Schrijf een ervaring over Cruise Travel en maak kans op mooie prijzen!

Cruise Travel

Url: https://www.cruisetravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: cruise

Logo van Cruise Travel
Cruise Travel won in 2012 de Reisgraag award

Cruise Travel is al 32 jaar gespecialiseerd in cruisereizen. Je hebt de keuze hebt uit 20 rederijen en meer dan 200 schepen van 3 tot 6 sterren. Zij kunnen dus altijd een cruise vinden die goed bij je past. De cruisespecialisten kennen de schepen, rederijen en bestemmingen, waardoor zij een goed advies aan je kunnen geven. Er is zelfs een speciale afdeling voor luxe rederijen, die Cruise Deluxe wordt genoemd.

De schepen van Cruises Travel varen over de gehele wereld, van Afrika tot de Caribbean en van Azië tot Antartica. De populairste bestemmingen zijn de Middellandse Zee en Noord-Europa. Voor alle cruises geldt dat het zorgeloos genieten van de vakantie centraal staat. Daarom wordt je zo veel mogelijk uit handen genomen. Je hoeft je bijvoorbeeld niet druk te maken om de aansluitende reis van en naar het cruiseschip. Deze wordt voor jou op maat geregeld, zodat jij alleen maar van de cruisevakantie hoeft te gaan genieten.

Op sommige cruises gaan gecertificeerde Nederlandse reisbegeleiders mee. Eenmaal aan boord kun je gebruik maken van de vele faciliteiten van de rederij. Er zijn ook speciale cruises samengesteld voor kinderen en gezinnen (Familie Cruise). Hierbij is een kinderanimatieteam aan boord aanwezig en kunnen de kinderen samen veel leuke activiteiten ondernemen. Andere themacruises zijn onder andere Cultuur cruises, Alleenreizenden cruises en Cruise & More. Bij Cruise & More reizen zijn cruises gecombineerd met een landprogramma. Hierdoor leer je de bestemmingen extra goed kennen.

Cruise Travel is aangesloten bij SGR en ANVR.

op 19 maart 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2020

Bij voorzorg ivm de corona virus en reisgezel van over de 80, de reis alvast geannuleerd. Resultaat: een nota van 40% annuleringskosten terwijl MSC zelf maar 20% rekent. Na klagen werd het verlaagd naar 30%, een slordige 650 euro! SHAME SHAME SHAME ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 5 januari 2020 bestemming: Verenigde Staten / Miami, reisperiode: december 2019

Cruise met NCL prima! Maar ik boek nooit meer bij CT.
Offertes duurden lang, en waren tot 3x (!!) fout. Door mijn oplettendheid steeds gecorrigeerd, maar niet volledig. Reisbescheiden waren niet volledig.
Fout huisadres in mijn offerte
Vluchtprijs in eerste instantie 60 duurder.
Na de vakantie totaal geen reactie. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 11 maart 2019 bestemming: Singapore / Hongkong, reisperiode: november 2018

Prima Cruise met HAL. Gidsen waren niet altijd goed. Beloofde boordtegoed van $50 ivm platina ANWB lidmaatschap kregen we niet. Maar na 3 maanden en enkele mails waar niet altijd op gereageerd werd, is in maart 2019 de tegenwaarde in alsnog uitbetaald. Heeft wel erg lang geduurd. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws