Schrijf een ervaring over Alamo en maak kans op mooie prijzen!

Alamo

Url: https://www.alamo.nl/

Type reizen: autohuur

Logo van Alamo

Alamo is opgericht in 1974 en is gespecialiseerd in het verhuren van auto's voor rondreizen. Met meer dan 2.000 locaties is het een van de grootste autoverhuurders ter wereld. Alamo biedt auto's aan in de meest populaire reisbestemmingen. De organisatie biedt auto's aan tegen een scherp tarief en verleent een zo goed mogelijke service. Alamo verhuurt vooral auto's van de merken Toyota, Volvo, Nissan en General Motors. De auto's die verhuurd worden zijn maximaal 9 maanden oud. Op de website van de organisatie kun je aangeven waar en wanneer je de auto wil ophalen. Zo kun je bij aankomst meteen wegrijden.

Bij Alamo kun je verschillende verzekeringen afsluiten. Hierdoor kun je veilig en volledig verzekerd de weg op met je gehuurde auto. Het verhuurbedrijf werkt samen met Target Travel. Deze partij biedt de mogelijkheid om buiten Europa gebruik te maken van de No-Risk Garantie. Dit houdt in dat je het eigen risico afkoopt tot een bepaald maximum. Zo ben je ook in de Verenigde Staten en Canada goed verzekerd.

Het hoofdkantoor van Alamo is te vinden Clayton (Missouri) in de Verenigde Staten. Reserveringen in Nederland worden geregeld via Target Benelux bv. met het hoofdkantoor in Maarssen. Via de website kun 24 uur per dag geboekt worden. Wanneer je hulp nodig hebt tijdens het reserveren, kun je telefonisch contact opnemen.

op 16 januari 2018 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: januari 2017

In het kort: auto gehuurd via (Ryan Air auto verhuur) bij Alamo Wenen/Vienna Airport. De reis duurde drie dagen.

Gecheckt of naar het buitenland rijden mogelijk was, wat het geval was. Dit komt volkomen overeen met concurrenten van Alamo waar ik in het verleden bij gehuurd heb.
Op de airport aangekomen vraag ik voor mogelijke tips voor plekken waar ik tol vignettes het beste kan kopen. Hierop werd geen antwoord gegeven maar direct gezegd dat er een extra rekening komt van 46,- euro. Mijn totaal bedrag was rond de 85,- (voor drie dagen, kleinste auto) dus een 46,- extra charge is behoorlijk van den zotte. De medewerker in kwestie loog dat dit bedrag voor alle autoverhuur bedrijven verplichte is - verzekering dacht hij. Dit heb ik nagevraagd en is 100% onwaar.
Bedrag van 46,- daar moeten aftikken voordat ik mijn vooraf gereserveerde auto kon krijgen. De hele huur annuleren was natuurlijk geen optie ivm grote annuleringskosten.
Ik ben zwaar over de zeik dat mijn gehele autoverhuur uitgaven ruim 50% duurder geworden zijn. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 6 oktober 2017 bestemming: Verenigde Staten / Boston, reisperiode: juli 2017

Zijn gewoon oplichters. Inmiddels via vele revieuw sites continue zelfde verhaal. Troggelen je meer geld af als je voor hun balie staat na lange reis. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 13 juni 2013 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: mei 2013

Wij hebben nu voor de zesde keer via Alamo een auto gehuurd. Wij zijn heel blij met de auto's van Alamo. Ze zijn jong, mooi, rijden heerlijk en altijd volop keus. De service van Alamo is uitstekend; klantgericht en efficiënt. Dit jaar hadden we een probleem met onze Garmin (Tom Tom), gewoon even omgeruild te LA. Helaas hield ook deze er na 14 dagen mee op, even naar de plaatselijke Alamo te Vegas gereden en weer een andere gekregen! Ideaal, volgend jaar zeker weer Alamo! ... Lees meer

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9

Meer ervaringen