Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1072 reviews

11 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2022 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,1
op basis van 244 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 35 met 3407 resultaten

op 1 december 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Super goed en top georganiseerd en stip op tijd

  • Algemeen 10
op 1 december 2022 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: januari 2022

Alles was zeer goed verzorgd. Goede chauffeur

  • Algemeen 10




op 30 november 2022 bestemming: / London, reisperiode: november 2022

De reis opzich was prima te doen. We hadden een leuke chauffeur en werden centraal afgezet. Hotel was prima alleen een beetje ver van London af.

  • Algemeen 8
op 30 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Enorm goed geregeld. Gezellige buschauffeur die goed luisterde naar de wensen van de gasten. Prima hotel. Alles was naar wens.

  • Algemeen 9
op 30 november 2022 bestemming: , reisperiode: november 2022

Ik vond onze reis verschrikkelijk!! Na het boeken krijg je te horen dat je hotel 100 km verder dan London ligt. Over de klantenservice valt niet te spreken die zijn gewoon weg heel onbeschoft.
Ik heb 2 dagen London geboekt dat was geen 2 dagen maar 1 dag London en 1 hele dag in de bus. en de volgende dag zouden wij ook een aantal vrije uurtjes hebben voor vertrek. Dit was dus niet het geval. Want de chauffeur gaf aan dat we gelijk terug moesten rijden. Ook hier was iedereen in de bus verbaasd en boos. Het zijn een stelletje oplichters. Ik kreeg te horen ja als je goedkope reis boekt dan krijg je het ook zo dus niet klagen!!!! Ook de WC in de bus stonk de hele terug weg. Wij hebben elke keer hebben deodorants Parfums gespoten want de geur was echt ondraaglijk. Nooit meer Slangenreizen voor mij!!!!

  • Algemeen 1
op 30 november 2022 bestemming: / London, reisperiode: november 2022

Een unieke ervaring om nooit te vergeten! Super geregeld, blij dat ik bij jullie een reis heb geboekt.

  • Algemeen 9
op 29 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Goede communicatie met de chauffeur, goed verzorgde bus. HygiŽne was prima

  • Algemeen 9
op 29 november 2022 bestemming: Duitsland / DŁsseldorf, reisperiode: november 2022

Het was een erg lange dag. De busreis vertrok om 6:50 met een tussen stop bij het tankstation waar we een lekker broodje konden halen. Om 10:00 kwamen we aan in DŁsseldorf. Bij aankomst werd de ophaal tijd besproken en hoe we bij de kerst markt konden aankomen besproken. Na 9 uur shop tijd werden we rond 19:30 opgehaald in de buurt van de kerst markt. Er werd netjes gewacht tot iedereen in de bus zat en aanwezig was voor onze reis terug vertrok. De lichtjes dimde wat in de bus waardoor ik lekker heb geslapen op de terug reis en hiermee beoordeel ik mijn reis met een 9.

  • Algemeen 9
op 29 november 2022 bestemming: BelgiŽ / Brugge, reisperiode: november 2022

Bus was schoon en mw die ging rijden knap dat ze kon .we waren optijd en kwamen ook op tijd terug was perfect.ik ga vaak met de bus maar het was erg leuk.

  • Algemeen 10
op 29 november 2022 bestemming: Frankrijk / paris, reisperiode: november 2022

Thuis is alles mooi maar onderweg met zulks goed geregeld veilig zijn meer zeg je niet ja been was lekker te lang voor de zit in de touring bus maak het uit nee want eerlijk gezegd wil ik jullie vragen mij en tantje na de berg van paris te brengen dus goool maken is schieten zonder bal er verstandig iets aan die geven die er toe doen ,veel zaken en prachtige tijd voet zool doen nu niet meer pijn gelukkig oja ja bedankt en tot volgende keer nu betalen wij dan hopelijk niet voor de reis maar voor het hotel slangereizen ?

  • Algemeen 10
op 29 november 2022 bestemming: Duitsland / DŁsseldorf, reisperiode: november 2022

Het gezellige dagje kerst markt was gezellig maar erg lang. En natuurlijk moet je wachten op mensen die te laat komen bij de bus.

  • Algemeen 7
op 29 november 2022 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: januari 2022

Het was heel goed mooie bus goeie chauffeur en gezellig

  • Algemeen 10
op 29 november 2022 bestemming: Duitsland / Aken, reisperiode: november 2022

Ik ben eerder met Slangenreizen op stap geweest, en de ervaring was weer eens helemaal top. De buschauffeur is kalm, geduldig en duidelijk. Wat betreft de planning, dat ging ook allemaal volgens plan. Al met al een opnieuw een geslaagde reis met Slangenreizen. Ik kijk al uit naar mijn reis naar Munster in December!

  • Algemeen 10
op 23 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

De busreis was lang maar met 2 stops op de heenreis en terugreis comfortabel. De chauffeur was vriendelijk, behulpzaam en dyidelijk.
Het hotel lag ver buiten het centrum en de kamers waren basic uitgerust. De badkamer met douche was niet erg schoon, daarentegen was het bed heerlijk. Het ontbijt was erg uitgebreid en vers.

  • Algemeen 7
op 23 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Vriendelijke en duidelijke chauffeur die ons netjes en veilig heeft vervoerd van Breda naar Parijs en daar weer van hotel naar bestemming

  • Algemeen 10
op 23 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Alles was perfect, aanrader!!

  • Algemeen 10
op 23 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Alles was goed gegeld en de chauffeur was erg duidelijk.

  • Algemeen 9
op 23 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Leuke stedentrip met dochter gehad. Veel vrije tijd de eerste dag, top chauffeur die veel vertelde over Parijs tijdens rondrit.

  • Algemeen 9
op 22 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Goes verzorgde reis met chauffeur die ons ook nog wees op belangrijke bezienswaardigheden in Parijs toen we hier langs reden. Wij gingen naar Disneyland.

  • Algemeen 9
op 22 november 2022 bestemming: Duitsland / Essen, reisperiode: november 2022

We werden om half tien Ďsímorgens afgezet in Essen . Om kwart over zeven zouden we om kwart over Zeven worden opgehaald. De bus kwam om 10 voor acht. Niet de moeite genomen om ons daarover te contacten. Gewoon ons in de kou laten staan.

  • Algemeen 5
op 22 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 22 november 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: november 2022

Hele nette touringcar en hele goede en fijne chauffeur

  • Algemeen 10
op 19 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Parijs was wel oke, maar de organisatie en vooral de uitvoering van de reis was zwaar onder de maat en vol fouten en onjuistheden

  • Algemeen 1
op 17 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Goede reis, goed programma en goed georganiseerd

  • Algemeen 8
op 16 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

De reis was geweldig, we hebben veel dingen gezien en gedaan in Disneyland en Parijs zelf. Was een geslaagd weekend in Parijs!

  • Algemeen 9
op 16 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Diverse passagiers zorgde ervoor dat de bus niet op tijd kon vertrekken. Dit zorgde voor een vertraging.

  • Algemeen 8
op 16 november 2022 bestemming: , reisperiode: november 2022

Ik vind allemaal in orde maar bij de kou in het bus was koud

  • Algemeen 9
op 16 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

In de nacht gereisd waardoor de tijd en mogelijkheid tot slapen heeft kunnen plaats vinden

  • Algemeen 9
op 9 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2022

Vlotte, comfortabele cirytrip

  • Algemeen 9
op 7 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Lekker goedkoop dagje naar Parijs! Echter zeer oncomfortabele en lange busrit. 'luxe touringcar', kan je het niet noemen, eerder 'schoolreisbus'.

  • Algemeen 6
op 6 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

1 dag voor vertrek werd mail verstuurd dat opstaptyd voor de bus 30min vervroegd was ?? De ochtend zelf ( we waren onderweg ) werden we door een operator gebeld waar we bleven. we zeiden dat we op 10 min van de opstapplaats waren. Hij ging de chauffeur verwittigen geen probleem. Toen we op de parking reden 8 min later belde hij dat de chauffeur was vertrokken !!!! Weg geld weg reis... Op juridisch vlak hadden ze een punt, op menselijk vlak niet. Dit dus nooit meer .....

  • Algemeen 1
op 3 november 2022 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: oktober 2022

Geweldig

  • Algemeen 8
op 2 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Geweldig georganiseerd, vriendelijke personeel

  • Algemeen 10
op 2 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

De reis ging naar Parijs, en alles liep vlekkeloos geen ergernis een goede gezellige grappige chauffeur Wim .In Parijs ook hotel goed zeker als je kijkt naar de prijs verhouding en dan ook nog inclusief prima ontbijt . Dit was onze 1e keer met Slangenreizen en zeker niet de laatste keer!

  • Algemeen 10
op 2 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Gids is aardig, geduldig

  • Algemeen 8
op 2 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

De reis met de bus was prima. Fijne chauffeur en mooie schone bus. Wel beetje krap zitten. Alles was op tijd en goed door gegeven. Heb een prima weekend gehad!

  • Algemeen 8
op 2 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Fantastische reis waarbij we heerlijk hebben genoten van Parijs in het herfstzonnetje!

  • Algemeen 9
op 2 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Parijs is een prachtige stad, comfortabele touringcar met een rustige chauffeur

  • Algemeen 8
op 2 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Geweldige reis, goede organisatie, veilig, prettige chauffeur

  • Algemeen 9
op 2 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Fijne reis met een leuke chauffeur die veel wist te vertellen. Genoeg vrije tijd,ook was de chauffeur lekker flexibel

  • Algemeen 8
op 2 november 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2022

Hotel dat was geboekt lag op 1,5 uur rijden van London vandaan, compleet in the middle of nowhere. Op zich was het hotel oke, maar de bedden waren verschrikkelijk. De chauffeur was een onaangename man die zich overal mee wilde bemoeien en grappig probeerde te zijn op een soms zeer brutale manier. We hebben uiteindelijk langer in de bus gezeten dan dat we in london konden zijn. Absoluut geen aanrader.

  • Algemeen 3
op 2 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Jammer dat we voorafgaand niet de planning hebben gekregen die we hoorde te krijgen via de mail. Deze uiteindelijk nog ontvangen dus dat is fijn! Verder was het een hele leuke reis! Buschauffeur was erg vriendelijk en hield via een app groep contact. Hotel was super!

  • Algemeen 8
op 1 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Goede organisatie qua afspraken over tijden. Prijs kwaliteit verhouding is prima. De eerste dag was wel erg lang in de stad: van 10 tot 21.30 uur.

  • Algemeen 9
op 1 november 2022 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2022

Hele leuke reis gehad met Slangen reizen naar Berlijn. Leuke chauffeur Michel en prima hotel.

  • Algemeen 9
op 1 november 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Alles ging heel goed en het was een hele leuke reis.

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

De reis was goed georganiseerd, bus was hygiŽnisch en de stoelen zaten prima, ik ben aan de lange kant en dan was de beenruimte wat beperkt. De chauffeur gaf er soms wel heel erg zijn eigen draai aan, niet heel erg maar vervelend dat je dat pas op het moment zelf hoorde.

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Leuke chauffeur die veel wist te vertellen en leuke dingen heeft laten zien

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Leuke trip, goede chauffeur, mooi hotel met lekker ontbijt

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2022 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: oktober 2022

Mooie stad vol historische gebouwen. Nooit geweten dat Praag zo rijke geschiedenis had.

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2022

Reis prima. Hadden een kamer voor 3 persoenen geboekt maar die waren in het hotel niet aanwezig.
Wel 90 euro extra betaald voor een 3 persoonskamer. Balen.

  • Algemeen 6
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Programma klopte niet volgens beschrijving. Afzetpunten in de stad anders dan in planning waardoor onze planning niet klopte. Afzetpunt Opťra klopte niet. Alle dagen bij Bateau Mouches afgezet. Op zich prima centraal punt, maar zet dat dan in de planning.
Chagrijnige chauffeur die weinig over bezienswaardigheden vertelde. Mensen bij ons in de bus (zij hadden tijdslot 11:30) zijn op eigen gelegenheid vanuit versailles terug naar de stad gereisd omdat ze anders 2 uur moesten wachten op reizigers die pas 13:30 tijdslot hadden.
Slangen vond het niet goed dat chauffeur heen en weer reed.
Chauffeur liet ons zijn ongenoegen over de situatie overduidelijk weten. Gezellig....

  • Algemeen 5
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2022

Omdat het heel leuk was

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Omdat de omgang vanuit slangen reizen netjes is! Optiid wijziging laten weten en naar je luisteren als je vragen hebt en die zo goed mogelijk op te lossen! Zoals dat opstapplaats die gewijzigd was en de vertragingen optijd aangegeven was! :) Maar ook de reis was goed geregeld, zoals met uitleg over aantal monumenten! En de dag die je hebt om Parijs te ontdekken! Alleen was te kort om heel prachtige Parijs te zien, zou graag weer willen.

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Alles zat mee het weer, het hotel, reisgezelschap /wat hebben we gelachen/ Alles goed geregeld door Slangen Reizen echt top. Maar vooral complimenten voor jou Mauricereizen wat een top chauffeur/reisbegeleider met zoveel ervaringen en tips die je met ons deelde. De rondleiding in de bus en je toelichtingen bij alles. Werkelijk chapeau. Bedankt voor de mooie onvergetelijke reis. Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Goed gedaan

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Prijs kwaliteit verhouding g was prima.. Ontbijt beter dan verwacht.. Alleen te warm op kamers.

  • Algemeen 8
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Jammer dat we erg ver vh centrum werden afgezet (afgezet bij de Eiffeltoren). Voor ons (3 bijna 70+ dames) was het ingewikkeld om met de metro nr het centrum te gaan. Voor de heenreis: een 6
Terugreis een 10: we dachten dat we goed stonden. We stonden op een gegeven moment alleen met z'n drieŽn over. Gelukkig was een chauffeur van een andere busorganisatie die naar Slangenreizen belde waar onze bus stond. De buschauffeur van onze bus bleek ons meerdere keren gebeld te hebben (niet gehoord) maar bleef op ons wachten. Zo lief. Complimenten voor deze man 👍👍

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2022

Het hotel lag 1,5 uur van Londen af. Had van mij wat dichterbij gemogen. Het ontbijt had wat uitgebreider gemogen. De toilet hygiŽne in de bus was slecht. Halverwege was het toilet papier op en werd de wc lucht nief beperkt tot alleen het toilethokje. Ik denk dat de chauffeur tussendoor voldoende tijd had om het toilet te legen en de ruimte even schoon te maken. Verder een prima prijs/kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 8
op 30 oktober 2022 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2022

Alles was goed geregeld, prima chauffeur en hotel, zeer goed ontbijt.

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2022

Reis was prima en duidelijk verzorgd. Wel klacht over onduidelijkheid over reserveren 3 persoonskamer, geboekt extra betaald maar kregen, 1 persoons en een 2 persoonskamer terwijl een 3 persoonskamer geboekt. Volg3ns balie hotel hebben ze geen 3 persoonskamers. Er waren deze reis verschillende klachten hierover.

  • Algemeen 8
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Was een super reis! Veel gezien de bus chauffeur was ook super, hij legde alles goed uit. Je had veel vrije tijd. Hij legde ook alles duidelijk. Pauze tussen de reis was ook super!

  • Algemeen 8
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Door de gegeven informatie van de buschauffeur hebben wij een erg leuke en leerzame 4-daagse reis naar Parijs gehad. Pluim voor de buschauffeur.

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Wij vonden de reis ontzettend gezellig en goed georganiseerd!

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2022 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2022

Programma van dag 2 en 3 werd omgewisseld omdat er anders geen gids was voor de stadstour.
Aangezien we die dag een fietstour hadden, was er op 1 dag alleszins stadsbezichtiging en 1 dag de hele dag voor jezelf zoals shoppen.
Dat van 9.30 tot 21.00 uur is toch wel lang

  • Algemeen 7
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Alles zat mee de reis het weer de medereizigers de chauffeur en het Hotel
De reis door slangen was heel goed georganiseerd echt top.
Onze chauffeur / reisbegeleider maurice was echt een topper. Hij had veel tips kende de weg, veel uitleg, mooie tour door parijs . Veilig gereden. En een prettige aardige en vrolijke man in de omgang. Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Geen zorgen over planning en reis naar het centrum van Parijs. Dit was dagelijks goed geregeld zodat wij lekker konden genieten van Parijs.

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Ik vond het super gezellig .ik vind de busreizen heel leuk. Ik heb leuke mensen leren kennen en het contact behouden! Dat vind ik het leukst van de reis . de buschauffeur (maurice) die we hadden was ook een hele grappige goede man die de reis voor ons het nog aangenamer heeft gemaakt . Vond het heel jammer dat we terug moesten ! In een woord : TOP!

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Deze busreis was super, veilig aangekomen, vriendelijke chauffeur, die alles deed om de passagiers een leuke vakantie te bezorgen. Hij liet ons de stad zien . Mooi en goed programma . Goed hotel met een lekker ontbijt. Prima service

  • Algemeen 10
op 29 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Geen goede informatie (plattegrond, uitleg, enc) gekregen over de openbaar vervoer in onze vrije tijd. De hotel is ver buiten de stad. de stadstour is zo arm.

  • Algemeen 5
op 29 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Prima geregeld, alleen 2de dag naar Disney hadden ze beter moeten regelen. Pas rond 11.30 uur in park en om 20.00 uur al opgehaald

  • Algemeen 8
op 29 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Aardige en leuke bus chauffeur Ron echt een top 2 dagen gehad alles was ook goed georganiseerd top

  • Algemeen 10
op 29 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Fijne reis gehad. Goed programma. Leuke chauffeur die ons veilig heeft vervoerd en van de nodige informatie heeft voorzien.

  • Algemeen 9
op 29 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Het was fantastisch; leuke en goede buschauffeur, je werd op leuke plekjes afgezet en weer keurig opgehaald. Het hotel was prima, goed ontbijt en nette kamers. Een hele leuke en veilige ervaring gehad, zou het zo weer doen.

  • Algemeen 10
op 29 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Goede chauffeur, prettige reis, alles goed geregeld!!

  • Algemeen 9
op 29 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Goede service, vriendelijke en bezorgend. Informatief en duidelijk. Alles loopt super en mijn dochter van 11 was super blij:)

  • Algemeen 10
op 27 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Voor deze prijs vond ik het prima. Mooi weekend Parijs gehad. Wel vermoeiend, maar wij vonden het dat waard

  • Algemeen 9
op 27 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Reis was goed echter let wel op met waar je opstapt en houdt er dan rekening mee dat je mogelijk nog wat langer in de bus zit omdat er nog andere mensen gehaald moeten worden.

  • Algemeen 8
op 27 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Superleuk om op deze manier Disney te bezoeken

  • Algemeen 10
op 27 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Goed verzorgde busreis. Veel tijd om zelf in te delen in Parijs waardoor we veel hebben kunnen zien. Prima hotel, basic maar schoon en een goed ontbijt en goede bedden.

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Alles was goed verzorgd en gezellig

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Boeken ging goed, informatie per mail was duidelijk, verzamel locatie was duidelijk, chauffeur erg vriendelijk, bus was schoon, instructies en afspraken duidelijk met chauffeur, mooie tour, hotel erg fijn, schone kamers, lekker ontbijt veel keuzes had je, veel vrije tijd voor je zelf. Mijn familie en ik hebben het erg naar onze zin gehad! Zou het zo weer willen doen. Ik ben er erg over te spreken. Ik je mijn vrienden erover verteld en ze werden gelijk enthousiast! Toppers

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2022 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: oktober 2022

Het was een 10 geweest als het programma volgens planning was verlopen.
De uitleg hierover was wel begrijpelijk
En het was jammer dat er in het hotel geen mogelijkheid was nog wat te drinken in het restaurant of bar van het hotel.
Je bent dan genoodzaakt naar je kamer te gaan omdat er helemaal niks is om nog even met reisgenoten je ervaringen en indrukken van de stad te bespreken.

  • Algemeen 8
op 26 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Reis was goed georganiseerd, fijne bus chauffeur en hotel was netjes.

  • Algemeen 8
op 26 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Prima reis maar waardeloos zitcomfort. Als haringen in een ton. Als je langer bent dan 1.70 kun je niet normaal zitten. Schandalig

  • Algemeen 7
op 26 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

De reis vond ik geweldig, alleen de beenruimte in de bus was wat krap en het hotel vond ik wat minder vooral de douche maar voor een nachtje prima te doen

  • Algemeen 7
op 24 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Alles was goed geregeld, de chauffeurs waren behulpzaam en gezellig!

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Alles was super goed geregeld, maar het hotel bevond zich niet dichtbij de stad waardoor we elke dag twee uur moesten reizen om in het centrum van Parijs te komen

  • Algemeen 8
op 23 oktober 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2022

Een leuke budgetreis naar Londen. Echter wel een hele lange zit en ons hotel zat echt te ver van het centrum van Londen af waardoor we veel tijd verloren elke dag.

  • Algemeen 7
op 22 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Hotel was ander half uur rijden van het hotel

  • Algemeen 7
op 22 oktober 2022 bestemming: Frankrijk, reisperiode: september 2022

Bus zo warm dat iedereen misselijk werd en moest braken.
te krap voor iemand van 168 en maat s

  • Algemeen 4
op 21 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Veel gezien en veel informatie door de chauffeur op een leuke manier gegeven . Hotel prima. Busreis was gezellig.

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Reis met de bus was goed. Leuke groep in de bus. En we hadden een zeer goede en grappige chauffeur Ron. Hierdoor voelde de reis wat aangenamer!

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Reis is prima verzorgd, hotel is netjes en schoon met een goed ontbijt, chauffeur is een aardige man met genoeg informatie over de bestemming en bezienswaardigheden, al met al zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 19 oktober 2022 bestemming: Nederland / Den Haag, reisperiode: oktober 2022

Super reis met personeelsvereniging

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Alles super goed gegaan en een super chauffeur

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2022

Prima verlopen reis

  • Algemeen 10
op 12 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

De reis was geweldig zowel hotel chauffeur en de busreis.

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Omdat de chauffeur was zeer professionele en lag alles netjes uit en heeft positief energie bij

  • Algemeen 10
op 12 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

We hadden een 3 daagse reis met Slangen Reizen, alles was goed georganiseerd. Goede prijs tegenover wat we kregen aangeboden. Wat een min puntje is is de beenruimte in de bus, vooral met lange benen was het niet comfortabel. Maar voor de rest geen klachten.

  • Algemeen 8
op 12 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2022

Enorm naar ons zin gehad dat hele weekend, alles was goed geregeld en uitgelegd en vriendlijke behulpzame chauffeur!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende