Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 972 reviews

10 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 237 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 24 met 2391 resultaten

op 1 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Het was fantastisch!

  • Algemeen 9
op 31 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

De reis was in juli 2021. Super organisatie, alles is goed geregeld. Je kunt met een gerust hart op pad voor een leuke prijs. Je wordt netjes van stad naar hotel gebracht. Je krijgt genoeg vrije tijd en leuke info van de chauffeur. De rondrit in de avond is erg leuk. Ik had chauffeur Maurice. Dit is mijn 5e keer met Slangenreizen en Maurice is toch wel echt de leukste chauffeur die ik heb gehad.

  • Algemeen 10




op 29 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles was goed geregeld en vonden het heel erg fijn dat we zelfstandig daarna konden lopen en gaan waar we willen.

  • Algemeen 10
op 29 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles was super goed verzorgd, fijne reis gehad! Ook de buschauffeur vertelde voldoende informatie toen we in parijs aankwamen. Al met al we hebben een top dag gehad!

  • Algemeen 10
op 29 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Enorm genoten van de stedentrip

  • Algemeen 9
op 29 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles is zeer vlot verlopen en er werd goed gecommuniceerd.

  • Algemeen 10
op 27 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Kan 2021 niet kiezen dus vandaar dat er 2020 staat. Maar zaterdag 25 juli ben ik met een 1-dags-busreis naar Parijs geweest met Slangen Reizen. De reis is heel goed verlopen. De bus chauffeur was erg vriendelijk en spontaan, we kregen leuke informatie onderweg en werden goed op de hoogte gehouden over pauzes en stopplaatsen. In de bus zaten usb-poortjes waar je je telefoon aan kon opladen. De opstapplaats in Parijs was goed te vinden.

  • Algemeen 10
op 26 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Prima georganiseerd
Je ziet veel in korte tijd

  • Algemeen 8
op 25 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2019

Dankzij onze chauffeur was deze reis geweldig. Hij wist ontzettend veel over Parijs en deed er alles aan iedereens verblijf zo leuk te maken

  • Algemeen 9
op 25 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Erg goed geregeld, waren veel faciliteiten en alles netjes. De reis was ook niet duur daardoor heb je een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 9
op 22 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

De bus chaffeur was erg aardig, we hebben genoeg informatie mee gekregen over de trip zelf en over de geschiedenis. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 21 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

De reis werd 2x geannuleerd, top

  • Algemeen 9
op 20 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Leuke chauffeur duidelijkheid

  • Algemeen 9
op 18 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

De chauffeur was ontzettend gezellig en dacht altijd met iedereen mee om de reis zo leuk mogelijk te maken.

  • Algemeen 10
op 18 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Het was een goed georganiseerde reis en heb het erg naar mijn zin gehad. Alleen was het in 2021 maar ik kon die niet selecteren.

  • Algemeen 9
op 18 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles goed georganiseerd, perfecte begeleider en chauffeur. Mooie programma

  • Algemeen 10
op 15 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles top geregeld, niks op aan te merken. Een super grappige buschauffeur met leuke weetjes over Parijs. Mooi op tijd aangekomen in Parijs. Er was meer dan genoeg vrije tijd te besteden. Mijn partner heeft mij ten huwelijk gevraagd bij de Eiffeltoren, dus dat heeft de reis helemaal geweldig gemaakt! Mijn verloofde en ik hebben er ontzettend van genoten en we kijken uit naar onze volgende reis met Slangenreizen!

  • Algemeen 10
op 15 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Er was mooie ervaring in Parijs, wij hadden 12uren vrije tijd om met Parijs kennis te maken. Jammer dat in bus was geen mogelijkheid om mobieltje te laden

  • Algemeen 9
op 15 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Het was een goed georganiseerde reis, heel vriendelijke en enthousiaste chauffeur. Maar helaas werd niet door alle passagiers de corona maatregelen gevolgd.

  • Algemeen 9
op 13 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Slangereizen is voor mij al jaren de beste reisorganisatie want ik reis al jaren met hun naar Parijs toe elk jaar en de busschoufeurs zijn heel goed en leuke mensen en alles is goed geregeld .

  • Algemeen 10
op 8 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Omdat wij ontzettend goed behandeld zijn door de buschaffeurs! Hele leuke dage gehad. Plus nog de tour in parijs die eraan toegevoegd werd, ontzettend leuk en gezellig gehad

  • Algemeen 10
op 7 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Omdat wij op de heen- én terugreis in Antwerpen én Parijs een dik half uur hebben moeten wachten op mensen die te laat waren.
Daar had nu het hele reisgezelschap last van, 2 x van dezelfde mensen... Die mag je van mij laten staan de volgende keer!!

  • Algemeen 8
op 6 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

(De reis was in Juli 2021)

Ik vond het een superleuk tripje naar parijs, we hadden 2 superleuke chauffeurs die ons goed hebben begleid (ondanks de vertraging van 2 dames)

Bedankt daarvoor slangenreizen 😍

  • Algemeen 9
op 6 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

2021 --> was erg leuk en goed verzorgd.

  • Algemeen 9
op 6 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Aardige chauffeur, veel extra gezien ook de tour in de avond nog. Jammer dat de plekken wel redelijk smal zijn (weinig beenruimte)

  • Algemeen 9
op 2 juli 2021 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: juli 2020

Goede bus, begeleiding en chauffeur

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2020

De reis is, vanwege corona niet doorgegaan. Begrijpelijk.

Ik kreeg een voucher, bij dat voucher was geen mogelijkheid aan te geven dat ik geld terug kon vragen. Ik ontving een voucher, thats it. Ik had het maar te accepteren.

Conform de regels van de SGR kun je na 6 maanden aangeven dat je dan alsnog je geld terugwil. Maar, slangenreizen heeft dan het recht alsnog 6 maanden te wachten met uitbetalen.

De 6 maanden regeling slaat nergens op, zoals de medewerkster van slangenreizen telefonisch ook al aangaf: er wordt toch niet eerder uitbetaald dan na 364 dagen. Dit terwijl zowel ACM als de consumentenbond hebben aangedrongen op coulance.

Waardeloze service dit

  • Algemeen 1
op 1 oktober 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Slechte chauffeur. Diren manièren. Grotte mond

  • Algemeen 1
op 25 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Deze 3 daagse reis van van 20 tot 23 Juli 2020 naar Parijs was een hele mooie ervaring met vrolijke chauffers die veel informatie deelden op een hele leuke manier over parijs wat altijd leuk is , ook waarschuwden ze goed voor de oplichters en zakkenrollers in parijs en hoe je het beste er mee om kan gaan , en ook het hotel was prima geregeld qua kamer en met het ontbijt ook het eten was er lekker.

door de corona was het rustig in Parijs zodat er weinig tot geen wachtrijen waren, ook was het goed te doen met mondkapjes zowel in de bus als in Belgie en Parijs op de plekken waar het verplicht is.

  • Algemeen 8
op 6 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Zaterdag 4 juli een dag tripje naar parijs gedaan de eerste bus richting frankrijk inv met corona. al vaker met slangen mee geweest maar dit was toch anders dan anders en bijzonder. alles ging prima en gezellig leuke sfeer in de bus leuk dat maurice als vlogger mee was . frankrijk zelf was goed te doen weinig zo goed als geen toeristen nu in deze tijd heeft het zijn voordelen en nadelen aangezien er veel dingen toch nog wel gesloten waren voor toeristen. verder kan je er buiten veel doen super dagje gehad!

  • Algemeen 10
op 14 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Alles was goed geregeld en alles was zoals afgesproken van te voren. wel was de bus wat krap kwa beenruimte.

  • Algemeen 9
op 27 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2019

Waardeloze organisatie. Had een dagtrip parijs geboekt omdat als opstapplaats Doetinchem was vermeld, vertrektijd 01:45 uur. Is direct bij ons om de hoek dus konden we mooi met de fiets naar toe, als alternatieve locatie hadden we anders nog arnhem zodat we met OV konden gaan en in Parijs gezellig ook een paar drankjes zouden kunnen doen. Vervolgens krijgen we 1 week van tevoren te horen dat we een alternatieve opstaplocatie moeten nemen, te weten Apeldoorn om 00.15 uur. Arnhem bleek ook niet mogelijk, dus dat betekent uurtje in de auto naar Apeldoorn (OV is dan ook geen handige verbinding meer) en gezellig samen borrelen zit er dan ook niet meer in. Er werd telefonisch ook bij verteld dat Doetinchem eigenlijk bijna nooit bij de opstapplaatsen hoort. Op mijn verzoek of ik dan een andere datum kon kiezen dat Doetinchem wel aangedaan wordt of dat we dan in Arnhem keer konden opstappen kreeg ik negatieve reactie: omboeken moet 2 weken van tevoren. Dat is lekker dan als je 1 week van tevoren hoort dat je ergens anders moet opstappen. Riekt naar misleiding van de consument naar mijn mening. We zijn ook niet gegaan op die dag en geld kwijt want geld terugvragen was natuurlijk ook geen optie

  • Algemeen 1
op 4 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2019

Goed georganiseerde reis! Wij verbleven 1 nacht in een goed hotel. Zeker voor de prijs! Was dit hotel keurig, niks op aan te merken. De buschauffeur was heel aardig, grappig en vertelde leuke dingen. We hadden een goede groep en konden snel vertrekken. In de bus kun je zelfs snacks en drinken kopen, voor wanneer je het drinken in Parijs te duur vind! Heeeel handig. Verder raad ik iedereen aan zitplaatsen naast elkaar te nemen, dit kost €7 euro extra! Maar je krijgt je eigen stoel ( wij zaten onderin) en er ligt een papiertje met je naam erop! Gegarandeerd zit jij de hele rit naast elkaar! Super fijn!

Slangenreizen! Bedankt voor deze ervaring! En bedank voor de goede organisatie.

  • Algemeen 8
op 3 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Fijne 3 dagen Parijs. ik was jarig en tot mijn verbazing werd dat door de chauffeur omgeroepen in de bus, en werden ons die dag gratis consumpties aan geboden. De chauffeur Maurice met Astrid de hostess, hebben het ons echt naar de zin gemaakt. Het was een goed georganiseerde reis mede door het enthousiasme van onze chauffeur Maurice. CHAPEAU.

  • Algemeen 8
op 3 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Heerlijke 3 dagen Parijs met de zeer gezellige Maurice en Hostess Astrid gehad. Alles perfect geregeld geen gesjouw met koffers gewoon lekker op verschillende punten in het grote Parijs afgezet door de zeer handige Chauffeur hij weet echt overal de weg en geeft daarnaast de perfecte tips. Kortom zeer aan te bevelen vooral als je het geluk heb deze chauffeur en Hostess treft. Heel veel Dank.

  • Algemeen 9
op 1 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Fantastische 4-daagse reis gehad met Slangenreizen. Onze chauffeur Peter was een topper. Niets was hem teveel en met zijn uitgebreide kennis en flexibiliteit hebben we een onvergetelijke reis gehad! Ook het hotel ( holiday inn express) was prima. Schone kamers, alles aanwezig en prima ontbijt. Wij zouden deze reis zeker nog eens maken en hopen dan wel dat Peter ook weer onze chauffeur is!

  • Algemeen 9
op 21 februari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2020

De reis was precies zoals voorgespiegeld wordt. Fijne enthousiaste buschauffeur, niet onbelangrijk, ervaren en weet veel over de omgeving. Prijs-kwaliteit is perfect. Ideale kans om zo een korte stedentrip te doen. We konden dichtbij op- en afstappen. Voor herhaling vatbaar, misschien doen we er dan een of twee overnachtingen bij!

  • Algemeen 9
op 17 februari 2020 bestemming: Frankrijk / parijs disney, reisperiode: februari 2020

Bus was combi parijs stad en disney s morgens veel tijd kwijt omdat we eerst parijs in moesten s avonds vroeg weg omdat de andere groep er stond weer en daardoor shows disney gemist

  • Algemeen 6
op 17 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Van 14 tot 16 februari hebben mijn vriend en ik via Slangen Reizen genoten van drie dagen Parijs. Niks dan lof voor onze buschauffeur Jordy! Gezellige man die ons altijd stipt op tijd wegbracht en weer ophaalde. We hadden meer dan genoeg vrije tijd om alle bezienswaardigheden van Parijs op eigen initiatief te bezoeken.

Het hotel vond ik wel een kleine tegenvaller. Dit was de derde keer dat ik met Slangen Reizen heb gereisd (1 keer eerder naar Londen en 1 keer nogmaals naar Parijs) en we overnachtten telkens in Ibis-hotels. Dit hotel was wat meer verouderd. Toen we op de hotelkamer kwamen, stond de verwarming op standje gloeiendheet. Aangezien ik dit weekend helaas last had van de griep maakte de hitte die we maar niet uit onze hotelkamer kregen het er helaas niet beter op. De kamer was gelukkig wel schoon. Het ontbijt was simpel, maar voor mij voldoende. Je bent er uiteraard alleen om te slapen en te ontbijten, want voor de rest zit je in de stad, dus die twee nachtjes hebben we zonder al te veel problemen ook wel overleefd.

Hopelijk hebben we de volgende keer als we naar Londen willen even veel geluk en treffen we chauffeur Jordy weer!

  • Algemeen 9
op 7 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Ik boekte voor de voorjaarsvakantie. Deze datum bleek echter niet gegarandeerd. Dus ik tegen extra betaling omboeken. Nu, ruim een week vooraf, wordt de gegarandeerde datum ook geannuleerd.

  • Algemeen 1
op 2 februari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Prachtige dag in Londen beleefd met het reisgenot van Slangenreizen mooi op tijd en in hartje London gebracht!

  • Algemeen 8
op 31 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Wij hebben een prima reis gehad, met een leuke chauffeur. Hij heeft ons mooi op tijd gereden en in Parijs nog leuke plekken laten zien. De bus was keurig netjes.

  • Algemeen 8
op 30 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Kerkrade, reisperiode: december 2019

Het was een mooie en goed verzorgde reis. Fijne chauffeur. Alleen het hotel viel een beetje tegen. Slangen reizen kon hier helaas niks aan doen, dat was de fout van het hotel. Onze chauffeur heeft alles goed opgelost met het personeel van het hotel.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2020

Super chauffeur en zeer relaxende busreis. Alles was goed geregeld, de bus was optijd gearriveerd en we waren binnen no-time in Parijs! Echt een aanrader, in een paar dagjes de stad te verkennen! Genoten!!

Anne-Roos Verheijen
Boekingsnummer: 195684

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2020

De reis was prima geregeld, hotel en ontbijt waren goed. Aardige en behulpzame chauffeur en de bus was keurig.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2019

Een super reis gehad naar Parijs! Goed verzorgd, een gezellige buschauffeur en voldoende de tijd gekregen om een dagje rond te kijken op de bestemming. Enige puntje is dat de plaatsen in de bus krap waren betreft beenruimte. Voor de rest top =)

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Ik heb tot nu toe 3 keer gereisd met Slangenreizen en het beviel ons prima. Onze eerste reis was vliegreizen naar Barcelona/Spanje. Wat ik erg prettig vind is dat alles inbegrepen is voor een lage tarief en dat je voor de rest niets hoef te doen! HOE GEWELDIG IS DAT? Alles wordt voor je geregeld en je hoeft je dus nergens zorgen om te maken. De overige twee reizen waren naar Londen met de bus en ik moet eerlijk zeggen dat het echt wel te doen is! je wordt er wel een beetje kapot van maar daar heb je het wel voor over vindt ik. Het enige wat ik jammer vond was dat we een uur moesten wachten op de volgende bus.. Binnenkort willen wij samen met mijn vriendin weer een reisje maken maar waar heen? Dat weten we nog niet. Ik hoop dat Slangenreizen binnenkort ook als vliegreizen andere landen aan gaat bieden zoals: Noorwegen, Denemarken, Zweden of Finland. Kortom ik ben zeer tevreden over Slangenreizen en beveel het aan iedereen echter moet ik erbij vermelden dat je niet veel verwachtingen moet hebben.. Ze hebben natuurlijk geen Business class in de bus/vliegtuig.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2019

Ik ben een dagje naar Londen geweest met Slangen reizen. Het was allemaal perfect geregeld. Alles werd duidelijk uitgelegd. Over de reisduur, de pauzes, ontmoetingsplaats enz. Chauffeur was erg vriendelijk. Topervaring!

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2020

Hoofdboeker: Hannah van Gerven
Boekingsnummer: 187557

Ontzettend leuke reis gehad (2 dagen Parijs). Goede busreis gehad, de bus was netjes alleen een beetje krap (dat heb je ook als iedereen zijn stoel naar achter wilt zetten😄).
We kwamen jammer genoeg 2 uur later dan gepland in Parijs aan i.v.m. files. De buschauffeur compenseerde dit met meer vrije tijd, zodat het niet ten koste van onze dag zou gaan. Ontzettend netjes!
Hij haalde ons ook optijd weer op. Na een rondje gereden te hebben langs andere bezienswaardigheden kwamen we bij het hotel aan. Super netjes ontvangen en groot genoeg!
De tweede dag zijn wij weer richting Parijs gegaan. Jammer genoeg vertrokken we wat later richting Parijs ivm medereizigers die telaat op de afgesproken plek waren (waar de buschauffeur netjes op heeft gewacht!). Dit was achteraf geen probleem, aan een half uur bij de Eiffeltoren heb je namelijk wel genoeg, vooral als je er op dag 1 afgezet bent.
De tweede dag was jammer genoeg wel kort (tot 2 of 3 uur smiddags). We waren graag langer gebleven, maar we wisten van te voren ook dat de tweede dag minder lang zou duren (was aangegeven in de beschrijving van de reis).
Onderweg is er bij een tankstation met zijn allen gegeten, prima eten voor bij een tankstation (inclusief restaurantje).
We raden deze organisatie aan en zouden er zeker opnieuw via reizen.

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: Duitsland / Münster, reisperiode: december 2019

Goede reisorganisatie, mooie dagtocht met comfortabele bus gemaakt naar Münster in Duitsland! Lekker 9 uur de tijd gehad om al de kerstmarkten te zien! En bovendien was de chauffeur vriendelijk & professioneel!

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Zeer fijne en goed verzorgde busreis gehad naar Parijs! Prima hotel en een leuke chauffeur 😊 191251

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2019

Alles was geweldig geregeld! Contact met 't reisbureau over zitplaatsen fantastisch. Ze komen gemaakte afspraken na. Super chauffeur en geweldig hotel. Een 1 woord fantastisch!

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Wij hebben de reis als zeer prettig ervaren. We hadden een hele fijne, geduldige en leuke buschauffeur. We hebben de heen en terugreis veel gelachen, zelfs met de boot en windkracht 6 op het water en 1 1/2 uur vertraging, ook zijn we over alles goed geïnformeerd. We hebben een roadtourtje gehad en de buschauffeur had leuke verhalen en goede humor.
Al bij al, zeker voor herhaling vatbaar👋

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2020

1 dag eurodisney. We werden op tijd opgehaald, de chauffeur reed prima. Redelijk luxe bus. We moesten nog mensen afzetten in het centrum van Parijs. De chauffeur gaf nog een toeristische toelichting. Heel gezellig allemaal. Daarna door naar eurodisney, die avond om 20.00 u weer opgehaald en via Paris by night weer terug naar huis. Zonder file. Mijn dochter en ik hebben een prima ontspannen dag gehad. De communicatie was prima, zelfs op het park kreeg ik nog een mailtje met de definitieve tijd van ophalen. Keurig geregeld.

  • Algemeen 8
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Goede duidelijke communicatie vanuit Slangenreizen.
Bus was prima. Ben zelf vrij lang dus ik wist van te voren dat ik niet veel ruimte heb.
Chauffeur was prima. Veilig gereden en korte rondleiding door Parijs gekregen.
Ruim 10 uur de tijd gehad om Parijs te verkennen.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

De busreis was perfect georganiseerd. De bus was er op het afgesproken tijdstip om ons op te halen. De reis ging voorspoedig en ook voldoende stops. Ontzettend aardige buschauffeur. Ook op de terugreis was hij zelfs te vroeg op de afgesproken plek en heeft zelfs nog bijna een uur gewacht op mensen die te laat waren. Hij heeft ze zelfs nog gebeld. Ook na elke stop telde hij het aantal mensen dat in de bus zou moeten zitten. Klasse!

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: Duitsland / Dortmund, dusseldorf, reisperiode: december 2019

Perfect geregeld. Makkelijk duidelijk en niet te duur

  • Algemeen 10
op 26 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2020

De buschauffeur was echt niet te spreken. Heeft niks uitgelegd. Verder was de beenruimte in de bus zo krap dat je niet eens normaal kon zitten. Het was koud in de bus. Ik zal nooit meer met deze reisorganisatie meegaan.

  • Algemeen 3
op 13 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2019

10 Januari 2020.Net terug van een dagtrip Londen .We zijn 10 januari vertrokken en 12 januari terug gekomen.Het was echt de moeite waard .We waren bij terugkomst wel doodmoe want je zit de vrijdagnacht en de zaterdagnacht in de bus en natuurlijk zaterdag heel veel gelopen.De buschauffeur Jordy was echt een hele leuke chauffeur en gaf genoeg informatie,ook gaf hij een goede tip om zaterdagochtend te gaan ontbijten bij Garfunkel wat zeker de moeite waard was.

  • Algemeen 10
op 13 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Doodsangsten uitfestaan in de bus ( dubbeldekker) . 86 pasagiers en de chauffeur vond het nodig om te appen tijdens het rijden op de snelweg. Reed ook vaak buiten zijn eigen weghelft eb vlak langs andere auto's. Ik ga nooit meer met Slangen reizen ergens naar toe.

  • Algemeen 4
op 10 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

De opstapplek was gewijzigd, zodat we extra hebben moeten reizen om op te stappen. Verwarming in de bus was totaal ontregeld. Hierdoor was het óf bloedheet óf steenkoud. Er was geen toiletpapier en de buschauffeur heeft niks geprobeerd om dit op te lossen. 'S avonds kwamen we erachter dat er geen hotelkamer voor ons was geboekt. Na een hele dag Londen moesten we daarom extra reizen voor een slaapplek en hadden we de dag erna niet 4 uur, maar bijna 2 uur in Londen. De klantenservice van Slangen wimpelt iedere klacht af met een tegoedbon. Wij gaan nóóit meer met Slangen Reizen!

  • Algemeen 1
op 9 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2019

Ik ben samen met mijn moeder naar Parijs geweest met de bus 3 dagen. De buschauffeur Peter was echt een topper! hij legde alles duidelijk uit en je kon verschillende uitstapjes maken vanuit de bus. Ook kon je je eigen vrije tijd invoegen. Er werd een tijd en locatie afgesproken waar we moesten verzamelen. Alles is top gegaan, alleen 1 minpunt is de bus zelf. Je kan niet goed slapen, aangezien de beenruimte. Wel moet je zitplaatsen naast elkaar kopen, omdat de bus rond onze tijd vol zat. van 3 januari tot 5 januari 2020.

  • Algemeen 8
op 9 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2020

Vaker met slangenreizen geweest maar dan een dagje wat wel oké was want voor die prijs zou je eigenlijk niet mogen klagen... echter deze Reiservaring was een domper!!! Hotel Chateaubriand was geen eens 1 ster waard!!! Vieze kamers met bruine vlekken erop, haren overal en stoffig! Hele kamer stonk naar riolering! Dan over het ontbijt gesproken... alleen jam, kaas en worst en wat mini taaie croissantjes en broodjes... oja en de gekookte eieren? Van een dag daarvoor? Keihard en steenkoud... niet gelogen want meerdere wilde geen ontbijt eten. Nagaan dat je 110 voor 2p hebt neergelegd zo omgerekend... geen eens 1 euro waard. Heb later maar een croissant in de stad gekocht!

Contact gehad met hun als touroperator en mijn compensatie is 15,00 korting op de volgende reis? Ik reisde niet alleen maar ook met mijn man dus €110,00 alleen voor hotel neergelegd en dan een compensatie van 15,00 in totaal? Schandalig!! Heb het ook laten weten maar de directie wilt niets meer doen.

Laatste maar dan ook laatste keer! Ik betaal liever 100 euro p.p. meer!

Trouwens reisperiode 04-01-2020!

  • Algemeen 2
op 5 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

4 daagse reis Parijs gedaan. Ontzettend veel gezien en gedaan. Hotel en bus waren prima maar verwacht geen mega luxe maar dat is ook niet te verwachten voor deze prijs. Niet te vergeten we hadden een ontzettend fijne buschauffeur Jan. Wil alles voor je doen om het naar je zin te maken echt top!

  • Algemeen 8
op 2 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Slechte reisbureau niets klopte van de informatie!! EEN hele slechte ervaring ondervonden, de reis was een marteling!

  • Algemeen 1
op 1 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Super fijne 4 daagse reis, met dank aan buschauffeur Peter die alles top verzorgde, tips gaf en mooi kon vertellen over de stad! Peter denkt mee met de reizigers en maakt het iedereen naar de zin! Deze dagen veel gezien van deze mooie stad, enorm genoten! Hotel was keurig, schone kamers en een prima ontbijt. Slangenreizen heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 1 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

De vierdaagse nieuwjaarsreis die wij bij slangen reizen hebben geboekt, was super! Onze chauffeur Peter ( de kilometervreter) was een ontzettend leuke chauffeur die ons de mooiste plekken heeft laten zien.
Verder was alles goed geregeld en wij zijn zeer tevreden. Het was een hele mooie reis en ervaring en zeker voor herhaling vatbaar om bij Slangen Reizen een reis te boeken. Dankjewel voor deze ervaring! Gelukkig nieuwjaar!

  • Algemeen 10
op 1 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Ik hield mn hart wel vast na het lezen van de slechte reviews. Maar wij hebben een topreis gehad naar Parijs. De bus was op tijd. De chauffeur: Frank was geweldig en geduldig. Hij kon heel goed een inschatting geven van aankomsttijden, maar ook heeft hij ons goed geattendeerd op de grootte en drukte van de stad met onvoorziene gevolgen. Zo kregen we tijdig een sms’je met het bericht dat de chauffeur ons een uur later op zal halen. Ik had het zelf te laat gezien maar het was gecommuniceerd en er bestaat ook zoiets als de verantwoordelijkheid van de reiziger.
Wat jammer was, was de stakingen van de metro’s. Ook daar had de chauffeur ons op geattendeerd...dus tja de paar minpunten waren inherent aan de reis naar Parijs en de chauffeur heeft absoluut zijn uiterste best gedaan om ons voor te bereiden en te attenderen op alles mbt de reis: alle lof voor Frank.
Ik ga graag volgende keer weer mee☺️

  • Algemeen 10
op 1 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

WAARDELOZE ORGANISATIE!

Voor ons krijgt Slangenreizen een cijfer dik in de MIN!

Op 9 oktober 2019 hadden we een 3-daagse busreis geboekt met daarbij 1 dag Disneyland Parijs voor in de periode van 27 december tot 29 december.

Tot die tijd werden we keurig op de hoogte gehouden omtrent de opstapplaats en de tijd waarop we werden verwacht. Ook was het ons duidelijk dat we eerst naar Eindhoven zouden gaan en vanuit daar zouden opstappen met bus 3005 richting Parijs.

Echter gaat het hier totaal mis...........

De bus was ‘overboekt’ en er was maar plek voor 80 personen in plaats van 88 personen, wat dus inhield dat mijn vriend en ik, maar ook nog 6 andere personen NIET mee konden naar Parijs!

Als organisator van Slangenreizen was dan ook de conclusie dat we het beste zelf ons vervoer naar huis (vanuit Eindhoven) moesten regelen, de overvolle bus naar Parijs moest tenslotte vertrekken.

Ik kon mijn oren en ogen niet geloven.. het weekendje waar mijn vriend en ik ons zo op hadden verheugd werd ons ineens afgenomen met de woorden: ‘de bus zit vol en er is geen plek meer voor jullie. Je kunt het beste naar huis gaan’. Er werd niet eens moeite gedaan om te zoeken naar een oplossing!

U kunt u voorstellen dat wij NOOIT meer via Slangenreizen een reis zullen boeken en dat wij hierdoor schade hebben geleden, zowel emotioneel als financieel!!!

Het laatste woord is hier ook nog niet over gesproken.
Indien er binnen twee weken geen reactie is op onze klacht zijn wij genoodzaakt voor verdere juridische stappen, ook voor groter publiek.

  • Algemeen 1
op 31 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Was een super gezellige reis met Peter de kilometervreter. Jammer dat hij met pensioen gaat.

  • Algemeen 8
op 27 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2019

Vertraging voor op de ferry, dus ook vertraging voor in london te zijn met 3-4 uur, half uur te laat ons komen ophalen,
Er word gezegd dat het hotel 45 min rijden is. Word er zomaar 1 uur een kwart over gereden

  • Algemeen 1
op 27 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

We zijn vrijdag 13/12 vertrokken richting londen, het was vermoeiend maar wel de moeite waard! wat een mooie stad! mijn complimenten voor onze buschauffeur!! we hadden busnr 1104. want wat hadden we een weertje onderweg!! Gelukkig zijn we veilig ook weer thuis gekomen. tot de volgende keer🙋‍♀️

  • Algemeen 7
op 27 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

De heenreis duurt lang 10uur. We gingen eerst naar Londen voor dat wij naar het hotel gebracht werden, dat vonden wij niet erg fijn omdat de reis vermoeiend is. Londen is rond kerst extreem druk, en net zo versierd als in Nederland, niets bijzonders. De buschauffeur is erg goed. Windsor castle is een echt een aanrader. Op 1e kerstdag rijd er geen openbaar vervoer en zijn alle winkels dicht. Als je niet naar familie kan gaan zit je opgesloten in het hotel. Het hotel holiday inn express Slough is erg goed. Schoon en vriendelijk personeel. Heerlijk eten en goede service. Het eten is betaalbaar. De terug reis duurde 2 uur langer 12 uur omdat er werd omgereden. Niet over nagedacht dus. En wij zaten in een dubbeldekker bus erg krap en op elkaar gepakt. Volledig gesloopt en gestresst kwamen wij thuis. Met de bus naar Londen raden wij af. Ook met de kerst naar Londen raden wij af. Slangenreizen raden wij niet aan omdat er niet verteld word dat alles op 1e kerst dag gesloten is en het openbaar vervoer niet rijd. En omdat er niet verteld word waarom je met de bus 1 uur moet wachten voordat je aan boord van de boot/ ferry mag gaan. Informatie over dit alles vind je ook niet op de website van slangenreizen. Het is beter om vanaf maart 2020 met de trein naar Londen te gaan. In 3.5 uur ben je dan in hartje londen.

  • Algemeen 6
op 26 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

We hebben al vaak geboekt met slangen reizen, en zoals gewoonlijk was alles weer super geregeld. Alles zoals afgesproken verlopen en ze zeggen altijd de chauffeur kan de reis maken en breken maar onze chauffeur Jordy heeft er echt een hele mooi en gezellige reis van gemaakt, wat een kerel met passie in zijn werk zeg. Dus Jordy super bedankt het had niet beter gekund. Dank je wel.

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

De reis doe ik niet snel over.
3 dagen parijs en eurodisney
Ik zou het persoonlijk fijner vinden om na een reis van 5 uur s'ochtends tot 2uur smiddags eerst langs het hotel te gaan om je even op te kunnen frissen.
Na 1 uur slaap en een lange reis tijd.Ben je niet fit&fris genoeg om 7 en een half uur door parijs te lopen.
Door het wachten op mede passagiers die ruim 25 min op de afgesproken tijd komen op dagen lopen de tijden erg uit.
Vooral met kinderen is dit niet te doen.
Het hotel is simpel maar netjes en schoon.
Het ontbijt was goed voor de prijs.
Onze buschauffeur Lilly was super duidelijke uitleg.
Goede rijvaardigheid.
Leuke tour door parijs ze vertelde veel en nog een plus punt ze had de bus versierd zelfs een klein kerst boompje.
Het zijn de kleine dingen die het doen;)

  • Algemeen 5
op 23 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Vrijdags na het werk om 03.00 uur ‘s nachts opgestapt. Inmiddels erg moe dus lekker gaan slapen. De bus is 2x gestopt waarvan ik 1x niet eens heb meegekregen. Toch redelijk uitgerust om 10.00 uur in Parijs gearriveerd. Om 22.00 werden we weer opgepikt en naar het hotel gebracht na een super leuke dag. Heel fijn om ruim de tijd te hebben en niet te hoeven haasten. We hebben echt alles gezien en gedaan wat we wilden. De hotelkamer was prima, we hebben echt heel goed geslapen. Deels door de gebroken nacht en deels doordat de bedden echt heel goed waren. Volledig uitgerust konden we de dag erna gaan ontbijten. Dat bleek echt uitzonderlijk goed en heel royaal te zijn. Na het ontbijt werden we weer opgepikt door de bus en bij de Eiffeltoren afgezet. Na een uurtje daar vertrokken we richting het Sacré-Cœur en Montmartre, waar we een paar uurtjes vrije tijd hadden. Onderweg naar huis stopten we bij een goed wegrestaurant voor het avondeten. Op het wisselpunt stapten we over op de bus die ons uiteindelijk thuis zou brengen.

Al met al was deze reis super geregeld! De organisatie van Slangen was super vriendelijk en de communicatie vooraf was heel goed en volledig. De chauffeur was ook erg sympathiek. Ik kan iedereen aanraden om deze trip te boeken!

  • Algemeen 10
op 23 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

We gingen naar eurodisney
Maar er zaten ook mensen in de bus die een dagje Parijs deden
De chauffeur vond het nodig om ook nog een rondje Parijs aan iedereen te laten zien
Met als gevolg dat we pas na 12 uur in het park zijn

  • Algemeen 2
op 23 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Ook op onze reis weer veel klagende mensen, zoals we hier wel meer lezen, maar waarom? Mensen krijgen voor een klein bedrag een veilige reis met comfortabele touringcar, eenvoudig maar schoon hotel en eenvoudig maar oké ontbijt. En ja een chauffeur kan vast komen te staan rond Parijs, maar was je hier zelf met je auto wel doorheen gekomen dan? De chauffeur dacht erg mee, gaf goede adviezen en deed zeker wel zijn best. Achterin zijn bus was het een grote bende en terecht dat hij de mensen hier op aansprak. Dat je niet veel betaald, wil nog niet zeggen dat je je als varkens mag gedragen. Kortom, mensen wat verwachten jullie nou? Een 5 sterren hotel met jacuzzi? Denk realistisch en dan krijg je gewoon waar voor je geld. Wij hebben in ieder geval genoten en alle respect voor de chauffeur die dit gezelschap het toch zo goed mogelijk naar de zin wilde maken.

  • Algemeen 10
op 22 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Leuke reis gehad, veel gezien dank aan Peter de kilometervreter ! Nadeel was wel dat de bus erg krap was waardoor ik twijfel om nog eens zo n reis te maken je zit er toch lang in.

  • Algemeen 7
op 22 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Slangenreizen Nooit meer!!! goedkoop is duurkoop. Wij hebben met kinderen meer dan 2 uur moeten wachten in regen en kou op de bus terug naar Nederland. Terwijl al ruim van te voren bekend, worden vertragingen niet doorgegeven aan de mensen. En dit is geen uitzondering gezien alle reviews! Daarnaast ben je ruim 7 uur onderweg voor een reis naar Parijs. Reden voor een algemene mending bij de consumentenbond. Zeer slechte service. Zeer slechte dienstverlening.

  • Algemeen 1
op 19 december 2019 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2019

Het lange wachten bijna 2 uur door omstandigheden geen accomodatie aanwezig een chauffeur die iedere keer in slaap viel geen uitleg geen woord van de chauffeur geen stop helemaal niets 14 december zijn we met jullie reisorganisatie geweest eens maar nooit meer

  • Algemeen 1
op 17 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Dit was één keer en nooit weer. Onze opstapplaats werd op het laatste moment veranderd naar een plaats wat voor ons ruim 30 km verder reizen was. Maar omdat ze hier bij het boeken al voor waarschuwen dat dit eventueel kan gebeuren konden we hier weinig van zeggen. De bus zelf was echt bagger. Het was bloedheet in de bus met als gevolg enorme hoofdpijn en vermoeidheid. Toen hier klachten over werden ingediend bij de bus chauffeuse was het antwoord "ja maar de mensen die beneden zitten hebben het koud" en daar moesten we het maar mee doen. Ontzettend weinig ruimte in de bus, verwacht absoluut geen luxe touringcar want die krijg je niet. We hadden ook nog eens een toilet wat onwijs veel lawaai maakte. De dag die wij in Parijs doorbrachten was super gezellig maar daar had Slangenreizen uiteraard niets mee te maken. Om 21:00 uur zouden we weer opgepikt worden op dezelfde plaats waar wij ook in de ochtend waren afgezet. Mooi niet dus. Wij stonden samen met nog twee andere reizigers te wachten maar geen bus. Toen maar gebeld met het nummer wat op de website staat, toen werd ons doodleuk verteld dat de bus heel ergens stond en dat het onze eigen schuld was. Toen hebben wij rondgelopen maar wij konden geen bus vinden. Opnieuw gebeld, toen bleek dat Slangenreizen ineens gesloten was. Gelukkig werden we toen dan toch eindelijk door de chauffeuse gebeld, na veel problemen toen toch de bus gevonden. Al met al, slechte communicatie en je krijgt echt waar je voor betaald. (niet veel)

  • Algemeen 3
op 15 december 2019 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2019

Slechte service, bus chauffeur wist te benoemen wanneer er pauzes genomen moesten worden. Maar kon niet duidelijk uitleggen over de opstap plaats. Vervolgens persoonlijk naar gevraagd maar werd afgesnauwd. Wat heeft geleid tot het missen van de bus. Een noodnummer die je belt een uur lang omdat je niet weet waar je moet zijn. Geen nummer mogen krijgen van de buschaufeur ‘wegens privacy redenen’ maar wel ons nummer geven en vervolgens niet terug gebeld worden wat heeft geleid tot dat we achtergelaten werden. Nooit meer reizen met deze operatour zonde van je geld en de service. Had veel voorkomen kunnen zijn als de juiste uitleg was gegeven.

  • Algemeen 1
op 14 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Tweede jaar op rij een vertraging van meer dan 2 uur.

  • Algemeen 1
op 11 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Beste klantenservice,

Tot onze spijt hebben wij formeel een klacht in te ingediend tegen uw organisatie en de door u geleverde diensten. 

Op basis van uw goede naam en mooie aanbieding, hadden wij besloten om voor twee personen een langweekend naar London te boeken. Wij gingen ervan uit dat Slangenreizen staat voor het leveren van uitmuntende reizen. Op de site geeft u zelfs aan dat er meer dan 2301 reviews zijn over uw organisatie hetgeen een mooie  7.3 voor uw organisatie opleverde.

Wij ervaarde verschillende situaties en ervaringen die pertinent niet door de beugel kunnen.  

1. Reserveringskosten
Bij het boeken hadden wij als optie om gegarandeerd naast elkaar te kunnen zitten : kosten een extra EUR 7,50 per persoon.
De buschauffeur had geen stoelnummers voor de passagiers. Het was voor mij dan ook onbegrijpelijk dat SlangenReizen hier “kosten” voor in rekening heeft gebracht.

2. Busaccommodatie
Wij zaten van 22.00 tot 5.30 en de buschauffeur deelde ons mede dat hij geen wc papier in de bus had. Kunt u voorstellen een bus met 85 passagiers en “geen” toiletpapier heeft?  

3. Mankementen aan de bus
Wij hebben de “hele” reis naar London en terug naar Nederland op een ondraaglijke manier in de bus gezetten. De temperaturen waren boven 40 graden en beneden rond de 10 graden.
De buschauffeur claimde dat hij er niets aan kon doen. Het is toch onbegrijpelijk dat jullie je eigen chauffeurs niet opleiden om met de bus om te gaan en al helemaal onbegrijpelijk dat jullie hem niet te pakken krijgen terwijl hij namens jullie of in opdracht van jullie ons vervoerd naar London.

4. Communicatie van Buschauffeur 

Buschauffeur deelde ons mede net voordat we London in gingen dat er een keuze bestond om zondag ipv London naar een andere stad te gaan.
Juridisch gezien is dit totaal niet in de haak dat een buschauffeur beslist of laat beslissen waar we naar toe gaan, terwijl wij een reis zijn aangegaan met Slangenreizen op basis van de door u opgestelde reisprogramma. Zeer vreemd.

5. Niet volgens programma 
Vol goede moed stonden we zondag (8 december 2020) op om om 8.00 te ontbijten want om 9.00 zou Rob de buschauffeur klaar staan om ons toch “maar” naar London te brengen. Door verschillende redenen vanuit Slangen Reizen hadden we de tweede dag niet de afgesproken 5 a 6 uur de tijd in London maar 1,5 uur!!



Kortom, wij betreuren de gang van zaken en zijn zeer teleurgesteld.

  • Algemeen 1
op 9 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Chauffeur kwam op de opstapplaats 10 minuten te laat dit kan gebeuren,

Wij gingen naar Disney en zetten mensen af in Parijs, chauffeur vertelde dingen over Parijs door de microfoon, dhr deed dit erg leuk

Op de terug weg kwamen wij een uur later aan i Parijs, dhr had hier netjes een SMS over verstuurd zodat iedereen op de hoogte was

Al met al, een hele goede ervaring met slangen reizen

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Duitsland / Dusseldorf, reisperiode: december 2019

Bus kwam veel te laat. Geen uitleg waarom. Wij konden als groepje niet bij elkaar zitten omdat niet iedereen zich aan de toegewezen plaats hield.Bij vertrek telde d e chauffeur niet of iedereen aan boord was. Gevolg terug moeten rijden voor laatkomers. Onvriendelijke , vooral onverzorgde chauffeur.

  • Algemeen 6
op 4 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2019

Richard was de beste chauffeur!! Alles heel goed uitgelegd en heel klantvriendelijk.

  • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Een mooie reis zien staan om aan iemand cadeau te geven, ook zat er een mooi prijsje aan. Vanaf dat moment had ik het al moeten weten: goedkoop is duurkoop. Als je wil gaan boeken komen er nog een hoop kosten bij weekendtoeslag, zitplaatsen naast elkaar etc. Waarom? Geen idee, als je met zn tweeen deze reis maakt komt dit toch mooi uit? De stoelen zijn namelijk twee aan twee. Maar goed, als je het niet eens bent met deze kosten kun je nog altijd wegklikken natuurlijk. Nadat ik de boeking had voldaan werden er dingen aan mijn boeking veranderd. Opstaptijd werd 3 uur later en andere informatie werd aan mij doorgegeven waar ik niet van op de hoogte was voordat ik dit boekte. Waardoor ik uiteindelijk deze reis moest annuleren. De bevestiging van de reis krijg je een week van te voren, toen kwamen we er achter dat we door deze wijzigingen de reis niet meer konden maken. Maar je betaald vanaf de 14e dag voor vertrek al 100% annuleringskosten, wat dus betekend dat je VOORDAT je de bevestiging überhaupt hebt ontvangen je al de volle mep betaald? Erg jammer, maar zowel Slangen Reizen en ik hebben hier schuld aan natuurlijk. Maar nadat ik dit in een mail had uitgelegd kreeg ik een ontzettend onpersoonlijk bericht. Alsof het allemaal al was voorgetypt: “Knippen, plakken”. Ook werd er niet aan mij uitgelegd waarom dit zo is gelopen, of dat ze aangaven dat ze het jammer vonden dat we niet meer konden gaan, niks. Erg jammer, zouden we namelijk wel waarderen.

Eindconclusie: 5/10 reizen zal er vast wat mislopen, wij hebben de pech gehad dat we helemaal niet meer konden gaan. Jammer, wil niet zeggen dat Slangen Reizen leuke uitjes aanbiedt.

Maar voor de service? Daar hoef je het zeker niet voor te doen. Erg onpersoonlijk en nietszeggend.

  • Algemeen 1
op 3 december 2019 bestemming: Tsjechië / Praag, reisperiode: oktober 2019

Gezellige groep, met een spraakzame & behulpzame buschauffeur waardoor de reis super leuk maakte. Top opgevangen door de begeleiders van slangenreizen!

  • Algemeen 8
op 25 november 2019 bestemming: Duitsland / Dusseldorf, reisperiode: november 2019

Je boekt een kerst markt reis bij slangen reizen. Als je dan geboekt hebt en je wil naast je man zitten dan moet je 7 euro p.p extra betalen.
Als je de naam van de persoon wil veranderen 3 euro. Wij boeken omdat ze in Zoetermeer vertrekken op een gunstige tijd van 7.15 in de morgen. Een paar dagen voor vertrek mailtje we vertrekken vanuit DenHaag om 5.30 uur. Bijn 2 uur eerder in het cetrum van Den Haag. Wij vinden dat schandalig. En toen ik belde dat wij dan niet mee gaan omdat dit voor ons niet te doen is. Na een telefoontje aan slangen reizen vertelde de telefonist dat dit in de voorwaarde staat en dat restitutie van het geld onmogelijk is.We vertrekken om 5.30 en zijn om 10.00 uur in Dusseldorf . Daarbij onze reistijd heen 6 en een half uur en terug ook. Ze zeggen wel eens slangen streken !! Nou dit is er zo een, NOOIT MEER met SLANGEN reizen mee!!!!i

  • Algemeen 1
op 25 november 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2019

De reis was echt super. Alles was goed geregeld en dat kwam vooral door de buschauffeur jan. Hebben alles kunnen zien en hadden veel vrije tijd.

  • Algemeen 9
op 23 november 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

Reis begon 4 uur later dan gepland omdat de buschauffeur "ziek" zou zijn, klantenservice gaf nooit een antwoord wanneer de bus ons eindelijk op zou pikken. Iedere keer zeiden ze dat de bus er over 5-10 minuten wel zou zijn. Halve dag Parijs weg waar we geen compensatie voor hebben gekregen.

Verder is de buschauffeur vaak te laat op de afgesproken plek waardoor je onnodig staat te wachten. Hierdoor hebben we ook de verlichting op de Eiffeltoren gemist.

Ook extra betaald voor plaatsen naast elkaar in de bus, waarom weet ik achteraf niet want iedereen zit waar die wil. Ook hier geen reactie op gekregen.

Al met al een klantenservice van niks.

  • Algemeen 2
op 19 november 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2019

Betaald voor een tweedaagse reis naar Parijs inclusief Disneyland. Zonder goede communicatie werd last moment afgeweken van het programma. Disneyland gedaan. De Eiffeltoren van een afstand van 900 meter voor 5 minuten kunnen bewonderen en dat was het. Op de 2e dag 3 uurtjes in de bus gezeten voor het paleis van Versailles, terwijl een deel met de taxi naar de Eiffeltoren ging.

Onvriendelijke chauffeur van een andere bus die het programma voor ons bepaalde, maar die vanaf het begin al van het programma afweek, want hij had mensen van de driedaagse reis en die hadden alles al gezien.

Klachtenteam slangenreizen zegt dat het programma door overmacht kan wijzigen. Er was minimaal 2 weken van tevoren bekend hoe het dat weekend in Parijs zou zijn. Ik verwacht dan tenminste een paar dagne voor de reis een gewijzigde programma te krijgen en niet wanneer je in de bus stapt en denkt onderweg naar de Eiffeltoren te zijn, te horen dat je naar Versailles wordt gebracht.

Goedkoop is duurkoop!

  • Algemeen 1
op 13 november 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: september 2019

Allereerst ga ik nooit weer met een bus zo’n reis maken. Wij hebben het echt als rot ervaren en dit staat los van “slangen reizen”, maar heeft meer met onze gewenning te maken. 20:30 vertrekken, maar mooi niet kunnen slapen! Na ons was er nog 3x een stop in Nederland waarbij de buschauffeur lekker het welkomstverhaaltje door de microfoon galmde. Dan tot en met Frankrijk met de bus waarin je op geen enkele manier comfortabel ligt en dus nagenoeg niet slaapt. Waarom in vredesnaam via Frankrijk en niet met de boot vanaf Nederland?? Zal wel een geld kwestie zijn! Zonde van de tijd:(

Aangekomen op de boot, geen enkele plek waar je normaal een beetje kan liggen. Mensen lagen allemaal op de grond om hun nachtrust te kunnen pakken! Dus weer niet slapen... vanaf de boot naar Londen nog een stukje maar het slapen is dan niet meer de moeite waard. Dan kom je aan ergens tussen 08:00-09:00 en verteld de chauffeur doodleuk dat we om 18:30 weer klaar moeten staan bij de pickup point omdat we dan weer weg gaan... dus normaal even een restaurantje pakken zit er dus niet in!?!? En dit had allemaal te maken met zijn reistijdenwet! Er wordt dus niet gekeken naar hoe lang wij konden genieten, er wordt niet gekeken naar wat makkelijk was, nee er wordt gekeken oké 1uur rijden naar hotel, 9uur verplicht rust, 1uur terug rijden dus die 11uur hebben jullie om rond te lopen! En om te lunchen, en voor je avond eten dus eigenlijk heb je amper tijd!

Ach ja het kost ook haast niks! Nee tot je gaat reserveren waar je nog extra moet betalen omdat je stoelen naast elkaar wilt hebben (€14,-) en dan in een half lege bus komen (dus weg gegooid geld). Echt schandalig dit! Wij hebben halverwege onze rit richting Londen een hotel geboekt en een vlucht terug! Ik zal nooit en te nimmer iemand aan raden om zo’n belachelijke reis voor een dag te maken!

Omdat het er zo mooi uitzag, had ik voor 2x 2personen geboekt, maar de tweede rit gaan we zeker geen gebruik van maken en gooien we weg.

Er zit geen misleiding in de advertenties van slangenreizen of iets dergelijks, maar het wordt wel mooier gebracht.

  • Algemeen 2
op 29 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

24 tm 27 oktober 4 daagse busreis Parijs met mijn dochter gehad. Onze chauffeur Jordy krijgt van ons een dikke 10...👍 reedt prima en vertelde alles over de bezienswaardigheden die we onderweg tegen kwamen
Het hotel was ruim voldoende de kamers zeer goed het ontbijt was een beetje gaotisch ivm te veel mensen op het zelfde tijdstip willen ontbijten hierop was het Hotel niet op ingesteld (te weinig personeel) om het brood enz weer op tijd aan te vullen. Maar het ontbijt was verder goed/Lekker.

  • Algemeen 9
op 29 oktober 2019 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2016

Was een hele leuke reis, al was de reistijd iets te lang.

  • Algemeen 9
op 28 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

Samen met mijn dochter heb ik een 4 daagse reis naar Parijs gedaan 24 oktober tot 27 oktober. Het was ons eerste busreiservaring en het was ons erg goed bevallen mede door onze chauffeur Jordy. We gaan zeker vaker mee met Slangenreizen.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

Slecht georganiseerd en slechte communicatie. Niet oplossingsgericht bij een kapotte bus .

  • Algemeen 4
op 22 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Disneyland Parijs, reisperiode: oktober 2019

Net terug van een dagje disneyland Parijs met Slangenreizen. Goede en fijne organisatie die duidelijk communiceert. Daphne van de klantenservice heeft me super geholpen toen ik wat vragen had. Als buschauffeur hadden wij Roger, super fijne chauffeur die veel weet te vertellen. Stipt op tijd is en duidelijk het reisschema en de daarbij behorende tijden vermeld.

Door wat drukte in het verkeer wat later aangekomen bij disneyland maar dit werd ruim gecompenseerd door ook later te vertrekken. Dus je levert er geen tijd op in.

De bus is van alle gemakken voorzien en is niks op aan te merken. Ik geef de reis een 9 omdat ik vrij lang ben en daardoor toch wat minder ruimte heb in de bus. Al is dit te verwachten bij een busreis dus is zeker geen kritiek.

Slangenreizen is 1 van de weinige organisaties die gegarandeerd naar disneyland rijdt, om dit te bereiken wordt de reis gecombineerd met mensen die een dagje Parijs hebben geboekt.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende