Bezienswaardigheden Seychellen

Pagina 1 van 2 met 15 resultaten

Nationale Parken op de Seychellen

Nationale Parken op de Seychellen
Nationale Parken op de Seychellen

Er zijn diverse natuurparken opgericht om de unieke natuur te bewaren en te beschermen. De Nationale Parken op de Seychellen zijn Baie Ternay Marine N.P. - Curieuse Marine N.P. - Ile Coco Marine N.P. - Morne Seychellois N.P. - Port Launay Marine N.P. - Praslin N.P. - Silhouette Marine N.P. en Sainte-Anne Marine N.P.

Praslin National Park

Vallée de Mai is een natuurgebied op Praslin. Het is een van de kleinste UNESCO Werelderfgoedgebieden ter wereld. Deze vallei vormt het hart van het Praslin National Park. Dit natuurgebied is onder andere op de UNESCO lijst gekomen doordat de zeldzame Coco de Mer palmboom hier staat. Wanneer je het park bezoekt gaat het geld naar het behoud van het gebied. Er zijn drie paden in het park, waar je niet van mag afwijken. Het is werkelijk een prachtige tropische omgeving.

Union Estate

Union Estate is een oude plantage waar je kunt zien kokosolie gemaakt wordt. Het gehele proces van kokosnoot tot olie wordt er op een interessante wijze getoond.

Snorkelen en duiken

Snorkelen en duiken
Snorkelen en duiken

De beste snorkelgebieden bevinden zich in de voor de eilanden gelegen riffen. Ook kun je rond de Seychellen zeer goed duiken. De beste tijd om te duiken is de periode dat de moesson waait (maart tot mei en september tot november). Er zijn diverse duikscholen te vinden. Het water is kristalhelder waardoor je hier veel van het onderwaterleven kunt zien. Het water is bovendien heerlijk warm, het heeft een onbevattelijke schoonheid en de onderwaterwereld is een grote regenboog van kleuren.

  • 1
  • 2
  • Volgende