Bezienswaardigheden Singapore

Pagina 1 van 2 met 17 resultaten

Jurong Bird Park

Jurong Bird Park
Jurong Bird Park
Kaart met locatie Jurong Bird Park

In de stadswijk Jurong ligt de dierentuin Jurong Bird Park, nabij het zogeheten Groene Hart van Singapore. Het Jurong Bird Park behoort tot de grootste vogelparken van de wereld en telt meer dan 8.000 vogels en 600 soorten. Het Jurong Bird Park is verdeeld in meerdere gebieden. Zo is er het Afrikaanse moerasgebied waar beschermde vogelsoorten leven. Ook is er het gebied genaamd Antarctica, waar vele pinguïns verblijven.

Changi Airport

Changi Airport
Changi Airport
Kaart met locatie Changi Airport

Een dagje vertoeven kan erg goed in de plaats Changi. Hier bevindt zich Changi Airport, die tot de beste luchthavens van de wereld wordt gerekend. Alleen het bezoeken van dit vliegveld is al een aanrader met hotels, honderden winkels en faciliteiten als een zwembad. De stad beschikt tevens over een aantal oude tempels en een eigen strand genaamd Changi Beach. Hier kun je heerlijk uitrusten na een druk dagje.

Winkelen in Singapore

Shopaholics kunnen hun hart ophalen in Singapore. Singapore is namelijk hét shoppingcentrum van Azië. Winkelen kun je hier 24 uur per dag in alle hoeken van de straten. Dat is een van de redenen waarom Singapore een favoriete stopover is voor vele toeristen. In Singapore kan het niet anders dan dat je slaagt, met name op een van de markten of in een van de vele winkelcentra.

  • 1
  • 2
  • Volgende