Schrijf een ervaring over Karin's Choice en maak kans op mooie prijzen!

Karin's Choice

Url: https://www.karinschoice.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Karin's Choice

Karin's Choice is opgericht in december 2011 en is een handelsnaam van Corendon International Travel BV. Karin's Choice biedt verschillende pakketreizen aan naar populaire bestemmingen, zoals Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Turkije en het Caribisch gebied. Hierbij boek je een vlucht en verblijf in een kleinschalige accommodatie. Ook staat er meestal een huurauto voor je klaar als je aankomt. De accommodaties kunnen verschillen van luxe villa's tot gezellige boerderijen.

Reizigers die een vakantie bij Karin's Choice boeken houden niet zo van activiteiten in groepsverband. Ook willen ze niet 24 uur per dag aan het handje van de reisleider lopen. De reiziger wil juist zelf op zoek naar ongerepte stranden, eethuisjes, lokale markten, archeologische schatten en berglandschappen met oude dorpjes. Bij Karin's Choice bepaal je dus zelf wat je doet en in welk tempo je de bestemming ontdekt. Daarom staat 'rust, ruimte en geen gedoe' centraal bij de reisorganisatie.

De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor wordt er zekerheid geboden bij het boeken van een vakantie bij Karin's Choice. Weet je nog niet precies waar je heen wilt? Karin's Choice biedt verschillende last-minute vakanties aan zodat je op het laatste moment nog een leuke vakantie kunt boeken voor een lage prijs.

Het hoofdkantoor van Karin's Choice is te vinden in Lijnden. Van maandag t/m vrijdag zijn ze telefonisch te bereiken van 10:00 tot 17:00 uur. De website van Karin's Choice is uiteraard 24/7 te bezoeken.

op 6 juni 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2018

De vliegreis en de autohuur was ok. de accommodatie was ver beneden peil. Zie ook onze beoordeling op Zoover. Karins Choice heeft de verantwoordelijkheid voor de beschrijving van dit hotel op haar site.
De beschrijving is niet de realiteit. Oud Hotel, 'luxe' studio oud, niet schoon en slecht geoutilleerd. Balkon met prachtig uitzicht, echter plaats voor 1 stoeltje naast roestige airco. Wifi slecht en onstabiel.
Prijs kwaliteit verhouding zeer slecht en absoluut niet aan te raden.

Kortom een dikke onvoldoende voor de accommodatie Artemis Beach Hotel en Karin's Choice. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 10 oktober 2017 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: oktober 2017

Op de site van karin choice beloven jullie plekjes weg van de massa, en bijzondere locatie,s. Hier klopt niets van. We maakten een rondreis op het prachtige SardiniŽ, echter de overnachtingsadressen waren waardeloos, aan drukke wegen, slechte bedden en zeker niet kleinschalig en weg van de massa. Bovendien waren ze niet bereikbaar in het weekend, in geval van nood een slechte zaak. Op email wordt wel gereageerd maar ze zijn niet klantvriendelijk. Bovendien weten ze zelf van te voren niet welke hotels ze boeken, dat hoor je pas een week van te voren...ze weten dus niet wat ze hun klanten aanbieden. De site ziet er mooi en veelbelovend uit maar er klopt niets van, nooit meer met karin choise of terwijl gewoon correndon! ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 12 juli 2017 bestemming: Portugal / Olhos de Agua, reisperiode: mei 2017

Karin's Choice is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in kleinschalige accommodaties. De accommodatie waar wij verbleven in Olhos de Agua was een heel fijn en prettig verblijf. Toen we van te voren nog vragen hadden aan de reisorganisatie hadden we steeds snel antwoord, ze waren goed te bereiken. Wat ik erg jammer vond is dat het veel duurder was dan als ik het zelf zou hebben geboekt. Ik hoopte juist op een pakketdeal. Ik snap dat je iets meer moet betalen voor de moeite die ze eventueel voor je zouden moeten doen maar het verschil was te groot vond ik want het zijn al bestaande reizen dus daar hoeven ze verder geen moeite meer voor te doen. Waarom ik ook koos voor een reisorganisatie is het feit dat je meestal van te voren informatie krijgt van waar je naar toe gaat zoals leuke excursies of informatie over festiviteiten die in de buurt zijn maar het enige wat wij kregen waren de voucher voor de vliegtickets en huurauto die wij zelf mochten uitprinten. Dat viel mij echt erg tegen. We hadden dus geen voorpret. Ik zou niet meer voor Karin's Choice kiezen in de toekomst. ... Lees meer

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws