Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Novasol

Url: https://www.novasol.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Novasol
Novasol won in 2017 de Reisgraag award Novasol won in 2018 de Reisgraag award Novasol won in 2019 de Reisgraag award

Op 28 december 1968 werd de reisorganisatie NOVASOL opgericht onder de naam Nordisk Ferie. De organisatie begon met de verhuur van vakantiehuizen in Noorwegen. Inmiddels is het de grootste aanbieder in vakantiehuizen in Noord-Europa onder de naam NOVASOL. Bij de reisorganisatie staat de klant centraal. NOVASOL handhaaft drie kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. Ze onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met optimale, persoonlijke service die geloofwaardig is. De kwaliteit wordt gewaarborgd door vertrouwensvolle samenwerking met de huiseigenaren. Het motto van de reisorganisatie is: 'U krijgt wat wij u beloven – en het liefst nog ietsje meer!'.

NOVASOL heeft vakantiehuizen in maar liefst 28 landen. Ze hebben onder andere vakantiehuizen staan in Slovenië, Hongarije, Griekenland, Cyprus, Luxemburg, Albanië, Tsjechië en Turkije. Waarbij ze talrijke servicebureaus in de vakantiegebieden hebben. Geniet van een warm land in je eigen vakantiehuisje of loop door de natuur dichtbij de natuurhuizen. Daarnaast hebben ze veel thema's waaruit je kunt kiezen. Een aantal van deze thema's zijn: vakantiehuis met zwembad, op vakantie met de hond, visvakantie aan het water, drijvend vakantiehuis, stedentrips in Europa en gezinsvakantie met de kinderen. Kies een ideaal gelegen villa, een luxe landhuis of een prachtig appartement aan zee.

Het hoofdkantoor van de reisorganisatie is gevestigd in Virum, Denemarken. Voor contact kan je bellen of mailen naar NOVASOL. Ze zijn ook vindbaar op Facebook, Youtube en Instagram.

op 10 januari 2021 bestemming: Denemarken, reisperiode: augustus 2020

Hadden geboekt bij Novasol .. door negatief reisadvies mochten wij niet naar het huis in Denemarken. Konden een alternatief uitzoeken in Nederland maar er was gewoon niets gelijkswaardigs .. voucher kregen wij niet ... want ja we konden gewoon naar Denemarken want het huis stond er gewoon was het antwoord van Novasol. Conclusie centjes kwijt en van onze kant NOOIT meer Novasol Bezoek Novasol

  • Algemeen 1
op 9 januari 2021 bestemming: Denemarken, reisperiode: oktober 2020

Niet te geloven dat er nog steeds 7,6 als beoordeling staat. Stelletje oplichters zijn het. Hinderden mensen zijn hun zuur verdiende centjes kwijt 😡😡 Bezoek Novasol

  • Algemeen 1
op 3 januari 2021 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juni 2019

Had een 0 moeten zijn . 3 huisjes gehuurd en alles kwijt. Ä2000 . Bezoek Novasol

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen