Schrijf een ervaring over NoSun Groepsreizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NoSun Groepsreizen

Pagina 1 van 5 met 46 resultaten

op 20 juli 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2019

Ongelooflijk mooie en ruige natuur, een afwisselende reis en een gezellige reisgroep. Dat is de ervaring die ik heb met de groepsreis naar Zweden. Na enige tijd twijfelen heb ik de reis toch geboekt en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het mountainbiken, kanoën, eland spotten en bezoek aan 2 nationale parken waren echte hoogtepunten. De reis was echt genieten, op de muggen na misschien ;) Onze reisleidster wist perfect om te gaan met de momenten dat de reis even niet voorspoedig verliep, zoals een missend reisdocument, een regenbui tijdens het wandelen, een maaltijd die in de soep loopt of een verstuikte enkel. Zelfs als je Zweden al kent is deze reis helemaal de moeite waard! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 juli 2019 bestemming: Zweden / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Deze rondreis heeft mij laten zien wat een mooi land Zweden is! Ik was erg nieuwsgierig naar Zweden, voor mij was dit een hele mooie reis om Zweden te ontdekken. Een zeer gezellige groep en een leuke, enthousiaste reisbegeleidster hebben deze reis voor mij om nooit te vergeten gemaakt. Het wandelen in de natuur in de mooie parken, de uitdagende mountainbiketocht (goed te doen voor iedereen), het kanovaren naar een wildkampeerplek om daar te overnachten, een dag Kopenhagen en nog zoveel meer om over te schrijven. Een avontuurlijke, actieve vakantie in een mooie natuur, waarin ik van alles om mij heen ontzettend heb genoten! NoSun bedankt!! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 20 juli 2019 bestemming: Zweden / Tiveden, reisperiode: juli 2019

Goede begeleiding en organisatie en een leuke en gezellige groep. Kleine calamiteiten werden snel opgelost en de voorzieningen op de camping waren prima!
Ik kan deze reis zeker aanraden voor actieve natuurliefhebbers, die graag met een groep nieuwe avonturen wil beleven.

Groetjes,

Niels van den Brink ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 19 juli 2019 bestemming: Zweden / Rondreis "Ik wil hier blijven", reisperiode: juli 2019

Zojuist terug gekomen van mijn tweede groepsrondreis (8 p + reisbegeleider) met NoSun; een fantastische rondreis door Zweden!
Het programma was erg afwisselend (kano, mtb, wandelen, musea, stad) en tussentijds waren er nog keuze mogelijkheden voor activiteiten. Zoals bijv. een beversafari , quad rijden, suppen of een middagje sauna. Vergeet de elanden safari niet!;)
De reisbegeleider had goede rij-skills en kon ons goed informeren/begeleiden op en over de bestemmingen. Een missende must voor een Zweden rondreis waren helaas BBQ kookgerei en een koekenpan. Maar aangezien de campings voldoende voorzieningen hadden was dit makkelijk op te lossen :)
Verder uitrusting zoals stoelen, tafel, gezamenlijke tent en en privé tentje geleverd door NoSun waren ook meer dan voldoende!
De "wild" kampeer plekken waren fantastisch, naast deze idyllische plekjes hebben we op doorreis het prachtige binnenland van Zweden mogen zien en lokaal eten mogen proeven in typische Zweedse restaurantjes. Al met al een voorbijgevlogen top vakantie om zeker aan te bevelen als je van actieve en afwisselden buitenvakanties houdt.

  • Algemeen 9
op 13 juli 2019 bestemming: Zweden / Batstad, reisperiode: februari 2018

Actief, ontspannen, gezellig en goed georganiseerd: alles wat beloofd werd kwam uit!

  • Algemeen 10
op 12 juli 2019 bestemming: Zweden / zweden, reisperiode: december 2018

Mooie reis, fijne activiteiten goede begeleiding

  • Algemeen 7
op 12 juli 2019 bestemming: IJsland, reisperiode: juni 2019

De reis en activiteiten waren goed georganiseerd. De kleine problemen die we onderweg tegenkwamen, werden door de reisbegeleidster goed en snel opgelost. De tenten die NoSun voor ons regelde waren prima, ook de sanitaire voorzieningen op de campings waren over het algemeen erg goed.
Tijdens onze reis hebben we onwijs geluk gehad met het weer, in IJsland hebben we slechts één dag regen gehad. Hierdoor hebben we zowel op de Faeröer eilanden als in IJsland extra kunnen genieten van de wandelingen en andere activiteiten.

  • Algemeen 9
op 12 juli 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: januari 2019

De accommodatie, de reisbegeleidster en de activiteiten waren top. Afwisselend programma. NoSun reageert snel op eventuele vragen.

  • Algemeen 9
op 11 juli 2019 bestemming: Zweden / Holjes, reisperiode: februari 2019

Heerlijke reis gehad met hele leuke reisgenoten en reisbegeleidster.
De activiteiten waren afwisselend, uitdagend en op verschillende niveau's uit te voeren! Voor ieder wat wils...
Daarnaast een gezellige huiselijke sfeer in het huisje mede mogelijk gemaakt door het enthousiasme van onze reisbegeidster!

  • Algemeen 10
op 11 juli 2019 bestemming: Zweden / Holjes, reisperiode: februari 2019

Een waanzinnige ervaring, met hele fijne mensen. Van A-Z goed georganiseerd door betrokken mensen.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende