Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Novasol

Pagina 1 van 219 met 2184 resultaten

op 13 januari 2018 bestemming: Denemarken / Egense, reisperiode: juli 2017

Huis dat verschrikkelijk vies en onderkomen was. Dochter moest in auto slapen omdat ze door hoeveelheid stof (hele huis), sigarettenpeuken onder het bed terwijl het een rookvrij huis zou zijn, schimmel in badkamer en keuken(ijskast) meteen astma aanval kreeg. 24 foto's als visueel bewijs van de grote hoeveelheden troep en viezigheid en een 4 pagina lange klachtenmail opgesteld van de horror waar we in terecht waren gekomen. Novasol heeft geen enkele erkenning gegeven voor dit leed. Verschuilt zich achter procedures die we konden weerleggen. Nooit meer een vakantie met deze KUT (Kwaliteit Uitermate Triest) organisatie.

  • Algemeen 1
op 13 januari 2018 bestemming: Denemarken / klitmoller, reisperiode: december 2017

Helaas was het zwembad en huis bij aankomst niet optimaal schoon.

  • Algemeen 8
op 8 januari 2018 bestemming: Spanje / El Gastor, reisperiode: december 2017

Mooie omgeving veel privacy

  • Algemeen 8
op 8 januari 2018 bestemming: Duitsland / Hachenburg, reisperiode: december 2017

Alles voor een fijne vakantie is daar aanwezig: ruimte, bedden zijn goed, keukengerei, was mogelijkheden, locatie.

  • Algemeen 10




op 6 januari 2018 bestemming: BelgiŽ / Somme-Leuze, reisperiode: december 2017

Zeer goede ontvangst en dienstverlening. Ook na het verlof goed contact met de eigenaar (we waren iets vergeten mee te nemen).
De verwarmingskosten waren wel redelijk hoog, maar ja, het was ook zeer koud buiten. Kortom een aanrader.
Bedankt.

  • Algemeen 9
op 6 januari 2018 bestemming: Duitsland / Wiesbaum, reisperiode: december 2017

Het huis dat we gehuurd hadden was prima, hele vriendelijke eigenaar, prachtige omgeving.

  • Algemeen 9
op 5 januari 2018 bestemming: Nederland / Arnemuiden, reisperiode: december 2017

Super vakantie, super huisje, super omgeving. Een klein minpuntje. Poets is veel te duur!!! 15Ä/pp per verblijf. Wij waren met vier, dus dat zou 60Ä zijn, maar er wordt altijd een minimum van 95Ä gerekend. Dat vonden we absoluut te veel. Daar we zelf al alles proper hadden opgekuist

  • Algemeen 9
op 5 januari 2018 bestemming: Nederland / Peel, reisperiode: december 2017

Goede uitleg bij inchecken gehad. Prima huisje alleen niet echt goed gekuist (veel stof) hoewel je hier 60 euro voor moet betalen en beperkt of slecht bestek aanwezig. Hoewel voor 5 personen geboekt was er bij aankomst slechts beddengoed voor 3 personen aanwezig maar met een telefoontje werd dat onmiddellijk rechtgezet.
Verder echt geen opmerkingen en waren we zeer tevreden, zowel qua comfort als ligging (weg van de eigenlijke camping want die lag er op bepaalde plaatsen niet echt verzorgd bij).

  • Algemeen 8
op 3 januari 2018 bestemming: BelgiŽ / Manhay, reisperiode: december 2017

Vanuit nederlands Limburg waren we zo daar

  • Algemeen 8
op 2 januari 2018 bestemming: Duitsland / Sankt andreasberg, reisperiode: december 2017

Het was er prima geregeld. Lekker genoten. Alles was goed voor elkaar. 2 min puntjes: de sauna werkte niet en er stond een openhaard, maar zonder haardhout.

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende