Novasol wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Reisgraag Awards 2020
Reisgraag Awards 2020
Novasol heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie in de categorie Vakantiehuizen gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 7,7 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

“Voor het 4e jaar op rij is NOVASOL als winnaar uit de bus gekomen in de categorie Vakantiehuizen! Uiteraard zijn we wederom erg trots op deze prestatie maar vooral ook de blijvende erkenning die het publiek ons geeft. Aan de top komen is moeilijk, aan de top blijven is nog lastiger. Het vertrouwen dat wij krijgen van onze gasten is de mooiste waardering die wij ons kunnen wensen en een prachtige start van 2020. Tevens is het een mooie erkenning voor het werk van ons toegewijde team. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de kernbegrippen waarop NOVASOL is gebouwd. In de 20 jaar dat wij in Nederland actief zijn, hebben wij vanuit deze basis een solide product neergezet. NOVASOL hecht veel waarde aan een goede relatie met haar huiseigenaren om zodoende de kwaliteit van haar vakantiehuizen goed te kunnen waarborgen. Bij ons gaat kwaliteit nog altijd boven kwantiteit. Daarnaast vinden wij het van het allergrootste belang dat onze gasten van een zorgeloze vakantie kunnen genieten. En mocht er onverhoopt tijdens de vakantie iets niet geheel naar verwachting zijn, dan staat ons loyale team klaar om een passende oplossing te bieden, dit in samenwerking met onze collega's op de diverse bestemmingen. Dat deze inspanningen blijven gewaardeerd worden in de vorm van het winnen van de Reisgraag Award vervult ons met grote trots en geeft ons een drive om ook volgend jaar weer als winnaar te worden verkozen.”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Prima huisje. Goede service. Mooie omgeving.", aldus een review van een klant.

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws

Artikelen