Dreamlines

Url: https://www.dreamlines.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: cruise

Logo van Dreamlines

Bij Dreamlines boek je wereldwijde cruises van rederijen als Holland America Line, MSC Cruises en Norwegian Cruise Line. De gespecialiseerde medewerkers staan paraat om je te helpen bij het vinden van jouw ideale cruisereis. Daarnaast profiteer je er van speciale kortingen en exclusieve DreamDeals. De organisatie biedt meer dan 2.000 cruises van ruim 30 rederijen aan via de website.

De zoekmachine op de website helpt je om een zee- of riviercruise te vinden voor jouw reisbestemming. Ook kun je je voorkeur voor een rederij aangeven, evenals je reisperiode. Vervolgens worden de beschikbare reizen getoond met de bijbehorende prijzen. Daarbij wordt alle informatie gegeven die je nodig hebt zoals het reisplan, het type schip, het dekplan, het type hut en klantbeoordelingen van de reis.

Je kunt daarnaast op de website zoeken op bestemming, schip, rederij of thema. Thema's zijn bijvoorbeeld huwelijkscruises, jongerencruises en hondencruises. Bovendien zijn er altijd goed geprijsde aanbiedingen en last minutes te vinden op de website. Heb je een leuke reis gevonden? Je kunt een reis eenvoudig opslaan als favoriet. Zo vind je ze snel weer terug en kun je even over je beslissing nadenken. Dreamlines heeft ook een eigen app, waarmee je cruisereizen kunt bekijken en boeken. Verder kun je contact hebben met de cruise experts via de app, die je passend advies kunnen geven.

Het hoofdkantoor van Dreamlines is gevestigd in Amsterdam. Je kunt de reisorganisatie bereiken per e-mail en telefoon. Ook kun je direct contact hebben met een van de 10 cruise consultants van Dreamlines, die ieder kennis hebben over enkele rederijen. De organisatie is aangesloten bij SGR, ANVR en CLIA. Om op de hoogte te blijven van Dreamlines kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief of de organisatie volgen via Facebook.

Ervaringen met Dreamlines

Dreamlines krijgt gemiddeld een 10,0
op basis van 2 ervaringen:

10,0 + Ervaring delen
op 29 januari 2020 bestemming: , reisperiode: februari 2020

Voor de 2e maal een HAL cruise geboekt bij Dreamlines.
Zeer goed geholpen, ook in offerte stadium. Denken goed met je mee.
Door het Corona virus gaan we nu niet als eindhaven naar Shanghai maar naar Tokyo. Wendy en Canan hebben alles op het nippertje in 1 dag kunnen regelen om onze vluchten om te boeken en dat allemaal 2 dagen voor vertrek. Complimenten daarvoor.
We zijn heel blij dat wij alles met Dreamlines hebben geregeld.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: , reisperiode: juli 2019

Wat een heerlijke manier van reizen is dit! En alles was tot in de puntjes verzorgd. Aanrader!!

  • Algemeen 10

Nieuws