Avis

Url: https://www.avis.nl/

Type reizen: autohuur

Logo van Avis

Avis is een autoverhuurorganisatie die opereert op meer dan 5.000 locaties in 165 landen over de hele wereld. De organisatie heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1946. Bij Avis ligt de nadruk op het gemak voor de klant en goede service.

Je kunt bij je huurauto vele extra's boeken. Zo is er de Avis Mobile Wifi, waarmee je onbeperkte toegang hebt tot draadloos internet. Daarnaast kun je onder andere een navigatiesysteem bijboeken, losse kinderzitjes en een extra bestuurder. Ook is er gedacht aan mensen met een fysieke beperking. In de landen Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is er namelijk de mogelijkheid om onder andere een auto met handbesturing te reserveren en zijn er vele andere praktische functies beschikbaar die het rijden met een beperking makkelijker maken. Ten slotte zijn op sommige bestemmingen de Volkswagen Caddy Maxi's beschikbaar waarmee rolstoelgebruikers vervoerd kunnen worden.

Via de website van Avis kun je eenvoudig zoeken op locatie, ophaal- en terugbrengdatum en tijdstip. Avis laat je vervolgens alle opties zien die voor jou geschikt zijn. Het wagenpark van Avis is zeer uitgebreid. Zo vind je auto's in allerlei soorten en maten, van mini's tot grote SUV's en busjes. Ook zijn er meerdere milieuvriendelijke opties waarbij je in een groene auto rijdt, veelal hybride. Bovendien kun je bij Avis terecht voor ander transport dan alleen een huurauto. Zo kun je ook een kleine bestelwagen of juist een grote verhuiswagen huren. Heb je die voor een lange tijd nodig? Via Avis Flex kun je een passend prijsvoorstel opvragen.

Om in contact te komen met Avis kun je de klantenservice bellen of het contactformulier op de website invullen. Ook vind je snel antwoord op je vraag op de website onder het kopje 'Veelgestelde vragen'. Om op de hoogte te blijven van de autoverhuurorganisatie kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Avis of Avis volgen op onder andere Facebook, Instagram en Twitter.

Sunny Cars
7,6
op basis van 75 reviews

1 consumenten award

Sunny Cars won in 2020 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Avis

Avis krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen