Bezienswaardigheden MaleisiŽ

Pagina 1 van 4 met 38 resultaten

Nationaal Park Gunung

Nationaal Park Gunung
Nationaal Park Gunung
Kaart met locatie Nationaal Park Gunung

Nationaal Park Gunung staat sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst. Het park is 52.865 ha groot en bevat drie bergen. In het park vind je veel bekende grotten, zoals de Deer Cave, Clearwater Cave en de Tiger's Cave. In veel van deze grotten leven vleermuizen. Het is een prachtig gezicht om deze dieren uit te zien vliegen. De grootste grot in dit park is de Sarawak Chamber van 600 m.

Winkelen in MaleisiŽ

Winkelen in MaleisiŽ
Winkelen in MaleisiŽ

Met name Kuala Lumpur heeft als hoofdstad vele grote winkelcentra. Het is even wennen om in deze winkelcentra te shoppen in vergelijking met de avondmarkten. Ook is er een wereld van verschil tussen deze winkelcentra en die van Nederland. Er is werkelijk van alles te koop, van de goedkoopste prularia tot de duurste merken. Een echte walhalla voor de shopaholics dus.

Ook op het eiland Penang zul je vele winkelcentra aantreffen waarvan de meesten erg luxe zijn. Deze winkelcentra worden veel bezocht door toeristen maar ook de lokale inwoners zijn niet vies van een dagje shoppen. De meeste winkelcentra liggen in en rondom de stad Georgetown, dat de hoofdstad is van het eiland. Een bezoek aan de Chinatown van Georgetown en de levendige avondmarkten is een echte must.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende