Ervaringen NoSun Groepsreizen

Pagina 1 van 3 met 287 resultaten

op 21 september 2021 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, Hotton, reisperiode: september 2021

Heerlijk om even een weekend erop uit te zijn. De activiteiten waren super, met name het mountainbiken vond ik er tof! Verder de mogelijkheid om kampvuur te maken was aanwezig en hebben we als groep dan ook met beide handen aangegrepen. Leuke spelletjes tijdens het kampvuur gedaan en marshmellows geroosterd:). Verder is de reisbegeleider Kirsten van vele dingen op de hoogte en kan ons gemakkelijk de weg wijzen. En ook flexibel, zodat de groep ook inspraak heeft op hoe bepaalde activiteiten ingericht kunnen en mogen worden. Erg genoten! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 20 september 2021 bestemming: BelgiŽ / Hotton, reisperiode: september 2021

Een weekend naar de Ardennen met NoSun is zeker een aanrader wanneer je houdt van een actieve vakantie. Vooral de mountainbiketocht was super gaaf! En alles was helemaal top georganiseerd door reisbegeleidster Kirsten. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 20 september 2021 bestemming: Duitsland / Duitse Eifel, reisperiode: september 2021

Alles was weer goed geregeld, we hadden een vol maar leuk programma, ook als er iets niet door kon gaan regelde Floris (reisleider) een alternatief en deed moeite om ervoor te zorgen dat het alsnog gedaan kon worden. hierdoor zijn we niet alleen in Duitsland geweest maar ook Limburg en Luxemburg. we hebben erg leuke activiteiten en mooie wandelingen gemaakt. zelf ben ik niet mee gaan mountainbike, dit is dan ook goed, Floris kwam met andere mogelijkheden voor degene die niet mee gingen mountainbike.
ik vond het erg leuk dat floris erg avontuurlijke is ingesteld en zoals wij het zeiden voor de snelste route gingen. ( maar of deze altijd sneller was ;)??) kortom een leuke vakantie gehad. En natuurlijk voor herhaling vatbaar.
Tot de volgende reis:) ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 19 september 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2021

Het was een ontzettend leuke en gezellige reis! Door het weer en de coronamaatregelen moest er soms het een en ander aangepast worden, maar daar draaide Floris zijn hand niet voor om! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
op 19 september 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2021

Heerlijk actieve reis, ook voor minder ge-oefende mensen.
Vol programma waardoor je je nooit hoeft te vervelen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen het soms wat rustiger aan te doen.

  • Algemeen 8
op 19 september 2021 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2021

Ben een weekje weg geweest met een reis van NoSun. Heb een leuke en actieve vakantie gehad zonder problemen. Waarschijnlijk boek ik een volgende reis weer bij NoSun.

  • Algemeen 9
op 18 september 2021 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2021

Ik ga graag met een Nosun groepsreis mee i.v.m. de kleine groepen (tot 9 personen). Nosun heeft ook een groot aanbod aan reizen, er zit elk jaar wel een reis bij die mij aanspreekt.

Dit jaar ben ik 14 dagen naar Noorwegen geweest. Best een intensieve reis maar dat werd mij ook al wel duidelijk uit de reisbeschrijving op de website. We hebben veel gezien en gedaan en hebben ook vaak onze tentjes af moeten breken en op een andere camping weer opgezet.

De activiteiten die we hebben ondernomen waren heel leuk (o.a. een gletsjer hike, raften, hike naar de Preikestolen en hike naar Kjerag). Naast het 'vaste' programma van de reis was er ook wel ruimte om als groep zelf invulling te geven aan de reis, wij hebben er bijvoorbeeld voor gekozen om de gletsjer hike te gaan doen i.p.v. een lange zware wandeling die eigenlijk op het programma stond. We hadden een reisbegeleidster die hierin goed meedacht.

De Nosun groepsreizen zijn over het algemeen geen luxe reizen. Eten koken doe je als groep gezamenlijk met de kookmaterialen die Nosun aanlevert. Dat kan soms wel behelpen zijn (je moet vaak buiten koken en hebt maar 2 pitten enz). De tentjes zijn wel heel ruim.

  • Algemeen 8
op 18 september 2021 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2021

Wat was het gaaf om met zín negenen twee weken door Noorwegen te trekken!

Wat hebben we veel moois gezien en tofs gedaan. Wat was het een mooi afwisselend programma en wat hebben we een hoop, soms ook letterlijke, hoogtepuntjes gehad. Wat is de natuur in Noorwegen toch prachtig en wat is het er rustig. Wat hadden we een toffe groep en wat was Sanne een fijne reisbegeleider en chauffeur. Wat was het gezellig en wat hebben we gelachen met elkaar. Wat was het soms pittig, maar wat was het de moeite waard. Wat hebben we geboft met het weer dat niet beter had kunnen zijn en was het allemaal goed geregeld.

Het was genieten!!!

  • Algemeen 9
op 15 september 2021 bestemming: Bulgarije / Sofia, reisperiode: september 2021

Ik wilde er even tussenuit maar dan wel actief. Deze NoSun stedentrip naar Bulgarije heeft dat helemaal waar gemaakt. Een afwisselend programma met een leuke groep. Door de inzet van onze reisleidster Dori verliep het programma op rolletjes, er was zelfs nog ruimte voor extra activiteiten. Deze reis heeft voor ieder wat wils met veel culturele, actieve en culinaire hoogtepunten in en rondom Sofia.

  • Algemeen 9
op 8 september 2021 bestemming: Zweden, reisperiode: augustus 2021

De zweden reis (14 dagen) met NoSun is kleinschalig (6 personen), de reisbegeleider is echt onderdeel van de groep en hierdoor is er ook veel mogelijkheid in eigen inbreng en variatie op het programma.
Programma is afwisselend, wandelen in de natuur, mountainbiken, kanoŽn, quadrijden, elandensafari, steden bezoeken.. Ook de kampeerplaatsen zijn afwisselend van luxere campings als ook wild kamperen.
Door slecht weer kon de kano trip naar een onbewoond eiland voor een nacht wild kamperen niet doorgaan, dit is goed opgelost met de groep en begeleider door het programma te verschuiven en zo als nog op een andere locatie gekanoet en andere plek gekampeerd.
Al met al een vakantie die zeer goed bevallen is.
Enige minpunt is dat je aardig wat tijd in de bus zit aangezien Zweden een uitgestrekt land is.

  • Algemeen 9
op 6 september 2021 bestemming: Noorwegen / Trysil, reisperiode: augustus 2021

Erg leuke reis, met veel variatie in activiteiten. Fijn dat de organisatie en reisleidster flexibel waren waardoor we als groep aanpassingen hebben kunnen doen aan het programma. Wildkamperen ging lastig worden, en is dus niet door gegaan. Maar daardoor kwam tijd vrij om zelf raften toe te voegen.
Helaas was wel de reis naar de locatie anders als beschreven, waardoor dit veel langer duurde.
Al met al een leuke en mooie reis met een gezellige groep en reisleidster.

  • Algemeen 7
op 4 september 2021 bestemming: Noorwegen / Trysil, reisperiode: augustus 2021

Heerlijke eerste groepreis met NoSun. Geweldige groep; ontzettend veel gelachen ! De week goed begonnen met de tenten om middernacht opzetten in de stromende regen.De activiteiten waren leuk en voornamelijk de juving was een waar succes. Inge bedankt voor de organisatie ter plekke. Volgend jaar ben ik vast weer vd partij.

  • Algemeen 10
op 4 september 2021 bestemming: Noorwegen / Trysil, reisperiode: augustus 2021

Van begin tot eind genoten. Het was echt een actieve reis. Heel veel gedaan en gezien. De campingplek was prachtig. Reisbegeleiding was super. De groep was een fijn aantal mensen en met iedereen zijn wensen werd er rekening gehouden.

  • Algemeen 8
op 4 september 2021 bestemming: Noorwegen / Trysil, reisperiode: augustus 2021

De trip was erg mooi. Mooie camping aan het water met een goede tent die we van Nosun kregen. De andere materialen waren ook goed en voldoende.

Verder was er veel te bespreken omtrent de planning en activiteiten. De reisbegeleidster Inge was hier erg proactief in.

Daarnaast was het een erg leuke en gezellige groep wat natuurlijk ook deel uit maakt van de beleving.

  • Algemeen 9
op 2 september 2021 bestemming: IJsland / rondreis, reisperiode: augustus 2021

Fantastische ervaring! Mooie rondreis door IJsland met Floris als reisbegeleiding die echt veel bijzondere niet toeristische plekjes wist. Wij hadden prachtig weer wat alles nog iets mooier maakt.

  • Algemeen 9
op 2 september 2021 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2021

Het was echt geweldig! Reisleider Floris is enthousiast en voegt veel extra dingen toe aan het programma zodat je ook de nog niet ontdekte plekjes ziet. De reis is afwisselend en adembenemend mooi. Zelfs de actieve vulkaan, stromende lava en het Noorderlicht gezien. Actieve vakantie maar kwam toch uitgerust thuis.

  • Algemeen 10
op 1 september 2021 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2021

In augustus een ontzettend gave rondreis gemaakt van 15dagen door IJsland. Prachtig land met zeer indrukwekkende natuur. Eerste keer met Nosun, kan het iedereen aanraden: perfecte groepsgrootte & lekker actief programma. Reisleider Floris zorgde voor een reis met een gouden randje: ruimte voor veel flexibiliteit en we hebben daarnaast veel gave plekken Ďoff the beaten trackí gezien!

  • Algemeen 10
op 1 september 2021 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2021

Een fijne actieve vakantie gehad. Door Covid kon een activiteit niet door gaan, maar was al gauw in overleg met de groep een ander leuk alternatief geregeld door de begeleider.

Het programma.
- Grot biken: dit was een rustige (begeleide) fiets tocht door de mergel grotten met korte stops waarbij was over het verleden werd verteld. Toegankelijk voor elk niveau.
- Wandeling/hicken: door de bossen richting het drielanden punt. In totaal was de tocht 14 km heuvels op en af. Niveau kan zwaar aanvoelen als je niet veel wandelt. Goede ingelopen wandelschoenen is een aanrader.
- Kanoen: over de Maas. Afstand 14 km met de stroming mee, heerlijk weer maar wind tegen. Volgende keer zou de toch korter mogen.
- Klim park SnowWorld: erg uitdagend. Voor mensen die was minder durven maar wel willen proberen zijn er meerdere haltes waarop je kunt beslissen om te stoppen of door te gaan. Daarnaast zit in de prijs ook tokkelen en rodelen.
- E-chopper (vrije keus): Met de groep was besloten de laatste dag rond te toeren op een E-chopper. Fijne rustige dag na alle drukte.

Op de camping was een grote verbouwde overkapping aanwezig waar we met de gehele groep konden zitten (eten) bij slecht weer of als we savond nog wat langer wilde zitten met muziek en spelletjes.

Aldus een vakantie waarbij niet wordt stil gezeten maar wel voldoende tijd is om tot rust te komen.

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2021 bestemming: Duitsland / Duitsland, reisperiode: juli 2021

Reizen met Nosun staat garant voor heerlijk buiten zijn in een reisgroep met een comfortabele grootte. Naast de activiteiten is er genoeg tijd om samen spelletjes te doen, of om samen te koken. De reisbegeleider maakt deel uit van de groep, neem voortouw waar nodig, maar laat ook veel initiatief aan de reisgroep. Het is voor deze reis handig als je wat weet over wandelschoenen en outdoor kleding, maar dat kun je ook gewoon vragen aan de mensen op kantoor.

Deze reis vond plaats in 2 gebieden. We vertrokken vanuit Arnhem, een plaats makkelijk te bereizen via OV. Voor mij een gelukje dat ik er zelf ook woon. Het eerste deel was in de omgeving van Monreal en was vooral op wandelen gericht. Voor iemand met een normale conditie waren deze wandelingen goed te doen. Erg mooie uitzichten, onder andere rondom bergmeren, en natuurlijk ook het rodelen!

Het tweede deel, in omgeving van Monschau, was meer gericht op kanoŽn en mountainbiken. Dit vond ik zelf wat zwaarder, maar ook prima te doen. Helaas was er tijdens dit deel van de reis voor ons erg veel regen. Maar dat hoort ook een beetje bij actief op vakantie. Prima reis, met prima onderkomen en organisatie. Een warme aanbeveling voor een actieve reis dichtbij Nederland!

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2021 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2021

Actieve en afwisselende groepsreis. De campings lagen in prachtige gebieden. Mooie wandelingen gemaakt, afgewisseld met leuke andere (actieve) activiteiten. Maar ook zeker tijd om te relaxen. Aanrader!

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2021 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2021

Het was een gezellige week met leuke activiteiten en genoeg vrije tijd voor jezelf als je dat wou.

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2021 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2021

De reis naar Valkenburg was mijn tweede reis met NoSun. Zoals verwacht was de vooraf verstrekte informatie duidelijk en volledig, dat maakt het voorbereiden op de reis een stuk makkelijker. Wat ik ook een pluspunt vind is dat je vooraf al kennis kunt maken met andere reisgenoten uit de groep, op die hiervoor speciaal ingerichte pagina. De reis zelf was goed georganiseerd, bij aankomst stonden onze tenten al klaar (met dank aan de vorige groep en de reisbegeleider haha) en werden we opgewacht door de reisbegeleider. We hebben tijdens deze reis veel activiteiten gedaan waaronder grotbiken, kanoŽn, klimmen in een klimpark en wandelen. Hele diverse en uitdagende activiteiten. Ik vond persoonlijk grotbiken het leukste, dit is iets wat je normaal namelijk niet echt snel doet. Dat vind ik dus ook het leuke aan de reizen van NoSun, dat je kennis maakt met activiteiten die je niet dagelijks voorbij ziet komen. De reisbegeleider heeft ons tijdens de reis goed geÔnformeerd over wat we iedere dag gingen doen en heeft hierin ook onze meningen en keuzes meegenomen, er was namelijk ook voldoende vrijheid om aan te geven wat je zelf nog graag zou willen doen. Onze reisbegeleider was heel sociaal en betrokken, 's avonds deed ze ook gezellig mee met een spelletje en een gezellig gesprek ging ze ook niet uit de weg. Kortom, een hele leuke reis en een fijne reisorganisatie, ik zou zeker weer boeken bij NoSun!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2021 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2021

Op je 58e voor het eerst kamperen met 10 onbekende mensen, voelt als buiten je comfort zone treden. Hoewel het weer niet altijd meezat, heb ik volop genoten van de activiteiten en vooral ook van mijn reisgenoten. Het was een gevarieerd gezelschap in leeftijd en ook in achtergronden, maar we deelden al snel onze levenservaringen. Heel bijzonder maar ook heel mooi. Het was fantastisch om elke dag actief bezig te zijn, de reisbeleidster vormde samen met ons een team, niets moet, alles mag. Kortom mijn eerste ervaring met No Sun was top en smaakt zeker naar meer

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2021 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2021

Heel mooie reis gehad naar Zweden. Onwijs mazzel gehad met het prachtige weer en in korte tijd veel van het land gezien. De quadtocht, elandsafari en het overnachten op een onbewoond eiland na een kanotocht waren toch wel echt de hoogtepunten van de reis.
In 2 weken helemaal naar Fulufjšllet is wellicht iets te veel van het goede (te veel uren in het busje), waardoor je al snel het idee hebt met de terugreis bezig te zijn.
Desondanks ontzettend genoten van het prachtige land, goed gezelschap en de mooie meertjes waar we aan gekampeerd hebben. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2021 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juli 2021

Dit jaar voor de vijfde keer met noSun op pad geweest. Na SardiniŽ, Mallorca, KroatiŽ en Zwitserland was nu Oostenrijk aan de beurt. Het vele buiten zijn, de toffe activiteiten en leuke medereizigers maken van elke reis een feestje. Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende noSun reis!

  • Algemeen 9
op 2 december 2020 bestemming: Finland / Lapland, reisperiode: januari 2020

Een geweldig land en ontzettend mooie natuur. Alleen was de reisleider/begeleider een erg onaangename man. Het leek alsof hij meer een van de reizigers was dan een leider, volledig mee profiteren zonder iets voor de groep te regelen. Verder werd ons van alles belooft aan het begin van de reis (wat op de site van NOSUN staat) maar kwam dat niet allemaal naar voren.
Ons begeleider had geen zin om extra moeite te doen 's avonds om met ons op zoek te gaan naar het Noorderlicht. Je bent maar 1 keer in zo'n mooi gebied en dan wil je alles op alles zetten om dit Noorderlicht te zien, maar niks werd gestimuleerd.
Dit heeft onze reis erg beÔnvloed. Je betaald er een hoop geld voor en dan is dit niet wat je verwacht.

  • Algemeen 3
op 1 november 2020 bestemming: Duitsland / Eiffel, reisperiode: oktober 2020

Goed georganiseerd, voldoende eigen inbreng, uitstekende reisleiding!

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2020

De reis was goed georganiseerd en het hotel was goed. We mochten in het hotel van alle faciliteiten gebruik maken en dat waren er nogal wat. De activiteiten waren divers en op de groep afgestemd. De reisgroep was erg gezellig. Vakantie op dit eiland is echt een aanrader! Echt een topvakantie gehad!

  • Algemeen 8
op 26 oktober 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: oktober 2020

Mooie reis, goed georganiseerd

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Voor mij de eerste groepsreis. Reis was goed geregeld en verzorgd. Aandacht voor wat we als groep wilde, rekeninghoudend met ieder individueel. Maximale gehaald uit de wisselende weersomstandigheden.

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Een mooie najaarsreis met zowel sneeuw als zon. Leuke camping met een heel gastvrije eigenaar. Aangezien het oktober was werden we ook nog eens getrakteerd op sneeuw. De activiteiten zijn actief, divers en het gebied leent zich er perfect voor.

Jammer dat de drank zo duur is in Zweden.

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Een actieve, gevarieerde reis met als uitvalsbasis de Yttermalungse camping.
Quadrijden, fatbiken, paardrijden of wandelen door de Zweedse bossen, voor ieder wat wils! Sommige activiteiten zitten op een stukje rijden van de camping. Door de actieve inzet van de reisbegeleider hebben we naast de geplande activiteiten ook nog wat extra activiteiten kunnen doen op de terug weg van de activiteiten.

  • Algemeen 8
op 25 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: oktober 2020

Het was een super vakantie. Goed geregeld mooie natuur, verrassend met sneeuw. De alternatieve Activiteiten waren minstens zo leuk als de andere. Ik heb genoten!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Dit was mijn tweede reis met noSun en weer een leuke vakantie gehad! Er werd vooraf duidelijk gecommuniceerd over aangepaste reismaatregelen en de voorbereidingen die je moest nemen voor vertrek. Onze dagprogramma's hadden een fijne afwisseling tussen ontspannen actief en actief ontspannen ;) De georganiseerde activiteiten zijn leuk en origineel en daarnaast is er ruim de tijd voor ontspanning. Onze reisbegeleiders Jasper en Tjalyna bleken ook nog eens hele gezellige mede reizigers te zijn, terwijl ze op de achtergrond alles prima geregeld hadden. De enige reden om niet al te positief over noSun te zijn is dat je wilt voorkomen dat je volgende reis al volgeboekt is voordat je hebt ingeschreven...

  • Algemeen 10
op 30 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Zweden is een fantastisch mooi land! Veel natuur en vooral in de herfst mooie kleuren en met geluk spot je nog dieren. Deze reis had ik voor de eerste keer bij NoSun geboekt. Het programma met gevarieerde activiteiten sprak mij erg aan, actief bezig zijn en veel zien van de omgeving. De reis was precies omschreven zoals op de website is vermeld. Geen verrassingen dus. De reisbegeleiding (Jasper en Tjalyna), in dit geval twee reisbegeleiders vanwege twee kleine groepen waren deskundig en gezellig. Verder was alles prima verzorgd op de camping Yttermalung. Wat mij verder aanspreekt is dat men bij NoSun kijkt naar wat wel kan indien iets niet mogelijk is. Al met al is deze reis zeker aan te raden. NoSun, tot de volgende reis!

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Goed geregelde reis. Leuke reisbegeleiding (Jasper en Tjalyna, wat een goed duo :) ) Ze moesten wel even werken voor die 5 sterren maar het is ze gelukt hoor. Hoogtepuntje is wel de ik vertrek soap. En dit pas kenbaar maken nŠdat je bij de betreffende paardenranch geweest bent...

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Wat een reis! Alles klopte. De omgeving, het weer, de activiteiten, de camping, mijn medereizigers. Extra complimenten voor de reisleiding door Jasper en Tjalyna. Kanjers!

Als je de kans hebt om de najaarsreis van NoSun nog eens te boeken, twijfel dan niet. Zweden in het najaar is iets bijzonders.

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Alles was perfect in orde, we hadden niks om over te stressen. Info en paklijst vooraf waren goed. De dagindeling was relaxed en de activiteiten waren erg leuk en uitdagend. Ik vond het fijn om met 2 groepen en 2 reisbegeleiders op pad te zijn, maar ook om af en toe per groep dingen te doen. Jasper en Tjalyna hielden een goede mix van serieus en grappig zijn, waardoor iedereen zich wel op zijn gemak voelde. We waren een leuke club met zn allen!

  • Algemeen 10
op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Erg leuke vakantie met gevarieerde activiteiten en zoals gewoonlijke met NoSun vakanties erg flexibel in wat je wilt doen. Ook de camping waar je verblijft is erg goed met goede faciliteiten en vriendelijke eigenaars. Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 28 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Heb een super mooie week gehad in Zweden. Jasper is een goede en gezellige reisleider.

  • Algemeen 9
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / yttermalung, reisperiode: september 2020

Zoals nosun betaamd. Goede en duidelijke informatie. Dit was een nieuwe reis. Goed programma. De reisbegeleiders doen gewoon mee in de groep, maar staan er wel als het moet en namen hun verantwoordelijkheid. Ze geven de reizigers de ruimte om zelf dingen te kunnen ondernemen

  • Algemeen 9
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Wat een fantastische reis was dit! Mijn eerste groepreis ooit, maar zou het zo weer doen.
Had echt een hele leuke groep, zeker ook door Jasper en Tjalyna als reisleiding. Hard gelachen, mooie gesprekken gevoerd.
Vele activiteiten gedaan die allemaal op zich een hoogtepunt waren. En Zweden is in september prachtig!

  • Algemeen 10
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

No sun is een erg fijne reisorganisatie.alles is goed geregeld. Als er iets is staat de reisbegeleiding voor je klaar. Het is een leuke combinatie tussen actief en relaxen en natuurlijk lekker buiten zijn. Men wordt in zijn waarde gelaten.
Wat ik ook fijn vind is dat het kleine groepjes zijn. En dat het nl reisorganisatie/ begeleiding is. Toevallig deze reis met 2 groepen maar dan is het 2x8 personen max.
de activiteiten zijn ook erg leuk .
Ook voordat je gaat boeken kun je al chatten voor informatie en vragen te stellen. Kortom niet twijfelen maar gewoon boeken.
Er komen steeds nieuwe reizen bij.

  • Algemeen 10
op 26 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Alles top geregeld door een organisatie die voor iedereen net dat stapje extra zet om er een onvergetelijke reis van te maken.

  • Algemeen 10
op 21 september 2020 bestemming: Nederland / Friese meren, reisperiode: september 2019

Acht dagen kanoŽn van plaats naar plaats met volle bepakking was echt fantastisch. De sfeer was zeer relaxed en input vanuit de groep was meer dan welkom. De groep bestond uit slechts 8 personen dus overleg was geen enkel probleem en het klikte al heel snel.
De tochten waren goed te doen met af en toe een flinke uitdaging. Op sommige dagen meerde we aan voor boodschappen en/of een theehuis. Naast kanoŽn was er genoeg vrije tijd om bijvoorbeeld te zwemmen. De avondwandelingen waren niet altijd even interessant (of mogelijk als je op een eiland zit), maar een gezellig cafť maakte dat weer goed.

Dit was mijn 2de reis met NoSun en zeker niet mijn laatste!!!

  • Algemeen 9
op 20 september 2020 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2020

Nadat een eerder vakantieplan niet doorging vanwege code oranje, zocht ik als individu een georganiseerde reis dichter bij huis. Duitsland leek (en bleek) stabiel. Ook de details van de reis spraken mij aan.

Ik kijk terug op een fantastische reis. De Eifel is een schitterend gebied dat heel veel te bieden heeft. Naast wandelen, zwemmen, kanoŽn en mountainbiken was er voldoende tijd om de plaatsjes te bezoeken. Naast de vele ideeŽn, was de reisbegeleiding flexibel en stond open voor input vanuit de groep. De momenten van vrije besteding vond ikzelf ook prettig. Wat mij tot slot zeer goed beviel was de grootte van de groep: 8 deelnemers.
Ik zou deze reis aanraden en ik ga zeker nog eens op reis met NoSun.

  • Algemeen 10
op 20 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

8 dagen genieten, 7 nieuwe personen mogen leren kennen, 4 kano' s met bepakking. Heel veel mooie plekjes mogen bezoeken, veel gelachen, gepraat en uit je comfortzone gaan. Nederland is mooier vanuit de kano met goed gezelschap. Een echte aanrader!!

  • Algemeen 8
op 15 september 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: september 2020

11-9 terug gekomen van de schitterende Zwitserland reis. Mooie afwisselende reis met leuke activiteiten . Super leuke, enthousiaste reis begeleider ( Sanne) die altijd bereid was iets voor je uit te zoeken en/of te regelen. Ook de groep was erg leuk. Klein puntje; airco bus bijna niet te regelen.

  • Algemeen 9
op 14 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Super leuke kanotrektocht door de friese meren via leuke verbindings beekjes. Leuke groep en zeker voor herhaling vatbaar. Wat is Nederland toch ook mooi.

  • Algemeen 8
op 14 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Sardinie is een hele mooie bestemming. Reizen met Nosun betekend dat je veel buiten bent met sportieve mensen, met een positieve instelling.
Nosun is 1 van mijn favoriete reis organisaties.
De reis naar SardiniŽ is veelzijdig met iedere dag een andere activiteit.
Echter vond ik een aantal activiteiten erg tegenvallen en beneden de maat, en niet in lijn met het Nosun reis profiel.
2 dagen was er een hike gepland, maar dit was een zeer kort 'ommetje' met een zeer traag tempo. Erg jammer, want je kunt prachtige hikes doen op het eiland.
Het moutainbike parcour is wel heel erg mooi en uitdagend. Maar dit was eigenlijk de enige dag van de week die echt actief was.
Al met al een hele leuke reis, maar de activiteiten konden beter/uitdagender.

  • Algemeen 8
op 13 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Super leuke kanotrektocht door nationaal park alde feanen, langs veenweiden, door kleine dorpje en door de grachten van leeuwarden. Lekker afwisselend! Toffe groep, kordate begeleiding, veel ruimte voor eigen routes en heerlijk wildkamperen op onbewoonde eilanden! Ik zeg top reis!

  • Algemeen 8
op 13 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Het was leuk kano reis van plek naar plek
Aan al mijn verwachting voldaan ik vond het leuk

  • Algemeen 10
op 12 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Een week geleden thuisgekomen na 8 dagen SardiniŽ en nog steeds aan het nagenieten! Naast de toffe activiteiten uit het programma wist reisleider Andre er met zijn oneindige enthousiasme altijd weer wat extra's aan toe te voegen voor wie daar zin in had. Canyoning (krijg je de kans? Doen!), een extra tochtje op de mountainbike of een stadje en lokale lekkernijen opzoeken, Andre had altijd een idee. Maar had je even behoefte aan rust dan was daar ook de ruimte voor met chillen in een van de vele hangmatten, een terrasje aan zee of lui op het strand. Genoeg mogelijkheden dus om naast het programma de tijd naar eigen wensen in te vullen. De camping ligt op en paar minuten lopen van het strand, het is niet luxe maar bied alles wat je nodig hebt. Ieder een eigen ruime tent met bed, dus wel kamperen maar niet al te primitief, het blijft vakantie. Eigenaar Mauri zorgt ook goed voor je vakantiegevoel door 3x per dag een heerlijke maaltijd voor je neer te zetten uit de Italiaanse keuken. Mauri kent zijn gasten, is enthousiast en ook wanneer je hem als barman nodig hebt kun je op hem rekenen ;) kortom, ik heb geen seconde spijt gehad van mijn impulsieve last-minut boeking en heb met deze groep een top week gehad!!
Ps: ook nog credits aan NoSun die het omboeken van een reis probleemloos en super snel regelen, geheel corona proof. Top service

  • Algemeen 9
op 12 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Ik ben nu 5x met NoSun op vakantie geweest , en het was wederom een succes. SardiniŽ is echt een TOP bestemming. Een leuke reis met mogelijkheden voor extra activiteiten. Het verblijf op de camping was TOP. Goed ontbijt, heerlijk lunch, een zalig Italiaans diner. De eigenaar van de camping ( Mauri ) was zeer gastvrij. De reisbegeleider ( Andrť ) is fanatiek, enthousiasmerend, en heeft oog voor detail. Kortom een super vakantie, met super mensen .

  • Algemeen 10
op 12 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Stop een groepje mensen die elkaar niet kennen maar wel dezelfde mindset hebben, active zijn tijdens je vakantie, in een vliegtuig en het wordt een zeer leuke vakantie. Voeg je daar Andrť (reisbegeleider) aan toe en het wordt een dolle boel! Van elkaar uitdagen om net het stapje verder te gaan tot je de mogelijkheid geven om ook zelf dingen te ondernemen, op Andrť kan je bouwen.
Maar ook Mauri, de gastvrije eigenaar van de camping, deed er alles aan om de vakantie goed te laten verlopen. Wil je een auto huren of toch na het dinner een lekkere versnapering in de bar op de camping, bij Mauri was je dan aan het goede adres en regelde het in een handomdraai.
Dus als conclusie het was een zeer geslaagde vakantie met leuke activiteiten en ervaren reisbegeleiding die er alles aan deed om je vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken!

  • Algemeen 9
op 12 september 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: september 2019

Super vakantie gehad! Voor mij de eerste groepsreis, maar zeker voor herhaling vatbaar. Leuke reisleidster (Sanne) , ze heeft de groep perfect geholpen om er een toffe vakantie van te maken.

De reis zelf was zťker een aanrader, de eerste week zeer actief met hele mooie en uitdagende bergwandelingen, fantastische uitzichten en leuke activiteiten, de tweede week wat minder vol gepland maar wel steeds met de mogelijkheid het zelf nog extra in te vullen. Zo heb ik samen met enkelen van de groep gemountainbiked, een extra bergwandeling gedaan, hebben we een bootcamp uurtje gedaan en hardgelopen door de natuur. We hebben er dus een lekker actieve vakantie van gemaakt!

Mijn vriendin en ik waren er als stel, wat niet heel gebruikelijk is, maar dit was verder geen probleem. Volgende keer gaan we mogelijk in twee verschillende groepen (tegelijk op dezelfde reis), maar we gaan vast wel nog een keer met noSun reizen!

Dank noSun (en vooral Sanne) voor deze super ervaring!

  • Algemeen 10
op 12 september 2020 bestemming: Zwitserland / ZWITSERLAND, reisperiode: september 2020

Het was een mooie reis waarbij je veel in de natuur en buitenlucht bent. Goede combinatie van actief zijn en ontspanning in goed gezelschap met goede reisbegeleiding. Aanrader!

  • Algemeen 8
op 11 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Een geweldig mooie bestemming, alles is tot in de puntjes geregeld. Andrť, onze reisleider en Mauri de eigenaar van de camping hebben er alles aan gedaan om er samen met onze groep een top vakantie van te maken! De activiteiten waren uitdagend en er was genoeg ruimte voor eigen invulling. Het eten was heerlijk. De tenten waren prima, maar wellicht binnen een afzienbare tijd wel aan vervanging toe ivm wat lekkages hier en daar. Gelukkig schijnt de zon (bijna) altijd in SardiniŽ!!

  • Algemeen 9
op 11 september 2020 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: september 2020

Het was echt een leuke reis. Alles goed verzorgt. Leuke activiteiten en ik heb me geen moment verveelt. Echt een top reis met no sun👍

  • Algemeen 9
op 11 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2019

Leuke groep! Volpension was ook heel fijn, eten was eenvoudig maar goed! Fijn om daar een keer niet over na te denken. Excursies waren top! En de tenten erg ruim en compleet. Op de camping ook een leuke bar waar je nog even een drankje kon doen.

Al met al een aanrader! SardiniŽ is prachtig!

  • Algemeen 8
op 11 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Een super vakantie. Een mooie afwisseling van activiteiten en rust.
Goede begeleiding van de reisbegeleider. Waren veel extra activiteiten te doen en je werd goed geÔnformeerd over alle mogelijkheden.
Samengevat een super vakantie!

  • Algemeen 9
op 11 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Goed georganiseerde reis, heerlijke maaltijden op de camping voorgeschoteld gekregen van Mauri. Toffe activiteiten, ook extra zoals canyoning. Fijne reisleider Andrť en vooral een hele toffe groep!

  • Algemeen 10
op 8 september 2020 bestemming: , reisperiode: september 2020

Leuke reis met mogelijkheden om veel extra dingen te doen zoals Canyoning.
Beter weer dan in Nederland.
Een leuke groep.
En omdat je weinig mensen tegen komt, is het ook nog veiliger kwa Corona dan Nederland.

  • Algemeen 9
op 6 september 2020 bestemming: Nederland / Grou, reisperiode: augustus 2020

Enorm leuke kanovakantie in Friesland gehad met NoSun! Goede begeleiding en de groep kreeg veel vrijheid bij het invullen van de dagen en de route. De groep was fantastisch en door het gering aantal personen hebben we de vakantie echt samen beleefd. Tenten en de andere spullen waren goed verzorgd. En heel leuk dat je in Friesland nog kan wildkamperen. Ik raad deze reis aan iedereen aan, zeker met NoSun!

  • Algemeen 9
op 6 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2019

De kanoreis in Friesland is een gouden zet geweest van NoSun: wildkamperen in Nederland? Kan dat Łberhaupt? Zeker, het avontuur blijkt veel dichter dan je denkt. Gewoon in Friesland! Ook met slecht weer (zoals bij ons) is de reis super, dat maakt het stiekem alleen nog avontuurlijker. Hulde voor reisleidster Dori die de week samen met ons goed heeft aangepast aan het weer en ons als groep. Deze reis is absoluut de moeite waard, ook voor volgend reisseizoen.

  • Algemeen 10
op 6 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Met de Kanoreis door Friesland Ďback to the basicsí geweest in de laatste week van aug/begin sept. 2021. Alle tenten, kookspullen, eten en persoonlijke bagage mee in tonnen en dry backs en gaan met die kano ... de kanoís waren 2 pers. Canadezen, dus lekker stabiel en zelfs bij een stevige bries is iedereen binnen boord gebleven 😂 Onze reisleidster Dori besprak met de groep de opties en aan de hand van die gesprekken werd de route bepaald. Omdat het zo nu en dan met bakken uit de lucht kwam hebben we wat extra campings aangedaan (warme douche!), zodat wildkamperen en campings elkaar afwisselden. Ook hadden de groepsleden een grote inbreng in wat er op tafel kwam, logisch ook want je moet het tenslotte zelf bereiden 😇. Het gebruik van spiritus kookstellen vind ik zelf wat minder, wrs omdat ik alleen gas gewend was, maar wel te doen. De groep was divers, maar je schrijft je niet zomaar in voor een kanotochten dus we vonden elkaar snel en ik heb een topweek gehad‼️🥳. Absoluut is een reis met NoSun voor herhaling vatbaar ... al is zon bij een actieve vakantie nog altijd te verkiezen boven regen/wind 🤷🏼‍♀️😉

  • Algemeen 10
op 6 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

Was erg bijzonder, heb de hele week gekanoed, op verschillende plekken geslapen, soms boerencamping, soms onbewoond eiland. 95 procent vd tijd buiten, erg fijn! Mooie natuur, wilde dieren (zelfs een arend!). En fijne sfeer in de groep, iedereen was lekker actief en hielp elkaar waar nodig.

  • Algemeen 8
op 6 september 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2019

Fantastische rondreis waarbij onze reisleider Floris ons elke dag weer nieuwe hoogtepunten van IJsland liet zien!

  • Algemeen 10
op 6 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2020

Afwisselende activiteiten, om daarna te genieten van lokale lekkernijen. Dat was de vakantie in SardiniŽ in een notendop. Hoewel de reis naar mijn mening met ťťn rustdag minder kan, heb je voldoende mogelijkheid om samen met anderen een leuke activiteit te bedenken en er een top dag van te maken! De reisbegeleiding (Andrť) is fanatiek, enthousiasmerend en heeft oog voor detail (top, niets meer aan doen!).

Dit alles, in combinatie met een leuke groep, heeft tot een zeer geslaagde vakantie geleid.

  • Algemeen 9
op 6 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2019

Een heerlijke reis, veel afwisseling tussen relaxen en toffe activiteiten. Er worden veel opties geboden om buiten de standaard activiteiten extra activiteiten te doen. De reisbegeleider denkt mee en geef alternatieven. De accomodatie was top; goed eten, leuke bar en een mooie tent. Binnen een paar minuten sta je op het strand. Een heerlijke vakantie om even lekker de batterij op te laden en waar cultuur gecombineerd is met actief bezig zijn

  • Algemeen 9
op 4 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Mooie reis met leuke activiteiten. Alles is super geregeld en de reisleider is een topper. camping is goed, strand op loopafstand en het eten is super!!

  • Algemeen 9
op 4 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Nosun heeft het lef gehad om groepsreizen in Nederland te organiseren. En met succes! Heerlijke kanoweek gehad, lekker uitgewaaid (!) en ben er echt even uit geweest. Avontuur om de hoek.

  • Algemeen 9
op 3 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Zet 11 no-sunners in 6 kano's en stuur ze met tentjes, spiritusbranders, genoeg boodschappen en megatoffe reisbegeleider Dori op pad over de Friese Wateren en langs wildkampeerplekken. Voeg een aantal flinke hoosbuien toe en aanschouw wat er gebeurt als dan de zon weer doorkomt: puur geluk gegarandeerd. Nooit geweten dat je ook in Nederland zo dicht bij avontuur in de 'wildernis' kan komen. NoSun, medereizigers en met name Dori: heel erg bedankt voor deze fantastische week!

  • Algemeen 10
op 3 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2019

Een mooie reis met veel mogelijkheden voor leuke activiteiten. De reisleider was ook een toppertje. Een echte aanrader voor de avonturiers onder ons...

  • Algemeen 9
op 3 september 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: augustus 2020

Super mooie reis met leuke activiteiten. Het eten op de camping is heerlijk en tussen de bomen hangen hangmatten.

  • Algemeen 8
op 30 augustus 2020 bestemming: Nederland / FestiCamp Stokkum, reisperiode: augustus 2020

Deze reis was anders dan de andere reizen van NoSun, maar daarom niet minder! De activiteiten waren leuk, genoeg te doen en natuurlijk gezellige mensen en de begeleiding van Annelies, Sanne en Tara was helemaal super! Bedankt iedereen voor deze gezellige reis!

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2020 bestemming: Nederland / Stokkum, reisperiode: augustus 2019

Helaas zat het weer niet mee waardoor het lastig was om tussen de activiteiten door nog leuke dingen te ondernemen. Ondanks dat hebben Annelies, Sanne en Tara er een fantastische week van weten te maken.

  • Algemeen 7
op 30 augustus 2020 bestemming: Nederland / Stokkum, reisperiode: augustus 2020

De reis was goed geregeld en de reisleiding was top. De activiteiten waren leuk en voldeden aan de verwachtingen. Ook de maaltijden waren erg goed. Zelf ben ik niet echt een kampeerder, maar heb zeker een leuke tijd gehad en vooral veel leuke mensen ontmoet. Het was de perfecte reis om toch nog even weg te kunnen ondanks de huidige corona situatie in de wereld.

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2020 bestemming: Nederland / Festicamp, reisperiode: augustus 2020

Deze zomer als alternatief meegeweest met het FestiCamp van 22 aug. Een kamp voor volwassenen met hele leuke activiteiten! Veel sportiviteit en nog meer gezelligheid! Genoten!

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2020 bestemming: Nederland / festiCamp, reisperiode: augustus 2020

Het was een gezellige week met een leuk groep, leuk outdoor activiteiten, een mooie locatie en top reisleidsters
Iedereen bedankt

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2020 bestemming: IJsland / Hoogkarspel, reisperiode: augustus 2020

De reis was een mooi avontuur. Vooral in het begin als je denkt dat de volgende dag niet mooier of indrukwekkender kan, word je je de volgende dag weer blij verrast.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2020

Het was een waanzinnige reis , veel gedaan veel gezien, meer dan wat op het programma stond. De reis begeleider was ook ontzettend leuk en deed erg enthousiast mee, hij voelde ook als echt onderdeel van de groep.
Heel leuk dat we veel dingen deden buiten het programma om, 2 weken weg zijn voelde als een maand.
Hij lied soms ook de keuze aan ons aan wat we wilde qua activiteiten.

Verder wat ik jammer vond is dat het eten exclusief was, qua reissom best wat betaald maar de boodschappen moesten daar nog eens bijkomen.
Verder leuke campings behalve de gene in Reijkjavik, miste daar wel een beetje de natuur. Tenten waren super! Heerlijk een 2 persoons tent voor je eentje en makkelijk op te zetten, ook voor een niet ervaren campeeerder ( als ik).

Floris heeft het echt verder fantastisch gedaan als reisbegeleider, als ik nog eens een keer boek hoop ik hem te treffen!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2019

Het was een hele leuke ervaring met een hele leuke groep. Niemand heeft zich deze tocht verveeld.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2020

Een bizar mooi land, elke dag opnieuw genoten van de omgeving, ook een hele leuke en gezellige groep met reisleider Floris, deze reie is zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2020 bestemming: Nederland / Stokkum, reisperiode: augustus 2020

Leuke reis, iedereen een eigen tentje en hele enthousiaste reisbegeleiding. Het eten was goed geregeld, elke dag vers brood van de lokale bakker bijvoorbeeld. We hebben veel activiteiten met elkaar ondernomen, als iets niet bij je paste was dit geen enkel probleem. Vrijheid blijheid! Complimenten voor Annelies en Sanne die aan het groepsgevoel hebben bijgedragen, toppie!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / festiCamp, reisperiode: augustus 2020

De aangeboden mix van zeer verschilde outdoor activiteiten, in een mooie omgeving op een leuke camp locatie met tipi-tenten; maakt het geheel tot een geslaagde vakantie in eigen land.
Annelies en Sanne bedankt voor het begeleiden van deze reis, Andrť bedankt voor de mountainbike tocht en natuurlijk iedereen die mee was op deze reis bedankt voor de fijne week

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / Festicamp, reisperiode: augustus 2020

Een weekje op het Festicamp van NoSun: leuke locatie, leuke activiteiten, top reisbegeleiding en als belangrijkste natuurlijk een hele gezellige groep mensen! Need I say more?

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Had begin dit jaar niet gedacht dat ik me in de zomer een week op de Friese wateren zou gaan begeven. Dat het (voor de derde keer) een NoSunreis zou worden was wel al min of meer de planning. Ook eerdere ervaringen in Zweden en op Mallorca waren al positief! BosniŽ werd het dit jaar niet, vanwege de bekende beperkingen, maar ben enorm blij dat Friesland als plan B mogelijk was. Het was heerlijk! De hele dag buiten, lekker actief van de omgeving genieten met een fijne groep gelijkgestemden, voldoende vrije ruimte om met de deelnemers de details in te vullen, prima equipement (goeie tent wordt beschikbaar gesteld (belangrijk!), verder sober, maar dat hoort erbij als je gaat wildkamperen en draagt voor mij juist bij aan het kampeerplezier) en een superfijne reisbegeleidster (Barbara: dank!).

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / Kanoreis Friesland, reisperiode: augustus 2020

De kanoreis was nieuw in het aanbod van NoSun vanwege Corona, maar wat mij betreft kan de reis in het aanbod blijven! Heerlijk om een week lang in de buitenlucht en op het water te zijn, met een leuke groep! We hebben 1 nacht op een boerencamping gestaan en voor de rest was het kamperen in het wild. En met een gemiddelde conditie is een hele week kanoŽn prima te doen! NoSun zorgt voor alle materiaal en dat was prima in orde. Je bent met elkaar op vakantie en regelt het ook met elkaar waarbij de reisbegeleider stuurt, maar niet leidt. Dat is prettig! Al met al een topweek met mooi weer en leuke mensen!

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2020 bestemming: Nederland / Stokkum, reisperiode: augustus 2020

Leuke actieve groep, veel gedaan en genoten.
Mooi alternatief nu in Corona tijd.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Een eenvoudig concept: kanoŽn, zwemmen, kamperen en het leven wat bij kamperen komt kijken. Dit was voldoende voor een heerlijke zonnige en ook avontuurlijke week op het water. Alles wat we hiervoor nodig hadden was geregeld door NoSun: tenten, kookgerei, tarp, enzovoorts. Het gebied waar we voeren was niet heel rijk aan mooie kanokreekjes dus de echte natuurliefhebber komt misschien minder aan zijn trekken. Voor wie houdt van peddelen, af en toe een dorpje voor koffie of ijs of een wandeling, zwemmen en het kampeerleven een absolute aanrader!

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2020

Samen met Jitske, onze reisbegeleidster, hebben we met de groep genoten van een week op het water in Friesland. Mooie provincie, goed gezelschap en heerlijk weer. Alles (tenten, eten, drinken, kookspullen, krukjes en je eigen bagage) mee in de Canadese kano's, lekker wildkamperen en douchen in de plomp (het een schoner dan het ander).
Deze reis heeft NoSun als een malle in elkaar gedraaid door corona, maar van mij mag ie standaard bij de bestemmingen staan. Ik heb genoten!

  • Algemeen 8
op 20 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Er past veel in twee weken Noorwegen, dat bleek wel. Een heel mooie reis met gave natuur, veel outdoor activiteiten en ook relaxte tijd op de campings. Groot pluspunt was het op eigen niveau kunnen lopen van de hikes, dat heeft de reisbegeleiding zeker goed ingeschat. En een bijna-privťchauffeur is ook een luxe. Tentjes waren goed, makkelijk op te zetten en groot genoeg. Puntje van verbetering, het wildkamperen werd iets minder avontuurlijk dan verwacht. Het zou een idee kunnen zijn dat dit vanuit Nosun wat beter wordt voorbereid.
Het is Noorwegen, dus zo af en toe valt er wat regen. Maar het meeste valt ernaast, en dat maakt ook dat de vele watervallen des te indrukwekkender zijn. Hoewel het weer lastig te voorspellen is, of eigenlijk niet, hebben we ook nog een aantal dagen met heel mooi weer gehad. Weer of geen weer, de sfeer werd er zeker niet minder om. Groep en reisbegeleiding hebben daar allebei erg aan bijgedragen. Top reis!

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2019

1 tm 14 augustus met NoSun naar Noorwegen geweest. Prima reis, goede reisbegeleiding met uitstekende rijvaardigheden en oog voor reizigers van allebei de groepen. Het materiaal van NoSun is professioneel en makkelijk in gebruik. Mooie (gletser)hikes gemaakt. De reis is gelukkig niet in beton gegoten, maar in samenspraak met de groep aan te passen. Je weet van te voren niet met wie je op reis gaat, maar dit was een bijzonder leuke club.
Noorwegen is een schitterend land, echt een aanrader!

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Fantastische reis gehad in Noorwegen. Erg leuk reisgezelschap, mooie campings, prachtige hikes en een top-reisbegeleiding. De tenten die gebruikt worden, zijn super. Makkelijk op te zetten en af te breken.

Samen boodschappen doen, koken en het 'kamp' opbouwen maakt dit een intensieve maar hele fijne reis, waarbij je je reisgezelschap snel leert kennen.

In Noorwegen een paar dagen (waaronder Bergen) slecht weer gehad, maar ach, het is niet voor niets NoSun.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Dit keer met Nosun de rondreis naar Noorwegen gedaan en het was weer geweldig. Het was een fantastische groep en een hele goede en gezellige begeleiding die ons de ruimte gaf om af en toe de activiteiten aan te passen. Zeker een aanrader voor iedereen!!!

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: augustus 2020

Wat heb ik een fijne groepsreis naar Zwitserland gehad met noSun. Met een groep van 8 hebben we diverse gave activiteiten gedaan en wandelingen gemaakt.

Bij de reis was er veel ruimte voor eigen inbreng, wat heel fijn was maar soms ook voor discussie en overleg zorgde.

De geplande activiteiten vanuit noSun waren erg leuk! Vooral het steppen was boven verwachting!

De campings waren netjes, al was het een hele afstand naar het toilet gebouw. Daarnaast lagen de campings ver van een stadje af.

Ik kijk terug op een hele mooie vakantie!

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2020

Wat een fantastische tijd heb ik gehad tijdens de reis door Noorwegen! De combinatie van reisbegeleiding, haar organisatie skills, het reisgezelschap en natuurlijk de mooie omgeving maakten het voor mij een onvergetelijke reis!

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2020 bestemming: Nederland / Ransdaal, reisperiode: augustus 2019

Leuke en actieve reis van no sun in Nederland. Het programma is aangepast aan het warme weer.

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2020 bestemming: Nederland / Kanoreis Friesland, reisperiode: augustus 2020

Een originele, sportieve en voordelige manier om Friesland te ontdekken en leuke mensen te ontmoeten. Alhoewel het druk was op het water met andere pleziervaartuigen hebben we meestal toch een mooie rustige plek weten te bemachtigen voor onze tenten en van de rust genoten. Het had mooi geweest om nog wat vaker aan te meren en meer plekken te bezoeken aan wal (vanuit een kano zie je namelijk soms uren alleen het riet aan de waterkant aan je voorbij gaan) maar ik snap ook dat daar niet altijd voldoende gelegenheid en tijd voor was.

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende