Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Novasol

Url: http://www.novasol.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Novasol
Novasol won in 2017 de Reisgraag award Novasol won in 2018 de Reisgraag award

Novasol begon in 1968 als een kleine onderneming onder de naam Nordisk Ferrie. De organisatie verhuurde toen alleen nog accommodaties in Noorwegen. Novasol is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van particuliere vakantiehuizen binnen Europa. Het is nu een internationaal bedrijf met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. Inmiddels zijn er ruim 44.000 vakantiehuizen te boeken, gelegen in 29 landen van Scandinavië tot aan de Spaanse kust. De vakantiehuizen, appartementen en luxe villa's zijn er in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een accommodatie bij het strand of met een (privé)zwembad, sauna of speeltuin. Ook met kinderen kun je dus een heerlijke vakantie beleven in een van de huizen van Novasol.

Het leveren van kwaliteit, geloofwaardigheid en een persoonlijke service staan voorop bij Novasol, de reisorganisatie doet er alles aan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Novasol is onderdeel van RCI Vacation Rental Network/Wyndham Worldwide. Het hoofdkantoor is gevestigd in Virum, Denemarken. Tijdens de vakantie kun je eventueel ook terecht bij een van de 16 servicekantoren die zijn gevestigd op diverse bestemmingen in Europa.

op 15 april 2018 bestemming: Denemarken / Oksbol, reisperiode: mei 2016

Alles conform gewekte verwachtingen. Keurige woning. Super service

  • Algemeen 10
op 7 maart 2018 bestemming: BelgiŽ / Herselt, reisperiode: februari 2018

Prachtig huis, fine verhuurder.

  • Algemeen 10
op 23 februari 2018 bestemming: Denemarken / Kelstrup strand, reisperiode: februari 2018

Heel mooi ruim huis van alle gemakken voorzien. Vlakbij mooi strandje. Enige minpuntje waren de smalle 2 pers bedden. Voor mensen die van rust houden perfect.

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws