Schrijf een ervaring over Eliza was here en maak kans op mooie prijzen!

Eliza was here

Url: https://www.elizawashere.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Eliza was here
Eliza was here won in 2012 de Reisgraag award

Zoek je een vakantie waar de authenticiteit van het land nog centraal staat? Waar je mee gaat in het ritme van het land en je niet in de buurt van het massatoerisme verblijft? Dan zit je bij Eliza was here aan het goede adres. Unieke bestemmingen op de mooiste locaties vind je bij deze reisorganisatie. Zoals Eliza zelf zegt: 'Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf'.

Eliza zoekt de meest unieke plekjes voor je, ver weg van het massatoerisme. Je kunt er helemaal opgaan in de lokale bevolking en proeven van de plaatselijke gebruiken en gewoontes. Je vindt zowel vlieg- als autovakanties. Bij een vliegvakanties is een huurauto altijd inbegrepen. Ook gaat Eliza ieder jaar op bezoek bij de accommodaties. Zo kan ze garanderen dat je bij alle adresjes een geweldige ervaring hebt.

Eliza was here richt zich op uitzonderlijke, originele en vooral mooie vakantieplekken in landen rond de Middellandse Zee. Landen als Spanje, Turkije, Griekenland, Cyprus en Portugal worden aangeboden bij deze reisorganisatie. Hier komen steeds meer bestemmingen bij. Vlieg bijvoorbeeld naar het eiland Gran Canaria en ontdek het prachtige landschap met de auto. Een autovakantie naar Toscane is ook een optie. Rijden door de prachtige landschappen met olijfbomen, wandelen door de heuvelstadjes en eten bij een van de authentieke restaurantjes. Ook in Griekenland heeft Eliza veel onontdekte en bijzondere bestemmingen. Eliza was here is altijd op zoek naar de mooiste plekjes op aarde. Zo is een vakantie nooit hetzelfde, maar altijd uniek en ongerept.

In 2001 werd de reisorganisatie Eliza was here opgezet. In de Algarve vond Eliza haar eerste accommodatie en begon haar liefde voor het ontdekken van authentieke plekjes. Het hoofdkantoor van de organisatie is te vinden in de stad Rotterdam. En de reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 22 mei 2020 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2020

Ik heb de reis (nog) niet gemaakt. Mijn reis is (a.g.v. Corona) omgeboekt naar 2021, op mijn eigen verzoek, zonder bijbetalen, vouchers of addertjes onder het gras en zonder morren. Ik vind het geweldig dat jullie deze mogelijkheid bieden en meedenken met de klant (flexibele omruilgarantie). Gezien alle negatieve berichtgeving rondom reisorganisaties, wil ik graag een positief geluid laten horen. Echt TOP Eliza, jullie hebben 3 mensen echt heel blij gemaakt. Wat is er een last van onze schouders gevallen. Bedankt! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 14 maart 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: maart 2020

Omdat we morgen niet kunnen gaan vanwege de corona. Noodtoestand in Spanje, vanaf overmorgen is daar alles dicht en moet iedereen binnen blijven.. En van Eliza was Here krijgen we niks te horen behalve dat we gewoon nog kunnen gaan. Terwijl Transavia aanbiedt om gratis om te boeken, heeft Eliza was here daar blijkbaar lak aan. Heel jammer. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 februari 2020 bestemming: Spanje / Ronda, reisperiode: februari 2020

Een heerlijk appartement met een schitterend uitzicht. Heel gasvrij ontvangen. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen