Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1005 reviews

11 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2022 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 239 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 30 met 2934 resultaten

op 24 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Het is via slangen reizen altijd prima geregeld, nooit problemen gehad

  • Algemeen 10
op 24 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Het was echt een top ervaring we gingen 1 dag parijs en hebben in een korte tijd veel kunnen doen.
Me medereisgenoten vonden met een nacht erbij toch beter lijken omdat t veel is op een dag. Maar we hebben echt genoten om effe in t weekend naar parijs te kunnen.

  • Algemeen 9




op 24 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2021

Ik ben een moeder die met ze 14 jarige dochter is gegaan het was veilig.! Vertrouwelijk.! We werden goed geÔnformeerd.! Op een goede plek afgezet ( dichtbij de Eiffeltoren ) we hadden een nummer voor noodgeval.! Het was meer dan een buschauffeur en wij hebben afgelopen weekend een dagje Londen gedaan na die vertrouwen van slangenreizenÖ op naar de volgende reis🙂 want het is goedkoop ook nog.!

  • Algemeen 10
op 24 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Slechte bus, toilet stonk, stoelen waren kapot.

  • Algemeen 3
op 24 mei 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2022

Alles is goed verzorgd, leuke chauffeur. Enige nadeel was, we kwamen te vroeg aan in Londen.

  • Algemeen 9
op 18 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

1ste dag geen begeleiding in totaal onbekende stad, we wisten niets.we dachten dat we ging touren met de bus

  • Algemeen 5
op 18 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Top chauffeur goede bus ontbijt in ibis was niet goed te weinig brood/broodbeleg ze zijn niet berekend op een groep van 85 mensen. normaal is het ontbijt van ibis hotels uitmuntend

  • Algemeen 7
op 17 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Top dag geweest

  • Algemeen 10
op 15 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Goede reis gehad, leuke chauffeur. 9 uur tijd in het pretpark gehad

  • Algemeen 10
op 14 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Beste bus chauffeur ooit! We hebben tijd gekregen om alles te doen wat we willen. Goede informatie over plekken die we konden bezochten en waarom.

  • Algemeen 9
op 13 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

De organisatie verliep zoals afgesproken. In overleg werd er wel eens iets gewijzigd maar altijd met het belang van de consument voorop. De chauffeur was persoonlijk betrokken en deed een extra rondrit terwijl hij dit niet hoefde te doen.

  • Algemeen 9
op 12 mei 2022 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: mei 2022

Goed georganiseerde reis, met veel vrije tijd om Kopenhagen te bezoeken.

  • Algemeen 8
op 11 mei 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2022

Deze reis al meerdere keren gemaak, zowel per Ferry als via de eurotunnel. Goed georganiseerd. Erg vriendelijke chauffeur die je van alles goed op de hoogte houdt. Je krijgt meer dan voldoende tijd om op eigen gelegenheid de stad te verkennen. Ik zou zo weer mee gaan!

  • Algemeen 10
op 11 mei 2022 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: mei 2021

De reis was goed georganiseerd. Bij het bijboeken van activiteiten, hoef je lekker over niets na te denken. Alles was over nagedacht, de gidsen waren zo vriendelijk en wijs.

De reis was met de bus ( uiteraard) en dacht super veel moeite te hebben met de reis duur. Echter was dit niet het geval. We stopte op tijd, niet te lang ook. De buschauffeurs waren super vriendelijk en grappig.

Ik heb enorm genoten van de bustrip, de mensen in de bus, het hotel, en alle andere activiteiten.

Enige minpunt en dat is puur vanwege persoonlijke voorkeur, het ontbijt in de gekozen restaurant was minder, vanwege de beperkte opties
(als je toch iets te klagen moet hebben).

Slangenreis 👌🏿👌🏿

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad in Parijs. Alles kunnen zien en doen wat we wilde. De elektrische step is echt een aanrader! Even een app downloaden en je kan er zo eentje pakken.
Het advies om niet naar de sacre coeur te gaan hebben wij niet gevolgd. We zijn wel gegaan, met de metro en dit was helemaal prima te doen. We hadden nog ruim genoeg tijd voor anderen dingen.
Op de site wordt gesproken over een luxe touringcar dit viel echter wel een beetje tegen het betrof "gewoon" een simpele dubbeldekker die deed denken aan schoolreisjes. Mobiel opladen kon niet, stoelen zaten niet heel lekker en weinig ruimte. Maar overall leuke reis. Aanrader!

  • Algemeen 8
op 11 mei 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2021

Goede bus trip, heel netjes bus chauffeur, prettige hotel, goede combinatie prijs/kwaliteit

  • Algemeen 8
op 11 mei 2022 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: mei 2022

De 4 daagde stedentrip was super! Genoten van de stad en zijn bezienswaardigheden. De reis was lang maar zeker de moeite waard.

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Bussen waren op tijd, schoon en comfortabel. Programma was prima: bus bracht ons naar een locatie dichtbij de bezienswaardigheden, met genoeg eigen tijd. Aardige chauffeurs.

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Gigantisch genoten gedurende deze 5 daagse trip. Zeer deskundige chauffeur die meer dan bovengemiddeld heeft gedaan om de reizigers te plezieren. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend te noemen.

  • Algemeen 10
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Alleen naar Parijs gegaan, enorm leuke mensen ontmoet tijdens mijn reis dankzij de leuke sfeer in de bus. Was eerst niet zo zeker van georganiseerd reizen, maar het is enorm flexibel en een last van je schouders. Erg goed geregeld en ik verbaas me wat de organisatie met deze prijzen mogelijk kan maken.

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Het was een fijne reis, alleen jammer dat de opstap plaats was verandert.

  • Algemeen 8
op 11 mei 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2022

Goede uitleg en goed georganiseerd

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Goed georganiseerde reis voor aantrekkelijke prijs met goede accommodatie voor verblijf

  • Algemeen 8
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Omdat de reis heel fijn georganiseerd was en heel duidelijk, alleen de tijd die we kregen voor eten was vaak wat te kort

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Ik ben heel tevreden

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Goed geregeld door de chauffeur
Hotel had beter gemogen maar je bent er toch alleen om te slapen en ontbijt was goed.

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2022

Omdat je de eerste dag ergens midden in het centrum wordt gedumpt i.p.v. op een plek waar we ons even konden opfrissen na zo een lange busreis

  • Algemeen 7
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Goed georganiseerd, buschauffeur wist veel te vertellen en heeft jaren ervaring en dat merkte je goed👍

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Goed geregeld, goed en schoon hotel met uitgebreid hotel. Veel vrije tijd en betaalbare prijs!

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Goede georganiseerde reis , veel kunnen zien

  • Algemeen 8
op 11 mei 2022 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: mei 2022

De reis was goed verzorgd. De buschauffeurs waren vriendelijk richting de reizigers en bij vragen/ opmerkingen konden we bij ze terecht.
Het hotel zag er netjes en verzorgd uit, inclusief ontbijt. Ik vind het een betaalbare trip voor een kwalitatieve reis.

  • Algemeen 9
op 11 mei 2022 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: mei 2022

Zeer geslaagde stedentrip.
Door de vele slechte beoordelingen flink getwijfeld, maar geen moment spijt dat we TOCH geboekt hebben!

Zeer geslaagde stedentrip. Goed hotel/ontbijt/kamers. Voor deze prijs moet je er ook niet al teveel van verwachten.

Je wordt door de chauffeur dagelijks naar het centrum gebracht (compliment aan chauffeur Wiel!!) En krijgt nog een mooie rondtour met de bus.

Gezien de grootte vd stad, raden wij de stadstour v Slangenreizen echt aan.

  • Algemeen 8
op 10 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Het was een mooie ervaring, deze reis samen met dochter en nichtje gemaakt, een herinnering voor het leven

  • Algemeen 10
op 10 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Het was een mooie dag in parijs, veel tijd gehad om alles te mogen bezoeken wat je wilde
het is wel een lange dag ( +/- van 8/9 tot 9/half 10)
als je de stad echt van binnen en buiten wilt bezoeken is aan te raden om een langere tijd te verblijven.

voor de rest was het een mooie dag en een goede rit naar parijs

  • Algemeen 7
op 10 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Super geweldige dag gehad met mijn moeder! Alleen stoelen van de bus waren iets minder comfortabel. Verder een mooie dag in Parijs gehad samen.

  • Algemeen 10
op 10 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Wij hebben de reis zeer prettig ervaren. Alles goed georganiseerd! Fijn..

  • Algemeen 8
op 10 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Parijs is een prachtige stad en voor de prijs die betaald bij Slangen reizen betaald is het prima. De communicatie per sms vond ik prettig en duidelijk. Helaas loopt niet altijd alles volgens planning, mede door andere passagiers of files, daar kan Slangen reizen niets aan doen. Wil je meer luxe dan is op eigen gelegenheid een (duurdere) optie.

  • Algemeen 8
op 9 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Alles was goed geregeld netjes en schoon. vlotte reis met een heerlijk ontbijt en bed. daarnaast vertelde onze leuke chauffeur ook nog wat moois over de geschiedenis van Parijs echt een top rijs

  • Algemeen 10
op 9 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Het cijfer is vooral voor de reistijd, wij moesten eerst van uit Heerlen helemaal mee naar Eindhoven. Wij zijn heel tevreden over onze chauffeur! Heel aardig en reed heel goed!

  • Algemeen 8
op 9 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Wat een super eerste ervaring met een busreis, Mijn dochter en ik hebben ons zeer veilig gevoeld en de chauffeur Maurice gaf zoveel extra in de vorm van tips en informatie en niet te vergeten gezelligheid in de bus. Ook werden we goed verzorgd door Guido. Dankjewel! Wij hebben genoten van 4 dagen mooi Parijs!

  • Algemeen 9
op 9 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Leuke reis, leuke chauffeur erg attent, en een heerlijke vakantie gehad. Slangenreizen zou meer positieve reacties moeten hebben.

  • Algemeen 9
op 9 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Hele fijne reisleidster, alles was super geregeld, er werd goed overlegd wat de groep graag zou willen.
We hebben genoten van ons tripje naar parijs.

  • Algemeen 10
op 9 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

De tweedaagse naar Parijs is heel goed bevallen. Het hotel was goed en Parijs blijft een leuke bestemming. Heel aardige chauffeuse en het was een gezellige groep

  • Algemeen 8
op 9 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Prima prijs/kwaliteit-verhouding.
Heel attente, gezellig een goedlachse chauffeur die het ons heel erg naar de zin heeft weten te maken.

  • Algemeen 9
op 8 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Alles prima geregeld. Goed georganiseerd. Heerlijke 4 dagen Parijs gehad.

  • Algemeen 8
op 8 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Het boeken van de reis was erg makkelijk en goedkoop, ook de chauffeur was heel aardig en gaf duidelijke uitleg

  • Algemeen 10
op 8 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Schijndel, reisperiode: mei 2021

Alles was naar wens

  • Algemeen 10
op 8 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Top reis en een top chauffeur! Hele leuke ervaring en in 4 dagen alle highlights gezien van Parijs en meer! Kortom, fantastische reis!

  • Algemeen 10
op 8 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Dek reis op zich is prima verlopen, alleen te weinig beenruimte

  • Algemeen 8
op 8 mei 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2022

Super georganiseerd. Mooie oversteek met de Ferry, twee heerlijke dagen in londen

  • Algemeen 10
op 8 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Goed verzorgd, mooie bus

  • Algemeen 10
op 8 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

De reis was goed georganiseerd, opstap tijden correct en het programma werd aangepast ten goede. Chauffeur reed netjes en vertelde veel praktische informatie. Mooie lichttour in de avond. Hotel lag op 30 minuten buiten Parijs en was netjes en schoon. Informatie van Slangen was correct en prijs kwaliteit was zeker in orde.

  • Algemeen 9
op 8 mei 2022 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: mei 2022

Ik heb leuke ervaring gehad op deze stedentrip. Ik was alleen dus ik had echt comfort nodig en die kreeg ik van de buschauffeur. Die zorgde ervoor dat ik wist waar ik moest opstappen etc

  • Algemeen 9
op 7 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Top georganiseerd! voor weinig geld

  • Algemeen 9
op 7 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

I.v.m. de lange busreis had de bus wel wat luxer gemogen, qua been/zitruimte. De bus + toilet had tussendoor ook wel schoon gemaakt mogen worden. De stank van het toilet rook je op een gegeven moment door de hele bus.
Hoewel het verder lange dagen waren, was het programma verder top. De vrouwelijk buschauffeur was ook top. Ze wist de gaspedaal wel te vinden. Ik miste bij de lichtjestour enkel de informatie over de bezienswaardigheden.

  • Algemeen 8
op 7 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

De busreis verliep, na een beetje vertraging, TOP! De buschauffeuse was er ťťn met ervaring ťn humor!
De hotelkamer was klein, maar fijn ťn schoon! Dat is het belangrijkste. Het programma was zelf in te vullen en er was tijd genoeg om Parijs te verkennen. Aanrader!
(Enig minpuntje was de hygiŽne in de bus en de wc die na 3 uurtjes al verstopt was!)

  • Algemeen 9
op 7 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Goed georganiseerde busreis

  • Algemeen 8
op 7 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Mooie reis, goede organisatie, prijs -kwaliteitsverhouding prima, leuk hotel. Echt een aanrader!!!

  • Algemeen 8
op 7 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Het is een goedkope reis, maar dat uit zich ook wel in de kwaliteit van de bus met chauffeuse. Hotel en ontbijt was wel goed

  • Algemeen 7
op 7 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Stedentrip was leuk, maar eromheen was zeer Slecht. kamer geboekt voor 3 personen mijn dochter moest in een ander kamer slapen..want 3 persoons kamer was volgeboekt. Wc in de bus was heel vies.. chauffeur rijd gevaarlijk. Nooit meer met slangenreizen

  • Algemeen 5
op 7 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Eerste dag boottocht over de Seine en Tour Montparnasse was mooie start. Tweede dag Disney en avond/lichttour was top. Derde dag Parijs was leuk. Vierde dag bezoek aan Sacre Coeur duurde te lang, had korter gemogen en/of gecombineerd met iets anders.

  • Algemeen 8
op 6 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Super top alles. Geweldige reis. Alles liep soepel. Werd echt aan de schema gehouden. En de tijden.

  • Algemeen 9
op 6 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Je stapt de bus in en stapt in Parijd weer uit. Heerlijk

  • Algemeen 8
op 6 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

De reis zelf was prima, geen vertraging of andere storingen. Ook de chauffeur reed goed en legde alles goed uit. De hotelkamer was alleen een minpuntje, niet heel schoon er lag namelijk een gebruikte condoom onder het bed.

  • Algemeen 7
op 6 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

We hebben een hele fijne trip gehad. De chauffeur was zeer vriendelijk en altijd op tijd.

  • Algemeen 9
op 5 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

De reis was goed georganiseerd, we verbleven in een fijn hotel dichtbij het OV waardoor zelfstandig op pad gaan ook mogelijk was. We hebben het erg naar ons zin gehad. Wij zullen vaker gebruikmaken van de diensten van Slangenreizen.

  • Algemeen 9
op 5 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2021

4 dagen Parijs incl Disney. Goed hotel prima hotel. Goede chauffeur bracht je netjes midden in Parijs en naar Disney.

  • Algemeen 10
op 5 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

In ťťn woord: Fantastisch!! We zijn met Slangen Reizen 4 dagen met de bus naar Parijs geweest.

Ik kan oprecht helemaal niets negatiefs schrijven of bedenken over deze Citytrip.

Vanaf het begin tot het einde hebben we ontzettend genoten en een onvergetelijke reiservaring opgedaan! De heenreis, de terugreis, een hele comfortabele bus en zitplaats, het hotel, het ontbijt dat erg goed was, en als kers op de taart; De fantastische buschauffeur: Rogier. Eťn groot compliment aan Slangen Reizen en met name de hele leuke, aardige en geduldige chauffeur Rogier!

De chauffeur Rogier, heeft vanaf het begin tot het einde zijn uiterste best gedaan om deze Citytrip van 4 dagen tot ťťn grote onvergetelijke ervaring te maken. Een hele fijne manier van humor en erg prettig en makkelijk in omgang. De chauffeur deed heel veel extraís om het de groep naar hun zin te maken. Hij bracht ons dagelijks van het hotel naar het centrum van Parijs en kwam ons op de afgesproken plek en tijdstip weer netjes ophalen. Voor mensen die wat langer in het centrum wilden blijven, was dit mogelijk als je dit even van te voren aangaf bij de chauffeur zodat hij niet voor niets wachtte. Je kon dan op eigen initiatief terug naar het hotel keren, wat wij ook gedaan hebben op de laatste avond. We hebben op de tweede dag een hele mooie en lange avond (licht)tour gehad waarbij er meerdere keren gestopt werd bij enkele toeristische plekken zoals de Eifeltoren voor een mooi fotomoment in de avonduren. Je kreeg dan even de tijd om uit te stappen om fotoís te maken waarna de bus weer doorreed naar de volgende plek.

Nogmaals; Een fanatische en onvergetelijke ervaring met Slangen reizen en deze chauffeur. Wij zullen Slangen Reizen zeker niet vergeten bij het boeken van een volgende Citytrip. Wij gaan graag weer met deze reisorganisatie ergens (anders) naar toe, Voldoende bestemmingen beschikbaar!! Een dikke vette, welverdiende 10! Tot ziens en heel erg bedankt, Slangen Reizen en Rogier!

  • Algemeen 10
op 5 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Het was een enorm goed verzorgde , leuke en gezellige bus reis en daarmee ervaring . Was de eerste keer dat ik zoín reis maakte in mijn eentje en het is zonder grap de mooiste ervaring van mijn leven tot nu toe .

  • Algemeen 9
op 5 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Het was super leuk, de busreis verliep prima. En Parijs samen met mijn dochter van 9 gezien. Het was een geweldige ervaring en reis!

  • Algemeen 9
op 5 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Leuke dag gehad, de buschauffeurs waren leuk en aardig, de busrit was verder prima

  • Algemeen 9
op 4 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Heerlijk weekendje weg met alles wat je nodig had en een top chauffeur

  • Algemeen 9
op 4 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

De reis verliep zeer soepel en alles was duidelijk. We hebben onszelf heel erg vermaakt in deze mooie stad!

  • Algemeen 9
op 4 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Heerlijke reis met m'n dochter naar Parijs. 4 dagen, 3 nachten met 1 dag Disneyland incl vervoer. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Fijne chauffeur, hotel was okť, vooral een goed ontbijt. Mooie stad, veel te zien. We hebben genoten.

  • Algemeen 9
op 4 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Prima verzorgde reis met een vriendelijke chauffeur, Bas. Erg genoten samen met mijn dochter!

  • Algemeen 8
op 4 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Leuke trip, eerste keer en gelijk goed! Enigste minpunt was ontbijt, eerste ochtend prima ontbijt en tweede ochtend zeer karig ontbijt, het leek erop dat men ons zat waren. De eerst volgende mensen die volgde hadden een 'betere' ontbijt dan ons en dat viel meteen op dat het ons tekort deden. Wel heel jammer dat het zo is gegaan

  • Algemeen 9
op 4 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Alles was super geregeld.
Opgehaald op gegeven ophaalplaats en ook weer terug gebracht.
Informatie tijdens de reis werd goed uitgelegt. Alles was duidelijk.
Super leuk en een goed vakantie gehad.

  • Algemeen 10
op 4 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2021

De basis was goed voor elkaar. Als het om diepgang gaat kon er wat verbeterd worden. Meer informatie over de dag en niet zomaar ergens gedropt worden en zoek het maar uit

  • Algemeen 7
op 4 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2021

Prima reis voldoende stops en zijn netjes aan het programma gebleven
Beenruimte in de bus is krap

  • Algemeen 8
op 3 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Ideaal concept. Alleen jammer van de niet zo comfortabele bus, maar daar kan niemand echt iets aan doen. Leuke chauffeuse!

  • Algemeen 9
op 3 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

De busrit was verassend goed. De bus kwam op tijd en de stoelen zaten geweldig. Parijs was echt prachtig. De buschauffeur stopte aan het eind van de dag nog om een foto te kunnen maken van de eifeltoren dus dat was top.

  • Algemeen 10
op 3 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

De reis was erg goed georganiseerd, de communicatie verliep super en alles verliep ook volgens planning. Daarnaast was er genoeg beenruimte in de luxe touringcar. Dit alles voor een zacht prijsje. Niks op aan te merken dus!

  • Algemeen 10
op 3 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Reis: 1 dag Parijs. 's Nachts slapen in de bus was best lastig, dus de reis was best vermoeiend, maar het was wel een hele gave ervaring en voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 3 mei 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2022

Chauffeur was overal te vroeg dit zorgde voor lange wachttijden en irritatie. Tijd in Londen duurde ook te lang van 8 uur tot 21 uur

  • Algemeen 6
op 3 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Erg goede en vriendelijke chauffeur.
Veilig en perfect gereden. Meerdere keren met Slangenreizen geweest. Informatie en administratie perfect. Mooie tijd gehad. Op naar de volgende keer met jullie.

  • Algemeen 10
op 3 mei 2022 bestemming: BelgiŽ / Brugge, reisperiode: april 2022

Alles was goed ik heb geen klachten

  • Algemeen 10
op 2 mei 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2021

Omdat het super goed geregeld was. We hebben plezier gehad

  • Algemeen 10
op 2 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Bus was de koppeling ofzo stuk daardoor ging rijden moeizaam, werd niet teruggekoppeld aan reizigers,
Het eerst afzetten van mensen bij de opera ,terwijl er meer als 100 euro betaald is voor de entree van euro disney vinden we vreemd,
Een chauffeuse die erg aardig was maar weinig communiceerde en haar passagiers net telde dus mede reizigers haar erop attent moeten maken dat we nog niet compleet waren, als er een gesplitste activiteit was

  • Algemeen 7
op 1 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Goed georganiseerde reis, echt genoten van Parijs.

  • Algemeen 10
op 1 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

De organisatie ging soepel. Duidelijk in communicatie. Komt alle afspraken na. Accomodatie schoon en aangenaam.

  • Algemeen 8
op 1 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2021

Het was een prachtige reis. Het was goed geregeld vanaf het moment dat we de bus in stapten. Er hing een prettige sfeer en het was gezellig!

  • Algemeen 9
op 1 mei 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

De reis was ontzettend leuk, en de busreis viel ook reuze mee. Het enige nadeel was dat er niet genoeg beenruimte was in de bus, en dat we een uur later dan gepland in Parijs waren waardoor we de stadstour die we op het begin zouden krijgen hebben overgeslagen.

  • Algemeen 9
op 29 april 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Wij hadden als Chauffeur Peter ( ook wel de kilometervreter) en deze man is ZO geweldig. Hij weet heel veel over Parijs en verteld je erover en laat je veel zien..Prachtig Mooi

  • Algemeen 10
op 29 april 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Was erg gezellig met mijn zoon naar de stad van de liefde en de organisatie was goed

  • Algemeen 10
op 28 april 2022 bestemming: Frankrijk / Disneyland Parijs, reisperiode: april 2022

Vreselijke rit, er was geen beenruimte in de bus, te veel stops onderweg. Je bent pas om 11 uur in het park en om 20 uur ga je weer weg. Dan mis je te veel van het park om alles te zien en te beleven.

  • Algemeen 2
op 28 april 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Het vervoer en de chauffeur waren beide super!

  • Algemeen 9
op 28 april 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Slechte aanwijzingen, geen juiste informatie ter plaatse, geen stadstour. 3 uur van tijd verloren, daardoor geen vertrouwen in juistheid van informatie en dus ook ruim voor vertrek weer terug op locatie om zeker te zijn dat we de bus niet zouden missen. Effectief maar 4 uur in Parijs ipv de beloofde 9 uur

  • Algemeen 5
op 28 april 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2021

Ideale manier om in een korte tijd de highlights van een stad als Parijs te "proeven".
Had het wel fijn gevonden om vooraf een simpele plattegrond toegezonden te krijgen om een planning te kunnen maken.

  • Algemeen 9
op 28 april 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2021

Samen met mijn vriendinnetje geweest. Het is een leuk alternatief voor als je nog geen rijbewijs hebt. je moet er wel rekening mee houden dat je toch een lange periode in de bus zit. wij vonden het prima

  • Algemeen 7
op 28 april 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2021

Ik vond het echt top geregeld. snap niet zo goed waar de slechte reviews vandaan komen. een hele leuke 4 daagse reis gehad. Londen bestaat weer zoals voorheen. Corona is geen probleem meer. Het was echt een top reis!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende