Bezienswaardigheden Marokko

Een vakantie naar Marokko is natuurlijk niet voltooid zonder dat diverse bezienswaardigheden van het land bezocht zijn. Het Noord-Afrikaanse land is een erg geliefde bestemming onder toeristen, mede dankzij de indrukwekkende cultuur, het natuurschoon en de Koningssteden. In het onderstaande overzicht geven wij je een voorproefje van de mooiste bezienswaardigheden van Marokko. Denk hierbij aan de koningsstad Marrakech, maar ook het strand van Agadir en de diverse Kasbah's van het land.

Bezienswaardigheid in Marokko: Kasbah Ait Benhaddou
Bezienswaardigheid in Marokko: Kasbah Ait Benhaddou

Pagina 1 van 4 met 35 resultaten

Toubkal National Park

Toubkal National Park
Toubkal National Park
Kaart met locatie Toubkal National Park

Toubkal National Park is een nationaal park in de bergen van Marokko. Het park is ongeveer 380 km² groot en zeker de moeite waard om te bezoeken. De hoogste berg in het park is de Jbel Toubkal met een hoogte van 4.167 m. In het park komen ook veel verschillende diersoorten voor. Je kunt er goed wandelen en het is er niet zo druk. Toubkal is een prachtig stukje groen in het warme Marokko. In het park kun je heerlijk wandelen en genieten van de mooie natuur.

Winkelen in Marokko

Winkelen in Marokko
Winkelen in Marokko

Winkelen in Marokko staat vooral in het teken van leer. Op de markten of in de souks zijn deze producten echter vaak van mindere kwaliteit. Souvenirs als tapijten, zilver, zeep, slippers, lampen en kruiden zijn hier wel in overvloed te vinden. Op de markten wordt het aangeraden af te dingen, ze willen je namelijk dingen verkopen voor vaak absurd hoge prijzen. In de Villes Nouvelles vind je wat modernere winkels met ook internationale merken. In Casablanca ligt de Morocca Mall, dit is de allergrootste shoppingmall in Noord-Afrika.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende