Zeetours Cruises

Url: https://www.zeetours.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: cruise

Logo van Zeetours Cruises

Zeetours Cruises is een van de grootste cruiseaanbieders van Nederland. Zelf zeggen ze de grondlegger te zijn van de cruisevakantie in ons land, omdat ze in 1962 de eerste waren die cruisevakanties in Nederland gingen verkopen. Ze begonnen als joint-venture van Holland America Line, maar nu opereren ze volledig zelfstandig. Inmiddels is Zeetours Cruises al 29 jaar op rij verkozen tot de beste cruisespecialist.

Ze bieden zeecruises aan tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Op de website kun je het hele aanbod vinden. De opties lopen uiteen van excursies en arrangementen tot eerder vertrekken en de keuze uit verschillende vliegmaatschappijen. Bekende cruiserederijen die zij aanbieden zijn AIDA Cruises, Costa Cruises, Carnival Cruise Lines, Disney Cruise Line, Holland America Line en nog veel meer.

Met de Cruise & Explore reizen is aan echt alles gedacht. Het verblijf, vluchten, excursies en transfers zijn daarbij al inbegrepen, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten. Als je nog nooit eerder op een cruise bent geweest is dit de perfecte eerste ervaring. Zeetours Cruises biedt voor de onervaren passagier extra informatie over de voordelen van een cruise en over alle cruiserederijen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Op de website hebben ze ook enkele aanbiedingen en kun je filteren op vaargebied, rederij en type schip. Service hebben ze hoog in het vaandel staan en zorgen dan ook dat zij zeven dagen per week bereikbaar zijn. Daarnaast hebben zij een eigen reisbureau in Rotterdam, direct aan de Maas, waar je ook terecht kunt.

Ervaringen met Zeetours Cruises

Zeetours Cruises krijgt gemiddeld een 5,2
op basis van 9 ervaringen:

5,2 + Ervaring delen
op 8 augustus 2023 bestemming: Griekenland / Cruise, reisperiode: juli 2023

Helaas door een aanstaand overlijdens geval moesten we gaan, Zeetours handelde te traag om de reis om te boeken of met ons mee te denken. Constant moest wij bellen met ze en kwamen we in een wachtrij van 40 min. Ondanks de uitzonderlijke situatie heeft Zeetours ons niet 1 keer zelf gebeld. De rederij wilde omboeken maar door het tempo van Zeetours kon dit niet meer, op de laatste dag melde ze ons dat de reis op slot zat (systeemtechnisch) terwijl ik toen al ruim een week met ze aan het bellen was. Iedere dag weer in die wachtrij van 40 min. Onze droomvakantie werd geen droomvakantie, oa omdat Zeetours verzuimde adequaat met ons mee te denken.

 • Algemeen 1
op 5 juli 2023 bestemming: ItaliŽ / Genua, reisperiode: juni 2023

Dank aan Marlijn die door haar creatieve doortastendheid en haar inlevingsvermogen bij onze Middellandse zee cruisepakket een transfer van Genua naar Milaan en "terug"heeft kunnen regelen, en niet ons klakeloos een taxi heeft aangeraden ipv serviceverlenende opties😁. Zouden er meer moeten doen💪

 • Algemeen 8
op 5 november 2022 bestemming: ItaliŽ / Bari, reisperiode: september 2022

Zeetours promoot een Single Cruise. Er was aan boord geen single te bekennen! Je kon NIET op de website vinden dat hier sprake van zou kunnen zijn. Wij vinden dit MISLEIDEND! De klantenservice mailde uiteindelijk maar vond dit zelf heel normaal, een singlecruise zonder singles. Er werd geen enkele tegemoetkoming geboden. Ruim Ä1200 kwijt aan deze reis voor onze dochter. Ze heeft alleen contact gehad met de crew. Dat was wel vriendelijk, vandaar nog een 3!

 • Algemeen 3
op 8 juni 2022 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: mei 2022

Zeer incompetent bedrijf. Slecht bereikbaar en verschuilt zich continue achter de annuleringsvoorwaarden van de rederij, terwijl zij zelf onjuiste toezeggingen hebben gedaan over de annuleringssom. Echt schandalig. Tip; ga hier NIET mee in zee(tours)!!!

 • Algemeen 1
op 31 januari 2022 bestemming: , reisperiode: januari 2022

Voor vertrek voor een Noorse fjorden cruise werd gemeld dat de bestemming Oslo werd vervangen door Rotterdam. Als Nederlander en bekend in Rotterdam was ik daar niet blij mee. Zeetours verschool zich achter de leveringsvoorwaarden en kwam uiteindelijk met het voorstel tot omboeken tegen een hogere prijs. Schandalig! Zo creŽert Zeetours al ontevreden klanten voor vertrek.

 • Algemeen 2
op 13 december 2018 bestemming: ItaliŽ / VenetiŽ, reisperiode: september 2018

Een dure balkonhut geboekt. Uitzicht werd belemmerd door ver uitstekende zijkanten. Maar het ergste was dat wij de hut hadden onder het restaurant. Met gevolg heel de dag geschuif van stoelen hoorbaar in de hut.
Dus boek geen dure balkonhut.

 • Algemeen 5
op 7 oktober 2016 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2016

Het was mijn alle eerste cruis en het smaakt na meer

 • Algemeen 8
op 5 september 2016 bestemming: Verenigde Staten / Fort Lauderdale/San DiŽgo, reisperiode: maart 2016

De vliegreis korte overstaptijd en de cruise met de Holland America Lijn waren perfect geregeld. Geen enkel probleem gehad, ondanks de handicap van mijn man.

 • Algemeen 9
op 3 juni 2012 bestemming: Noorwegen / Plaats, reisperiode: mei 2012

Alles was zeer goed geregeld en kan niets aan negatieve zaken vinden.
Voor herhaling vatbaar met Zeetours.

Petje af.

 • Algemeen 10
 • Accommodatie 10
 • Vervoer 10
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 10
 • Prijs / kwaliteit 8

Nieuws