Schrijf een ervaring over Simi Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Simi Reizen

Url: https://www.simi-reizen.nl/
Aangesloten bij: SGR / VvKR / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van Simi Reizen
Simi Reizen won in 2015 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2016 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2017 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2019 de Reisgraag award

Ben jij jong en hou je van actie, fun, feest en gezelligheid? Dan is een van de jongeren- of groepsreizen van Simi Reizen wellicht iets voor jou. Deze reisorganisatie specialiseert zich in het aanbieden van groepsreizen voor jongere mensen met een actief tintje. In 2015, 2016 en 2017 won Simi Reizen zelfs de Reisgraag Award voor de beste reisaanbieder van jongerenreizen.

Er is ruime keus uit reizen in allerlei landen in Europa, Azië en Amerika. Op elke vakantiebestemming zoeken ze de beste activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een outdoorvakantie in Canada of gaan voor rotsklimmen en avontuur in de Oostenrijkse Alpen. Simi Reizen biedt altijd een unieke ervaring, waarbij niet alleen de activiteiten maar ook een goede sfeer een rol speelt. Je leert de leeftijdsgenoten waar je mee op reis gaat goed kennen terwijl je geweldige ervaringen deelt.

De jongerenkampen zijn in leeftijdsklassen verdeeld waardoor je altijd met je eigen leeftijdsgenoten op vakantie gaat. De categorieën zijn 16-17 jaar, 18-22 jaar en 23-35 jaar. Simi Reizen is te vinden op Facebook en Instagram, maar kun je ook telefonisch bereiken of per email. Simi Reizen is lid van de SGR. Deze stichting staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt.

op 5 september 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Super Reis!
Fantastische actieve rondreis met leuke activiteiten en een vriendelijke
ervaren reisleider, bedankt Bob voor deze goed georganiseerde reis! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2020

Een hele gezellige reis met een gezellige reisleider.
Alle activiteiten waren goed geregeld inclusief het vervoer en het verblijf.
Ontbijt was ook prima.
Echt een aanrader om deze reis te boeken ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2020

Onprofessionele organisatie, reisleiding geen EHBO, waardoor reisgenoten moesten helpen toen er twee ongelukken gebeurden tijdens de reis. ... Lees meer

  • Algemeen 3
Reactie van Simi Reizen: Hoi Gert,

Je mening is bekend. Ik sta voor 100% achter onze reisleiding, die geprobeerd heeft met je in gesprek te gaan, maar waar ze helaas geen mogelijkheid voor hebben gekregen. Het is jammer dat het dan op deze manier moet, maar het is niet anders. Onze reisleiding ter plaatse heeft zich volledig ingezet voor alle reizigers en ik ben blij dat degenen om wie het gaat dat ook op waarde weten te schatten, wellicht dat ze dingen vanuit een ander perspectief bekijken en context meenemen in hun oordeel.

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen