Cruisewinkel.nl

Url: https://www.cruisewinkel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: cruise

Logo van Cruisewinkel.nl

Bij Cruisewinkel.nl boek je cruises tegen de beste prijs en met optimale service. Het uitgebreide aanbod bestaat uit meer dan 180 schepen. De reisorganisatie is opgericht in 2006 en biedt sindsdien uitgebreide informatie, acties en aanbiedingen aan van de reizen van verschillende cruisemaatschappijen. Via de website krijg je meteen een prijsvoorstel te zien en kun je de reis direct boeken bij de juiste aanbieder.

Via de zoekmachine op de website kun je zoeken in het aanbod zee- en riviercruises. Je vult je vroegst mogelijke vertrekdatum en laatst mogelijke datum van terugkomst in, het vaargebied waarin je wilt reizen en – als je een voorkeur hebt – de cruiserederij. Mocht je een specifiekere aanvraag hebben kun je ook geavanceerd zoeken, zoals op reisduur, prijs, klantbeoordeling en reisthema. Vervolgens komen alle beschikbare cruisereizen tevoorschijn en vind je eenvoudig jouw ideale cruisevakantie met de bijbehorende prijzen per hut. De informatie bij elke cruisereis is zeer volledig. Zo vind je in een oogopslag onder meer de exacte vaarroute, het type schip, de prijzen aan boord, een plattegrond van het schip en precies wat er bij de prijs inbegrepen is en wat niet. Op deze manier vind je gemakkelijk de cruise die bij jou past.

Het hoofdkantoor van Cruisewinkel.nl is gevestigd in Amsterdam. De organisatie is aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en CLIA (Cruise Lines International Association). Er wordt zowel Nederlands als Engels gesproken. Om contact met de organisatie op te nemen kun je hen bellen, mailen of een bericht sturen via WhatsApp. Ook kun je Cruisewinkel.nl volgen op Facebook, Instagram en YouTube en verzorgt de organisatie een nieuwsbrief.

Ervaringen met Cruisewinkel.nl

Cruisewinkel.nl krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 1 ervaring:

1,0 + Ervaring delen
op 12 augustus 2021 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: augustus 2021

Ik heb na de boekingsbevestiging een betaalopdracht aangemaakt, maar deze werd geweigerd door AIDA. Hier het antwoord van Cruisewinkel:

Ik heb zojuist getracht uw boeking bij AIDA definitief te maken, maar AIDA heeft de afvaart gesloten voor single reizigers.
Op meerdere manieren heb ik getracht de boeking voor u definitief te maken, maar het is helaas niet mogelijk om de cruise voor u te boeken.

Dus helaas geen cruise voor deze single lady.

  • Algemeen 1