Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Novasol

Url: https://www.novasol.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Novasol
Novasol won in 2017 de Reisgraag award Novasol won in 2018 de Reisgraag award

Op 28 december 1968 werd de reisorganisatie NOVASOL opgericht onder de naam Nordisk Ferie. De organisatie begon met de verhuur van vakantiehuizen in Noorwegen. Inmiddels is het de grootste aanbieder in vakantiehuizen in Noord-Europa onder de naam NOVASOL. Bij de reisorganisatie staat de klant centraal. NOVASOL handhaaft drie kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. Ze onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met optimale, persoonlijke service die geloofwaardig is. De kwaliteit wordt gewaarborgd door vertrouwensvolle samenwerking met de huiseigenaren. Het motto van de reisorganisatie is: 'U krijgt wat wij u beloven – en het liefst nog ietsje meer!'.

NOVASOL heeft vakantiehuizen in maar liefst 28 landen. Ze hebben onder andere vakantiehuizen staan in Slovenië, Hongarije, Griekenland, Cyprus, Luxemburg, Albanië, Tsjechië en Turkije. Waarbij ze talrijke servicebureaus in de vakantiegebieden hebben. Geniet van een warm land in je eigen vakantiehuisje of loop door de natuur dichtbij de natuurhuizen. Daarnaast hebben ze veel thema's waaruit je kunt kiezen. Een aantal van deze thema's zijn: vakantiehuis met zwembad, op vakantie met de hond, drijvend vakantiehuis, stedentrips in Europa en gezinsvakantie met de kinderen. Kies een ideaal gelegen villa, een luxe landhuis of een prachtig appartement aan zee.

Het hoofdkantoor van de reisorganisatie is gevestigd in Virum, Denemarken. Voor contact kan je bellen of mailen naar NOVASOL. Ze zijn ook vindbaar op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast heeft de reisorganisatie brochures waarin je rustig kunt bladeren.

8,9
op basis van 12 reviews
Lees meer
8,9
op basis van 22 reviews
Lees meer
7,9
op basis van 38 reviews
Lees meer
op 8 juni 2019 bestemming: Denemarken, reisperiode: juli 2019

Wij hadden een foutje gemaakt met boeken hebben de dag er na geprobeerd dit recht te zetten maar ze gaven 3 opties omboeken annuleren of verplaatsen naar andere datum maar dit kost allemaal 75 euro dus wat voor keus heb je dan en dan hadden we nog mazzel dat we geen duurder verblijf hadden dan was het nog duurder. Het staat in de voorwaarde maar klantvriendelijk allerminst meer een verdien model zeker in vergelijking met anderen boeking sites waar je nog tot een bepaalde datum voor vertrek kosteloos kunt annuleren.
Dure les nooit meer voor ons.

  • Algemeen 1
op 31 mei 2019 bestemming: Denemarken / Nvt, reisperiode: mei 2018

De communicatie met Novasol/Dansommer verloopt zeer stroef. Ze beloven dingen in hun omschrijving maar kunnen dat niet waar maken. Hier hebben we wat van gezegd tijdens ons verblijf maar ook nadien. Denken niet met je mee en wimpelen een klacht af. Erg slecht!!! Vaak geboekt via Novasol maar na dit incident nooit weer!!!

  • Algemeen 3
op 28 mei 2019 bestemming: Spanje / MŠlaga, reisperiode: mei 2019

Het was ons 40 jarig huwelijks jubileum!
We waren met onze kinderen en kleinkind. Alles was vies, servies bedden met schimmel en beesten. Stoppenkast die er om de 5 min doorging. Kapotte tuinsets. Niet werkende koelkast. Schuifpui slaapkamer die niet open kon, niet werkende airco. Vieze muffe stank , tot je enkels in het water staan als je onder de douche ging!
Prachtige locatie, maar zo slecht van binnen en buiten . Plakten vast aan de Vloer rond de Bbq . Kwamen om 21.00 aan eerst lopen poetsen, afwassen , badlakens over matrassen met schimmel gelegd! Zo hadden we onze met zorg gekozen dure huwelijksreis niet voorgesteld . Nog steeds wachten we op goeie oplossing van Novasol !! Ter plekke gemeld.. Het kwam goed!! Nou bleef stil daarna! Inmiddels zijn we met onze reisorganisatie bezig nogmaals de klacht in te dienen. Wij pikken dit niet zo.
Onze zo lang na uitgekeken vakantie was verpest door viezigheid!

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen