Schrijf een ervaring over Eliza was here en maak kans op mooie prijzen!

Eliza was here

Url: https://www.elizawashere.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Eliza was here
Eliza was here won in 2012 de Reisgraag award

Zoek je een vakantie waar de authenticiteit van het land nog centraal staat? Waar je mee gaat in het ritme van het land en je niet in de buurt van het massatoerisme verblijft? Dan zit je bij Eliza was here aan het goede adres. Unieke bestemmingen op de mooiste locaties vind je bij deze reisorganisatie. Zoals Eliza zelf zegt: 'Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf'.

Eliza was here richt zich op uitzonderlijke, originele en vooral mooie vakantieplekken in landen rond de Middellandse Zee. Landen als Spanje, Turkije, Griekenland, Cyprus en Portugal worden aangeboden bij deze reisorganisatie. Hier komen steeds meer bestemmingen bij. Genieten en kleinschaligheid zijn het meest belangrijk. De vakantieadressen van Eliza was here bevinden zich op een grote afstand van al het massatoerisme. Bij een vliegvakantie is altijd een huurauto inbegrepen. Vlieg bijvoorbeeld naar het eiland Gran Canaria en ontdek het prachtige landschap met de auto. Een autovakantie naar Toscane is ook een optie. Rijden door de prachtige landschappen met olijfbomen, wandelen door de heuvelstadjes en eten bij een van de authentieke restaurantjes. Ook in Griekenland heeft Eliza veel onontdekte en bijzondere bestemmingen. Eliza was here is altijd op zoek naar de mooiste plekjes op aarde. Zo is een vakantie nooit hetzelfde, maar altijd uniek en ongerept.

In 2001 werd de reisorganisatie Eliza was here opgezet. Het hoofdkantoor van de organisatie is te vinden in de stad Rotterdam. En de reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 1 oktober 2018 bestemming: Spanje / Rectoria de Regencos, reisperiode: september 2018

Rectoria de Regencos is een prachtig appartement, lokatie en omgeving. Uitstekende Host Alicia. Alles zeer zeker de moeite waard, echt genieten in die omgeving begin september!

Echter, de 'Eliza was here' website is ronduit misleidend en slecht.
Waar was deze website Misleidend?
- Zo wordt er gemeld dat de luchthaven op 60km afstand ligt (Girona), maar vervolgens vliegen ze je naar Barcelona, dat is ruim 130km terugrijden!
- In tegenstelling tot wat de site vermeld: Handdoeken worden meer dan eens gewisseld (dank Alicia) en Badhanddoeken voor bij het zwembad en op het strand zijn gewoon beschikbaar (die hoef je dus niet mee te slepen, zonde van de bagageruimte)! En eind-schoonmaak en toeristenbelasting waren gewoon inclusief en reeds betaald.
- Een klein minpuntje v.w.b. de lokatie: ja er is Wifi, maar dat mag door de abominable lage snelheid geen naam hebben, daar heb je weinig aan.

Waar was deze website (en ook de service van ElizaWH) Slecht?
- Bij het boeken heen en weer stappen door de verschillende fasen van het boekingsproces is moeizaam en zeer foutgevoelig, iedere keer weer moet je alles opnieuw invoeren. Dit leidde bij ons tot twee grote ergernissen: a) we hebben per abuis een latere terugvlucht gekozen en b) aangegeven dat we slechts de aanbetaling wilden doen en niet het gehele bedrag al in april wilden betalen: beiden mislukt.
Vervolgens de retourvlucht te willen corrigeren mbv ElizaWH is onmogelijk gebleken, slecht! De betaling rechtzetten heeft weken geduurd, slecht!
De linkerhand lijkt niet te weten wat de rechter doet bij ElizaWH.

Dan kun je misschien zeggen dat is niet zo slim van je, maar probeer het maar eens, een foutje is zo gemaakt op deze site. En dan is de interactie met ElizaWH zo stroperig dat de periode waarbinnen je kosteloos kunt annuleren verstrijkt en ook dan haalt ElizaWH haar schouders op....

Heb dit ook aan Eliza gemeld, zowel in de toegestuurde enquête en per email naar hen direct. Er kwam wel snel een reactie maar deze was redelijk lauw en ging niet in op een aantal cruciale verbeterpunten van Eliza.

Al met al blijft het oordeel: goede locatie en compleet geregelde reis maar slechte service en Eliza is niet echt bereid te leren van constructief bedoelde feedback. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 16 september 2018 bestemming: Griekenland / Paliouri, reisperiode: september 2018

Bij het zoeken naar een kindvriendelijke, luxueuze vakantie werden we meteen verliefd op de foto's van Kappa resort op de website van Eliza was here. We boekten een villa met privézwembad voor een week in september. Het online inchecken verliep niet van een leien dakje; bleek dat we van Eliza een verkeerd reserveringsnummer hadden gekregen.
In Griekenland aangekomen stelden we vast dat de villa die we hadden geboekt uit drie (!) verdiepingen bestond. Nergens aan de trappen waren poortjes geïnstalleerd, dus we zouden onze dreumes geen moment uit het oog kunnen verliezen. Van kindvriendelijkheid was dus weinig sprake. Bovendien bevond één van de slaapkamers zich in de kelder, dit hadden we niet kunnen afleiden van de foto's of de beschrijving op de website. De badkamers waren eveneens heel erg klein, je kon er amper in bewegen.
Rekening houdend met de veiligheid van onze dochter hebben wij onmiddellijk een andere accommodatie gevraagd. 's Anderendaags kwam de receptioniste van Kappa met een oplossing; we konden de rest van onze vakantie doorbrengen in een suite (geheel gelijkvloers). Wat een verademing! Knap appartement met mooie badkamers en een kitchenette.
De receptioniste van Kappa liet ons weten dat het prijsverschil (de villa was immers duurder dan de suite) zou verrekend worden, maar toen we hiervoor informeerden bij Eliza, moesten we dagen wachten op een antwoord.
Ook toen we mailden om het juiste reserveringsnummer te bemachtigen voor de terugvlucht, kregen we pas dagen later antwoord (en was het nummer nog niet correct). De service van Eliza kan m.a.w. stukken beter.

Wat Kappa betreft, het is een aangenaam resort voor mensen die rust zoeken. Je hebt absoluut een auto nodig, want in de nabije omgeving is er niks te zien (zelfs geen klein winkeltje waar je bv. water kan kopen).

De omliggende dorpjes bieden wel wat eetgelegenheid, maar ten opzichte van de eilanden (Kreta, Rhodos,...) niet zo gezellig.

Het ontbijt aan 15 euro per persoon is eentonig en, wat ons betreft, redelijk duur voor wat het is. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 9 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: augustus 2018

Alles zoals alle andere voorgaande vliegvakanties goed geregeld door Eliza!
Hele mooie accommodatie Elia Village, super aardige ontvangst en mooie appartementen, zwembad, ligging, service, vervoer.
Kortom, alweer optimaal genoten! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen