Eliza was here

Url: https://www.elizawashere.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Eliza was here
Eliza was here won in 2012 de Reisgraag award

Zoek je een vakantie waar de authenticiteit van het land nog centraal staat? Waar je mee gaat in het ritme van het land en je niet in de buurt van het massatoerisme verblijft? Dan zit je bij Eliza was here aan het goede adres. Unieke bestemmingen op de mooiste locaties vind je bij deze reisorganisatie. Zoals Eliza zelf zegt: 'Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf'.

Eliza zoekt de meest unieke plekjes voor je, ver weg van het massatoerisme. Je kunt er helemaal opgaan in de lokale bevolking en proeven van de plaatselijke gebruiken en gewoontes. Je vindt zowel vlieg- als autovakanties. Bij een vliegvakanties is een huurauto altijd inbegrepen. Ook gaat Eliza ieder jaar op bezoek bij de accommodaties. Zo kan ze garanderen dat je bij alle adresjes een geweldige ervaring hebt.

Eliza was here richt zich op uitzonderlijke, originele en vooral mooie vakantieplekken in landen rond de Middellandse Zee. Landen als Spanje, Turkije, Griekenland, Cyprus en Portugal worden aangeboden bij deze reisorganisatie. Hier komen steeds meer bestemmingen bij. Vlieg bijvoorbeeld naar het eiland Gran Canaria en ontdek het prachtige landschap met de auto. Een autovakantie naar Toscane is ook een optie. Rijden door de prachtige landschappen met olijfbomen, wandelen door de heuvelstadjes en eten bij een van de authentieke restaurantjes. Ook in Griekenland heeft Eliza veel onontdekte en bijzondere bestemmingen. Eliza was here is altijd op zoek naar de mooiste plekjes op aarde. Zo is een vakantie nooit hetzelfde, maar altijd uniek en ongerept.

In 2001 werd de reisorganisatie Eliza was here opgezet. In de Algarve vond Eliza haar eerste accommodatie en begon haar liefde voor het ontdekken van authentieke plekjes. Het hoofdkantoor van de organisatie is te vinden in de stad Rotterdam. En de reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 6 september 2021 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2021

Wij reisden voor de twee maal met Eliza, dit keer naar Porta del Mar in Zakynthos. Een kleinschalige residentie in een prachtige setting direct aan zee. De foto's die we vooraf zagen zijn niet overdreven.
Wij hadden ťťn van de oudere villa's, maar goed in orde en met een groot terras. De eigenaars en het personeel zijn zeer vriendelijk, in het bijzonder Anna. We konden genieten van een lekkere keuken, verfijnder dan de doorsnee Griekse keuken, en van lekkere wijnen. Kortom, wij hadden een hele fijne vakantie.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2021 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: september 2021

Wij hebben de reis twee dagen geleden geboekt en een dag later kregen we een bericht dat de code in Griekenland naar geel ging.
Over vijf weken is de reis en je mag gratis annuleren 72 uur na het boeken.
Bij annuleren 24 uur later en krijgen te horen dat we 1000 euro kosten moeten betalen omdat het minder dan zes weken voor vertrek is.
Dit stond niet beschreven ( misschien de kleine lettertjes).
Via boeking.com kun je de reis ook doen en daar mag je 2 weken voor de datum nog annuleren.
Voor ons is het te laat maar laat het misschien voor anderen een waarschuwing zijn.

Mvg,
John

  • Algemeen 3
op 18 juli 2021 bestemming: ItaliŽ / Puglia, reisperiode: januari 2020

In januari 2020 hebben we onze reis geboekt naar Italie. Vanwege Corona ging deze niet door. Omboeken naar 2021 was al problematisch, maar uiteindelijk wel gelukt. Nu een maand voor vertrek krijgen we te horen dat de lokatie overboekt is. u krijgt uw geld terug!! "we hebben u vorige week een mail gestuurd, dan had u kunnen reageren!" Die mail hebben we nooit gehad. Nee en een alternatief hadden ze ook niet. Wat een afknapper. Jammer Eliza, bij ons uit de gratie. Bericht is uit 2021, maar dat kun je niet invullen...

  • Algemeen 1
op 26 februari 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: mei 2020

Wauw , Eliza was here waar wij vaak mee reizen ..wil nu ondanks de belofte dat wij ons geld zouden terug krijgen niet geven .want volgens een medewerkster van Eliza was here heeft een collega een foutje begaan om dit ons toe te kennen .
Het gaat om een flink bedrag van ons geboekte reis in 2019 ...nooit meer Eliza was here

  • Algemeen 1
op 3 augustus 2020 bestemming: Spanje / CataloniŽ, reisperiode: juli 2019

Beste,

We besloten op 10 juli niet af te reizen naar CataloniŽ omdat BelgiŽ een paar dagen ervoor het systeem met kleurencodes invoerde. Op moment van vertrek was het niet duidelijk of CataloniŽ oranje of rood zou kleuren. Doordat CataloniŽ uiteindelijk oranje kleurde werd ons aangeraden om na thuiskomst in quarantaine te gaan tot 2 negatieve coronatests afgenomen werden. Aangezien we beiden een esentieel beroep uitoefenen (zorg en voedingsindustrie) was dit voor ons onmogelijk. Mogelijks kon dit zelfs leiden tot ontslag. De reisorganisatie Eliza was here was tot niets bereid: geen voucher, geen omboeking. Bij Eliza ben je wel een nummer ook al beweren ze het tegendeel

  • Algemeen 1
op 12 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Corte dei Venti te Tamarispa, reisperiode: mei 2020

Het oordeel geldt niet de reis, deze is gecancelled in verband met Corona-perikelen, maar de afhandeling nadien.
Na het cancellen van de reis kreeg ik ongevraagd een Corona voucher zonder de mogelijkheid van een cash restitutie. Desgevraagd blijkt de mogelijkheid wel te bestaan, maar dat zou een jaar in beslag kunnen nemen. Indien ik het er niet mee eens was moest ik maar een advocaat in de hand nemen. Mijn opmerking dat er een wettelijke regeling bestaat op grond waarvan zij verplicht zijn binnen 12 dagen de koopsom te restitueren werd afgedaan met de mededeling dat ik maar solidair moet zijn met de multinational Sunweb/Eliza was Here.
Eea komt bevreemdend en niet echt klantvriendelijk over ............

  • Algemeen 1
op 22 mei 2020 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2020

Ik heb de reis (nog) niet gemaakt. Mijn reis is (a.g.v. Corona) omgeboekt naar 2021, op mijn eigen verzoek, zonder bijbetalen, vouchers of addertjes onder het gras en zonder morren. Ik vind het geweldig dat jullie deze mogelijkheid bieden en meedenken met de klant (flexibele omruilgarantie). Gezien alle negatieve berichtgeving rondom reisorganisaties, wil ik graag een positief geluid laten horen. Echt TOP Eliza, jullie hebben 3 mensen echt heel blij gemaakt. Wat is er een last van onze schouders gevallen. Bedankt!

  • Algemeen 10
op 14 maart 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: maart 2020

Omdat we morgen niet kunnen gaan vanwege de corona. Noodtoestand in Spanje, vanaf overmorgen is daar alles dicht en moet iedereen binnen blijven.. En van Eliza was Here krijgen we niks te horen behalve dat we gewoon nog kunnen gaan. Terwijl Transavia aanbiedt om gratis om te boeken, heeft Eliza was here daar blijkbaar lak aan. Heel jammer.

  • Algemeen 1
op 24 februari 2020 bestemming: Spanje / Ronda, reisperiode: februari 2020

Een heerlijk appartement met een schitterend uitzicht. Heel gasvrij ontvangen.

  • Algemeen 8
op 3 januari 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: december 2019

Het reispakket bij Eliza boeken leek een goede en goedkopere keuze. Maar dit doen we nooit weer. Een dag voor vertrek belt Eliza om na wat vriendelijke chitchat mee te delen dat onze kamer is dubbel geboekt. Foutje van hotel blijkbaar. Geen andere kamer of hotel meer mogelijk natuurlijk dan die ene die het hotel nog beschikbaar heeft.
Daarnaast voldeed het hotel niet aan de euforische beschrijving van Eliza op de website; goeie marketing maar werkt 1x.

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen