Schrijf een ervaring over Cruise Travel en maak kans op mooie prijzen!

Cruise Travel

Url: http://www.cruisetravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: cruise

Logo van Cruise Travel
Cruise Travel won in 2012 de Reisgraag award

Cruise Travel is een reisorganisatie van de ANWB, waarbij je de keuze hebt uit 27 rederijen en meer dan 200 schepen van 3 tot 5 sterren. Hiermee hebben zij het grootste online aanbod in cruises. De schepen van Cruises Travel varen over de gehele wereld, van Afrika tot de Caribbean en van Azië tot Antartica. De populairste bestemmingen zijn de Middellandse Zee en Noord-Europa. Voor alle cruises geldt dat het zorgeloos genieten van de vakantie centraal staat. Daarom wordt je zo veel mogelijk uit handen genomen. Je hoeft je bijvoorbeeld niet druk te maken om de aansluitende reis van en naar het cruiseschip. Deze verzorgen zij voor jou op maat, zodat jij alleen maar van de cruisevakantie hoeft te gaan genieten.

Eenmaal aan boord kun je gebruik maken van de vele faciliteiten van de rederij. Mocht je het nog iets luxer willen kun je ervoor kiezen om op een Cruise Deluxe te gaan. Je kunt heerlijk all-inclusive genieten van de allerbeste service en voorzieningen. Er zijn ook speciale cruises samengesteld voor kinderen en gezinnen. Dan is er een kinderanimatieteam aan boord aanwezig en kunnen de kinderen samen veel leuke activiteiten doen. Op de website van Cruise Travel kun je een persoonlijk Cruise Kompas samenstellen. Je geeft daarbij je voorkeuren aan en op basis hiervan krijg je informatie toegestuurd over de cruises die bij je wensen aansluiten.

op 22 januari 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: december 2018

Beloofde boordtegoed is nooit uitbetaald. Diverse keren geklaagd. Cruise Travel reageert niet. Voel me bestolen. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 9 januari 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: december 2018

Een 8 voor de cruise, maar een dikke onvoldoende voor Cruise Travel!!!
Ze laten ons dure visa aanschaffen voor Vietnam, terwijl we die niet nodig hebben. Na telefonisch en mailcontact wordt het afgedaan met de mededeling, dat de visa onze eigen verantwoordelijkheid is.
Nooit meer Cruise Travel!!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 28 december 2018 bestemming: Japan / Yokohama, reisperiode: november 2018

De cruise van Yokohama naar Hong Kong met Celibrity Cruises was heel erg goed. Maar de voorlichting van cruise Travel was belabberd en niet volledig. Kosten voor een visum (China) gemaakt wat niet nodig was. Klacht ingediend dmv aangetekende brief tot op heden niet behandeld. Via review op hun site slechte review gegeven . Kregen antwoord dat we dit niet daar op moesten doen weer een ander mail adres gekregen. M.i. Hadden ze dit meteen kunnen oppakken. Advies niet bij cruise Travel boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws