Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Wil je op vakantie met Slangen reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,2
op basis van 804 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 195 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 204 met 2031 resultaten

op 16 april 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2018

Slecht service

  • Algemeen 1
op 8 april 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2018

Het was een onvergetelijke reis met de gastheer van de maand Jordi!!! Hij was Zo vrolijk en gezzelig wat hij overbrengt op de rest van de gast die geboekt hadden, legde alles goed en duidelijk uit en Parijs is een prachtstad vooral als je weet waar je moet kijken en zijn!! Vandaar de dikke 10++++

  • Algemeen 10
op 8 april 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2018

Vannacht terug gekomen uit Parijs met chauffeur Rogier...Heel goed gereden,rustig en veilig.en mooi op tijd..altijd gezellig met Rogier. Lange trip maar dat weten we met een dagtrip. Goede opstap locatie in Parijs. Hele dag Parijs kunnen ontdekken. Volgende keer weer met Slangenreizen naar...

  • Algemeen 9
op 3 april 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2018

Alles was boven verwachting. Erg veel vrijheid, vriendelijke chauffeur, schone bus, prima hotel en prettige sfeer. Algemene beoordeling dus erg positief. Twee kleine minpuntjes/tips. We hebben op de tweede avond de lichttour door Parijs gemist omdat we niet wisten waar de opstapplek van de bus was. We hebben het noodnummer van Slangenreizen gebeld, en die heeft contact opgenomen met de chauffeur. In principe dus goeie service, alleen wist de servicemedewerker de naam van de opstapplaats niet goed te spellen waardoor wij geen idee hadden wat hij bedoelde. Zodoende dus de lichttour gemist en moesten we op eigen houtje bij het hotel zien te komen. Dat mag eigenlijk niet gebeuren de volgende keer.
Verder hebben we op de terugreis een stop gemaakt van anderhalf uur, op zo'n 20 minuten van Eindhoven. Prima, maar dit leverde wel veel onbegrip op van de reizigers die in Eindhoven moesten zijn. Misschien volgende keer duidelijker maken waarom daar gestopt word, en misschien het anderhalve uur pauze iets inkorten.

  • Algemeen 9




Wil je op vakantie met Slangen reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,2
op basis van 804 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 195 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 22 maart 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: maart 2018

Onze dochter en vriend hebben een half jaar geleden een busreis naar Praag geboekt. Een week van te voren is de reis geannuleerd door Slangen Reizen, wegens te weinig reizigers. Alternatieven werden nauwelijks geboden, ze kunnen op een ander moment in het jaar gaan. Wat een belachelijk alternatief! Ze hebben nu vrij genomen en niet volgende maand. Nu weer bellen om geld terug te krijgen, anders kunnen ze geen andere vakantie boeken.

  • Algemeen 1
op 19 maart 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2018

Mooir en comfortabele bus, spoedige reis, duidelijke afspraken, top hotel en een fijn reisgezelschap. Slangenreizen is top. Raad het 1000% aan. Zorg wel dat je op tijd bij de bus bent! 2 mensen in Parijs moeten laten omdat ze een half uur te laat waren en nergens op te bereiken. Buschauffeur ging hier goed mee om en heeft alles geprobeerd om contact te leggen. Top reis!!!

  • Algemeen 10
op 19 maart 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2018

Vriendelijke buschauffeur, goed hotel en goede service

  • Algemeen 8
op 7 maart 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: maart 2018

Vond het jsmmer dat de opstapplasts was veranderd doirsat ik in een rolstoel zit. Masr het reisje was perfect super buschauffeur Dennis. Hielp mij overal mee. Mocht binnen blijven zitten voor paspoort controle het was gewoon een superreisje dank jullie wel heb nu mn dochter weer gezien na 22 masnden dank jullie wel

  • Algemeen 10
op 3 maart 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2018

Twee dagen Londen. Geweldige reis ondanks gewijzigde opstapplaats maar je wist van te voren dat de kans er in zat( kan mij wel goed voorstellen dat het voor sommige mensen heel onhandig kan zijn). Onze chauffeur was grappig en heeft de hele reis goed en verantwoord gereden. Af en toe vertelde hij de benodigde duidelijke informatie over de reis en Londen zelf. Dag een in London namen we de metro en bezochten we plekken die niet lopend te doen zijn. Heerlijk geslapen in het hotel en het ontbijt was super! Dag twee zonder openbaar vervoer lekker geslenterd rondom London Eye. Zeker voor herhaling vatbaar en helemaal niet duur!

  • Algemeen 9
op 2 maart 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2018

Zowel de reis, organisatie, rondleiding, hotel was prima. De groep was leuk. We hebben veel tijd gehad om rustig rond te kijken, ook is er rekening gehouden met de kou door de buschauffeur. Extra complimenten voor de betrokkenheid en verschafte informatie door de buschauffeur Hendrik. Perfect. Betreft een reis van 26 tot en met 1 maart met busnr. 4001.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende