Simi Reizen

Url: https://www.simi-reizen.nl/
Aangesloten bij: SGR / VvKR / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van Simi Reizen
Simi Reizen won in 2015 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2016 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2017 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2019 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2020 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2021 de Reisgraag award

Ben jij jong en hou je van actie, fun, feest en gezelligheid? Dan is een van de jongeren- of groepsreizen van Simi Reizen wellicht iets voor jou. Deze reisorganisatie specialiseert zich in het aanbieden van groepsreizen voor jongere mensen met een actief tintje. In 2015, 2016 en 2017 won Simi Reizen zelfs de Reisgraag Award voor de beste reisaanbieder van jongerenreizen.

Er is ruime keus uit reizen in allerlei landen in Europa, Azië en Amerika. Op elke vakantiebestemming zoeken ze de beste activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een outdoorvakantie in Canada of gaan voor rotsklimmen en avontuur in de Oostenrijkse Alpen. Simi Reizen biedt altijd een unieke ervaring, waarbij niet alleen de activiteiten maar ook een goede sfeer een rol speelt. Je leert de leeftijdsgenoten waar je mee op reis gaat goed kennen terwijl je geweldige ervaringen deelt.

De jongerenkampen zijn in leeftijdsklassen verdeeld waardoor je altijd met je eigen leeftijdsgenoten op vakantie gaat. De categorieën zijn 16-17 jaar, 18-22 jaar en 23-35 jaar. Simi Reizen is te vinden op Facebook en Instagram, maar kun je ook telefonisch bereiken of per email. Simi Reizen is lid van de SGR. Deze stichting staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt.

op 5 september 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Super Reis!
Fantastische actieve rondreis met leuke activiteiten en een vriendelijke
ervaren reisleider, bedankt Bob voor deze goed georganiseerde reis!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2020

Een hele gezellige reis met een gezellige reisleider.
Alle activiteiten waren goed geregeld inclusief het vervoer en het verblijf.
Ontbijt was ook prima.
Echt een aanrader om deze reis te boeken

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2020

Onprofessionele organisatie, reisleiding geen EHBO, waardoor reisgenoten moesten helpen toen er twee ongelukken gebeurden tijdens de reis.

  • Algemeen 3
Reactie van Simi Reizen: Hoi Gert,

Je mening is bekend. Ik sta voor 100% achter onze reisleiding, die geprobeerd heeft met je in gesprek te gaan, maar waar ze helaas geen mogelijkheid voor hebben gekregen. Het is jammer dat het dan op deze manier moet, maar het is niet anders. Onze reisleiding ter plaatse heeft zich volledig ingezet voor alle reizigers en ik ben blij dat degenen om wie het gaat dat ook op waarde weten te schatten, wellicht dat ze dingen vanuit een ander perspectief bekijken en context meenemen in hun oordeel.
op 23 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2020

Het was een fantastische week met super activiteiten. De leiding (Dani en Sonny) waren top ! Ondanks mijn sleutelbeenbreuk halverwege de week, werd ik door iedereen in de watten gelegd. Bovendien wil ik Dani en Sonny nog eens extra bedanken voor alle goede zorgen, niets was hun teveel. 24/24 stonden ze voor me klaar. Zij zorgden ervoor dat ik uiteindelijk toch nog kon genieten en nog fijne dagen had. Volgend jaar kom ik zeker terug voor het vervolg van de activiteiten die ik nu gemist heb. Simi is zeker een aanrader !!! Dus niet twijfelen, gewoon boeken !

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Mooie rondreis door het noorden van Griekenland. Afwisseling van natuur, cultuur, actief en relaxen. Naar mijn mening vond ik bepaalde activiteiten wel aan de korte kant, waardoor je de rest van de dag zelf in moet delen. Aan de andere kant geeft dit de reiziger wel de ruimte om zelf de omgeving te verkennen of iets te ondernemen.

  • Algemeen 7
op 23 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Leuke reis en flexibele aanpak tijdens corona tijd

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Wat hebben we er een top vakantie opzitten ondanks Corona. Helaas konden we dit jaar niet naar KroatiŽ, maar wat heeft Simi in een korte tijd een passende vervangende vakantie voor deze tijd kunnen regelen. En ondanks dat er geen draaiboek was, heeft onze reisleidster Jaana er alles aan gedaan om dit niet te laten merken en er (eigenlijk als extra reiziger, althans zo voelde het wel) een top vakantie van te maken. En daar is ze dik in geslaagd hoor! Nogmaals top vakantie en een goede flexibele organisatie.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Ik ben dit jaar voor het eerst meegeweest met simi reizen en het was echt een week om nooit te vergeten. Super veel nieuwe vrienden gemaakt, alles goed geregeld door onze fantastische reisleidster Jaana! Leuke activiteiten, kayakken, raften, hiken, en als extra activiteit canyoning, maar ook soms wat vrije tijd om bijvoorbeeld naar het strand te gaan. Kortom, een geweldige week met heel veel gezelligheid en geen moment van verveling!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

De vakantie was top! De reis zou eerst naar KroatiŽ gaan, maar helaas ging dit niet door. Simi heeft in een week tijd een nieuwe vakantie naar Griekenland weten te regelen. De activiteiten, de mensen en de reisleidster Jaana waren super leuk! Goede verhouding tussen activiteiten en rust. Zeker een aanrader dus!

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Ondanks de corona crisis is alles van deze reis geprobeerd te maken. Met een altijd goedgehumeurde reisleider als Jaana zijn we in plaats van naar KroatiŽ richting Griekenland gevlogen. Ondanks dat sommige activiteiten iets minder waren dan wellicht van te voren bedacht zat de spirit er eigenlijk altijd nog in bij de groep, waardoor ik me geen enkele dag heb verveeld. Een top vakantie!

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen