Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Novasol

Url: https://www.novasol.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Novasol
Novasol won in 2017 de Reisgraag award Novasol won in 2018 de Reisgraag award Novasol won in 2019 de Reisgraag award

Op 28 december 1968 werd de reisorganisatie NOVASOL opgericht onder de naam Nordisk Ferie. De organisatie begon met de verhuur van vakantiehuizen in Noorwegen. Inmiddels is het de grootste aanbieder in vakantiehuizen in Noord-Europa onder de naam NOVASOL. Bij de reisorganisatie staat de klant centraal. NOVASOL handhaaft drie kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. Ze onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met optimale, persoonlijke service die geloofwaardig is. De kwaliteit wordt gewaarborgd door vertrouwensvolle samenwerking met de huiseigenaren. Het motto van de reisorganisatie is: 'U krijgt wat wij u beloven – en het liefst nog ietsje meer!'.

NOVASOL heeft vakantiehuizen in maar liefst 28 landen. Ze hebben onder andere vakantiehuizen staan in Slovenië, Hongarije, Griekenland, Cyprus, Luxemburg, Albanië, Tsjechië en Turkije. Waarbij ze talrijke servicebureaus in de vakantiegebieden hebben. Geniet van een warm land in je eigen vakantiehuisje of loop door de natuur dichtbij de natuurhuizen. Daarnaast hebben ze veel thema's waaruit je kunt kiezen. Een aantal van deze thema's zijn: vakantiehuis met zwembad, op vakantie met de hond, visvakantie aan het water, drijvend vakantiehuis, stedentrips in Europa en gezinsvakantie met de kinderen. Kies een ideaal gelegen villa, een luxe landhuis of een prachtig appartement aan zee.

Het hoofdkantoor van de reisorganisatie is gevestigd in Virum, Denemarken. Voor contact kan je bellen of mailen naar NOVASOL. Ze zijn ook vindbaar op Facebook, Youtube en Instagram.

op 14 augustus 2020 bestemming: Nederland / wemeldinge, reisperiode: juli 2019

Lang verhaal kort. Wij als gezin boekte via Novalsol een huisje op een Familie park. Wij hebben zeer veel geluidsoverlast gehad van o.a. een groep van 8 jongeren die tot 02:00 met dronken stonden te schreeuwen buiten. Wij hebben zelfs de politie moeten bellen, omdat ze op auto's gingen staan om 'selfies?' te maken?!

Wij hebben de beheerder proberen te bellen/ berichtje verstuurd. Deze had na de melding begrip maar laat ons nu barsten.

Barsten omdat Novalsol zich verschuild achter de regel uit hun: wetboek voor vakantie recht (sorry ik ben zo boos hierover).

dat bij het geval van overlast of problemen je ALTIJD het alarmnummer in Denemarken moet bellen. En niet als nuchtere Nederlander het nummer van de parkbeheerder.... snappen jullie nog.

Overlast is hetzelfde en ik heb dit binnen 48 uur gemeld (het was immers weekend). Maar nee, Novasol doet helemaal niks! terwijl de beheerder nog modeling aangaf (geen bewijs op papier) dat als Novalsol met een vergoeding /claim kwam, hij het door zou sturen naar de 'verhuurder' van dit bewuste huisje. Deze verhuurder stond al bekend als overlast / verhuurder die nergens naar keek.

Detail is, dat Noval sol het huisje over in de verhuur heeft en geen groepen jongeren toelaat net als de standaard regels van de Oeserbaar Wemeldine (Zeeland), daarin staat ook dat het na 22:00 uur stil moet zijn.

Dus geld vangen en als Aso op zo'n park heb je alle rechten. Ik al huurder van een huisje van ruim 1000,- niet.

Top! Novasol en menselijk en begripvol opgelost dit. Bezoek Novasol

  • Algemeen 1
op 5 augustus 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: augustus 2019

Eind december geboekt. Vakantie start eind augustus. Alles betaald KroatiŽ op oranje. Er valt HELEMAAL NIETS TE REGELEN met novasol. Boeven die geld stelen van mensen die hard werken voor een welverdiende vakantie. En het interesseert ze echt helemaal niets. Ik wil het wel van de daken schreeuwen NOOIT MEER NOVASOL. Misschien kan SGR hier iets aan doen of ANVR? Bezoek Novasol

  • Algemeen 1
op 5 augustus 2020 bestemming: Duitsland, reisperiode: september 2020

Mijn ouders hadden een huisje geboekt in Duitsland. En moesten helaas annuleren omdat mijn gehandicapten zus niet mee mag van haar huis vanwege de corona.
Mijn moeder heeft alles netjes uitgelegd maar daar hadden ze geen boodschap aan ook gaf mijn moeder aan niet haar geld terug te willen maar een voucher of een kortings bon ook goed was maar daar deden ze niet aan. Wel moesten mijn ouders het resterende bedrag nog voldoen anders zetten ze er meteen een deurwaarder op. Boek niet met deze organisatie ze zijn onbeleefd onbeschoft en totaal niet gericht op hun klanten. Bezoek Novasol

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen