Reviews over NoSun Groepsreizen

Pagina 1 van 5 met 439 resultaten

op 7 september 2023 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: augustus 2023

Wat is Schotland prachtig! En wat een mooie route hebben we afgelegd. We hadden pech met het weer; zelfs de Schotten vonden het veel regen. Helaas kon daardoor een aantal activiteiten niet of alleen aangepast doorgaan. Dat was jammer, maar gelukkig waren er voldoende alternatieven en Dori speelde daar snel en praktisch op in. De groep was fijn en wat is het toch heerlijk om samen te kamperen. Ik heb erg genoten van het mountainbiken, de 'Harry Potter spoorbrug', de extra rondleiding in Marie Saint Close en de sprookjesachtige uitzichten (+ regenbogen!) tijdens wandelingen en vanuit de bus. Wat mij betreft mag het bezoek aan Edinburgh Castle uit het programma worden geschrapt, omdat het daar onprettig druk is. En hoe leuk is het wanneer de reisbegeleider verstand heeft van paddestoelen en je dus de cantharellen die je plukt 's avonds door de noedels kan gooien?! Al met al dus een fantastische tijd gehad. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 4 september 2023 bestemming: Schotland, reisperiode: augustus 2023

Voor het eerst met NoSun op pad: rondreis van 2 weken door Schotland. Misschien waren mijn verwachtingen te hoog gespannen. We zaten met 9 personen in een busje gepropt. De tent waarin we moesten koken en eten was vťťl te klein: we zaten met onze rug tegen het tentdoek. Met regen (en kans op regen in Schotland is groot hebben we ervaren) echt niet fijn. 's Avonds om het kampvuur of in een pub was niet mogelijk en samen in de eettent was haast niet te doen. Slaaptentjes waren ook erg klein. Zou 3 persoons moeten zijn. Mijn eigen 2,5 persoonstent is ruimer. Aankleden en je rugzak inpakken vroeg letterlijk en figuurlijk om flexibiliteit.
Op de meeste campings waren echt wel plekken met elektriciteit, maar niet voor ons. Nu moesten we 's ochtends op een 2-pitter eerst water koken voor koffie en thee (duurde erg lang. Waarom geen waterkoker en elektriciteit bij de eettent?) en daarna konden we pas eieren met spek en bonen bakken.
Ben Nevis staat als activiteit genoemd, maar deze wordt vanwege het weer bijna nooit beklommen. Wel andere wandelingen gemaakt en die waren echt wel mooi en ook wel uitdagend. Schotland is gewoon prachtig!
Whiskyproeverij was bij een nieuwe brouwer. Erg interessant verhaal, mooi bedrijf, maar slechts 1 (jonge) whisky kunnen proeven.
Wat betreft de bootreis: denk dat het boeken van een 1- of 2-persoonshut een mooie extra optie zou zijn. Met 4 personen (en een hoop bagage) in 1 hut was geen prettige ervaring. Ik had graag iets meer betaald voor een eigen hut.

Al met al: Schotland is prachtig. Dit was een aardige kennismaking, maar een volgende keer ga ik met een camper en m'n hond. Gezelschap vind ik dan wel op de camping en in de pub. ... Lees meer

  • Algemeen 7




op 4 september 2023 bestemming: Schotland, reisperiode: augustus 2023

Was super mooi land goed verzorgd door de reisbegeleiding al er iets niet door kan gaan dan was er een oplossing voor om wat anders kunnen doen ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2023 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: augustus 2023

Eerste keer op groepsreis! Heerlijke actieve rondreis door westelijke deel van Oostenrijk. Twee hele mooie weken gehad! Super gezellig groep en mega mooi weer. Eigenlijk iets te warm! Maar daar ga ik niet over zeuren.
Hike dagen in bergen waren het mooist! Daarnaast super leuke water activiteiten (canyoning, raften, zwemmen). Dag met mountainbiken was iets minder. Maar dat was snel vergeten met alle andere leuke dingen.
Reisbegeleidster was ook super! Professioneel waar het moest, daarna weer lekker ontspannen en relaxed. Zelf op de dagen met veel auto rijden zonder airco met 35 graden bleef ze gezellig. Geen airco in de auto is ook wel het enigste wat beetje tegen zat deze reis.
Echt genoten!

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2023 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: augustus 2023

Het was een super mooie reis met een afwisselende activiteiten en evengoed veel vrije tijd en hele goede reisbegeleiding

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2023 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: augustus 2023

Veelzijdige rondreis, prachtige hikes, top begeleiding, hele gave groep, kortom veel vakantieplezier.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2023 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: augustus 2023

Dit was een top reis vol met mooie activiteiten en zeer goede begeleiding. Dit was de zoveelste reis via NoSun en het blijft altijd goed

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2023 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: augustus 2023

Wauw wauw wauw! Wat heb ik echt ontzettend genoten van deze reis naar Oostenrijk. Alles klopte. Het weer, de natuur, de prachtige activiteiten, onze fijne groep en reisbegeleider Barbara. Ik vond het echt zo mooi. Het is veel te snel voorbij gegaan! En dat is altijd het jammere als het zo leuk is, je knippert met je ogen en het is voorbij. Gelukkig hebben we de fantastische foto's nog!

Barbara Is een topper en weet precies wat je nodig hebt om er fijne weken van te maken voor iedereen. Heel fijn!

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2023 bestemming: Schotland, reisperiode: augustus 2023

Fantastische reis door het prachtige Schotland. De reisafstanden waren goed te doen, de campings prachtig (met uitzondering van de midges, wel veel gelachen om onze netjes) en onze reisleidster Dori wist de mooiste wandelingen te vinden, het beste weer uit te zoeken en hield ons een beetje in het gareel ;-). Enorm veel gelachen met de groep, nieuwe spelletjes geleerd en grenzen verlegd met onder de beklimming van de Ben Nevis. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2023 bestemming: Schotland, reisperiode: augustus 2023

Ontzettend genoten van de rondreis door Schotland. Uitstekend begeleidt door No Sun begeleidster met veel enthousiasme, flexibiliteit en improvisatievermogen. Prachtige wandelingen, heerlijke fietstocht en super Gorge Walking gedaan. Topreis!

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2023 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2023

Heerlijk onbezorgd kunnen genieten van actieve vakantie. We hadden een gezellige groep met topbegeleiders. Voor een organisatie die noSun heet, hebben we voor Noorse begrippen volgens mij best een hoop zon gezien.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2023 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2023

Noorwegen wat een super mooi land, Dankzij Nosun en de reisbegeleiders een mooie vakantie gehad. Dankzij de flexibiliteit van iedereen oa. de reisbegeleiders hebben ze de planning vanwege het weer omgegooid zodat we alle hoogte punten van dit mooie land hebben kunnen zien.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2023 bestemming: Noorwegen / Zuid West, reisperiode: juli 2023

Ik geef niet snel hoge cijfers (een 10 zal ik niet geven), maar mijn eerste reis met noSun, in dit geval naar Noorwegen, is een hoog cijfer meer dan waard. Deze reis was een mix van nieuwe mensen ontmoeten, een fantastisch mooi land, erg mooie wandelingen naar de hoogte punten van Noorwegen, reis dagen door de Fjorden en het binnenland. En een strakke begeleiding van noSun die op bij slecht weer juist weer flexible genoeg was om het programma helemaal om te gooien.
Het weer in Noorwegen is een onzekere factor, en het is goed om het pak lijst te volgen.
Anyway, het was een top vakantie.

  • Algemeen 8
op 7 augustus 2023 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: juli 2023

Wat een supermooie reis! Mooi land, leuke groep mensen en fijne reisbegeleider (Jasper). Er werd goed gekeken naar de groep en wat er nodig was. De weersomstandigheden werden steeds gecheckt, waardoor we op de juiste momenten aan de wandel waren. Knap hoe alles werd geregeld. Echt een aanrader om mee te gaan!

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2023 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2023

De reis heeft nagenoeg geheel aan mijn verwachtingen voldaan.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2023 bestemming: Noorwegen / Rondreis Zuidwesten, reisperiode: juli 2022

De reisbegeleiders Barbara en Jasper zijn zowel zeer professioneel als persoonlijk betrokken. Ze doen er alles aan om ons reisgenoten zoveel mogelijk hoogtepunten te laten beleven. Daarbij zijn ze eerlijk over verwachtingen en beloftes en schromen niet om je heel vroeg uit je slaapzak te trommelen met als doel een onvergetelijke ervaring later op die dag. Zonder de voorbereiding, begeleiding en flexibiliteit van NoSun was deze reis nooit zo perfect geweest.

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2023 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2023

Fantastische reis met alle hoogtepunten die je echt niet wilt missen, maar ook tuimte voor flexibiliteit in overleg met de groep. Alled was top geregeld. Fijne reisbegeleidster, die zorgde dat wij zorgeloos konden genieten. De tentjes hadden van mij wel wat ruimer/hoger gemogen.

  • Algemeen 8
op 7 augustus 2023 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: juli 2023

Fantastische reis door het Zuiden van het prachtige Noorwegen. Door het slechte weer en het reizen de eerste dagen (ferry+busje) kwam de reis een beetje traag op gang (voor NoSun-standaarden!) Maar onze reisbegeleiders gooiden de planning moedig om en we hadden een onwijs leuke, mooie en actieve vakantie!

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2023 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2023

Prachtige rondreis in een bijzonder mooi land. Soms waren de reisdagen lang, de hikes maakten veel goed! Door het creatieve nadenken en flexibele handelen van de reisleiding, veel gezien en gedaan!

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2023 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2023

De 15-daagse rondreis door IJsland was fantastisch. De natuur is er prachtig (die ontdek je door er doorheen te rijden/wandelen) en de activiteiten tof en afwisselend (o.a. raften, walvissen spotten, hike op de gletsjer, bezoek Blue Lagoon). Je maakt best wel wat kilometers. Tussendoor was er regelmatig een stop om iets te bekijken. Hierdoor was het reizen goed te doen. Er was een standaard programma, maar het was mogelijk om, in overleg, van het programma af te wijken en in te spelen op wensen van de groep (wij wilden bv. graag de vulkaan bekijken. Dit werd geregeld). Ik heb dat als zeer prettig ervaren. Dit kwam mede door reisbegeleider Dori. Zij regelde/stelde dit soort dingen voor, was onderdeel van de groep, zorgde dat we veilig en op tijd van A naar B kwamen en je merkte dat ze ervaring had.
Mocht je, met een klein gezelschap, in een korte tijd veel herinneringen willen maken en het land willen zien, dan is deze reis via noSun een dikke aanrader!

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2023 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2023

Het was eenmprachtigecreis! Noorwegen is een geweldig land met zoveel mooie natuur. NoSun heeft mij gebracht naar de mooiste plekken onder de fantastische begeleiding van Barbara en Jasper. Twee enthousiaste begeleiders die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de reiziger krijgt te zien waar je voor bent gekomen.

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2023 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2023

De reis was super goed verzorgd echt een aanrader.

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2023 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2023

Een mooie rondreis door zuid Noorwegen. Met het cruiseschip naar Noorwegen gevaren. Er zijn een aantal mooie hikes gemaakt. De reisbegeleiders hielden rekening met het weer en probeerden de buien te ontwijken met onze flexibele route. Dit is grotendeels gelukt. Na 2 weken moe maar voldaan. Veel gezien van dit mooie land.

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2023 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2023

Een geweldige actieve vakantie met prachtige wandelingen naar de hoogtepunten van Noorwegen voor wandelaars als Kjeragbolten, Preikestolen en Trolltunga en een spannende raft ervaring op het einde. We hadden een supergezellige groep met mensen van begin 30 tot eind 50 met heel veel lol onderling. Je moet wel tegen een buitje op zijn tijd kunnen maar verder is Noorwegen een prachtig land en met de vele fjorden uniek in Europa. NoSun begeleider Jasper heeft het programma een paar keer omgegooid zodat we, ondanks het slechte weer eerder, toch nog een prachtige ervaring hadden met een wandeling naar de Kjeragbolten.

  • Algemeen 8
op 4 augustus 2023 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2022

Zeer mooie uitzichten gehad en geweldig hoe alles gepland kon worden. een top vakantie gehad! Goede aanpassingen vanwege het weer. Een vakantie om nooit te vergeten. Gezellige groep en begeleiders die duidelijk zijn over hoe en wat, en openstaan voor opties of andere plannen

  • Algemeen 10
op 4 augustus 2023 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: juli 2023

Leuke begeleiders en de reis ondanks de wisselvallige weersomstandigheden in goede banen geleid. Beter hadden we het niet kunnen hebben!

  • Algemeen 9
op 24 juni 2023 bestemming: , reisperiode: juni 2022

Super reis!! 8 dagen rondreis. Veel verschillende activiteiten gedaan van wandelen, kayakken, cultuur snuiven tot wandelen. Leuke kleine groep, goede begeleiding en mooi weer 🌞. Kan het iedereen aanraden!

  • Algemeen 9
op 23 juni 2023 bestemming: , reisperiode: juni 2023

Ten eerste onverwachts super mooi weer. We hadden een flexibele en goede begeleider met een uitstekende planning. Waardoor je op een dag actief bent en kunt ontspannen; je natuur en cultuur elke dag combineert.
Aanraders: Derry, Titanic museum en the great causeway

  • Algemeen 8
op 20 juni 2023 bestemming: / Rondreis, reisperiode: juni 2023

Een fijne combinatie van natuur (oa. Giant's causeway) en cultuur (oa. (London-)Derry), dat met het beste weer dat Noord-Ierland ooit heeft gehad (hele week 25 graden, twee kleine buitjes) en een gezellige groep maakte het tot een geweldige 8 dagen.

  • Algemeen 9
op 20 juni 2023 bestemming: , reisperiode: juni 2023

Perfecte combi sportief en relax

  • Algemeen 10
op 18 juni 2023 bestemming: Ierland, reisperiode: juni 2022

Met een gezellige groep een hele leuke reis gehad met afwisselend mooie natuur en cultuur.

  • Algemeen 9
op 31 mei 2023 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: mei 2023

Zoals gewend van Nosun, top geregelde vakantie, met leuke begeleiding. Volgepakt weekend met activiteiten, mooie mountainbike en kajak tocht, goed om de omgeving mooi te zien. Laatste dag nog een wandeling gedaan. Waarna een weekend dan toch wel weer snel voor bij is.

  • Algemeen 9
op 7 mei 2023 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: mei 2023

KroatiŽ is een divers land. De wandelingen waren mooi. Split als afsluiter zorgde voor een optimaal vakantiegevoel.

  • Algemeen 8
op 6 mei 2023 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: april 2022

Veel hiken, daar hou ik van. Veel verplaatsen van locatie past toch minder bij mij (wist ik wel vooraf). Fijne reisbegeleider. Veel vrijheid. Goed georganiseerde reis! Ook de aanpassingen op het laatste moment en meedenken wanneer dingen niet doorgingen, was heel fijn!

  • Algemeen 8
op 6 mei 2023 bestemming: / Multiple, reisperiode: april 2023

Super leuke reis. Alles goed geregeld zelfs nadat er door regenval een activiteit niet door kon gaan. Was een hele gezellige reisgroep met een super toffe reisleider. Zal deze vakantie zeker aanbevelen.

  • Algemeen 9
op 6 mei 2023 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: april 2023

Super leuke activiteiten en begeleiding! Actief, maar toch relaxed

  • Algemeen 9
op 6 april 2023 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: maart 2023

Mijn eerste ervaring met Nosun, maar wŠt een ervaring.

Een winterreis naar Zweden met geweldige activiteiten; langlaufen, schaatsen, skiŽn, sneeuwscooter rijden, husky tocht, ijskarten en met de sneeuwschoenentocht naar een houthakkershutje in the middle of nowhere.
Overnachten op camping Yttermalung waar Peter en Hilje ons in de watten gelegd hebben. Mooie huisjes waar een gezin van 4 prima in kan. Voor een groepsreis is met z'n tweeŽn wel het maximale, omdat anders iemand totaal geen privacy heeft. Drie heerlijke maaltijden per dag, een sauna en hottub. Wat wil een mens nog meer?

Nou een hele leuke reisleider! En laat Bregje dat nou nťt zijn! Bregje weet van een stel individuen een groep te maken, ziet iedereen en is een geweldig mens van binnen ťn buiten! Mede dankzij haar heb ik een geweldige week gehad, waarin we met elkaar heel hard hebben gelachen, goede gesprekken hebben gehad en geweldige activiteiten hebben gedaan. Een week om niet meer te vergeten. Zeker omdat Bregje ook nog het Noorderlicht wist te regelen ;-)
Bedankt Bregje, Peter, Hilja en mijn geweldige leuke reisgenoten. Het was een top reis.

  • Algemeen 9
op 6 april 2023 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: maart 2023

Mijn eerste ervaring met Nosun, maar wŠt een ervaring.

Een winterreis naar Zweden met geweldige activiteiten; langlaufen, schaatsen, skiŽn, sneeuwscooter rijden, husky tocht, ijskarten en met de sneeuwschoenentocht naar een houthakkershutje in the middle of nowhere.
Overnachten op camping Yttermalung waar Peter en Hilje ons in de watten gelegd hebben. Mooie huisjes waar een gezin van 4 prima in kan. Voor een groepsreis is met z'n tweeŽn wel het maximale, omdat anders iemand totaal geen privacy heeft. Drie heerlijke maaltijden per dag, een sauna en hottub. Wat wil een mens nog meer?

Nou een hele leuke reisleider! En laat Bregje dat nou nťt zijn! Bregje weet van een stel individuen een groep te maken, ziet iedereen en is een geweldig mens van binnen ťn buiten! Mede dankzij haar heb ik een geweldige week gehad, waarin we met elkaar heel hard hebben gelachen, goede gesprekken hebben gehad en geweldige activiteiten hebben gedaan. Een week om niet meer te vergeten. Zeker omdat Bregje ook nog het Noorderlicht wist te regelen ;-)
Bedankt Bregje, Peter, Hilja en mijn geweldige leuke reisgenoten. Het was een top reis.

  • Algemeen 9
op 21 maart 2023 bestemming: Zweden / Malung, reisperiode: maart 2023

Hele leuke actieve reis, gezellig gezelschap en fijne vriendelijke en open reisleider die iedereen erbij betrekt en enthousiast is. Gastvrije campingeigenaren, fijn verblijf, kortom een aanrader!

  • Algemeen 8
op 20 maart 2023 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: maart 2023

Reis al redelijk wat aantal keren met NoSun, en de organisatie is iedere keer top. Goede communicatie en bereidheid voor ondersteuning. De locaties zijn allemaal prachtig en goed uitgezocht.

Zo ook bij deze reis. We verbleven op de camping van Yttermalung in simpele maar wel leuke en warme stuga's, ideaal voor een gezin (van 4) of 2 reizigers bij groepsreizen. Bij 3 reizigers is minder vanwege de verdeling van de ruimtes, dit heb ik gemerkt in de groep waarmee ik op reis was. Ontbijt en avondeten helemaal super geregeld door de (Nederlandse) eigenaren van de camping, Peter en Hilje. Ze zijn heel aardig en je kan er ook goed mee praten en lachen. Op het terrein is ook een sauna en een hottub, helemaal top. Het gebied is er heel erg mooi in de winter met veel sneeuw. En met een beetje geluk heb je hier ook nog het noorderlicht.

De activiteiten die we gedaan hebben ook allemaal goed geregeld en super leuk. Het helpt dan ook als je een groep hebt welke goed met elkaar kan opschieten en gezellig is, wat in mijn geval dus was. De volgende activiteiten zaten allemaal in het programma: sneeuwscooter, sneeuwwandeling, sledetocht, skiŽn, ijskarten, schaatsen en langlaufen. De overnachting in het houthakkershutje was superleuk en heel gezellig! Dit moet je echt ervaren en hoop dat dit niet uit het programma zal verdwijnen. Samen met de sneeuwschoenwandeling hier naartoe was dit de highlight van mij voor deze reis. Prachtig en leuk skigebied, hier hou je zeker jezelf echt wel een dag (misschien zelfs 2) goed bezig.

Als reisleider hadden wij Bregje mee. Een leuke, lieve, fantastische en gezellige meid! Heel heel jong, maar echt alsof ze al jarenlange ervaring heeft. Ze heeft fantastisch voor ons gezorgd. Elke dag ons naar de bestemmingen gereden zonder problemen. Bij het houthakkershutje alle pizza's gemaakt en gebakken. Zorgde voor goede en open sfeer in de groep. Echt een schot in de roos voor deze reis.

Super superbedankt Bregje! En ook bedankt NoSun, Peter en Hilje! Deze reis valt bij mij in 1 van de beste vakanties.

  • Algemeen 9
op 17 januari 2023 bestemming: ItaliŽ / Val di Fassa, reisperiode: januari 2023

Prachtige skireis naar de Dolomieten. Lekker weekje skiŽn met gelijkgestemden. Fijne groep met skiliefhebbers en we konden goed met elkaar lachen. Mooie skitochten gemaakt bij de Sella Ronda. De reisbegeleider was zeer goed voorbereid en hielp iedereen waar nodig. Kon ook nog is heel goed koken (handig! ;)) Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
op 16 januari 2023 bestemming: ItaliŽ / Val di Fassa, reisperiode: januari 2023

Erg mooie omgeving in de Dolomieten. Goede begeleider die inspeelde op de groep (En ook erg lekkere sausjes kan maken ;-)). Heerlijke ontspannen sfeer in de groep.

  • Algemeen 9
op 14 januari 2023 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: december 2022

De activiteiten waren leuk, Hadden er meer mogen zijn. Ligging van huisje was wel jammer zodat ke alles met de auto moest doen. De hygiŽne had wel wat beter mogen zijn.
Veder prachtig eiland!!

  • Algemeen 7
op 12 januari 2023 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: januari 2022

Het was een actieve reis met voldoende ruimte voor vrije tijd en ontspanning, en de zon in de winter doet wonderen! Ook was de begeleiding tijdens de reis top. Het was mijn tweede keer via NoSun een raad het iedereen aan die van actieve vakanties houdt

  • Algemeen 9
op 9 januari 2023 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: december 2022

De reis was goed georganiseerd, voldoende informatie en contact vooraf. Locatie viel wat tegen, de twee huizen voor de groep van 8 lagen wat ver van elkaar en wat ver van de leuke locaties. Activiteiten, flexibiliteit en begeleiding waren top, heb genoten:-)

  • Algemeen 8
op 9 januari 2023 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: december 2022

Een goed georganiseerde reis. Helaas waren niet alle activiteiten in deze tijd van het jaar haalbaar. Ondanks dat heeft de reisbegeleider dit goed opgelost door uitstekende extra activiteiten te regelen. Hierin was ook eigen inbreng mogelijk en was er ruimte voor het individu. Heerlijke reis om in de kerstvakantie te maken.

  • Algemeen 9
op 8 januari 2023 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: december 2022

Een hele leuk overwintering reis met afwisseling tussen actief en rust. je had voldoende tijd om het eiland te verkennen en om te relaxen. de activiteiten waren ook mooi afwisselend van een rond lopen op een krater tot duiken

  • Algemeen 8
op 7 januari 2023 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: december 2022

Genoten van leuke groep reisgenoten, lekker weer, lekker eten, prima reisbegeleider en leuke activiteiten zoals duiken en een spectaculaire omgeving. Met een betere accommodatie op naar een 10

  • Algemeen 8
op 7 januari 2023 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: december 2022

Top reis de balans tussen activiteiten en rust waren perfect

  • Algemeen 9
op 2 januari 2023 bestemming: Spanje, reisperiode: december 2022

Er stonden veel sportieve activiteiten op het programma, in een goede afwisseling en ruimte voor improvisatie. De reis was strak georganiseerd en de reisleider hield goed de regie. De avonden had ik echter liever in de leuke plaatsjes doorgebracht.

  • Algemeen 8
op 31 december 2022 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: december 2022

Reis was goed, helaas was de locatie van huisje wat minder. Zeker omdat je alles met de auto moest doen en niet zomaar naar het centrum kon gaan. Verder was het een leuke vakantie met leuke activiteiten

  • Algemeen 8
op 12 december 2022 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: september 2022

Het was een gezellige groep. Ook de reis begeleiding was erg enthousiast en aardig. Het eten vond ik wat minder. Minder verzorgd en niet erg veel.
De activiteiten waren erg leuk!
Ook vond ik het een best prijzig weekend.

Voor mij wel voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 7
op 4 november 2022 bestemming: Frankrijk / Breil Sur Roya, reisperiode: oktober 2022

Een geweldige vakantie gehad in de Franse Alpen! Een goede afwisseling tussen natuur, steden en coole activiteiten. Reisbegeleider Floris zorgde voor vertrouwen, enthousiasme en haalde alles eruit wat mogelijk was. Het verblijf lag verborgen in de bergen en had daarmee veel charme. De gastheer en gastvrouw waren erg vriendelijk en behulpzaam en het eten was voortreffelijk.

  • Algemeen 10
op 1 november 2022 bestemming: Frankrijk / Breil sur roya, reisperiode: oktober 2022

Ik heb erg genoten van deze reis. Met een fijne groep, heerlijk in de mooie omgeving de activiteiten doen. Zalig! Fijn was dat er binnen de activiteiten ook alternatieven werden aangeboden door Floris (onze reisbegeleider) zoals bijvoorbeeld lange/kortere routes bij hiken! Iedereen in de groep kon meedoen. En er werd gezamenlijk overlegd.
Naast dit alles dorpjes bezocht in ItaliŽ, Monaco en naar het strand.
Kortom zeer afwisselend. Top!
We werden fijn verwelkomd door micheal en Maria van de accommodatie. Zij helpen graag, zitten vol met verhalen en zijn grappig.
De reisbegeleider Floris vond ik volledig, meedenkend, actief, flexibel, gezellig, open, hulpvaardig.

En daarom geef ik een 10

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Breil-sur-roya, reisperiode: oktober 2022

Ik heb een super leuke vakantie gehad! Alles was goed geregeld en de reisleider Floris heeft het extra leuk gemaakt door op de vrije dagen veel te doen. De groep was ook erg gezellig! Deze reis is zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 29 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Breil-sur-Roya, reisperiode: oktober 2022

Toffe reis gehad naar de Franse Alpen (inclusief dagje Nice, zwemmen aan de Italiaanse kust en je ogen uitkijken in Monaco). Een week vol gave activiteiten zoals canyoning, mountainbiken, Via Ferrata en goede hikes met daarnaast volledige verzorging door Michel en Maria in hun huisje tussen de bergen. De week was perfect in elkaar gezet door reisbegeleider Floris. Onwijs genoten deze week!

  • Algemeen 10
op 19 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: september 2022

Hťťrlijk genoten van een actieve reis in de Ardennen.
De reis was geweldig, vol met leuke en spannende activiteiten.
Hierbij ook een leuke groep gehad en nieuwe mensen leren kennen.
Ook was de reisleidster erg enthousiast en in voor avontuur. Alles was prima in orde en goed verzorgt.
Ik zou deze reis zťťr aanbevelen, echt een topper.

  • Algemeen 10
op 19 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: september 2022

Ik heb een heel leuk weekend gehad! Activiteiten waren top! Helaas door de lage waterstand niet in de kano gezeten, maar de vervangende activiteit (tokkelen in een klimbos) was ook helemaal geslaagd. De begeleiding was top, en de groep was ook leuk.

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: augustus 2022

Met Nosun een weekendje naar de Ardennen geweest. Veel leuke activiteiten gedaan met een gezellige groep medereizigers en een zorgzame reisbegeleidster.
Actieve dingen gedaan zoals mountainbiken en een leuke wandeling gemaakt. Ook zouden we gaan kajakken maar dit ging helaas niet door. Gelukkig kwam Nosun zelf met een alternatief, en zijn we naar een klimpark geweest.
Op de camping was het mogelijk om een kampvuur te maken en te bbq.
Super tof weekend gehad.

  • Algemeen 8
op 18 oktober 2022 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: september 2022

Een weekend met nosun weg geweest naar Texel. Het was heerlijk. Een hele fijne groep, een fijne reisleidster Femke. Al met al zeer geslaagd. Tot nu toe 4 vakanties gedaan met Nosun en er komt zeker een vijfde! De reisleiding is zeer goed en relaxt. Het programma staat vast, maar er is ook plaats voor flexibiliteit. De kampeermaterialen zijn zeer goed. Nosun is gewoon een fijne organisatie om mee te reizen!

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: september 2022

Dit jaar een weekend met nosun naar de Ardennen geweest. Het was geweldig. Een echte Nosun vakantie. Een heel fijne groep mensen, een hele goede en relaxte reisleidster Sanne. Mooie activiteiten. Een activiteit kon niet doorgaan in verband met het weer, maar dit werd heel relaxed opgelost. Al met al een nosun waardige vakantie. Volgend jaar ga ik weer met Nosun.

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2022 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: augustus 2021

Deze reis was de juiste mix van activiteiten, accommodaties waren prima. Leuke groep, en leuke mensen, veel gezien en veel gedaan. Mountainbiken was echt een toffe ervaring. Verder lekker van de Duitse Eifel genoten. De organisatie ging lekker soepel!

Bedankt voor een geweldige vakantie!

  • Algemeen 8
op 18 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: september 2022

Leuke groep, goede voorbereiding, hele leuke activiteiten en lekker actief bezig. Erg genoten van dit weekend en nieuwe mensen leren kennen. Ik zal zeker nog eens boeken.

  • Algemeen 10
op 17 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: augustus 2022

Super weekendje weg geweest naar de Ardennen. de communicatie was goed, voorbereiding en de reis zelf met super gezelschap. 1 activiteit kon niet doorgaan vanwege de weersinvloeden van de afgelopen tijd. dit was keurig van te vorige gecommuniceerd en met een andere mooie alternatieven oplossing gekomen. wel zo fijn dat je dat van te voren weet in plaats last minut achterkomt. voor de rest heb je ook je eigen vrijheid en je had ook een eigen input waarmee je dus ook niks verplicht bent

  • Algemeen 8
op 15 oktober 2022 bestemming: Finland, reisperiode: juli 2022

Hele leuke reis met een ervaren en gezellige reisbegeleider. Activiteiten waren avontuurlijk en er was gelukkig ook tijd voor rustmomenten. Leuke mensen in de groep en het prachtige Finse landschap hebben een goede blijvende indruk achter gelaten. Ik zou de reis zeker aanbevelen. Verder was de reis netjes geregeld en de kwaliteit van de reisbegeleidster maakte de reis een stuk aangenamer, door het programma aan te passen naar wensen en het weer.

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2022 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: september 2022

Heerlijk actief weekendje. Lekker dichtbij. Mooi afwisselend programma met toffe activiteiten. Goede indruk gekregen van Texel. Genieten van de natuurelementen .Top reisleiding en groep.

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2022 bestemming: Finland, reisperiode: juli 2022

Finland wordt niet voor niets het land van de 1000 meren genoemd. Overal is water, elke camping had zwemwater nabij, maar ook op de wildkampeerplekken die wij hadden, was zwemwater nabij, waardoor een duik in het frisse, heldere water altijd een heerlijk ontspannen moment van de dag was. De activiteiten waren sportief en soms ook uitdagend in de weersomstandigheden die wij hadden (wind). In week 2 mogen er wel meer actieve activiteiten gepland worden, de genoemde steden hebben wij niet allemaal gehad, daar is in overleg het programma wat aangepast. De reisdagen zijn soms erg lang, gelukkig werd dat opgelost door rond de middag ergens te stoppen en een korte hike te doen en dan de meegenomen lunch te nuttigen. De ene keer liepen we in moerasgebied, de andere keer in bos- en merengebied. Altijd een verrassing waar we wandelden. Kortom, hou je van rust en natuur, dan raad ik een trip Finland met NoSun zeker aan!

  • Algemeen 9
op 7 oktober 2022 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: september 2022

Met noSun een weekend lekker wezen uitwaaien op Texel. Met wat stormachtig weer regende en waaide het geregeld, maar dat mocht de pret niet drukken want het was een heerlijk weekend. Met een leuke groep medereizigers met diverse leeftijden, de goede en leuke reisbegeleiding van Dori en de gevarieerden activiteiten.

Het mountainbiken met een lokale gids op een toffe MTB-route die volledig offroad is vond ik zeer geslaagd. Helaas stond er teveel wind om gecontroleerd / veilig te blokarten, maar daarvoor werden vervangende activiteiten voorgesteld. Wat in overleg met de groep uiteindelijk paintballen werd, wat ook voor een behoorlijke adrenaline rush kan zorgen. Op de zondag hebben we Ecomare bezocht waar je het een ander aan informatie opdoet over de natuur en dieren op Texel en in de Waddenzee.

Net als de noSun weekend-break-out in de Ardennen een aanrader om kennis te maken met groepsreizen en of een lekker actief weekend er-op-uit te hebben.

  • Algemeen 9
op 7 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: september 2022

Het was toch wel even spannend zo'n eerste keer een groepsreis, met de noSun weekend-break-out in de Ardennen wilde ik het toch eens meemaken en om uit mijn comfort zone te stappen. Om te ervaren of het iets voor mij is en om nieuwe mensen te leren kennen. Dit is mij zeer goed bevallen en ik kijk er met veel plezier op terug. Met een gezellige groep medereizigers, enthousiaste reisbegeleidster Sanne en de leuke activiteiten.

We hebben twee mountainbike routes gedaan, een klimpark bezocht in plaats van het kajakken vanwege de lage waterstand en zondags hebben we een mooie wandeling gemaakt door de omgeving. Na de wandeling zijn we nog in overleg met de groep gezellig wezen lunchen bij lunch-room Maison Demelenne in Hotton. Een aanrader dus om kennis te maken met groepsreizen en of een lekker actief weekend er-op-uit te hebben.

  • Algemeen 9
op 6 oktober 2022 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: september 2021

Het weekendje weg werd stond op site als even lekker uitwaaien op Texel. Helaas bijna letterlijk, waardoor enkele geplande activiteiten geen doorgang konden hebben. Maar hiervoor werden goede en gezellige alternatieve voor gevonden. Goede gezellige en zorgzame reisbegeleiding maakte het een top weekendje weg. Genoten!

  • Algemeen 8
op 5 oktober 2022 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2021

De reis zat karig tot redelijk in elkaar. Prijs kwaliteit: busje was erg karig, geen airco achterin en krap voorin. Een vakantie staat of valt bij de reisleider. Helaas had onze reisleidster er duidelijk geen zin in. Mogelijk overspannen? De reis werd alleen technisch uitgevoerd, reisleiding was gewoonweg ronduit slecht. We hebben heel wat mooie dingen niet gezien, want ze ging alleen van a naar b, en dat zo snel mogelijk. Ze bewaarde rouwe kip 2 dagen in een niet aangesloten koelbox. En dan de groep voorschotelen dat dit geen enkel probleem was. Ik heb toch maar even ingegrepen. Dieptepunt was het niet ophalen van medereizigers van een uitje, ze moesten liftend terug! De reisleidster wilde ze even een lesje leren. Ja, We hebben ons best gedaan er nog wat van te maken, ondanks dat we haar bijna uit de groep hebben gezet. Ik weet niet wat haar bezielde, maar mijn vakantie viel in duigen door haar. Met iedereen had ze wel een keer een ruzie gehad, echt te bizar voor woorden wat er op deze reis is voorgevallen. Tijdens de reis is er contact geweest met de organisatie, maar het werd er niet beter op. Tot op de parkeerplaats in Enschede was ze aan het snauwen tegen een medereiziger, omdat de beste man het verkeerde parkeerterrein aanwees en ze 2 minuten om moest rijden. Nosun verzuimde na de vakantie om excuses te maken. Communicatie met de organisatie rondom de te verwachten klachten ging uitermate slecht. Deze organisatie leert duidelijk niet van fouten en is niet oplossingsgericht te werk gegaan. Vandaar deze review. Doe er je voordeel mee. Ik reis in ieder geval niet meer met deze organisatie, maar reis nog wel graag een keer door het mooie Noorwegen. Gelukkig hebben we de fotoís nog.

  • Algemeen 4
op 18 september 2022 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2022

Groepsreis Zweden, 14 dagen.
Deze vakantie naar Zweden was echt gaaf en voor mij ook de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt! Het was soms zwaar en af en toe behoorlijk intens, maar ook erg uitdagend en zeer avontuurlijk. Door deze rondreis krijg je ook echt goed de indruk hoe ontzettend groot en supermooi het land is. Je zit soms wel lang in de minibus, maar met de geweldige groep medereisgenoten en leuke, afwisselende muziek was het een genot om zo rond te reizen en onderweg ook veel van het land te zien. In het begin is het even prutsen met de tent die je te leen krijgt, maar het opzetten en afbreken ervan heb je ook zo onder de knie. De campings waren prima, maar wat voor mij een onvergetelijke herinnering zal blijven, is toch het wildkamperen in Zweden. Zo gaaf om dat eens te beleven! Een nacht heb ik ook heerlijk geslapen in een open houten shelter naast een vuurpit, waar we eerder die avond nog gezamenlijk hebben genoten van marshmallows en leuke verhalen. Elke dag is een waar genot met leuke activiteiten, waaronder mountainbiken en kanovaren. Maar eigenlijk net zo leuk is het om 's avonds gezamenlijk te eten en vrolijk met elkaar te kletsen bij weer een mooi kampvuurtje. Joost, onze reisbegeleider heeft het ook zeer goed gedaan en ons gaandeweg ook nog wat geleerd over de natuur, het maken van vuur en over navigeren in de natuur zonder GPS. Waarvoor dank Joost, je bent een topgozer! Daarbij was er ook genoeg ruimte voor eigen inbreng en om af te wijken van het programma, bijvoorbeeld vanwege het weer. Aan het begin van de reis ga je weg met allemaal onbekenden, maar al snel leer je elkaar een beetje kennen en help je elkaar waar het nodig is. De taken, zoals het eten klaarmaken, afwassen, maar ook bijvoorbeeld het shoppen voor eten en drinken rouleerden we regelmatig en hadden we als groep goed met elkaar afgestemd. Inmiddels hebben we ook als groep reisgenoten onze eigen reunie gepland! Ik zal eerlijk vermelden dat ik aan het begin even twijfelde of deze reis echt iets voor mij was. Mocht jij ook in zo'n situatie zitten, dan is het beste advies wat ik je kan geven: gewoon doen! Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

  • Algemeen 9
op 9 september 2022 bestemming: Noorwegen, reisperiode: september 2022

Via NoSun heb ik een super toffe vakantie naar Noorwegen gehad. De activiteiten waren goed te doen en het land was super mooi. Elke camping zag er verzorgd en schoon uit. De organisatie van de reis verliep ook heel soepel. Met veel dank onze super reisbegeleider Bregje heeft de groep niks te klagen gehad. Al met al was het super gezellig en vergeet ik deze reis nooit meer.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2022 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2022

Omdat het een hele leuke groepsreis was en dit het toepasselijke cijfer

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2022

Zeer veelzijdige reis, alles goed geregeld. Reisbegeleiding was extreem toegewijd, ontspannen, zorgde voor een fijne sfeer, paste maatwerk toe voor iedereen in de groep. Schitterende dingen gezien en gedaan, echt een heel grote aanrader en een ontzettend groot compliment voor onze reisbegeleider (Floris).

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2022

Ik heb genoten, prachtige omgeving, leuke mensen. En Floris is een enthousiaste gedreven reisleider die veel extra moeite heeft gedaan

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2022

Genoten van een onwijs leuke reis met een gezellige groep en een betrokken reisbegeleider. We hebben veel gezien en gedaan. Naast het afwisselende programma was er voldoende ruimte voor eigen inbreng, waardoor we er echt onze reis van konden maken. Alles top geregeld!

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2022 bestemming: Zwitserland / Meerdere, reisperiode: augustus 2022

Top reis, de locaties waren prachtig, en de reisbegeleiding heeft er voor gezorgd dat iedereen het echt naar zijn zin had. Er werd niet alleen gezorgd voor de activiteiten die bij de reis inbegrepen zaten, maar ook voor eventuele extra activiteiten die we er bij wouden doen op momenten dat hier tijd voor was.

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2022 bestemming: Zwitserland / Safari, reisperiode: augustus 2021

Ik heb een geweldig leuke en actieve vakantie gehad in de Zwitserse bergen. Er was een fraai men gevarieerd programma. Onze enthousiaste reisleider Floris had alles ook perfect voorbereid.

Behalve het al bestaande programma was meer dan voldoende ruimte om ook nog andere leuke uitstapjes te maken, waardoor deze reis nog leuker en gevarieerder werd.

Ik vind deze deze rondreis echt een aarader!

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2022 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2022

De rondreis in Zweden is een echte aanrader! De activiteiten zijn divers en er is voldoende ruimte om zelf ideeŽn voor activiteiten (buiten het oorspronkelijke programma) aan te dragen en uit te voeren. Tijdens de rondreis zie je veel van het land en kom je op vele mooie plekken. De reis was goed georganiseerd en met een leuke groep en een goede reisbegeleider hebben we een mooie vakantie gehad.

  • Algemeen 10
op 4 augustus 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2022

Heel goed georganiseerd en goede begeleiding en was in breng van de groep mogelijk en het kon geregeld worden als bijvoorbeeld paragliden
in zwitserland

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2022 bestemming: Zwitserland / Div, reisperiode: juli 2022

Voor mij was het een superreis, waarin ik heelveel nieuwe dingen gezien en gedaan heb. Goede reisbegeleiding die voor ieder altijd klaar stond en dingen wilden regelen buiten de gewone geplande activiteiten om.

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2022

Actieve groepsreis in een kleine groep (max 8 deelnemers) door mooie berggebieden in Zwitserland. Schitterende bergwandelingen gemaakt, afgewisseld met verschillende sportieve activiteiten zoals suppen en raften.

  • Algemeen 8
op 31 juli 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2022

Een fantastische reis met een super leuke groep en top begeleiders

  • Algemeen 10
op 30 juli 2022 bestemming: Zwitserland / Susten, Locarno en Sankt Gallen, reisperiode: juli 2022

Deze reis was in ťťn woord: fantastisch!
Een actieve reis met prachtige wandelingen door de bergen met magische uitzichten en uitdagende activiteiten (zoals downhill steppen en raften). Er was naast het programma ook veel ruimte voor eigen wensen en behoeften. De reisbegeleiders hebben ervoor gezorgd dat iedereen kon doen waar hij/zij zin in had. En door maar op drie verschillende campings te staan tijdens deze reis (en daardoor niet teveel te hoeven verplaatsen), was er ook voldoende tijd om even te relaxen bij de tent of het zwembad. Het reizen met de groep maakte de reis compleet. We waren echt samen op pad. Bedankt NoSun!

  • Algemeen 10
op 29 juli 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2022

Een reis vol hoogtepunten! Veel activiteiten, een goede sfeer en mooie bestemming.

  • Algemeen 9
op 29 juli 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2022

Super mooie vakantie gehad. De reisbegeleiders hebben het programma aangepast op de groep.

  • Algemeen 8
op 29 juli 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2022

De reis was tot in de puntjes georganiseerd, en aangepast aan het weer. Ook werden er meerdere extra opties aangeboden die de reis nog specialer maakte.

  • Algemeen 8
op 29 juli 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2022

Het was een onvergetelijke reis. Veel geweldige activiteiten gedaan (waarbij vanuit de organisatie/begeleiding veel flexibiliteit was) en onwijs genoten van de adembenemende uitzichten. Sommige campings waren alleen wel wat aftands.

  • Algemeen 9
op 29 juli 2022 bestemming: Zwitserland / Rondreis, reisperiode: augustus 2022

Fantastische reis! Leuk en actief programma (hiken, downhill steppen, suppen, raften (ipv hydrospeeden ivm de waterstand) en dat allemaal in een prachtige omgeving. De begeleiders zorgden ook voor extra opties zoals extra hikes, paragliden, canyoning, bungeejumpen... Alles top geregeld en heel gezellig!

  • Algemeen 10
op 29 juli 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2022

Wat heb ik ontzettend genoten van deze actieve reis! Elke dag was een feestje! Ondanks de hele warme dagen konden alle activiteiten door gaan. Dit alles ook mede door de fijne reisbegeleiding van Jasper en Barbara. Niets was te gek en er werd mee gedacht en extra opties aangeboden. Kortom het was fantastisch!

  • Algemeen 9
op 29 juli 2022 bestemming: Zwitserland / Locarno, reisperiode: juli 2022

Een super mooie omgeving met veel leuke activiteiten zoals suppen, wandelen en canyoning.

  • Algemeen 9
op 29 juli 2022 bestemming: Zwitserland, reisperiode: juli 2022

Gevarieerde reis met veel extra opties en verassingen.

  • Algemeen 9
op 20 juni 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: juni 2021

Bregje was n perfecte reisleidster! Zweden is prachtig en veel leuke actieve activiteiten gedaan!

  • Algemeen 10
op 20 juni 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: juni 2021

De reis was super! De camping en huisje waren fijn en leuke en actieve activiteiten. De groep was heel gezellig met Bregje als reisleidster was top! Ik heb genoten!

  • Algemeen 10
op 19 juni 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: juni 2022

Deze reis was de juiste mix van activiteiten en even op adem komen op de camping, Veel gezelligheid, veel culinaire kennis opgedaan van Zweden (o.a. veel worstjes boven het kampvuur!) en genoten van de stilte, ruimte en natuur van Zweden. De organisatie achter dit alles ging soepeltjes! Bedankt voor een geweldige vakantie!

  • Algemeen 9
op 19 juni 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: juni 2022

Eerste keer een groepsreis ervaren en heb genoten van alle activiteiten die we gedaan hebben. Met mijn medevakantiegangers en reisbegeleider Floris, allemaal waren ze enthousiast, open, vriendelijk en behulpzaam. Hierdoor was de sfeer vanaf het begin tot het einde plezierig en gezellig. Ook al viel het weer hier en daar tegen. Door de openheid van iedereen en de back-up plannen van Floris, heb ik genoten van een plezierige weekendje weg.

  • Algemeen 9
op 7 juni 2022 bestemming: BelgiŽ / hotton, reisperiode: mei 2022

Eerste keer mee geweest op een single reis. Heb van dit weekend erg genoten. Leuke groep en activiteiten. Reisbegleider Floris kwam met een leuke aternatief voor de zondag zodat deze niet in het water viel door de vele regen. Topreis ga zeker weer 1 boeken.

  • Algemeen 10
op 6 juni 2022 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: juni 2021

We hebben met de groep een leuk en actief weekend gehad! Leuke mensen en iedereen die op zijn eigen niveau van de activiteiten kon genieten. Vond vooral het moutainbiken en kanoen erg leuk. Aanrader voor als je ff een weekendje actief bezig wil zijn in de natuur. Onze reisleider Floris was ook actief betrokken bij de actieviteiten en zorgde dat alles goed geregeld was.

  • Algemeen 10
op 8 mei 2022 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: maart 2022

Het was niet mijn eerste reis met noSun maar wel de eerste keer dat ik mee ging op een winterreis, en wat een topweek was het! Mooi programma met allemaal supertoffe activiteiten, gezellige sfeer en alles op de camping was ook prima geregeld. Ook super van Peter dat hij ons om 1 uur 's nachts met zijn busje naar de rivier reed om naar het noorderlicht te kijken :) (wat een ontzettend gave bonus was dat!). We hadden ook een ontzettend leuke groep, en wat hebben we veel gelachen samen. Reisbegeleidster Joanne bracht ook nog extra veel sfeer met haar enorme enthousiasme en gezelligheid. Ik wilde gewoon echt niet meer naar huis... Al met al een week om nooit meer te vergeten!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende