Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Novasol

Url: https://www.novasol.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Novasol
Novasol won in 2017 de Reisgraag award Novasol won in 2018 de Reisgraag award Novasol won in 2019 de Reisgraag award

Op 28 december 1968 werd de reisorganisatie NOVASOL opgericht onder de naam Nordisk Ferie. De organisatie begon met de verhuur van vakantiehuizen in Noorwegen. Inmiddels is het de grootste aanbieder in vakantiehuizen in Noord-Europa onder de naam NOVASOL. Bij de reisorganisatie staat de klant centraal. NOVASOL handhaaft drie kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. Ze onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met optimale, persoonlijke service die geloofwaardig is. De kwaliteit wordt gewaarborgd door vertrouwensvolle samenwerking met de huiseigenaren. Het motto van de reisorganisatie is: 'U krijgt wat wij u beloven – en het liefst nog ietsje meer!'.

NOVASOL heeft vakantiehuizen in maar liefst 28 landen. Ze hebben onder andere vakantiehuizen staan in Slovenië, Hongarije, Griekenland, Cyprus, Luxemburg, Albanië, Tsjechië en Turkije. Waarbij ze talrijke servicebureaus in de vakantiegebieden hebben. Geniet van een warm land in je eigen vakantiehuisje of loop door de natuur dichtbij de natuurhuizen. Daarnaast hebben ze veel thema's waaruit je kunt kiezen. Een aantal van deze thema's zijn: vakantiehuis met zwembad, op vakantie met de hond, visvakantie aan het water, drijvend vakantiehuis, stedentrips in Europa en gezinsvakantie met de kinderen. Kies een ideaal gelegen villa, een luxe landhuis of een prachtig appartement aan zee.

Het hoofdkantoor van de reisorganisatie is gevestigd in Virum, Denemarken. Voor contact kan je bellen of mailen naar NOVASOL. Ze zijn ook vindbaar op Facebook, Youtube en Instagram.

op 8 december 2019 bestemming: Zweden / Köpingsvik,, reisperiode: november 2019

Huis ok maar dure elektra rekening aan het eind Bezoek Novasol

  • Algemeen 6
op 3 december 2019 bestemming: Nederland / Ommen/Junne, reisperiode: december 2019

Alles was perfect. De hartelijke ontvangst. Het schone huisje. De huisjes liggen heel vrij en zijn gezellig ingericht. S’avonds in de vrieskou liggend in de jacuzzi kijkend naar duizenden sterren en genieten van de oorverdovende stilte. Zo fijn. We gaan hier zeker vaker heen. Je kan er prachtig wandelen. Bezoek Novasol

  • Algemeen 10
op 1 december 2019 bestemming: Denemarken / Blavand, reisperiode: december 2019

Fijn huisje, alles was goed voor elkaar en schoon. Bezoek Novasol

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen