Schrijf een ervaring over Karin's Choice en maak kans op mooie prijzen!

Karin's Choice

Url: https://www.karinschoice.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Karin's Choice

Karin's Choice is opgericht in 2011 en is onderdeel van Corendon International Travel BV. Bij Karin's Choice verblijf je in kleinschalige accommodaties. Je bepaalt zelf wat je doet en in welk tempo je de bestemming ontdekt. Daarom staat 'rust, ruimte en geen gedoe' centraal bij de reisorganisatie. Bovendien heb je de hele vakantie een huurauto tot je beschikking, zodat je kunt gaan en staan waar je maar wil. Wanneer je boekt bij Karin's Choice heb je dus een vliegreis, verblijf en huurauto in een keer geregeld. Karin's Choice biedt verschillende pakketreizen aan naar populaire bestemmingen, zoals Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Turkije en het Caribisch gebied.

Het aanbod van accommodaties is zeer divers. Zo kun je een luxe villa met privé zwembad boeken, maar behoort een intiem boetiekhotel of knus appartement ook tot de mogelijkheden. Een accommodatie aan het strand, bij een gezellig haventje of juist in het ongerepte binnenland.

De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor wordt er zekerheid geboden bij het boeken van een vakantie bij Karin's Choice. Weet je nog niet precies waar je heen wilt? Karin's Choice biedt verschillende last-minute vakanties aan zodat je op het laatste moment nog een leuke vakantie kunt boeken voor een lage prijs.

Op de website van Karin's Choice vind je een vakantie-adres dat precies bij je past. Je kunt per telefoon of e-mail je wensen doorgeven, waarna een persoonlijke offerte voor jou ideale reis op maat gemaakt wordt. Het hoofdkantoor van Karin's Choice is te vinden in Lijnden. Van maandag t/m vrijdag zijn ze telefonisch te bereiken van 10:00 tot 17:00 uur.

op 10 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Messonhi, reisperiode: augustus 2019

De website vanger hotel is zeer veel belovend en wanneer je arriveert oogt het Hotel in 1e instantie mooi. Dit komt door het zwembad, de ligbedden en het uitzicht! Prachtig, maar het kan gewoon qua service en netheid veeeel beter! Schoonmaak was zeer matig, eigenlijk werden alleen handdoeken vervangen, nooit de lakens. Kamers en badkamer werden niet schoongemaakt. De douche is echt te klein, het is eigenlijk een wc waarin je doucht met een gordijn wat aan je lijf plakt. Ik de week dat wij er verbleven heb ik nooit iemand het zwembad schoon zien maken, water was vrij troebel. Glazen en borden staan ook savonds en snachts gewoon naast de ligbedjes en worden niet opgehaald. Ook de ligbedden worden nooit schoongemaakt. Het oogt wat slordig allemaal. Bij de bar gaat het erg langzaam, er staat 1 persoon achter de bar, die t niet aankan als er meerdere personen staan om te bestellen; de kaart is ook beperkt. Het kan allemaal een stuk beter, efficiënter en zeker schoner. Het hotel wil met haar website iets uitstralen wat het niet waarmaakt, jammer. Het uitzicht maakt veel goed en de sfeer is wel relaxt en de medewerkers zijn aardig. Maar de gemiddelde review van een 9 klopt niet. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 16 juni 2019 bestemming: Portugal / Ferragudo, reisperiode: juni 2019

Het was een super vakantie. Geweldig appartement en geheel compleet. En erg schoon.
Vlucht en auto waren prima geregeld. Een dikke tien!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 april 2019 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: mei 2018

Goede ervaring met deze firma. We werden een beetje gek van zelf zoeken op internet naar een leuke vakantie en hebben hun toen een email gestuurd met de vraag om advies. Ze hebben ons toen gericht wat suggesties gedaan en daar zat precies bij wat we zochten. Ook daarna werd alles prima voor ons geregeld. Toch een 8 en geen tien omdat ze telefonisch alleen tussen 10 en 5 bereikbaar zijn. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws