Bezienswaardigheden IndonesiŽ

Pagina 1 van 7 met 61 resultaten

Manusela Nationaal Park

In het centrale gedeelte van het eiland Seram ligt het Manusela Nationaal Park. Het park is 189.000 hectare groot en omvat de natuurreservaten Wae Mual en Wae Nua. In deze natuurreservaten kun je de bosachtige ecosystemen van Seram vinden en leven er verscheidene diersoorten. Met name in de nacht produceren deze dieren veel geluid.

Winkelen in IndonesiŽ

Het merendeel van de winkels is geopend van 09.00 uur 's ochtends tot 20.00 of 21.00 uur 's avonds. Ook op zaterdag en zondag. Banken zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 14.00 uur. In Indonesië kun je prima winkelen. Bezoek ook zeker een van de grote shoppingmalls, met honderden winkels onder één dak.

In Jakarta kun je ook uitstekend winkelen. Er zijn veel kraampjes waar van alles en nog wat wordt verkocht. Vind je het buiten te warm ga dan in het zuiden van Jakarta naar Plaza Senayan. Dit is een prachtig winkelcentrum waar je bekende modeontwerpers en restaurants kunt vinden. Het hele winkelcentrum beschikt over airconditioning. Het winkelcentrum is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Sepak Takraw

Sepak Takraw
Sepak Takraw

In Indonesië wordt Sepak Takraw veel beoefend. Sepak Takraw is een soort voet-volleybal, je mag de bal met alles aanraken behalve met je handen. Verder heb je alleen maar een rotanballetje en een net nodig. De sport is zo populair dat er ook toernooien worden georganiseerd. Een team bestaat uit twee spelers en je wint als je twee van de drie punten hebt behaald. Als je Indonesië bezoekt zul je zien dat dit spel door veel verschillende mensen wordt gespeeld. Wil je het zelf proberen dan is het wel handig als je een beetje lenig bent.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende