Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Novasol

Url: http://www.novasol.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Novasol
Novasol won in 2017 de Reisgraag award

Novasol begon in 1968 als een kleine onderneming onder de naam Nordisk Ferrie. De organisatie verhuurde toen alleen nog accommodaties in Noorwegen. Novasol is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van particuliere vakantiehuizen binnen Europa. Het is nu een internationaal bedrijf met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. Inmiddels zijn er ruim 44.000 vakantiehuizen te boeken, gelegen in 29 landen van Scandinavië tot aan de Spaanse kust. De vakantiehuizen, appartementen en luxe villa's zijn er in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een accommodatie bij het strand of met een (privé)zwembad, sauna of speeltuin. Ook met kinderen kun je dus een heerlijke vakantie beleven in een van de huizen van Novasol.

Het leveren van kwaliteit, geloofwaardigheid en een persoonlijke service staan voorop bij Novasol, de reisorganisatie doet er alles aan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Novasol is onderdeel van RCI Vacation Rental Network/Wyndham Worldwide. Het hoofdkantoor is gevestigd in Virum, Denemarken. Tijdens de vakantie kun je eventueel ook terecht bij een van de 16 servicekantoren die zijn gevestigd op diverse bestemmingen in Europa.

op 13 januari 2018 bestemming: Denemarken / Egense, reisperiode: juli 2017

Huis dat verschrikkelijk vies en onderkomen was. Dochter moest in auto slapen omdat ze door hoeveelheid stof (hele huis), sigarettenpeuken onder het bed terwijl het een rookvrij huis zou zijn, schimmel in badkamer en keuken(ijskast) meteen astma aanval kreeg. 24 foto's als visueel bewijs van de grote hoeveelheden troep en viezigheid en een 4 pagina lange klachtenmail opgesteld van de horror waar we in terecht waren gekomen. Novasol heeft geen enkele erkenning gegeven voor dit leed. Verschuilt zich achter procedures die we konden weerleggen. Nooit meer een vakantie met deze KUT (Kwaliteit Uitermate Triest) organisatie.

  • Algemeen 1
op 13 januari 2018 bestemming: Denemarken / klitmoller, reisperiode: december 2017

Helaas was het zwembad en huis bij aankomst niet optimaal schoon.

  • Algemeen 8
op 8 januari 2018 bestemming: Spanje / El Gastor, reisperiode: december 2017

Mooie omgeving veel privacy

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws