Schrijf een ervaring over NoSun Groepsreizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NoSun Groepsreizen

Pagina 1 van 24 met 240 resultaten

op 15 september 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: september 2020

11-9 terug gekomen van de schitterende Zwitserland reis. Mooie afwisselende reis met leuke activiteiten . Super leuke, enthousiaste reis begeleider ( Sanne) die altijd bereid was iets voor je uit te zoeken en/of te regelen. Ook de groep was erg leuk. Klein puntje; airco bus bijna niet te regelen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Super leuke kanotrektocht door de friese meren via leuke verbindings beekjes. Leuke groep en zeker voor herhaling vatbaar. Wat is Nederland toch ook mooi. ... Lees meer

  • Algemeen 8




op 14 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Sardinie is een hele mooie bestemming. Reizen met Nosun betekend dat je veel buiten bent met sportieve mensen, met een positieve instelling.
Nosun is 1 van mijn favoriete reis organisaties.
De reis naar SardiniŽ is veelzijdig met iedere dag een andere activiteit.
Echter vond ik een aantal activiteiten erg tegenvallen en beneden de maat, en niet in lijn met het Nosun reis profiel.
2 dagen was er een hike gepland, maar dit was een zeer kort 'ommetje' met een zeer traag tempo. Erg jammer, want je kunt prachtige hikes doen op het eiland.
Het moutainbike parcour is wel heel erg mooi en uitdagend. Maar dit was eigenlijk de enige dag van de week die echt actief was.
Al met al een hele leuke reis, maar de activiteiten konden beter/uitdagender. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 13 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Super leuke kanotrektocht door nationaal park alde feanen, langs veenweiden, door kleine dorpje en door de grachten van leeuwarden. Lekker afwisselend! Toffe groep, kordate begeleiding, veel ruimte voor eigen routes en heerlijk wildkamperen op onbewoonde eilanden! Ik zeg top reis!

  • Algemeen 8
op 13 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Het was leuk kano reis van plek naar plek
Aan al mijn verwachting voldaan ik vond het leuk

  • Algemeen 10
op 12 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Een week geleden thuisgekomen na 8 dagen SardiniŽ en nog steeds aan het nagenieten! Naast de toffe activiteiten uit het programma wist reisleider Andre er met zijn oneindige enthousiasme altijd weer wat extra's aan toe te voegen voor wie daar zin in had. Canyoning (krijg je de kans? Doen!), een extra tochtje op de mountainbike of een stadje en lokale lekkernijen opzoeken, Andre had altijd een idee. Maar had je even behoefte aan rust dan was daar ook de ruimte voor met chillen in een van de vele hangmatten, een terrasje aan zee of lui op het strand. Genoeg mogelijkheden dus om naast het programma de tijd naar eigen wensen in te vullen. De camping ligt op en paar minuten lopen van het strand, het is niet luxe maar bied alles wat je nodig hebt. Ieder een eigen ruime tent met bed, dus wel kamperen maar niet al te primitief, het blijft vakantie. Eigenaar Mauri zorgt ook goed voor je vakantiegevoel door 3x per dag een heerlijke maaltijd voor je neer te zetten uit de Italiaanse keuken. Mauri kent zijn gasten, is enthousiast en ook wanneer je hem als barman nodig hebt kun je op hem rekenen ;) kortom, ik heb geen seconde spijt gehad van mijn impulsieve last-minut boeking en heb met deze groep een top week gehad!!
Ps: ook nog credits aan NoSun die het omboeken van een reis probleemloos en super snel regelen, geheel corona proof. Top service

  • Algemeen 9
op 12 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Ik ben nu 5x met NoSun op vakantie geweest , en het was wederom een succes. SardiniŽ is echt een TOP bestemming. Een leuke reis met mogelijkheden voor extra activiteiten. Het verblijf op de camping was TOP. Goed ontbijt, heerlijk lunch, een zalig Italiaans diner. De eigenaar van de camping ( Mauri ) was zeer gastvrij. De reisbegeleider ( Andrť ) is fanatiek, enthousiasmerend, en heeft oog voor detail. Kortom een super vakantie, met super mensen .

  • Algemeen 10
op 12 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Stop een groepje mensen die elkaar niet kennen maar wel dezelfde mindset hebben, active zijn tijdens je vakantie, in een vliegtuig en het wordt een zeer leuke vakantie. Voeg je daar Andrť (reisbegeleider) aan toe en het wordt een dolle boel! Van elkaar uitdagen om net het stapje verder te gaan tot je de mogelijkheid geven om ook zelf dingen te ondernemen, op Andrť kan je bouwen.
Maar ook Mauri, de gastvrije eigenaar van de camping, deed er alles aan om de vakantie goed te laten verlopen. Wil je een auto huren of toch na het dinner een lekkere versnapering in de bar op de camping, bij Mauri was je dan aan het goede adres en regelde het in een handomdraai.
Dus als conclusie het was een zeer geslaagde vakantie met leuke activiteiten en ervaren reisbegeleiding die er alles aan deed om je vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken!

  • Algemeen 9
op 12 september 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: september 2019

Super vakantie gehad! Voor mij de eerste groepsreis, maar zeker voor herhaling vatbaar. Leuke reisleidster (Sanne) , ze heeft de groep perfect geholpen om er een toffe vakantie van te maken.

De reis zelf was zťker een aanrader, de eerste week zeer actief met hele mooie en uitdagende bergwandelingen, fantastische uitzichten en leuke activiteiten, de tweede week wat minder vol gepland maar wel steeds met de mogelijkheid het zelf nog extra in te vullen. Zo heb ik samen met enkelen van de groep gemountainbiked, een extra bergwandeling gedaan, hebben we een bootcamp uurtje gedaan en hardgelopen door de natuur. We hebben er dus een lekker actieve vakantie van gemaakt!

Mijn vriendin en ik waren er als stel, wat niet heel gebruikelijk is, maar dit was verder geen probleem. Volgende keer gaan we mogelijk in twee verschillende groepen (tegelijk op dezelfde reis), maar we gaan vast wel nog een keer met noSun reizen!

Dank noSun (en vooral Sanne) voor deze super ervaring!

  • Algemeen 10
op 12 september 2020 bestemming: Zwitserland / ZWITSERLAND, reisperiode: september 2020

Het was een mooie reis waarbij je veel in de natuur en buitenlucht bent. Goede combinatie van actief zijn en ontspanning in goed gezelschap met goede reisbegeleiding. Aanrader!

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende