Ervaringen Simi Reizen

Pagina 1 van 7 met 693 resultaten

op 19 september 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Omdat de reis goed was, alleen de reisgeleiders waren wat minder op de camping aanwezig.

  • Algemeen 7
op 17 september 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: september 2022

De reis was fantastisch
Super leuke activiteiten, heel afwisselend en goed georganiseerd

  • Algemeen 10




op 17 september 2022 bestemming: Sri Lanka / Negombo, reisperiode: september 2022

Ik vond de slaap locatie niet altijd even goed maar de vakantie was echt top

  • Algemeen 8
op 12 september 2022 bestemming: KroatiŽ / Strobrec, reisperiode: juli 2021

Hele leuke groep, leuke activiteiten, maar veel vrije tijd

  • Algemeen 8
op 6 september 2022 bestemming: KroatiŽ / StrobeÁ, reisperiode: augustus 2021

Alles wat nodig is voor de reis, staat duidelijk aangegeven. De communicatie tussen de reisleiding en reisgenoten verliep prima. Belangrijke zaken werden goed doorgenomen en daarnaast had je je eigen vrijheid om dingen uit te voeren. Bij vragen stond de organisatie voor je klaar.

  • Algemeen 10
op 6 september 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Ik heb het heel erg naar mín zin gehad met alle mensen, leuke reis leiding. Maar er waren ook verbeter puntjes vandaar geen 10

  • Algemeen 8
op 6 september 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Het was een leuke vakantie met leuke mensen. Alleen sommige dingen in de organisatie kan beter. Zoals de boottocht staat op de site dat duikset is inbegrepen dat was dus niet zo. Ook het onbeperkt drinken bij de boottocht stond er niet bij. Verder het paintballen mag iets anders gedaan worden. Doe een andere spel. Niet als je geraakt wordt ben je af. Verder was het een super leuke reis

  • Algemeen 8
op 6 september 2022 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2022

Ik heb echt een ontzettend leuke reis gehad naar Colombia! Colombia is een ontzettend mooi en vooral veelzijdig land. De activiteiten lopen hierdoor ook heel erg uiteen en dat maakt deze reis heel tof. Reisleider Jasper was een vrolijke, chille gast die zich goed in de flow van de groep wist te plaatsen. Ook al liepen de leeftijden uiteen van 19 tot 33, iedereen kon het goed met elkaar vinden. We hebben ook echt ontzettend met elkaar gelachen en er komt vast snel een reŁnie. In conclusie kan ik deze reis van harte aan iedereen aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 3 september 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

De activiteiten die waren georganiseerd waren het absoluut waard, de groep was als een familie en de reisleiding (joost en kaylee) waren fantastisch gezellig en altijd te bereiken!

  • Algemeen 10
op 3 september 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: mei 2021

In mei ben ik met Simi Reizen naar Bali geweest. Wat een topreis was dit! Ten eerste was de groep sķperleuk! We hadden allemaal ongeveer dezelfde leeftijd. We hadden ook allemaal enorm uitgekeken naar deze reis en iedereen was met de intentie gekomen om het gewoon heel gezellig te maken als groep!

Ten tweede is de Bali-reis van Simi gewoon geweldig. Je kunt in die twee weken echt heel veel afvinken van Bali ťn van je bucketlist, want je zult raften in de jungle, schildpadden zien, een tempelgebed meemaken enz. enz... De reis is wel intensief, maar daarom is twee weken ter plaatse precies lang genoeg.

Ten derde was de begeleiding zů waardevol. Onze reisleidster Jaana was geweldig. Ze was heel profi, wist Šlles over Bali in praktische zin en qua traveltips, maar ze was ook onmisbaar in de groep. Ze zorgde dat de sfeer goed bleef en lette erop dat iedereen het naar zijn zin bleef hebben. Dan had je nog de Balinese gids, door wie je de cultuur ťcht goed kon leren kennen. die super betrokken was bij de groep en die zich uit de naad werkte om het programma met de lokale partners te regelen en zelfs aan te passen aan onze wensen.

Ik raad de Bali-reis en Simi Reizen echt aan iedereen aan - wŠt een toffe en fijne reis was dit....

  • Algemeen 9
op 2 september 2022 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: augustus 2022

Ik heb een 18-daagse rondreis door Colombia gemaakt met Simi. Het was een prachtige reis met veel afwisseling oa natuur, steden, bergen en koffie plantages. Ook grote afwisseling in slaapplaatsen.
Ik vond de reis behoorlijk vol gepland waardoor er soms geen tijd was om zelf rond te kijken. Ook waren de reisdagen vaak erg lang, 8u in de bus was helaas geen uitzondering. Mogelijk dat dit anders zou kunnen.

  • Algemeen 8
op 30 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: juli 2022

Ik heb dolfijnen kunnen zien in het wild
En een erg gezellige groep gehad

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2022 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2022

De reis in in het algemeen goed geregeld. Hostel The Dreamer in Palamino zou vervangen mogen worden voor een andere, hier was heel de groep niet over te spreken. Heel viel, luidruchtig, opdringend personeel en geen airco op een veel te warme kamer.

  • Algemeen 8
op 28 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Onvergetelijke vakantie gehad!
Super goed georganiseerd, alles was goed voor elkaar, hele leuke mensen ontmoet en de activiteiten waren nog uitdagender en leuker dan ik van te voren gedacht had. Ook dit was allemaal goed geregeld.
De reisbegeleiders waren heel fijn, deden alles binnen hun macht als het nodig was. Ze gingen leuk met de groep om. We hebben een dusdanige klik met hen gekregen dat we ze graag bij de reunie zouden willen, voor ons zijn ze onderdeel geworden van de groep.
Ik zou simi iedereen aanraden!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2022

De actieve groepreis SloveniŽ was erg gezellig en had veel leuke, actieve/sportieve activiteiten. Ik ben in een ontzettend leuke groep beland en heb nieuwe vrienden gemaakt waar ik direct weer wat mee ben gaan plannen in Nederland. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar zo'n groepsreis bij Simi!
Minpuntje waren de vele zieken, dit bleek al de hele zomer een ding te zijn bij deze groepsreis (extra balen: als je ziek wordt krijg je geen geld terug voor de optionele activiteiten die je aan het begin van de vakantie bij kon boeken). Dit kon Simi natuurlijk van tevoren niet weten, maar wordt hopelijk wel meegenomen voor de toekomstige reizen naar SloveniŽ. De betrokkenheid en begeleiding vanuit de reisleiding kon naar mijn mening ook wat beter, je was erg op jezelf aangewezen. Ze leken niet erg betrokken bij de zieken en er was regelmatig onduidelijkheid over de activiteiten (qua planning & spullen die je hiervoor moest meenemen) doordat hier weinig en verwarrend over gecommuniceerd werd. Van wat ik van anderen heb gehoord was dit wel een uitzondering, normaal gesproken schijnt de begeleiding bij Simi een stuk beter te zijn.

  • Algemeen 7
op 28 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Wat een geweldige reis was dit! Net een dag terug, maar ik zou zo weer op reis willen met deze toffe groep reisgenoten en begeleiders. De activiteiten waren goed verzorgd en ook wanneer een activiteit niet door kon gaan in verband met de weersomstandigheden, werd er naar en oplossing gezocht. Ik kijk terug op een fantastische reis met Simi die ik nooit zal vergeten!

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2022

Ik heb deze zomer twee reizen geboekt bij Simi. Ik vond de reistijd erg lang ten opzichte van de vakantiedagen. Daarom heb ik SloveniŽ en KroatiŽ actief gecombineerd.

Busreis heen en terug voorliep voorspoedig en wij kwamen met regen aan. De bus was te groot om de camping/het parkeerterrein op te rijden. Houdt dus rekening bij de reis van SloveniŽ met een wandeling van minimaal 10 min met je hele hebben en houden.

Na het ontbijt (waarbij er te weinig plek was voor iedereen en een aantal mensen in de regen moesten zitten) gingen wij met de hele groep boodschappen doen. Hier werd totaal geen leiding in genomen door de reisbegeleiding en we moesten het zelf maar uitzoeken. Dit zorgde ervoor dat wij al bijna 2 uur bezig waren om met de hele groep boodschappen te halen. Hierna was het nog 30-40 min met alle boodschappen teruglopen naar de camping. Met deze afstanden had ik gehoopt dat de reisleiding met een optie zou komen om af en toe heen en weer te reizen met een auto voor de meeste zware boodschappen. In KroatiŽ was de supermarkt een stuk dichterbij.

Beiden campings zag er verder prima uit. Toiletgebouw was redelijk schoon. Er is een kookgedeelte in SloveniŽ waar je veel bestek, pannen, borden, kruiden, etc. al kan vinden. Dit was erg goed geregeld en een fijne plek om te zitten in de hitte. Om 10 uur moest je op beiden campings stil zijn en de campingeigenaar had om veel kleine puntjes wel wat te klagen. Hier mag hij wat meer flexibel in zijn. Na 10 uur kon je langs de rivier of bij het strand zitten met een groep en de gezelligheid daar voortzetten. Camping in SloveniŽ had genoeg plek om lekker te liggen. Groot grasveld, hangmatten, langs de rivier of verschillende plekken op de camping. Camping in KroatiŽ had dit niet en was erg krap ingericht.

Reisbegeleiding bij beiden reizen vond ik zwaar ondermaats. Reisbegeleiding was ook erg jong bij beiden reizen (tussen de 19-23 jaar) Je zag ze amper behalve om 10 uur als we stil moesten zijn en moesten verplaatsen. Reisbegeleiding in SloveniŽ gaf voor sommige activiteiten nog een uitleg, kwam af en toe er nog wel eens bijzitten en een praatje maken. In KroatiŽ heb ik ze amper gezien en liepen ze alleen mee naar de bus en bij beiden reizen gingen ze niet mee met de activiteiten. Optionele activiteitenaanbod vond ik erg duur en hier werd tot aan het irritante werd dit aanbod erdoor 'gepusht'. Dit om zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren voor Simi. Als er dingen niet gingen zoals het hoorde of er moest wat opgeruimd worden werd je aangesproken alsof je in groep 4 zat. Erg autoritair en de dialoog werd niet aangegaan. Door aanwezig te zijn en een band te creŽren met je groep zullen mensen veel harder voor je gaan werken en eerder geneigd zijn om naar je te luisteren.

Samenvattend: Een erg leuke reizen met leuke activiteiten. Groep moet je geluk mee hebben maar met zulke grote groepen is er altijd wel iemand waarmee je klikt. Campings zijn schoon en genoeg activiteiten te beleven. Tips: Bekijk de reizen nog eens door met een club collega's en kijk waar de organisatie strakker kan en waar je de reis prettiger kan maken voor de klanten. Reisbegeleiding mag meer aanwezig zijn en ik hoop dat zij op een andere manier hun mensen aan gaan spreken. Dit was echt zwaar ondermaats!

  • Algemeen 5
op 28 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: juli 2021

Hartstikke leuke reis gehad naar SloveniŽ, maar er valt natuurlijk altijd wat op en aan te merken.

Op vrijdag middag 14:30 opgestapt in Zwolle en op zaterdag ochtend 08:30 aangekomen. Voorafgaand was het handig geweest om te weten dat je nog een kilometer met je bagage naar de camping moet lopen gezien de bus hier niet kan komen.
Daar aangekomen konden we onze bagage in de stromende regen achter laten, de tentjes waren nog niet gereed. En konden we starten met een afgedankt ontbijt van de vorige groep. Na dat we onze buikjes vol hadden konden we te voet met de hele groep naar het dorp circa 4 km verderop om boodschappen te doen. Tot nu toe was er vanuit Simi geen Ď begeleidingí en kwam het initiatief voornamelijk uit de oudste groep. Uiteindelijk bleef dit ook zo en hebben we de groepsbegeleiders maar weinig gezien qua sturing. Opvallend was dat er niet bepaald een briefing was, een rondje over de camping om te laten zien waar het douche gebouw is noem ik niet een briefing. Een soort praatje wat bepaalde regels waren, wat er van je verwacht word etcetera ontbrak. Wat maakte dat het aanspreken op bepaalde zaken opnieuw aan de oudere groep over gelaten werd.
Verder vind ik persoonlijk de reis leuk in elkaar gezegd alleen ontzettend duur voor wat je krijgt. Een reis met de bus die overigens ontzettend lang duurt met minimale beenruimte, een tentje en een aantal activiteiten is 900 euro behoorlijk aan de hoge kant. Simi is hierin een grote schakel om zoveel mogelijk euroís uit je portemonnee te halen. ( yoghurtjes verkopen voor een euro meer dan bij de plaatselijke bakker ). Een optionele activiteit bij boeken zoals de E-bike tour kost Ä90,- hiervoor heb je onder begeleiding 2/3 uurtjes te tijd om opnieuw de omgeving te kunnen bekijken. ( in het dorp beneden heb je dit voor 18Ä )

Kortom hartstikke leuke reis, een prachtig land en voor als je lekker achterover wil leunen en graag alles laat verzorgen door de reisorganisatie een ideale reis.

Tips:

Investeer in nieuwe tenten, koelkasten bankjes en tafels en meer fietsen! En reisbegeleiding wees meer in beeld, zodat je weet wat er speelt in de groep.

  • Algemeen 5
op 28 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Ik heb het heel erg naar me zin ge had en de begeleiding was heel gezellig vooral kaylee de begeleider we hadden hele goede bonding tijd in het ziekenhuis

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Morzirje, reisperiode: augustus 2022

Leuke basis activiteiten in het programma, maar de echt leuke activiteiten zijn de activiteiten die je optioneel bij kunt boeken. De eerste dagen zaten helaas niet helemaal mee qua weer. Maar een beetje regen met water activiteiten is niet heel erg. Hierdoor kwamen de optionele activiteiten een beetje in de knel, maar dat is allemaal goed gekomen dankzij het betere weer in de laatste dagen.

Daarnaast zijn er ook veel mensen ziek geworden op de reis. Allemaal maar 1 dag, maar toch is dat vervelend als je in groepsverband activiteiten doet

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: augustus 2021

Goede reis en leuk gezelschap. De reis kan iets extremer naar mijn smaak maar wel een leuke vakantie gehad.

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2022

Reisleiding vrij afwezig. Top groep en gezelligheid. Veel zieke mensen. Leuke activiteiten

  • Algemeen 7
op 25 augustus 2022 bestemming: Spanje / MŠlaga, reisperiode: juli 2022

Dit was de eerste- en de laatste keer dat ik met Simi op vakantie ben gegaan. Als ervaren reiziger heb ik al reizen gemaakt met meerdere organisaties (Shoestring, Mambo, Sawadee, Joker enz.), maar ik heb nog nooit een organisatie meegemaakt waar de slechte- en goede aspecten zo ver uit elkaar lagen. Waardoor ik met gemengde gevoelens terugkijk op de 8-daagse reis naar Spanje.

Het grootste irritatiepunt was de communicatie met Simi. Op de dag van vertrek wist ik niet zeker of de reis wel zou doorgaan. We hadden nooit een bevestiging ontvangen dat de reis zou doorgaan, en we zouden reizen op de door Schiphol aangegeven drukste dagen van juli. De enige informatie die we hadden was een algemene portal, maar een mail was zeker op zijn plaats geweest. We hebben zelf moeten bellen met Simi om te vragen of de reis zou doorgaan, en zonder tegenbericht zou de reis waarschijnlijk doorgaan. Dit is ondenkbaar bij alle andere organisaties waar ik mee heb mogen reizen.

Aangezien de reis nogal aan de korte kant was (8 dagen), wilde ik samen met een vriend na afloop nog een paar dagen door Spanje reizen. We hadden daarom gevraagd voor de optie van een landarrangement waar we zelf de vluchten boeken, of toegang tot onze terugvlucht zodat we deze zouden kunnen omboeken. Dit was geen optie voor Simi en het was het totaalpakket of niets. Nu begrijp ik ze niet op elke wens in gaan, maar de manier waarop ik te woord ben gestaan was heel kortaf en onprofessioneel. De vriend waarmee ik samen zou boeken heeft me over moeten halen om alsnog de vakantie te boeken, want ik had twijfels over Simi en dat was voor de matige communicatie van de voorgaande paragraaf.

De heenvlucht was heel laat geboekt en de terugvlucht heel vroeg, waardoor de planning aangepast moest worden, aangezien we veel tijd verloren door de gekozen vluchten. Dit zorgde voor veel onvrede in de groep, want we hadden best veel betaald voor een reis die ingekort werd. Voor de heenvlucht naar Malaga hadden we zelfs een overstap in Barcelona nodig, wat bizar was aangezien er meerdere directe vluchten waren van Nederland naar Malaga die dag.

Een enorme smet op de vakantie was het laatste hostel in Malaga. Dit was een voormalig zieken- of verzorgingshuis. Het was in een hele slechte buurt in Malaga, waar je zeker niet ís nachts alleen over straat zou willen gaan. Als ervaren reiziger ben ik in veel slechte omgevingen geweest, en zelfs met die ervaring, voelde ik me niet op mijn gemak. Het was ver van het centrum en van het strand. Ik durfde mijn spullen niet achter te laten vanwege de andere gasten van het hostel. Nu waren andere hostels ook niet altijd goed. In Cordoba hadden medereizigers schimmel op de kamer en de airco werkte niet goed met 43 graden en in Sevilla kwamen we bedwantsen tegen, maar dat is niet te bepalen vanuit Nederland. En dat kan ik Simi niet aanrekenen. In Malaga was er niet ťťn goede reden om dit hostel te kiezen, want er was genoeg plek bij andere betere hostels in het centrum of bij het strand. De doorslag gaf, zoals wij het zagen, de 9 euro die het hostel meer zou moeten kosten per persoon voor ťťn nacht. De groep was alleen in zoín slechte stemming, dat het een hele grote impact had op de vakantie.

De rest van de vakantie was heel goed voorbereid, waardoor het contrast met bovenstaande punten alleen nog maar groter werd. Tijdens de reis hadden we een hele comfortabele bus, en in bijna elke stad een lokale gids die Nederlands sprak. De afwisseling en het programma op zich waren met zorg in elkaar gezet, waarvoor ik alleen maar complimenten kan geven. Het begin en einde was slecht en alles ertussenin was goed, waardoor ik met gemengde gevoelens terugkijk op mijn vakantie.

  • Algemeen 6
op 24 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Ik vind de reis erg leuk en heb echt plezier gehad. Activiteiten waren wat eentonig

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2022 bestemming: Bulgarije, reisperiode: juli 2022

Zat zoveel variatie in de reis! Zoveel gezien tijdens de rondreis door Bulgarije. Echt genoten van de balans tussen cultuur en steden met daarnaast natuur en hiken. Helaas veel gedoe met overstap van vlucht gehad eb missen van de koffers. Gelukkig fijne samenwerking en contact gehad met onze reisleider en gids die tijdens de reis betrokken met ons was. Ze wilde graag helpen waar ze konden

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Loke pri Mozirju, reisperiode: augustus 2022

Ik vond het een geweldige reis om naar SloveniŽ gaan. We hebben met zijn allen gelachen, leuke activiteiten gedaan samen en heel veel lol gemaakt.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2022 bestemming: Ierland, reisperiode: augustus 2022

Er was elke dag een vast rooster maar ook voldoende tijd om zelf op stap de gaan en de steden, dorpjes en de natuur. Je komt zo goed als alle natuurgebieden in Ierland tegen en ondanks slecht weer maakt dat met de groep en begeleiding alle moeite waard.

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Het was absoluut een goede beslissing om deze reis te boeken. De activiteiten waren langer dan ik had gedacht, je krijgt echt waar voor je geld. In de fantastisch gezellige groep die we hadden was contact maken geen enkel probleem. Ik heb er meerdere vrienden aan over gehouden na de reis. Omdat bijna iedereen single reist op deze reis, vind je veel gelijkgestemde als het gaat om enthousiasme en sportiviteit, hoewel het alsnog een heel diverse groep was met veel verschillende soorten mensen. Het viel me op hoeveel vrije tijd je had op de reis. Als je gewoon op tijdstip x sochtends verzamelde bij remmi, was het helemaal prima. voor de rest mocht je op de vrije dagen en avonden helemaal zelf je gang gaan en doen wat je maar wilde (op eigen verantwoordelijkheid). Het was de beste keuze die ik had kunnen maken en ik zou de reis absoluut aanraden aan iedereen die houd van gave adrenaline ervaringen en prachtige plaatjes, omringd door gezellige mensen. Ik heb heel veel gelachen, lol gehad en herinneringen voor het leven gemaakt.

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2022

Het was een onvergetelijke vakantie in een prachtig land met geweldige mensen! Ik heb onvoorstelbaar genoten van elk moment en een hoop nieuwe dingen geleerd en meegemaakt. De reden voor een 9 ipv 10 is omdat 3 hotels in 2 dagen mij iets te veel was. Ik had heel graag langer in lovina willen blijven want dat is een prachtige omgeving en het hotel aan het strand had ik savonds graag beter willen ontdekken

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Ik heb heel erg genoten van de reis en er hopelijk een leuke groep vrienden bij gekregen. Maar geen enkele reis is perfect, dus een 9 in plaats van 10

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2022

Ik ben van 12-08 tot en met 21-08 naar SloveniŽ geweest. De reis naar SloveniŽ met de bus was goed georganiseerd. Eenmaal aangekomen in SloveniŽ werden we uitstekend opgevangen door de reisbegeleiding. We hadden erg slecht weer bij aankomst maar dit werd goed opgepakt door de begeleiding. Na een korte kennismaking met de reisbegeleiding kregen we een rondleiding over de camping en uitleg hoe de week zou verlopen. We hebben in deze week verschillende activiteiten(kajakken, Canyoning, mountainbiken, slackline workshop, bushcraftworkshop) gedaan. Deze activiteiten werden uitgevoerd door zeer professionele instructeurs wat de ervaring nog meer ten goede kwam. Ook de optionele activiteiten waren zorgvuldig voorbereid en gepland door de begeleiding. Hier werd door de instructeurs ook zeer veel aandacht besteed aan de ervaring en uitleg wat de gehele activiteit ten goede kwam.

Ik zou deze reis een ieder aanraden die wil genieten van de natuur en actief bezig wil zijn op zijn vakantie. Ook ontmoet je er fantastische mensen waar je vriendschappen aan over kan houden.

Bedankt Simi voor deze fantastische reis. Xander en Jaimy bedankt voor de gezelligheid en goede begeleiding.

  • Algemeen 8
op 20 augustus 2022 bestemming: Canada, reisperiode: augustus 2022

Voor de tweede keer met Simi op vakantie geweest en wat een verschil kan er zitten tussen de reizen. Na een iets mindere ervaring 3 jaar geleden toch de gok genomen nogmaals met Simi op reis te gaan, dit vooral vanwege de redelijke unieke manier van reizen met SUV's, maar toch in groepsverband. Op deze manier kun je toch met enige vrijheid, in kleine groepjes, waar gewenst je eigen plan trekken wat ik zelf erg fijn vind. Ook de bestemming Canada leek mij zeer mooi en bijzonder om te bezoeken. Hoewel ik enigszins op keek tegen de reis is alles uiteindelijk hartstikke meegevallen en zit ik inmiddels al bijna een week na te genieten!

Het was de tweede keer dat deze specifieke reis georganiseerd werd en hierdoor liepen sommige dingen nog niet altijd even soepel. Gelukkig was de reisbegeleidster flexibel en luisterde naar onze feedback. Het is leuk om eigenlijk samen op deze manier de reis tot een succes te maken.

De groep was fantastisch en hielp elkaar waar nodig, van te voren was in Nederland al ťťn en ander voorbereid (wat voor sommige zaken zeker een aanrader is, wees niet te laat met populaire dingen boeken!), maar als nog hebben we er een flexibele reis van gemaakt. De voorbereiding en begeleiding vanuit onze reisbegeleidster was top, ze probeerde ook zoveel mogelijk te zorgen dat iedereen de vakantie kon beleven op de manier die voor hem/haar het fijnst was. Je merkt (ook uit ervaring van eerdere reizen) dat een groep en een reisbegeleider een reis kan maken of breken. Gelukkig is de combinatie hier een succes gebleken. Dank allen hiervoor!

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2022

Ik vond de reis echt fantastisch, vandaar dit bijna perfecte cijfer. Zowel de reisleidster als de groep hebben echt het uiterste uit de reis gehaald. Fijne combinatie van in het begin een flink actieve vakantie en op het eind een paar rustige dagen op het strand. Ik heb echt genoten.

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2021

Hele leuke reis!!
Veel leuke en nieuwe ervaringen opgedaan! Top reisbegeleidster!

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Het was een heerlijke vakantie! Geen seconde spijt gehad dat ik geboekt had. Natuurlijk kwam dit ook door reisleidster Els! Ik raad iedereen aan om bij simi te boeken! Een hele ervaring en vriendengroep rijker

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: augustus 2022

Ik heb echt een van de leukste weken van mijn leven gehad! Ik ben echt super dankbaar voor alle leuke mensen die ik heb leren kennen, de super gave activiteiten en de dikke parties die we hebben gevierd!

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Het was een erg leuke en goed gerorganiseerde reis met veel leuke mensen en leuke reisleiders

  • Algemeen 10
op 18 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

In de basis goed geregeld maar de stap extra zit er zeker niet in. Erg afhankelijk van de groep waarmee je reis. Organisatie zelf heb je niet heel veel aan op de reis zelf buiten de dingen die echt nodig zijn.

  • Algemeen 4
op 18 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Strobreč, reisperiode: augustus 2022

Het was een vakantie met leuke activiteiten en een grote maar gezellige groep.

  • Algemeen 8
op 18 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2022

Leuke vakantie gehad met Simi op de camping in SloveniŽ in augustus 2022!

In een bus stappen met mensen die je niet kent is misschien wat spannend in het begin, maar dat is zo voorbij als je eenmaal in de bus zit. Je doet elke dag leuke activiteiten, waardoor de vakantie de tandjes snel voorbij vliegt. Je krijgt op de camping ook nog de keuze om (tegen betaling) extra activiteiten te gaan doen, zoals paragliden en rotsklimmen. Ook staat de camping op een mooie omgeving. Onze reisbegeleiders Xander Buisonjť en Jammie waren ook toppertjes die alles in goede banen leiden (of lijden :p). Minpuntje is dat er weinig winkels in de directe omgeving zitten (30min loopafstand). Verder moet je ook een goede zitvlak hebben voor de busreis van +/- 16 uur.

Al met al zeker een aanrader om te doen. Dus, als je van actieve vakanties houdt, nieuwe mensen wilt ontmoeten, in de natuur wilt zijn, nieuwe ervaringen op wilt doen, go for it!

  • Algemeen 8
op 18 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Ik vond het een waanzinnige vakantie leuke reisleiding (meri) en heb enorm genoten van mijn tijd in kroatie

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Stobreč, reisperiode: augustus 2022

De gehele vakantie is goed geregeld. Het vervoer naar de plek is wat minder, namelijk 24 uud in de bus. Maar hier ontkom je niet echt aan.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: augustus 2022

Alles was goed georganiseerd, en geregeld. Reisleider Els had alles goed op orde.

  • Algemeen 8
op 18 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

  • Algemeen 10
op 18 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: augustus 2022

De reis is super leuk en gezellig alleen de alternatieve optie wordt niet overlegt met de reisigers. Top punten zijn airco, goede keuken en appartementen.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Het was een hele leuke reis. Alles was goed georganiseerd en het was een leuke groep. Iedereen ging goed met elkaar om. Ook de appartementen waren netjes en dat we een airco hadden was al helemaal een pluspunt. Deze reis is zeker aan te raden voor iedereen die van gezelligheid houdt!

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: augustus 2022

Top groep, top locatie, top week gehad! Jammer dat een van geplande activitieten weg viel

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2022

Bali is een ontzettend mooi land met een mooie cultuur. Daarnaast hebben we echt onvergetelijke activiteiten gedaan en heb ik nieuwe mensen leren kennen. Alles bij elkaar maakt deze reis daarom een 8

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: juli 2022

Afgelopen juli heb ik de Nationale Parken Reis van Simi gedaan in Amerika, dit was een rondreis van 16 dagen waarbij we verschillende nationale parken bezocht hebben, en ook de steden LA en Las Vegas😊😊
Ik heb heel erg genoten van de vakantie, deze was ontzettend leuk!!

Alles was goed geregeld en de reisleider was ook heel aardig:) de afwisseling tussen de parken en steden vond ik precies goed en doordat we eigen autoís hadden, hadden we veel vrijheid! Hierdoor konden we buiten het vaste programma van de reis om makkelijker eigen activiteiten plannen, wat heel fijn en leuk was😄

De reis kan ik je zeker aanraden, hij is echt super leuk!! 🌃⛰

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2022 bestemming: Canada, reisperiode: augustus 2022

Het was een hele mooie reis. De route was vooraf vastgelegd (van hotel naar hotel), maar doordat we deze route aflegden in auto's waren we heel vrij in hoe we onze reis gingen invullen. Er werden door onze reisleidster mooie tussenstops aangereikt, maar daarin kon je je eigen keuzes maken om wel of niet te stoppen, of andere tussenstops toe te voegen.
De hotels/motels waar we verbleven waren van prima kwaliteit.

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2021

Tja waar zou ik beginnen?
Dit was zín mooie fantastisch perfect georganiseerde reis!
Van aankomst op het vliegveld met de groep tot het laatste afscheid was zo super leuk! Persoonlijk vond ik alles zo goed geregeld het bus vervoer de extra auto voor de koffers die er elke keer gewoon was de tourgids (madť) was zo lief en zo mee levend hij was echt blij ons te zien en wij hem! Alle accomodaties waren mooi schoon en goed verzorgt de 1 bleef je het wat langer dan de andere maar dat gaf ook wel wat leuks aan de reis maar deze hele reis hadden we nooit kunnen maken zonder onze reis begeleidster Anne wat een lieve zorgzame vrouw ze weet zo goed wat ze doet en is zo heerlijk flexibel en mee denkend
Vind het zelf ook erg leuk dat ze zo goed en leuk mee doet met de groep maar toch der verantwoordelijk houd echt knap!! Ook wist ze precies welke tentjes en activiteiten zeker de moeite waard waren en ja hoor uitgetest het was zeker de moeite waard meer dan dat zelf zonder Anne was de reis heel anders gelopen en hadden we minder gezien en mee gemaakt echt een dikke 10 niks op aan te merken zou er zo nog een keer heen gaan! Mega bedankt Anne dat je onze begeleidster was ❤️ en thanks Simi voor deze onvergetelijke reis

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2022 bestemming: Canada / West-Canada, reisperiode: augustus 2022

Canada Only Reis 30-07-2022/14-08-2022

De reis naar Canada met Simi is een van de mooiste reizen die ik gemaakt heb. Samen met een ontzettend leuke groep hebben we in korte tijd het westen van Canada ontdekt. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan, waaronder ziplinen, helikopter vliegen, paardrijden, raften, mountainbiken en een walvissafari. De walvissafari in Victoria en het mountainbiken in Whistler waren inbegrepen bij de reis, de rest hebben we zelf van te voren of tijdens de reis geboekt. (Tip: doe dit zo snel mogelijk, het liefst al voordat je in Canada bent vanwege de drukte)

Het reizen door Canada met meerdere SUVís vond ik erg fijn omdat je zo eenvoudig een groepje kan maken waarmee je een specifieke activiteit of hike wilt gaan doen. Onderweg van A naar B kun je op verschillende plekken even stoppen voor een foto, hike, plaspauze of om even je benen te strekken. Onze reisleidster Marissa zette de mooiste stops in de route zodat we ze eenvoudig konden vinden en waar nodig spraken we hier weer af met de groep.
Tijdens de reis wissel je regelmatig van auto(groepje) waardoor je iedereen goed leert kennen wat erg prettig is. Dit zelfde geldt voor de kamerindeling, om de 3 dagen werd er een nieuwe indeling gemaakt waardoor je aan het eind van de reis bijna met iedereen op een kamer hebt geslapen. We sliepen in motels en hotels die allemaal erg netjes en schoon waren.

Omdat de reis nu voor de tweede keer op deze manier werd gegeven waren er nog wel wat verbeterpuntjes (ontbijt, route keuze). Dit zal worden aangepakt zodat ze reis de volgende keer nog beter gaat worden.

Canada is adembenemend mooi en ik zou zo nog een keer terugkomen om voor een langere periode door Canada te reizen en al het moois nogmaals te beleven.

Als je opzoek bent naar een onvergetelijke, avontuurlijke, gezellige, geplande maar toch flexibele vakantie zou ik de Canada Only reis van Simi zeker aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2022 bestemming: Canada, reisperiode: augustus 2022

Van 30 juli t/m 14 augustus ben ik mee geweest met de Simi Canada Only reis 🇨🇦 Wat ontzettend gaaf was dit! Vanaf het moment dat je bij het vliegveld in Calgary in de auto stapt kijk je je ogen al uit. Vooral in de nationale parken zoals Banff en Jasper is er heel veel te zien en te doen en eigenlijk te weinig tijd voor al het moois.

Het is, zoals de website benoemt, een goed idee om van tevoren zelf alvast dingen op te zoeken wat activiteiten en wandelingen betreft. Het routeboek hebben wij niet van te voren vanuit Simi zelf ontvangen, maar na navraag bij onze reisleidster toegestuurd gekregen tijdens de reis zelf. Deze bleek wat minder details te bevatten dan gedacht. Echter, hadden wij wel een hele fijne reisleidster die zelf al heel veel tips had voor activiteiten en wandelingen, waarvoor bedankt Marissa! In de avond en ochtend hadden we telkens een briefing met zijn alle, waarbij we de plannen voor de dag bespraken en op elkaar afstemde. In een aparte appgroep kregen we alle info ook nog toegestuurd, zeer waardevol en praktisch!

Als groep hadden wij voorafgaand ook al enkele activiteiten geboekt zoals paardrijden bij Lake Louise, een helikoptervlucht bij Hinton en ziplinen in Whistler. Omdat je rondreist is het wel lastig om van tevoren te bedenken hoe laat je ergens zult of kunt zijn. Met de auto's ben je wel heel flexibel en kun je subgroepjes maken, dus bij ons kwam alles gelukkig precies goed uit.

In de relatief korte tijd van de vakantie leg je een grote afstand af met de autoís. Je hebt hierdoor niet altijd alle tijd die je graag zou willen hebben om de plekken waar je naar toe reist, of die je onderweg tegenkomt, te verkennen. Het lange reizen viel voor mij de laatste dagen wat meer op dan in het begin, omdat er naar het einde toe wat minder uitgesproken stops langs de weg waren. Echter, het samen reizen in de autoís en de lol die je als groep beleeft maakt elke kilometer het meer dan waard! Deze reis werd nu pas voor de tweede keer uitgevoerd, maar onze feedback werd tijdens de reis al opgepakt en het kan enkel beter worden. De reis zou ik zeker aanbevelen!

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2022 bestemming: Canada, reisperiode: augustus 2022

Een onvergetelijke groepsreis naar Canada gehad! Het is een leuke actieve vakantie ondanks dat je veel met de auto van plek naar plek reist. Je maakt veel stops onderweg en heb de vrijheid om ook eigen plannen te maken (een extra stop of activiteit). Het is altijd even spannend of je aansluiting gaat vinden binnen een groep maar ondanks dat ik 1 van de oudste was vond ik die makkelijk en snel omdat je met dezelfde instelling/mindset voor deze reis hebt gekozen! Mede door de ervaren reisleidster Marissa was het een goed georganiseerde reis en liep het op rolletjes! Het was een nieuwe reis die door Simi werd aangeboden dus er waren hier en daar nog wel wat verbeter puntjes met de feedback die we hadden kan dit alleen nog maar beter worden. Ik zou deze reis zeker aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2022 bestemming: Canada / Westen, reisperiode: augustus 2022

Canada Only rondreis gedaan. Super vette ervaring, 19 mensen, 5 SUV's en de roadtrip van je leven. Al hoppend van hotel naar hotel ervaar je natuur, leer je de groep kennen en kun je gave activiteiten doen. 1 groot brok aan gezelligheid. Mooie balans tussen geweldige eindeloze uitzichten, natuurwandelingen, activiteiten en een beetje city live.

Zelfredzaamheid en groepsgevoel is wel een must. Deze vakantie maak je zelf tenslotte (samen met de groep). Verwacht niet dat alles voorgekauwd of van te voren vastgelegd is, je zult zelf wat zaken moeten regelen en hebt flexibiliteit. Maar met wat afstemming en compromissen gaat dat helemaal goed komen.

Deze reis bestaat uit veel autorijden, veel natuur en veel gezelligheid. En dag gecombineerd maakt voor een geweldige ervaring, prachtige foto's en fantastische herinneringen.

Het was mijn derde reis met Simi en ik zou er zo nog een boeken.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2022 bestemming: Canada / Roadtrip, reisperiode: augustus 2021

De reis was heel gaaf! Super mooie dingen gezien maar het tempo lag heel hoog. Daarom bij sommige plekken echt alleen de tijd gehad om er langs te gaan maar niet voldoende tijd om te ontdekken.
Ik zou zo nog een keer gaan! De reis was verder goed georganiseerd, duidelijke uitleg door onze fantastische reisleidster en de groep was super gezellig. Echt een aanrader!

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2022 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2022

De activiteiten waren erg leuk. Alles was goed geregeld. Ik zou wel minder gidsen willen en soms meer rust of vrije momenten in de steden.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Kroatie, reisperiode: augustus 2022

Voor mij was dit de allereerste groepsreis die ik gedaan heb.
Ik vond het spannend maar had zin in een leuk avontuur & vond het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, en daarmee een toffe vakantie te beleven.
We hadden als groep 4 weken voor de vakantie kennisgemaakt in Utrecht, dit was erg leuk omdat je dan al een idee had met wie je op vakantie ging.
Ik ging mee met de eilandhop reis door KroatiŽ, en onze reisleidster was Sophie! Een erg leuke spontane meid die ons veel heeft laten zien van alle eilandjes, en ook lekker ons eigen gang liet gaan. Ik heb veel gezien van KroatiŽ en ook genoeg tijd gehad om lekker te chillen op de boot!
Ik had deze reis niet willen missen en vond het een leuke ervaring! 🤩

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2022 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: augustus 2022

Echt een geweldige vakantie gehad, dat mocht ook wel voor de hoge prijs. Geweldig genoten van het landschap, de ruÔnes, de activiteiten en nog het meest de gezellige groep.
Echt een aanrader voor mensen die een goede combinatie tussen activiteiten en geschiedenis/cultuur in hun vakantie kunnen waarderen.

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Koratie actief reis gehad bij simi. Heel goed bevallen deze groepsreis! Heel veel leuke lieve mensen ontmoet en toffe activiteiten gedaan. Busreis was lang en vermoeiend maar dat hoort erbij. Camping was top en heerlijk dicht bij het strand en stadje Split is super mooi en gezellig. Reisleiding vanuit simi op lokatie kon ik niet mee aarden en werd slecht opgepakt of geregeld als er iets was. Helaas.
Verder Top gehad!! dikke aanrader!

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Alles was perfect geregeld! Soms wilde je wel iets meer tijd op een eiland hebben ipv 3 uurtjes. En we moesten ons legitimatie bewijs inleveren wat niet vooraf aangegeven was. En dat ze je het recht willen afnemen om je geldig te kunnen legitimeren in het buitenland stond me erg tegen. Graag vooraf aangeven volgende keer;)

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

KroatiŽ is een prachtig land. De activiteiten waren goed geregeld en ik heb me altijd veilig gevoeld. De reisbegeleiding was echter niet altijd even toereikend. Een reisgenoot moest in haar eentje naar het ziekenhuis in KroatiŽ, de reisbegeleiding hield via de app contact maar ging niet mee om haar te ondersteunen. Ook kregen we voor de activiteiten weinig informatie over hoelang de busreis ging duren, waar we werden afgezet en hoelaat we ongeveer terug zouden zijn. De reisbegeleiding mocht ook geen tips geven over andere activiteiten of plaatsen buiten de reis om in KroatiŽ en ging ook niet mee naar de activiteiten zelf. Het was me daarom niet altijd even duidelijk wat de toegevoegde waarde van de reisbegeleiding was. Ook kon er voor 100,- een extra boottocht worden bijgeboekt, dit heb ik gedaan. We werden helaas afgezet bij een boot met veel achterstallig onderhoud (kapot wc-slot, afbladerende verf) met een banner dat dezelfde reis 35,- kostte. Ondanks alles heb ik een onvergetelijke tijd gehad.

  • Algemeen 6
op 12 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Goed georganiseerd, duidelijke communicatie vanuit de organisatie, leuke groep, prima week gehad

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2021

De reis is gied georganiseerd en ze proberen wel dat je een hele leuke reis hebt gehad als je naar huis gaat.

  • Algemeen 10
op 11 augustus 2022 bestemming: Malediven / Vidhoo, reisperiode: augustus 2021

Leuke reis, waar je een andere kant van de Malediven ziet

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: augustus 2022

Omdat het een prachtige vakantie was.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Super leuke plekken, leuke mensen, relaxte sfeer.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Ik geef een 9 omdat ik het echt een top vakantie vond. Alles was goed geregeld, goed gecommuniceerd en goed opgepakt wanneer er problemen/ vragen waren. Onze reisleidser Els was echt TOP! Super duidelijke communicatie, was er altijd, kwam snel met antwoorden en was meer dan bereid om te helpen. Ze had alles goed in de hand. Ik geef de vakantie (nog) geen 10 omdat ik een van de activiteiten (zeekajaken) wel tegen vind vallen. Hiervoor is bijvoorbeeld het Zipline, wat een paar mensen van de groep hebben gedaan, veel meer in de smaak gevallen. Daarnaast vond ik al de andere activiteiten super leuk, waaronder de simi party en het extreme Canyoningen wat ik heb gedaan. Ik zou er daarnaast voor kiezen om de reis 2 dagen te verlengen. Aangezien het toch vrij intensief is en achter een stuk door. Met twee extra dagen krijg je iets meer vrije tijd, wat toch altijd wel leuk is en heb je nog meer de tijd de groep te leren kennen.
Ik vond het echt top en heb het super naar mijn zin gehad. Ik zou zeker nog eens een groepsreis doen met Simi

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Alles was super leuk, alleen soms wat chaotisch georganiseerd

  • Algemeen 8
op 11 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

Was een super gezellige reis met leuke activiteiten. Els heeft super goed gedaan als reisleider, goed geregeld geintregeerd in de groep maar toch niet te betrokken. Activiteiten waren leuk maar zeekajakken beetje saai en zou daar ziplinen ipv doen. Appartement was super!

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2022

De activiteiten zijn echt super leuk om te doen en er is voldoende tijd eromheen om uit te rusten en gezellig spelletjes te doen. Het is een hele leuke groep en iedereen wordt erbij betrokken. Ook als je sommige activiteiten spannend vindt wordt er rustig op je gewacht en wordt je aangemoedigd. Het is een mooie camping dichtbij de rivier waar je lekker kan zwemmen. De tenten staan alleen wel allemaal vol in de zon, dus het wordt wel snel warm in de tent, maar er zijn wel hangmatten in de schaduw tussen de bomen. Ook was de supermarkt wel ver lopen (ongeveer 40 minuten), maar er zijn wel fietsen beschikbaar.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: augustus 2021

Alles goed geregeld. Leuke activiteiten. Alleen de spullen op de camping liet soms te wensen over.

  • Algemeen 8
op 11 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2022

De activiteiten de bij in de reis zitten zijn heel gaaf om te doen, ook niet te moeilijk, maar nog steeds uitdagend. Er is een goede balans tussen activiteiten en ontspanning. Er is ook genoeg ruimte voor optionele activiteiten. Op de camping moet het helaas om 10 uur stil zijn, maar iets verderop is een stukje bij de rivier waar je na 10 uur wel kunt zitten met de groep. De reisbegeleiding doet het minimale wat ze moeten doen, dat is prima, maar ze maken het niet nog extra gezellig. De groepssamenstelling is heel fijn. Allemaal mensen van ongeveer dezelfde leeftijd wat het super gezellig maakt. Dus een goed georganiseerde reis met hele gezellige mensen

  • Algemeen 8
op 11 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2021

Hele leuke activiteiten. Leuke camping aan het water en super leuke reisbegeleiding. De instructeurs van alle activiteiten leggen alles goed uit. En als je extra activiteiten bij wilt boeken wordt dat echt goed geregeld voor je.

  • Algemeen 8
op 11 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2022

Gezellige groep. Leuke activiteiten en mooie camping aan het water. Goede instructeurs en mooie samenwerking voor activiteiten.😆

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2022

De reis is super goed georganiseerd. Mede dankzij Els. Els stuurde iedere avond een bericht met informatie voor de activiteit van de volgende dag, hierdoor wisten wij precies wat je moest meenemen. Els was ook heel duidelijk in de afspraken die er zijn, hierdoor wist iedereen waar hij/zij aan toe was. Els is ook iemand die met een aantal mensen van de groep een drankje gaat doen, gezellige meid is het. De groep mensen waar ik de reis mee heb gedaan, was super tof. Dat heeft er ook aan bij gedragen dat deze vakantie meer dan geslaagd is. Els is een topper!

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2022 bestemming: SloveniŽ / Mozirje, reisperiode: augustus 2022

Het was een super toffe vakantie. De activiteiten die we deden waren erg vet en daar heb ik dan ook erg van genoten. Alles rondom de activiteiten was ook erg goed geregeld. En ik heb nieuwe mensen leren kennen en vrienden gemaakt, dus voor mij was het een geslaagde vakantie. Ik ga de gezellige kampvuuravonden zeker missen! Als ik dan een minpunt moet noemen was het wel jammer dat het om 10 uur stil moest zijn, gelukkig was het gezellig samen zitten bij de rivier een goede oplossing daarvoor

  • Algemeen 8
op 9 augustus 2022 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: augustus 2022

In eerste instantie had ik niet echt verwachtingen van deze reis, maar toch heeft deze reis naar JordaniŽ mijn verwachtingen overtroffen! Ik heb zoveel mooie dingen gezien en ik heb echt het gevoel dat ik het land JordaniŽ heb gezien, wat ik altijd erg belangrijk vind! Daarnaast hadden we een enorm leuke groep en was het goed georganiseerd en duidelijk! Al met al een super leuke reis!

  • Algemeen 8
op 9 augustus 2022 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: augustus 2022

Het was een leuke, goed georganiseerde reis met veel activiteiten!

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2022 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: juli 2022

Het was leuk! Alleen toch nog duurder uitgepakt dan gedacht. Dit kwam omdat we veel fooien moesten geven

  • Algemeen 8
op 9 augustus 2022 bestemming: Malediven / Velidhoo, reisperiode: augustus 2022

Ik heb het heel fijn hier gehad. We hebben leuke dingen gedaan. Wel een paar dagen regen gehad vandaar de 9 en niet een 10.
Ik voelde mij veilig bij Lieke en we hebben dan ook goede gesprekken gevoerd waar ik wat aan heb gehad.

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2022 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2022

Het was een heerlijke vakantie met ontzettend warm weer van 37 graden.
Veel leuke dingen gezien en gedaan met een gezellige groep. Het hotel vond ik wat minder, na een kapotte airco op de kamer en spullen die gestolen waren van de kamer was dit een mindere ervaring. Het had ook fijn geweest als je ook betere keuzes had kwa activiteiten ze waren leuk maar met het warme weer hadden opties om iets eerder te stoppen misschien fijner geweest zodat je nog wat tijd had om af te koelen in het zwembad. Aangezien de activiteiten voornamelijk de hele dag zijn.

  • Algemeen 7
op 5 augustus 2022 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: juli 2022

Echt een super reis, reisbegeleiding was top!! De groep maakte het leuk en de hele reis was goed geregeld. Veel gezien en gedaan en daar veel vrijheid in gehad dat was wel heel relaxt. SUPER!

  • Algemeen 8
op 5 augustus 2022 bestemming: Bulgarije, reisperiode: juli 2022

Het was een fantastische reis vol cultuur en natuur. Bulgarije is een prachtig land en met een super gezellige groep heb ik dit land in 10 dagen mogen leren kennen. Naast alle mooie plekken die ik heb bezocht en de leuke activiteiten samen leer je ook heel veel over het land door de lokale gids die met je meegaat. De gids die met onze reis meeging sprak zelfs Nederlands dus dat was ontzettend fijn en hij kon ons onwijs veel vertellen over de cultuur en de geschiedenis van het land.

Ik raad het absoluut aan om met Simi naar Bulgarije te gaan maar ook Łberhaupt met Simi op reis te gaan want dat is echt een onvergetelijke ervaring!

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2022 bestemming: Griekenland / Kavala en Thessaloniki, reisperiode: juli 2022

Het was een mega geslaagde vakantie! Super gezellig en nieuwe mensen leren kennen. We hebben er met zín allen een hele geslaagde week van gemaakt. Onze reisbegeleider maakte er ook een feestje van. Ik ga zeker nog een keer mee!

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2022 bestemming: Griekenland / KavŠla/Thessaloniki, reisperiode: augustus 2021

Hele leuke reisleidster, leuke activiteiten, leuke groep of te wel een geweldige reis

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2022

Hele mooie eerste ervaring naar zo een ver land, veel was heel goed geregeld!

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2021

Super activiteiten, goed geregeld, sloot goed op elkaar aan, empathische reisbegeleider en goede communicatie met bedrijf

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2022

Heel veel gezien en gedaan. Ook zeker dingen die ik anders nooit had gedaan, waarmee ik wel blij ben dat ik heb gedaan. Wel heel veel activiteiten in de eerste week, waardoor amper tijd om bij te komen. Was fijn geweest als we soms wat eerder het dag/weekprogramma wisten. Verder was het een prachtige reis, mooi land en vriendelijke mensen. Zeker mede door de ontzettend leuke groep herinneringen voor het leven!

  • Algemeen 7
op 3 augustus 2022 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2022

Alles was goed van te voren geregeld en als er wat mis ging werd het snel ter plekken geregeld. De activiteiten waren heel erg leuk die op het programma stonden.

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2022

De Adventureweek in Frankrijk was geweldig en erg gezellig.
Voorafgaand deze reis zat ik er erg tegenop, omdat ik niet wist of het wel wat voor mij was, maar boven verwachting heb ik erg leuke en zorgzame mensen leren kennen.
- De lengte van de activiteiten waren goed genoeg. Daarnaast was er naast de activiteiten genoeg tijd om andere dingen te doen, om de nabijgelegen stad Guillestre te verkennen. De reisbegeleiding (Aram, Ilse en Jana) waren erg top, SUPER ENTHOUSIAST en hadden veel energie
- Instructeurs van de activiteiten hebben veel ervaring
- Een verbeterpunt is dat de waterstand van de rivier soms wat laag was, om te kanoŽn, maar hier is niks aan te doen, omdat het afhankelijk is van wateraanvoer uit bovenliggende gebieden.
- Hydrospeed vond ik zelf lastig om de goede techniek toe te passen. Als gevolg door het niet goed toepassen van de techniek was dit een pijnlijke ervaring. Verder van de optionele Hike had ik meer verwacht, want het uitzicht was niet erg spectaculair (bomen).
- Canyoning had nog wel wat spectaculairder gekund. Bijvoorbeeld het maken van hogere sprongen
- Van het programma op de website werd ervan afgeweken in verband met groepsindeling. Verder was dit geen probleem

  • Algemeen 8
op 2 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2022

De reis was goed georganiseerd, de groep was super leuk en ik heb de gaafste activiteiten ooit gedaan.

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2022

De reis was fantastisch georganiseerd. Reisleiding was altijd aanwezig en hielp waar je maar hulp nodig had. Activiteiten waren goed geregeld en er was geen reden om je ergens zorgen over te maken.

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2022

Omdat de reis een mooie groeps dynamiek had en de activiteiten goed georganiseerd waren. de reisleiders waren erg leuk en lief en altijd in voor een geintje :) ze hadden ook erg veel begrip voor verschillende soorten mensen.
En als we ergens moesten wachten bedachten ze altijd een leuke bezigheid.
Oftewel het was nooit saai.

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2022

Ik heb het echt super leuk gehad en veel leuke mensen ontmoet. Leuke reisbegeleiding en veel leuke activiteiten gedaan.

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2022

De vakantie was een en al genieten! Een groep vol leuke mensen en fantastische activiteiten! Ook de extra activiteiten die ik erbij heb gekocht waren super. Een uitdagende en super gave vakantie!

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2021

Het was een geweldige vakantie boven alle verwachtingen die ik al had! De gekste dingen gedaan die je zelf nooit zou bedenken. Geweldige reisleiding van ilse, Jaana en Aram. Ik zou het zo nog een keer doen

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2022 bestemming: Bulgarije / Sofia, reisperiode: juli 2022

Hele leuke vakantie gehad. Waren enkele puntjes die wat beter konden maar dat mocht de pret niet drukken.

  • Algemeen 8
op 31 juli 2022 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2022

Ik vond het een hele leuke reis maar soms was het wel pittig voor mij omdat het soms viziek voor mij pittig was

  • Algemeen 8
op 31 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2022

Ik geef de reis een 9 omdat er bijna niks mis was. Alle verschillende activiteiten waren goed geregeld. Ook de begeleiders waren super. Ze hielpen ons waarbij nodig en organiserenden het kampen extra activiteiten.
Het was voor Ilse de eerste keer dat ze mee ging met deze reis als begeleider, ze deet het super. Ook Aram en Jaana deden het als begeleiders het super.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende