Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 968 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 237 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 234 met 2333 resultaten

op 13 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2019

10 Januari 2020.Net terug van een dagtrip Londen .We zijn 10 januari vertrokken en 12 januari terug gekomen.Het was echt de moeite waard .We waren bij terugkomst wel doodmoe want je zit de vrijdagnacht en de zaterdagnacht in de bus en natuurlijk zaterdag heel veel gelopen.De buschauffeur Jordy was echt een hele leuke chauffeur en gaf genoeg informatie,ook gaf hij een goede tip om zaterdagochtend te gaan ontbijten bij Garfunkel wat zeker de moeite waard was.

  • Algemeen 10
op 13 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Doodsangsten uitfestaan in de bus ( dubbeldekker) . 86 pasagiers en de chauffeur vond het nodig om te appen tijdens het rijden op de snelweg. Reed ook vaak buiten zijn eigen weghelft eb vlak langs andere auto's. Ik ga nooit meer met Slangen reizen ergens naar toe.

  • Algemeen 4




op 10 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

De opstapplek was gewijzigd, zodat we extra hebben moeten reizen om op te stappen. Verwarming in de bus was totaal ontregeld. Hierdoor was het ůf bloedheet ůf steenkoud. Er was geen toiletpapier en de buschauffeur heeft niks geprobeerd om dit op te lossen. 'S avonds kwamen we erachter dat er geen hotelkamer voor ons was geboekt. Na een hele dag Londen moesten we daarom extra reizen voor een slaapplek en hadden we de dag erna niet 4 uur, maar bijna 2 uur in Londen. De klantenservice van Slangen wimpelt iedere klacht af met een tegoedbon. Wij gaan nůůit meer met Slangen Reizen!

  • Algemeen 1
op 9 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2019

Ik ben samen met mijn moeder naar Parijs geweest met de bus 3 dagen. De buschauffeur Peter was echt een topper! hij legde alles duidelijk uit en je kon verschillende uitstapjes maken vanuit de bus. Ook kon je je eigen vrije tijd invoegen. Er werd een tijd en locatie afgesproken waar we moesten verzamelen. Alles is top gegaan, alleen 1 minpunt is de bus zelf. Je kan niet goed slapen, aangezien de beenruimte. Wel moet je zitplaatsen naast elkaar kopen, omdat de bus rond onze tijd vol zat. van 3 januari tot 5 januari 2020.

  • Algemeen 8
op 9 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2020

Vaker met slangenreizen geweest maar dan een dagje wat wel okť was want voor die prijs zou je eigenlijk niet mogen klagen... echter deze Reiservaring was een domper!!! Hotel Chateaubriand was geen eens 1 ster waard!!! Vieze kamers met bruine vlekken erop, haren overal en stoffig! Hele kamer stonk naar riolering! Dan over het ontbijt gesproken... alleen jam, kaas en worst en wat mini taaie croissantjes en broodjes... oja en de gekookte eieren? Van een dag daarvoor? Keihard en steenkoud... niet gelogen want meerdere wilde geen ontbijt eten. Nagaan dat je 110 voor 2p hebt neergelegd zo omgerekend... geen eens 1 euro waard. Heb later maar een croissant in de stad gekocht!

Contact gehad met hun als touroperator en mijn compensatie is 15,00 korting op de volgende reis? Ik reisde niet alleen maar ook met mijn man dus Ä110,00 alleen voor hotel neergelegd en dan een compensatie van 15,00 in totaal? Schandalig!! Heb het ook laten weten maar de directie wilt niets meer doen.

Laatste maar dan ook laatste keer! Ik betaal liever 100 euro p.p. meer!

Trouwens reisperiode 04-01-2020!

  • Algemeen 2
op 5 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

4 daagse reis Parijs gedaan. Ontzettend veel gezien en gedaan. Hotel en bus waren prima maar verwacht geen mega luxe maar dat is ook niet te verwachten voor deze prijs. Niet te vergeten we hadden een ontzettend fijne buschauffeur Jan. Wil alles voor je doen om het naar je zin te maken echt top!

  • Algemeen 8
op 2 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Slechte reisbureau niets klopte van de informatie!! EEN hele slechte ervaring ondervonden, de reis was een marteling!

  • Algemeen 1
op 1 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Super fijne 4 daagse reis, met dank aan buschauffeur Peter die alles top verzorgde, tips gaf en mooi kon vertellen over de stad! Peter denkt mee met de reizigers en maakt het iedereen naar de zin! Deze dagen veel gezien van deze mooie stad, enorm genoten! Hotel was keurig, schone kamers en een prima ontbijt. Slangenreizen heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 1 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

De vierdaagse nieuwjaarsreis die wij bij slangen reizen hebben geboekt, was super! Onze chauffeur Peter ( de kilometervreter) was een ontzettend leuke chauffeur die ons de mooiste plekken heeft laten zien.
Verder was alles goed geregeld en wij zijn zeer tevreden. Het was een hele mooie reis en ervaring en zeker voor herhaling vatbaar om bij Slangen Reizen een reis te boeken. Dankjewel voor deze ervaring! Gelukkig nieuwjaar!

  • Algemeen 10
op 1 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Ik hield mn hart wel vast na het lezen van de slechte reviews. Maar wij hebben een topreis gehad naar Parijs. De bus was op tijd. De chauffeur: Frank was geweldig en geduldig. Hij kon heel goed een inschatting geven van aankomsttijden, maar ook heeft hij ons goed geattendeerd op de grootte en drukte van de stad met onvoorziene gevolgen. Zo kregen we tijdig een smsíje met het bericht dat de chauffeur ons een uur later op zal halen. Ik had het zelf te laat gezien maar het was gecommuniceerd en er bestaat ook zoiets als de verantwoordelijkheid van de reiziger.
Wat jammer was, was de stakingen van de metroís. Ook daar had de chauffeur ons op geattendeerd...dus tja de paar minpunten waren inherent aan de reis naar Parijs en de chauffeur heeft absoluut zijn uiterste best gedaan om ons voor te bereiden en te attenderen op alles mbt de reis: alle lof voor Frank.
Ik ga graag volgende keer weer mee☺️

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende