Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

8,3
op basis van 922 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
7,3
op basis van 226 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 223 met 2230 resultaten

op 19 juni 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2019

Slecht geregeld .klachten wordt niet op gereageerd

  • Algemeen 2
op 19 juni 2019 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: mei 2018

Chauffeur reden asociaal hard waardoor wij ons niet geheel veilig voelde tijdens de heen en terug reis. De banden moesten nog even aangedraaid worden bij vertrek, geeft ook geen goed gevoel als een een organisatie een bus op die manier laat vertrekken. En mijn koffer is helemaal onder de krassen terug gekomen omdat de chauffeur mijn koffer in het bagageruim had gegooid en het op dezelfde harde manier eruit trok.

De reis zelf was wel goed geregeld en hotel was ook prima.

  • Algemeen 4




op 17 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2019

Samen met met zusje zijn we een dag naar Parijs geweest met Slangen Reizen. We kijken beide terug op een ontzettend leuke dag en een goed verzorgde reis. De buschauffeur Ron Joosten is ontzettend enthousiast en verteld erg leuk over Parijs. De communicatie was goed en stoptijden etc werden duidelijk medegedeeld. De bus was netjes en schoon. We gaan zeker nog een keer mee met deze organisatie!

  • Algemeen 10
op 10 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2019

Onze eerste ervaring met een busreis. Het was echt super leuk en hebben erg genoten.
De chauffeur was een zeer ervaren en leuke man.

  • Algemeen 10
op 5 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2019

Afgelopen donderdag en vrijdag met Hemelvaart ben ik met mijn vriend op stedentrip geweest naar Parijs. Dit was voor ons de 2e reis met Slangenreizen ( vorig jaar Londen)
Een week van tevoren werd helaas onze opstapplaats gewijzigd naar 89 km verderop. Dit zou voor ons erg vervelend zijn, dus wij hebben contact gezocht met Slangenreizen maar die konden helaas niks meer voor ons betekenen. Dus er zat niks anders op dan dit te accepteren en er het beste van te maken.
Om 2:15 begon onze reis vanaf de opstapplaats naar Parijs.
Het was een mooie, nette en schone bus. Iets wat weinig beenruimte maar dat weet je van te voren. De reis is goed verlopen, rond 9:30 uur werden wij netjes in Parijs gedropt met de nodige informatie.
Wij hebben een super dag gehad in het centrum en genoeg tijd om alles te bekennen. Om 21:00 werden wij weer verwacht bij de afzetplaats en vanaf daar hebben wij nog een tour door de stad gehad.
Het hotel was prima voor een nacht en er was ook een simpel maar lekker ontbijt. ( Hotel Ibis Rungis)
De 2e dag hebben wij met de bus nog de Eiffeltoren bezocht. En ook naar de Sacre Coeur geweest en daar kregen wij ook weer voldoende tijd.
Om 14:00 uur begon de terugrit naar Nederland weer en heeft de chauffeur ons weer op tijd bij onze opstapplaats terug gebracht.
Onze complimenten naar de altijd vrolijke en gezellige chauffeur, Jordi!
Hij wist de sfeer er goed in te brengen en had genoeg grapjes klaar staan!
Voor de wijziging van de opstapplaats hebben wij netjes een kilometervergoeding gehad! Dit was dan ook prima geregeld.
Wij hebben een super reis gehad met Slangenreizen en wie weet ooit nog een keer!

  • Algemeen 9
op 5 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2019

De bestemming was leuk, maar de reis was een grote nachtmerrie, mede passagier heeft zelfs begin van de reis het noodnummer van jullie gebeld hier over, maar werd niet geloofd en de verbinding werd verbroken, het had allemaal anders kunnen wezen, onze veiligheid was in het geding', we keken zo naar deze reis uit.

  • Algemeen 1
op 4 juni 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juni 2019

Gisteren dagje Londen gedaan met buschauffeur Arie uit Rotterdam. Gaf duidelijke uitleg over hoe de dag te besteden en was tijdens de rit een ware entertainer. Ondanks dat het enorm vermoeiend was, was dit een onvergetelijke dag. Arie was duidelijk, direct maar bovenal gezellig. Tijdens de terugreis had een collegabus pech onderweg, hier werd door hem efficiŽnt op geanticipeerd dmv schuiven met reizigers van de ene naar de andere bus. Doordat de overtochten niet zijn vastgelegd, kunnen ze heel gemakkelijk schuiven met andere overtochten, wat Arie ook regelde. We waren zowaar 2 uur eerder thuis dan we verwacht hadden door zijn correcte handelen. Zou deze dag zo weer over doen.....hulde !

  • Algemeen 9
op 2 juni 2019 bestemming: Engeland / London, reisperiode: juni 2018

Waarom een 9 en geen 10??? De 2 nachten in de bus. je wilt wel slapen op de heen reis maar je moet dan ook weer een overstap maken op de boot dus je hebt zoiezo een gebroken nacht. En dat zelfde weer op de terug weg. Een dikke 10 voor de chauffeur. Arie, wat een top gast. Klantvriendelijk, goede uitleg van de hele reis. Netjes stap voor stap. Humor!! Ja, Arie heeft mijn reis wel helemaal top gemaakt.

TIP voor slangenreizen:
vermeld bij de advertentie dat je spullen in de bus mag laten liggen. Ik wist dit niet dus ik had ook geen dekentje, kussen, chillbroek enz. meegenomen.

  • Algemeen 9
op 1 juni 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2019

Dit cijfer geef ik omda bus smerig was honden haren op stoelen en waar onze bagege boven lagen ik heb de hele weg zowel heen als terug last ervan gehad. Ik vind rond uit tegevallen ik betaal ervoor en verwacht dat ik in een schoon bus zit.

  • Algemeen 1
op 31 mei 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2019

Dagje parijs geboekt, eerste boeking de website eenfoutmelding aan dat de boeking niet gelukt was. Toen de volgende dag op n andere datum geboekt en toen was het wel gelukt. Nu dus 1 dag voor vertrek een mailtje gekregen dat de boeking weer omgezet is omdat blijkbaar de eerste boeking wel doorgekomen was en wij nu pas over 3 weken weggaan. Boeking kon ook niet meer teruggezet worden want de bussen zaten vol... Nog niet weggeweest, dit zou vast allemaal wel prima zijn maar dan is zoín ervaring als dit wel jammer... Heb mín vriendin moeten bellen om te zeggen dat ze dr tas maar weer moest uitpakken.

  • Algemeen 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende