Bezienswaardigheden Singapore

Pagina 2 van 2 met 17 resultaten

Vogelspotten (Ubin)

Vogelspotten
Vogelspotten

Door de unieke vogels als roofvogels, haviken en vleerhonden is het eiland in trek bij vogelaars. De kans is groot dat je een van deze vogels tegenkomt, het is dan ook leuk om je hierop voor te bereiden. Wanneer je kennis hebt van de verschillende soorten vogels kun je ze goed herkennen en hun gedrag verklaren. Vergeet dus geen verrekijker mee te nemen als je naar Pulau Ubin gaat.

Underwater World (Sentosa)

Underwater World
Underwater World

Underwater World is een uniek en bekend oceanium gelegen op het eiland Sentosa. Het park presenteert ongeveer 2.500 zeedieren en 250 soorten vanuit de hele regio en is zeer geschikt voor toeristen die een plezierige, ontspannen en educatieve ervaring zoeken. Sinds de opening in 1991 hebben bijna 30 miljoen bezoekers de tentoonstellingen van het museum bewonderd. Het doel van het park is om elke bezoeker een unieke ervaring vol plezier te bieden.

Golfen in Singapore (Sentosa)

Golfen in Singapore
Golfen in Singapore

Op het eiland Sentosa kun je erg goed golfen met uitzicht over de Zuid-Chinese Zee. Het eiland werd ooit het 'Eiland van de Doden' genoemd, door het grote aantal begraafplaatsen. In het jaar 1970 werd de ongelukkige naam veranderd in Sentosa, dat rust betekent. Sinds dat jaar komen er toeristen naar het eiland. Dennis Lee, de broer van de toenmalige premier, heeft er samen met Alan Choe voor gezorgd dat er een golfbaan kwam op Sentosa.

Sentosa Golf Club (Sentosa)

Sentosa Golf Club
Sentosa Golf Club

Op het eiland kun je op de Sentosa Golf Club als beginnende of gevorderde golfer een balletje slaan. De uitgestrekte groene grasmat wordt goed onderhouden en je kunt met je golfkarretje een groot gedeelte van het terrein ontdekken. Daag jij je medereizigers uit voor een potje golf op een van de mooiste banen van Singapore? Ook Singapore Open wordt altijd jaarlijks op het eiland Sentosa gehouden.

Underwater World (Sentosa)

Underwater World
Underwater World

Underwater World (onderwaterwereld) is een aquarium met meer dan 2.500 zeedieren en vissen uit vele regio's van de wereld. Ook Dolphin Lagoon (dolfijnen lagune) bevindt zich hier, waar je kennis kunt maken met het leven van de dolfijnen. Ben jij gek op zeedieren en vissen? Of heb je altijd al een dolfijnenshow van dichtbij willen meemaken? Vergeet dan zeker niet om een bezoekje te brengen aan dit aquarium.

Tiger Sky Tower (Sentosa)

De Tiger Sky Tower is met 100 meter de hoogste observatietoren van Azië. Vanaf de toren kijk je uit over de haven, stranden en buureilanden van Sentosa. Dit uitzicht is werkelijk prachtig, ook 's avonds is het een erg mooi zicht met alle lichtjes die je onder je kunt onderscheiden. Durf jij het aan om deze toren te bezoeken, of blijf je liever met je beide benen op de grond staan?

Fort Siloso (Sentosa)

Fort Siloso
Fort Siloso

Bij Fort Siloso kun je kennismaken met de historie van het Singaporese eiland. Ook de onderwaterwereld is hier spectaculair. Fort Siloso werd gebouwd door de Britten in 1880. Er was een grote rots in de ingang van de haven van Singapore, dit was erg gevaarlijk voor de schepen. Het werd met de opkomende handel noodzakelijk om de haven te beschermen, dit gebeurde op de rots. Tegenwoordig is het fort en militair museum.

  • Vorige
  • 1
  • 2