Schrijf een ervaring over Simi Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Simi Reizen

Pagina 1 van 10 met 470 resultaten

op 5 september 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Super Reis!
Fantastische actieve rondreis met leuke activiteiten en een vriendelijke
ervaren reisleider, bedankt Bob voor deze goed georganiseerde reis! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2020

Een hele gezellige reis met een gezellige reisleider.
Alle activiteiten waren goed geregeld inclusief het vervoer en het verblijf.
Ontbijt was ook prima.
Echt een aanrader om deze reis te boeken ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 23 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2020

Onprofessionele organisatie, reisleiding geen EHBO, waardoor reisgenoten moesten helpen toen er twee ongelukken gebeurden tijdens de reis. ... Lees meer

  • Algemeen 3
Reactie van Simi Reizen: Hoi Gert,

Je mening is bekend. Ik sta voor 100% achter onze reisleiding, die geprobeerd heeft met je in gesprek te gaan, maar waar ze helaas geen mogelijkheid voor hebben gekregen. Het is jammer dat het dan op deze manier moet, maar het is niet anders. Onze reisleiding ter plaatse heeft zich volledig ingezet voor alle reizigers en ik ben blij dat degenen om wie het gaat dat ook op waarde weten te schatten, wellicht dat ze dingen vanuit een ander perspectief bekijken en context meenemen in hun oordeel.
op 23 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2020

Het was een fantastische week met super activiteiten. De leiding (Dani en Sonny) waren top ! Ondanks mijn sleutelbeenbreuk halverwege de week, werd ik door iedereen in de watten gelegd. Bovendien wil ik Dani en Sonny nog eens extra bedanken voor alle goede zorgen, niets was hun teveel. 24/24 stonden ze voor me klaar. Zij zorgden ervoor dat ik uiteindelijk toch nog kon genieten en nog fijne dagen had. Volgend jaar kom ik zeker terug voor het vervolg van de activiteiten die ik nu gemist heb. Simi is zeker een aanrader !!! Dus niet twijfelen, gewoon boeken !

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Mooie rondreis door het noorden van Griekenland. Afwisseling van natuur, cultuur, actief en relaxen. Naar mijn mening vond ik bepaalde activiteiten wel aan de korte kant, waardoor je de rest van de dag zelf in moet delen. Aan de andere kant geeft dit de reiziger wel de ruimte om zelf de omgeving te verkennen of iets te ondernemen.

  • Algemeen 7
op 23 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Leuke reis en flexibele aanpak tijdens corona tijd

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Wat hebben we er een top vakantie opzitten ondanks Corona. Helaas konden we dit jaar niet naar KroatiŽ, maar wat heeft Simi in een korte tijd een passende vervangende vakantie voor deze tijd kunnen regelen. En ondanks dat er geen draaiboek was, heeft onze reisleidster Jaana er alles aan gedaan om dit niet te laten merken en er (eigenlijk als extra reiziger, althans zo voelde het wel) een top vakantie van te maken. En daar is ze dik in geslaagd hoor! Nogmaals top vakantie en een goede flexibele organisatie.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Ik ben dit jaar voor het eerst meegeweest met simi reizen en het was echt een week om nooit te vergeten. Super veel nieuwe vrienden gemaakt, alles goed geregeld door onze fantastische reisleidster Jaana! Leuke activiteiten, kayakken, raften, hiken, en als extra activiteit canyoning, maar ook soms wat vrije tijd om bijvoorbeeld naar het strand te gaan. Kortom, een geweldige week met heel veel gezelligheid en geen moment van verveling!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

De vakantie was top! De reis zou eerst naar KroatiŽ gaan, maar helaas ging dit niet door. Simi heeft in een week tijd een nieuwe vakantie naar Griekenland weten te regelen. De activiteiten, de mensen en de reisleidster Jaana waren super leuk! Goede verhouding tussen activiteiten en rust. Zeker een aanrader dus!

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2020

Ondanks de corona crisis is alles van deze reis geprobeerd te maken. Met een altijd goedgehumeurde reisleider als Jaana zijn we in plaats van naar KroatiŽ richting Griekenland gevlogen. Ondanks dat sommige activiteiten iets minder waren dan wellicht van te voren bedacht zat de spirit er eigenlijk altijd nog in bij de groep, waardoor ik me geen enkele dag heb verveeld. Een top vakantie!

  • Algemeen 8
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2019

Ik heb een hele leuke ervaring gehad met Simi reizen. Dit was voor mij de eerste ervaring met een groepsreis. Ik zou het zeker nog eens doen. Onze reisleiders Jaana was betrokken, duidelijk en eg gezellig tijdens de reis.

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Super goed geregeld! Alles duidelijk, gave activiteiten, prijs/kwaliteit goed in verhouding!

  • Algemeen 8
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Ik ben voor de eerste keer met Simi weg geweest, naar Griekenland. Mijn oorspronkelijke reis naar KroatiŽ die kon helaas niet door gaan omdat de bestemming 2 weken van te voren op oranje ging door de coronaÖ Ik dacht eigenlijk dat ik een vakantie wel kon vergeten. Maar door het snelle handelen van Simi hebben ze binnen 1 week een alternatief programma naar Grielenland aangeboden met soortgelijke activiteiten. Het was helemaal top geregeld!
De reisleidster Jaana was enorm enthousiast en zorgde dat alles op rolletjes liep.
Bedankt Simi voor het zo snel schakelen waardoor we toch nog op vakantie konden! Als ik de volgende keer weer een groepsreis ga doen dan ga ik zeker weer met jullie!

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptrokarya, reisperiode: augustus 2020

Wij zouden eerst naar KroatiŽ gaan, helaas gaat deze reis niet door omdat de kleur van geel naar oranje is gegaan. Simi heeft ontzettend hun best gedaan om voor ons iets te verzinnen. En dat is gelukt wij zijn naar Griekenland geweest het was een top vakantie! Met een top reisleidster onze jaana!
Ik raaf Simi zeker aan het was mijn eerste keer en als ik weer op vakantie ga boek ik weer bij Simi!

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Omdat het een onvergetelijke vakantie was.
De oorspronkelijke reis ging niet door i.v.m. corona maar Simi-Reizen kwam binnen 1 week met een nieuw aanbod namelijk Griekenland. Goede afwisseling tussen sportieve activiteiten en welverdiend genieten. De reisleidster Jaana was erg gezellig, goed georganiseerd en stond 24/7 voor je klaar. Appartement was goed onderhouden. Tevens werd er door de reisleidster ook een extra aanbod aan activiteiten aangeboden die niet standaard bij de reis inbegrepen zat waardoor je nog meer van Griekenland kon ontdekken. Veel gelachen en plezier gemaakt op deze vakantie.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Simi is een professionele en klantvriendelijke organisatie. tijdens de corona periode, zijn ze enorm flexibel geweest. Zo kon je alvast je reis reserveren en later pas betalen. Zo zou ik eerst naar Kroatie vliegen. Echter werd het reisadvies aangepast. Direct contact gehad met Simi-reizen en ze gaven de optie om me om te boeken. Echter was dat niet het enige. Simi ging opzoek naar een geschikt alternatief. Ze hebben onze hele reis omgeboekt naar Griekenland. Dit hebben ze allemaal in nog geen week geregeld. Dit laat zien dat Simi-reizen een top organisatie is. Die een goed hard heeft voor hun reizigers. Ze doen er alles aan om er, ondanks alle omstandigheden er het beste van te maken. Ook onze reisleider Jaana, was een ware topper. Ze moest veel doen zonder draaiboek en kennis over de locatie (vanwege het last minute regelen). Maar dit heeft ze perfect weten op te lossen. Ik heb een top vakantie gehad, leuke activiteiten, leuke groep en reisleider. Even helemaal weg van Nederland.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokaya, reisperiode: augustus 2020

3 dagen nadat ik de reis naar KroatiŽ geboekt had, ging het land op oranje. Simi-reizen is toen vanwege de oranje-codering hard aan het werk gegaan om ons toch een goede 8-daagse vakantie te bieden, en wel in het mooie GriekenlandÖ.

Er stonden daar allerlei leuke actieve activiteiten op het programma, o.a. raften, een city-trip naar Thessaloniki, en een bergwandeling. Deze activiteiten lagen max. een uur rijden van ons appartement af. Ook hadden we een paar vrije dagen, die we zelf in mochten vullen met rust of een activiteit. We sliepen met zijn allen in een net 4 persoons appartement, welke 200 meter van de boulevard en het strand lag. Goed geregeld dus!

Reisleidster Jaana is deze vakantie met ons mee geweest. Jaana is een erg positieve vlotte meid, in voor een leuke babbel, met duidelijk een hart voor haar werk. Hierdoor past ze goed in de groep, en houd ze een oogje in het zeil zodat de vakantie voor iedereen prettig verloopt. Dit heeft ze echt goed gedaan!

Simi-reizen is me erg goed bevallen, en raad het iedereen aan die op zoek is naar een leuke gezellige vakantie. Als ik volgend jaar weer voor zoín vakantie ga, wordt het zeker weer met Simi!

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2020 bestemming: SloveniŽ / Camping Menina, reisperiode: augustus 2020

Net terug van mijn vakantie met Simi-reizen naar het mooie SloveniŽ. Een vakantie die voorbij is gevlogen.
Met de bus heen en teruggegaan. Waardoor je de heenweg direct je reisgezelschap goed leert kennen. Eenmaal daar aangekomen leerden we onze reisleidsters kennen. Iris en Marissa wat waren jullie gezellig, echte toppers! Ze hielpen waar konden, zoals het regelen van een lift. Toen wij met een deel van de groep een dagje vrij waren en hadden bedacht om naar een stadje te gaan, hebben Iris en Marissa mede geregeld dat de campingbaas ons, tegen een kleine vergoeding, naar het stadje wilden brengen met de auto. Wat Iris en Marisa zelf altijd zeiden: 'Als je ergens mee zit kom dan meteen en wacht niet tot het einde van de vakantie want dan kunnen we je niet meer helpen.'
Alle activiteiten waren goed geregeld en werden onder professionele begeleiding uitgevoerd, je was dus in goede handen. De begeleiders tijdens de activiteiten hielpen waar nodig en waren in voor een praatje. Ze spraken allemaal vloeiend engels en soms zelfs een klein beetje Nederlands.
Naast de activiteiten die bij de reis inbegrepen zaten kon je nog optionele activiteiten bijboeken, zoals sunsetsuppen ( super mooi, een zonsondergang kijken op het water).
Verder help ik veel nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt! We waren vanaf het begin meteen een hechte en gezellig groep. Iedereen hielp elkaar. Er werd veel gelachen en lol gemaakt en af en toe een serieus praatje.
KORTOM: Als je twijfelt om mee te gaan met simi-reizen --> ik zeg DOEN. Het was een vakantie om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar!
Liefs Jinke

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

Een super leuke en gezellige vakantie gehad naar griekenland. Ondanks dat mijn reis naar KroatiŽ niet doorging i.v.m. Code oranje hebben ze binnen 1 week een alternatief gevonden met name de Griekenland deluxe reis die ze zo snel mogelijk in elkaar hebben gezet zodat wij toch een onvergetelijke vakantie kunnen krijgen, dus mijn complimenten naar simi reizen... een reisorganisatie die zich inzet voor hun klanten en willen echt helpen met het vinden naar de vakantie die bij je past! Ik ben vandaag thuisgekomen van een 8-daagse reis naar Griekenland met als reisleidster 'Jaana' die het geweldig heeft gedaan, ze zet zich echt in voor de groep en bied daarbij extra hulp met het vinden van bijvoorbeeld activiteiten die niet zijn inbegrepen, daarnaast geeft ze duidelijk uitleg over de gehele reis en kun je haar 24/7 bereiken, erg gemotiveerd en door haar motivatie krijg je zelf ook veel motivatie en zin in de vakantie dus een geweldige reisleidster met het hart op de juiste plek. De reis zelf was nieuw dus het was voor zowel simi als ons een beetje zoeken hoe het allemaal is maar dat is top geregeld! Want zonder deze reis hadden wij waarschijnlijk niet op reis gekund.
Het was mijn eerste keer met simi reizen en ook zeker niet de laatste keer. Dus hopelijk volgendjaar weer met jullie.

Jaana je bent een toppertje! Dankjewel! 😁

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Leptokarya, reisperiode: augustus 2020

De reis was goed georganiseerd. Men leert elkaar goed kennen en ook stonden er leuke activiteiten op het programma. Daarnaast was onze reisleidster Jaana super gezellig en had ze de zaken goed op orde. Al met al vind ik deze groepsreis zeker een aanrader voor reizigers die van actieve dagen houden en van gezellig samen met een groep optrekken in het buitenland!

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2020 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: juli 2020

Deze zomer afgereisd naar het prachtige SloveniŽ met het altijd keigezellige Simi!
Zonder twijfel geboekt met Simi, na andere zomers al prachtige reizen met ze gemaakt te hebben, thanxx Maris en Iris voor deze geweldige 11daagse reis!

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2020 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: augustus 2020

Top reis gehad in SloveniŽ met super reisleidsters Marissa, Iris en Femke. We hebben hele leuke activiteiten gedaan. Alles was goed geregeld en de reisleidsters hebben echt hun best gedaan om er een onvergetelijke reis van te maken. Je moet er wel tegen kunnen om op tijd je bed uit te gaan want wij hebben meerdere keren voor 7 uur moeten ontbijten

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2020

Een bijzondere reis met onwijs leuke activiteiten. In KroatiŽ was het genieten van de prachtige natuur en het mooie weer tijdens de gave activiteiten. Het was een bijzondere reis, omdat we na een aantal dagen vanwege een aanpassing in het reisadvies KroatiŽ moesten verlaten. Alle credits voor Simi en de reisleiders (Dani, Jaana, Femke & Marissa), omdat zij onwijs snel kunnen schakelen en in oplossingen denken! Door hun professionaliteit bleef de sfeer top en werd het verplaatsen naar SloveniŽ minder erg!
Er werden last minute activiteiten voor ons geboekt, zodat we in SloveniŽ onze vakantie konden afmaken.
Ondanks dat je als leeftijdsgroepen niet meer bij elkaar gestationeerd was (en in KroatiŽ wel), was het een TOP vakantie!

KroatiŽ Actief en SloveniŽ zeer aan te bevelen als vakantie!

Simi, Dani, Jaana, Femke & Marissa; bedankt! Jullie zijn toppers!

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2020

Veel gezelligheid, duidelijke en flexibele reisleiding (Sonny en Dion), leuke groep, gave activiteiten.

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2020

Hele gezellige reis, goed geregeld zelfs met corona maatregelen. Leuke groep en een gezellige reisleider. Ontzettend mooie reis en zeker een aanrader om te doen. Reisleidster Anouk was toch net iets leuker als reisleider Koen.

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2020

Top vakantie in Griekenland🇬🇷 gehad met een hele leuke groep en reisleider Koen is de beste😎🔥 en Simi Reizen is zeker aan te raden👌🏻

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

De reis was heel mooi, je komt op prachtige plekken en elke dag gingen we weer iets anders doen. Onze reisleider Koen deed vaak mee met spellen en vertelde regelmatig goed van te voren wat er van je verwacht werd elke dag. Erg actief, erg leuk, maar je bent wel vaak helemaal op na de activiteiten van de dag.

  • Algemeen 8
op 31 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: juli 2020

Van 17 juli tot 27, leeftijdscategorie 18-22, was ik op reis samen met Simireizen in KroatiŽ. Ondanks dat we KroatiŽ moesten verlaten en de reis moesten hervatten in SloveniŽ was het een top reis. Het was een super gezellige groep en de omgeving en activiteiten waren erg mooi. Ook doordat de reisleiding het zo goed had geregeld 😁 (Femke, Jaana, Marissa en Dani waren toppers). De activiteiten canyoning in KroatiŽ en de Via Ferrata in SloveniŽ waren vooral super gaaf om te doen. En je hoeft niet tegen de busreis op te kijken, want daardoor leer je iedereen gezellig kennen 😊. Ik zou zeker nog een keer een reis boeken bij simi!

  • Algemeen 10
op 25 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Strobrec, reisperiode: juli 2020

Het was een geweldig georganiseerde reis met ontzettend leuke activiteiten. Daarnaast was de accommodatie op en top geregeld. Onze groep werd begeleid door Jaana, een prachtig mens die toch echt wel de kers op de taart was deze vakantie.

  • Algemeen 10
op 24 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: juli 2020

Echt een top vakantie gehad, alles goed geregeld en hele leuke activiteiten gedaan!! De reisleidster was echt de beste die je maar kan wensen (team jaana). De groep was echt leuk en gezellig. Zeker een aanrader en ik ga zeker weten nog een keer bij simi reizen boeken!!

  • Algemeen 10
op 24 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Strobec, reisperiode: juni 2019

Omdat het geheel goed was verzorgd.

  • Algemeen 9
op 24 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Stobrec, reisperiode: juli 2019

De vakantie naar Kroatie (deluxe) was geweldig. Vanaf het moment van verzamelen op schiphol tot het vertrekken op de luchthaven in Split. Alles liep soepel👌

Ondanks dat wij de dag voor vertrek te horen kregen dat Kroatie oranje had gekregen, i.v.m. toename coronabesmettingen, heeft de reisorganisatie alles tip top geregeld. Wij kregen een vervangende reisleider voor de laatste dag, omdat onze huidige reisleidster (Jaana) met de actief groep (camping) overgeplaatst moest worden naar SloveniŽ. Dit was dan ook even een domper, maar dat hield ons niet tegen om er toch nog een geweldige laatste avond van te gaan maken. De 80's party kon gewoon in ons appartementencomplex doorgaan....

De activiteiten: (boottocht, rivertubing, krka watervallen, raften i.p.v. Kajakken en ook nog de vrije momenten/dagen die je zelf in kon plannen) waren goed georganiseerd en voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor deze geweldige vakantie......

Groetjes 1 van de luxe-poezen😍

  • Algemeen 10
op 24 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: juli 2020

Ik denk dat ik dit wel de beste vakantie van mín leven kan noemen! Het was zo top, de accommodatie en de activiteiten waren super leuk! En de groep was echt super gezellig! De reisleidster jaana was beter dan dat ik me ooit had kunnen bedenken, ze viel perfect in de groep was super gezellig en super behulpzaam! Zeker een aanrader!!

  • Algemeen 10
op 19 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Split, reisperiode: juli 2020

Mijn eerste solo reis met simi en het was geweldig! We hadden een super leuke groep en we waren meteen heel hecht. Alles was goed geregeld en de activiteiten waren super gaaf! Mede door de toffe reisleiding (Marissa en Femke) was mijn ervaring geweldig!

  • Algemeen 10
op 29 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Canigou, reisperiode: juli 2019

Leuke activiteiten en een leuke groep medereizigers, met een UITERST matige organisatie.

Wegens omstandigheden kon ik pas later arriveren op eigen gelegenheid. Daarvoor telefonisch en per mail overlegd en was allemaal prima. Ik wou daar graag een motor huren, en op een vrij te bestedend dag op eigen gelegenheid gaan toeren. Bij aankomst blijkt het activiteitenschema aangepast (geen duidelijke reden, het weer was prima), en kon ik de gehuurde motor (wat niet goedkoop was) laten staan. Bij een het indienen van een klacht bij de betreffende geschillencommissie telt de door Simi gegeven reactie: "Helder, bedankt. We willen alleen uitdrukkelijk verzoeken geen reizigers achterop te nemen, verder geven we het allemaal voor je door aan de betrokken personen. Je weet waar je precies moet zijn?" niet als een toezegging, en is mijn verzoek om een deel van de kosten te compenseren geweigerd.

Daarbij was het nagenoeg verplicht om het eten via de reisorganisatie bij te boeken, de "lokale" supermarkt was meer dan anderhalf uur lopen (bij temperaturen boven de 30 graden in de zon). Het avondeten smaakte prima, maar was het ontbijt/ lunch een stokbrood dat je zelf mocht versnijden. dat is eigenlijk niet voldoende voor een vakantie vol activiteiten zoals deze. Had naar mijn mening niet als optioneel voor deze rijs aangegeven mogen staan, aangezien het gaat om ruwweg Ä100,- extra kosten.

Verder is van tevoren aangegeven dat het geen zuipvakantie zou mogen worden, op zich prima. Bij aankomst bleek echter dat sterke drank in het geheel niet was toegestaan, de halve fles rum die ik had meegenomen mocht niet geopend. Blijkbaar staat het verdelen van die hoeveelheid over een groep van 20 man in een week gelijk aan onverantwoordelijk zuipen. Als 26 jarige voelt dit belachelijk betuttelend van een organisatie die zelf geen planning kan aanhouden.

De activiteiten waren leuk, deze werden uitbesteed aan het lokale team, Canigou Outdoor. Iedereen die deze richting op gaat, raad ik aan om Simi over te slaan.

  • Algemeen 3
Reactie van Simi Reizen: Hoi Chris,

Wat vervelend te lezen dat het je nog zo bezig houdt. De geschillencommissie, bestaande uit drie onpartijdige mensen heeft je klacht ongegrond verklaard. Het is jammer dat het je een half jaar later nog zo bezig houdt. Je bent altijd welkom om er nog eens over te praten. Je vergeet in je review wel aan te geven dat Simi Reizen netjes je onkosten voor de geschillencommissie heeft vergoed, zonder dat we dat hoefden te doen, omdat het niet de bedoeling is iemand nodeloos op kosten te jagen.

Voor wat betreft de feedback van je reis: de betreffende reis wordt niet meer aangeboden in 2020.
op 6 februari 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2020

In januari 2020 heb ik een prachtige reis gemaakt met Simi reizen door Costa Rica! De afwisseling tussen ontspanning en activiteiten was goed. Het was bijzonder om de verschillende klimaatzones en natuurgebieden te bezoeken en ook met de lokale bevolking kennis te maken; overnachten bij een Costa Ricaans gastgezin was hierbij heel uniek! We hadden een goede comfortabele bus waarmee we bijna elke dag reden. Ook onze chauffeur Jimmie was heel leuk!
Zeker een reis en vakantie om nooit te vergeten. Bij twijfel gewoon doen! Pura Vida!

  • Algemeen 10
op 3 januari 2020 bestemming: Sri Lanka / Zwolle, reisperiode: november 2019

Een geweldig land met vele verschillende landschappen en een leuke groep mensen.

Ik heb een hele leuke vakantie gehad waar we vele verschillende plekken hebben bezocht. Er zitten leuke activiteiten in en al het eten is geregeld. Er waren hele aardige Sri Lankaanse mensen die met ons mee reisden en ervoor zorgden dat het ons aan niks ontbrak. We kregen ook nog wat cultuur mee, en hebben een echte locale lunch meegemaakt. Dit vond ik bijzonder om mee te maken. Alles gewoon echt goed geregeld, ook met dank aan de reisleidster vanuit Simi.

De landschappen vond ik indrukwekkend, helemaal de theeplantages en de landschappen die te zien waren tijdens de treinreis. Echt een must do als je in Sri Lanka bent.

Daarbij hadden wij een erg gezellige groep, waarin iedereen alleen reisde. Het klikte goed en konden met elkaar een leuk feestje bouwen.

Ik zal deze reis zeker aanraden, helemaal gezien de prijs-kwaliteit verhouding.

Simi, dankjewel voor de zeer geslaagde vakantie!

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: Sri Lanka / Sri lanka, reisperiode: november 2019

Deze reis was echt geweldig, mooi land, aardige locals. Top geregeld allemaal. Goede gids en reisleidster. De groep was leuk en gezellig waardoor ook zeker de reis geslaagd was. Veel mooie plekken gezien, activiteiten zoals raften en canyoning waren echt gaaf om te doen. En dan helemaal in de omgeving als Sri Lanka. De treinrit waar mooie omgevingen te zien zijn. En de lion rock beklimmen en dan het uitzicht zien dat is geweldig om te doen.
Daarom geef ik deze reis een 9 en raad ik het zeker mensen aan om de reis te gaan maken.

  • Algemeen 9
op 25 november 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: november 2019

Ik heb een top vakantie gehad eigelijk op aan te merken heel veel gezien en gedaan. we hadden een leuke groep de mensen in sri lanka zijn super aardig. En ik beveelt het iedereen aan het mooi divers land. Simi heeft als netjes geregeld.

  • Algemeen 9
op 23 september 2019 bestemming: Ierland / Dublin, reisperiode: september 2019

Mijn reis naar Ierland met Simi was echt geweldig! Prachtige reis, mooi land, druk en leuk programma en gezellig groep mensen. De reisbegeleiding, Vera, was goed en leuk en onze buschauffeur Anthony wist veel over Ierland. Ierland en Simi is zeker aan te raden!

  • Algemeen 9
op 2 september 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: augustus 2019

Nu paar dagen terug van de groepsreis Nationale parken in de VS. Een enorm mooie reis die goed was georganiseerd. Je reist met eigen auto's, waardoor je lekker flexibel bent. Daarnaast is er geen vaste dagindeling, waardoor je lekker op pad kunt en niet ligt te stressen om ergens op tijd te zijn! We hebben enorm veel gezien, de nationale parken, het uitgestrekte landschap, de rechte wegen, de typische Amerikaanse restaurantjes, de typische hotels/motels (Vaak met zwembad om lekker af te koelen), het plaatje wat ik van Amerika had is compleet.

Ook hadden we een fijne reisleidster. Niks moet, alles mag, maar wel een vraagbaak en iemand om op terug te vallen, als we zelf het even niet meer wisten. Ze was lekker enthousiast en sociaal, iemand waar je altijd wel mee kon lachen en in de avonduren deed ze gezellig mee met een spelletje. Ze heeft zeker bijgedragen aan het ontspannen vakantiegevoel.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: KroatiŽ / Stobreč, reisperiode: augustus 2019

Het was echt een top week, ik heb een super tijd gehad. De reisleiding was ook goed.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: januari 2019

Er hing een leuke sfeer in de groep en de activiteiten waren erg leuk. De bestemming was heel mooi en perfect om ook zelfstandig van de camping weg te kunnen om wat leuks te doen. Mijn reisleidster was afgezien van de momenten waarop ze zout in mijn cola deed, meel en water over mij gooide,mijn spullen in de boom hing of me probeerde te verzuipen, een zeer lieve en gezellige vrouw. Ze bracht een leuke sfeer in de groep, net als de reisleiders van de andere leeftijdsgroepen. Er had iets meer begeleiding kunnen zijn rondom het eten maken en het beheren van het ontbijt potje, maar dit is uiteindelijk wel goed opgelost.

  • Algemeen 8
op 25 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Espira-de-Conflent, reisperiode: augustus 2019

Het begin van de reis was goed georganiseerd door de organisatie in samenwerking met de groep, die de activiteiten verzorgde (Nederlandstalig). Alleen de organisatie rond het afbreken was rommelig vanuit Simi geregeld (laatste reis dient af te breken).

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Montenegro / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Deze zomer ben ik met Simi Reizen naar Montenegro geweest. Het was mijn eerste verre reis en eerste vliegreis. Het was daarom fijn dat we met de hele groep vlogen. We werden bij aankomst in Tivat opgevangen door onze Reisleidster Odile. Ze heeft ons de hele week goed begeleid. Het vervoer en de accommodaties waren goed geregeld. We hadden onderweg veel punten waar we even zijn gestopt om fotoís te maken. Odile had leuke ideeŽn voor de mooiste vakantiefotoís. Ze was toegankelijk en maakte het iedereen naar de zin.
Het was een prachtige diverse rondreis. Het programma zat goed in elkaar. De activiteiten die bij de reis waren inbegrepen (boottochten, raften, hiken) waren erg leuk en de keuze die we daarnaast hadden in optionele activiteiten was ook voldoende (ziplinen, parasailen). Ook was er genoeg Ďvrije tijdí om bijvoorbeeld de stad te verkennen en souvenirs te scoren.
De 3 nachten in de bergen waren ook erg gaaf. Ik heb genoten van de hikes en mooie fotoís kunnen maken.
Ik ben weer een hele ervaring rijker en zou de volgende keer weer een reis boeken bij Simi!

  • Algemeen 10
op 21 augustus 2019 bestemming: SloveniŽ, reisperiode: augustus 2019

Het was een hele leuke reis met superactiviteiten, geweldige reisgenoten en gezellige reisleiders.
De planning klopte niet helemaal maar uiteindelijk hebben we wel alles gedaan wat we konden doen.

Bedankt Simi en misschien tot volgend jaar!

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2019 bestemming: SloveniŽ / Varpolje, reisperiode: augustus 2019

Dit was mijn eerste groepsreis met Simi. In het begin vond ik het redelijk spannend om te boeken, omdat ik niet wist in wat voor groep ik zou komen en of het wel zou klikken. Uiteindelijk waren deze spanningen tevergeefs, want ik het ontzettend leuk gehad met de groep. Bedankt voor de super vakantie Simi!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2019 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, Tusheti, reisperiode: juli 2019

De vakantie naar GeorgiŽ was ontzettend leuk! Veel gewandeld in prachtige natuur en mooie geschiedenis gezien. Alles was ontzettend goed geregeld door simi en onze reisleider, zowel de accommodaties als het vervoer en de gidsen. Helemaal top!

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2019 bestemming: Spanje / PyreneeŽn / Costa Dorada, reisperiode: augustus 2019

Dit is een geweldige reis! Ik kies voor een groepsreis omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen. Dat is zeker gelukt op deze reis. Wat een leuke groep mensen! Onze reisleidster Jaana verdient een pluim. Ze heeft het talent volledig te integreren in de groep, is zeer sociaal em gezellig, weet te faciliteren wanneer nodig en past de perfecte hoeveelheid dominantie toe om de groep onder controle te houden. Ook is ze heel open en laat ze de groep zelf bepalen. De activiteiten zoals raften, kayakken en canyoning zijn goed georganiseerd en de busreis is ondanks de 20 uur rijden goed te doen. De campings zijn simpel, het sanitair niet goed. Maar dat maakt de vakantie niet minder geslaagd

  • Algemeen 8
op 16 augustus 2019 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: september 2019

Echt een topreis gehad! Hele gezellige groep om mee te reizen, en de activiteiten waren goed geregeld & hartstikke gaaf om te doen.

Mitchell was een top reisleider; hij zorgde ervoor dat alles soepel verliep. Ook was hij zelf natuurlijk ook heel gezellig ;-)

Het enige nadeel is dat we in ons appartement af en toe een koude douche hadden. Voordeel is wel dat je meteen wakker bent.


Ik ben nu al twee keer met Simi op vakantie geweest, en beide keren beviel het uitstekend. Dikke aanrader!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende