Schrijf een ervaring over Eliza was here en maak kans op mooie prijzen!

Eliza was here

Url: https://www.elizawashere.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Eliza was here
Eliza was here won in 2012 de Reisgraag award

Zoek je een vakantie waar de authenticiteit van het land nog centraal staat? Waar je mee gaat in het ritme van het land en je niet in de buurt van het massatoerisme verblijft? Dan zit je bij Eliza was here aan het goede adres. Unieke bestemmingen op de mooiste locaties vind je bij deze reisorganisatie. Zoals Eliza zelf zegt: 'Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf'.

Eliza was here richt zich op uitzonderlijke, originele en vooral mooie vakantieplekken in landen rond de Middellandse Zee. Landen als Spanje, Turkije, Griekenland, Cyprus en Portugal worden aangeboden bij deze reisorganisatie. Hier komen steeds meer bestemmingen bij. Genieten en kleinschaligheid zijn het meest belangrijk. De vakantieadressen van Eliza was here bevinden zich op een grote afstand van al het massatoerisme. Bij een vliegvakantie is altijd een huurauto inbegrepen. Vlieg bijvoorbeeld naar het eiland Gran Canaria en ontdek het prachtige landschap met de auto. Een autovakantie naar Toscane is ook een optie. Rijden door de prachtige landschappen met olijfbomen, wandelen door de heuvelstadjes en eten bij een van de authentieke restaurantjes. Ook in Griekenland heeft Eliza veel onontdekte en bijzondere bestemmingen. Eliza was here is altijd op zoek naar de mooiste plekjes op aarde. Zo is een vakantie nooit hetzelfde, maar altijd uniek en ongerept.

In 2001 werd de reisorganisatie Eliza was here opgezet. Het hoofdkantoor van de organisatie is te vinden in de stad Rotterdam. En de reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 30 mei 2018 bestemming: Spanje, reisperiode: mei 2018

Omdat ons de kamer tegen viel ,niet kwa bedden maar een tafel met 2stoelen. Wij hadden volgens ons zelf een appartement en dit was het niet. De gemeenschappelijke zaal waar het ongezellig was en te koud was voor ons niet aangenaam.Het hele plaatje was erg leuk om te zien maar ik heb zelf wel betere accomodaties van Eliaza gehad. Wij hadden niet zo heel mooi weer en dan valt het tegen. Met mooi weer is alles anders. mar even goed misten wij een tafel met twee stoelen is wel het minimale voor een appartement zoals deze. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 25 mei 2018 bestemming: Italië / Novoli, reisperiode: mei 2018

De accomodatie in Novoli is verouderd, en sinds dit jaar vaak in het weekend verhuurd voor feesten ( groepen van 70 personen) dus weg met de rust. Ravi probeert echt vreselijk zijn best te doen , maar is niet efficiënt in het bedienen. De locatie is gehorig wanneer de kamers naast je de wc doortrekken ben je wakker. De stoelen op het terras boven zijn voor een gedeelte kapot, en de tafels zijn vies. Wij hadden hoge verwachtingen maar dit valt toch echt tegen , zeker omdat je juist deze accommodatie hebt gekozen voor de rust, ook heel bijzonder dat je hiervan niets op jullie revieuws hebt gelezen, want ik begrijp dat dit toch echt sinds dit jaar is. Dus hopelijk voor onze opvolgers gaan jullie hier iets aan doen , of in ieder geval vermeldde, zodat je niet voor een verassing komt te staan. Verder moet ik wel zeggen dat het eten in de avond en de wijn prima zijn, maar Door die feesten zijn wij naar Lecce gegaan om te eten. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 8 januari 2018 bestemming: Spanje / Marbella, reisperiode: december 2017

Eind 2017, begin 2018, hebben we een week de “Suite de Luxe” van The Urban Villa gehuurd. De ontvangst was hartelijk door Virginia en onze bagage werd via diverse trapjes naar de Suite gebracht. En die mag er zijn. Royale grote slaapkamer en een iets kleinere. Daarbij badkamer, eigen sauna, grote woonkamer en twee “eigen” terrassen.
Dat we een week voortreffelijk weer hadden met volop zon en 20 graden draagt natuurlijk ook bij. We hebben notabene in het kleine zwembad gezwommen. En dat op 4 januari! Toegegeven, het water was aan de koude kant. Ontbijt is gelukkig niet overdreven en dik in orde. Het avondeten dat door Santiago werd bereid verdient een ster. Heel smakelijk en fatsoenlijke porties. Wat wil je nog meer?
Het appartement ligt zo’n 5 km van Marbella, richting Ojén. Daarbij is wel een redelijke conditie vereist als je de berg op loopt naar TUV. En dat geldt ook voor de auto. Maar daar krijg je dan ook een prachtig uitzicht voor terug dat uitziet over Marbella, de Middellandse Zee en de Marokkaanse kustlijn.
De jaarwisseling hebben we in TUV gevierd met andere gasten en vrienden van TUV. Erg sfeervol en Santiago had een geweldig buffet bereid.
Het is een mooie locatie die zich goed leent voor uitstapjes mits je een auto hebt. Je loopt niet even naar het strand. Wij hebben het Alhambra in Granada bezocht en dat is goed te doen in één dag.
Het is 400 km heen en terug!! Ook Ronda en Gibraltar zijn een bezoek waard. En die plaatsen bereik je in ruim een uur met de auto. Als je van bochtige wegen houdt is een bezoek aan Ronda aan te bevelen maar neem dan wel een middeltje tegen wagenziekte mee.
Is er dan helemaal niets aan te merken? Nou eigenlijk niet.
Of misschien toch. Wij zouden het waarderen als je een kop koffie en thee op de kamer kunt zetten. En jammer dat bij ons vertrek de gastvrouwen niet aanwezig waren. We hadden we nog graag afscheid willen nemen ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen