Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

8,3 in 747 reviews
6 consumentenawards:
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
7,6 in 184 reviews
2 consumentenawards:
Oad won in 2012 de Reisgraag award Oad won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
8,0 in 209 reviews
5 consumentenawards:
Van Nood Reizen won in 2012 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2013 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2014 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2015 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 172 met 1716 resultaten

op 17 augustus 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2017

Prima geregeld; goed
Georganiseerd, vlak voor vertrek door ons nog een wijziging doorgevoerd; prima afgewikkeld door Slangenreizen; tijdige info dat terugreis later zou plaatsvinden dan gepland; en ook de reden was open en terecht; chauffeur had meer rust nodig; prettige chauffeur; blijft natuurlijk een intensieve dagje london

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2017 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: augustus 2017

Zitting kan beter, heb een pijnlijke zit van de terugreis overgehouden. Desalniettemin een 8 voor de twee chauffeurs en de reis. Te Barcelona moet je je zelf naar de zin maken.

  • Algemeen 7
op 16 augustus 2017 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: augustus 2017

Heb een hele leuke reis gehad, veel kunnen zien en het hotel waar we in verbleven was ook top

  • Algemeen 8
op 16 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2017

Het zitten in de bus was niet zo fijn, te weinig ruimte! Maar de dag in Parijs wa super. De chauffeur (Bas ) ree super! En gaf ons nog een sightseeing door Parijs. Iedereen weer op tijd bij de bus terug, en weer richting huis gereden. Superdagje gehad.

  • Algemeen 8




8,3 in 747 reviews
6 consumentenawards:
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
7,6 in 184 reviews
2 consumentenawards:
Oad won in 2012 de Reisgraag award Oad won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
8,0 in 209 reviews
5 consumentenawards:
Van Nood Reizen won in 2012 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2013 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2014 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2015 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 16 augustus 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2017

Mijn dagje London was leuk ik heb me enorm vermaakt. Alleen de reis was heen en terug was een hel.

De bus had te weinig been ruimte. Voor de gehele rit heb ik en al mijn vrienden niet goed kunnen zitten. Het tafeltje loopt een beetje schuin af waardoor we onze benen niet goed konden plaatsen. Mijn knie moest er tegen aan waardoor ik ten eerste pijn kreeg aan mijn knieschijf maar ik zat ook krap of onder door maar dan zat ik weer raar. Op de terug weg ben ik aan de gangpad kant gaan zitten maar vanwege de steun van de tafel kon ik niet mn linkerbeen goed plaatsen. Het was de keuze tussen mijn been laten hangen of beide benen strak tegen elkaar aan drukken wil ik onder het tafeltje passen.

Verder was onze buschauffeur ook enorm irriterend. Elke keer als hij ging praten moest hij diep inhalen in de microfoon om wat te zeggen. Op zich is dit niet erg maar na elke halve zin hem horen ademhalen was irritant. Als ik tegen hem praten buiten de bus was het normaal. Hij zette zijn microfoon praktisch in zijn mond als hij wat moest zeggen.

Al om al de pijn en irritatie van de chauffeur maakte mijn ervaring behoorlijk minder leuk. Gelukkig was London leuk maar ik ga nooit meer met Slangen reizen voor een dagje uit tenzij de bussen vervangen worden met bussen waar meer been ruimte is.

  • Algemeen 4
op 16 augustus 2017 bestemming: Engeland / London, reisperiode: augustus 2017

Een ervaring om nooit te vergeten!

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2017

Bus/beenruimte op deze 1 dag reis, jammer omdat je in bus slaapt zou comfort beter mogen

  • Algemeen 6
op 10 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: augustus 2017

Ik vond slangen reizen heel goed alles goed verzorgt en echt tevreden de chauffeur van de bus heeft ons veel laten zien van parijs,echt een aanrader op keer te doen.mijn volgende reis is zeker weer slangen reizen

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2017

Dagje parijs gedaan. Rond 2u snachts vertrekken, en rond 2u snachts weer terug was het idee. Daarom zouden we rond 7u uit Parijs vertrekken. Toen we gearriveerd waren zei de buschauffer plotseling 22.30 hier verzamelen voor de terugreis. Ohnee doe toch maar 22.45. Enorm onduidelijke communicatie dus. Later kregen we per sms te horen dat het ineens weer 23.25, wat dan weer niet bleek te kloppen. Dus bus wilde namelijk eerder vertrekken. Hierbij werden we gebeld met dreiging dat ze ons achter zouden laten als we er niet binnen enkele minuten waren.

  • Algemeen 1
op 10 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2017

Op 5 augustus vertrokken wij naar Parijs met Slangen Reizen (boekingsnummer: 116771). De reis verliep zeer voorspoedig. Afgezet bij de Seine en tot 22:00 uur 's avonds de tijd gehad om de stad te verkennen. Vervolgens nog mensen bij Disneyland opgehaald, waarna wij bij het hotel werden afgezet. Het ibis hotel was prima, goede bedden, goed ontbijt. Vervolgens vertrokken wij om 09:30 uur weer naar de stad, waar men voor het ochtendprogramma kon kiezen voor vrije tijd, boottocht (tegen betaling) of met mensen uit de bus naar de Montparnasse
(tegen betaling). Voor het middagprogramma werd de gehele bus afgezet bij de Montmarte, waarna we rond 15:00 uur weer vertrokken richting Nederland. Het was voor ons als nichtjes een hele leuke trip, een echt nichtjesweekend. Onze chauffeur dhr. Koop heeft de rit goed georganiseerd en ik heb respect voor het feit dat hij ons zo goed door Parijs heeft heen gereden ondanks alle drukte. Kortom: een geslaagd weekend en wij willen graag weer mee met een tripje van jullie!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende