Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Novasol

Url: https://www.novasol.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Novasol
Novasol won in 2017 de Reisgraag award Novasol won in 2018 de Reisgraag award Novasol won in 2019 de Reisgraag award

Op 28 december 1968 werd de reisorganisatie NOVASOL opgericht onder de naam Nordisk Ferie. De organisatie begon met de verhuur van vakantiehuizen in Noorwegen. Inmiddels is het de grootste aanbieder in vakantiehuizen in Noord-Europa onder de naam NOVASOL. Bij de reisorganisatie staat de klant centraal. NOVASOL handhaaft drie kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. Ze onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met optimale, persoonlijke service die geloofwaardig is. De kwaliteit wordt gewaarborgd door vertrouwensvolle samenwerking met de huiseigenaren. Het motto van de reisorganisatie is: 'U krijgt wat wij u beloven – en het liefst nog ietsje meer!'.

NOVASOL heeft vakantiehuizen in maar liefst 28 landen. Ze hebben onder andere vakantiehuizen staan in Slovenië, Hongarije, Griekenland, Cyprus, Luxemburg, Albanië, Tsjechië en Turkije. Waarbij ze talrijke servicebureaus in de vakantiegebieden hebben. Geniet van een warm land in je eigen vakantiehuisje of loop door de natuur dichtbij de natuurhuizen. Daarnaast hebben ze veel thema's waaruit je kunt kiezen. Een aantal van deze thema's zijn: vakantiehuis met zwembad, op vakantie met de hond, visvakantie aan het water, drijvend vakantiehuis, stedentrips in Europa en gezinsvakantie met de kinderen. Kies een ideaal gelegen villa, een luxe landhuis of een prachtig appartement aan zee.

Het hoofdkantoor van de reisorganisatie is gevestigd in Virum, Denemarken. Voor contact kan je bellen of mailen naar NOVASOL. Ze zijn ook vindbaar op Facebook, Youtube en Instagram.

op 12 januari 2020 bestemming: Spanje / Isla plana, reisperiode: januari 2019

Het was januari 2020.
Een weekje eerder op pad voor een verblijf van een paar maanden in Zd Spanje
Het contact met de Nl hostesse was duidelijk, alles ging soepel, vragen werden snel beantwoord .
We kregen het tel van de eigenaar , dit werd een Whattsapp contact , dat kan ik iedereen aanraden .
Ook deze Spaanse man is een geweldige host. Bezoek Novasol

  • Algemeen 10
op 10 januari 2020 bestemming: Nederland / Hoge Hexel, reisperiode: december 2019

Dit keer een fijn huisje, uitgebreide keukeninrichting. Toch geef ik niet een hoger cijfer dan een 6, vanwege de diverse mankementen: wastafel badkamer liep niet door (dit is langdurig achterstallig onderhoud), kapotte handgrepen in de badkamer, kapotte lampen, borg is na 2 weken nog steeds niet terugbetaald, lampen die eerst een paar seconden knipperen op een vervelende manier voordat ze aan gaan, slechts 1 sleutel gekregen, vreselijk naar slaap stinkende lakenpakketten! Bezoek Novasol

  • Algemeen 6
op 5 januari 2020 bestemming: Nederland / Uddel, reisperiode: december 2019

Perfekt verblijf met alles wat men zich wensen kan! Bezoek Novasol

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen