Bezienswaardigheden Luxemburg

Pagina 1 van 3 met 27 resultaten

Duits-Luxemburgse Natuurpark

Duits-Luxemburgse Natuurpark
Duits-Luxemburgse Natuurpark

Het Duits-Luxemburgse Natuurpark ligt voor 357 km² in Luxemburg. In het park kun je uitstekend wandelen en fietsen. Er zijn diverse routes uitgezet op verschillende niveaus. In het park komen ook een aantal bijzondere en zeldzame diersoorten voor zoals de zwarte ooievaar. De kans is erg groot dat je een hert of een ander prachtig dier ziet. Ook kun je in sommige riviertjes of beekjes de vissen zien zwemmen aangezien het water erg helder is.

Winkelen in Luxemburg

Winkelen in Luxemburg
Winkelen in Luxemburg

Winkelen in Luxemburg is voor alle doelgroepen geschikt, maar ook zeker voor gezinnen met kinderen. Zo vind je in de hoofdstad veel goede speelgoedwinkels waar de kinderen zich kunnen vergapen aan al het moois dat er te bieden is. De hoofdstraat van Luxemburg-stad is Rue des Capucins. In deze belangrijkste winkelstraat vind je naast de exclusieve winkels ook veel winkeltjes die met kleding die beter is voor de portemonnee zoals Esprit, Zara en Vero Moda.

D'Coque

D'Coque
D'Coque
Kaart met locatie D'Coque

D'Coque is het centrum waar je moet zijn als je even helemaal wilt ontspannen. Het centrum beschikt over onder andere een bad van 50 bij 25 meter, whirlpools, een solarium, sauna's en een fitnessruimte. Na een heerlijke massage of een andere behandeling kun je terecht in het restaurant voor een lekkere maaltijd. Het is ook mogelijk om in dit complex te overnachten.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende