Silverjet

Url: https://www.silverjet.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Silverjet

Silverjet is een reisorganisatie die luxe vakanties verzorgt naar verschillende plekken over de hele wereld. Enkele bestemmingen zijn: Frankrijk, Spanje, Cyprus, Dubai, Marokko, de Verenigde Staten, Thailand en de Malediven. Maar ook voor een luxe reis naar St. Barth ben je bij Silverjet aan het juiste adres. De reisorganisatie is gevestigd in Apeldoorn. Ze richten zich vooral op de reiziger die op zoek is naar comfort, kwaliteit en luxe. Uiteraard zijn ze aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

De hotels die Silverjet aanbiedt kunnen op thema worden geselecteerd. Ze hebben bijvoorbeeld wellness en honeymoon resorts, maar ook familiehotels en hotels voor 55-plussers. Silverjet richt zich vooral op luxe hotels in tropische oorden, maar je kunt er ook stedentrips boeken, villavakanties, verschillende soorten rondreizen een luxe cruises over de hele wereld. Bij de reizen die je met Silverjet boekt zijn vliegtickets inbegrepen. Je kunt je voorkeur voor luchtvaartmaatschappij zelf opgeven.

Silverjet is een zelfstandige reisorganisator met al meer dan 15 jaar ervaring. Door hun expertise garanderen ze hun cliënten naast een vergaande service, een onderscheidend aanbod in de allerbeste kwaliteit reisconcepten en 100% objectieve informatie.

Ervaringen met Silverjet

Silverjet krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws