Slangenreizen.nl wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Reisgraag Awards 2020
Reisgraag Awards 2020
Slangenreizen.nl heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie in de categorie Stedentrips gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 6,4 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

"Wij zijn ontzettend blij met het in ontvangst nemen van onze 3e Reisgraag Award in de categorie ‘Stedentrips’. Daarbij zijn wij ook dankbaar dat onze reizigers, de service, de inzet van het personeel en de kwaliteit van de bus- en vliegreizen blijven belonen op Reisgraag. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze reisprogramma’s en de feedback die wij ontvangen van onze reizigers, helpen ons enorm. Bij ons staat de klant centraal en zijn zij het uitgangspunt voor onze beslissingen. Slangen Reizen is zich aan het ontwikkelen als touroperator met een totaalconcept; een bedrijf dat graag de ontwikkelingen voor blijft. Door constante innovatie en het verbreden van onze kennis blijven wij onze reizen verbeteren. De medewerkers weten het bedrijf sterk te profileren naar de potentiële klanten toe via diverse mediakanalen. Slangen Reizen is in 2019 enorm gegroeid en dit motiveert ons extra om ook dit jaar alle reizigers van een onbezorgde vakantie te laten genieten."

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Super fijne 4 daagse reis, met dank aan buschauffeur Peter die alles top verzorgde, tips gaf en mooi kon vertellen over de stad! Peter denkt mee met de reizigers en maakt het iedereen naar de zin! Deze dagen veel gezien van deze mooie stad, enorm genoten! Hotel was keurig, schone kamers en een prima ontbijt. Slangenreizen heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws