Schrijf een ervaring over Cruise Travel en maak kans op mooie prijzen!

Cruise Travel

Url: https://www.cruisetravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: cruise

Logo van Cruise Travel
Cruise Travel won in 2012 de Reisgraag award

Cruise Travel is al 32 jaar gespecialiseerd in cruisereizen. Je hebt de keuze hebt uit 20 rederijen en meer dan 200 schepen van 3 tot 6 sterren. Zij kunnen dus altijd een cruise vinden die goed bij je past. De cruisespecialisten kennen de schepen, rederijen en bestemmingen, waardoor zij een goed advies aan je kunnen geven. Er is zelfs een speciale afdeling voor luxe rederijen, die Cruise Deluxe wordt genoemd.

De schepen van Cruises Travel varen over de gehele wereld, van Afrika tot de Caribbean en van Azië tot Antartica. De populairste bestemmingen zijn de Middellandse Zee en Noord-Europa. Voor alle cruises geldt dat het zorgeloos genieten van de vakantie centraal staat. Daarom wordt je zo veel mogelijk uit handen genomen. Je hoeft je bijvoorbeeld niet druk te maken om de aansluitende reis van en naar het cruiseschip. Deze wordt voor jou op maat geregeld, zodat jij alleen maar van de cruisevakantie hoeft te gaan genieten.

Op sommige cruises gaan gecertificeerde Nederlandse reisbegeleiders mee. Eenmaal aan boord kun je gebruik maken van de vele faciliteiten van de rederij. Er zijn ook speciale cruises samengesteld voor kinderen en gezinnen (Familie Cruise). Hierbij is een kinderanimatieteam aan boord aanwezig en kunnen de kinderen samen veel leuke activiteiten ondernemen. Andere themacruises zijn onder andere Cultuur cruises, Alleenreizenden cruises en Cruise & More. Bij Cruise & More reizen zijn cruises gecombineerd met een landprogramma. Hierdoor leer je de bestemmingen extra goed kennen.

Cruise Travel is aangesloten bij SGR en ANVR.

op 6 juli 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: maart 2020

Reis geannuleerd wachten al meer dan 4 maanden op voucher van het hele bedrag !
Reservering kosten worden niet vergoed. Geen service van hun. Nemen geen verantwoordelijkheid, afschuiven naar de HAL maar zelf te laat geweest. Wehebben geen vertrouwen meer. Dus mensen denk en kijk verder ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 24 juni 2020 bestemming: , reisperiode: juni 2020

Vanwege COVID 19 heeft Royal Caribbean onze cruise geannuleerd, en biedt via zijn website een compensatie van 125% toekomstig Cruise tegoed of zelfs de mogelijkheid om de cruise opnieuw te boeken voor dezelfde prijs . Ook Cruisetravel heeft dit gemeld via FB maar scheept ons nu af met een SGR voucher overeenkomstig met ons 100% betaalde cruisegeld. Nu is dezelfde cruise in 2021 bijna 1000 euro duurder en overeenkomstig met de extra 25% van Royal Caribbean zou dit precies afgedekt zijn. Cruisetravel vraagt zonder overleg met ons een restitutie aan bij Royal Caribbean en daardoor verspelen wij ons recht op alle mogelijke compensatie. Dus een strop van 1000 euro en volgens Cruisetravel zijn er nog veel meer ontevreden klanten maar zij doen er niets aan. Cruisetravel hanteert zijn eigen voorwaarden en rederijen kunnen dan niets meer voor je doen. NOOIT MEER CRUISETRAVEL. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 5 juni 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2020

CruiseTravel geeft in tegenstelling tot de genereuze regeling van de Holland America Line een eigen Voucher t.b.v. de geannuleerde cruise van 2 augustus. HAL geeft een 200% voucher in de vorm van een FutureCruiseCredit, maar CruiseTravel accepteert dit aanbod niet en geeft een eigen Voucher ter waarde van het aanbetaalde bedrag die bij hen op elke willekeurige cruise kan worden ingewisseld. Dat betekent in ons geval een strop van 1915,00, maar er valt niet over te praten met CruiseTravel, zij blijven op hun standpunt dat de klant nu een gegarandeerde voucher heeft o.b.v. de SGR.
Maar de Voucher van HAL is ook een SGR-voucher!
Nooit meer boeken via CruiseTravel dus. ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws