Schrijf een ervaring over NoSun Groepsreizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NoSun Groepsreizen

Pagina 1 van 14 met 139 resultaten

op 20 maart 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: januari 2020

Organisatie organiseert enorm toffe reizen (2x deelgenoot mogen zijn). Wanneer er echter iets gebeurd wat buiten de standaarden valt (in mijn geval een zeer ongelukkig ongeval op vakantie), laten ze je compleet in de steek. 4 dagen alleen in het ziekenhuis mogen verblijven, zonder enige ondersteuning van de organisatie. Tot de dag van vandaag is e.e.a. nog altijd niet opgelost.
Enorm spijtig!

Een kleine organisatie heeft zijn charme qua direct contact, hierin zitten direct de gebreken. Een zorgplicht naar haar klanten is totaal niet bekend bij deze organisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 13 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Jenig, reisperiode: januari 2019

Super week wintersport gehad, niks op aan te merken. Goed georganiseerd en een gezellige groep. Reisbegeleider kwam met leuke ideeŽn en had alles super geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 13 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Nassfeld, reisperiode: januari 2019

Schitterende lokatie om te skiŽn, perfecte begeleiding door reisbegeleider, goed eten en prettig reisgezelschap. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 23 november 2019 bestemming: Spanje / Funchal, reisperiode: oktober 2019

Nu alweer een maandje terug van Madeira met Nosun groepsreis. De locatie, activiteiten en groep waren te gek! Daarnaast goede en enthousiaste begeleiding gehad. Ik zou zeker weer kiezen voor Nosun reizen!

  • Algemeen 9
op 22 november 2019 bestemming: Zweden / Nornšs, reisperiode: augustus 2019

Super reis was alleen een beetje duur voor wat je krijgt

  • Algemeen 8
op 22 november 2019 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: september 2019

Door alle positieve ervaringen voor de 3e keer op rij gekozen voor Nosun. Dit keer KroatiŽ. Mooie natuur, toffe activiteiten, gezellige sfeer, een leuke groep en enthousiaste reisbegeleiders maakte de vakantie compleet. Zwemmen in Zavratnica bay tussen de rotsen in helderblauw water was voor mij wel even een moment van puur genieten.

  • Algemeen 8
op 21 november 2019 bestemming: Engeland, reisperiode: juni 2017

Leuke reis afwisseling tussen natuur en avontuur, actief bezig zijn. Maar ook spontane acties. niet vast gepind op programma niet erg als het anders loopt dan gepland. En doordat het kleine groepen zijn een klik met allemaal. Helft van de groep nu 2 jaar later nog steeds contact mee. Erg leuk. Fijn dat nl begeleiding is.

  • Algemeen 8
op 21 november 2019 bestemming: , reisperiode: juli 2019

Het is niet aleen de reis die je maakt maar ook de mensen met wie je gaat. Nu weetje als je de reis boekt niet met wie je weg gaat. Door dat je een wat activere vakantie boekt krijg je wel de soort mensen.
De reisbegeleider moet ook niet vergeten worden.

De reis zelf was door dat we de eerste groep ware zo nu en dan wat rommelig, maar daar door krijg je wel wat meer van het land te zien. Veder was alles keurig geregeld en aangepakt. Camper uitrusting prima voor elkaar en alles aanwezig. Ook het boeken zelf is duidelijk en vrij eenvoudig. Vooral de dingen die je zelf mee moet nemen staat er mooi op.
Kort om zou zo weer boeken (is ook gebeurt....)

  • Algemeen 8
op 21 november 2019 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2019

5 DIKKE STERREN!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Net terug van een heerlijke 8-daagse reis naar de Franse Alpen!
Onze reisbegeleidster Sjeel is fantastisch: professioneel, grappig en lief.
De outdoor activiteiten zijn geweldig: hiken, bivakkeren bovenop de berg, kajakken, Via Ferrata, canyoningen, klimmen en abseilen. De crew van Buffel Outdoor verzorgen deze activiteiten en zijn ook super enthousiast en professioneel.
Sommige activiteiten zijn optioneel en dat is perfect: zo kun je zelf beslissen hoe inspannend je de week maakt.
Sjeel zorgde goed voor onze groep en nam ons ook mee op een paar uitstapjes waardoor we ook een beetje cultuur en ontspanning buiten de camping hadden.
De camping is prima, de tentjes zijn ruim in je eentje, de omgeving is adembenemend en aan gezelligheid geen gebrek. Alle ingrediŽnten voor een geslaagde actieve vakantie zijn aanwezig.
Dit was voor mij de eerste en zťker niet de laatste keer dat ik met noSun op reis ga!
NoSun BEDANKT!

  • Algemeen 10
op 21 november 2019 bestemming: Spanje / Madeira, reisperiode: oktober 2019

De reisbegeleider had alles optijd geregeld en als we vragen hadden over activiteiten dan ging ze dat gelijk voor ons uitzoeken. En er was ook voldoende ruimte voor eigen invulling van de dagen. De reizigers die mee gaan zijn vaak enorm divers waardoor er een hele leuke groep ontstaat.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende