Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Wil je op vakantie met Slangen reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,3
op basis van 810 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 201 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 206 met 2053 resultaten

op 1 juni 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2018

De buschauffeur zou ons om 21:35 in Leiden ophalen, en om 21:23 werd ik door hem gebeld dat hij al bijna in Rotterdam was. Mijn vriendin en ik hebben voor niks een uur gewacht en voor onze reis betaald hij wilde niet omkeren en is helemaal niet in Den haag geweest. Ben helemaal klaar met deze reisorganisatie. NOOIT HIER BOEKEN!

  • Algemeen 1
op 30 mei 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2018

Het was een top reis! erg genoten van Parijs en Disney! Ook vond ik de buschauffeur erg goed, hij was gezellig en je kon er leuke gesprekken mee voeren en alles vragen!

  • Algemeen 9
op 23 mei 2018 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: juni 2018

In Januari een 5-daagde reis geboekt naar Barcelona met de bus. Er was gegarandeerd vertrek. Nu hebben wij 8 dagen van tevoren te horen gekregen dat de reis niet doorgaat door te weinig aanmeldingen. Jammer dat het op deze manier is gegaan en er zo kort van tevoren is verteld dat het niet door gaat, want ivm examens is er weinig tijd om nu nog een nieuwe reis te kiezen. Er is tussentijds niet met ons gecommuniceerd over het aantal personen dat op dat moment mee ging, dus de annulering kwam voor ons totaal als een verrassing. Nogmaals, het valt te betreuren dat wij pas zo laat te horen kregen dat het niet door gaat, we keken hier al 5 maanden naar uit en dan gaat het opeens niet door.

  • Algemeen 3
op 22 mei 2018 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: mei 2018

Er werd gezegd dat de reis gegarandeerd , was maar 8 dagen van te voren krijgen we te horen dat deze geannuleerd is !

  • Algemeen 1




Wil je op vakantie met Slangen reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,3
op basis van 810 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 201 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 21 mei 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2018

Reis: 2 dagen Parijs (18-5 t/m 20-5). Opstapplaats Arnhem was niet mogelijk (werd na boeking bekend) dus moesten we in Utrecht opstappen (01.00uur). Werd prima gecommuniceerd. Na Utrecht moesten we nog naar Rotterdam, Breda en Eindhoven (2.5 uur). Na Eindhoven door naar Parijs. Twee keer pauze gehad op weg naar Parijs (1x half uur en 1 keer 20 minuten). Om 10.00 uur Ďs ochtends in Parijs uitgestapt, waar we zat vrije tijd hadden. Om 21.00 uur weer opgehaald en na een sight seeingtour naar het hotel gebracht. Volgende dag om 10.00 uur opgehaald en naar de Montmartre gebracht. Daar hadden we tot 15.00 uur vrije tijd. Om 15.15 uur naar Nederland gereden. Na een plaspauze (20 minuten) en een Ďeetípauze (30 minuten) om 21.00 uur in Eindhoven aangekomen (daar zijn we uitgestapt, scheelde weer 2.5 uur door nl crossen). We hadden geen plaatsen gereserveerd in de bus. Zaten lekker boven en helemaal voorin. De plek waar je gaat zitten bij het instappen, blijft je plek gedurende reis, scheelt een hoop gezeur en ellebogenwerk. Plus dat je je spullen kon laten liggen in de bus want de bus blijft jouw bus gedurende reis. Buschauffeur Daan was perfect, heeft ons veilig overal heen gebracht en was ook leuk. Al met al zeker de moeite waard en we hebben het echt leuk gehad. Veel slechte recensies gelezen maar kan me daar, na mijn eigen ervaring, niet in vinden. Volgende trip staat alweer op de planning👍

  • Algemeen 8
op 19 mei 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: mei 2018

De busreis voldeed aan het beeld wat ik heb van een busreis; krappe plaatsen en een lange zit. Dit had ik dus al zien aankomen, maar op meer punten schoot de organisatie tekort. De vertrektijd werd plotseling met 2 uur vervroegd, 4.15 ipv 6.00 's ochtends opstappen. Er was geen (gratis) water in de bus aanwezig. We zaten niet in het geplande hotel in de buurt van Praag maar 58km verderop, dus naar Praag toe was nog een 1 uur tot 1,5 reizen met de bus. Naar de buschauffeur toe is dit ook onverantwoord, omdat hij ook zijn rust nodig heeft. En geplande activiteiten werden regelmatig veranderd.

Praag zelf was wel prachtig. En de buschauffeur heeft het erg goed gedaan. Een hele vrolijke gezellige man.

  • Algemeen 4
op 17 mei 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2018

Tijdens het reserveren totaal geen problemen. Alles was duidelijk. Men weet ook op voorhand dat de opstapplaatsen gewijzigd kunnen worden tot een week op voorhand. We werden op tijd opgehaald aan het vertrekpunt in maastricht. Dat wij hadden opgegeven. Propere bus met airco, toilet en usb aansluiting voor de gsm op te laden 😍😍 Onze chauffeur joerie die wachtte tot iederen er netjes was. Van daar uit zijn we op verschillende opstapplaatsen moeten stoppen om andere mensen op te halen en liep dit redelijk vlot. Iedereen was netjes op tijd. De chauffeur controleerde of iedereen er was en vertrok dan pas. Onderweg een half uurtje gestopt voor eventjes de beentjes te strekken ( dit was wel nodig aangezien de beenruimte van de bus niet zo ruim was in de bus waarin wij zaten. Om 9 uur aangekomen in parijs centrum om daar de passagiers uit te laten stappen die parijs gingen verkennen. Onderweg een hele goede reisbegeleidibg gekregen betreft parijs. Enkele monumenten tijdens de rit kunnen zien waaronder de eiffeltoren, arc de triomph, champs elysees, stukje notre dame, europees stadion en als stop bij de boten waar de passagiers van daguitstap parijs konden uitstappen. Men kreeg ook te horen dat men op tijd moest zijn anders zou de bus vertrekken. Van daaruit gingen we rechtstreeks naar disneyland. Gearriveerd rond tegen kwart voor tien. In de bus onze tickets gekregen die op naam stonden en zo konden we tot 9 uur in de avond vertoeven in het pretpark. Zeer fijne busreis gehad met slangen reizen. Voldoende info gekregen op voorhand en in de bus. Bus was op tijd en is op tijd vertrokken. Propere bus. Zeer vriendelijke en grappige chauffeur. Qua prijs en aanbod zeker de moeite waard. Slangenreizen ziet ons zeker nog een keer meegaan . Top.

  • Algemeen 8
op 15 mei 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: mei 2018

Opstaptijd wordt op het laatst veranderd van 6.00 naar 4.15 uur..
Ons hotel lag 58 km buiten Praag, ( met ook nog een tussenstop voor een ander hotel) zodat we 1 tot 1,5 uur onderweg waren om in Praag te komen en weer terug.

  • Algemeen 5
op 12 mei 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2018

Slechte service. We zijn op dag 1 te laat opgehaald door de bus. We moesten 1.5 uur langer wachten. We waren te laat bij het hotel waardoor we niet voldoende rust hebben gekregen. Vervolgens zijn we de volgende ochtend laat vertrokken van het hotel en waren rond 12 uur in de stad. We kregen te horen dat we om 15 uur terug moesten zijn. Onze tweede dag was dus eigenlijk weggooit. Eenmaal aangekomen bij de bus zouden we vertrekken maar de bus deed het niet meer en we hadden pech. DŪt is dan natuurlijk overmacht.

Hier komt dan het belangrijkste detail. Hoe hiermee werd omgegaan. We kregen 2 uur extra de tijd om de stad de bezichtigen. Werden weer te laat opgehaald door de nieuwe bus. Deze bus heeft ons afgezet bij in de "middle of nowhere". We werden gedropt om 19.45 om te wachten op een nieuwe bus die ons daar zou komen halen om 01.45!!!

We moesten dus 5 uur lang wachten op een onveilige locatie. Hier hebben we een vechtpartij mogen meemaken tussen vrachtwagenchauffeurs. Verder was het geen geschikte plaats om passagiers af te zetten. DŪt heeft ons mateloos geÔrriteerd.

Het was voor slangenreizen moeilijk om ons een extra dagje in het hotel te zetten. Het was van tevoren al duidelijk dat de bus het niet op tijd zou halen.

Schandalig! 60 passagiers op straat gezet en overgelaten aan ons lot!

  • Algemeen 2
op 11 mei 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2018

Plek gekregen bij de wc, hele reis in de stank gezeten, wc werd niet schoon gemaakt. Slechte ervaring

  • Algemeen 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende