Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 974 reviews

10 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 238 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 26 met 2572 resultaten

op 23 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2021

Fijne manier van reizen. Kundigheid en goede communicatie tussentijds.

  • Algemeen 8
op 22 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Vriendelijke chauffeur, veilig op bestemming gekomen, de bus was schoon en netjes. Alleen vond ik het jammer, dat de chauffeur niet goed communiceerde met me. Want ik kon de eerste dag niet meteen de bus vinden en dus de opstapplaats. Daar waren we ook niet uitgestapt en hij liet er mensen uit toen het licht buiten was en kwam ons ophalen in het donker, daarom herkende ik het niet meteen en kwam ook doordat ik eet nog nooit eerder was geweest. Ik heb de chauffeur gebeld toen ik in de buurt was en hij stuurde zijn locatie via WhatsApp en toen zijn wij daarheen gelopen en toen zag ik een groepje staan, die op de bus aan het wachten waren en er stonden ook 3 personen uit de bus bij en de zeiden dat de bus vertraging had en ze aan het wachten waren. We hebben ons erbij gesteld en ik had nog naar de buschauffeur geappt dat ik er bijna was en daarna dat ik er was. Hij had het gelezen en niet gereageerd. Dus ik dacht dat het verhaal klopte wat de wachtenden personen zeiden. We hebben daar een uur gewacht en toen heb ik gebeld naar de chauffeur en hij zei dat hij even had gewacht en omdat wij niet kwamen hij met de rondtour was begonnen. Hij zou ons over half uur oppikken. Dat is ook gebeurd. Jammer dat hij niet teruggeappt had of gebeld toen ik schreef "we zijn er" dan had ik nog een stukje rechtdoor moeten lopen en waren we bij de bus geweest. Hij kon ook zien waar ik was, want ik had ook mijn locatie gedeeld. Eenmaal in de bus, hartstikke koud gehad van het buiten staan, deelde hij voor het instappen mede dat hij geen pas voor onze kamer had en dat nog moest regelen bij aankomst hotel. Dat was balen, maar gelukkig snel opgelost want in het hotel had een ander persoon uit de bus onze pas en moest hij voor haar iets regelen.

  • Algemeen 7




op 18 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2021

De prijs was aangenaam,we hebben het ontzettend naar ons zin gehad en de chaffeur was echt top!

  • Algemeen 8
op 17 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2021

Was zeer goed geregeld fijne chauffeur jurren

  • Algemeen 10
op 16 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2021

Goed georganiseerd, alle informatie gekregen betreft de richtlijnen vooraf. Gelukkig ging de reis door ondanks de maatregelen. Ik ga zeker vaker!

  • Algemeen 10
op 11 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De bus was behoorlijk krap. Verder echt een top dag gehad. Voldoende tijd in Parijs. Lieve chauffeur die alles mooi liet zien en duidelijk alles vertelde. Top dag gehad!

  • Algemeen 9
op 9 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2021

Omdat de busreis super verliep. De chauffeur was een hartstikke leuke man en heeft veel verteld, en zoals hij had beloofd nog een kleine tour gedaan door Parijs.

  • Algemeen 10
op 8 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2021

Wij zijn net terug van een 3-daagse stedetrip naar Parijs, en zijn nog aan het nagenieten.Vooraf hebben we veel informatie ontvangen van de reisorganisatie en wisten we wat we konden verwachten. Onze chauffeur Ron maakte het echt een relaxte en informatieve trip. Hij vertelde honderduit over de stad met een kwinkslag. We zouden morgen weer instappen.

  • Algemeen 10
op 8 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Topreis, maar er kan altijd wel wat nůg beter!

  • Algemeen 9
op 7 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2021

Goed geregeld

  • Algemeen 10
op 6 november 2021 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: oktober 2021

De reis zelf was heel goed, hele goede en gezellige chauffeur (Carlo) En de stadswandelingen met gidsen Maria en Marka waren ook erg leuk en leerzaam. Alleen erg jammer (heenweg) dat we op het laatste moment te horen kregen dat we niet in Rotterdam konden opstappen, maar in Utrecht. Is niet handig, dan is Breda beter. Ook de terugweg erg rommelig na de chauffeurs wissel, en we weer niet langs Rotterdam konden terwijl er alleen nog maar mensen voor Rotterdam en Utrecht in de bus zaten. Wij werden naar Breda gebracht, de chauffeur had gebeld maar mocht niet langs Rotterdam helaas. Al met al, leuke reis.

  • Algemeen 8
op 5 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Alles was goed geregeld. Mooi hotel fijne bus en chauffeur.

  • Algemeen 9
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2021

Super geregeld. Mooi op tijd. Echter slapen in de bus blijft niet comfortabel.

  • Algemeen 8
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De buschauffeur was erg vriendelijk en heeft ons een fijne veilige reis bezorgd. Deze dagtrip was te vergelijken met een echte vakantie.

  • Algemeen 10
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Alles was goed georganiseerd. We waren op tijd in Parijs ook bij de terugreis. Het hotel was netjes en mooi.

  • Algemeen 10
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De informatieverstrekking vooraf en tijdens de reis was erg goed. Hotel was eenvoudig, maar prijs-kwaliteit verhouding van het hotel was prima. Fijne chauffeur die veel vertelde over de stad.

  • Algemeen 9
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2021

Heel fine reis bestuurder zij hebben onze goed duidelijk en rustig uitleggen. En we hebben goed afgesproken om te erzamelen en sms bericht voor aanpassingen. Thank you slangen reizen .ik zal aanraden

  • Algemeen 10
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De reis was leuk, ook de buschauffeur was heel aardig. Veel kunnen zien en doen.

  • Algemeen 8
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Goed georganiseerde reis. De buschauffeur brengt je naar en haalt je uit de stad op de goede tijden. Hierdoor wordt het niet te vermoeiend en kun je alles zien en doen wat je wil.

  • Algemeen 8
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Leuke dag gehad in Parijs en de vrouwelijke chauffeur was top whow wat kan die vrouw rijden zeg ...hardstikke veilig super .Voor herhaling vatbaar maar naar een andere mooie plek in Europa ...

  • Algemeen 8
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Hele fijne chauffeur. Er was een zeer prettige sfeer in de bus en de busrit verliep soepel. Ik zou het zo nog een keer doen! Top reis gehad. De reis ging sneller dan verwacht en dat komt mede door de positiviteit van de chauffeur.

  • Algemeen 10
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Reis was gezellig, alleen jammer van de erg weinig beenruimte. De buschauffeur was erg aardig en in goed overleg was veel mogelijk. Het hotel was boven verwachtingen. Nachtclub tevens op 100m lopen. Vaak genoeg gestopt tijdens de reis voor maaltijden en om te plassen. Kortom voor deze prijs was de reis goed. Enige wat tegenviel is dat we een uur moesten reizen naar de opstapplek wat veel kosten meebracht, maar achteraf was dit het wel waard.

  • Algemeen 8
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Fijne ervaring met Slangereizen.De reis was tot de puntjes geregeld, hotel, verplaatsingen. Alles was duidelijk aangegeven en afgesproken. Zeer tevreden !

  • Algemeen 9
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Een goede service, leuke chauffeur en super leuk georganiseerd door slangen reizen

  • Algemeen 10
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Parijs was geweldig. De bus en de hotelreservering niet.

Grootste klachten/verwijtbaar:
1/ verwarming in de bus kon niet uit: temperatuur boven de veertig graden. Urenlang. Misselijkmakend.
2/ Hotelkamer was niet gereserveerd. Zelf opgelost. Niet leuk.
3/ Tweede dag precies drie uur in Parijs. Belachelijk weinig - niet duidelijk gecommuniceerd.

  • Algemeen 3
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

We werden rond half 4 in de nachtopgehaald met de bus in Eindhoven. Een hele vriendelijke buschauffeur. Het was wel wat fris in de bus. We kwamen sochtens rond half 10 aan in Parijs. We werden op een centraal punt afgezet hier werden we savonds ook weer opgehaald. Rond 9 uur werden we opgehaald weer met de bus. Het was een lange, maar leuke dag. En kwamen rond 3 uur snachts weer in Eindhoven aan.

  • Algemeen 9
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Leuke reis, maar nachtreis en nadien lange dag in Parijs is erg vermoeiend.
Laatste dag fijner als je dan ook vrij wordt gelaten ipv halve tour. Die tour kan beter s avonds aan einde van de dag, om dan langs mooiste bezienswaardigheden te gaan.

  • Algemeen 8
op 4 november 2021 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: oktober 2021

Richard Onze buschauffeur is supervriendelijk ,Laaste dag met nog extra mooie stadtour naar die highlights van Parijs,heel erg tevreden..Alles netjes op tijd en volgens planning.Zeker zeer tevreden .Als we weer een keer stedentrip zeker weer bij Slangen reizen te boeken!

  • Algemeen 10
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Alles was duidelijk en netjes geregeld alleen de afgesproken opstapplaats(Utrecht ipv Amsterdam)was verder geworden voor ons.
En de busreis duurde erg lang.
Ook duurde het lang om van het hotel naar het centrum naar Parijs te komen elke dag.
Maar de prijs was erg goed voor 4 dagen en we hebben genoten van Parijs dus we kijken wel met een goed gevoel terug op deze reis.

  • Algemeen 7
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Alles was top geregeld leuke dagen gehad, vriendelijke chauffeur.

  • Algemeen 10
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Kort maar krachtig. Erg mooie stad gezien en veel leuke activiteiten gedaan. Minpuntje; weinig beenruimte in de bus

  • Algemeen 8
op 4 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De buschauffeur gaf niks aan tijdens het rijden ivm, aankomende stops etc. Er gingen op de heenweg geen vuilniszakjes in de bus en we hadden maar 2 stops bij tankstations en ze waren echt een uur na elkaar (busreis duurden 9 uur).

  • Algemeen 6
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Goede gezellige chauffeuse en vertelde veel over parijs

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Heel tevreden over heel de reis goed geregeld en leuke chauffeur

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Alles was leuk behalve hotel was niet schoon en volgende dag werd hotel niet schoon gemaakt wel jammer
SchAffeur richting parijs was goei geef hem 10 echt goei
Gids was 10 echt topp
Allen te lang 12 uur in de bus is vermoeid

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Hele goede begeleiding van Slange reizen klanten dienst en geweldige support en informatie van de chauffeur. Heel bekwame man, heeft de reis voor ons tot een onvergetelijkke city trip gemaakt.

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Alles goed geregeld. Leuke chauffeur

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Goed service aardig chauffeur goed timing echt een aanrader

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Het hotel was zeer goed. De chauffeur reed erg goed en vertelde veel. Pas om 11.30uur in Eurodisney aankomen is echt veel te laat als de parken om 18.00uur en 19.00uur sluiten. Echt enorm zonde.

  • Algemeen 7
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Een mooie reis, met actieve, vriendelijke en enthousiaste reisleider, in een redelijk hotel, voor weinig geld.

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Een hele ervaring, een fijne buschauffeur die duidelijk communiceert. Prima hotel en alles volgens programma verlopen top

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: oktober 2021

Het was heel goed georganiseerd, goede Chauffeur, goed hotel , goed ontbijt, hoed begeleiding. En dat is wat ik in een vakantie verwacht. Top 10.

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Comfort in de bus was prima en je wordt bijna naast de eiffeltoren afgezet en ook weer opgehaald. We werden later opgehaald dan afgesproken maar dit werd netjes gecommuniceerd ruim van te voren. Daarnaast meer dan genoeg vrije tijd in Parijs gehad.
Kan geen negatieve punten benoemen.

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2021

Het was een super fijne reis! Alles was goed geregeld en ik heb 3 hele fijne dagen gehad samen met mijn vriendin.

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Geweldige chauffeurs cq reisleiders. Tip: op terugweg gezellig restaurant kiezen . Prima sober hotel Ibids

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Hele leuke tijd gehad! Erg genoten in het na seizoen.

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Schitterde reis gehad de chauffeur was keurig op tijd zeker een aanrader voor wie slangenreizen nog niet kent !

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Kotstende kinderen, geen oplader of wc

  • Algemeen 7
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Leuke buschauffeur, goede vertrektijden, comfortabele zit plaatsen

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Genoeg vrije tijd, voldoende tussenstops en wederom een aardige kundige chauffeur. Het is alleen jammer dat het hotel ver buiten de binnenstad ligt maar in principe heb je genoeg gelegenheid de stad te bezichtigen

  • Algemeen 8
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Enorm pakket : goede chauffeur en vlotte rit vanuit Gent naar Parijs en terug.

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Het was een fijne reis. Erg vriendelijke buschauffeur, een nadeel was dat we onze opstapplaats in Dordrecht hadden opgegeven en uiteindelijk bij den Bosch moesten opstappen wat 1,5 uur rijden was

  • Algemeen 8
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Het was top geregeld! Super aardige buschauffeur en een leuke mini tour door Parijs heen :) Op de terugweg reden we 4 uur zonder pauze en dit was het enige minpuntje omdat er veel mensen hun benen wilde strekken etc.

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

We hadden een leuk gezellig chauffeur goed geregeld op ophalen kwam tijden

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Goed verzorgd aardig en grappige chauffeur. Alleen stoelen iets minder wel klein en minder comfortabel. Hotel Ibis is wel goed en schoon de kamers is wel ruim goede bed alleen armzalige ontbijt geen hartige beleg alleen zoetigheid. En croissant was wel aangebrand de volgende dagen gingen we niet meer ontbijten op het hotel. Maar verder was een leuke ervaring eerste keer met slangenreizen en dat zal zeker niet de laatste zijn.

  • Algemeen 8
op 3 november 2021 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2021

Fijne bus, goede communicatie, midden in Berlijn afgezet en s avonds naar een mooi hotel emmer lekker ontbijt. Ontzettend positieve chauffeur. Ideale manier om Berlijn te zien.

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

We hebben geweldige 3 daagse reis gehad met Slangen reizen.
Je word op bestemming afgezet en op afgesproken tijd weer opgehaald,makelijker kan niet.Dankzijn de gezellige chauffeur verliep de reis erg prettig.Er word duidelijk uitgelegt wat je allemal kan doen op de bestemming.
Het is zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De reis met Slangen Reizen was hardstikke leuk! We hadden een ontzettend leuke groep mensen en ook het weer was goed!

  • Algemeen 7
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Alles was tot de puntjes geregeld

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Het vervoer was goed ..de chauffeuse super .En Parijs wat ontzettend mooi

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Was goed georganiseerd, duidelijke afspraken hele vriendelijke en kundige chauffeuse! Alleen de beenruimte in de bus was een minpunt, vandaar een 9 ipv 10.

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Goed georganiseerde reis met hele vriendelijke chauffeur

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Fijne trip, goede tijden. Goede service onderweg en duidelijke info vooraf. Dagtrip is echt een aanrader voor een eerste kennismaking met deze fantastische stad!! Dat smaakt naar meer dus we winnen graag het weekendje Parijs! 🥳

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De rust en gezelligheid van de chauffeur gaf ons allen een vakantie gevoel. Zeer professioneel. Prijs kwaliteit was een 10!
Hotel goede bedden👌

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Het was een enorm leuke reis met een hele aardige buschauffeur! Het enige minpuntje is dat ik mijn muts in de bus ben vergeten en ik geen reactie terug heb gekregen over het eventueel terugkrijgen hiervan. Verder was het top.

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De reis was supergoed geregeld zonder gedoe! Het was een perfecte balans tussen vrije tijd en georganiseerde momenten. We hebben alles in de stad kunnen zien en ons op onszelf kunnen vermaken tijdens de vrije tijd.

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Ik vond Roger, de chauffeur een super fijne man die echt alles er aan doet om ons een fijne vakantie te geven. Hij houdt zich super strak aan de tijd, heeft super veel leuke feitjes en weetjes tijdens de rit en hij rijdt echt heel fijn. De volgende keer dat we slangenreizen gebruiken hoop ik dat we weer Roger krijgen!

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Goede organisatie, veel informatie, vriendelijke en competente chaufferurs

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De reis was goed georganiseerd en heel erg leuk!

  • Algemeen 9
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Op tijd vertrokken

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De reis was tot in de nopjes verzorgd door Slangen Reizen. De busreis was goed geregeld, voorzien van drinken en een goede uitleg van de chauffeur wat de bedoeling was en hoe de heen- en terugreis zou gaan verlopen. Dit werd via de mail van tevoren ook al goed gecommuniceerd, zodat je 100% wist waar je aan toe was. Hotel wat bij in de gehele reis zat, was prima. Schoon en precies genoeg ruimte, je bent er immers alleen om te slapen, douchen en te ontbijten. De planning dat we 's ochtends vroeg naar Parijs gingen en rond 8-9 uur 's avonds weer werd opgehaald was erg fijn. Je had veel vrije tijd die je mooi zelf kon invullen. Het was ook top dat je kaartjes voor bepaalde bezienswaardigheden kon regelen bij Slangen Reizen online of bij de buschauffeur. Alles was goed geregeld en de communicatie was erg sterk. Als ik echt iets moet noemen wat beter kon, dan was het het ontbijt, maar daar heeft Slangen Reizen geen invloed op. Daarnaast is het eigenlijk niet noemenswaardig, want voor die scherpe prijs was het prima. We zouden zo weer met Slangen Reizen op vakantie gaan, top bedrijf!!

  • Algemeen 10
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Voor de prijs van 30 euro retour naar Parijs vond ik fantastisch, het is niet duur, je kan rustig zitten en de chauffeur brengt je op locatie zoals afgesproken en haalt je daar ook weer op. Echter bij de heenreis was de bus te laat op locatie waar ik opgehaald zou worden en te laat bij het ophalen in Parijs voor de terugreis. Dat was erg jammer, omdat je buiten staat te wachten en niet ergens kon overdekt kon wachten. Verder vond ik het ook niet prettig om naast iemand te zitten die ik verder helemaal niet ken. Ik kon dit niet terug vinden in de mails en met de Corona tijden voelde ik me daar niet prettig bij. Als iemand aan mij zoj vragen of ik dit aanraad om te doen. Ja, maar houd rekening met het het feit dat je mogelijk naast iemand zit die je niet kent en dat je buiten moet wachten op de bus.
Een gehele dag er even tussenuit voor Parijs is voor deze prijs te overzien en zeker waard om een keer mee te maken. Persoonlijk zal ik niet gauw binnen 1 maand of 2 weer gaan, maar mogelijk volgend jaar wel

  • Algemeen 7
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De reis was heel goed! We kwamen alleen wel eerder dan verwacht aan in Nederland waardoor ik een langere tijd moest wachten voor mijn trein.

  • Algemeen 8
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Goede afstemming. Ze houden zich aan hun afspraken en hebben een goede zorg op maat voor hun passagiers.

  • Algemeen 8
op 3 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Zeer goed georganiseerd, leuke buschauffeur, mooi hotel met een zeer comfortabel bed & lekker ontbijt!

  • Algemeen 9
op 2 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Prima reis gehad met chauffeur roger van slangen reizen.

  • Algemeen 10
op 2 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Heen-en terugreis 's nachts.
Wel 11,5 uur lang in Parijs: 9.30 - 21.00 uur

  • Algemeen 8
op 1 november 2021 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: oktober 2021

Genoeg tijd gehad in de stad, chauffeur was behulpzaam en hotel was goed met goed ontbijt.

  • Algemeen 10
op 1 november 2021 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: oktober 2021

Voor een leuk budget een fijne reis gehad. Vaste buschauffeur die veel kennis had, goed communiceerde en alles goed regelde.
Prima hotel met goed verzorgd ontbijt. Nette kamer.
Terugweg was op het laatste stuk rommelig, maar dat was eigenlijk het enige negatieve stukje van onze reis.

  • Algemeen 9
op 1 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Goede prijs/kwaliteit verhouding

  • Algemeen 8
op 1 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Chauffeur was zonder begleiding.
dat vindt ik voor zulke trips wel verantwoord

  • Algemeen 8
op 1 november 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Alles was goed georganiseerd, prima hotel, strakke planning, veel vrije tijd.
Wij hadden helaas niet op tijd de info ontvangen van de veranderde reistijd en dat was enorm vervelend. We moesten de bus achterna reizen met de trein.... Duur en stressvol grapje

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De reis zelf is tot op de puntjes goed geregeld. De bus zelf heeft weinig beenruimte, geen stoeltafel en bekerhouder.

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Twee jaar geleden ook met slangen reizen naar Londen geweest en het werd weer eens tijd om nog een keer te gaan maar dan naar Parijs! Fijne busrit gehad, met een vriendelijke buschauffeur ☺️ Tussen de reis door zijn er genoeg stops geweest en in de stad hebben we meer als genoeg vrije tijd gehad. Een ervaring om nooit te vergeten!!

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

We hebben meer tijd in de bus gezeten dan daadwerkelijk in Parijs gehad, terwijl we 4 dagen in Parijs waren. De bus reed vaak om en verkeerd. De helft van de mensen zaten in een ander hotel aan de andere kant van Parijs, waardoor we sochtends en savonds minimaal 2 uur in de bus zaten ipv een half uur zoals gecommuniceerd. Het programma zoals doorgegeven klopte niet qua tijden, waardoor we hebben moeten rennen door de stad om onze reserveringen te halen. Sommige hebben we helaas betaald verloren moeten laten gaan. Jammer!

  • Algemeen 5
op 31 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Goed georganiseerd ,fijne bus ,maar ook veel vrijheid mbt het volgen van een ander programma als je daar behoefte aan hebt.

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Geweldige stadt, jammer van de vele onnodige uren die je in een bus moet verblijven met te weinig beenruimte. Verder moet je bereid zijn met een heel flexibelreisprogramma

  • Algemeen 7
op 30 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Fantastische chauffeur, niets was teveel. Alles super geregeld. Voor herhaling vatbaar

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Mijn zusje en ik hebben echt 2 super leuke dagen gehad in Parijs! De enige reden dat ik een 9 geef i.p.v. een 10 is omdat ik niet kan slapen in zitstand (in de bus dus..). Maar echt.. dat was het helemaal waard! Het was zů leuk! Parijs is een prachtige stad en Slangen Reizen had het ook heel leuk georganiseerd zodat we zo veel mogelijk leuke dingen gezien en gedaan hebben! Ben helemaal enthousiast (zoals je merkt haha) en zou het zo nog eens doen!

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Leuke chauffeur/reisleider. Fijne organisatie. Alles na wens verlopen. Top 3 dagen gehad.

  • Algemeen 8
op 29 oktober 2021 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: oktober 2021

Het was allemaal goed geregeld. Fijn hotel, goed bed en een goede chauffeur die veel wist te vertellen

  • Algemeen 10
op 28 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Ik vond de prijs kwaliteit verhouding heel goed.Mooie bus, fijne chauffeur goed hotel en kleine prijs!

  • Algemeen 10
op 28 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

We hadden de beste chauffeur van de wereld Peter de Kilometer vreter

  • Algemeen 10
op 28 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Het was top met Peter de Km vreter.
Het was alleen lastig dat de mede reizigers zich niet aan de afgesproken vertrektijden hielden.
maar verder was de reis erg naar wens

  • Algemeen 9
op 28 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Mooie reis, onderweg veel uitleg over bezienswaardigheden

  • Algemeen 10
op 28 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Alles prima geregeld,

  • Algemeen 9
op 27 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Ik ben onlangs meegegaan met een 3-daagse reis naar Parijs met Slangen Reizen. Dit was heel erg goed georganiseerd. De klantenservice was heel erg vriendelijk en heeft mij goed geholpen tijdens het plaatsen van de boeking. De reis zelf was goed georganiseerd en de chauffeur wist veel te vertellen over de bezienswaardigheden. We hadden ook een mooi en net hotel. Deze reis was zeker een aanrader! Net geboekt voor een kerstmarkt!

  • Algemeen 10
op 27 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Ontzettend genoten met mín dochter

  • Algemeen 8
op 27 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

De reis was echt top. Natuurlijk zit je lang in de bus, maar daar geef je je ook voor op. Chauffeur was enorm vriendelijk en we hadden genoeg tijd om in ieder geval het grootste deel van de stad te bekijken.

  • Algemeen 10
op 27 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Prima ontbijt met veel vrije tijd in de stad. 8 uur in de bus is wel wat veel vanaf Utrecht.

  • Algemeen 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende