Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Slangen reizen
7,7 in 1572 reviews
Van Nood Reizen
8,0 in 206 reviews
5 consumentenawards:
Van Nood Reizen won in 2012 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2013 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2014 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2015 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,4 in 697 reviews
6 consumentenawards:
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 158 met 1572 resultaten

op 17 februari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2017

Firma Slangen heeft mij op 3 Februari niet opgepikt in Eindhoven. Ik kon die avond en de volgende dag niemand bereiken. Zaterdagavond kreeg ik van de nooddienst een sms dat de bus over 3 minuten zou vertrekken. Ik heb geantwoord, dat ik niet in Londen ben, want ze hebben mij niet opgehaald in Eindhoven. Ik heb mails gestuurd en opgebeld hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar heb hierover niets terug gekregen.

  • Algemeen 1
op 14 februari 2017 bestemming: Nederland / best, reisperiode: juni 2017

Boek nooit met deze organisatie!! Mijn ouders hebben een dagtrip naar London ontvangen als cadeau. Nu is daar door de gevers niet over nagedacht dat je 2 nachten niet verblijven in een bus. Mijn moeder kan niet slapen zonder haar zuurstof apparaat, wat niet meegenomen kan worden. Gebeld met de klantenservice voor een oplossing maar geen begrip of oplossing. Zo gaat dit bedrijf dus met zijn klanten om!!

  • Algemeen 1
op 8 februari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

De chauffeur kende de weg niet, kwam uren te laat voor terugreis en reed schade. Tweede slechte ervaring in 2 maanden

  • Algemeen 1
op 6 februari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Onze buschauffeur Dennis is een topper! Onwijs aardige man en legde alles goed uit! Top!

  • Algemeen 9
op 29 januari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

Gisteren terug gekomen van Parijs...Roger was een super chauffeur voelden ons heel veilig vertelde alles en heel aardig
Wij zaten precies achter hem konden alles vragen deed zich veel moeite dus dikke 10 bedankt Roger
Esther en Nicole de tweeling achter je

  • Algemeen 10
op 24 januari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2016

Samen met onze zoon van 8 een dagje Parijs geboekt. Helaas in de bus de plaatsen op de achterste rij bovenin gekregen, waar de stoelen dus niet in een comfortabele ligstand kunnen worden gezet en het idee van slapen en uitgerust aankomen dus niet mogelijk was. Als je een normale plaats hebt is het goed te doen. Een klacht ingediend bij Slangenreizen, maar deze is zeer eenzijdig bekeken. (Een korting op een volgende reis bij hun, waarbij het niet zeker is dat je niet weer deze plaatsen krijgt)

  • Algemeen 4
op 22 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Goede buschauffeur dennis. weet veel, heel aardig en hield ons goed op de hoogte vab waar we waren, etc

  • Algemeen 10
op 16 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Wij hebben genoten. De reis verliep erg prettig. De chauffeur was erg ervaren en prettig in de omgang. Tijdens de reis zelf nam hij op tijd zijn pauzes wat verantwoordelijk heid nemen is gezien de reistijden wet en ons uitgerust verder kon brengen. De chauffeur was ook vriendelijk tegen iedereen.
Hij gaf ons een veilig gevoel in de bus. Gaf op tijd de juiste informatie die nodig was waardoor de reis buiten gewoon prettig verliep.
Ook de sms- jes die hij stuurde bij de vertraging en om iedereen op tijd bij de bus was, waren buitengewoon fijn.
Het was opvallend rustig in de bus, toen er iemand ziek was geworden op de boot regelde hij een andere plaats in de bus voor die Mw.

  • Algemeen 9
op 16 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Vrijdag 13 januari zijn we opgehaald op het station in Zwolle. Mijn oom uit Brazilie is voor het eerst in Europa en hij verblijft 3 maanden in Nederland. Via de nieuwsbrief zag ik een goedkoop dagje naar London. Gelijk besteld en het nieuws gedeelt met mijn oom. We gaan een dagje naar London. Eenmaal in de bus gestapt en hij was super zenuwachtig voor de reis. De chauffeur zette ons af bij white hall place en daar kon ons avontuur beginnen. We hebben vaak stil gestaan om foto's te maken en we zijn ook nog eens een paar uur verdwaald geweest, maar gelukkig heeft de chauffeur ons een kaart van London verkocht. Het was een regenachtige dag, maar we hebben er toch van genoten. Om half 9 zijn we weer opgehaald door de chauffeur en daar gingen we de presentie lijst doen. De chauffeur ging alle achternamen opnoemen en iedereen mocht roepen in de bus, dat was ook wel een leuk momentje. De buschauffeur noemde ons magaritas terwijl het Martins moest zijn.Gelukkig konden wij daar ook weer om lachen. Het was een fijne reis en we hadden een leuke chauffeur. Een dagje London is best wel zwaar aangezien het zo'n lange reis is maar wel de moeite waard.

  • Algemeen 8
op 12 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2016

Mijn vriendin en ik hebben ontzettend genoten van het dagje Londen! Rond 22:30 uur vertrokken we vanuit Maastricht. De bus stopte nog in Stein, Lummen en Genk en vervolgens reden we door naar Calais. We hadden de ferry van half 5 helaas net gemist, maar gelukkig hadden we een hele vriendelijke buschauffeur dus we nemen het hem zeker niet kwalijk. Na 2 uurtjes op de ferry te hebben doorgebracht, moesten we nog 2 uur rijden tot we echt in Londen waren. Toen we in Londen waren, kregen we een korte stadstour met goed commentaar en goede tips van de buschauffeur. Vanaf 9:30 uur hadden we vrije tijd en om 20:00 uur keerden we terug richting Nederland. Ik ben zeer tevreden over Slangen reizen. Hun service is uitstekend en we hadden zoals gezegd een hele vriendelijke buschauffeur. Ik zal dan ook zeker nog vaak bij Slangen reizen gaan boeken en ik zal de naam voortzeggen! :)

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • `
  • Volgende