Schrijf een ervaring over Alamo en maak kans op mooie prijzen!

Alamo

Url: https://www.alamo.nl/

Type reizen: autohuur

Logo van Alamo

Alamo is opgericht in 1974 en is gespecialiseerd in het verhuren van auto's voor rondreizen. Met meer dan 2.000 locaties is het een van de grootste autoverhuurders ter wereld. Alamo biedt auto's aan in de meest populaire reisbestemmingen. De organisatie biedt auto's aan tegen een scherp tarief en verleent een zo goed mogelijke service. Alamo verhuurt vooral auto's van de merken Toyota, Volvo, Nissan en General Motors. De auto's die verhuurd worden zijn maximaal 9 maanden oud. Op de website van de organisatie kun je aangeven waar en wanneer je de auto wil ophalen. Zo kun je bij aankomst meteen wegrijden.

Bij Alamo kun je verschillende verzekeringen afsluiten. Hierdoor kun je veilig en volledig verzekerd de weg op met je gehuurde auto. Het verhuurbedrijf werkt samen met Target Travel. Deze partij biedt de mogelijkheid om buiten Europa gebruik te maken van de No-Risk Garantie. Dit houdt in dat je het eigen risico afkoopt tot een bepaald maximum. Zo ben je ook in de Verenigde Staten en Canada goed verzekerd.

Het hoofdkantoor van Alamo is te vinden Clayton (Missouri) in de Verenigde Staten. Reserveringen in Nederland worden geregeld via Target Benelux bv. met het hoofdkantoor in Maarssen. Via de website kun 24 uur per dag geboekt worden. Wanneer je hulp nodig hebt tijdens het reserveren, kun je telefonisch contact opnemen.

op 11 januari 2020 bestemming: Dominicaanse Republiek / Punta Cana, reisperiode: december 2019

Alamo nachtmerrie! Wagen gereserveerd in April 2019. Op de bestemming in december blijkt geen wagen voor ons te zijn. Na 11u vliegen met een peuter en een zwangere vrouw kunnen we niet doorreizen, Veel roaming kosten, onveilige taxi's, geen antwoord op hun antwoord apparaat. Veel stress want geen wagen en geen eten bij aankomst. Als nog een wagen kunnen huren bij een andere verhuurmaatschappij. Meer dan 1400€ extra moeten uitgeven waar ondertussen nog niets van hebben terug gekregen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 27 februari 2019 bestemming: Australië / Perth, reisperiode: februari 2018

Wat een waardeloze service van Alamo en dan met name ook via Target travel services waar je blijkbaar boekt. Na 2,5 week hoorden wij dat onze no risk clausule niet geldig was omdat wij rechtstreeks 6 dagen bijgeboekt hadden. Als je pretendeert Alamo (Alamo logo en boekt via de website Alamo. Nl) te zijn dan verwacht je dat de voorwaarden ook gelijk zijn of in elk geval doorlopen. Ons dossier was in Nederland niet bekend. Gesloten nadat we de auto opgehaald hadden. Dat vonden we verontrustend maar gingen uit van de expertise van Alamo Perth. In Perth zeiden ze dat we de extra dagen via hun moesten boeken. Alamo Nederland zou ons toch naar ze doorsturen. Ook de unlimited mileage bleek gelogen, dit blijkt een maximum van 4200 km te zijn. Op de dag dat wij oorspronkelijk de auto in zouden leveren hoorden we dat we helemaal niet verzekerd waren geweest. En op dat moment ook niet verzekerd waren voor de komende dagen 6 dagen. We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Perth stuurt ons naar Nederland en Nederland wijst weer naar Perth. Al met al word je er niet wijzer van. En blijk je dus weken zonder no risk rond gereden te hebben waar je wel voor betaalt hebt. In Perth zeggen ze ook zonder WA casco, erg onduidelijk. En helaas Target travel services luistert ook niet naar je. Geen excuses niets. Ze boeken zogenaamd na aandringen de extra service voor 6 dagen tegen de kosten van 2,5 week. Een betaallink die niet werkt. En als je vraagt om uitleg of een nieuwe betaallink reageren ze niet meer. Diep teleurstellend. Wij zullen dan ook nooit meer via Alamo/ target travel services boeken. Door al dit gedoe hebben wij onze vlucht een dag vervroegd. Zijn we niet naar de Wave Rock geweest ivm de kilometers die we dan zouden overschrijden. En hebben we de huurauto een dag eerder ingeleverd. Voor ons een behoorlijke domper. Buiten al deze ellende was de auto wel goed en is een reis door de westkust van Australië een absolute aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 januari 2018 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: januari 2017

In het kort: auto gehuurd via (Ryan Air auto verhuur) bij Alamo Wenen/Vienna Airport. De reis duurde drie dagen.

Gecheckt of naar het buitenland rijden mogelijk was, wat het geval was. Dit komt volkomen overeen met concurrenten van Alamo waar ik in het verleden bij gehuurd heb.
Op de airport aangekomen vraag ik voor mogelijke tips voor plekken waar ik tol vignettes het beste kan kopen. Hierop werd geen antwoord gegeven maar direct gezegd dat er een extra rekening komt van 46,- euro. Mijn totaal bedrag was rond de 85,- (voor drie dagen, kleinste auto) dus een 46,- extra charge is behoorlijk van den zotte. De medewerker in kwestie loog dat dit bedrag voor alle autoverhuur bedrijven verplichte is - verzekering dacht hij. Dit heb ik nagevraagd en is 100% onwaar.
Bedrag van 46,- daar moeten aftikken voordat ik mijn vooraf gereserveerde auto kon krijgen. De hele huur annuleren was natuurlijk geen optie ivm grote annuleringskosten.
Ik ben zwaar over de zeik dat mijn gehele autoverhuur uitgaven ruim 50% duurder geworden zijn. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen