Schrijf een ervaring over Karin's Choice en maak kans op mooie prijzen!

Karin's Choice

Url: https://www.karinschoice.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Karin's Choice

Karin's Choice is opgericht in december 2011 en is een handelsnaam van Corendon International Travel BV. Karin's Choice biedt verschillende pakketreizen aan naar populaire bestemmingen, zoals Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Turkije en het Caribisch gebied. Hierbij boek je een vlucht en verblijf in een kleinschalige accommodatie. Ook staat er meestal een huurauto voor je klaar als je aankomt. De accommodaties kunnen verschillen van luxe villa's tot gezellige boerderijen.

Reizigers die een vakantie bij Karin's Choice boeken houden niet zo van activiteiten in groepsverband. Ook willen ze niet 24 uur per dag aan het handje van de reisleider lopen. De reiziger wil juist zelf op zoek naar ongerepte stranden, eethuisjes, lokale markten, archeologische schatten en berglandschappen met oude dorpjes. Bij Karin's Choice bepaal je dus zelf wat je doet en in welk tempo je de bestemming ontdekt. Daarom staat 'rust, ruimte en geen gedoe' centraal bij de reisorganisatie.

De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor wordt er zekerheid geboden bij het boeken van een vakantie bij Karin's Choice. Weet je nog niet precies waar je heen wilt? Karin's Choice biedt verschillende last-minute vakanties aan zodat je op het laatste moment nog een leuke vakantie kunt boeken voor een lage prijs.

Het hoofdkantoor van Karin's Choice is te vinden in Lijnden. Van maandag t/m vrijdag zijn ze telefonisch te bereiken van 10:00 tot 17:00 uur. De website van Karin's Choice is uiteraard 24/7 te bezoeken.

op 7 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2018

Hele slechte service. Van de 10 nachten lagen wij er 3 direct onder de aanvliegroute van vliegveld Heraklion. 30km van de beschreven 1e bestemming en vlak naast Chersonissos. Na een klacht over de vliegtuigen (laag over, logo leesbaar, soms om de 2 minuten, tot na 1 uur 's nachts en voor 5 uur de eerste alweer) , en de melding dat airco niet was inbegrepen kregen we een antwoord dat daar niets van bekend was en daar bleef het bij. In de andere accomodaties kregen we van een aantal blij te horen dat ze 'volgend jaar de kamers gaan renoveren, of we dan nog eens terug wilde komen?' De uitbaters hebben natuurlijk geen idee van de prijs die Karin's Choice vraagt voor de reis. Maar loshangende contactpunten vlak onder de douche en een half plafond pasten niet in mijn beeld van deze prijzige rondreis. Van een ander stel hebben wij 2 andere locaties gezien die (een stuk) luxer waren dan de onze. 2 weken na de reis gaf men aan dat we de gemaakte kosten voor de extra airco maar in moesten dienen. Mijn God wat een slechte service, mosterd na de maaltijd! Zeker tijd voor een review? ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 5 september 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Mooi hoor op de website maar het appartement was zo smerig als wat,ouwe bende en herrie in de nacht. Doen ze natuurlijk niets aan en verschuilen zich achter reisvoorwaarden,boek nooit Bella Vista appartementen want veel geld voor een vieze troep! Karin's choice is waardeloos. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 3 september 2018 bestemming: Griekenland / Roma, reisperiode: augustus 2018

De reis en de auto verhuur was prima, maar het appertement en personeel beneden peil. Het appartement was vies, liepen overal mieren, bestek brak in tweeën en we kregen geen nieuw bestek. Koelkast was te vies om aan te pakken, vriesvak zat 10 cm ijs in, bedden waren hard je lag op de ijzeren veren. Geen dekbed of dekentje te vinden voor de nachten die koud waren.
Dochter van de beheerder zat de hele dag in het beach-huisje. Op de kaart stonden allerlei soorten koffie. Wij vroegen een gewone cappuccino . Dat had ze niet want ze had geen melk omdat dat zuur werd en er dronk niemand cappuccino. Waarom staat het dan op de kaart kregen we geen antwoord op. Dan maar een gewone koffie, kregen we zwarte koffie want ook geen cupjes of zakjes melk niet aanwezig. Dan maar eens ijs proberen er staat daar een vrieskist . Wel geteld 5 ijsjes en meer kwam er ook niet.
De bedjes bij het zwembad waren bijna allemaal gescheurd. heel jammer allemaal. Locatie is prachtig maarde rest heel slecht. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws