Schrijf een ervaring over Eliza was here en maak kans op mooie prijzen!

Eliza was here

Url: https://www.elizawashere.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Eliza was here
Eliza was here won in 2012 de Reisgraag award

Zoek je een vakantie waar de authenticiteit van het land nog centraal staat? Waar je mee gaat in het ritme van het land en je niet in de buurt van het massatoerisme verblijft? Dan zit je bij Eliza was here aan het goede adres. Unieke bestemmingen op de mooiste locaties vind je bij deze reisorganisatie. Zoals Eliza zelf zegt: 'Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf'.

Eliza zoekt de meest unieke plekjes voor je, ver weg van het massatoerisme. Je kunt er helemaal opgaan in de lokale bevolking en proeven van de plaatselijke gebruiken en gewoontes. Je vindt zowel vlieg- als autovakanties. Bij een vliegvakanties is een huurauto altijd inbegrepen. Ook gaat Eliza ieder jaar op bezoek bij de accommodaties. Zo kan ze garanderen dat je bij alle adresjes een geweldige ervaring hebt.

Eliza was here richt zich op uitzonderlijke, originele en vooral mooie vakantieplekken in landen rond de Middellandse Zee. Landen als Spanje, Turkije, Griekenland, Cyprus en Portugal worden aangeboden bij deze reisorganisatie. Hier komen steeds meer bestemmingen bij. Vlieg bijvoorbeeld naar het eiland Gran Canaria en ontdek het prachtige landschap met de auto. Een autovakantie naar Toscane is ook een optie. Rijden door de prachtige landschappen met olijfbomen, wandelen door de heuvelstadjes en eten bij een van de authentieke restaurantjes. Ook in Griekenland heeft Eliza veel onontdekte en bijzondere bestemmingen. Eliza was here is altijd op zoek naar de mooiste plekjes op aarde. Zo is een vakantie nooit hetzelfde, maar altijd uniek en ongerept.

In 2001 werd de reisorganisatie Eliza was here opgezet. In de Algarve vond Eliza haar eerste accommodatie en begon haar liefde voor het ontdekken van authentieke plekjes. Het hoofdkantoor van de organisatie is te vinden in de stad Rotterdam. En de reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 24 februari 2020 bestemming: Spanje / Ronda, reisperiode: februari 2020

Een heerlijk appartement met een schitterend uitzicht. Heel gasvrij ontvangen. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 3 januari 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: december 2019

Het reispakket bij Eliza boeken leek een goede en goedkopere keuze. Maar dit doen we nooit weer. Een dag voor vertrek belt Eliza om na wat vriendelijke chitchat mee te delen dat onze kamer is dubbel geboekt. Foutje van hotel blijkbaar. Geen andere kamer of hotel meer mogelijk natuurlijk dan die ene die het hotel nog beschikbaar heeft.
Daarnaast voldeed het hotel niet aan de euforische beschrijving van Eliza op de website; goeie marketing maar werkt 1x. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 29 oktober 2019 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: augustus 2019

Last minute geboekt op de site om 6 dagen later te vertrekken. Dit is inderdaad laat, maar als je de optie geeft online, zou je denken dat het nog mogelijk is.
We kregen niet direct antwoord, dus ik checkte te beschikbaarheid indien we rechtstreeks zouden boeken. Zaak was beschikbaar.
Volgende dag kregen we te horen dat onze vlucht geboekt was, maar nog steeds geen nieuws over verblijf.
Na drie dagen bel ik zelf op, ze gingen het nagaan want ze hadden nog geen antwoor dgekregen van het verblijf (dus er zelf ook niet achter gevraagd, ondanks last minute concept).
Uiteindelijk 2 dagen voor vertrek te horen gekregen dat het niet meer lukte. Wel dan hadden we beter zelf geboekt toen het nog mogelijk was natuurlijk.
Alternatieven die aangeboden werden waren niet vergelijkbaar en wat we zochten, dus noodgedwongen voor een veel duurdere vakantie moeten kiezen.
Toen men mij vertelde aan telefoon dat het niet ging doorgaan, kreeg ik te horen dat ik nog een e-mail zou krijgen met een alternatief. E-mail nooit gehad.
Toen ik nadien belde om te zeggen dat we niet voor het alternatief zouden gaan, zei men mij dat ik een e-mail ging krijgen om onze 'annulatie' te bevestigen. Niets ontvangen.
Er schort iets aan de organisatie :) ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen