Reviews over Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1094 reviews

13 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,1
op basis van 248 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 45 met 4478 resultaten

op 23 mei 2024 bestemming: , reisperiode: mei 2024

Goede reis, leuke chauffeur, hotelkamer zag er netjes uit. Ontbijt was lekker en er was genoeg keuze.

  • Algemeen 9
op 23 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2024

Alles was perfect geregeld, we waren met 5 kids en 3 volwassenen. Fijn bij elkaar voorin de bus, 2 tafeltjes voor de kids superrrrr

  • Algemeen 10




op 22 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2024

Door de taalbarier van de driver we missen bijna bus en we moesten uur lang wachten andere reizigers

  • Algemeen 6
op 22 mei 2024 bestemming: , reisperiode: mei 2024

Verschrikkelijk busreis

  • Algemeen 1
op 20 mei 2024 bestemming: Tsjechië / Praag, reisperiode: mei 2024

Reis duurde veel te lang. Hotel lag meer dan 100 km van Praag, dus twee keer per dag dikke anderhalf uur rijden van en naar Praag. Veel te laat gegeten op heenweg en chauffeur vetrok nooit op tijd. Het enige positieve aan de reis was dat Praag mooi was en de reisgids deed het goed....

  • Algemeen 4
op 19 mei 2024 bestemming: Engeland / London, reisperiode: mei 2024

Vriendelijke chauffeur en een goede reis gehad. Het hotel lag op ongeveer 1 uur rijden van het centrum van London. De voorzieningen in het hotel waren goed geregeld. Van tevoren ontvingen we een programma en dit programma werd goed gevolgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 15 mei 2024 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2024

Voor de 2e keer op pad met slangen reizen . Deze keer naar Berlijn, we hadden hele leuke chauffeurs Eddie en Kees maar heb nog nooit meegemaakt dat we met zo’n omweg naar Berlijn gingen , er kwamen mensen uit de buurt van Arnhem die ons op moesten halen in Eindhoven en 6 uur later weer langs hun woonplaats kwamen . De planner op het hoofdkantoor mag toch echt iets beter zijn best doen om dit te voorkomen.
Na een lange reis kwamen we in een echt arbeidershotel aan wat niet erg fris rook en kamers hadden met 1 persoons bedden die ook nog eens 3 meter uit elkaar stonden .
Het ontbijt en de eigenaar waren wel heel vriendelijk maar dat was dan ook alles .
Kees onze chauffeur was echt top en heeft ons overal heen gebracht en veel uitgelegd , al met al hebben we wel een mooie tijd in Berlijn gehad maar het hotel mag wel iets beter gekozen worden.
Als ik de foto’s en revieuws bekeek had slangen reizen al kunnen zien dat het niets was en wij zijn toch echt wel wat gewend.
S ‘morgens om 9 uur vertrokken uit Berlijn en mochten we weer met een heerlijke omweg richting Eindhoven met twee stops van een uur omdat we anders daar moesten wachten op de andere bussen waar iedereen over verdeeld moest worden .
Om 9 uur savonds zou de wissel zijn bij tonglereep Eindhoven ware het niet dat de bus vanuit Praag flinke vertraging had . Wij hebben gelukkig iets kunnen regelen zodat we niet nog eens 2 uur extra moesten wachten .
Voor ons helaas geen slangen reizen meer.

  • Algemeen 5
op 15 mei 2024 bestemming: Engeland / London, reisperiode: mei 2024

3 dagen Londen met slangenreizen was top. De stad zelf is heel leuk, leuke terrasjes en bezienswaardigheden. De temperatuur was ook geweldig toen wij er waren, boven de 20 graden. Chauffeur was heel vriendelijk, gaf mededeling over waar we langsreden/doorheen reden, reed zorgvuldig over de weg en communiceerde alles heel goed en duidelijk over ophaal tijd, vertrektijd en plek, etc.
Hotel was wel heel ver vanaf London centrum. We hebben ruim een uur gereden vanaf ophaalpunt naar hotel en dit is best vermoeiend na zo’n lange dag in de stad.

  • Algemeen 10
op 15 mei 2024 bestemming: , reisperiode: mei 2024

Afgelopen week met de bus naar Praag geweest. De heenreis was echt…vreselijk.
Overigens was het hotel anderhalf uur van Praag vandaag. Ze bieden je vier dagen Praag aan maar je bent zelf maar twee dagen. En daarbij is de tijd in Praag té kort dan. De buschauffeur was vriendelijk maar dan ook alles mee gezegd. Hij was al behoorlijk op leeftijd en vragen ons dan ook af hoe verantwoord het nog was. Op de terug weg ook nog bijna een ongeluk.

  • Algemeen 4
op 15 mei 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2024

Heerlijke stedentrip. Bus en reis was goed, Hotel precies wat nodig was maar wel relatief lang reizen van Londen vandaan waardoor het nog een hele trip was er te komen (en tijd verspilt werd, mede omdat Londen met een touringkar bereiken een avontuur op zichzelf is).

  • Algemeen 7
op 14 mei 2024 bestemming: , reisperiode: mei 2024

Ik vond het erg leuk omdat: zeer comfortabele stoelen, er is een stopcontact, een toilet, de chauffeur reed me heel mooi en voorzichtig, snel, reed door de stad en vertelde me over de stad en haar schoonheden.

  • Algemeen 10
op 14 mei 2024 bestemming: Schotland / Drymen, reisperiode: april 2024

Alles zeer goed geregeld, hele fijne en goeie chauffeur en ze komen alle afspraken na en doen wat ze beloven!!!!

  • Algemeen 10
op 14 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2024

Leuke reis veel vrijetijd en goede uitleg!

  • Algemeen 9
op 12 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2024

Parijs was fantastisch. Helaas was de buschauffeur zijn rijstijl en communicatie niet al te best

  • Algemeen 7
op 9 mei 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: maart 2024

Mooie reis gehad. Hulde aan Richard en Lisandro van Triomf Tours. Zeer ervaren en erg plezierig in de omgang. Chauffeur Richard nodigde onze zoon Pieter zelfs uit om naast hem te komen zitten tijdens de reis. Pieter heeft net zijn vrachtwagenrijbewijs gehaald en vond dat erg interessant. Ook mocht Pieter helpen met het in en uitladen van de koffers.

  • Algemeen 9
op 9 mei 2024 bestemming: , reisperiode: mei 2024

Fantastische 3 daagse stedentrip naar Londen.
Keurige nette bus. Voldoende ruimte. Erg goede en leuke chauffeur Jeffrey. Heeft ons veel informatie gegeven, heeft humor en heeft ons zeer veilig heen en terug gebracht. Kortom een topchauffeur!
Eenvoudig maar schoon hotel. Goed ontbijtbuffet voldoende keuze.
Lekker ruim de tijd +/- 10 uur per dag de tijd om Londen te verkennen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 9 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2024

De organisatie is goed. Contact met klantenservice ook goed. Contact met chauffeurs ook dikke prima.

  • Algemeen 10
op 8 mei 2024 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: mei 2024

Mooie reis. Helaas wat problemen met de opstapplaats, de hotelreservering en entree tickets voor Auschwitz, maar dit is door de ingehuurde buschauffeurs goed opgelost.

  • Algemeen 8
op 8 mei 2024 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: mei 2024

De stad Krakau fantastisch, heeft alles te maken met de ingehuurde bus, gedateerd, weinig beenruimte, kapotte rugleuning, en 2 stille chauffeurs die niets maar dan ook helemaal niets vertelden over het land, stad, omgeving.

  • Algemeen 7
op 8 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijd, reisperiode: mei 2024

Duidelijk programma, waarbij bijna alles (wat mogelijk was) is nagekomen. Er waren een paar wegen afgesloten waardoor de lichtjes tour niet door kon gaan. Dit is natuurlijk overmacht, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd door de buschauffeur. Verder maakte de buschauffeur Changus de reis erg leuk, hij communiceerde duidelijk en gaf goede informatie door. Ook was hij erg professioneel naar de reizigers toe.

  • Algemeen 8
op 8 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2024

Slechte organisatie, buitenlandse chauffeurs, zeer matig hotel ver buiten het centrum zonder voorzieningen.

  • Algemeen 1
op 8 mei 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2024

Samen met mijn zoon van 13 een lang weekend naar Londen geweest. Wat een goed georganiseerde reis, alles verliep vlekkeloos! De bus was keurig op tijd, de chauffeur Jeffrey was erg betrokken en geen enkele vraag was te veel. Dankzij hem voelde we ons veilig en hoefden we zelf nergens aan te denken, alleen maar te genieten. Mede door zijn humor was er een ontzettend leuke sfeer in de bus. Daarnaast gaf hij leuke tips wat we konden gaan doen in Londen, iets waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Londen was geweldig en het hotel met uitgebreid ontbijt was eveneens perfect. Een echte aanrader om met Slangen reizen te gaan. Chapeau!

  • Algemeen 10
op 8 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2024

Fijne busrit, chauffeur. Hotel was goed met ontbijt. Relaxt dat je gewoon vanuit de stad naar je hotel wordt gebracht. Aanrader!

  • Algemeen 8
op 8 mei 2024 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: mei 2024

De reis verliep in het begin een beetje verward, ten eerste had ik geen zit plaatst naast mijn dochter, ik heb in overleg met medereiziger van plaats geruild zodat ik en mijn dochter de hele reis naast elkaar konden zitten, er was weinig been ruimte in de bus waardoor het slapen niet comfortabel was, nek klachten rug klachten en been klachten aan over gehouden helaas.

  • Algemeen 7
op 7 mei 2024 bestemming: , reisperiode: mei 2024

Een chauffeur die door bedrijfsproblemen de route niet kende, moest kilometers terugsturen vanwege mensen die te laat arriveerden op het ophaaltijdstip. Aankomst op de plaats buiten de afgesproken tijd vanwege de route. We kwamen 3 uur te laat aan bij Disney. De bus kreeg pech bij aankomst en ze vertelden ons dat we Disney om 23.00 uur zouden verlaten met een andere bus. Om 8.45 uur liet hij ons weten dat het voor ons niet mogelijk is om vóór 9.30 uur een taxi of metro naar het hotel te nemen, omdat de receptie gesloten is. Een totale ramp met hun informatiesysteem en ik wacht nog steeds op de terugbetaling van het taxigeld, dat was ruim € 150,-. De reis naar Parijs niet meegerekend. Wat een ramp, zonder gidsen of wat dan ook, ze gooien je gewoon op straat om je leven te zoeken op een plek waar alleen maar goedkoop afval ligt, niet eens een restaurant dat de moeite waard is, we moesten bij een Burger King eten, Stel je voor bijna zeven uur reizen om te eten bij een verdomde Burger King.

  • Algemeen 2
op 7 mei 2024 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2024

Goede service!

  • Algemeen 10
op 7 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2024

Nog nooit zo veel stress ervaren. Verschrikkelijke reis.

  • Algemeen 1
op 6 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2024

Zeer slecht georganiseerd, niet goed bereikbaar en niet beleefde telefonisten.

  • Algemeen 1
op 6 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

Excursies gingen niet door, hierdoor zag je minder van Parijs.

  • Algemeen 5
op 6 mei 2024 bestemming: Schotland, reisperiode: april 2024

De reis was goed verzorgd, geleid door een bekwame chauffeur. De voorzieningen die geboden werden waren goed, en het programma was goed gevuld met veel variatie en indrukwekkende ervaring. Ik zou deze reis aan iedereen aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 5 mei 2024 bestemming: , reisperiode: mei 2024

Een eendaagse trip naar Londen geboekt. Eerst had ik spijt van mijn boeking omdat ik bang was dat Slangenreizen niet te vertrouwen was. Dit bleek helemaal niet waar te zijn. Wij hebben een super goed geregelde reis gehad met een hele leuke buschauffeur en gratis eten en drinken op de boot richting Londen! Al met al een top ervaring dus!

  • Algemeen 10
op 5 mei 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2024

Prima en goed geinformeerd vantevoren, de chauffeur heeft het ons comfortabel gemaakt en alles prima goed uitgelegd. Jammer dat er geen tijd meer was voor de busrondrit. 1dg Londen leek ons ook vermoeiend maar het is prima voor een 1e kennismaking, als je goed bent voorbereid. Met Slangenreizen is dit hierdoor zeker een prima aanrader!

  • Algemeen 9
op 5 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Disneyland, reisperiode: mei 2024

Het was een hele leuke reis naar Disneyland, echt een aanrader! Ook een vriendelijke buschauffeur! Het was een top reis!

  • Algemeen 9
op 5 mei 2024 bestemming: / London, reisperiode: mei 2024

Wat een geweldige ervaring met Slangenreizen tijdens de ééndaagse trip naar Londen! Vanaf het moment dat ik opstapte, voelde ik me verwend en verzorgd. De buschauffeur was niet alleen een expert op de weg, maar ook een bron van informatie en vriendelijkheid. Ondanks het ontbreken van gidsen, was ik aangenaam verrast door de soepele organisatie en het vlotte verloop van de dag. In Londen zelf waren de mogelijkheden eindeloos. Ik heb genoten van de unieke sfeer van de stad. Deze trip was een perfecte mix van ontdekking en ontspanning. Bedankt, Slangenreizen, voor deze onvergetelijke dag! Ik kan niet wachten om weer met jullie op avontuur te gaan.

  • Algemeen 10
op 4 mei 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2024

Goede rit door de chauffeur. Fijn om in Londen alle tijd te hebben om alles te bezichtigen. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je er komt, enkel je vermaak regel je zelf

  • Algemeen 8
op 4 mei 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2024

Heerlijke reis naar Londen, goede bus, vriendelijke chauffeur, gezellig hotel.

  • Algemeen 10
op 3 mei 2024 bestemming: , reisperiode: april 2024

Onze eerste reis via Slangenreizen was geweldig.
We hadden goede zitplaatsen achterin de bus.
De chauffeur,Ron, was uiterst vriendelijk naar elke passagier.
Het programma was duidelijk en de verwachtingen werden goed gecommuniceerd.
Uiteraard waren onze dagen te Disneyland Parijs geweldig en hadden we beide dagen prachtig weer.
Kortom geslaagd

  • Algemeen 10
op 3 mei 2024 bestemming: / Beek, reisperiode: april 2024

Alles goed geregeld en duidelijk beschreven wat ons te wachten staat.
Ook de service desk functioneert erg snel.

  • Algemeen 9
op 2 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

De bus was schoon, op tijd en de chauffeur was ontzettend vriendelijk en een bekwame rijder. Het was een rustige rit met prettige informatie. De rit duurde wat lang, 10.5 uur vanaf amsterdam i.v.m. de ophaal locaties en 2 pauzes ( half uur en 3 kwartier) voor de chauffeur. Het comfort om te slapen was lastig, maar dat viel mij zelf gewoon tegen. Niet minder dan je in een bus zou verwachten. Al met al een prima reis als je lang in de bus kan zitten en rechtop kan slapen, haha!
Het ging om een 1 daagse busrit naar Parijs

  • Algemeen 8
op 1 mei 2024 bestemming: , reisperiode: april 2024

Overal prima tour. Had wel mogen stoppen onderweg voor korte wc-pauzes. 2e dag was alles pas om 12:00 open en we werden om 10:30 afgezet en om 13:45 opgehaald tijden kunnen beter.Later dan verwacht terug in Nederland. Hotel was netjes en schoon alleen, geen lift faciliteiten.

  • Algemeen 7
op 1 mei 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

Hele fijne 3 dagen gehad met mijn dochter in parijs.
Leuke groep mensen in de bus. de chauffeur was ook erg gezellig, betrokken en gaf veel informatie.
1 dag disney is eigenlijk te kort, ook omdat we pas om 11 uur afgezet werden en om 20 uur alweer terug moesten zijn.
Hebben soms wel het gevoel van tijdsdruk gehad omdat je bepaalde tijden afspreekt om weer opgehaald te worden. Maar over het algemeen hebben we veel kunnen zien en doen.
Fijn dat we de eifeltoren in de avond nog konden zien, schitterend !
Helaas op de terugweg vanaf Tilburg een andere chauffeur ( Pascal) hij wist het gas pedaal goed te vinden, ook in de bochten, hij stelde zich ook niet voor toen hij in de bus kwam en kwam erg chagrijnig over.
Eenmaal in Breda aangekomen hadden we nog heel wat souvenirs mee te nemen, dit ging echter niet snel genoeg naar Pascal zijn zin en dat liet hij goed merken door gemopper tegen degene die ons op kwam halen, erg jammer !!

  • Algemeen 9
op 28 april 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

We hebben een fijne reis gehad, goed hotel, bed en ontbijt en vriendelijke veilige rijdende chauffeur.

  • Algemeen 9
op 25 april 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

Leuke dagtrip.
Veilig gevoel in de bus en goede informatie.

  • Algemeen 9
op 24 april 2024 bestemming: , reisperiode: april 2024

Ik ben samen met mijn moeder 3 dagen naar Parijs geweest met Slangen Reizen. Dit was perfect georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 24 april 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

Was onze 1e keer met de bus! Maar echt een aanrader! Alles goed geregeld!

  • Algemeen 9
op 20 april 2024 bestemming: , reisperiode: april 2024

We hadden een fantastische reis na Parijs met hoogtepunt dagje Disney
De chauffeur kyle habets en op de achtergrond zijn vrouw/vriendin esmeralda waren een goed werkend koppel .de gemaakte groepsapp was erg prettig waardoor ook een fijn groepscontact ontstond .kyle was rustig in meerdere spannende situaties en loste het keurig op. Hij kon ook fijne informatie vertellen over Parijs en de omgeving . Hield ons keurig op de hoogte van aankomst en vertrek tijden via app .
Ben en ga vaker met slangenreizen.nl na disneyland. Zekers een aanrader

  • Algemeen 10
op 17 april 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

Geweldige ervaring

  • Algemeen 10
op 17 april 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2024

Heb dit cijfer gegeven omdat nergens wat slechts aan te merken was. alles was goed geregeld en alle informatie werd goed gebracht door de chaffeur. Alleen ik vond de tijden van aankomst en vertrek was aan de vroege kant en het slapen in de tourincar voor lange mensen is bijna niet te doen. voorderest helemaal top en zou t zeker me aanraden aan me omgeving

  • Algemeen 9
op 16 april 2024 bestemming: , reisperiode: april 2024

Vriendelijke chauffeur, fijne busrit, schone bus, duidelijke communicatie voor en tijdens onze reis. Helemaal top!

  • Algemeen 10
op 16 april 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

Een hele voorspoedige reis met een vriendelijke chauffeur met goede tips

  • Algemeen 10
op 16 april 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

We zijn een dagje naar Parijs geweest en chauffeur was netjes op tijd en was vriendelijk genoeg om ons een andere zitplek aan te bieden. De bus zelf was niet comfortabel, met name wanneer mensen de stoelen achterover leunen en kan je dan helemaal niet meer bewegen/staan. Zeer krap voor een 7 uur durende reis.

  • Algemeen 7
op 16 april 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2024

Omdat ik niets kan bedenken waarom het geen 10 zou zijn

  • Algemeen 10
op 11 april 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2024

Gegarandeerd vertrek mooi dus niet
nu wat anders zoeken werk in de zorg dus word moeilijk

  • Algemeen 1
op 10 april 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

Er was niets te veel voor onze buschauffeur. Hij bracht ons overal op een veilige en stipte manier van ophalen, niets was hem teveel. Ik boek in de toekomst nog busreizen want dit is prijs/kwaliteit het beste op de markt. Volledig zorgeloos kunnen genieten. Ook ideaal dat deze reis niet gegidst was met een strak tijdschema maar gewoon de hele dag vrij om te doen waar jou eigen interesses liggen.

  • Algemeen 9
op 10 april 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2024

Een erg prettige reis, goed ervaren en gezellig buschauffeurs, veel vrije tijd. Ook handig dat je veel spullen veilig in de bus kan laten, terwijl jij lekker op pad bent.

  • Algemeen 10
op 10 april 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2024

Prima reis.hotel wat oud en minder ontbijt maar de reis was prima

  • Algemeen 7
op 9 april 2024 bestemming: , reisperiode: april 2024

Het was een goeie reis
Alles verloop goed
Ben erg te vreden

  • Algemeen 10
op 3 april 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: maart 2024

Lange reistijd, veel wachten, slecht hotel, slecht ontbijt en bus kwam niet op afgesproken tijd.

  • Algemeen 5
op 2 april 2024 bestemming: België / Brugge, reisperiode: maart 2024

De reiswas goed georganiseerd, we konden dichtbij huis opstappen. De bus was mooi op tijd en de ervaren buschauffeur had een goede rijvaardigheid.

  • Algemeen 10
op 26 maart 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2024

Buiten dat Parijs ons erg is bevallen vonden we de reis met Slangenreizen ook erg aangenaam. Hygiëne van het toilet kon beter maar verder was het een plezierige reis

  • Algemeen 9
op 22 maart 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2024

Prima verzorgde reis met een comfortabele bus gereden door een uitstekende chauffeur die ook nog eens praktische tips ter plaatse meegaf.

  • Algemeen 9
op 12 maart 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2024

Ik geef 9 om dat wc in de bus verstopt was

  • Algemeen 9
op 12 maart 2024 bestemming: , reisperiode: maart 2024

Good

  • Algemeen 8
op 28 februari 2024 bestemming: Engeland / London, reisperiode: februari 2024

Alles was goed, de reis, de mensen , het weer, het hotel, reisleiders waren ook heel vriendelijk duidelijk en enthousiast

  • Algemeen 10
op 26 februari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2024

We hadden de eendaagse reis geboekt, maar die kon niet doorgaan en voor een kleine meerprijs de tweedaagse reis gekregen. Zeer goed georganiseerd, vooral het nummer van chauffeur Jeffrey hebben, zodat we hem op de hoogte konden houden van de verkeerschaos waar wij in terecht kwamen door een marathon waardoor Trafalgar Square was afgesloten. Al rennend de bus die op ons wachtte kunnen halen. Dank aan chauffeurs Jeffrey en Patrick en aan onze medereizigers voor het geduld. Super leuk weekend, één minpuntje, de beenruimte is wat klein. Maar snel vergeten door alle leuke dingen. Tip: geen hop on hop off bus nemen op de dag van vertrek!
Ina en Joost Meliadó

  • Algemeen 9
op 24 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

3 dg Parijs, het was een ervaring. Ik geef een zes in de hoop dat de organisatie een beter hotel gaat regelen. Het was een ramp. De kamer was erg krap. Een twee personen kamer met nog een bed erbij gepropt. Geen beweeg ruimte. De toilet was defect bij aankomst. En dat met 2 kinderen met hoge nood die de hele dag op straat waren geweest en hun behoefte even wilden doen. Dan nog het feit dat het personeel op de tweede dag zonder enige kennisgeving of met mijn aanwezigheid in de kamer zijn geweest. En dat nog terwijl de manager mij persoonlijk had aangegeven dat niemand de kamer in komt. Dus waarom, geen idee. Niks kwijt maar al het waardevolle had ik ook mee. Dan nog het ontbijt. Volgens de site zouden we een volwaardig ontbijt moeten krijgen. En zouden we genoeg tijd moeten krijgen om gezellig te kunnen ontbijten. Bij binnenkomst (eerste dag) kregen we al te horen dat we tussen 8.00 en 8.30 mochten komen om te eten. Want op een ander tijdstip mochten we niet komen. En dat met het gehele gezelschap. Totaal niet genoeg zitplek voor. En dan nog het feit dat we niet een volledig ontbijt kregen. Alle lekkere dingen zoals een eitje, worstje en of een spekje werd voor ons neus weggehaald want wij hadden geen “volledig tarief betaald”. Ook de buschauffeur stond hierover te koken. Maar volgens de management van het hotel was de chauffeur niet van Slangenreizen. En daarom had hij geen recht van spreken en/of te eisen.
Al met al een bar slecht hotel.
De buschauffeur heeft wel alles op alles gezet om alsnog ervoor te zorgen dat we een leuke herinnering kregen aan Parijs. Ondanks alle tegenslagen. Op de dinsdag zijn de meeste musea dicht en de Eiffeltoren personeel was in staking. Gelukkig waren de winkels en restaurants wel open.

  • Algemeen 6
op 24 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

De informatie over de opstapplaatsen kan vele malen beter. Nu 4 uur extra door Nederland gereden dan nodig was geweest. We hadden best zelf naar Eindhoven willen rijden om dit te voorkomen.

Daarnaast was het ontbijt in het hotel ontzettend karig. Ze haalde meer dan de helft weg omdat volgens hun slangenreizen te weinig betaald aan het hotel, Hus hadden alleen brood, vleeswaren/brie en naturel yoghurt.
Alle chococroissants, verschillende soorten ei, spek, warme producten in warmhoudbakke , yoghurt smaakjes, crepes e.d. werden voor ons neus verwijderd, daarom mochten we ook pas 8:00u komen om te ontbijten.

De reis zelf hebben we met elkaar genoten en leuk gemaakt.

  • Algemeen 7
op 23 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

Hele leuk en gezellige dagen gehad! Alles was goed georganiseerd en zoals verwacht.

  • Algemeen 9
op 21 februari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2024

Alles was erg goed geregeld. We gingen met z'n tweeen voor drie dagen naar Londen voor de eerste keer. De chauffeur had van te voren een groepsapp aangemaakt voor alles om op hoogte te brengen of voor nood. Hij heeft ons veel leuke plekken laten zien. Tevens was de hotel naar ons zin en de eten en drinken waren ook heerlijk. Ook op de ferry.

  • Algemeen 10
op 21 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

Was een super reis
Alles was goed geregeld

  • Algemeen 9
op 21 februari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2024

Al 2 keer met SlangenReizen weg geweest. Goede ervaringen. Vriendelijke chauffeurs en een goed geregelde reis. Top!

  • Algemeen 9
op 21 februari 2024 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: februari 2024

Wij kwamen eraan wisten niet of we moeten betalen bij de parkeerplaats die dag, de chauffeur ging het voor ons uitzoeken, en probeerde ons zo goed mogelijk te helpen, tijdens de reis kregen wij updates waar we waren, hoelang we nog moeten reizen, wanneer we gaan pauzeren enzovoort… tijdens de trip was de chauffeur heel leuk, maakte veel grapjes met ons. Toen wij aankwamen in Parijs had hij ons veel informatie gegeven over de stad zelf, de bezienswaardigheden en over de leefstijl in Paris :)

De beste trip ooit, echt hands down voor slangenreizen.

  • Algemeen 10
op 20 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

Leuke chauffeur legt het goed uit en voldoende tijd gehad om parijs te verkennen .

  • Algemeen 8
op 19 februari 2024 bestemming: , reisperiode: februari 2024

Prima georganiseerd fijne chauffeurs en goed hotel

  • Algemeen 9
op 18 februari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2024

Erg fijn contact met de organisatie en super chauffeurs. Kregen een extra stop in Canterbury.

  • Algemeen 10
op 13 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

Al eerder met slangenreizen naar Parijs en London geweest. Nu weer 1 dag naar Parijs. We hadden een top dag, maar de chauffeur reed zo hard en gevaarlijk dat wij na 3 keer tegen de stoel voor ons hebben te hebben gezeten, wij om half 8 al in Parijs stonden (alles was nog dicht). Gevolg was dat we om 7 uur weer weg gingen en dus niet eens normaal konden eten..
Zou het zeker nog een keer doen, maar dan met een andere chauffeur!

  • Algemeen 9
op 4 februari 2024 bestemming: Duitsland / Winterberg, reisperiode: februari 2024

Dag tripje winterberg was geslaagd mooie omgeving met sneeuw!

  • Algemeen 9
op 24 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2024

Professioneel, punctueel en onegacht de weersomstandigheden met goed personeel en een goed hotel.

  • Algemeen 10
op 17 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Goedkoopste manier om 12 uur in Parijs rond te kunnen gaan. Heb 4 fantastische exposities gezien.

  • Algemeen 8
op 16 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Voor de 5e x slangen reizen gekozen
Altijd super geregeld netjes optijd niet te gekke prijzen gewoon top
Alle keren zijn we naar parijs gegaan soms 2dagen soms een dagje en altijd tot op de puntjes geregeld als ze je komen ophalen in parijs goeie ophaal punt.

Als ze later zijn doen ze netjes een smsje sturen met dat er vertraging is

Enige waar ik me aan stoor soms is het been ruimte dat is gewoon super krap maarja je betaalt niet veel ze regelen voor de rest alles goed dus mij hoor je er niet over

Ik kan er persoonlijk niet echt over klagen dus
Top bedrijf


Het jaartal staat 2023 ik heb me laaste x parijs gedaan 13-01-2024

  • Algemeen 10
op 16 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Patijs, reisperiode: januari 2023

Alles was goed geregeld en goede communicatie

  • Algemeen 10
op 15 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2023

Ik geef de reis een 9 omdat alles goed georganiseerd was, we sliepen in een schoon en comfortabel hotel, de chauffeur was vriendelijk, kwam afspraken na en was erg punctueel en waar er een gaatje vrij was in de planning bedacht hij iets extra's om te doen: erg leuk! We hebben een gezellige en comfortabele reis gehad. (2023 moet 2024 zijn, maar 2024 staat nog niet in het lijstje XD)

  • Algemeen 9
op 11 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Veel gezien en gedaan in Parijs en fijne chauffeurs januari 2024

  • Algemeen 9
op 10 januari 2024 bestemming: , reisperiode: december 2023

Een goed verzorgde 5 daagse in Parijs/Disney gehad. Netjes op tijd op de afgesproken plek. Duidelijk via maps de locatie gedeeld. Goed geregeld. Zitcomfort en faciliteiten in de bus voldoende.
Leuke bus chauffeur/chauffeuse gehad.

  • Algemeen 9
op 9 januari 2024 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: januari 2023

Nette en aangename reis. Alles via programma gegaan

  • Algemeen 9
op 9 januari 2024 bestemming: , reisperiode: januari 2023

(2024, kan het jaartal helaas niet invullen)
Echt een Ongelofelijk ervaring! Mijn vriend is nog nooit naar Parijs geweest dus dit was een Verjaardagscadeau voor hem. Hij vond het een geweldige ervaring🤗 De busreis was goed geregeld met de pauzes, De Chauffeur was super aardig en legde alles uit over hoe de reis zou gaan en hoelang het zou duren, daarnaast gaf hij ook nog mooie informatie over Parijs en de bezienswaardigheden zelf! Dit was een dag om zeker niet te vergeten<

  • Algemeen 9
op 8 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

(jan.2024 was de vakantieperiode) Wij waren goed tevreden over de bus, de busreis de tour en het hotel en overige opties die we extra konden boeken. Het was pretting dat Slangenreizen een week van te voren nog een keer een bevestiging en de laatste info stuurde. We vonden alles goed geregeld. Alleen was mij van te voren niet duidelijk hoe het zat met linnengoed van het hotel en of ontbijt inbegrepen was. Mogelijk heb ik daar over heen gelezen, of stond dat toch echt niet in de info.

  • Algemeen 8
op 7 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Disney, reisperiode: januari 2023

Jaar is 2024 Website is nog niet is aangepast. Cijfer is laag omdat chauffeur geen begrip had voor ouders met kinderen. Onze plaatsen besproken zouden zijn omdat we op het laatste nippertje elders moesten opstappen. Maar hij zei .Ik weet van niets. Dus zoek maar een plek .Echter waren wij de laatst opstapplaats en dus waren de stoelen bezet . Maar een kind hoort bij ouders ( 11 en 13 jaar) Dus uit vriendelijkheid andere mensen konden we uit eindelijk 1 ouder 1 kind plaatsnemen. En vertrek uit Disney was te vroeg ( 19.15 uur) waardoor we de parade mislopen. En vervolgens 1 uur in Parijs moesten wachten. Omdat ze daar pas om 20.45 mochten opstappen,. Dus dat waren de punten die erg tegen vielen.. Verder was alles redelijk naar wens..

  • Algemeen 6
op 7 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Het vervoer was goed geregeld. Efficiënt en een prettige chauffeur. Het zeer grote nadeel was dat mijn andere 2 reizen die ik in deze week bij Slangen probeerde te boeken, werden gecanceld waardoor we uiteindelijk op deze 1 dag parijs uitkwamen. Dit verbaasde mij zeer, gezien het een vakantieperiode betrof.

  • Algemeen 6
op 7 januari 2024 bestemming: , reisperiode: januari 2023

Ik ben een dagje naar Parijs geweest en het was top. In principe was alles goed geregeld en kwamen wij op tijd aan in Parijs. In het programma staat dat er eerst een stadstour wordt gemaakt met de bus, maar dit is niet gebeurd.

Voor de rest hadden wij van 09:00-20:45 vrije tijd en dat hebben wij goed ingevuld, dus het ligt aan jezelf of je er een leuke dag van maakt of niet.

Minpuntje in de bus: Luidruchtige passagiers achter in de bus die continu bier dronken en op de heenweg ook meerdere keren blikjes lieten vallen, waardoor de grond plakte en de bus stonk. Weet niet of de chauffeur veel van het vervelende gedrag heeft gemerkt, maar de grond plakte op de terugweg nog steeds, dus er is tussendoor niet schoongemaakt.

Ook gingen mensen op de terugweg ineens op andere plekjes zitten. Dit kun je voorkomen door spullen achter te laten in de bus (ik liet een oud sjaaltje liggen), maar het is best irritant dat je dan gelijk voor extra geld een stoel moet reserveren, omdat je op de terugweg misschien je plekje kwijt bent.

  • Algemeen 7
op 7 januari 2024 bestemming: Engeland / London, reisperiode: januari 2023

De reis was goed en duidelijk geregeld. De bus was soms wat oncomfortabel maar slapen ging prima. Er was duidelijk communicatie over het ophalen en vertrekken. We zouden zeker nog een keer boeken!

  • Algemeen 7
op 7 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Goed verzorgde reis met voldoende vrije tijd in Parijs en Disneyland.

  • Algemeen 8
op 6 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Aangename chauffeur die ons veilig heen en terug hebt gebracht met leuke weetjes tussendoor

  • Algemeen 10
op 6 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Goed georganiseerde trip , bus was super chauffeurs waren goed. Hotel was goed. Mooie reis gehad . Zeer tevreden.
Goede communicatie met de Firma 👍

  • Algemeen 10
op 5 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Zo goed geregeld allemaal. Binnen no time waren we in Parijs. De stop bij het wegrestaurant zowel op de heen en terugreis was zeer prettig. Verder een zeer ervaren, vriendelijke en behulpzame chauffeur die ervoor zorgde dat we op tijd in Versailles waren (kaartjes hadden we te vroeg geboekt). Daarnaast zoveel gezien in korte tijd en was helemaal top!

  • Algemeen 10
op 5 januari 2024 bestemming: , reisperiode: december 2023

De busreis was comfortabel en ging zeer vlot. Er was bij elke plaats een USB voorzien wat heel handig was. Bert was een heel ervaren, vriendelijke top chauffeur die duidelijke afspraken maakte. Het hotel lag in Kent wat zo een uur en 30 min rijden was van centrum Londen. Het was een hotel met propere kamers met een basiscomfort. Het ontbijt was zeer minimalistisch. Wij kregen jammer genoeg geen stadsplan wat bij andere busfirma's wel uitgedeeld wordt. Londen zelf was top. Alles ligt op redelijke wandelafstand van elkaar. Een heel mooie stad met veel mooie gebouwen en standbeelden. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Helaas hadden wij wel extra bijbetaald om gegarandeerd stoelen naast elkaar te hebben wat uiteindelijk niet het geval was. Op dit gebied kan de service van Slangen Reizen nog heel wat verbeterd worden.

  • Algemeen 8
op 5 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Ik vond het geen prettige ervaring. Aangekomen in de bus kregen wij een plaatst boven met een kind. Wat helemaal niet handig is. Wij komen vroeg aan in Parijs. De gehele dag mag je zelf bepalen wat je doet prima. De winkels gingen vroeg dicht in Parijs. Ik vind het jammer dat Slangenreizen geen plek heeft geregeld waar wij gerust konden zitten wachten nadat de winkels dicht waren. Vanaf 5 uur tot 23:30 uur heb ik niks kunnen doen. Ik heb gezeten in de McDonalds omdat alles dicht was en wij werden er nog uitgestuurd omdat het te druk daar was. Dit was helemaal niet fijn. Er moet een alternatief komen zodatje mooi kan zitten wachten. In de bus stonk de wc heel erg. Ik vond dit echt een hele nare ervaring en had echt gehoopt het naar mijn zin te hebben. Zonde van het geld echt waar.

  • Algemeen 1
op 4 januari 2024 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2023

Drukke planning, veel gezien en leuke buschauffeur die alles deed in overleg

  • Algemeen 8
op 4 januari 2024 bestemming: , reisperiode: december 2023

Leuke 4 daagse reis naar Londen gehad met oud en nieuw. De informtie was duidelijk en de buschauffeur legde alles duidelijk uit. Wel stonk de wc in de bus. Dit was minder fijn. Ook was het van te voren niet duidelijk langs welke opstapplaatsen we zouden gaan enof ik dan wel in dezelfde bus als mijn vriendinnen zou zitten.
Verder was het goed georganiseerd en konden we bij vragen altijd Willem appen.

  • Algemeen 7
op 4 januari 2024 bestemming: / London, reisperiode: december 2023

Fijne reis en alles was keurig en tijdig geregeld.

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende