Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Novasol

Url: https://www.novasol.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Novasol
Novasol won in 2017 de Reisgraag award Novasol won in 2018 de Reisgraag award

Novasol is een vakantiehuizen aanbieder uit Denemarken. De reisorganisatie verhuurt vakantiehuizen in maar liefst 28 landen in allerlei Europese landen en ook Egypte. Het is een van de grootste aanbieders van particuliere vakantiehuizen in Europa.

Je kunt via de website van Novasol heel eenvoudig jouw ideale vakantiehuis zoeken middels de zoekmachine. Je vult je bestemming in en kunt vervolgens filteren op de verblijfsperiode, het aantal gasten, het gewenste aantal kamers en het budget. Ook kun je je voorkeuren wat betreft faciliteiten en locatie aangeven. Novasol heeft allerlei soorten vakantiehuizen, zelfs met (binnen)zwembad, sauna en whirlpool. Bij sommige vakantiehuizen is ook een boot inbegrepen of kun je gebruik maken van de golfbaan. Er worden bovendien vakantiehuizen op vakantieparken aangeboden, waarbij je gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park.

Novasol heeft diverse thema's waarbinnen je een vakantiehuis kan boeken. Zo kun je gaan voor een vakantiehuis met zwembad, een vakantie met de hond, een visvakantie, een fietsvakantie, een wellness vakantie, een drijvend vakantiehuis, een vakantiehuis aan zee, een natuurhuisje, een stedentrip of een golfvakantie. Ook kun je kiezen voor een huisje op een eiland, een groepsaccommodatie of een wintersporthuis.

Kwaliteit, geloofwaardigheid en persoonlijke service staan hoog in het vaandel bij Novasol. Dit realiseert de reisorganisatie mede door vertrouwensvolle samenwerkingen met haar huiseigenaren. Er wordt dan ook gewerkt met het motto “u krijgt wat wij u beloven – en het liefst nog ietsje meer!”.

Novasol is onderdeel van Wyndham Worldwide. Het hoofdkantoor is gevestigd in Virum, Denemarken. Tijdens de vakantie kun je eventueel ook terecht bij een van de 16 servicekantoren die zijn gevestigd op diverse bestemmingen in Europa. Om in contact te komen met de reisorganisatie kun je Novasol mailen en bellen. Novasol vind je overigens ook op Facebook, Twitter en Instagram. Wil je altijd op de hoogte zijn? Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en inspiratie. Ten slotte verzorgt Novasol brochures, waarin je op je gemak kan bladeren om jouw ideale vakantiehuis te vinden.

op 3 februari 2019 bestemming: Frankrijk / la crou, reisperiode: augustus 2018

Beschrijving klopt van geen kanten compenseren doen ze niet wel snel de beschrijving veranderen ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 20 januari 2019 bestemming: Denemarken / Klegod, reisperiode: oktober 2018

Er is in 14 jaar niet veel veranderd bij Novasol.Ook bij ons werd in 2014 de borgsom ingehouden omdat het huis niet schoon was achtergelaten. Wij hebben met 4 personen bijna een dag lopen poetsen.Novasol was niet voor rede vatbaar, dus nooit geen Novasol meer. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 21 december 2018 bestemming: Denemarken / RÝmo, reisperiode: oktober 2018

Een fantastisch groot en luxe huis met zwembad en jacuzzi. Door het matige weer konden de kinderen zich goed vermaken binnenshuis. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen