Ervaringen Simi Reizen

Pagina 1 van 6 met 505 resultaten

op 15 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: september 2021

Was tevreden over de reis leuke groep plezier gehad. Activiteiten ook tevreden kon iets meer actie en spanning in ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 15 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Zobrec, reisperiode: september 2021

Toffe reis, leuke activiteiten en mooi land en omgeving ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 15 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: september 2021

Leuke groep, activiteiten, en mooie dingen gezien. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: september 2021

De activiteiten waren leuk, maar misschien een introductie aan iedereen in het begin was leuk geweest.

  • Algemeen 7
op 14 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Stobreč, reisperiode: september 2021

Was heel gezellig met de groep en met de reisleider

  • Algemeen 10
op 14 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: september 2021

De vakantie naar kroatie was super!

Leuke sfeer, reisleider, activiteiten en genoeg vrijheid om nog wat extra activiteiten bij te plannen.

  • Algemeen 9
op 13 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: september 2021

De reis was top geregeld en onze reisleidster Vera, maakte onze vakantie extra leuk

  • Algemeen 10
op 13 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: september 2021

Super georganiseerd, leuke reisbegeleiding, toffe activiteiten!

  • Algemeen 10
op 13 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: september 2021

Alles top geregeld, niets op aan te merken!

  • Algemeen 10
op 8 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: september 2021

De reis was goed georganiseerd; wanneer er activiteiten waren, dan was er duidelijk aangegeven om welk uur we waar aanwezig moesten zijn. Tijdens de activiteiten kregen we ook de nodige begeleiding om alles vlot te laten verlopen. Ook in de vrije momenten waren er suggesties voor activiteiten, maar hier gaven ze genoeg ruimte om zelf te kiezen wat we wouden doen.

  • Algemeen 9
op 8 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: september 2021

Het was goed geregeld en goede leiding(Vera) die zorgde dat alles goed en gezellig was

  • Algemeen 10
op 8 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Stoberec, reisperiode: september 2021

Omdat het gewoon de perfecte vakantie was, het weer, de groep, de activiteiten, de reisleidster, de locatie, alles was goed

  • Algemeen 10
op 5 september 2021 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: augustus 2021

Ik vond het leuke activiteiten, maar ik werd niet op de hoogte gebracht dat ik met epilepsie niet mee zou mogen doen aan canyoning. Terwijl ze dit vooraf weten. Verder vond ik de paintball locatie minder. Het was namelijk niet optimaal. Die had beter gemogen. Camping was prima. Zeker met name als je naar het centrum wilde. Begeleiding (Vera) een 10 vanwege de gezelligheid en hoe ze zich mengde in de groep

  • Algemeen 8
op 5 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Het was een fantastische vakantie, die volledig geregeld is.

  • Algemeen 9
op 5 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

👍🏻

  • Algemeen 8
op 5 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: september 2021

Het was een geweldige reis met een hele hoop leuke active activiteiten zoals Canyoningen, raften en wat rustigere activiteiten zoals een bootochtje

  • Algemeen 8
op 5 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Alles was enorm goed geregeld, ik het vervolg zou ik een luchtbedje willen

  • Algemeen 9
op 5 september 2021 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: augustus 2021

Eerste reis met simi, goeie reisleiding, fijne accommodatie, leuke groep, leuke activiteiten

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Geweldige reis, leuke activiteiten, gewoon een super ervaring die je nooit meer vergeet!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Super leuke vakantie gehad met een erg gezellige groep! Doordat onze reisleiders op een andere locatie sliep, leek die soms meer betrokken bij de andere groep en kwam je haar overdag weinig tegen.

Een moment werd er wat gezegd in de groepsapp waarvan ik dacht dit had je beter op een andere manier kunnen melden, maar voor de rest super vakantie gehad en weinig op te merken!

Zeker voor herhaling vatbaar

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Super vakantie gehad met simi reizen! Helaas was het eten van het eerste restaurant wat minder, maar voor de rest een relaxte vakantie gehad en leuke mensen ontmoet.

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Het was een top eerste ervaring. Voor het eerst zo'n groepsreis geboekt en het beviel me perfect. We hadden leuke reisleiders en een gezellige groep met allemaal leuke activiteiten. Zeker een aanrader

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: augustus 2021

Het was hartstikke leuk georganiseerd

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2021 bestemming: Ierland, reisperiode: augustus 2021

Ik heb een fantastische reis gehad met Simi door Ierland. Alles was top geregeld en als er onverwacht toch een probleem was werd dit door de reisleiding direct opgelost. De groep was geweldig leuk. Ook reisleidster Johanna deed het heel erg goed echt een topper!! De buschauffeur Antony was goed en wist veel over het land te vertellen, z'n leuke grapjes tussen door zorgden direct voor een goede sfeer.

Ik ga zeker nog eens met Simi op vakantie! het echt een aanrader.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

Erg leuke KroatiŽ Deluxe reis gehad naar KroatiŽ! De reis was goed georganiseerd door Simi, dus je hoefde op vakantie weinig zelf te regelen. Bijna elke dag waren er activiteiten georganiseerd. Doordat een deel van de activiteiten 's ochtends plaatsvond was er nog genoeg tijd over om de stad te bezoeken of aan het strand te liggen. Ook waren er voldoende opties voor optionele activiteiten om op de vrije dagen te doen. Het was erg warm in de periode dat we in KroatiŽ waren, waardoor het fijn was dat er veel wateractiviteiten waren. Sommige activiteiten konden niet doorgaan vanwege de coronaregels (excursie naar Mostar en Simi party) maar hier waren goede alternatieven voor bedacht.

We hadden een gezellige sociale groep waarmee we bijna elke avond aan het strand hebben gezet met een drankje en muziekje erbij. Verder hadden we Vera als reisleidster, die ervoor zorgde dat alles binnen de groep en de reis goed verliep. Ik vond het fijn dat ze qua leeftijd goed in de groep paste, wat het gezellig maakte en toegankelijk om mee te praten als je ergens mee zat.

Verder hadden we mooie appartementen die je met z'n vieren deelde. Hier zat alles in je nodig had, inclusief afwasmachine! Onze reis was volgeboekt, waardoor we alle appartementen in het gebouw vulden. Dit maakte het extra gezellig.

Ik kan een reis met Simi zeker aanraden. Je hebt een onvergetelijke vakantie en leert veel nieuwe mensen kennen!

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2021 bestemming: SloveniŽ / Camping Menina, reisperiode: augustus 2021

Ik heb een hele leuke tijd gehad met Simi. Nieuwe activiteiten mogen doen, en heel veel nieuwe dingen geleerd. De sfeer in de groep was ook erg goed en heb leuke vrienden er aan over gehouden. De activiteiten waren redelijk goed geregeld. De reisleiding Tibo en Marlis waren ook echt toppers. Erg behulpzaam en willen graag dingen voor je regelen. Als je ooit zit te twijfelen om met Simi naar SloveniŽ te gaan, kan ik het je zeker aanraden om het te boeken. Echt een top vakantie!

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Stobreck, reisperiode: augustus 2021

Was goed georganiseerd met een leuke groep

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Stobrěc, reisperiode: augustus 2021

Een geweldige vakantie gehad, vol met toffe activiteiten en mooi weer. Samen met een geweldige groep mensen!

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: augustus 2021

De reisorganisatie heeft goed alle informatie doorgegeven aan deelnemers van de reis. Er zijn leuke activiteiten uitgezocht. De reisleiding houd goed contact met de groep en zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad een reis van Simi-reizen zeker aan, het is een actieve vakantie, met genoeg tijd na de activiteiten om zelf nog dingen te ondernemen.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2021 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: augustus 2021

Bijna alles was goed geregeld, maar ze hadden wel eerder mogen doorgeven dat mostard niet doorging, dat hoorden we pas op locatie!. Voor de rest was de reisbegeleidster top, alles goed geregeld, je kon overal met haar over praten en ze was ook heel erg sociaal.

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2021 bestemming: Ierland, reisperiode: augustus 2021

Ik had een reis naar Ierland geboekt via Simi en ik heb een super tijd gehad. De reis was goed geregeld en aan alles was gedacht. Alle trips en stops waren goed uitgezocht en we stopten op de mooiste plekken voor een foto of een wandeling We zijn ook 2 keer wezen fietsen als extra activiteit. Ik kan zeker aanraden om dit te doen omdat het echt wat toevoegd aan de ervaring
We kwamen soms ook op plekken waar bijna geen toeristen komen. Vooral de wandeling bij de Cliffs of Moher vond ik een hele leuke ervaring. Ik had deze plek heel toeristisch verwacht met grote hekken tussen het wandelpad en de kliffen maar waar wij liepen was een smal paadje waar bijna niemand loopt en waar je een prachtig uitzicht hebt over de kliffen zonder een hek dat in de weg staat.
We maakten regelmatig een stop bij een WC en we gingen elke dag lunch halen bij een supermarkt. Ook het avondeten werd geregeld door de reisbegeleider. Vaak aten we in een restaurant en een enkele keer gingen we afhalen en gezamelijk opeten in het park. Ook was er 1 hostel waar we zelf konden koken.
Overdag was er altijd een druk schema maar s'avonds had je genoeg vrije tijd.
Vaak gingen we síavonds met de groep nog naar de pub of gingen we een spelletje spelen in het hostel.
We hadden een leuke chauffeur die onderweg verhalen over Ierland vertelde en het erg gezellig maakte in de bus. Hij liep soms ook mee met wandelingen waarbij hij je van alles leerde over de geschiedenis van een plek. Hij sprak goed Engels zonder accent zodat hij goed te verstaan was.
De hostels waren over het algemeen best goed met een eigen douche en toilet op de kamer. Het aantal personen waar je mee sliep op 1 kamer verschilde . Sommige kamers waren voor 4 personen en andere voor 6. Daarnaast waren ze altijd dicht bij het centrum zodat je s'avonds nog de gezelligheid van de stad kon opzoeken.
Ik reisde in een groep van 24 personen plus de reisbegeleider. Dit is een vrij grote groep maar daardoor heb je altijd wel aansluiting met iemand. Ik vond het zelf alleen maar gezellig dat het zoín grote groep was omdat je dan altijd wel iemand kon vinden om mee te praten.
Het nadeel van zoín grote groep vond ik dat het soms erg lastig was om iets te vinden waar we gezamelijk konden eten.
Alles bij elkaar heb ik een super vakantie gehad en zal ik Simi zeker aanraden!

  • Algemeen 10
op 4 augustus 2021 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: juli 2021

Eind juli ben ik met Simi in een groep van 24 andere reizigers naar SloveniŽ geweest. In de bus op de heenreis was het al ťťn en al gezelligheid. Ik heb iedereen kunnen spreken en de eerste kennismaking was een feit.
Eenmaal aangekomen hebben we heel even gehad om te landen. Niet te lang want er was gelijk van alles te doen. Met sport en spel leerden we elkaar gelijk nog beter kennen en de groep werd gelijk heel hecht. Ook onze reisleider Dani wist een goede balans te vinden tussen mengen in de groep maar ook duidelijk aanwezig zijn als begeleider.

De hele week stond vol van de activiteiten. Wat ik heel prettig vond waren de optionele activiteiten waar je tegen kleine bijbetaling aan mee kon doen. Dit gaf je vrijheid om volle bak alles mee te doen of af en toe ook rustig iets voor jezelf te doen of op eigen gelegenheid iets met een groepje te ondernemen.
Uiteindelijk heb ik heel veel activiteiten gedaan die ik nog nooit eerder had gedaan. Een hele belevenis!

Alle randzaken waren prima in orde. De accommodatie en het sanitair waren netjes en ruim genoeg. De reisleiding, ook ter plaatse, was kundig en betrokken.

Wat mij het meest zal bijblijven is hoe snel je hecht wordt met mensen die je nog nooit eerder gezien hebt. Ik heb een hoop dierbare herinneringen opgedaan en mensen leren kennen waar ik erg dankbaar voor ben en waar ik veel van heb geleerd. Binnenkort zie ik een groot gedeelte weer voor een reŁnie. Erg veel zin in!

Dank aan Simi voor het goede contact vooraf, Dani voor de uitstekende leiding en de groep voor alles. Buddycheck!

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2021 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: juli 2021

Eind juli heb ik een heerlijke vakantie gehad met Simi in SloveniŽ. Zoals verwacht was alles goed geregeld en had ik een leuke groep. Iedereen trok met elkaar op waardoor niemand buiten de boot viel. Onze reisleider, Dani, hoefde geen energie te steken in de groep qua gezelligheid, dat ging automatisch. Het verblijf was ook prima, het sanitair was schoon en de zit/chill ruimtes waren groot genoeg (chilltent en leefkamer hostel). Ook waren de activiteiten goed en professioneel geregeld (Bellyakken, raften, Canyoning, mountainbiken door verlaten mijnen en rotsklimmen). Optioneel kon je ook nog suppen, paragliden en de hoofdstad Ljubljana bezoeken.
Juist doordat je met de bus heen gaat, ken je elkaar al goed bij aankomst. Hierdoor heb je het idee dat je elkaar al weken kent en is het daarna makkelijker en leuker om samen op te trekken met elkaar. Ook is het leeftijdsverschil geen probleem 18 of 28, iedereen gaat gezellig met elkaar om en juist de verschillende leeftijden vullen de groep aan waardoor de sfeer optimaal is.
Negatief:
- Reisleider mag officieel niet eens een biertje meedrinken
- Reisleider mag geen contact houden na vakantie voor bijvoorbeeld een reŁnie
- Je kan geen aparte tent/kamer boeken voor jezelf tegen extra betaling.
- Laatste dag zou je nog gebruik moeten kunnen maken van de faciliteiten van het hostel, want daar betaal je wel voor. Al is het maar om je even om te kleden.
Positief:
- Goed begeleiding
- Schone slaapplekken
- Sanitair is groot en schoon
- Goed informatie vooraf en men is altijd bereikbaar
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Iedereen wordt bij de groep betrokken, dus ideaal als je alleen boekt
- Activiteiten zijn leuk en zijn geschikt voor grote groepen.

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2021 bestemming: SloveniŽ / Varpolje, reisperiode: juli 2021

Deze zomer ben ik met Simi naar SloveniŽ geweest. Dit was een super toffe ervaring die ik nooit meer ga vergeten. Ik heb alleen geboekt en heb allemaal nieuwe mensen leren kennen. Een reŁnie komt er zeker aan. Ik raadt deze reis dan ook zeker aan als je van een nieuw avontuur houdt en ook van een actieve vakantie. Er staat iedere dag wel iets op de planning. Als je tijd voor jezelf hebt kun je op de prachtig mooie en rumoerige camping (er is altijd wel iets te beleven) even gaan zwemmen bij een meertje of in de rivier. Wij hadden het geluk dat het de hele week prachtig weer was, dus hebben we vaak in het meertje/de rivier gelegen.
De omgeving rondom de camping is mooi heuvelachtig. Het is een aanrader om in eventuele vrije tijd een fiets van de camping te huren en erop uit te gaan. Uniek aan deze camping is dat je er nog zelf een vuurtje mag stoken, dus een kampvuur maken en daaromheen verhalen vertellen is zeker een must als je deze reis boekt!
Over Simi-reizen zelf: een professionele organisatie en je krijgt absoluut waar voor je geld. Wij hadden een super reisbegeleider die duidelijk vertelde wat ons te wachten stond. Voorafgaand aan de reis kregen we van Simi alle benodigde informatie zoals een paklijst, informatie over optionele activiteiten en konden we alvast een groepsapp aanmaken omdat iedereen zijn 06-nummer kan invoegen op de gezamenlijk Mijn-Simi pagina.
Kortom, super strakke organisatie, goed, professioneel, aardig en de activiteiten en de hele ervaring van het 'alleen' op reis gaan waren het geld meer dan waard! Ik zou volgend jaar zomaar nog eens met Simi op reis kunnen gaan!

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2021 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: juli 2020

Van 16-25 juli 2021 ben ik met simi naar SloveniŽ geweest, en wat was dat een mooie ervaring.
Ik heb zoveel leuke mensen leren kennen, vette activiteiten gedaan, en heel veel gezelligheid gehad elke avond op de camping. Onze reisleider Dani was echt top, hij heeft zeker bijgedragen aan het feit dat deze reis zo'n succes was. Ik kan het echt iedereen aanbevelen om een keer zo'n reis te maken :)

  • Algemeen 10
op 5 september 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Super Reis!
Fantastische actieve rondreis met leuke activiteiten en een vriendelijke
ervaren reisleider, bedankt Bob voor deze goed georganiseerde reis!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2020

Een hele gezellige reis met een gezellige reisleider.
Alle activiteiten waren goed geregeld inclusief het vervoer en het verblijf.
Ontbijt was ook prima.
Echt een aanrader om deze reis te boeken

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2020

Onprofessionele organisatie, reisleiding geen EHBO, waardoor reisgenoten moesten helpen toen er twee ongelukken gebeurden tijdens de reis.

  • Algemeen 3
Reactie van Simi Reizen: Hoi Gert,

Je mening is bekend. Ik sta voor 100% achter onze reisleiding, die geprobeerd heeft met je in gesprek te gaan, maar waar ze helaas geen mogelijkheid voor hebben gekregen. Het is jammer dat het dan op deze manier moet, maar het is niet anders. Onze reisleiding ter plaatse heeft zich volledig ingezet voor alle reizigers en ik ben blij dat degenen om wie het gaat dat ook op waarde weten te schatten, wellicht dat ze dingen vanuit een ander perspectief bekijken en context meenemen in hun oordeel.
op 23 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2020

Het was een fantastische week met super activiteiten. De leiding (Dani en Sonny) waren top ! Ondanks mijn sleutelbeenbreuk halverwege de week, werd ik door iedereen in de watten gelegd. Bovendien wil ik Dani en Sonny nog eens extra bedanken voor alle goede zorgen, niets was hun teveel. 24/24 stonden ze voor me klaar. Zij zorgden ervoor dat ik uiteindelijk toch nog kon genieten en nog fijne dagen had. Volgend jaar kom ik zeker terug voor het vervolg van de activiteiten die ik nu gemist heb. Simi is zeker een aanrader !!! Dus niet twijfelen, gewoon boeken !

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Mooie rondreis door het noorden van Griekenland. Afwisseling van natuur, cultuur, actief en relaxen. Naar mijn mening vond ik bepaalde activiteiten wel aan de korte kant, waardoor je de rest van de dag zelf in moet delen. Aan de andere kant geeft dit de reiziger wel de ruimte om zelf de omgeving te verkennen of iets te ondernemen.

  • Algemeen 7
op 23 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Leuke reis en flexibele aanpak tijdens corona tijd

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Wat hebben we er een top vakantie opzitten ondanks Corona. Helaas konden we dit jaar niet naar KroatiŽ, maar wat heeft Simi in een korte tijd een passende vervangende vakantie voor deze tijd kunnen regelen. En ondanks dat er geen draaiboek was, heeft onze reisleidster Jaana er alles aan gedaan om dit niet te laten merken en er (eigenlijk als extra reiziger, althans zo voelde het wel) een top vakantie van te maken. En daar is ze dik in geslaagd hoor! Nogmaals top vakantie en een goede flexibele organisatie.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Ik ben dit jaar voor het eerst meegeweest met simi reizen en het was echt een week om nooit te vergeten. Super veel nieuwe vrienden gemaakt, alles goed geregeld door onze fantastische reisleidster Jaana! Leuke activiteiten, kayakken, raften, hiken, en als extra activiteit canyoning, maar ook soms wat vrije tijd om bijvoorbeeld naar het strand te gaan. Kortom, een geweldige week met heel veel gezelligheid en geen moment van verveling!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

De vakantie was top! De reis zou eerst naar KroatiŽ gaan, maar helaas ging dit niet door. Simi heeft in een week tijd een nieuwe vakantie naar Griekenland weten te regelen. De activiteiten, de mensen en de reisleidster Jaana waren super leuk! Goede verhouding tussen activiteiten en rust. Zeker een aanrader dus!

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Ondanks de corona crisis is alles van deze reis geprobeerd te maken. Met een altijd goedgehumeurde reisleider als Jaana zijn we in plaats van naar KroatiŽ richting Griekenland gevlogen. Ondanks dat sommige activiteiten iets minder waren dan wellicht van te voren bedacht zat de spirit er eigenlijk altijd nog in bij de groep, waardoor ik me geen enkele dag heb verveeld. Een top vakantie!

  • Algemeen 8
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2019

Ik heb een hele leuke ervaring gehad met Simi reizen. Dit was voor mij de eerste ervaring met een groepsreis. Ik zou het zeker nog eens doen. Onze reisleiders Jaana was betrokken, duidelijk en eg gezellig tijdens de reis.

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Super goed geregeld! Alles duidelijk, gave activiteiten, prijs/kwaliteit goed in verhouding!

  • Algemeen 8
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Ik ben voor de eerste keer met Simi weg geweest, naar Griekenland. Mijn oorspronkelijke reis naar KroatiŽ die kon helaas niet door gaan omdat de bestemming 2 weken van te voren op oranje ging door de coronaÖ Ik dacht eigenlijk dat ik een vakantie wel kon vergeten. Maar door het snelle handelen van Simi hebben ze binnen 1 week een alternatief programma naar Grielenland aangeboden met soortgelijke activiteiten. Het was helemaal top geregeld!
De reisleidster Jaana was enorm enthousiast en zorgde dat alles op rolletjes liep.
Bedankt Simi voor het zo snel schakelen waardoor we toch nog op vakantie konden! Als ik de volgende keer weer een groepsreis ga doen dan ga ik zeker weer met jullie!

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptrokarya, reisperiode: augustus 2020

Wij zouden eerst naar KroatiŽ gaan, helaas gaat deze reis niet door omdat de kleur van geel naar oranje is gegaan. Simi heeft ontzettend hun best gedaan om voor ons iets te verzinnen. En dat is gelukt wij zijn naar Griekenland geweest het was een top vakantie! Met een top reisleidster onze jaana!
Ik raaf Simi zeker aan het was mijn eerste keer en als ik weer op vakantie ga boek ik weer bij Simi!

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Omdat het een onvergetelijke vakantie was.
De oorspronkelijke reis ging niet door i.v.m. corona maar Simi-Reizen kwam binnen 1 week met een nieuw aanbod namelijk Griekenland. Goede afwisseling tussen sportieve activiteiten en welverdiend genieten. De reisleidster Jaana was erg gezellig, goed georganiseerd en stond 24/7 voor je klaar. Appartement was goed onderhouden. Tevens werd er door de reisleidster ook een extra aanbod aan activiteiten aangeboden die niet standaard bij de reis inbegrepen zat waardoor je nog meer van Griekenland kon ontdekken. Veel gelachen en plezier gemaakt op deze vakantie.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Simi is een professionele en klantvriendelijke organisatie. tijdens de corona periode, zijn ze enorm flexibel geweest. Zo kon je alvast je reis reserveren en later pas betalen. Zo zou ik eerst naar Kroatie vliegen. Echter werd het reisadvies aangepast. Direct contact gehad met Simi-reizen en ze gaven de optie om me om te boeken. Echter was dat niet het enige. Simi ging opzoek naar een geschikt alternatief. Ze hebben onze hele reis omgeboekt naar Griekenland. Dit hebben ze allemaal in nog geen week geregeld. Dit laat zien dat Simi-reizen een top organisatie is. Die een goed hard heeft voor hun reizigers. Ze doen er alles aan om er, ondanks alle omstandigheden er het beste van te maken. Ook onze reisleider Jaana, was een ware topper. Ze moest veel doen zonder draaiboek en kennis over de locatie (vanwege het last minute regelen). Maar dit heeft ze perfect weten op te lossen. Ik heb een top vakantie gehad, leuke activiteiten, leuke groep en reisleider. Even helemaal weg van Nederland.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokaya, reisperiode: augustus 2020

3 dagen nadat ik de reis naar KroatiŽ geboekt had, ging het land op oranje. Simi-reizen is toen vanwege de oranje-codering hard aan het werk gegaan om ons toch een goede 8-daagse vakantie te bieden, en wel in het mooie GriekenlandÖ.

Er stonden daar allerlei leuke actieve activiteiten op het programma, o.a. raften, een city-trip naar Thessaloniki, en een bergwandeling. Deze activiteiten lagen max. een uur rijden van ons appartement af. Ook hadden we een paar vrije dagen, die we zelf in mochten vullen met rust of een activiteit. We sliepen met zijn allen in een net 4 persoons appartement, welke 200 meter van de boulevard en het strand lag. Goed geregeld dus!

Reisleidster Jaana is deze vakantie met ons mee geweest. Jaana is een erg positieve vlotte meid, in voor een leuke babbel, met duidelijk een hart voor haar werk. Hierdoor past ze goed in de groep, en houd ze een oogje in het zeil zodat de vakantie voor iedereen prettig verloopt. Dit heeft ze echt goed gedaan!

Simi-reizen is me erg goed bevallen, en raad het iedereen aan die op zoek is naar een leuke gezellige vakantie. Als ik volgend jaar weer voor zoín vakantie ga, wordt het zeker weer met Simi!

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2020 bestemming: SloveniŽ / Camping Menina, reisperiode: augustus 2020

Net terug van mijn vakantie met Simi-reizen naar het mooie SloveniŽ. Een vakantie die voorbij is gevlogen.
Met de bus heen en teruggegaan. Waardoor je de heenweg direct je reisgezelschap goed leert kennen. Eenmaal daar aangekomen leerden we onze reisleidsters kennen. Iris en Marissa wat waren jullie gezellig, echte toppers! Ze hielpen waar konden, zoals het regelen van een lift. Toen wij met een deel van de groep een dagje vrij waren en hadden bedacht om naar een stadje te gaan, hebben Iris en Marissa mede geregeld dat de campingbaas ons, tegen een kleine vergoeding, naar het stadje wilden brengen met de auto. Wat Iris en Marisa zelf altijd zeiden: 'Als je ergens mee zit kom dan meteen en wacht niet tot het einde van de vakantie want dan kunnen we je niet meer helpen.'
Alle activiteiten waren goed geregeld en werden onder professionele begeleiding uitgevoerd, je was dus in goede handen. De begeleiders tijdens de activiteiten hielpen waar nodig en waren in voor een praatje. Ze spraken allemaal vloeiend engels en soms zelfs een klein beetje Nederlands.
Naast de activiteiten die bij de reis inbegrepen zaten kon je nog optionele activiteiten bijboeken, zoals sunsetsuppen ( super mooi, een zonsondergang kijken op het water).
Verder help ik veel nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt! We waren vanaf het begin meteen een hechte en gezellig groep. Iedereen hielp elkaar. Er werd veel gelachen en lol gemaakt en af en toe een serieus praatje.
KORTOM: Als je twijfelt om mee te gaan met simi-reizen --> ik zeg DOEN. Het was een vakantie om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar!
Liefs Jinke

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Een super leuke en gezellige vakantie gehad naar griekenland. Ondanks dat mijn reis naar KroatiŽ niet doorging i.v.m. Code oranje hebben ze binnen 1 week een alternatief gevonden met name de Griekenland deluxe reis die ze zo snel mogelijk in elkaar hebben gezet zodat wij toch een onvergetelijke vakantie kunnen krijgen, dus mijn complimenten naar simi reizen... een reisorganisatie die zich inzet voor hun klanten en willen echt helpen met het vinden naar de vakantie die bij je past! Ik ben vandaag thuisgekomen van een 8-daagse reis naar Griekenland met als reisleidster 'Jaana' die het geweldig heeft gedaan, ze zet zich echt in voor de groep en bied daarbij extra hulp met het vinden van bijvoorbeeld activiteiten die niet zijn inbegrepen, daarnaast geeft ze duidelijk uitleg over de gehele reis en kun je haar 24/7 bereiken, erg gemotiveerd en door haar motivatie krijg je zelf ook veel motivatie en zin in de vakantie dus een geweldige reisleidster met het hart op de juiste plek. De reis zelf was nieuw dus het was voor zowel simi als ons een beetje zoeken hoe het allemaal is maar dat is top geregeld! Want zonder deze reis hadden wij waarschijnlijk niet op reis gekund.
Het was mijn eerste keer met simi reizen en ook zeker niet de laatste keer. Dus hopelijk volgendjaar weer met jullie.

Jaana je bent een toppertje! Dankjewel! 😁

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

De reis was goed georganiseerd. Men leert elkaar goed kennen en ook stonden er leuke activiteiten op het programma. Daarnaast was onze reisleidster Jaana super gezellig en had ze de zaken goed op orde. Al met al vind ik deze groepsreis zeker een aanrader voor reizigers die van actieve dagen houden en van gezellig samen met een groep optrekken in het buitenland!

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2020 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: juli 2020

Deze zomer afgereisd naar het prachtige SloveniŽ met het altijd keigezellige Simi!
Zonder twijfel geboekt met Simi, na andere zomers al prachtige reizen met ze gemaakt te hebben, thanxx Maris en Iris voor deze geweldige 11daagse reis!

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2020 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: augustus 2020

Top reis gehad in SloveniŽ met super reisleidsters Marissa, Iris en Femke. We hebben hele leuke activiteiten gedaan. Alles was goed geregeld en de reisleidsters hebben echt hun best gedaan om er een onvergetelijke reis van te maken. Je moet er wel tegen kunnen om op tijd je bed uit te gaan want wij hebben meerdere keren voor 7 uur moeten ontbijten

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2020

Een bijzondere reis met onwijs leuke activiteiten. In KroatiŽ was het genieten van de prachtige natuur en het mooie weer tijdens de gave activiteiten. Het was een bijzondere reis, omdat we na een aantal dagen vanwege een aanpassing in het reisadvies KroatiŽ moesten verlaten. Alle credits voor Simi en de reisleiders (Dani, Jaana, Femke & Marissa), omdat zij onwijs snel kunnen schakelen en in oplossingen denken! Door hun professionaliteit bleef de sfeer top en werd het verplaatsen naar SloveniŽ minder erg!
Er werden last minute activiteiten voor ons geboekt, zodat we in SloveniŽ onze vakantie konden afmaken.
Ondanks dat je als leeftijdsgroepen niet meer bij elkaar gestationeerd was (en in KroatiŽ wel), was het een TOP vakantie!

KroatiŽ Actief en SloveniŽ zeer aan te bevelen als vakantie!

Simi, Dani, Jaana, Femke & Marissa; bedankt! Jullie zijn toppers!

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2020

Veel gezelligheid, duidelijke en flexibele reisleiding (Sonny en Dion), leuke groep, gave activiteiten.

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2020

Hele gezellige reis, goed geregeld zelfs met corona maatregelen. Leuke groep en een gezellige reisleider. Ontzettend mooie reis en zeker een aanrader om te doen. Reisleidster Anouk was toch net iets leuker als reisleider Koen.

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2020

Top vakantie in Griekenland🇬🇷 gehad met een hele leuke groep en reisleider Koen is de beste😎🔥 en Simi Reizen is zeker aan te raden👌🏻

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

De reis was heel mooi, je komt op prachtige plekken en elke dag gingen we weer iets anders doen. Onze reisleider Koen deed vaak mee met spellen en vertelde regelmatig goed van te voren wat er van je verwacht werd elke dag. Erg actief, erg leuk, maar je bent wel vaak helemaal op na de activiteiten van de dag.

  • Algemeen 8
op 31 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: juli 2020

Van 17 juli tot 27, leeftijdscategorie 18-22, was ik op reis samen met Simireizen in KroatiŽ. Ondanks dat we KroatiŽ moesten verlaten en de reis moesten hervatten in SloveniŽ was het een top reis. Het was een super gezellige groep en de omgeving en activiteiten waren erg mooi. Ook doordat de reisleiding het zo goed had geregeld 😁 (Femke, Jaana, Marissa en Dani waren toppers). De activiteiten canyoning in KroatiŽ en de Via Ferrata in SloveniŽ waren vooral super gaaf om te doen. En je hoeft niet tegen de busreis op te kijken, want daardoor leer je iedereen gezellig kennen 😊. Ik zou zeker nog een keer een reis boeken bij simi!

  • Algemeen 10
op 25 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Strobrec, reisperiode: juli 2020

Het was een geweldig georganiseerde reis met ontzettend leuke activiteiten. Daarnaast was de accommodatie op en top geregeld. Onze groep werd begeleid door Jaana, een prachtig mens die toch echt wel de kers op de taart was deze vakantie.

  • Algemeen 10
op 24 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: juli 2020

Echt een top vakantie gehad, alles goed geregeld en hele leuke activiteiten gedaan!! De reisleidster was echt de beste die je maar kan wensen (team jaana). De groep was echt leuk en gezellig. Zeker een aanrader en ik ga zeker weten nog een keer bij simi reizen boeken!!

  • Algemeen 10
op 24 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Strobec, reisperiode: juni 2019

Omdat het geheel goed was verzorgd.

  • Algemeen 9
op 24 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: juli 2019

De vakantie naar Kroatie (deluxe) was geweldig. Vanaf het moment van verzamelen op schiphol tot het vertrekken op de luchthaven in Split. Alles liep soepel👌

Ondanks dat wij de dag voor vertrek te horen kregen dat Kroatie oranje had gekregen, i.v.m. toename coronabesmettingen, heeft de reisorganisatie alles tip top geregeld. Wij kregen een vervangende reisleider voor de laatste dag, omdat onze huidige reisleidster (Jaana) met de actief groep (camping) overgeplaatst moest worden naar SloveniŽ. Dit was dan ook even een domper, maar dat hield ons niet tegen om er toch nog een geweldige laatste avond van te gaan maken. De 80's party kon gewoon in ons appartementencomplex doorgaan....

De activiteiten: (boottocht, rivertubing, krka watervallen, raften i.p.v. Kajakken en ook nog de vrije momenten/dagen die je zelf in kon plannen) waren goed georganiseerd en voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor deze geweldige vakantie......

Groetjes 1 van de luxe-poezen😍

  • Algemeen 10
op 24 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: juli 2020

Ik denk dat ik dit wel de beste vakantie van mín leven kan noemen! Het was zo top, de accommodatie en de activiteiten waren super leuk! En de groep was echt super gezellig! De reisleidster jaana was beter dan dat ik me ooit had kunnen bedenken, ze viel perfect in de groep was super gezellig en super behulpzaam! Zeker een aanrader!!

  • Algemeen 10
op 19 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: juli 2020

Mijn eerste solo reis met simi en het was geweldig! We hadden een super leuke groep en we waren meteen heel hecht. Alles was goed geregeld en de activiteiten waren super gaaf! Mede door de toffe reisleiding (Marissa en Femke) was mijn ervaring geweldig!

  • Algemeen 10
op 29 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Canigou, reisperiode: juli 2019

Leuke activiteiten en een leuke groep medereizigers, met een UITERST matige organisatie.

Wegens omstandigheden kon ik pas later arriveren op eigen gelegenheid. Daarvoor telefonisch en per mail overlegd en was allemaal prima. Ik wou daar graag een motor huren, en op een vrij te bestedend dag op eigen gelegenheid gaan toeren. Bij aankomst blijkt het activiteitenschema aangepast (geen duidelijke reden, het weer was prima), en kon ik de gehuurde motor (wat niet goedkoop was) laten staan. Bij een het indienen van een klacht bij de betreffende geschillencommissie telt de door Simi gegeven reactie: "Helder, bedankt. We willen alleen uitdrukkelijk verzoeken geen reizigers achterop te nemen, verder geven we het allemaal voor je door aan de betrokken personen. Je weet waar je precies moet zijn?" niet als een toezegging, en is mijn verzoek om een deel van de kosten te compenseren geweigerd.

Daarbij was het nagenoeg verplicht om het eten via de reisorganisatie bij te boeken, de "lokale" supermarkt was meer dan anderhalf uur lopen (bij temperaturen boven de 30 graden in de zon). Het avondeten smaakte prima, maar was het ontbijt/ lunch een stokbrood dat je zelf mocht versnijden. dat is eigenlijk niet voldoende voor een vakantie vol activiteiten zoals deze. Had naar mijn mening niet als optioneel voor deze rijs aangegeven mogen staan, aangezien het gaat om ruwweg Ä100,- extra kosten.

Verder is van tevoren aangegeven dat het geen zuipvakantie zou mogen worden, op zich prima. Bij aankomst bleek echter dat sterke drank in het geheel niet was toegestaan, de halve fles rum die ik had meegenomen mocht niet geopend. Blijkbaar staat het verdelen van die hoeveelheid over een groep van 20 man in een week gelijk aan onverantwoordelijk zuipen. Als 26 jarige voelt dit belachelijk betuttelend van een organisatie die zelf geen planning kan aanhouden.

De activiteiten waren leuk, deze werden uitbesteed aan het lokale team, Canigou Outdoor. Iedereen die deze richting op gaat, raad ik aan om Simi over te slaan.

  • Algemeen 3
Reactie van Simi Reizen: Hoi Chris,

Wat vervelend te lezen dat het je nog zo bezig houdt. De geschillencommissie, bestaande uit drie onpartijdige mensen heeft je klacht ongegrond verklaard. Het is jammer dat het je een half jaar later nog zo bezig houdt. Je bent altijd welkom om er nog eens over te praten. Je vergeet in je review wel aan te geven dat Simi Reizen netjes je onkosten voor de geschillencommissie heeft vergoed, zonder dat we dat hoefden te doen, omdat het niet de bedoeling is iemand nodeloos op kosten te jagen.

Voor wat betreft de feedback van je reis: de betreffende reis wordt niet meer aangeboden in 2020.
op 6 februari 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2020

In januari 2020 heb ik een prachtige reis gemaakt met Simi reizen door Costa Rica! De afwisseling tussen ontspanning en activiteiten was goed. Het was bijzonder om de verschillende klimaatzones en natuurgebieden te bezoeken en ook met de lokale bevolking kennis te maken; overnachten bij een Costa Ricaans gastgezin was hierbij heel uniek! We hadden een goede comfortabele bus waarmee we bijna elke dag reden. Ook onze chauffeur Jimmie was heel leuk!
Zeker een reis en vakantie om nooit te vergeten. Bij twijfel gewoon doen! Pura Vida!

  • Algemeen 10
op 3 januari 2020 bestemming: Sri Lanka / Zwolle, reisperiode: november 2019

Een geweldig land met vele verschillende landschappen en een leuke groep mensen.

Ik heb een hele leuke vakantie gehad waar we vele verschillende plekken hebben bezocht. Er zitten leuke activiteiten in en al het eten is geregeld. Er waren hele aardige Sri Lankaanse mensen die met ons mee reisden en ervoor zorgden dat het ons aan niks ontbrak. We kregen ook nog wat cultuur mee, en hebben een echte locale lunch meegemaakt. Dit vond ik bijzonder om mee te maken. Alles gewoon echt goed geregeld, ook met dank aan de reisleidster vanuit Simi.

De landschappen vond ik indrukwekkend, helemaal de theeplantages en de landschappen die te zien waren tijdens de treinreis. Echt een must do als je in Sri Lanka bent.

Daarbij hadden wij een erg gezellige groep, waarin iedereen alleen reisde. Het klikte goed en konden met elkaar een leuk feestje bouwen.

Ik zal deze reis zeker aanraden, helemaal gezien de prijs-kwaliteit verhouding.

Simi, dankjewel voor de zeer geslaagde vakantie!

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: Sri Lanka / Sri lanka, reisperiode: november 2019

Deze reis was echt geweldig, mooi land, aardige locals. Top geregeld allemaal. Goede gids en reisleidster. De groep was leuk en gezellig waardoor ook zeker de reis geslaagd was. Veel mooie plekken gezien, activiteiten zoals raften en canyoning waren echt gaaf om te doen. En dan helemaal in de omgeving als Sri Lanka. De treinrit waar mooie omgevingen te zien zijn. En de lion rock beklimmen en dan het uitzicht zien dat is geweldig om te doen.
Daarom geef ik deze reis een 9 en raad ik het zeker mensen aan om de reis te gaan maken.

  • Algemeen 9
op 25 november 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: november 2019

Ik heb een top vakantie gehad eigelijk op aan te merken heel veel gezien en gedaan. we hadden een leuke groep de mensen in sri lanka zijn super aardig. En ik beveelt het iedereen aan het mooi divers land. Simi heeft als netjes geregeld.

  • Algemeen 9
op 23 september 2019 bestemming: Ierland / Dublin, reisperiode: september 2019

Mijn reis naar Ierland met Simi was echt geweldig! Prachtige reis, mooi land, druk en leuk programma en gezellig groep mensen. De reisbegeleiding, Vera, was goed en leuk en onze buschauffeur Anthony wist veel over Ierland. Ierland en Simi is zeker aan te raden!

  • Algemeen 9
op 2 september 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: augustus 2019

Nu paar dagen terug van de groepsreis Nationale parken in de VS. Een enorm mooie reis die goed was georganiseerd. Je reist met eigen auto's, waardoor je lekker flexibel bent. Daarnaast is er geen vaste dagindeling, waardoor je lekker op pad kunt en niet ligt te stressen om ergens op tijd te zijn! We hebben enorm veel gezien, de nationale parken, het uitgestrekte landschap, de rechte wegen, de typische Amerikaanse restaurantjes, de typische hotels/motels (Vaak met zwembad om lekker af te koelen), het plaatje wat ik van Amerika had is compleet.

Ook hadden we een fijne reisleidster. Niks moet, alles mag, maar wel een vraagbaak en iemand om op terug te vallen, als we zelf het even niet meer wisten. Ze was lekker enthousiast en sociaal, iemand waar je altijd wel mee kon lachen en in de avonduren deed ze gezellig mee met een spelletje. Ze heeft zeker bijgedragen aan het ontspannen vakantiegevoel.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: KroatiŽ / Stobreč, reisperiode: augustus 2019

Het was echt een top week, ik heb een super tijd gehad. De reisleiding was ook goed.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: januari 2019

Er hing een leuke sfeer in de groep en de activiteiten waren erg leuk. De bestemming was heel mooi en perfect om ook zelfstandig van de camping weg te kunnen om wat leuks te doen. Mijn reisleidster was afgezien van de momenten waarop ze zout in mijn cola deed, meel en water over mij gooide,mijn spullen in de boom hing of me probeerde te verzuipen, een zeer lieve en gezellige vrouw. Ze bracht een leuke sfeer in de groep, net als de reisleiders van de andere leeftijdsgroepen. Er had iets meer begeleiding kunnen zijn rondom het eten maken en het beheren van het ontbijt potje, maar dit is uiteindelijk wel goed opgelost.

  • Algemeen 8
op 25 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Espira-de-Conflent, reisperiode: augustus 2019

Het begin van de reis was goed georganiseerd door de organisatie in samenwerking met de groep, die de activiteiten verzorgde (Nederlandstalig). Alleen de organisatie rond het afbreken was rommelig vanuit Simi geregeld (laatste reis dient af te breken).

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Montenegro / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Deze zomer ben ik met Simi Reizen naar Montenegro geweest. Het was mijn eerste verre reis en eerste vliegreis. Het was daarom fijn dat we met de hele groep vlogen. We werden bij aankomst in Tivat opgevangen door onze Reisleidster Odile. Ze heeft ons de hele week goed begeleid. Het vervoer en de accommodaties waren goed geregeld. We hadden onderweg veel punten waar we even zijn gestopt om fotoís te maken. Odile had leuke ideeŽn voor de mooiste vakantiefotoís. Ze was toegankelijk en maakte het iedereen naar de zin.
Het was een prachtige diverse rondreis. Het programma zat goed in elkaar. De activiteiten die bij de reis waren inbegrepen (boottochten, raften, hiken) waren erg leuk en de keuze die we daarnaast hadden in optionele activiteiten was ook voldoende (ziplinen, parasailen). Ook was er genoeg Ďvrije tijdí om bijvoorbeeld de stad te verkennen en souvenirs te scoren.
De 3 nachten in de bergen waren ook erg gaaf. Ik heb genoten van de hikes en mooie fotoís kunnen maken.
Ik ben weer een hele ervaring rijker en zou de volgende keer weer een reis boeken bij Simi!

  • Algemeen 10
op 21 augustus 2019 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: augustus 2019

Het was een hele leuke reis met superactiviteiten, geweldige reisgenoten en gezellige reisleiders.
De planning klopte niet helemaal maar uiteindelijk hebben we wel alles gedaan wat we konden doen.

Bedankt Simi en misschien tot volgend jaar!

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2019 bestemming: SloveniŽ / Varpolje, reisperiode: augustus 2019

Dit was mijn eerste groepsreis met Simi. In het begin vond ik het redelijk spannend om te boeken, omdat ik niet wist in wat voor groep ik zou komen en of het wel zou klikken. Uiteindelijk waren deze spanningen tevergeefs, want ik het ontzettend leuk gehad met de groep. Bedankt voor de super vakantie Simi!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2019 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, Tusheti, reisperiode: juli 2019

De vakantie naar GeorgiŽ was ontzettend leuk! Veel gewandeld in prachtige natuur en mooie geschiedenis gezien. Alles was ontzettend goed geregeld door simi en onze reisleider, zowel de accommodaties als het vervoer en de gidsen. Helemaal top!

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2019 bestemming: Spanje / PyreneeŽn / Costa Dorada, reisperiode: augustus 2019

Dit is een geweldige reis! Ik kies voor een groepsreis omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen. Dat is zeker gelukt op deze reis. Wat een leuke groep mensen! Onze reisleidster Jaana verdient een pluim. Ze heeft het talent volledig te integreren in de groep, is zeer sociaal em gezellig, weet te faciliteren wanneer nodig en past de perfecte hoeveelheid dominantie toe om de groep onder controle te houden. Ook is ze heel open en laat ze de groep zelf bepalen. De activiteiten zoals raften, kayakken en canyoning zijn goed georganiseerd en de busreis is ondanks de 20 uur rijden goed te doen. De campings zijn simpel, het sanitair niet goed. Maar dat maakt de vakantie niet minder geslaagd

  • Algemeen 8
op 16 augustus 2019 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: september 2019

Echt een topreis gehad! Hele gezellige groep om mee te reizen, en de activiteiten waren goed geregeld & hartstikke gaaf om te doen.

Mitchell was een top reisleider; hij zorgde ervoor dat alles soepel verliep. Ook was hij zelf natuurlijk ook heel gezellig ;-)

Het enige nadeel is dat we in ons appartement af en toe een koude douche hadden. Voordeel is wel dat je meteen wakker bent.


Ik ben nu al twee keer met Simi op vakantie geweest, en beide keren beviel het uitstekend. Dikke aanrader!

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2019 bestemming: SloveniŽ / Camping Median, reisperiode: juli 2019

Ik ben met simi op reis geweest naar SloveniŽ. Ik vond deze vakantie echt ontzettend leuk. Dit kwam door de begeleiding (dankje Rixte), onze groep en de activiteiten die wij deze vakantie konden doen. Ik zou deze vakantie zeker aan raden voor mensen die van actie houden.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: augustus 2019

Super leuke vakantie!! Leuke mensen en goed geregeld. Goede balans tussen activiteiten en ontspanning.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2019 bestemming: Spanje / Orri de Pallars, reisperiode: augustus 2019

Super gezellige groepsreis! Reisleidster Jaana stond altijd klaar als wij met een vraag zaten en schoot dadelijk te hulp. Ze zorgde zeker ook voor extra sfeer binnen de groep! Geweldig leuke activiteiten! Een echte aanrader.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2019 bestemming: Spanje / Sort en Salou, reisperiode: augustus 2019

De programma tijdens de reis was super in elkaar gezet. Het hebben van een super gezellige reisleidster, Jaana, was een zeer goede toevoeging aan de gehele reis. Jaana zat vol met goede ideeŽn van het eten, spelletjes en etc. De reis zelf was ook hartstikke leuk om te doen. De eerste paar dagen een vol programma in de PyreneŽn was geweldig. Niet alleen de activiteiten waren leuk maar ook de omgeving was adembenemend. De laatste camping was aan de kust en konden we genieten van een paar rustige dagen voordat we naar huis gingen. Zelfs als je op de camping bleef had Jaana wel een goed idee. Kortom een gezellige reis met een super goede groep en reisleidster.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2019 bestemming: Spanje / Leida & Tarragona, reisperiode: augustus 2018

De voor Simi relatief nieuwe vakantie zat goed in elkaar met een goede combinatie van geregelde activiteiten en optionele activiteiten. Ook alle busreizen zowel vanuit Nederland als de busreizen voor activiteiten waren altijd op tijd ter plaatse waardoor je zelf volop kan genieten! Jaana onze begeleider vanuit Simi, heeft erg haar best gedaan om er een onvergetelijke vakantie van te maken en dat is als het aan mij ligt ook zeker gelukt!

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2019 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: augustus 2019

Ik heb deel uitgemaakt van mijn eerste groepsreis van Simi. Met een groep van 24 personen zijn wij vertrokken naar KroatiŽ. Tijdens de reis heb ik veel actieve activiteiten gedaan zoals zeekajakken, snorkelen, river tubing, Krka watervallen en een boottocht naar drie verschillende eilanden. Deze activiteiten waren top voorbereid door onze reisleider Mitchell! De reisleider ging mee naar de activiteiten en maakte deel uit van de groep. Het was een top reis!!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2019 bestemming: Spanje / Sort - Platja Miami, reisperiode: augustus 2019

Top vakantie gehad! Reisleidster Jaana had de gehele reis alles netjes voor ons geregeld en ons zo goed mogelijk geholpen met het aanbieden van de diverse activiteiten!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: augustus 2019

Simi reizen regelt alles tot in de details en past zich aan de wensen van de reizigers. Een groot gedeelte van de activiteiten zijn al van te voren geboekt, maar er zijn genoeg opties om extra activiteiten te doen, zo zijn wij met de Spanje reis op aanvraag naar Barcalona gereist. Alle geplande activiteiten zijn super geregeld. De transfer naar de activiteiten verliep elke keer soepel en de activiteiten waren geweldig! Van raften en canoning tot een dagje op het strand, er was voor iedereen wel wat te doen. Ook was de reisleiding geweldig, onze reisleidster Jaana deed mee met de activiteiten en zorgde voor een gezellige sfeer, waar rekening werd gehouden met de mensen die een activiteit niet wilde of konden doen. Al om al raad ik aan om deze reis te doen, je komt terug met veel nieuwe ervaringen en met veel nieuwe vrienden.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2019 bestemming: Spanje / Lleida & Tarragona, reisperiode: augustus 2019

Onze reisleider Jaana heeft ons een topvakantie bezorgt. De locaties waren prima en alles verliep soepel. Ook heeft ze voor de eigen activiteiten flink haar best gedaan om een bus voor heen en terug te regelen. Helemaal top!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2019 bestemming: Spanje / Sort / Terragona, reisperiode: augustus 2018

Omdat het een prima groepsreis is. Alleen jammer dat er onderweg nog dingen geregeld moesten worden. Van bussen tot activiteiten. Misschien dat hier nog ruimte in zit voor een 10

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2019 bestemming: Spanje / Sort/Salou, reisperiode: augustus 2019

Hele leuk reis. Leiding was behulpzaam en aardig en heel gezellig. Geen 10 vanwege het roken. De rest top.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: Montenegro / rondreis, reisperiode: juli 2019

Simi Reizen is een leuke organisatie om je vakantie bij te boeken.
Ze regelen alles voor je van vlucht tot verblijf en x aantal keer avond eten. Deze vakantie was zo vet om mee te maken. We deden alles samen als groep van moment 1, Ook onze reisleider Odile was druk bezig zodat het tijdens de reis allemaal soepel verliep. Na het raften wilde we buiten de organisatie om Zipeline en ook dat is gelukkig mogelijk en worden we gewoon met de bus van Simi heen gebracht!
De reis is goed in elkaar gezet, voldoende afwisseling met activiteiten en rust momenten. Het mooiste moment vond ik in de bergen, met zn alle zonder internet, spellen spelen, wandelen, eten wat de pot schaft, kampvuurtje en sterren kijken en ook met de hike houden we rekening met wat we willen en zo heeft iedereen het naar zijn zin!

Als we uit de bergen terug komen hebben we veel vrije tijd om zelf Budva te ontdekken ook heerlijk en konden we uitrusten aan het strand. Odile ging ook mee naar het vliegveld en was er bij tot de controle van de tassen! Super fijn zo kon ze helpen tot de laatste minuut!

De reis is moeilijk te beschrijven hoe hij is geweest, het was een GEWELDIGE beleving!

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2019 bestemming: Montenegro, reisperiode: juli 2019

De tweede reis met Simi, deze keer naar Montenegro. Aangezien ik vorig jaar met Simi naar Californie was geweest had ik wat minder van deze reis verwacht maar niets was minder waar.

Het land zelf was al heel mooi, van de strand stadjes, hiken rond een heel mooi meer, zwemmen in een grot, raften, slapen in de berghutjes met een enorm mooie hike daarbij, echt alles was zo mooi! Qua activiteiten was er echt wel voor iedereen wat, zelfs vrije tijd. Had totaal niet verwacht dat het zo relaxed zou zijn met hoeveel we wel niet gedaan hebben.

Ook was de groep echt enorm gezellig, niets geen vervelende dingen en iedereen was er gewoon om leuk op vakantie te zijn. De reisleidster, Odile, was ook erg goed bezig deze reis. Ondanks dat het de eerste keer Montenegro was was alles evengoed geregeld en was ze ook gezellig bezig met de groep waardoor het leek alsof ze echt onderdeel was van de groep.

Montenegro, je was (en bent) geweldig!

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2019

Mijn eerste keer een reis met onbekenden en zo ver weg. Een super mooie reis. Alles was goed geregeld en een hele leuke en fijne reisleidster, Maria waar je alles aan kon vragen en je hard kon luchten als het even tegen zat. Een hele mooie omgeving en een nieuwe ervaring er bij. Je rijd wel veel per dag maar hierdoor zie je ook ontzettend veel van het mooie Canada en USA.

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2019 bestemming: KroatiŽ / Strobec, reisperiode: augustus 2019

Zeer gezellige groep, goede reisleiding en hele leuke activiteiten

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende