Schrijf een ervaring over Novasol en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Novasol

8,9
op basis van 12 reviews
Lees meer
8,9
op basis van 22 reviews
Lees meer
7,8
op basis van 39 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 226 met 2253 resultaten

op 24 juni 2019 bestemming: Luxemburg / Born, reisperiode: juni 2019

Wij kwamen in een vies vochtig pikkedonker appartement met een krakkemikkig stapelbed en een oud bed bankje. Vieze kelderlucht, lage plafonds, geen ruimte op rechtop te staan en een zeer gevaarlijke steile trap met losse leuning. Meteen weer vertrokken en Novasol doet niets. Nooit boeken bij deze organisatie want je vakantie is bij voorbaat verpest!

  • Algemeen 1
op 8 juni 2019 bestemming: Denemarken, reisperiode: juli 2019

Wij hadden een foutje gemaakt met boeken hebben de dag er na geprobeerd dit recht te zetten maar ze gaven 3 opties omboeken annuleren of verplaatsen naar andere datum maar dit kost allemaal 75 euro dus wat voor keus heb je dan en dan hadden we nog mazzel dat we geen duurder verblijf hadden dan was het nog duurder. Het staat in de voorwaarde maar klantvriendelijk allerminst meer een verdien model zeker in vergelijking met anderen boeking sites waar je nog tot een bepaalde datum voor vertrek kosteloos kunt annuleren.
Dure les nooit meer voor ons.

  • Algemeen 1




op 31 mei 2019 bestemming: Denemarken / Nvt, reisperiode: mei 2018

De communicatie met Novasol/Dansommer verloopt zeer stroef. Ze beloven dingen in hun omschrijving maar kunnen dat niet waar maken. Hier hebben we wat van gezegd tijdens ons verblijf maar ook nadien. Denken niet met je mee en wimpelen een klacht af. Erg slecht!!! Vaak geboekt via Novasol maar na dit incident nooit weer!!!

  • Algemeen 3
op 28 mei 2019 bestemming: Spanje / MŠlaga, reisperiode: mei 2019

Het was ons 40 jarig huwelijks jubileum!
We waren met onze kinderen en kleinkind. Alles was vies, servies bedden met schimmel en beesten. Stoppenkast die er om de 5 min doorging. Kapotte tuinsets. Niet werkende koelkast. Schuifpui slaapkamer die niet open kon, niet werkende airco. Vieze muffe stank , tot je enkels in het water staan als je onder de douche ging!
Prachtige locatie, maar zo slecht van binnen en buiten . Plakten vast aan de Vloer rond de Bbq . Kwamen om 21.00 aan eerst lopen poetsen, afwassen , badlakens over matrassen met schimmel gelegd! Zo hadden we onze met zorg gekozen dure huwelijksreis niet voorgesteld . Nog steeds wachten we op goeie oplossing van Novasol !! Ter plekke gemeld.. Het kwam goed!! Nou bleef stil daarna! Inmiddels zijn we met onze reisorganisatie bezig nogmaals de klacht in te dienen. Wij pikken dit niet zo.
Onze zo lang na uitgekeken vakantie was verpest door viezigheid!

  • Algemeen 2
op 20 mei 2019 bestemming: Frankrijk / mejannes le clap, reisperiode: juni 2015

Als verhuurder heb ik slechte ervaringen met Novasol. Geen respect voor de eigenaar, klachten over huurders worden niet serieus genomen. Mensen die hun hid meenemen terwijl aangegeven was geen huisdieren en die vervolgens gaan klagen terwijl zij ook nog dingen slopen; mensen die roken in een niet rokers huis en brandgaten veroorzaken. Novasol doet er niets mee. opmerkingen naar de directie worden ongelezen weggegooid.

  • Algemeen 3
op 9 mei 2019 bestemming: Denemarken / Houstrup, reisperiode: april 2019

Na een rit van 10 uur kwamen we 's avonds aan. De slaapkamers waren vies en de bedden vergeven van de haren. We hebben eerst alles schoon moeten maken . Novasol gecontact maar die doen niks.

  • Algemeen 1
op 8 mei 2019 bestemming: Frankrijk / Blainville sur mer, reisperiode: april 2018

Zeer mooie omgeving, leuk comfortabel huis en prachtig weer!

  • Algemeen 8
op 7 mei 2019 bestemming: Denemarken / Bork Havn, reisperiode: maart 2018

We hebben gelukkig nog niet geboekt bij Novasol.
We keken bij novasol om een paar dagen om naar Denemarken te gaan in een huis met 4 kinderen. Na de vierde dag was de prijs van de huisjes waar we naar keken met 110 euro verhoogt. Dit vinden wij belachelijk en kijken weer bij belvilla en andere aanbieders. Sorry novasol maar dit is niet te doen. Ik kom hier ook niet meer terug. gr John

  • Algemeen 1
op 27 april 2019 bestemming: Denemarken / Skjern, reisperiode: april 2019

Goed, kwa prijs kwaliteit en voorzieningen

  • Algemeen 8
op 15 april 2019 bestemming: Nederland / Gramsbergen, reisperiode: april 2019

Bungalow o.a. slaapkamer betreft bed en achterwand bed smerig . Te vies om aan te pakken. Er wordt niets met de klacht gedaan.

  • Algemeen 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende