Schrijf een ervaring over Simi Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Simi Reizen

Pagina 1 van 45 met 450 resultaten

op 6 augustus 2020 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: juli 2020

Deze zomer afgereisd naar het prachtige SloveniŽ met het altijd keigezellige Simi!
Zonder twijfel geboekt met Simi, na andere zomers al prachtige reizen met ze gemaakt te hebben, thanxx Maris en Iris voor deze geweldige 11daagse reis! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 4 augustus 2020 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: augustus 2020

Top reis gehad in SloveniŽ met super reisleidsters Marissa, Iris en Femke. We hebben hele leuke activiteiten gedaan. Alles was goed geregeld en de reisleidsters hebben echt hun best gedaan om er een onvergetelijke reis van te maken. Je moet er wel tegen kunnen om op tijd je bed uit te gaan want wij hebben meerdere keren voor 7 uur moeten ontbijten ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 4 augustus 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2020

Een bijzondere reis met onwijs leuke activiteiten. In KroatiŽ was het genieten van de prachtige natuur en het mooie weer tijdens de gave activiteiten. Het was een bijzondere reis, omdat we na een aantal dagen vanwege een aanpassing in het reisadvies KroatiŽ moesten verlaten. Alle credits voor Simi en de reisleiders (Dani, Jaana, Femke & Marissa), omdat zij onwijs snel kunnen schakelen en in oplossingen denken! Door hun professionaliteit bleef de sfeer top en werd het verplaatsen naar SloveniŽ minder erg!
Er werden last minute activiteiten voor ons geboekt, zodat we in SloveniŽ onze vakantie konden afmaken.
Ondanks dat je als leeftijdsgroepen niet meer bij elkaar gestationeerd was (en in KroatiŽ wel), was het een TOP vakantie!

KroatiŽ Actief en SloveniŽ zeer aan te bevelen als vakantie!

Simi, Dani, Jaana, Femke & Marissa; bedankt! Jullie zijn toppers! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 3 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2020

Veel gezelligheid, duidelijke en flexibele reisleiding (Sonny en Dion), leuke groep, gave activiteiten.

 • Algemeen 9
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2020

Hele gezellige reis, goed geregeld zelfs met corona maatregelen. Leuke groep en een gezellige reisleider. Ontzettend mooie reis en zeker een aanrader om te doen. Reisleidster Anouk was toch net iets leuker als reisleider Koen.

 • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2020

Top vakantie in Griekenland🇬🇷 gehad met een hele leuke groep en reisleider Koen is de beste😎🔥 en Simi Reizen is zeker aan te raden👌🏻

 • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

De reis was heel mooi, je komt op prachtige plekken en elke dag gingen we weer iets anders doen. Onze reisleider Koen deed vaak mee met spellen en vertelde regelmatig goed van te voren wat er van je verwacht werd elke dag. Erg actief, erg leuk, maar je bent wel vaak helemaal op na de activiteiten van de dag.

 • Algemeen 8
op 31 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: juli 2020

Van 17 juli tot 27, leeftijdscategorie 18-22, was ik op reis samen met Simireizen in KroatiŽ. Ondanks dat we KroatiŽ moesten verlaten en de reis moesten hervatten in SloveniŽ was het een top reis. Het was een super gezellige groep en de omgeving en activiteiten waren erg mooi. Ook doordat de reisleiding het zo goed had geregeld 😁 (Femke, Jaana, Marissa en Dani waren toppers). De activiteiten canyoning in KroatiŽ en de Via Ferrata in SloveniŽ waren vooral super gaaf om te doen. En je hoeft niet tegen de busreis op te kijken, want daardoor leer je iedereen gezellig kennen 😊. Ik zou zeker nog een keer een reis boeken bij simi!

 • Algemeen 10
op 25 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Strobrec, reisperiode: juli 2020

Het was een geweldig georganiseerde reis met ontzettend leuke activiteiten. Daarnaast was de accommodatie op en top geregeld. Onze groep werd begeleid door Jaana, een prachtig mens die toch echt wel de kers op de taart was deze vakantie.

 • Algemeen 10
op 24 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: juli 2020

Echt een top vakantie gehad, alles goed geregeld en hele leuke activiteiten gedaan!! De reisleidster was echt de beste die je maar kan wensen (team jaana). De groep was echt leuk en gezellig. Zeker een aanrader en ik ga zeker weten nog een keer bij simi reizen boeken!!

 • Algemeen 10
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende