Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1008 reviews

11 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2022 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 241 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 32 met 3165 resultaten

op 12 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Was een goede reis, duidelijk, goed georganiseerd

  • Algemeen 10
op 11 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

De reis was goed georganiseerd, het hotel goed en de chauffeur kundig

  • Algemeen 9




op 11 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

De reis is prima bevallen. Met name Thenko heeft ons erg prettig vervoerd en was daarnaast een fijn reisleider, complimenten! Desondanks toch een 7. Heeft te maken met de reis naar Disney, waarbij wij al om 20.00u werden opgehaald. De eindshow is spectaculair en onmisbaar. We hebben met een select gezelschap besloten te blijven en op eigen gelegenheid en kosten terug te gaan. Dit was de juiste beslissing en kan ik iedereen aanraden. Suggestie is dus om de bus de Disney gangers om 23.45u op te halen zodat ze in de gelegenheid zijn de eindshow bij te wonen. Een mooie en niet te missen afsluiter van het Disney avontuur. Daarnaast was er bij terugkomst in Eindhoven chaos vwb de planning van de servicelijnen. We hebben ondanks het feit dat we op tijd terug waren, bijna twee uur moeten wachten op een locatie waar je niets kunt. Tegenstrijdige berichten tussen de coordinatoren en de chauffers hebben geleid tot chaos en onduidelijkheid. Erg jammer dat onze vakantie op deze manier moest afsluiten.

  • Algemeen 7
op 11 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

De ervaring was fantastisch! Wel weinig ruimte voor lange mensen in de bus.

  • Algemeen 8
op 11 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Het rijgedrag van de chauffeur was echt onacceptabel. Hij reed heel gevaarlijk en nam veel risicoís op de weg. Hij hield pauzeís van een anderhalfuur zonder iets tegen de passagiers te zeggen, terwijl de pauze maar een halfuur mag duren. Hij kwam overal te laat opdagen en communiceerde helemaal niet met de passagiers. Vreselijke ervaring!

  • Algemeen 2
op 10 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Alles super geregeld veel gezien en prima vervoer en top chauffeur Maurice

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Meer dan geweldige organisatie, aandacht voor de reiziger en zijn comfort in hoge mate

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2022

Pas 2 dgn van te voren kregen we te horen dat ons hotel 90 km buiten lonen lag...1,5 uur rijden met de bus... dat gaat allemaal van je Londen tijd af... echt belachelijk

  • Algemeen 4
op 10 augustus 2022 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2021

Zelf ben ik een hindustaan en zou met verschillende hindustaanse bus reizen kunnen reizen, maar kies altijd voor Slangenreizen, omdat ik het heel prettig vind. En ik zal het blijven doen, ook in de toekomst!

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Zeer tevreden, leuke chauffeur, goede planning. Eerste stop op weg naar Parijs was erg vies en stonk. Zou beter zijn als er ergens anders wordt gestopt. De stop op de terugweg was goed.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Het was een leuke busrit met genoeg tussenstops. Op bestemming aangekomen hadden wij voldoende vrije tijd om de stad te verkennen. Meedoen aan de tour was geen verplichting waardoor wij met familie in Parijs konden afspreken.

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2021

Top buschauffeur en alles verliep volgens programma.

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Fijne reis gehad, vriendelijke buschauffeur en nette hotelkamer. Alles was goed te doen met de bus.

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Ik had prima naar mij zin gehad.

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2022

Prima 4 dagen Londen. Hendrik deed het prima, leuke, gezellige chauffeur met duidelijke info. Veel vrijheid om in 2 dagen Londen goed te ontdekken. Zelfs, voor hen die dit wilden, een bezoek aan Windsor Castle. Dit was een extraatje wat op dag 2, als je mee wilde, bezocht kon worden. Wilde je niet mee dan werd je weer midden in Londen afgezet en om 20.00 uur weer netjes opgehaald.
Nadeeltje was wel dat het hotel 2 uur rijden van Londen lag. Dit is wel erg ver, iedere dag 2 uur heen en 2 uur terug maar ook dit was voor ons geen probleem. Hotel was helemaal prima. Terugreis werd vertraagd door technische problemen van de ferry vanuit Dover. Helaas hierdoor 1,5 uur later in Eindhoven dan de planning was.
Van de ferry maatschappij zowel op de heen als terug reis bonnen voor een gratis maaltijd aan boord. Kortom, mijn dochter en ik hebben genoten!

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Ik weet niet eens waar ik beginnen moet. De racistische opmerkingen naar mijn medepassagiers en daarmee ongelijke behandeling? Schelden in het verkeer? Bellen achter het stuur? Dagplanning constant veranderen en daarmee moeten onderhandelen om te krijgen wat we wilden? Niet tegen hem in durven gaan omdat je nog de reis met deze buschauffeur moet afmaken? Niet aan durven geven dat je een andere plek hebt gereserveerd in de bus omdat je bang bent dat je dezelfde walk of shame krijgt door de buschauffeur net als andere passagiers? Ik weet het niet. Wij keken enorm uit naar onze Parijs voor vijf dagen ervaring, maar door onze buschauffeur van deze reis zijn wij erg ontevreden en teleurgesteld.

Dagen werden ingekort, planningen werden omgegooid waardoor iedereen die zelf al iets gepland had zijn of haar eigen planning weer om moest gooien. Ik heb met alle haren op mijn hoofd spijt van deze tour.

  • Algemeen 1
op 10 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Geweldige goede chauffeur zetten ons steeds tot voor de deur af. Zo voorzichtig rijden. Ook een rondtoeren gedaan met the highlights van Parijs by night. 1 woord geweldige citytrip en voor een correcte prijs ◊

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Reden in de nacht, dus we hebben kunnen slapen.
Ondanks dat de bus bij aankomst kapot ging hebben ze toch een alternatief aangeboden zodat wij toch die dag nog naar huis konden. Prima!

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Prima georganiseerd

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Het was goed georganiseerd reis. Alles werd nagedacht. Vanaf begin tot eind van de reis ging het perfect. War slangenreizen nog goed maakt is de prijs. Je betaalt heel weinig voor compleet vakantie

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2022 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: augustus 2021

Wij hebben genoten van de geweldige reis naar Kopenhagen. De reis was goed geregeld. We hebben genoten van de gezelligheid van de chauffeurs en de georganiseerde bingo onderweg. Verder was het contact met de chauffeurs erg prettig! Ze wilden alles voor je regelen en waren erg duidelijk in wat er van je verwacht werd. Heel fijn! We kijken terug op een mooi stedentripje naar Kopenhagen. Wij raden slangenreizen zeker aan!!

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Er waren iets teveel tussenstops waardoor je niet lekker aan 1 stuk door kon slapen s nachts en je dus constant wakker werd en toch wel vermoeid door parijs loopt. Ook is er geen gelegenheid om je telefoon op te laden bij je zitplaats, geen zeep in de wc van de bus.

  • Algemeen 7
op 7 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Chauffeur was enthousiast, wist en vertelde veel: Peter "de Kilometervreter", bedankt!

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2022

Ondanks dat we maar 1 dag gingen hebben we toch heel veel kunnen bekijken. Je had voldoende vrije tijd om alles te bekijken en een eerste indruk te kunnen krijgen van fe stad.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Super goed geregeld. Regels waren duidelijk en de chauffeur was heel vriendelijk! Ik werd aardig verrast aangezien dit mijn eerste reis was met Slangenreizen. Dit is DE manier om een andere stad gezien te hebben!!

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Leuke en leerzame reis!

  • Algemeen 8
op 7 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Het ging om nachtvervoer van en naar Parijs. Dat moet veilig gebeuren, door een professionele chauffeur. En dat was het geval. De korte tour langs toeristische bezienswaardigheden was een gewaardeerde extraatje. De temperatuur in de bus was onaangenaam laag. Verschillende reizigers hadden dekens meegebracht! Dat moet toch niet hoeven, en is ook niet verteld bij het boeken. Ik was re moe om de chauffeur te vragen of de thermostaat hoger kon.
De stoelen zijn voor een nachtreis oncomfortabel, de temperatuur was Ďs nachts onaangenaam laag, een aantal reizigers kroop diep onder meegebrachte dekens, er ontbraken usb-oplaadpunten voor telefoons, maar de chauffeur stelde een contactdoos ter beschikking.
Op korte termijn kan ongetwijfeld al iets worden gedaan aan de te lage temperatuur.
Enkel door de genoemde Ďtekortkomingení dus geen 10.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Goed geregeld alles keurig op tijd en goede touringcar

  • Algemeen 8
op 7 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

De busreis was prima. De chaffeur was heel toegankelijk en vriendelijk. Het ontbijt in het hotel daarentegen was niet geweldig.

  • Algemeen 8
op 7 augustus 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2021

De reis was super goed geregeld en je had voldoende vrije tijd om de stad te verkennen

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

De tijd die wij hadden om PARIJS te bezichtigen was fantastisch. Door de vele tijd die wij hadden konden wij veel bezichtigen.

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Geweldige korte trip naar Parijs en Disneyland.. wat een mooie combinatie en wat heerlijk dat alles zo goed verzorgd werd.. een reis zonder stress..

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

De drie daagse reis was goed verlopen, wij zijn op alle bestemmingen en punten geweest waar we naartoe wilden gaan.

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Geweldige ervaring met een top buschauffeur met veel ervaring en geduld voor de passagiers

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Goed georganiseerd. Prijs kwaliteit goed

  • Algemeen 8
op 5 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Heel veel gezien, leuke chauffeur!

  • Algemeen 8
op 5 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Het was gewoonweg super

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Was geweldig

  • Algemeen 10
op 4 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Wij hebben echt genoten met deze reis, genoeg tijd gehad en wij hebben alles kunnen bezichtigen wat wij wilden doen.

  • Algemeen 10
op 4 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Ik geef dit cijfer omdat ik een erg prettige reis heb gehad. De stoelen in de bus waren goed en wij hadden genoeg ruimte. Een verbeterpunt voor de bus zou zijn het toilet, deze was niet erg ruim en was verstopt. Gelukkig konden we tijdens een stop in een restaurant naar het toilet. De chauffeurs waren vriendelijk en hebben netjes gereden. Alleen was de chauffeur op de terugweg niet erg wegwijs in Nederland, waardoor hij vaak moest keren en we hier en daar wat tijd verloren. De info in de bus was voldoende en het was gezellig met de andere passagiers.

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2022

Goed georganiseerd alleen de Busreis erg lang voor ongeveer 400 km

  • Algemeen 8
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Goedkoop en goede bus en chauffeur

  • Algemeen 8
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2022

Op reis naar Parijs met man en kids met Peter de km vreter Hij kende Parijs op zijn duimpje zorgde dat iedereen tevreden was en hield de sfeer er goed in Toppertje!!

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Alles verliep soepel, aardige chauffeur, duidelijke communicatie, oke hotel

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

De chauffeur was heel vriendelijk, behulpzaam, professioneel en zorgde goed voor de veiligheid voor zijn passagiers.

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Fijn programma, goede chauffeur, schoon Hotel

  • Algemeen 8
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

De reis van 3 dagen Parijs was echt fantastisch. We hadden goed weer een fijne leuke chauffeur met veel kennis over Parijs. Die ons ook veel vrijheid gaf en mee dacht in dingen die leuk zijn om te zien. Alleen onze hotelkamer was niet schoon. De vloerbedekking was vies en we vonden het een sobere uitstraling hebben. Voor rest was het een geweldige 3 dagen in Parijs.

  • Algemeen 8
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Helaas moet je bij Slangenreizen op een niet centraal punt op stappen, in dit geval om 5 uur snachts in Arnhem een half uur lopen van centraal. Besef wij hebben geen auto, we zijn afhankelijk van het openbaar vervoer. Tussen 12 en 2 uur snachts op stappen op bijvoorbeeld Arnhem centraal is veel toegankelijker. En dan ben je ook voor de middag in Parijs, nu hadden wij maar 4/5 uurtjes de eerste en laatste dag.
Wij zaten ook vrij comfortabel, omdat wij dus op tijd met de trein moesten hadden wij niet geslapen. Wij wouden dit graag in de bus doen maar de stoel kon geen centimeter naar achter zonder ruzie met de achter buren te krijgen. Iedereen lag telkens te slapen tot we in Parijs waren, dus ik denk dat velen er wel baat bij hebben.
De buschauffeur die ons sochtends op kwam halen in Arnhem en wisselde in Breda, en die ons weer van Breda naar Arnhem bracht was de meest sjaggerijnige en onvriendelijke touring chauffeur. Hij gooide onze koffers/ tassen zo in de bus, hij zei geen hallo of wat dan ook, hij reed bij het afzetten notabene nog weg in Utrecht terwijl iemand zijn kinderwagen er nog in had staan en een paar keer keihard op de deur bonkte.
De buschauffeur met wie wij deze reis maakte naar Parijs was heel aardig en vriendelijk maar totaal niet met de groep of wat dan ook. Geen gezelligheid in de bus, er kon geen praatje van af.
Pluspuntje Ze vertelde alles wel goed in Parijs en ze wachtte elke keer netjes tot iedereen compleet was.
Het hotel was prima.
Het ontbijt was echt minimaal, het enige wat je op je brood kon doen was jam, chocopasta, ham en kaas. Mijn zus heeft 2 dagen droog brood gegeten omdat ze dat allemaal niet lust.
Pluspuntje Toen we de volgende dag terug uit Disney land waren lagen er schone handdoeken en was het bed netjes gemaakt
Al bij al het verblijf en alles in Parijs was top, maar de reis had wat leuker dan en comfortabeler gekund.
En helaas zijn wij afhankelijk van het ov omdat niemand ons snachts wil brengen en wij zelf geen auto hebben.

  • Algemeen 6
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Pauzes waren alleen bij fastfoodrestaurant.

  • Algemeen 6
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Het was geweldig geregeld en alles was perfect en de bus chauffeur was de beste die we ooit meegemaakt hebben

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2022 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: juli 2022

Het hotel paste totaal niet bij wat er op de website als voorbeeld werd gegeven. Het hotel was gedateerd, oncomfortabel en erg vies en het ontbijt was minimaal (mini croissants en minidonuts). Ook was er de 2e avond een bruiloft direct onder onze kamer, waardoor we tot half 2 alleen maar lawaai hoorden en niet konden slapen. De bus was erg oncomfortabel, er werd een "luxe touringcar" beloofd, maar er was niks van luxe te vinden. Ook waren mijn benen te lang om achter de stoel voor me te passen (ik ben maar 1.70m!) en klachten hierover werden niet serieus genomen. Na een reis van 23 uur kwam ik met extreme rugpijn in Barcelona aan, en dan moet je nog de hele dag voor je weer opgehaald wordt... (als het hotel dichterbij was, zoals werd beloofd op de website, hadden we ervoor kunnen kiezen nog even uit te rusten, maar het hotel was 50km! weg en geen OV verbinding). Hierdoor hebben we niet kunnen genieten van de reis. Daarnaast gingen er zoveel dingen mis, mijn stoel begon los te raken en te schuiven (werd niet serieus genomen), er was geen kamer voor ons gereserveerd in het hotel (we kregen eerst een sarcastische opmerking dat het vast onze eigen fout was), tijdens de stop op de heenreis voor het avondeten was de rij zo lang dat we niet hebben kunnen eten (gelukkig hadden we zelf nog broodjes mee). Dit doen we dus nooit meer, al zouden we ervoor betaald worden! Het voelt als een grote scam (wat er geadverteerd wordt op de website is niet wat je krijgt, zelfs het programma was last-minute gewijzigd), waardevolle tijd en geld voor mijn vakantie weggegooid...

  • Algemeen 2
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

De reis was goed georganiseerd en goed verzorgt en als de bus zelf wat comfortabeler zou zijn uitgerust zodat slapen (wij zaten van 00.15 t/m 9.30 uur in de bus) makkelijker zou gaan was het cijver zeker hoger uitgevallen

  • Algemeen 8
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Goede trip.prijs kwaliteit verhouding goed.

  • Algemeen 8
op 3 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Was een super leuke
Steden trip

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2022 bestemming: BelgiŽ / Brussel, reisperiode: augustus 2022

Goede chauffeur die ons netjes van informatie heeft verzien tijdens de reis. Genoeg tijd gekregen om de stad te verkennen en weer netjes op tijd naar Nederland vertrokken. Enig minpunt was de wc in de bus die snel volzat, waardoor we plaspauzes bij tankstations moesten houden. Dit nam nogal wat tijd in beslag.

  • Algemeen 8
op 2 augustus 2022 bestemming: BelgiŽ / Brussel, reisperiode: juli 2022

Na een door de reisorganisatie gewijzigde opstapplaats geen bijdrage in de doorvmij gemaakte kosten ontvangen, een vuil en niet werkend toilet in de bus en een gebrekkige informatie over de bestemming.

  • Algemeen 2
op 2 augustus 2022 bestemming: BelgiŽ / Brussel, reisperiode: juli 2022

Goed georganiseerd, geweldige chauffeur.

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Als je dan toch met de bus gaat is dit een hele fijne ervaring geweest.

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

We hadden een trip voor 5 dagen. Het waren uitstekende dagen. We hadden een goed hotel, IBIS hotel. Kamer elke dag schoon, ontbijt was ook goed. Ook hadden we een top busschauffeur John! De eerste buschauffeur was ook heel aardig, maar hij moest wisselen met John. John was altijd behulpzaam, vriendelijk en dacht meer ons de toeristen dan aan hem. Hierdoor konden we toch nog het Versailles zien en met hem terugkomen. Dus echt een topchauffeur! Rijdt ook veilig en legt tijdens de reis ook informatie over Parijs uit. Met al mijn vragen, kon John mij helpen.. Dus een 10 van de 10. Ik beveel het zeker aan en hoop dat ik nogmaals John krijg als busschauffeur. Ons trip was van 20 juli t/m 24 juli.

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2022 bestemming: BelgiŽ / Brugge, reisperiode: juli 2021

Erg leuke dag gehad naar Brugge, helaas moesten we op een andere vertrekplaats vertrekken i.p.v. uit Almere, dat vonden we niet leuk ook m.b.t. betaald parkeren in A'dam. Maar we hadden een aardige buschauffeur die leuke tips gaf voor het plaatsje Brugge. We gaan zeker nog een keer mee. Hopelijk dan met vertrekplaats Almere

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

We hebben een leuke reis gehad, mijn kinderen hebben ook genoten

  • Algemeen 8
op 1 augustus 2022 bestemming: Nederland / Apeldoorn, reisperiode: juli 2021

Alles was top

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Zeker nog een keer Parijs, maar zeker NIET meer met Slangenreizen.
Vanaf minuut 1 was de buschauffeur geÔrriteerd en had er duidelijk geen zin in.
We werden niet verwelkomd in de bus, er werd gewoon aangereden en 's ochtends in Parijs zelf werd er pas gesproken.
Erg onduidelijk, er werd snel snel verteld dat dit het punt was waar we 's avonds weer zouden verzamelen en dat was het.

's Avonds aangekomen bij het hotel en er werd ons verteld dat we hier maar uit moesten stappen en dit het verzamelpunt zou zijn voor de dag erna.
Chauffeur parkeerde de touring car een stuk lopen van het hotel af, zonder enige uitleg te geven waar het hotel daadwerkelijk lag.
Twee mensen in de bus die erg slecht ter been waren maar geholpen met hun bagage, hoe sneu is het dat deze chauffeur zich niet om deze mensen bekommerd.
's Avonds op het terras ging de chauffeur een lekker biertje drinken, lachend vertelde hij dat dit eigenlijk niet mocht maar kwamen ze toch niet achter.
Ook vond hij het leuk om te vertellen dat hij een aantal jaar geleden was gestopt met blowen, aangezien hij anders geen eigen touring car zou krijgen.

De licht tour in de avond was helemaal een aanfluiting.
Snel door het centrum gereden, geen uitleg over gebouwen en daarna even 10 minuten bij de Eiffeltoren gestopt.
Er werd duidelijk aangegeven dat als we een stop konden maken bij de Eiffeltoren, dat we de dag erna extra tijd zouden hebben in Montmartre.
Niets was minder waar, in de mail van Slangenreizen stond dat we om 15:00 terug zouden rijden naar Nederland en dat we rond 23:00 in Nederland zouden arriveren.
Echter had meneer andere plannen, hij wou om 13:15 aanrijden want hij moest zelf om 20:30 thuis zijn. Later veranderde deze smoes in dat er anders te veel file zou zijn onderweg. Hierover meteen (in Parijs) contact opgenomen, eerst zei de werknemer aan de telefoon dat dit echt niet de bedoeling was en dat de buschauffeur zich aan de planning moest houden, 10 minuten later terug gebeld en toen stond deze werknemer ineens achter de buschauffeur zijn beslissing.
Aangegeven dat we erg teleurgesteld waren aangezien wij een lunch en tour hadden geboekt voor deze dag, hier werd laconiek op gereageerd en gezegd: Tja dat is jammer.
13:15 aangereden, geen 1 file gehad en om 20:00 thuis op de bank.

Erg jammer deze ervaring, wij, een groep van 4 vriendinnen, hebben net zoals de rest van Nederland weinig tot niet kunnen reizen dus we hadden hier heel erg naar uitgekeken.
Nooit meer Slangenreizen.

  • Algemeen 1
op 1 augustus 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Heel gezellige chauffeurs, Maurice en Peter, leuk reisgezelschap en ruim de tijd om kennis te maken met Parijs. Erg lange busrit, door eerste opstapplaats en weinig kunnen slapen. Weinige slaap had wel invloed op de energie en een middagslaapje was wel nodig. Veel gezien, mooi weer, hotel door file wel ver uit het centrum. Ervarenheid en betrokkenheid van de chauffeurs van Slangenreizen hebben hier zeker aan bijgedragen!😀

  • Algemeen 8
op 31 juli 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2022

Vooral dankzij de buschauffeur

  • Algemeen 9
op 31 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Algeheel goed georganiseerd.

  • Algemeen 8
op 31 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Leuke reis voor mooie prijs.
Alles volgens programma. Goede communicatie. Helaas andere opstapplaats dan aangevraagd maar dit werd vermeld. Vrij krappe plekken in de touringcar. Schone bus, goed hotel, ruim voldoende tijd om stad te bezoeken.

  • Algemeen 8
op 31 juli 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2021

Super Relax via bus naar het Hotel zo naar Londen 4 dagen op reis de bus met een boot heen en terug Eten er bij in een planning allemaal start klaar .

  • Algemeen 10
op 31 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Vriendelijke en goeie chauffeur, Parijs was top!

  • Algemeen 9
op 31 juli 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2022

Alles was goed behalve de toilet in de bus, erg vuil en de geur was onaangenaam, en de afstand naar het centrum was te ver lopen, dus hebben we maar een taxi genomen! En we misten koffie en drinken en/of bv een kopje soep!

  • Algemeen 8
op 31 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Chauffeur niet betrokken, wist weinig te vertellen over Parijs, was erg zakelijk en kortaf. 4 dagen parijs hotel viel ontbijt erg tegen, broodjes erg har, weinig variatie.

  • Algemeen 4
op 31 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Heb gewisseld van meereizen, alleen echter bij de opstapplaats was daar niks van bekend. Terwijl ik wel Ä15 heb moeten betalen om iemand anders op de reis te zetten. Dit was heel vervelend want terplekke moest ik alles nog regelen. En kwam er dus best wel even een onduidelijkheid. Heel veel vervelend voor ons en de andere reizigers

  • Algemeen 5
op 31 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Hele kundige en aardige mensen , behulpzaam en vriendelijk, nette bus en zelfs wat langer gebleven.

  • Algemeen 9
op 31 juli 2022 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2022

Leuke reis gemaakt en alles goed georganiseerd door de maatschappij. Hotel was minder door matige faciliteiten maar dit heeft de pret niet gedrukt.

  • Algemeen 8
op 31 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Prachtige reis, hoop vrije tijd. Heerlijk hotel en goed ontbijt. Absoluut een aanrader!

  • Algemeen 8
op 31 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Veiligheid staat voor mij voorop. En dat was er.

  • Algemeen 9
op 31 juli 2022 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2022

Ik ben samen met mijn vader naar Praag geweest (4 dagen). Wij hadden Wiel als buschauffeur! Hij vertelde tijdens de reis van allerlei dingen over Praag waardoor het reizen leuk was. Tuurlijk het was wel lang, maar daar stel je, je van te voren op in. Dus dat is het goed te doen!

Wij hadden 2 dagen een tour (lopend) geboekt via slangenreizen. Ook die was heel informatief en daarnaast hebben we ook veel tips gekregen voor leuke cafťs en minder bekende plekken. In de avond hebben we ook nog met de bus en gids een tour door de stad in (zat bij de prijs in). We hebben echt alle hoogtepunten van de stad daardoor gezien en meer!

Het hotel waar wij zaten (Globus) was wat ouderwets, maar ook daar hadden we van te voren rekening mee gehouden waardoor we ook daarover goed te spreken zijn! We hadden de ramen in de nacht open gezet (daardoor was het prima te doen qua warmte) en het ontbijt was lekker en veel! Je hebt een eigen badkamer en alles is netjes en schoon.

Kortom, wij zouden zo weer deze reis boeken! We gaan verder kijken naar andere steden die we met slangenreizen zouden kunnen gaan bezoeken! Een dikke aanrader (vooral qua kwaliteit prijs verhouding).

  • Algemeen 10
op 31 juli 2022 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: juli 2021

Ik had trip naar Barcelona geboekt met daarbij kaartjes voor park guell en camp nou. Nu bleek dit op dezelfde dag te zijn, dat zou op zich niet zo erg zijn als we de tijd zouden hebben gekregen voor beide activiteiten. Nu werden we in de ochtend voor een uur en kwartier naar de stad gebracht. Dat is echt te kort tijd om ook maar iets te ondernemen en weer uit tijd terug te zijn bij de bus. Voor park guell kregen we toe. we daar kwamen echter maar een uur een een twintig min voordat we weer hij de bus terug moesten zijn. Je kon niet zeggen ik ga op eigen gelegenheid wel naar camp nou en ik blijf langer in park guell want er was maar 1 ticket en die was in het bezit van de buschauffeur. Ik heb nu 42,00 euro betaald voor een heel kort bezoek aan het park guell. Vond dat echt zonde van de dag zo en hele dure aanschaf omdat ik ook niet over mn eigen ticket kon beschikken. Als dat zo was dan had ik zelf in ochtend gelijk erheen gegaan en op mín gemak door park guel gelopen. Nu was het haasten en hebben we bijna niks gezien omdat we op tijd weer bij de bus moesten zijn. Eigen ticket zou wel echt veel fijner zijn. Dan kan je zelf bepalen hoe je het gaat doen.
Nu was er zelf een oude vrouw die per ongeluk verkeerde uitgang had gepakt in alle haast om terug te komen naar de bus. Zij realiseerde zich dat toen ze buiten stond maar omdat ze geen ticket kon aantonen mocht ze niet terug naar binnen om de goede uitgang te nemen. Toen hebben ze die oude vrouw met 32 graden helemaal rondom het park laten lopen.
Maar vond het iig qua toegangsprijs niet in verhouding staan met de tijd die we daar kregen om rond te lopen.

  • Algemeen 8
op 30 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Prima busreis, alles stipt op tijd. Schoon hotel met heerlijke bedden en smakelijk ontbijt. Dagen in Parijs waren volledig benut. 3 heerlijke dagen in Parijs.

  • Algemeen 8
op 30 juli 2022 bestemming: Nederland, reisperiode: juli 2022

Er was gezegd dat wij de dag van vertrek nog even naar de voet van eifeltoren zou gaan om foto's te nemen en ons dochter vond dat spijtig. Maar we hebben hem wel gezien in het donker en dat was ook mooi.

  • Algemeen 9
op 30 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

De reis was geweldig. Ook een top service bij het hotel. Zeker een aanrader.

  • Algemeen 8
op 30 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Zeer leuke reis, comfortabel en chauffeur reed erg goed en was gezellig. Geen 10 want de bus was al wat ouder en had geen USB en wifi aanboord. Wel prima voor de rest maar net te weinig voor een 10

  • Algemeen 9
op 29 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Het was een geweldige ervaring 2 dagen Parijs met de tourbus!
Prachtig schone bus en best goed comfort.
Onze chauffeur Peter de Kilometervreter was waanzinnig! Hij heeft ons overal veilig heen gebracht en heel veel leuke informatie gegeven. We waren goed verzorgd en vermaakt. Er was nooit reden tot zorgen, zodat we optimaal konden genieten.
Hele grote dank aan Peter!
Enige puntje: we waren graag wat vroeger in het hotel gepland zodat we daar lekker de avond aan de bar of in de kamer konden slijten.

  • Algemeen 9
op 29 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Voor de eerste keer een hele gezellige reis gemaakt samen met mijn dochter.
Vooral de reisbegeleider /chauffeur Peter de kilometer vreter was geweldig.
Ik hoop Peter zeker nog een keer mee te mogen maken.

  • Algemeen 10
op 29 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Fijn dat je niet zelf hoeft te rijden, veel tijd om Parijs te bekijken. De busrit is vermoeiend aangezien wij niet zo lekker hebben geslapen in de bus. En de hotelkamer was erg warm. We kregen wel een ventilator.

  • Algemeen 7
op 29 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Chauffeur trok zijn eigen plan. Het ging niet volgens de reis die we hebben geboekt! Hotel was matig. Bedden waren slecht. Niet schoon. Heel weinig beenruimte in de bus

  • Algemeen 4
op 29 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

De reis was super, de gegeven informatie was duidelijk en de chauffeur was echt heel aardig en behulpzaam.

  • Algemeen 10
op 29 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Goed verzorgd de bus had wat luxer mogen zijn maar over het algemeen erg te tevreden voor dat geld.

  • Algemeen 8
op 28 juli 2022 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: juli 2021

Eerste keer dat ik een solo reis heb geboekt via Slangenreizen. Ik heb het als zeer prettig ervaren! De reis was goed georganiseerd, het hotel was zeer goed en de chauffeurs waren ook echt zeer goed en vriendelijk. Ik heb dan ook zeker geen spijt gehad van deze reis!

  • Algemeen 10
op 28 juli 2022 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2022

Alles was goed verlopen. Ze waren op tijd bij de opstap, gratis eten op de boot(is niet altijd zo via de ticket erbij gekregen) en op tijd in Londen en hetzelfde verhaal met terugreis.

  • Algemeen 10
op 28 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Heb een hele fijne vakantie rit gehad mooie herinnetingen en wil vaker met slangenreizen gaan reizen

  • Algemeen 10
op 28 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Het was een goed regelde tour, goede communicatie met de buschauffeur. Enige nadeel is dat je niet veel been ruimte hebt in de bus, en het gebruik van de toilet alleen noodzakelijk was.

  • Algemeen 8
op 27 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Chauffeur was erg vriendelijk en alles was goed geregeld!

  • Algemeen 9
op 27 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Fijne reis van en naar Parijs met een goede chauffeur. Hotel was helaas heel slecht en personeel klantonvriendelijk.
De stad is altijd mooo.

  • Algemeen 6
op 27 juli 2022 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: juli 2022

We zaten 23uur in de bus heen en 23uur weer terug. Veel opstapplaatsen waardoor het onwijs lang duurde. Dan verwacht je toch een bus met de basisbehoefte anno 2022. Maar nee, amper airco, geen WiFi, geen usb of oplaadmogelijkheden, weinig ruimte waardoor veel mensen last van oedeem kregen. Het hotel was ranzig en oud, lekkende airco waardoor je je nek brak vanwege de gigantische plassen met water, kapot toilet, geen warm water. Zeer mager ontbijt. Heb het nog nooit zo armoedig meegemaakt. Chauffeurs draaide 46uur alleen Nederlandstalige kroeg muziek want ze hadden geen Bluetooth. De bijgeboekt uitstapjes waren allemaal op 1 dag gepropt waardoor we bijvoorbeeld voor park guell maar 1,5uur kregen. Je betaald hier wel de volle mep voor. Barcelona was prachtig maar deze organisatie zal ik met deze ervaring niet snel aanraden.

  • Algemeen 4
op 27 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Goed georganiseerde reis, met duidelijke planning en afspraken, goede communicatie en boeking, verder niet echt tevreden over de hotelkamer, ontbijt en airco in de bus mag harder (na aangeven is dit wel harder gezet), buschauffeur en reisleiders waren onwijs vriendelijk

  • Algemeen 8
op 27 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Prima reis, veel gezien en leuk opgezet. Paar kleine details qua verbetering kunnen melden, maar dat zijn echt kleine details waardoor het geen perfecte 10 is.

  • Algemeen 9
op 27 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2022

Zeer leuk

  • Algemeen 8
op 27 juli 2022 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: juli 2020

Alles was perfect.

  • Algemeen 10
op 27 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Uitstekende reis, heel gezellig en goed geregeld!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende