Zeetours Cruises

Url: https://www.zeetours.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: cruise

Logo van Zeetours Cruises

Zeetours Cruises is een van de grootste cruiseaanbieders van Nederland. Zelf zeggen ze de grondlegger te zijn van de cruisevakantie in ons land, omdat ze in 1962 de eerste waren die cruisevakanties in Nederland gingen verkopen. Ze begonnen als joint-venture van Holland America Line, maar nu opereren ze volledig zelfstandig. Inmiddels is Zeetours Cruises al 29 jaar op rij verkozen tot de beste cruisespecialist.

Ze bieden zeecruises aan tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Op de website kun je het hele aanbod vinden. De opties lopen uiteen van excursies en arrangementen tot eerder vertrekken en de keuze uit verschillende vliegmaatschappijen. Bekende cruiserederijen die zij aanbieden zijn AIDA Cruises, Costa Cruises, Carnival Cruise Lines, Disney Cruise Line, Holland America Line en nog veel meer.

Met de Cruise & Explore reizen is aan echt alles gedacht. Het verblijf, vluchten, excursies en transfers zijn daarbij al inbegrepen, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten. Als je nog nooit eerder op een cruise bent geweest is dit de perfecte eerste ervaring. Zeetours Cruises biedt voor de onervaren passagier extra informatie over de voordelen van een cruise en over alle cruiserederijen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Op de website hebben ze ook enkele aanbiedingen en kun je filteren op vaargebied, rederij en type schip. Service hebben ze hoog in het vaandel staan en zorgen dan ook dat zij zeven dagen per week bereikbaar zijn. Daarnaast hebben zij een eigen reisbureau in Rotterdam, direct aan de Maas, waar je ook terecht kunt.

op 13 december 2018 bestemming: ItaliŽ / VenetiŽ, reisperiode: september 2018

Een dure balkonhut geboekt. Uitzicht werd belemmerd door ver uitstekende zijkanten. Maar het ergste was dat wij de hut hadden onder het restaurant. Met gevolg heel de dag geschuif van stoelen hoorbaar in de hut.
Dus boek geen dure balkonhut.

  • Algemeen 5
op 7 oktober 2016 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2016

Het was mijn alle eerste cruis en het smaakt na meer

  • Algemeen 8
op 5 september 2016 bestemming: Verenigde Staten / Fort Lauderdale/San DiŽgo, reisperiode: maart 2016

De vliegreis korte overstaptijd en de cruise met de Holland America Lijn waren perfect geregeld. Geen enkel probleem gehad, ondanks de handicap van mijn man.

  • Algemeen 9
op 3 juni 2012 bestemming: Noorwegen / Plaats, reisperiode: mei 2012

Alles was zeer goed geregeld en kan niets aan negatieve zaken vinden.
Voor herhaling vatbaar met Zeetours.

Petje af.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 8

Nieuws