Simi Reizen wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Reisgraag Award van Simi Reizen
Reisgraag Award van Simi Reizen
Simi Reizen heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Jongerenreizen gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,0 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

“Wat een prachtig nieuws zo aan het begin van het jaar dat we de Reisgraag Award hebben gewonnen in de categorie Jongerenreizen! Voor de vijfde keer in zes jaar tijd, trots! Het gemiddelde cijfer van een 9.0 is natuurlijk een kers op de taart. We zijn er ontzettend blij mee dat onze reizigers de moeite nemen om reviews achter te laten. Niet alleen zijn ze ontzettend waardevol voor mensen die zich aan het oriënteren zijn op een groepsreis, maar ook voor ons zijn ze nuttig zodat we zodoende kunnen peilen wat we nog kunnen verbeteren aan de groepsreizen om deze nog leuker te maken voor onze reizigers. Daarnaast proberen we natuurlijk goed te luisteren naar onze reizigers voor het ontwikkelen van nieuwe reizen. Zodoende hebben we bijvoorbeeld het afgelopen jaar actieve reizen naar Azië aan ons reisaanbod toegevoegd. Door het combineren van bijzondere bestemmingen met actieve activiteiten die onze reizigers graag willen doen, kunnen we de actieve en avontuurlijke vakanties aanbieden waar onze reizigers naar op zoek zijn. Onze reisleiders hebben als doel ervoor te zorgen dat de groepen de vakantie van hun leven hebben. We hebben veel positiefs over hun gelezen in de reviews en zijn daarom ook op hun ontzettend trots!”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Nu paar dagen terug van de groepsreis Nationale parken in de VS. Een enorm mooie reis die goed was georganiseerd. Je reist met eigen auto's, waardoor je lekker flexibel bent. Daarnaast is er geen vaste dagindeling, waardoor je lekker op pad kunt en niet ligt te stressen om ergens op tijd te zijn! We hebben enorm veel gezien, de nationale parken, het uitgestrekte landschap, de rechte wegen, de typische Amerikaanse restaurantjes, de typische hotels/motels (Vaak met zwembad om lekker af te koelen), het plaatje wat ik van Amerika had is compleet.

Ook hadden we een fijne reisleidster. Niks moet, alles mag, maar wel een vraagbaak en iemand om op terug te vallen, als we zelf het even niet meer wisten. Ze was lekker enthousiast en sociaal, iemand waar je altijd wel mee kon lachen en in de avonduren deed ze gezellig mee met een spelletje. Ze heeft zeker bijgedragen aan het ontspannen vakantiegevoel."

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws