Schrijf een ervaring over Club Med en maak kans op mooie prijzen!

Club Med

Url: https://www.clubmed.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Club Med

Club Med is in 1950 opgericht en is ontstaan vanuit het idee dat buitensport en natuurvakanties goed gecombineerd kunnen worden met een ontspannen sfeer. Dit zorgt voor een unieke ervaring. De reisorganisatie beschikt over verschillende luxe resorts, die clubdorpen worden genoemd. De 80 clubdorpen bevinden zich over de hele wereld: in Europa, Afrika, Azië, de Antillen, het Caraïbisch gebied, Australië, Midden– en Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en de Stille Oceaan.

Het eerste clubdorp werd geopend op het Spaanse Mallorca en was nog vrij eenvoudig. De vakantiegangers sliepen in hutten op het strand en deelden de voorzieningen. Inmiddels zijn de hutten vervangen door moderne stenen gebouwen met eigen voorzieningen. Gasten van Club Med verblijven op verbluffende locaties in mooie kamers en suites met verschillende comfortlevels. Door de jaren heen zijn er vele dorpen bijgekomen. Dit zijn allen vakantieresorts die gericht zijn op het luxe segment van de vakantiemarkt.

Bij Club Med is alles bij je verblijf inbegrepen en beleef je echt een vakantie zonder zorgen. Veel mensen zien Club Med als het eerste bedrijf met een all-inclusive hotelformule. Je kunt verschillende geweldige ervaringen verwachten, zoals een actieve wintersportvakantie, heerlijke vakanties op verre bestemmingen en prachtige cruises. Elk resort van Club Med biedt vele diensten en activiteiten aan in één pakket. Denk hierbij aan de overnachtingen, maaltijden, gebruik van alle faciliteiten, wellness, sport, entertainment, excursies en activiteiten.

Enkele resorts bieden ook een total all-inclusive aan waarbij ook alle alcoholische dranken inbegrepen zijn. De clubdorpen worden steeds populairder bij gezinnen. De meeste clubdorpen hebben een kinderopvang en organiseren de hele dag activiteiten om de kinderen bezig te houden. Deze worden georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen. Enkele resorts zijn alleen toegankelijk voor volwassenen en hebben geen kinderprogramma. Het personeel van Club Med staat bekend als de G.O's, wat voor Gentil Organisateur staat en vriendelijke organisator betekent. Zij staan aan dag en nacht voor je klaar. De internationale medewerkers willen jou, de G.M (Gentil Member), een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Club Med. U kunt bij ons de reizen van Club Med boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 14 oktober 2019 bestemming: Italië / Ragusa, reisperiode: oktober 2018

De rit naar clubmed was ronduit gevaarlijk door de chauffeur, daar waar je 50 km mocht reed de chauffeur minimaal 130 , op plaatse met een dubbele doorgetrokken streep en inhaalverbod ging hij gewoon met 130 in halen. Op het park zelf werden wij elke nacht half 2, 3 uur half 4, ga maar door slechts door dronken mensen wakker geschreeuwd, dit is een familie park, geen disco centrum, laten we dan maar niet over de harde muziek hebben,werkelijk tot in de wijde omgeving te horen. Positief was het heerlijke eten, vriendelijke mensen in het restaurant. Negatief waren de mensen bij de receptie en de bar. Dan is mijn jas gestolen. Park zag er erg netjes uit, aan het strand was het genieten

  • Algemeen 6
op 20 juli 2019 bestemming: Frankrijk / Opio, reisperiode: juli 2018

Verschrikkelijke locatie. Op zaterdag en zondag komen enkele honderden mensen een dagje dit resort bezoeken. Zo ontzettend druk. Overal eten op de grond. Een grote eetschuur. Wij gaan een paar dagen eerder naar huis. Service is slecht en onpersoonlijk. Jammer..... want we hebben we goede ervaringen met club med maledives.

  • Algemeen 2
op 12 juli 2017 bestemming: Frankrijk / Palmyre, reisperiode: juli 2017

Fantastische / inzet/ aandacht/ ambiance door het GO team met bijzondere vermelding voor "tonton Willy", Julien van de tennis, khassim. Maar het ganse team was outstanding.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen