Schrijf een ervaring over Cruise Travel en maak kans op mooie prijzen!

Cruise Travel

Url: http://www.cruisetravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: cruise

Logo van Cruise Travel
Cruise Travel won in 2012 de Reisgraag award

Cruise Travel is een reisorganisatie van de ANWB, waarbij je de keuze hebt uit 27 rederijen en meer dan 200 schepen van 3 tot 5 sterren. Hiermee hebben zij het grootste online aanbod in cruises. De schepen van Cruises Travel varen over de gehele wereld, van Afrika tot de Caribbean en van Azië tot Antartica. De populairste bestemmingen zijn de Middellandse Zee en Noord-Europa. Voor alle cruises geldt dat het zorgeloos genieten van de vakantie centraal staat. Daarom wordt je zo veel mogelijk uit handen genomen. Je hoeft je bijvoorbeeld niet druk te maken om de aansluitende reis van en naar het cruiseschip. Deze verzorgen zij voor jou op maat, zodat jij alleen maar van de cruisevakantie hoeft te gaan genieten.

Eenmaal aan boord kun je gebruik maken van de vele faciliteiten van de rederij. Mocht je het nog iets luxer willen kun je ervoor kiezen om op een Cruise Deluxe te gaan. Je kunt heerlijk all-inclusive genieten van de allerbeste service en voorzieningen. Er zijn ook speciale cruises samengesteld voor kinderen en gezinnen. Dan is er een kinderanimatieteam aan boord aanwezig en kunnen de kinderen samen veel leuke activiteiten doen. Op de website van Cruise Travel kun je een persoonlijk Cruise Kompas samenstellen. Je geeft daarbij je voorkeuren aan en op basis hiervan krijg je informatie toegestuurd over de cruises die bij je wensen aansluiten.

op 23 augustus 2018 bestemming: Rusland, reisperiode: mei 2018

Ik wil bij deze waarschuwen voor het telefonisch boeken.Wij hebben in nov. 2017 de cruise geboekt en dat was toen inclusief drank.Op de rekening die we kregen stond het bedrag zonder de gratis dranken dus wel de dranken betalen en dat scheelde ong. 800 euro.Bij de klacht werd gezegd dat ik accoord was gegaan met het hogere bedrag en moest dus betalen incl. dranken.
Na regelmatig klagen gaven ze niet thuis. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 6 juli 2018 bestemming: Middellandse zee, reisperiode: juni 2018

De rederij Msc prima! Maar wat een reisbureau. Verkeerde hut geboekt voor ons, geen oplossing na contact, drie verschillende medewerkers die reageren en nu is het al dagen stil. Geen enkele sympathie. Zodra de reis geboekt en betaald is heb je niets meer aan ze. Dit was de laatste keer. Eerder ook al problemen met hen gehad. Volgende keer rechtstreeks via de rederij! Cruise Travel noooooit meer. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 24 mei 2018 bestemming: Puerto Rico, reisperiode: april 2018

Rederij was verder niets mis mee... eten en service op de boot was prima. Helaas het voortraject met touroperator cruise Travel liep verre van soepel. Meerdere keren klachten ingediend, maar medewerking ho maar, sypmathie daargelaten. Dit was de eerste en de laatste keer dat wij via cruise travel zullen boeken. Bij contact worden we weer terug verwezen naar reisbureau. Bij contact met rederij en vliegmaatschappij geldt hetzelfde. Moeten contact opnemen met touroperator.... deze geven niet thuis. Correspondentie inzake klachten krijgen we niet. Kortom: NOOIT BOEKEN BIJ CRUISE TRAVEL! ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws