukwekkender kan, word je je de volgende dag weer blij verrast.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2020

Het was een waanzinnige reis , veel gedaan veel gezien, meer dan wat op het programma stond. De reis begeleider was ook ontzettend leuk en deed erg enthousiast mee, hij voelde ook als echt onderdeel van de groep.
Heel leuk dat we veel dingen deden buiten het programma om, 2 weken weg zijn voelde als een maand.
Hij lied soms ook de keuze aan ons aan wat we wilde qua activiteiten.

Verder wat ik jammer vond is dat het eten exclusief was, qua reissom best wat betaald maar de boodschappen moesten daar nog eens bijkomen.
Verder leuke campings behalve de gene in Reijkjavik, miste daar wel een beetje de natuur. Tenten waren super! Heerlijk een 2 persoons tent voor je eentje en makkelijk op te zetten, ook voor een niet ervaren campeeerder ( als ik).

Floris heeft het echt verder fantastisch gedaan als reisbegeleider, als ik nog eens een keer boek hoop ik hem te treffen!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2019

Het was een hele leuke ervaring met een hele leuke groep. Niemand heeft zich deze tocht verveeld.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2020

Een bizar mooi land, elke dag opnieuw genoten van de omgeving, ook een hele leuke en gezellige groep met reisleider Floris, deze reie is zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2020 bestemming: Nederland / Stokkum, reisperiode: augustus 2020

Leuke reis, iedereen een eigen tentje en hele enthousiaste reisbegeleiding. Het eten was goed geregeld, elke dag vers brood van de lokale bakker bijvoorbeeld. We hebben veel activiteiten met elkaar ondernomen, als iets niet bij je paste was dit geen enkel probleem. Vrijheid blijheid! Complimenten voor Annelies en Sanne die aan het groepsgevoel hebben bijgedragen, toppie!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / festiCamp, reisperiode: augustus 2020

De aangeboden mix van zeer verschilde outdoor activiteiten, in een mooie omgeving op een leuke camp locatie met tipi-tenten; maakt het geheel tot een geslaagde vakantie in eigen land.
Annelies en Sanne bedankt voor het begeleiden van deze reis, Andrť bedankt voor de mountainbike tocht en natuurlijk iedereen die mee was op deze reis bedankt voor de fijne week

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / Festicamp, reisperiode: augustus 2020

Een weekje op het Festicamp van NoSun: leuke locatie, leuke activiteiten, top reisbegeleiding en als belangrijkste natuurlijk een hele gezellige groep mensen! Need I say more?

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Had begin dit jaar niet gedacht dat ik me in de zomer een week op de Friese wateren zou gaan begeven. Dat het (voor de derde keer) een NoSunreis zou worden was wel al min of meer de planning. Ook eerdere ervaringen in Zweden en op Mallorca waren al positief! BosniŽ werd het dit jaar niet, vanwege de bekende beperkingen, maar ben enorm blij dat Friesland als plan B mogelijk was. Het was heerlijk! De hele dag buiten, lekker actief van de omgeving genieten met een fijne groep gelijkgestemden, voldoende vrije ruimte om met de deelnemers de details in te vullen, prima equipement (goeie tent wordt beschikbaar gesteld (belangrijk!), verder sober, maar dat hoort erbij als je gaat wildkamperen en draagt voor mij juist bij aan het kampeerplezier) en een superfijne reisbegeleidster (Barbara: dank!).

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / Kanoreis Friesland, reisperiode: augustus 2020

De kanoreis was nieuw in het aanbod van NoSun vanwege Corona, maar wat mij betreft kan de reis in het aanbod blijven! Heerlijk om een week lang in de buitenlucht en op het water te zijn, met een leuke groep! We hebben 1 nacht op een boerencamping gestaan en voor de rest was het kamperen in het wild. En met een gemiddelde conditie is een hele week kanoŽn prima te doen! NoSun zorgt voor alle materiaal en dat was prima in orde. Je bent met elkaar op vakantie en regelt het ook met elkaar waarbij de reisbegeleider stuurt, maar niet leidt. Dat is prettig! Al met al een topweek met mooi weer en leuke mensen!

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / Stokkum, reisperiode: augustus 2020

Leuke actieve groep, veel gedaan en genoten.
Mooi alternatief nu in Corona tijd.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Een eenvoudig concept: kanoŽn, zwemmen, kamperen en het leven wat bij kamperen komt kijken. Dit was voldoende voor een heerlijke zonnige en ook avontuurlijke week op het water. Alles wat we hiervoor nodig hadden was geregeld door NoSun: tenten, kookgerei, tarp, enzovoorts. Het gebied waar we voeren was niet heel rijk aan mooie kanokreekjes dus de echte natuurliefhebber komt misschien minder aan zijn trekken. Voor wie houdt van peddelen, af en toe een dorpje voor koffie of ijs of een wandeling, zwemmen en het kampeerleven een absolute aanrader!

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Samen met Jitske, onze reisbegeleidster, hebben we met de groep genoten van een week op het water in Friesland. Mooie provincie, goed gezelschap en heerlijk weer. Alles (tenten, eten, drinken, kookspullen, krukjes en je eigen bagage) mee in de Canadese kano's, lekker wildkamperen en douchen in de plomp (het een schoner dan het ander).
Deze reis heeft NoSun als een malle in elkaar gedraaid door corona, maar van mij mag ie standaard bij de bestemmingen staan. Ik heb genoten!

  • Algemeen 8
op 20 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Er past veel in twee weken Noorwegen, dat bleek wel. Een heel mooie reis met gave natuur, veel outdoor activiteiten en ook relaxte tijd op de campings. Groot pluspunt was het op eigen niveau kunnen lopen van de hikes, dat heeft de reisbegeleiding zeker goed ingeschat. En een bijna-privťchauffeur is ook een luxe. Tentjes waren goed, makkelijk op te zetten en groot genoeg. Puntje van verbetering, het wildkamperen werd iets minder avontuurlijk dan verwacht. Het zou een idee kunnen zijn dat dit vanuit Nosun wat beter wordt voorbereid.
Het is Noorwegen, dus zo af en toe valt er wat regen. Maar het meeste valt ernaast, en dat maakt ook dat de vele watervallen des te indrukwekkender zijn. Hoewel het weer lastig te voorspellen is, of eigenlijk niet, hebben we ook nog een aantal dagen met heel mooi weer gehad. Weer of geen weer, de sfeer werd er zeker niet minder om. Groep en reisbegeleiding hebben daar allebei erg aan bijgedragen. Top reis!

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2019

1 tm 14 augustus met NoSun naar Noorwegen geweest. Prima reis, goede reisbegeleiding met uitstekende rijvaardigheden en oog voor reizigers van allebei de groepen. Het materiaal van NoSun is professioneel en makkelijk in gebruik. Mooie (gletser)hikes gemaakt. De reis is gelukkig niet in beton gegoten, maar in samenspraak met de groep aan te passen. Je weet van te voren niet met wie je op reis gaat, maar dit was een bijzonder leuke club.
Noorwegen is een schitterend land, echt een aanrader!

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Fantastische reis gehad in Noorwegen. Erg leuk reisgezelschap, mooie campings, prachtige hikes en een top-reisbegeleiding. De tenten die gebruikt worden, zijn super. Makkelijk op te zetten en af te breken.

Samen boodschappen doen, koken en het 'kamp' opbouwen maakt dit een intensieve maar hele fijne reis, waarbij je je reisgezelschap snel leert kennen.

In Noorwegen een paar dagen (waaronder Bergen) slecht weer gehad, maar ach, het is niet voor niets NoSun.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Dit keer met Nosun de rondreis naar Noorwegen gedaan en het was weer geweldig. Het was een fantastische groep en een hele goede en gezellige begeleiding die ons de ruimte gaf om af en toe de activiteiten aan te passen. Zeker een aanrader voor iedereen!!!

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2020

Wat heb ik een fijne groepsreis naar Zwitserland gehad met noSun. Met een groep van 8 hebben we diverse gave activiteiten gedaan en wandelingen gemaakt.

Bij de reis was er veel ruimte voor eigen inbreng, wat heel fijn was maar soms ook voor discussie en overleg zorgde.

De geplande activiteiten vanuit noSun waren erg leuk! Vooral het steppen was boven verwachting!

De campings waren netjes, al was het een hele afstand naar het toilet gebouw. Daarnaast lagen de campings ver van een stadje af.

Ik kijk terug op een hele mooie vakantie!

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Wat een fantastische tijd heb ik gehad tijdens de reis door Noorwegen! De combinatie van reisbegeleiding, haar organisatie skills, het reisgezelschap en natuurlijk de mooie omgeving maakten het voor mij een onvergetelijke reis!

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2020 bestemming: Nederland / Ransdaal, reisperiode: augustus 2019

Leuke en actieve reis van no sun in Nederland. Het programma is aangepast aan het warme weer.

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2020 bestemming: Nederland / Kanoreis Friesland, reisperiode: augustus 2020

Een originele, sportieve en voordelige manier om Friesland te ontdekken en leuke mensen te ontmoeten. Alhoewel het druk was op het water met andere pleziervaartuigen hebben we meestal toch een mooie rustige plek weten te bemachtigen voor onze tenten en van de rust genoten. Het had mooi geweest om nog wat vaker aan te meren en meer plekken te bezoeken aan wal (vanuit een kano zie je namelijk soms uren alleen het riet aan de waterkant aan je voorbij gaan) maar ik snap ook dat daar niet altijd voldoende gelegenheid en tijd voor was.

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2020 bestemming: Nederland / Ransdaal, reisperiode: augustus 2020

Mooie camping, leuke activiteiten. Gezellige groep

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2020

Het was genieten met een hoofdletter 'G' en zoals beschreven hebben wij iedere avond geproost op deze actieve vakantie met onze gezellige groep. De activiteiten die gepland zijn door NoSun zijn erg leuk, actief en afwisselend (hiken, suppen, steppen en hydrospeeden). Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng zodat de vakantie afgestemd kan worden op de groep. Je hoeft je dus niet te vervelen.
De accommodaties zijn prima en in de natuur gelegen.

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2020

Mijn eerste groepsreis, prima reisgroep. De hikes naar bijv alletsch gletsjer was mooi om te doen. Het steppen was super ervaring om te doen. Lucano en zijm omgeving typisch mediterraan. Heerlijk om te vertoeven. De reisbegeleider was enthousiast, maar soms kon je merken dat het haar eerste reis was die ze begeleide.

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2020

Het was een erg toffe reis met een afwisselend programma. Een hoogtepunt vond ik het steppen wat echt veel gaver is dan ik had verwacht.

Het is jammer dat je niet aan de Bodensee staat (wat wel de indruk was die ik kreeg van de reisbeschrijving). De eerste camping in Zwitserland was de mooiste. Daarnaast waren het veelal (sta)caravanparken. Wel stonden we dan vaak op een apart tentenveld.

Onze reisleider was aardig en enthousiast maar het was duidelijk dat het haar eerste reis was en ze veel dingen zelf ook nog moest uitvinden.

  • Algemeen 7
op 14 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2019

Een zeer leuke optie om tijdens corona tijd op vakantie te gaan. Veel activiteiten gedaan met een redelijk flexibele planning. Het was wel duidelijk dat het voor de reisleidster de eerste keer was, maar het was zeker gezellig. De laatste camping in Duitsland was wat minder (lawaai van autoweg en treinen). Al met al zeker genoten!

  • Algemeen 7
op 14 augustus 2020 bestemming: Zwitserland / Rondreis, reisperiode: augustus 2020

Hele mooie reis gemaakt met een kleine groep. Er was voldoende ruimte om zelf sturing te geven aan de activiteiten die je als groep wilde gaan doen doordat niet alles van te voren vast lag.
Prima tent om in te overnachten. De camping materialen hadden wel wat beter gekund qua koeling / koelbox ed.

Doordat je met de groep op reis bent is er altijd wel iemand met wie je samen iets kunt gaan doen, maar ook Krijg je ruimte om alleen op pad te gaan.

We hebben een mooie rondreis gemaakt met verschillende soorten activiteiten; hiken, suppen, steppen, mountainbiken, hydro speeden en van de mooie natuur genoten.

Gave en actieve groepsreis dus haha aldus de omschrijving ;)

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2020

Een goed alternatief voor een buitenlandreis! Nu buitenlandreizen lastiger zijn, is NoSun met een aantal mooie alternatieven in Nederland gekomen. Heerlijk om in deze tijd toch even weg te kunnen. Op een enkel punt kon je nog wel zien dat het programma snel in elkaar is gezet (de wandeltocht naar het hoogste punt van Nederland en de wandeling naar het drielandenpunt is prima te combineren, deze twee punten liggen slechts 20meter uit elkaar), verder een prima programma. De reis naar Valkenburg bestond uit diverse actieve en wat meer relaxte activiteiten. Voor mij de perfecte mix! En een goede bestemming om in het vaste aanbod op te nemen, in Zuid-Limburg heb je al snel het gevoel alsof je in Frankrijk of ItaliŽ rond loopt/fietst.

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2019

De reis naar Zwitserland is echt een aanrader! Er zaten veel leuke en afwisselende activiteiten in het programma, zoals wandelen, steppen, mountainbiken en suppen. Met name het suppen vond ik erg leuk. Er gingen 2 groepen mee met deze reis. De groepen werden ingedeeld op basis van leeftijd. Je zit dus bij leeftijdsgenoten in de groep en dat is erg fijn. Het voordeel van NoSun is dat de reizigers allemaal een beetje van mijn leeftijd zijn (bij deze reis allemaal een beetje eind 20). Ik heb eerder een groepsreis gemaakt, waarbij ik de oudste was van de groep en de rest allemaal begin 20 en studerend. Dit vond ik toen niet leuk.
We hadden een gezellige groep en onze reisbegeleidster Chaneequa kon echt sfeer maken!
Het voordeel van deze reis is dat je ongeveer 4/5 nachten op de camping verblijft en veel activiteiten in de buurt kunt doen. Op deze manier heb je dus ook echt vakantie. Daarnaast is het fijn dat iedereen een eigen tentje krijgt. Kortom: ik heb een erg leuke vakantie gehad!

  • Algemeen 8
op 11 augustus 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2020

Mooie complete reis. Divers programma met gelijk gestemden.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2020

Leuke en gezellige vakantie en een goede reisleidster.
Enige minpunt de kerkklokken die veel herrie maakten tijdens de nacht.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2020

De reis naar Zwitserland was supper. Heerlijk weer, mooi land, toffe groep, en een zeer enthousiast reisbegleidster (Aukje). Ook het feit dat je op meerdere campings langere tijd verblijft draagt bij aan meer ontspanning. De vele activiteiten zoals het suppen, steppen en vooral de wandelingen waren voor mij hoogtepunten. Er wordt veel rekening gehouden met wat je als groep wilt doen, als je als groep iets anders wilt kon van het programma worden afgeweken. Deze reis is een aanrader voor wie houd van buiten zijn. Een kleine groep is ideaal, en de reisbegleidster was top en goed voorbereid. Ik heb ontzettend genoten, deze reis was supper.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Op kanovakantie in Nederland. Dat had ik begin dit jaar nog niet kunnen bedenken. Maar NoSun heeft met de situatie meegedacht en had al snel deze binnenlandse reis in het reisaanbod zitten met flexibele boekingsvoorwaarde.
De reis zelf heel avontuurlijk en lekker actief. Elke dag naar de volgende (wild)kampeerstek per kano inclusief alle bagage. In overleg met de groep werd de route (en afstand) bepaald. Iedereen krijgt bij NoSun een (ruime) tent voor zichzelf voor de hele week wat voor mij een hele grote plus is. Je moet alleen zelf voor kleding, slaapzak en slaapmatje zorgen, de rest wordt door NoSun verzorgd. Ook had ik in mijn week een enthousiaste reisbegeleidster mee (Barbara).

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

De reis was gewoon helemaal mijn ding :D

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2020

Mooie vakantie gehad met veel leuke activiteiten. Vooral de wandelingen naar de gletsjers met mooie uitzichten en de afdaling met een step waren super leuk om te doen. De reis werd goed begeleid door Aukje waardoor het een onbezorgde vakantie was.

  • Algemeen 8
op 9 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2020

Een geweldige reis gemaakt (met als reisbegeleidster Chaneequa) naar Zwitserland voor 14 dagen, waarvan ik elke dag heb genoten.
Groot voordeel was dat het busje dit keer (ten opzichte van mijn vorige reis naar Noorwegen) groter was, en alle spullen dus ook makkelijker mee genomen konden worden. Op zaterdag zijn we om 9 uur vertrokken (voor de corona hebben we de mondkapjes opgezet) en kon de reis beginnen!
Tijdens de reis hebben we gebruik gemaakt van fijne ruime tentjes (1 pp) die snel op- en af te breken waren. De campings waar we verbleven waren ruim en hadden prima faciliteiten (bedenk wel dat het kamperen is, dus dat stroom bv alleen voorradig is bij de wc's).
De activiteiten deze reis waren geweldig en konden naar ieders wil ingevuld worden! Er staan meerdere wandelingen op het programma, waarbij ieder voor zichzelf kan kiezen welke route hij/zij wilt doen. Heb je geen zin om mee te gaan, dan is het ook mogelijk om een rustig dagje op de camping te houden :). Ook de andere activiteiten, zoals bv suppen en down Hill steppen zijn echte aanraders! Wat ik zelf een groot voordeel vond was dat, ookal was ik de enige die wilde bungeejumpen, hier ruim de tijd voor genomen werd!
Kortom: er wordt met iedereen rekening gehouden tijdens deze vakantie en je kan samen met je reisbegeleider en groep kijken naar de verschillende mogelijkheden. Chaneequa, en de rest van onze zeer gezellige groep, bedankt voor deze gave reis! We gaan graag mee naar SloveniŽ 😉

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2020

Voor de 2e keer met noSun op pad. Leuk afwisselend programma in Zwitserland. Mooie wandelingen in de bergen, steppend de berg af of relaxt suppen het was er allemaal. Het voordeel van reizen met kleine groep is dat je veel flexibeler bent. Wil je als groep iets anders dan de beschrijving dan kan dat. Reisbegeleider kwam ook vaak met leuke ideeŽn voor extra wandelingen. Materialen die noSun gebruikt zijn van goede kwaliteit. Een eigen tentje is ook ideaal. En het zijn super tentjes! Ruim, snel opgezet en van zeer goede kwaliteit. Het enige minpunt was dat we veel Sun hadden en dat bij noSun, maar dat vonden we helemaal niet erg. Kortom de reisorganisatie noSun is een aanrader en Zwitserland ook!

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2020 bestemming: Zwitserland / Leuk, Locarno, reisperiode: juli 2020

De reis was echt fantastisch. Begeleiding was super! Veel mooie wandelingen gemaakt en leuke water activiteiten gedaan. Ik vind het altijd prettig dat de groep niet extreem groot is, zo kan je iedereen goed leren kennen. Als je van wandelen en bergen houdt dan is Zwitserland zeker een aanrader.

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2020

Fijne reisleidster, afwisselend programma, prettige groep

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2020 bestemming: Zwitserland / Rondreis, reisperiode: augustus 2020

Een geweldige reis achter de rug naar Zwitserland. Met een super groep en een geweldige reisbegeleider zijn de twee weken voorbij gevlogen. Heel veel mooie dingen mogen zien en geweldige activiteiten mogen ondernemen. Voor uitdagingen is deze reis zeker aan te bevelen.

Ook de reisbegeleider verdient een compliment. Zeer enthousiast, een goede bestuurder en weet waar ze het over heeft. Zo wilt ze graag nog eens een reis begeleiden naar ijsland. En heeft ze ons al een reis verkocht naar SloveniŽ die nog niet eens bestaat. Maar wij waren enthousiast.

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2020

Een hele mooie reis met actieve en afwisselende activiteiten: heerlijk wandelen door de bergen, steppen, suppen aan het Lago Maggiore en raften. Heel erg genoten van de reis met een gezellige groep! Omdat je 2 weken lang buiten leeft en ook wat langer op 1 camping bent, geeft deze reis ook veel ontspanning. Ik zou deze reis met name aanraden als je van wandelen in de bergen houdt!

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2020

Een supergave reis met bijna alleen maar hoogtepunten. Heel veel hele mooie wandelingen afgewisseld met leuke andere activiteiten, zoals het steppen van de berg en suppen.

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2020

Leuke en actieve vakantie gehad in en rond valkenburg. De groep was erg leuk en gezellig. Gewoon een fantastische week gehad.

  • Algemeen 7
op 7 augustus 2020 bestemming: Duitsland / Rondreis Eifel, reisperiode: juli 2020

Deze reis had een goede balans tussen actief bezig zijn en ontspanning. Mooi weer, een mooie omgeving en een gezellige groep hebben bijgedragen aan de ontspanning, terwijl het programma goed gevuld was met leuke activiteiten. Daar komt dan ook nog goede reisbegeleiding bij, die ervoor zorgde dat alles goed verliep, zonder dat iets verplicht voelde. Deze reis is zeker een aanrader en bij deze reisorganisatie zal ik nog vaker een vakantie boeken.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2020 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: juli 2020

Reis was goed georganiseerd met vele activiteiten, mountainbiken kanoŽn en wandelen, leuke groep van 8 personen

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2020 bestemming: Duitsland, reisperiode: juli 2020

Leuke reis met mooie wandelingen en leuke activiteiten. De Eifel is een prachtig gebied. Monschau is erg gezellig dorpje met mooie pandjes. De accommodaties waren ook meer dan prima!

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende