Ervaringen NoSun Groepsreizen

Pagina 1 van 4 met 346 resultaten

op 20 juni 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: juni 2021

Bregje was n perfecte reisleidster! Zweden is prachtig en veel leuke actieve activiteiten gedaan!

  • Algemeen 10
op 20 juni 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: juni 2021

De reis was super! De camping en huisje waren fijn en leuke en actieve activiteiten. De groep was heel gezellig met Bregje als reisleidster was top! Ik heb genoten!

  • Algemeen 10




op 19 juni 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: juni 2022

Deze reis was de juiste mix van activiteiten en even op adem komen op de camping, Veel gezelligheid, veel culinaire kennis opgedaan van Zweden (o.a. veel worstjes boven het kampvuur!) en genoten van de stilte, ruimte en natuur van Zweden. De organisatie achter dit alles ging soepeltjes! Bedankt voor een geweldige vakantie!

  • Algemeen 9
op 19 juni 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: juni 2022

Eerste keer een groepsreis ervaren en heb genoten van alle activiteiten die we gedaan hebben. Met mijn medevakantiegangers en reisbegeleider Floris, allemaal waren ze enthousiast, open, vriendelijk en behulpzaam. Hierdoor was de sfeer vanaf het begin tot het einde plezierig en gezellig. Ook al viel het weer hier en daar tegen. Door de openheid van iedereen en de back-up plannen van Floris, heb ik genoten van een plezierige weekendje weg.

  • Algemeen 9
op 7 juni 2022 bestemming: BelgiŽ / hotton, reisperiode: mei 2022

Eerste keer mee geweest op een single reis. Heb van dit weekend erg genoten. Leuke groep en activiteiten. Reisbegleider Floris kwam met een leuke aternatief voor de zondag zodat deze niet in het water viel door de vele regen. Topreis ga zeker weer 1 boeken.

  • Algemeen 10
op 6 juni 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: juni 2021

We hebben met de groep een leuk en actief weekend gehad! Leuke mensen en iedereen die op zijn eigen niveau van de activiteiten kon genieten. Vond vooral het moutainbiken en kanoen erg leuk. Aanrader voor als je ff een weekendje actief bezig wil zijn in de natuur. Onze reisleider Floris was ook actief betrokken bij de actieviteiten en zorgde dat alles goed geregeld was.

  • Algemeen 10
op 8 mei 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: maart 2022

Het was niet mijn eerste reis met noSun maar wel de eerste keer dat ik mee ging op een winterreis, en wat een topweek was het! Mooi programma met allemaal supertoffe activiteiten, gezellige sfeer en alles op de camping was ook prima geregeld. Ook super van Peter dat hij ons om 1 uur 's nachts met zijn busje naar de rivier reed om naar het noorderlicht te kijken :) (wat een ontzettend gave bonus was dat!). We hadden ook een ontzettend leuke groep, en wat hebben we veel gelachen samen. Reisbegeleidster Joanne bracht ook nog extra veel sfeer met haar enorme enthousiasme en gezelligheid. Ik wilde gewoon echt niet meer naar huis... Al met al een week om nooit meer te vergeten!

  • Algemeen 10
op 28 maart 2022 bestemming: IJsland, reisperiode: maart 2022

Voor mij is het niet de eerste keer dat ik met no sun reis, ik vind het een super fijne en goede organisatie. ze zijn goed bereikbaar ook via de chat en denken met je mee.
nu naar ijsland geweest en wat was dit mooi echt een prachtig eiland. reisleider Floris weet er ook veel van af en deed erg zijn best om er een leuke reis van te maken. zo nu en dan ook een extra stop toe voegen gewoon omdat het kan, het zo mooi is en hij ons alles wil laten zien, helaas konden er bij ons activiteiten van het programma niet door gaan, en hiervoor bedacht hij dan ook een alternatief. al met al een erg mooie reis gemaakt, dit is zeker niet de laatste keer dat ik naar ijsland ben geweest en ook niet de laatste keer met No sun. tot snel

  • Algemeen 8
op 18 maart 2022 bestemming: IJsland, reisperiode: maart 2021

De winterreis in IJsland was geweldig! Wat een fantastisch mooi land. Voor mij de eerste keer dat ik een groepsreis heb gedaan en zeker voor herhaling vatbaar. De groep was erg gezellig en Floris (onze reisbegeleider) heeft de reis nog leuker gemaakt. Hij wist veel te vertellen over het land en liet ons de mooiste plekken zien. Ook zorgde hij (in overleg) voor extra activiteiten waardoor we nog meer hebben gezien en meegemaakt. Al met al een super geslaagde reis en echt een aanrader!

  • Algemeen 10
op 14 maart 2022 bestemming: IJsland, reisperiode: maart 2022

De reis door IJsland met NoSun was werkelijk geweldig! Onder meer de leuke activiteiten in adembenemende landschappen, badderen in (natuurlijke) hottubs en de gastvrijheid in BakkaflŲt zorgen voor een prachtige beleving. En reisbegeleider Floris deelde enthousiast zijn kennis over het eiland en liet ons de pareltjes van IJsland 'off the beaten track' ontdekken, vaak in aanvulling op het programma, wat de reis nog fantastischer maakte.

  • Algemeen 10
op 14 maart 2022 bestemming: IJsland, reisperiode: maart 2022

We hebben een fantastische reis mogen ervaren op IJsland met Floris! Alles wat we gezien hebben van de Golden Circle tot de ski piste waren geweldig! Floris heeft enorm zijn best gedaan om alles wat hij tof vindt aan IJsland aan ons te laten zien. Naast alle activiteiten in het programma heeft hij elk moment benut om ons nog meer te laten zien van watervallen tot thermische bronnen. Ik heb een top reis gehad!

  • Algemeen 9
op 14 maart 2022 bestemming: IJsland, reisperiode: maart 2022

Een geweldig mooie reis in een prachtig land. Schitterende natuur en gave activiteiten maken een week vol hoogtepunten. Zeker ook door reisleider Floris, een topper van een chauffeur, gids en reismaatje. Hij weet veel van IJsland, met hem verveel je je nooit wat hij doet ook veel extra dingen. Als je nog twijfelt zou ik zeggen, gewoon doen! Je zult er geen spijt van krijgen.

  • Algemeen 9
op 5 maart 2022 bestemming: Zweden / Burtrask, reisperiode: februari 2022

Was een super reis heb genoten. De Reisleider was super vriendelijk en erg neegaant met alles

  • Algemeen 9
op 4 maart 2022 bestemming: Zweden / Burtršsk, reisperiode: februari 2022

Leuk, divers programma waar zelfs ter plaatse nog extra activiteiten aan zijn toegevoegd om de lokale sfeer nog meer te kunnen proeven. Uitstekend georganiseerd en goed verzorgd. Kleinschalig met persoonlijke aandacht. Betrokken en gezellige reisleiding die zijn uiterste best deed om iedereen een geweldige reis te bezorgen. Zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 27 februari 2022 bestemming: Zweden, reisperiode: februari 2022

Activiteiten waren erg leuk en toegankelijk voor iedereen. Camping + eten was erg goed.

  • Algemeen 10
op 25 februari 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: februari 2021

Lapland was een mooie reis met een goede verhouding tussen activiteiten en rust

  • Algemeen 8
op 25 februari 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: februari 2022

Lapland in de sneeuw is een geweldige ervaring. Sneeuwschoenwandelen, huskytocht en Curling waren een paar van de hoogtepunten. Zweden is een geweldig land om te zijn! Als je twijfelt koop een Winter outfit en gewoon gaan.

  • Algemeen 8
op 3 februari 2022 bestemming: Finland / Levi, reisperiode: januari 2022

Super mooie en gezellige reis, waar je alle activiteiten die je zou willen doen in Lapland, in een dikke week kan doen. Snowscooter, noorderlicht spotten (en ook een paar keer echt gezien), sauna, huskytocht, e-fatbiken, skiŽn etc. De groep is klein genoeg om ook zelf keuzes te maken of dingen te organiseren, naast de al georganiseerde activiteiten. Dit alles onder uitstekende begeleiding van reisbegeleider Andrť, die je ook de fijne kneepjes van het lokale Sami Jojken kan leren.

  • Algemeen 8
op 3 februari 2022 bestemming: Finland / Levi, reisperiode: januari 2022

Super mooie en gezellige reis, waar je alle activiteiten die je zou willen doen in Lapland, in een dikke week kan doen. Snowscooter, noorderlicht spotten (en ook een paar keer echt gezien), sauna, huskytocht, e-fatbiken, skiŽn etc. De groep is klein genoeg om ook zelf keuzes te maken of dingen te organiseren, naast de al georganiseerde activiteiten. Dit alles onder uitstekende begeleiding van reisbegeleider Andrť, die je ook de fijne kneepjes van het lokale Sami Jojken kan leren.

  • Algemeen 8
op 3 februari 2022 bestemming: Noorwegen / Sjusjoen, reisperiode: januari 2022

Mooie afwisselende reis, prachtige locatie en omgeving met heel veel leuke activiteiten!

  • Algemeen 8
op 2 februari 2022 bestemming: Noorwegen, reisperiode: januari 2022

Fantastische reis met leuke mensen en veel activiteiten waaronder de huskytocht, skiŽn, sneeuwschoenwandelen, bevroren waterval en met bobslee van de Olympische baan in Lillehamer!! Floris als reisleider was helemaal top: enthousiast, zorgde voor extra activiteiten en bracht ons overal veilig naar toe!! Deze reis is echt een aanrader!!

  • Algemeen 10
op 24 januari 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: januari 2022

Het was een geweldige Ďsneeuwíreis, met allemaal mooie buiten activiteiten met als hoogtepunt toch wel de tocht met de sneeuwscooter en de huskyís. Alles was prima geregeld, met dank aan oa Peter de eigenaar van de camping. Ook de groep was heel gezellig! Zelfs onverwacht het Noorderlicht nog mogen zien. Ik heb echt genoten. Klein nadeel: de week was tekort om alle activiteiten te kunnen doen 😉 En vanaf de luchthaven is het nog een eind rijden.

  • Algemeen 9
op 24 januari 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: januari 2022

Actieve groepsreis met een goed gevuld programma. Tijdens deze reis zijn we goed verzorgd en buiten de vaste dag activiteiten ook goed kunnen vermaken (met een gezellige groep).

  • Algemeen 10
op 24 januari 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: januari 2022

Ik heb genoten van deze toffe reis! Super mooie bestemming en gave activiteiten. Ook de groep was heel leuk, complimenten aan onze reisbegeleider Jasper! Op de camping was het verblijf en eten goed geregeld, het huisje was heel relaxt! Niet te vergeten de sauna en hottub waren een top toevoeging.

  • Algemeen 8
op 24 januari 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: januari 2022

Hele toffe week gehad in Zweden, vol met leuke activiteiten zoals de sneeuwscooter- en huskytocht, het skiŽn en de sneeuwschoenwandeling. Alles was goed geregeld en de groep was heel gezellig! Ik heb er van genoten en zou het zeker aanraden.

  • Algemeen 10
op 23 januari 2022 bestemming: Zweden / yttermalung, reisperiode: januari 2022

Super georganiseerd en een leuke reis met mooie activiteiten.

  • Algemeen 10
op 23 januari 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: januari 2022

Afgelopen week maakte ik met NoSun de 8-daagse winterreis naar Zweden. Het was fantastisch! Een prachtig, vol programma*, goede accommodatie bij fijne mensen (Peter, Hilje, Ivar en Niels van yttermalung camping; nogmaals bedankt!), een hele leuke groep en een gezellige reisleider (Jasper) die snapt hoe je zorgt voor een goede sfeer in de groep. …cht een aanrader deze reis.

*noorderlicht, schaatsen, worstjes bakken, sneeuwscooter, sauna, kampvuur, sneeuwschoenwandeling, snowboarden, hottub, huskytocht, ijskarten & langlaufen

  • Algemeen 10
op 23 januari 2022 bestemming: Noorwegen / SjusjÝen, reisperiode: januari 2022

Erg leuke vakantie gehad! De kleine groep zorgt al snel voor een relaxte, ongedwongen sfeer.
Fijne reisbegeleiding (Aukje) die je helpt bij activiteiten wanneer je dat nodig hebt. Als je nog nooit op wintersport bent geweest kun je gewoon mee. Het was top!

  • Algemeen 8
op 23 januari 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: januari 2022

Superleuke reis! De afwisseling in de activiteiten; iedere iets anders en heb veel nieuwe dingen gedaan. De accommodatie was echt top --> schoon, fijn huisje voor met ons drieŽn, de sauna op het terrein en de plaats waar vuur gestoken kon worden. Het voelde als een avontuurlijke vakantie terwijl het georganiseerd was. Leuke, enthousiaste reisbegeleiding en geweldige groep mensen! Echt genoten!

  • Algemeen 8
op 22 januari 2022 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: januari 2022

Prachtige actieve reis naar lava-eiland Lanzarote. Goed georganiseerd, en super reisleiding Barbara! Flexibel, meedenkend, top!
Hikes, Kajakken, Uitzichten, strand en wind! Ik heb genoten!

  • Algemeen 9
op 10 januari 2022 bestemming: Noorwegen / SjusjÝen, reisperiode: december 2021

De eerste groepsreis met NoSun was meteen raak. In een roes van gezelligheid, leuke activiteiten en prachtige landschappen vlogen de dagen voorbij. Voeg daar een van de leukste overgangen van oud naar nieuw aan toe en een fantastische gids, Dori, om alles in goede banen te leiden, dan kan je maar ťťn gevoel overhouden: hoe snel kan ik opnieuw vertrekken?

  • Algemeen 9
op 8 januari 2022 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: december 2021

Dit is een reis, die zeker wel voorzien is van enige "Sun"
Het zonnige eiland Lanzarote heeft alle ingrediŽnten voor een actieve week en dat is ook precies wat NoSun er van gemaakt heeft.
Een hele leuk week vol activiteiten, maar ook veel ruimte voor een relaxte tijd.

Goede appartementen als een mooie uitvalsbasis vlak bij de boulevard.
De reisbegeleidster was helemaal super.
Stond altijd voor je klaar met advies en tips en deed echt serieus de moeite om dingen te regelen.

En natuurlijk een hele leuke groep, met hele aardige mensen.
Geweldige tijd gehad.

  • Algemeen 9
op 8 januari 2022 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: januari 2021

Super vette activiteiten. Super vet weer. Super flexibele enthousiaste lieve reisbegeleiding Barbara. Bedden een echte nogo!!! Kortom iedereen naar Lanzarote met Barbara!!!

  • Algemeen 9
op 6 januari 2022 bestemming: Noorwegen / Sjusjoen, reisperiode: december 2021

We hebben een onvergetelijke reis achter de rug. Een heel fijne groep, een super reisbegeleidster, een geweldig landschap en een aangename afwisseling van activiteiten! De ideale reis om de overgang van oud naar nieuw te vieren. Als Dori (of de andere begeleidsters) het ziet zitten om opnieuw een paar Belgen mee te nemen, raden we deze reis ongetwijfeld aan onze vrienden aan!

  • Algemeen 9
op 4 januari 2022 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: december 2021

Mooie afwisselende reis qua activiteiten , super bestemming , goed apartement mooie centrale ligging tov centrum . uiteraard een hele gezellige groep hadden we 👍🏽

  • Algemeen 10
op 4 januari 2022 bestemming: Noorwegen / SjusjÝen, reisperiode: december 2021

Ik heb het gigantisch naar mijn zin gehad in Noorwegen. Voor mij de eerste keer naar de sneeuw en eerste keer op groepsreis dus ik had enige spanning vooraf. Die spanning werd op dag 1 al snel weggenomen door super goede begeleiding en goed geregelde activiteiten. De groep waarmee ik op reis mocht was ook fantastisch. Kortom was het keihard genieten in Noorwegen en ben ik inmiddels al opzoek naar een volgende groepsreis!

  • Algemeen 10
op 4 januari 2022 bestemming: Noorwegen / SjusjÝen, reisperiode: december 2021

Zet een paar 'bescheiden' Vlamingen bij een paar dolenthousiaste Hollanders . Drop ze allemaal op een avontuurlijke reis in Noorwegen . Voeg er nog een dolenthousiaste reisbegeleidster Dori erbij, en je krijgt een magische mix van groepsdynamiek, leute , verse lucht en nieuwe reisinzichten. No Sun organiseert No Nonsense - vakanties . Ervaar het helemaal, om het geweten te hebben ..! Het land is niet alleen magisch, de reis is geŽindigd met een knal . No Sun heeft het geregeld voor ons .. 😜 ..Prachtig ..!

  • Algemeen 10
op 4 januari 2022 bestemming: Noorwegen, reisperiode: december 2021

Geweldige reis! Zeer leuke groep, mooie leuke activiteiten

  • Algemeen 9
op 4 januari 2022 bestemming: Noorwegen / Sjusjoen, reisperiode: december 2021

Ik heb een geweldige vakantie gehad met NoSun, we hebben zelfs met de (super gezellige) groep oud en nieuw gevierd.
We deden leuke activiteiten die voor iedereen haalbaar zijn en de natuur was ontzettend mooi!

  • Algemeen 9
op 1 januari 2022 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: december 2021

De reis was goed georganiseerd met een diversiteit aan leuke excursies (hiken, duiken, mountainbiken, busrit enz.), maar ook de mogelijkheid om desgewenst iets anders te ondernemen of gewoon een dagje te relaxen aan het strand. Idem voor de maaltijden: voor elke dag was een goed en betaalbaar restaurant geregeld, maar zonder verplichting. Ik heb een topweek gehad!

  • Algemeen 9
op 2 december 2021 bestemming: Bonaire / Bonaire, reisperiode: november 2021

Deze reis naar Bonaire was echt super! Een week lang allerlei gave activiteiten gedaan, een hele leuke groep en heerlijk om in de winter de zon op te zoeken! Jasper als reisbegeleider heeft deze reis helemaal gemaakt, wat een topper!

  • Algemeen 10
op 2 december 2021 bestemming: Bonaire / Kralendijk, reisperiode: november 2021

Geweldige trip! Leuke activiteiten, gezellige groep reizigers, relaxte reisbegeleider (Jasper) en natuurlijk heerlijk weer. Kon niet beter!

  • Algemeen 10
op 2 december 2021 bestemming: Noorwegen / Trysil en Fulufjšllet n.p, reisperiode: augustus 2021

Ja waarom niet noSun is en blijft gewoon de beste reisorganisatie Alles altijd tot in de puntjes geregeld

  • Algemeen 10
op 2 december 2021 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2021

Ik reis al jaren, en ben met NoSun al 10 keer weggeweest. Ook deze reis was weer erg geslaagd. Mooie natuur, prima accomodatie en hele leuke activiteiten in de Zweedse natuur! En fijn om na 2 jaar zonder vakantie weer gereisd te hebben!

  • Algemeen 9
op 2 december 2021 bestemming: Zweden / yttermalung, reisperiode: september 2021

Alles goed geregeld
elke dag leuke activiteiten
Leuke verblijfplek
Goede reis begeleiding
Goed contact vooraf bij het boeken

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: september 2021

Leuke avontuurlijke reis door prachtig Noorwegen. 2 fantastische weken met een leuke kleine groep en een ervaren reisbegeleider.

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2021

Geweldige ervaring en een prachtige reis. De reisleider heeft er zeker voor gezorgd dat het meer was dan de geboekte reis. De reisorganisatie heeft een mooie reis georganiseerd en goed verzorgd langs prachtige bezienswaardigheden en mooie campings. Zeker een aanrader om te boeken naar Noorwegen met NoSun

  • Algemeen 10
op 2 november 2021 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2021

Prachtige groepsreis met NoSun! Super weer: regen viel snachts en we hebben 1 dag sneeuw gehad! Geweldige groep en hele leuke activiteiten. Met de jongste groep hebben we het heel gezellig gemaakt, en hebben al een spelletjesavond reŁnie ingepland staan. Dit was mijn eerste keer alleen met zo'n groepsreis (vroeger met familiereizen mee) en beviel heel goed . Ik heb heimwee naar Zweden maar kijk al uit naar een nieuwe reis volgend jaar!

  • Algemeen 10
op 1 november 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: oktober 2021

Heb een superweek gehad in de Eifel. Een allereerste ervaring met het reizen in groepsverband, met zo'n leuke groep is mij daarom als super bevallen. Een mooie mix en daarbij een mooie kleine groep heeft daarbij geholpen, om iedereen goed te leren kennen. Het heeft mij het reisvirus zeker weten opgeleverd.

Het was een heel mooi divers programma, waarbij voor ieder altijd de keuze was om een bepaalde activiteit te ondernemen. Van een mooi museum bezoeken, tot een prachtige wandeling over de Calmont klettersteig. In een woord prachtig. Ook door de diverse weerssituaties had de reisleidster altijd een mooi plan B kunnen regelen, daarnaast hebben we diverse type restaurants bezocht, waardoor er ook daarin voor ieder de keuze heel goed was, om te genieten van een goede maaltijd. Tot slot. Voor ieder, die niet te ver wil reizen, maar wel de nodige cultuur wil snuiven en actief wil zijn, is de Eifel een echte aanrader.

  • Algemeen 9
op 27 oktober 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: oktober 2021

Heerlijke week gehad met een mooie mix van actief, cultuur en ontspanning. Dit mede door onze goed voorbereide reisleidster die diverse leuke extra activiteiten / bij slecht weer alternatieven had en vooraf al gezellige restaurantjes had uitgezocht waar je lekker kon eten. Reizen in een kleine groep van actieve medereizigers maakte deze korte reis ook erg gezellig!

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: oktober 2021

Leuke actieve vakantie in de Duitse Eifel.
Een week lang gezellige activiteiten doen in een kleine groep. Voor iedereen fysiek prima te doen. Overnachtingsplekken waren prima. Reisleider had alles perfect geregeld, was flexibel en reed de hele week uitstekend.

  • Algemeen 8
op 24 oktober 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: oktober 2021

Mooie reis met veelzijdig programma. Door de weersomstandigheden is het programma wat aangepast. De eerste dagen veel gewandeld daarna kanoen en fietsen.
Door een bezoek aan een bierbrouwer op ongeveer 30 minuten rijden van Trier, vond ik de tijd in Trier wat aan de korte kant (ik had iets meer willen zien/doen).

  • Algemeen 8
op 24 oktober 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: oktober 2021

Een heerlijk weekje eruit in de Eifel, genieten van het buitenleven op een actieve manier. Een paar prachtige wandelingen gemaakt, waarbij iedereen het zo "zwaar" kan maken als je zelf wilt. Uit de hoge hoed van onze reisleidster Dori kwam bijvoorbeeld de klettersteig in de steilste wijngaard van Europa. Naast het wandelen was er ook nog genoeg tijd om wat cultuur te snuiven en mochten we lekker in de blubber spelen tijdens het mountainbiken. Het weer zat niet altijd mee, maar er waren gelukkig zat plan B opties. De accommodaties waren prima en 's avonds hebben we heerlijk gegeten in de vooraf uitgekozen restaurantjes. Deze week vloog helaas voorbij, maar ik heb ervan genoten.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: oktober 2021

Heerlijke vakantie gehad in de Eifel! Een week lang leuke activiteiten gedaan; wandelen, mountainbiken, rodelen en Trier bezocht. Genoten van het mooie weer en de gezellige groep. En dankzij de goede voorbereidingen van onze reisbegeleidster iedere avond heerlijk gegeten en vaak afgeweken van het 'reguliere' programma, omdat er veel goede andere opties werden aangeboden door haar. Kortom, een aanrader!

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2021 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2021

Geweldige plek, veel leuke en uitdagende activiteiten, met daarnaast voldoende tijd om van het zwembad en een drankje te genieten.

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2021 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2021

Weer een fantastische reis met iedere dag activiteiten.
Dit keer was het een groep van 11 + Andrť = 12 personen.

Op dag 1 hebben we meteen de Pico Ruivo, de hoogste berg van Madeira belokken.
Dag 2 was eigenlijk een rustdag, maar Andrť wist, zoals wel vaker, nog een leuke activiteit voor deze dag.
Een hike naar het meest oostlijke puntje van het ijland dat er kwa natuur heel anders uit ziet.
Ook dit was zeer de moeite waard.

Verder zaten we in een zeer luxe hotel met meerdere zwembaden, zowel binnen als buiten.
Ook een duik in de zee, met eventueel gehuurde snorkels behoorde tot de mogelijkheden.
Aangezien we iedere dag leuke activiteiten hadden en er ook van alles te doen was rond het hotel, was een week eigenlijk te kort.
De activiteiten bestonden uit: Wandelen, Klimmen, Mountainbiken, canyoning, de stad Funchal bezoeken, Jeep safari.

Ook dit keer was het weer een hele gezellige en best wel hechte groep.
Kortom, mocht je de zomer nog iets willen rekken en zin hebben in een actieve vakantie?
Dan is Madeira in het najaar met NoSun zeker de moeite waard.

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2021 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2021

Lekker afwisselende actieve vakantie met een leuke groep mensen. Al bij de eerste gezamenlijke lunch enorm gelachen en dat ging de hele vakantie door.
Een fijne reisleider (Andrť) die de groep goed aanvoelde en ruimte gaf om als nodig dingen net wat anders te regelen dan het officiŽle programma.
Een mooie locatie waar je na een activiteit ook nog lekker verkoeling in de zee of in ťťn van de zwembaden kon zoeken.

Kortom een aanrader!

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2021 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2021

Het was een fantastische reis. Prachtig eiland en de groep kon niet beter. Het was mijn eerste single groepsreis maar ik weet nu al dat ik vaker ga. Het aandeel van de reisleider was ook zeer prettig. Mengde zich in gesprekken en bleef eruit als dat gepast was. Overall heb ik een heerlijke week gehad en zou ik zo weer met deze groep mensen op stap gaan!

  • Algemeen 10
op 17 oktober 2021 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2021

Top vakantie gehad in SardiniŽ! Lekker sportief en actief. En in verhouding genoeg vrije tijd om te relaxen in een hangmat of je eigen plan te trekken, en dan alsnog met je reisleider en reisgenoten erop uit trekken voor een flinke strandwandeling en te genieten van lekker eten, ijsjes, een duik in het heerlijke zeewater en heel veel gezelligheid.

  • Algemeen 9
op 21 september 2021 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, Hotton, reisperiode: september 2021

Heerlijk om even een weekend erop uit te zijn. De activiteiten waren super, met name het mountainbiken vond ik er tof! Verder de mogelijkheid om kampvuur te maken was aanwezig en hebben we als groep dan ook met beide handen aangegrepen. Leuke spelletjes tijdens het kampvuur gedaan en marshmellows geroosterd:). Verder is de reisbegeleider Kirsten van vele dingen op de hoogte en kan ons gemakkelijk de weg wijzen. En ook flexibel, zodat de groep ook inspraak heeft op hoe bepaalde activiteiten ingericht kunnen en mogen worden. Erg genoten!

  • Algemeen 9
op 20 september 2021 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: september 2021

Een weekend naar de Ardennen met NoSun is zeker een aanrader wanneer je houdt van een actieve vakantie. Vooral de mountainbiketocht was super gaaf! En alles was helemaal top georganiseerd door reisbegeleidster Kirsten.

  • Algemeen 9
op 20 september 2021 bestemming: Duitsland / Duitse Eifel, reisperiode: september 2021

Alles was weer goed geregeld, we hadden een vol maar leuk programma, ook als er iets niet door kon gaan regelde Floris (reisleider) een alternatief en deed moeite om ervoor te zorgen dat het alsnog gedaan kon worden. hierdoor zijn we niet alleen in Duitsland geweest maar ook Limburg en Luxemburg. we hebben erg leuke activiteiten en mooie wandelingen gemaakt. zelf ben ik niet mee gaan mountainbike, dit is dan ook goed, Floris kwam met andere mogelijkheden voor degene die niet mee gingen mountainbike.
ik vond het erg leuk dat floris erg avontuurlijke is ingesteld en zoals wij het zeiden voor de snelste route gingen. ( maar of deze altijd sneller was ;)??) kortom een leuke vakantie gehad. En natuurlijk voor herhaling vatbaar.
Tot de volgende reis:)

  • Algemeen 10
op 19 september 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2021

Het was een ontzettend leuke en gezellige reis! Door het weer en de coronamaatregelen moest er soms het een en ander aangepast worden, maar daar draaide Floris zijn hand niet voor om! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
op 19 september 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2021

Heerlijk actieve reis, ook voor minder ge-oefende mensen.
Vol programma waardoor je je nooit hoeft te vervelen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen het soms wat rustiger aan te doen.

  • Algemeen 8
op 19 september 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2021

Ben een weekje weg geweest met een reis van NoSun. Heb een leuke en actieve vakantie gehad zonder problemen. Waarschijnlijk boek ik een volgende reis weer bij NoSun.

  • Algemeen 9
op 18 september 2021 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2021

Ik ga graag met een Nosun groepsreis mee i.v.m. de kleine groepen (tot 9 personen). Nosun heeft ook een groot aanbod aan reizen, er zit elk jaar wel een reis bij die mij aanspreekt.

Dit jaar ben ik 14 dagen naar Noorwegen geweest. Best een intensieve reis maar dat werd mij ook al wel duidelijk uit de reisbeschrijving op de website. We hebben veel gezien en gedaan en hebben ook vaak onze tentjes af moeten breken en op een andere camping weer opgezet.

De activiteiten die we hebben ondernomen waren heel leuk (o.a. een gletsjer hike, raften, hike naar de Preikestolen en hike naar Kjerag). Naast het 'vaste' programma van de reis was er ook wel ruimte om als groep zelf invulling te geven aan de reis, wij hebben er bijvoorbeeld voor gekozen om de gletsjer hike te gaan doen i.p.v. een lange zware wandeling die eigenlijk op het programma stond. We hadden een reisbegeleidster die hierin goed meedacht.

De Nosun groepsreizen zijn over het algemeen geen luxe reizen. Eten koken doe je als groep gezamenlijk met de kookmaterialen die Nosun aanlevert. Dat kan soms wel behelpen zijn (je moet vaak buiten koken en hebt maar 2 pitten enz). De tentjes zijn wel heel ruim.

  • Algemeen 8
op 18 september 2021 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2021

Wat was het gaaf om met zín negenen twee weken door Noorwegen te trekken!

Wat hebben we veel moois gezien en tofs gedaan. Wat was het een mooi afwisselend programma en wat hebben we een hoop, soms ook letterlijke, hoogtepuntjes gehad. Wat is de natuur in Noorwegen toch prachtig en wat is het er rustig. Wat hadden we een toffe groep en wat was Sanne een fijne reisbegeleider en chauffeur. Wat was het gezellig en wat hebben we gelachen met elkaar. Wat was het soms pittig, maar wat was het de moeite waard. Wat hebben we geboft met het weer dat niet beter had kunnen zijn en was het allemaal goed geregeld.

Het was genieten!!!

  • Algemeen 9
op 15 september 2021 bestemming: Bulgarije / Sofia, reisperiode: september 2021

Ik wilde er even tussenuit maar dan wel actief. Deze NoSun stedentrip naar Bulgarije heeft dat helemaal waar gemaakt. Een afwisselend programma met een leuke groep. Door de inzet van onze reisleidster Dori verliep het programma op rolletjes, er was zelfs nog ruimte voor extra activiteiten. Deze reis heeft voor ieder wat wils met veel culturele, actieve en culinaire hoogtepunten in en rondom Sofia.

  • Algemeen 9
op 8 september 2021 bestemming: Zweden, reisperiode: augustus 2021

De zweden reis (14 dagen) met NoSun is kleinschalig (6 personen), de reisbegeleider is echt onderdeel van de groep en hierdoor is er ook veel mogelijkheid in eigen inbreng en variatie op het programma.
Programma is afwisselend, wandelen in de natuur, mountainbiken, kanoŽn, quadrijden, elandensafari, steden bezoeken.. Ook de kampeerplaatsen zijn afwisselend van luxere campings als ook wild kamperen.
Door slecht weer kon de kano trip naar een onbewoond eiland voor een nacht wild kamperen niet doorgaan, dit is goed opgelost met de groep en begeleider door het programma te verschuiven en zo als nog op een andere locatie gekanoet en andere plek gekampeerd.
Al met al een vakantie die zeer goed bevallen is.
Enige minpunt is dat je aardig wat tijd in de bus zit aangezien Zweden een uitgestrekt land is.

  • Algemeen 9
op 6 september 2021 bestemming: Noorwegen / Trysil, reisperiode: augustus 2021

Erg leuke reis, met veel variatie in activiteiten. Fijn dat de organisatie en reisleidster flexibel waren waardoor we als groep aanpassingen hebben kunnen doen aan het programma. Wildkamperen ging lastig worden, en is dus niet door gegaan. Maar daardoor kwam tijd vrij om zelf raften toe te voegen.
Helaas was wel de reis naar de locatie anders als beschreven, waardoor dit veel langer duurde.
Al met al een leuke en mooie reis met een gezellige groep en reisleidster.

  • Algemeen 7
op 4 september 2021 bestemming: Noorwegen / Trysil, reisperiode: augustus 2021

Heerlijke eerste groepreis met NoSun. Geweldige groep; ontzettend veel gelachen ! De week goed begonnen met de tenten om middernacht opzetten in de stromende regen.De activiteiten waren leuk en voornamelijk de juving was een waar succes. Inge bedankt voor de organisatie ter plekke. Volgend jaar ben ik vast weer vd partij.

  • Algemeen 10
op 4 september 2021 bestemming: Noorwegen / Trysil, reisperiode: augustus 2021

Van begin tot eind genoten. Het was echt een actieve reis. Heel veel gedaan en gezien. De campingplek was prachtig. Reisbegeleiding was super. De groep was een fijn aantal mensen en met iedereen zijn wensen werd er rekening gehouden.

  • Algemeen 8
op 4 september 2021 bestemming: Noorwegen / Trysil, reisperiode: augustus 2021

De trip was erg mooi. Mooie camping aan het water met een goede tent die we van Nosun kregen. De andere materialen waren ook goed en voldoende.

Verder was er veel te bespreken omtrent de planning en activiteiten. De reisbegeleidster Inge was hier erg proactief in.

Daarnaast was het een erg leuke en gezellige groep wat natuurlijk ook deel uit maakt van de beleving.

  • Algemeen 9
op 2 september 2021 bestemming: IJsland / rondreis, reisperiode: augustus 2021

Fantastische ervaring! Mooie rondreis door IJsland met Floris als reisbegeleiding die echt veel bijzondere niet toeristische plekjes wist. Wij hadden prachtig weer wat alles nog iets mooier maakt.

  • Algemeen 9
op 2 september 2021 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2021

Het was echt geweldig! Reisleider Floris is enthousiast en voegt veel extra dingen toe aan het programma zodat je ook de nog niet ontdekte plekjes ziet. De reis is afwisselend en adembenemend mooi. Zelfs de actieve vulkaan, stromende lava en het Noorderlicht gezien. Actieve vakantie maar kwam toch uitgerust thuis.

  • Algemeen 10
op 1 september 2021 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2021

In augustus een ontzettend gave rondreis gemaakt van 15dagen door IJsland. Prachtig land met zeer indrukwekkende natuur. Eerste keer met Nosun, kan het iedereen aanraden: perfecte groepsgrootte & lekker actief programma. Reisleider Floris zorgde voor een reis met een gouden randje: ruimte voor veel flexibiliteit en we hebben daarnaast veel gave plekken Ďoff the beaten trackí gezien!

  • Algemeen 10
op 1 september 2021 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2021

Een fijne actieve vakantie gehad. Door Covid kon een activiteit niet door gaan, maar was al gauw in overleg met de groep een ander leuk alternatief geregeld door de begeleider.

Het programma.
- Grot biken: dit was een rustige (begeleide) fiets tocht door de mergel grotten met korte stops waarbij was over het verleden werd verteld. Toegankelijk voor elk niveau.
- Wandeling/hicken: door de bossen richting het drielanden punt. In totaal was de tocht 14 km heuvels op en af. Niveau kan zwaar aanvoelen als je niet veel wandelt. Goede ingelopen wandelschoenen is een aanrader.
- Kanoen: over de Maas. Afstand 14 km met de stroming mee, heerlijk weer maar wind tegen. Volgende keer zou de toch korter mogen.
- Klim park SnowWorld: erg uitdagend. Voor mensen die was minder durven maar wel willen proberen zijn er meerdere haltes waarop je kunt beslissen om te stoppen of door te gaan. Daarnaast zit in de prijs ook tokkelen en rodelen.
- E-chopper (vrije keus): Met de groep was besloten de laatste dag rond te toeren op een E-chopper. Fijne rustige dag na alle drukte.

Op de camping was een grote verbouwde overkapping aanwezig waar we met de gehele groep konden zitten (eten) bij slecht weer of als we savond nog wat langer wilde zitten met muziek en spelletjes.

Aldus een vakantie waarbij niet wordt stil gezeten maar wel voldoende tijd is om tot rust te komen.

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2021 bestemming: Duitsland / Duitsland, reisperiode: juli 2021

Reizen met Nosun staat garant voor heerlijk buiten zijn in een reisgroep met een comfortabele grootte. Naast de activiteiten is er genoeg tijd om samen spelletjes te doen, of om samen te koken. De reisbegeleider maakt deel uit van de groep, neem voortouw waar nodig, maar laat ook veel initiatief aan de reisgroep. Het is voor deze reis handig als je wat weet over wandelschoenen en outdoor kleding, maar dat kun je ook gewoon vragen aan de mensen op kantoor.

Deze reis vond plaats in 2 gebieden. We vertrokken vanuit Arnhem, een plaats makkelijk te bereizen via OV. Voor mij een gelukje dat ik er zelf ook woon. Het eerste deel was in de omgeving van Monreal en was vooral op wandelen gericht. Voor iemand met een normale conditie waren deze wandelingen goed te doen. Erg mooie uitzichten, onder andere rondom bergmeren, en natuurlijk ook het rodelen!

Het tweede deel, in omgeving van Monschau, was meer gericht op kanoŽn en mountainbiken. Dit vond ik zelf wat zwaarder, maar ook prima te doen. Helaas was er tijdens dit deel van de reis voor ons erg veel regen. Maar dat hoort ook een beetje bij actief op vakantie. Prima reis, met prima onderkomen en organisatie. Een warme aanbeveling voor een actieve reis dichtbij Nederland!

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2021 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2021

Actieve en afwisselende groepsreis. De campings lagen in prachtige gebieden. Mooie wandelingen gemaakt, afgewisseld met leuke andere (actieve) activiteiten. Maar ook zeker tijd om te relaxen. Aanrader!

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2021 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2021

Het was een gezellige week met leuke activiteiten en genoeg vrije tijd voor jezelf als je dat wou.

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2021 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2021

De reis naar Valkenburg was mijn tweede reis met NoSun. Zoals verwacht was de vooraf verstrekte informatie duidelijk en volledig, dat maakt het voorbereiden op de reis een stuk makkelijker. Wat ik ook een pluspunt vind is dat je vooraf al kennis kunt maken met andere reisgenoten uit de groep, op die hiervoor speciaal ingerichte pagina. De reis zelf was goed georganiseerd, bij aankomst stonden onze tenten al klaar (met dank aan de vorige groep en de reisbegeleider haha) en werden we opgewacht door de reisbegeleider. We hebben tijdens deze reis veel activiteiten gedaan waaronder grotbiken, kanoŽn, klimmen in een klimpark en wandelen. Hele diverse en uitdagende activiteiten. Ik vond persoonlijk grotbiken het leukste, dit is iets wat je normaal namelijk niet echt snel doet. Dat vind ik dus ook het leuke aan de reizen van NoSun, dat je kennis maakt met activiteiten die je niet dagelijks voorbij ziet komen. De reisbegeleider heeft ons tijdens de reis goed geÔnformeerd over wat we iedere dag gingen doen en heeft hierin ook onze meningen en keuzes meegenomen, er was namelijk ook voldoende vrijheid om aan te geven wat je zelf nog graag zou willen doen. Onze reisbegeleider was heel sociaal en betrokken, 's avonds deed ze ook gezellig mee met een spelletje en een gezellig gesprek ging ze ook niet uit de weg. Kortom, een hele leuke reis en een fijne reisorganisatie, ik zou zeker weer boeken bij NoSun!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2021 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2021

Op je 58e voor het eerst kamperen met 10 onbekende mensen, voelt als buiten je comfort zone treden. Hoewel het weer niet altijd meezat, heb ik volop genoten van de activiteiten en vooral ook van mijn reisgenoten. Het was een gevarieerd gezelschap in leeftijd en ook in achtergronden, maar we deelden al snel onze levenservaringen. Heel bijzonder maar ook heel mooi. Het was fantastisch om elke dag actief bezig te zijn, de reisbeleidster vormde samen met ons een team, niets moet, alles mag. Kortom mijn eerste ervaring met No Sun was top en smaakt zeker naar meer

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2021 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2021

Heel mooie reis gehad naar Zweden. Onwijs mazzel gehad met het prachtige weer en in korte tijd veel van het land gezien. De quadtocht, elandsafari en het overnachten op een onbewoond eiland na een kanotocht waren toch wel echt de hoogtepunten van de reis.
In 2 weken helemaal naar Fulufjšllet is wellicht iets te veel van het goede (te veel uren in het busje), waardoor je al snel het idee hebt met de terugreis bezig te zijn.
Desondanks ontzettend genoten van het prachtige land, goed gezelschap en de mooie meertjes waar we aan gekampeerd hebben. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2021 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juli 2021

Dit jaar voor de vijfde keer met noSun op pad geweest. Na SardiniŽ, Mallorca, KroatiŽ en Zwitserland was nu Oostenrijk aan de beurt. Het vele buiten zijn, de toffe activiteiten en leuke medereizigers maken van elke reis een feestje. Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende noSun reis!

  • Algemeen 9
op 2 december 2020 bestemming: Finland / Lapland, reisperiode: januari 2020

Een geweldig land en ontzettend mooie natuur. Alleen was de reisleider/begeleider een erg onaangename man. Het leek alsof hij meer een van de reizigers was dan een leider, volledig mee profiteren zonder iets voor de groep te regelen. Verder werd ons van alles belooft aan het begin van de reis (wat op de site van NOSUN staat) maar kwam dat niet allemaal naar voren.
Ons begeleider had geen zin om extra moeite te doen 's avonds om met ons op zoek te gaan naar het Noorderlicht. Je bent maar 1 keer in zo'n mooi gebied en dan wil je alles op alles zetten om dit Noorderlicht te zien, maar niks werd gestimuleerd.
Dit heeft onze reis erg beÔnvloed. Je betaald er een hoop geld voor en dan is dit niet wat je verwacht.

  • Algemeen 3
op 1 november 2020 bestemming: Duitsland / Eiffel, reisperiode: oktober 2020

Goed georganiseerd, voldoende eigen inbreng, uitstekende reisleiding!

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2020

De reis was goed georganiseerd en het hotel was goed. We mochten in het hotel van alle faciliteiten gebruik maken en dat waren er nogal wat. De activiteiten waren divers en op de groep afgestemd. De reisgroep was erg gezellig. Vakantie op dit eiland is echt een aanrader! Echt een topvakantie gehad!

  • Algemeen 8
op 26 oktober 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2020

Mooie reis, goed georganiseerd

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Voor mij de eerste groepsreis. Reis was goed geregeld en verzorgd. Aandacht voor wat we als groep wilde, rekeninghoudend met ieder individueel. Maximale gehaald uit de wisselende weersomstandigheden.

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Een mooie najaarsreis met zowel sneeuw als zon. Leuke camping met een heel gastvrije eigenaar. Aangezien het oktober was werden we ook nog eens getrakteerd op sneeuw. De activiteiten zijn actief, divers en het gebied leent zich er perfect voor.

Jammer dat de drank zo duur is in Zweden.

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Een actieve, gevarieerde reis met als uitvalsbasis de Yttermalungse camping.
Quadrijden, fatbiken, paardrijden of wandelen door de Zweedse bossen, voor ieder wat wils! Sommige activiteiten zitten op een stukje rijden van de camping. Door de actieve inzet van de reisbegeleider hebben we naast de geplande activiteiten ook nog wat extra activiteiten kunnen doen op de terug weg van de activiteiten.

  • Algemeen 8
op 25 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Het was een super vakantie. Goed geregeld mooie natuur, verrassend met sneeuw. De alternatieve Activiteiten waren minstens zo leuk als de andere. Ik heb genoten!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Dit was mijn tweede reis met noSun en weer een leuke vakantie gehad! Er werd vooraf duidelijk gecommuniceerd over aangepaste reismaatregelen en de voorbereidingen die je moest nemen voor vertrek. Onze dagprogramma's hadden een fijne afwisseling tussen ontspannen actief en actief ontspannen ;) De georganiseerde activiteiten zijn leuk en origineel en daarnaast is er ruim de tijd voor ontspanning. Onze reisbegeleiders Jasper en Tjalyna bleken ook nog eens hele gezellige mede reizigers te zijn, terwijl ze op de achtergrond alles prima geregeld hadden. De enige reden om niet al te positief over noSun te zijn is dat je wilt voorkomen dat je volgende reis al volgeboekt is voordat je hebt ingeschreven...

  • Algemeen 10
op 30 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Zweden is een fantastisch mooi land! Veel natuur en vooral in de herfst mooie kleuren en met geluk spot je nog dieren. Deze reis had ik voor de eerste keer bij NoSun geboekt. Het programma met gevarieerde activiteiten sprak mij erg aan, actief bezig zijn en veel zien van de omgeving. De reis was precies omschreven zoals op de website is vermeld. Geen verrassingen dus. De reisbegeleiding (Jasper en Tjalyna), in dit geval twee reisbegeleiders vanwege twee kleine groepen waren deskundig en gezellig. Verder was alles prima verzorgd op de camping Yttermalung. Wat mij verder aanspreekt is dat men bij NoSun kijkt naar wat wel kan indien iets niet mogelijk is. Al met al is deze reis zeker aan te raden. NoSun, tot de volgende reis!

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Goed geregelde reis. Leuke reisbegeleiding (Jasper en Tjalyna, wat een goed duo :) ) Ze moesten wel even werken voor die 5 sterren maar het is ze gelukt hoor. Hoogtepuntje is wel de ik vertrek soap. En dit pas kenbaar maken nŠdat je bij de betreffende paardenranch geweest bent...

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Wat een reis! Alles klopte. De omgeving, het weer, de activiteiten, de camping, mijn medereizigers. Extra complimenten voor de reisleiding door Jasper en Tjalyna. Kanjers!

Als je de kans hebt om de najaarsreis van NoSun nog eens te boeken, twijfel dan niet. Zweden in het najaar is iets bijzonders.

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Alles was perfect in orde, we hadden niks om over te stressen. Info en paklijst vooraf waren goed. De dagindeling was relaxed en de activiteiten waren erg leuk en uitdagend. Ik vond het fijn om met 2 groepen en 2 reisbegeleiders op pad te zijn, maar ook om af en toe per groep dingen te doen. Jasper en Tjalyna hielden een goede mix van serieus en grappig zijn, waardoor iedereen zich wel op zijn gemak voelde. We waren een leuke club met zn allen!

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Erg leuke vakantie met gevarieerde activiteiten en zoals gewoonlijke met NoSun vakanties erg flexibel in wat je wilt doen. Ook de camping waar je verblijft is erg goed met goede faciliteiten en vriendelijke eigenaars. Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 28 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Heb een super mooie week gehad in Zweden. Jasper is een goede en gezellige reisleider.

  • Algemeen 9
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / yttermalung, reisperiode: september 2020

Zoals nosun betaamd. Goede en duidelijke informatie. Dit was een nieuwe reis. Goed programma. De reisbegeleiders doen gewoon mee in de groep, maar staan er wel als het moet en namen hun verantwoordelijkheid. Ze geven de reizigers de ruimte om zelf dingen te kunnen ondernemen

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende