Schrijf een ervaring over Simi Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Simi Reizen beste reisorganisatie jongerenreizen

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Simi Reizen met Reisgraag award
Simi Reizen met Reisgraag award
Simi Reizen is een reisorganisatie die pas 3 jaar bezig is en nu al een grote club trouwe fans om zich heen heeft verzameld. Er zijn veel aanbieders voor jongerenreizen maar Simi Reizen springt er vooral uit door de gezellige reisleiding en leuke groepen. Met een gemiddelde van een 8,6 mogen zij zichzelf het hele jaar de beste aanbieder van jongerenreizen noemen.

Simi Reizen

"Deze Reisgraag award is een mooie beloning voor het harde werken van onze reisleiding, de samenwerking met lokale professionals voor het uitvoeren van de outdooractiviteiten en de collega's op kantoor. Deze door reizigers gegeven award zal een mooi plekje krijgen op ons kantoor", aldus Robbert ten Kate, eigenaar Simi Reizen.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder beste aanbieder jongerenreizen maar ook bijvoorbeeld excursiereizen, allround, verre reizen en de meest populaire reisorganisatie. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn.

Overzicht van alle winnaars