Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Novasol

Url: https://www.novasol.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Novasol
Novasol won in 2017 de Reisgraag award Novasol won in 2018 de Reisgraag award Novasol won in 2019 de Reisgraag award

Op 28 december 1968 werd de reisorganisatie NOVASOL opgericht onder de naam Nordisk Ferie. De organisatie begon met de verhuur van vakantiehuizen in Noorwegen. Inmiddels is het de grootste aanbieder in vakantiehuizen in Noord-Europa onder de naam NOVASOL. Bij de reisorganisatie staat de klant centraal. NOVASOL handhaaft drie kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. Ze onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met optimale, persoonlijke service die geloofwaardig is. De kwaliteit wordt gewaarborgd door vertrouwensvolle samenwerking met de huiseigenaren. Het motto van de reisorganisatie is: 'U krijgt wat wij u beloven – en het liefst nog ietsje meer!'.

NOVASOL heeft vakantiehuizen in maar liefst 28 landen. Ze hebben onder andere vakantiehuizen staan in Slovenië, Hongarije, Griekenland, Cyprus, Luxemburg, Albanië, Tsjechië en Turkije. Waarbij ze talrijke servicebureaus in de vakantiegebieden hebben. Geniet van een warm land in je eigen vakantiehuisje of loop door de natuur dichtbij de natuurhuizen. Daarnaast hebben ze veel thema's waaruit je kunt kiezen. Een aantal van deze thema's zijn: vakantiehuis met zwembad, op vakantie met de hond, visvakantie aan het water, drijvend vakantiehuis, stedentrips in Europa en gezinsvakantie met de kinderen. Kies een ideaal gelegen villa, een luxe landhuis of een prachtig appartement aan zee.

Het hoofdkantoor van de reisorganisatie is gevestigd in Virum, Denemarken. Voor contact kan je bellen of mailen naar NOVASOL. Ze zijn ook vindbaar op Facebook, Youtube en Instagram.

op 28 mei 2020 bestemming: BelgiŽ, reisperiode: april 2020

Owv corona kon onze reis niet doorgaan. We moesten voor 14 april contact opnemen, wat ik gedaan heb. Vandaag bel ik om de exacte omboekingsdata door te geven en nu komen ze af dat je volledig moest omboeken voor 30 april. Dit is nooit op mail gezet. Echt afzetterij!
Ik boek hier nooit meer! Bezoek Novasol

  • Algemeen 1
op 28 mei 2020 bestemming: Frankrijk / Frankrijk, reisperiode: juli 2020

Grenzen dicht. Huis wel beschikbaar. Maar wel geld kwijt. Bezoek Novasol

  • Algemeen 1
op 26 mei 2020 bestemming: BelgiŽ, reisperiode: april 2020

Reis werd geannuleerd ivm Corona en we kregen een brief dat we konden herboeken echter nu we willen herboeken lijken ze dat niet echt te willen en komen ze met regels die niet worden door gecommuniceerd naar hun klanten. Staan ons niet te woord en er word ons meermalen gezegd dat ze ook niet gaan reageren op vervolg-mails brieven of telefoontjes. Zijn ook niet aangesloten bij bv de ANVR dus ze kunnen doen en laten wat ze willen. Zijn ondertussen bezig juridisch advies aan het inwinnen. Bezoek Novasol

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen