Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1077 reviews

12 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2023 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,1
op basis van 245 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 37 met 3662 resultaten

op 22 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

Heerlijk relaxed op weg naar Parijs met een fantastische chauffeur Cor ,die ons velig door Parijs heen heeft gereden. Ruim de tijd om op eigen houtje Parijs te kunnen verkennen. Heerlijk hotel met super bed en ontbijt. Ik heb genoten .

  • Algemeen 10
op 22 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2022

Fijne reis gehad , hele spontane vriendelijke chauffeur. Alles heel duidelijk uitgelegd. Nog een kleine tour gehad door Parijs , top.

  • Algemeen 9




op 21 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2022

Er is een kleine miscommunicatie geweest maar dit was door eigen toe doen. Erg goed geholpen door de chauffeur en de chauffeur was erg beleefd en persoonsgericht natuurlijk op een adequate zakelijke wijze.

  • Algemeen 9
op 21 maart 2023 bestemming: / Paris, reisperiode: maart 2022

De reis was veilig en onvergetelijk.

  • Algemeen 10
op 21 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

Mijn vriendin en ik hebben een ontzettend leuke reis gehad en hebben het super naar ons zin gehad. Alles was top geregeld door slangenreizen

  • Algemeen 9
op 19 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2022

De 4 daagse naar Parijs voldeed helemaal aan de verwachtingen. Voor een scherpe prijs hebben we een leuke, afwisselende tijd in de Franse hoofdstad gehad. Een goede combinatie van een verzorgde reis en vrijheid om zelf de stad te verkennen. Het hotel lag wel ver van het centrum en alle service en voorzieningen waren niet super-de-lux. Dat was helemaal prima, want je moet je verwachtingen natuurlijk wel bijstellen voor deze scherpe prijs. Wij zouden nooit voor 200 euro p.p. vergelijkbare 3 nachten in een hotel + ontbijt + reis kunnen regelen. De reisleider was fantastisch en de groep was ook gezellig. Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 9 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

Was een aangename reis met toffe en vriendelijke chauffeur.

  • Algemeen 8
op 9 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

De chauffeur was super vriendelijk, alle info was duidelijk. We werden goed op de hoogte gehouden. De bus was zeer schoon en comfortabel. Kortom het is het waard.

  • Algemeen 10
op 9 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2022

Krappe zitplek , andere Hotel dan aangegeven in de mail, verloren tijd toen wij aankwamen bij Disneyland Parijs. Wij kwamen rond half 12 in de ochtend aan en 20 uur zou de bus weer vertrekken. Het park was van 9:30 tot 22 uur open . Wij hebben niet alles kunnen doen ivm tijdgebrek .
Jammer dat onze opstapplaats helemaal in Utrecht was ipv den haag.
En wij waren met 7 personen.

  • Algemeen 6
op 8 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

Te weinig beenruimte in de bus. Fijn hotel. Super ontbijt. Cor was een geweldige chauffeur/ reisbegeleider. We hebben enorm met hem gelachen en hij wist veel te vertellen over Parijs.

  • Algemeen 7
op 8 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

Te weinig beenruimte in de bus. Fijn hotel. Super ontbijt. Cor was een geweldige chauffeur/ reisbegeleider. We hebben enorm met hem gelachen en hij wist veel te vertellen over Parijs.

  • Algemeen 7
op 8 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2022

Alles was tot de puntjes goed georganiseerd

  • Algemeen 10
op 8 maart 2023 bestemming: Frankrijk, reisperiode: maart 2023

De reis was goed alleen de toilet in de bus was smerig. Vooraf niet schoongemaakt. Er was ook geen toiletpapier aanwezig. Verder was het waterreservoir voor de koffie niet bijgevuld waardoor deze al snel op was

  • Algemeen 7
op 8 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Praijs, reisperiode: maart 2023

Omdat de Reisorganisatie op tijd waren op alle bestemmingen die voor af .Afgesproken tijd stip waren ik vind geweldig van Slangen reizen top top goed gedaan beter kan het niet

  • Algemeen 9
op 8 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

Het was erg leuk en gezellig. Soms was de planning erg strak en hadden mensen in disneyland wel echt te kort de tijd voor het park

  • Algemeen 7
op 8 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

Het was zeer goed verzorgd de reis tegen deze prijs.

  • Algemeen 9
op 7 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2022

Aardige chaffeur, vriendelijke en behulpzaam, netjes aan afspraken gehouden

  • Algemeen 10
op 7 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2022

Onze reis was goed georganiseerd. Er waren duidelijke mails vooraf zo wisten wij goed wat we konden verwachten. De bus was netjes. De buschauffeur was vriendelijk en er was duidelijke communicatie naar de passagiers. Wij voelde ons veilig bij het rijgedrag van de buschauffeur. De tijd in Parijs was top. Ook werden we weer netjes op tijd opgehaald en weer veilig bij onze opstapplaats gebracht. Geen kritiek punten.

  • Algemeen 10
op 7 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

Alles verliep perfect.

  • Algemeen 9
op 7 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

Hele leuke dag gehad, busrit was leuk met een leuke chauffeur. Alleen slapen in de bus blijft lastig, dus je bent wel helemaal kapot als je terugkomt.

  • Algemeen 9
op 6 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2022

Parijs was super leuk en we kregen veel tijd! De buschauffeur was aardig en heeft ons veilig heen en terug gebracht wat natuurlijk het belangrijkste is.
Helaas was onze bus zeer oncomfortabel en hebben wij amper geslapen, de wc was smerig, wc papier ging zo op en er waren alleen usb aansluitingen om op te laden ik had liever stopcontacten het lampje deed het ook niet.
Ik zou het niet willen terug draaien want het was een leuke ervaring met leuke mensen alleen ik zou het zeker niet nog een keer doen ;)

  • Algemeen 7
op 5 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2022

Beste en giedkoopste manier om een land te verkennen

  • Algemeen 8
op 5 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijd, reisperiode: maart 2023

Dagtrip naar Parijs gehad en enorm getroffen met het prachtige weer, busrit is goed verlopen duidelijke uitleg. En op goede tijden pauze.

  • Algemeen 9
op 5 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2023

We werden optijd opgehaald vanuit Groningen en Parijs, en de afspraken werden nagekomen. Alleen hadden we amper ruimte om te zitten in de touringcar en was de touringcar heel luidruchtig aangezien het zo vol was waardoor slapen heel moeilijk werd. Omdat we slecht hadden geslapen op de heenreis waren we in Parijs ook moe dus hebben we er niet optimaal van kunnen genieten samen. Verder vonden we de luxe van de touringcar ook wel tegenvallen, menig Arriva trein heb je een luxere plek om te zitten en meer beenruimte.

  • Algemeen 4
op 4 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

De reis was goed georganiseerd; de chauffeur was overal op tijd en reed volgens de geplande tijden. Ook hebben we alles kunnen doen wat op het programma stond. De chauffeur had tevens goede humor, wat de reis leuk maakte. Het enige minpuntje waren de zitplekken qua ruimte, maar verder was alles naar wens. We hebben een enorm leuke en aangename reis gehad.

  • Algemeen 8
op 3 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Reis tot in de puntens geregeld en precies zoals de programmabeschrijving op de site! Vriendelijke en spontane buschauffeur, een schoon en netjes hotel incl. ontbijt en een goede sfeer gedurende de hele reis!

  • Algemeen 9
op 2 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2022

Wij zijn afgelopen maandag na Disneyland Paris geweest met Slangen reizen. Voor mij was dit de allereerste keer, en zeker niet de laatste keer. Wel was de bus wat aan de krappe kant, en dan heb ik het over de gangpad en de zitgedeelte, maar wij hadden ook geen bus van Slangen maar van een andere bus organisatie. De buschauffeur daar in tegen was zeer vriendelijk, en reed ook goed en veilig. Heb mij geen enkel moment onveilig gevoeld.

  • Algemeen 8
op 2 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Genoten van een prachtige stad.

  • Algemeen 8
op 2 maart 2023 bestemming: , reisperiode: februari 2022

Super leuke reis. 10+ jaar lang van slangenreizen. Genoeg vrije tijd en communicatie is altijd prima. Van ons zijn jullie nog lang niet af 😜

  • Algemeen 10
op 2 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2022

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Een leuke en ervaren chauffeur Roger die ons welkom liet voelen en het ons zoveel mogelijk naar onze zin wilde maken.

  • Algemeen 8
op 1 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Je ziet en beleeft zoveel in een paar dagen Parijs met Slangen reizen... dat in een bus slapen niet meevalt namen we op de koop toe. Het hotel was echt geweldig. We kregen goede bruikbare tips van de chauffeur wat en op welk tijdstip we het beste iets konden bezoeken op deze reis. Al met al zijn we zeer tevreden over het reizen met slangenreizen!

  • Algemeen 8
op 1 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2022

Wat een top bedrijf.
Alles op en top geregeld en op de kop toe een top chauffeur die heel veel vertelde over parijs

  • Algemeen 10
op 1 maart 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Comfortabele bus, vriendelijke chauffeur die echt met je meedenkt. Vol programma, maar je hoeft niet overal aan mee te doen. Deze vrijheid sprak mij erg aan. De reis verliep vlot!

  • Algemeen 10
op 1 maart 2023 bestemming: , reisperiode: februari 2022

Ik vind 5,5 uur onderweg na Antwerpen veel te lang!

  • Algemeen 4
op 28 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2022

Het was een fantastische ervaring en de chauffeur wad heel vriendelijk en legde ook alles tot op de punt uit
Dus 2 woord geweldig

  • Algemeen 10
op 28 februari 2023 bestemming: , reisperiode: februari 2022

Was een leuke trip lekker dagje shoppen in Parijs

  • Algemeen 10
op 27 februari 2023 bestemming: Engeland / london, reisperiode: december 2022

Bus toilet bevroren en geen warme drankje te krijgen
Gemeld bij slangen reizen, doen het af als leugen

  • Algemeen 5
op 25 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Hele aardige en vaardige buschauffeur, goed hotel en alles volgens afspraak.

  • Algemeen 10
op 23 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Was een leuke reis. Chauffeur was duidelijk, er was genoeg vrije tijd en de reis was comfortabel.

  • Algemeen 10
op 22 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Ik ben zeer tevreden met de reis van Slangen Bus chauffeurs en reis zelf ik heb genoten van mij hebben ze een dikke 10!

  • Algemeen 9
op 21 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

De reis verliep langer dan verwacht. Ook onlogisch qua rijtijd om naar Parijs te gaan via Eindhoven ,kostte onnodig meer tijd. Ook kon ik niet naar het bus toilet omdat de " bak" vol bleek . Bus chauffeur was aardig en was stipt met alles .

  • Algemeen 7
op 16 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Ik had in december samen met mijn vriend een reis naar Parijs geboekt voor 2 dagen. Nu stond er bij de bevestiging in de e-mail dat we er rekening mee moesten houden dat de opstapplaats kon veranderen. Nu verder we gisterenochtend wakker en zag ik tot mijn verbazing een mailtje dat onze reis ineens geannuleerd was een WEEK van tevoren... We krijgen gelukkig ons geld terug, maar we balen er enorm van en zullen niet snel weer bij Slangenreizen iets boeken. Een berichtje dat er de mogelijkheid was dat de reis geannuleerd kon worden was fijn geweest. Ik heb er zelfs rekening mee gehouden om sommige afspraken te verplaatsen. Helaas...

  • Algemeen 1
op 14 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Heel erg van de reis genoten! Genoeg tijd in Parijs en ontzettend aardige chauffeurs!

  • Algemeen 9
op 14 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2022

Redelijke rit gehad. Leuke chauffeur. Carlo heeft met zijn humor een plusje aan de reis gegeven

  • Algemeen 7
op 8 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2023

Vanwege slechte communicatie op de laatste dag ivm toegankelijkheid van de locaties en het wel hebben van alternatieven maar dat niet aan iedereen mededelen. Eeen terugreis van 4 uur en 45 minuten zonder stop va nde bus is te lang en teveel. Dat de chauffeur het nog een prestatie vindt dat hij het gehaald heeft zonder zich af te vragen of de passagiers geen tussenstop hadden gewild is wat minder.

  • Algemeen 6
op 8 februari 2023 bestemming: , reisperiode: december 2022

-Div keren gemaild, zonder respons!
-Aan de telefoon erg kortaf en weinig medeleven en zoeken naar oplossingen.
-Buschauffeur zeer slecht geÔnformeerd over de reis vooraf waardoor deze weinig wist te vertellen en er geen goede communicatie was.
-geen stroom in de bus waardoor er alleen ruimte was om de iPad/telefoons op te laden bij een stop
Enz.
Voor ons de laatste keer met slangenreizen

  • Algemeen 3
op 7 februari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2022

Het was een aangename reis!

  • Algemeen 10
op 28 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Top reis , top chauffeur, hotel ietsje minder( daar is ook onze tas gestolen)

  • Algemeen 10
op 24 januari 2023 bestemming: , reisperiode: januari 2022

Hele vriendelijke chauffeur, heel erg duidelijk. We werden heel erg goed op de hoogte gehouden.

  • Algemeen 10
op 23 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

De reis was fijn, echter had ik een luidruchtige familie achter me. De buschauffeur was zeer aardig en liet ons thuis voelen. Hij hield de bus schoon en gaf ons een veilig gevoel. Wij wonen buiten Europa en vonden het spannend, maar door de buschauffeur hebben we een toptijd gehad. Slangenreizen.nl is zeker een aanrader als je voor een budget wil reizen! In de toekomst zal ik zeker gebruik blijven maken van Slangenreizen.nl als ik weer in Europa ben.

  • Algemeen 8
op 23 januari 2023 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2022

De beloofde luxe touringcar was niet luxe zoals beschreven. praktisch geen beenruimte voor de gemiddelde persoon.

Ook hebben we om 03h00 45 minuten stilgestaan aan een snelwegparking met als boodschap anders te vroeg te zijn aan de ferry. Eens aangekomen bij de haven, hebben we de boot gemist.

Daarna bij aankomst in Londen, gaf de chauffeur aan de 2e dag niet naar Londen te willen reizen, maar naar een andere stad. Echter hadden we een 2 daagse trip naar londen geboekt en niet naar een andere stad.

Na een dag in Londen te hebben rondgelopen, kwamen we aan in het hotel. hier was het Chaos omdat de kamers nog geboekt moesten worden en we hier 1uur hebben moeten wachten.
Eens op de kamer bleek de verwarming stuk en de lakens vuil. Dit is gemeld, maar niet opgelost.

De 2e dag zijn we toch naar londen gereden, maar zijn een uur eerder vertrokken dan de reisinformatie online beschrijft.

  • Algemeen 2
op 18 januari 2023 bestemming: Nederland / Utrecht, reisperiode: januari 2022

Driver was very kind and informative and stuck to the program agreed upon.

  • Algemeen 10
op 17 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Super leuk en goed geregeld in de bus. Aardige chauffeurs .
Parijs is geweldig

  • Algemeen 10
op 16 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Het was een hele fijne reis.. Met de leukste buschauffeurs die je je maar kon wensen. De tripjes waren erg leuk en goed georganiseerd. In overleg kon er erg veel .

  • Algemeen 10
op 16 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Buschauffeur was super, goede planning en het hotel was van goede kwaliteit.

  • Algemeen 10
op 13 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2022

De reis was top geregeld! De chauffeur (Maurice) was heel betrokken! We hadden film, muziek, eten en drinken in de bus. Een dag van te voren gaf Maurice het programma voor de volgende dag door. We hebben een goede reis gehad!!

  • Algemeen 10
op 12 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2022

Prachtige reis! Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 11 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Het was een zeer aangename tweedaagse reis met een top van een buschauffeur/ gids. De zitvlakken van de bus was ruim genoeg en zaten comfortabel. Via de usb aansluiting kon je je gsm laden. Aangename warmte in de bus. Omdat het een nachtrit was ging uiteraard het licht uit. Maar door de blauwe lampjes in de bus had je genoeg overzicht nog. Toilet in de bus was proper.
Enige nadeel was dat sommige mensen dachten dat de bus van hun alleen was en de stoel ver naar achteren zette. Hierdoor minder plaats.
Zijn in Maastricht vertrokken om 03:30rechtstreeks naar Parijs met een kleine tussenstop van 45 minuten om de benen te strekken.
Redelijk vroeg al aan aangekomen en hierdoor ook lekker vroeg in Disneyland park
Hier kregen we dan negen uur de tijd om in het pretpark te verblijven.
In de avond is de chauffeur ons weer komen halen. Telkens netjes op het afgesproken tijdstip.
Een zeer vriendelijke en ervaren chauffeur waarmee we enorm veel gelachen hebben in de bus door zijn grapjes en hilarische lach.
Wat een topper in zijn vak.
Kregen in de avond een stadsrondrit en deze chauffeur leek wel een wandelende encyclopedie. Deze man wist letterlijk de hele historie te vertellen bij ieder gebouw/ monument/ straatje dat we tegen kwamen. Echt wow gewoon.
Hebben ook meer gezien dan dat men op voorhand had doorgegeven.
In de avond verbleven we in het holliday inn express velizy. Net buiten de stad.
Op zich een heel mooi verzorgd hotel met een redelijk aanbod voor het ontbijt. Je gaat niet met honger naar buiten. Personeel was zeer vriendelijk. Goede wifi verbinding in het hotel. De optie om in de avond nog in de bar iets te drinken. Maar helaas kwamen de jongste dochter en ik op een kamer waarvan de badkamer nog vuil was.
Wc was niet uitgeveegd en daarom nog een remspoor te zien. En de douche die was niet proper. Dit was een kamer in de kelderverdieping. ( wel met vensters natuurlijk).
Terwijl de oudste dochter een zeer propere kamer had op de begane grond.
Het bed was wel netjes opgemaakt en proper. De kamer zelf was ook netjes en proper. Genoeg ruimte om je spullen op te bergen. De kamer was gelukkig lekker warm bij aankomst aangezien het buiten toch wel wat koud was.
De medewerkers waren toch wel redelijk vriendelijk. En spraken ook Engels. Je voelde je wel welkom bij aankomst. In de ochtend na het ontbijt verzamelen bij de bus om naar de sacre coeur te gaan. Ook hier onderweg weer heel wat gezien en de nodige informatie gekregen over alles wat we tegen kwamen. Bij aankomt aan de sacre coeur nog belangrijke informatie gekregen over oplichters en fraudeurs/ dieven. Alsook werd ons uitgelegd waar leuke plaatsen waren en waar we bv de schilderswijk konden vinden.
Rond 2 uur huiswaarts vertrokken en ook deze rit verliep super en vlot. Met een tussenstop weer.
Normaal zou de vertrektijd later zijn aangezien we tijd zouden krijgen om de Eiffeltoren te bezichtigen. Maar aangezien er een run/ loop was kon de bus hier uiteraard niet komen.
Maar daarvoor wel een geweldige rondrit gehad en ook langs de Eifeltoren in de avond gereden daags ervoor.
Als de wc niet vuil was van de slaapkamer dan had ik zeker een tien gegeven. De derde keer dat ik mee ga naar Parijs. Altijd even leuk geweest.
Maar door deze chauffeur toch nog veel leuker.

  • Algemeen 9
op 11 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Alles goed geregeld en een vriendelijke chauffeur

  • Algemeen 10
op 11 januari 2023 bestemming: Frankrijk, reisperiode: januari 2022

Wij zijn op schoolreis geweest naar Parijs, met een groep van 22 personen. Het contact met het reisbureau was zeer prettig en efficiŽnt, Reis en verblijf waren uitstekend verzorgd.

  • Algemeen 10
op 11 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2022

Zelf ben ik ook buschauffeur kijk iets anders maar goede en leuke chauffeur die Carlo

  • Algemeen 10
op 11 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Goed georganiseerd en vriendelijk en stip op tijd gedurende de reis met duidelijk uitleg en info.

  • Algemeen 10
op 10 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Disney Parijs, reisperiode: januari 2023

Vlotte reis naar Disney met een stop in Parijs waardoor nog wat beroemde punten zag zoals de Eifeltoren. Voldoende informatie, prettige chauffeur. Voor mij alleen wat weinig beenruimte maar dat komt omdat ik lang ben!

  • Algemeen 9
op 10 januari 2023 bestemming: Duitsland / Winterberg, reisperiode: januari 2023

Het was toch een vrij lange reis en de stoelen waren over het algemeen vrij krap. Wel een aardige chauffeur.

  • Algemeen 7
op 10 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2022

Tijd te kort voor 1 dag disney je moet je al om 19.45 uur melden bij de bus en dan nog een uur naar Parijs centrum om mensen op te halen. Kunnen beter andersom doen dan heb je meer tijd en kun je de show nog zien van 20.00 uur. Bus was niet optimaal bekleding stuk geen water aan boord toilet kon niet doorspoelen.

  • Algemeen 5
op 10 januari 2023 bestemming: Nederland / Maastricht, reisperiode: januari 2022

Very accommodating, friendly, also faster than other companies.

  • Algemeen 10
op 9 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2022

Wij hebben een meer dan prima reis naar Londen gehad.
Het hotel lag wat verder van Londen, naar onze wens iets te ver van de stad. De reistijd daardoor was lang, langer dan eigenlijk prettig was. Het hotel was prima. Mooie kamers, goed ontbijt buffet.
We hadden een buschauffeur Giel, geweldige kerel. Die man liep zijn benen uit zijn gat voor de gasten. Hij had op de eerste dag een duidelijk schema uitgeprint met alle reistijden en opstap tijden inclusief telefoonnummer voor als we het even niet meer zouden weten. En ook nog deed eens wat extra tussenstops die Slangenreizen normaal niet aanbiedt.
Alleen maar om de mensen extra van dienst te zijn. Een gezellige wandeling, diverse restaurantjes, en ook nog talloze keren vertelde hij over alle bezienswaardigheden. Leuke weetjes. En veel meer informatie en moeite als dat wij andere keren bij dezelfde Londen trip hebben ervaren.
De arme man had wel een hoop pech tijdens deze reis. Hij had een prachtige nieuwe bus. En ondanks dat er meerdere malen duidelijk was gevraagd om het toilet in de bus alleen te gebruiken voor een plasje vond een van de heren van boven het nodig om op de eerste dag in Londen zelf een uitgebreide nummer 2 op het chemisch toilet te doneren. Helaas was daarna het toilet zo verschrikkelijk verstopt dat deze daarna niet meer werkte. De chauffeur heeft eerlijk verteld waarom het toilet niet meer werkte. Een verstopt toilet in een bus los je nu eenmaal niet binnen 5 minuten op
Er is hier iemand die in zijn beoordeling spreekt over huilende kinderen, maar de chauffeur heeft daarna nog alle moeite gedaan om met de nood van gasten rekening te houden en extra toilet stops aan te bieden. Wij hebben geen enkel kind zien of horen huilen in de bus. En die oude mensen in de bus.... ik heb ze niet gezien, tenzij je mensen van 35+ al oud durft te noemen.
Op de 1e dag naar Londen werd de bus gesneden door een werkbusje. Waardoor de ruit van de bus kapot gereden werd. Mijn man zag het gebeuren en durft 100% voor de chauffeur zijn handen in het vuur te steken dat de aanrijding niet zijn schuld was. Giel heeft meteen zijn best gedaan om alternatieven aan te bieden zodat wie wilde met zo min mogelijk vertraging naar Londen konden gaan. En wie wilde wachten was welkom om te wachten.
De schade aan de ruit was helaas niet meteen te repareren dus ja de bus heeft de rest van de reis een beschadigde voorruit gehad. Maar de valse beschuldiging dat de glas splinters niet opgeruimd waren is pertinent niet waar.
Helaas was dit voor sommigen in de bus reden om zeer negatief te gaan praten. De praat over hoe oud de chauffeur wel niet zou zijn en dat het onbezonnen was om een ouder iemand achter het stuur te zetten. Hun gepraat onder het genot van een biertje aan de hotelbar en de dagen erna in de bus was echt schokkend, niet alleen negatief maar ook onwaar.
Het was ronduit schandalig dat er een klein clubje probeerde de sfeer enorm te verzieken. Voor dat clubje en dus ook de eerdere review schrijver heb ik geen goed woord over.
Wij hebben ons geen seconde onveilig gevoeld. Wij hebben genoten van alle moeite die de chauffeur deed om het ons naar de zin te maken. Wij hebben enorm gelachen om de humor van onze chauffeur. En zouden zeer zeker zo weer 4 dagen bij hem in de bus stappen.

  • Algemeen 8
op 9 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Mooi geregelde reis. Fijne bus en top chauffeurs/reisleiders

  • Algemeen 9
op 9 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2023

Ik kon hoger geven maar communicatie met plaats van ophaal was niet goed

  • Algemeen 8
op 9 januari 2023 bestemming: Engeland / London, reisperiode: januari 2023

Fijne reis en goede chauffeur. Enig minpuntje is de beenruimte in de auto. Voor de rest een geweldige reis!

  • Algemeen 9
op 9 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2022

Een dikke 8 voor de chauffeur en kwaliteit van bedden in hotel.
Jammer van brandalarm snachts in hotel waar personeel zich niet goed raad wist met de situatie.
We zijn ivm uitstapplaatsen tussen maastricht en Amsterdam 2 uur eerder uit Parijs vertrokken dan aangegeven was in t programma

  • Algemeen 8
op 9 januari 2023 bestemming: / Maarssen, reisperiode: mei 2022

Super gezellig chauffer , optijd r, en vriendekijk,passanger...goed geregeld.volgendr keer neem ik slangen reizen.

  • Algemeen 10
op 8 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2022

4 daagse reis naar Parijs gemaakt met gezin. De bus vertrok steeds op tijd. We stonden op de Arc de Triomph, bezochten Centre Pompidou, het Louvre en de Eiffeltoren. Een dagje Eurodisney en een prima hotel waar je in principe alleen slaapt en lekker ontbijt!

  • Algemeen 8
op 8 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2022

Voordelige reis als je de kosten tegen de "netto-vrije-tijd-in-Londen" afzet.

  • Algemeen 9
op 8 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2022

De reis was fascinerend
De reis was anders als anders
We hebben Londen vanuit een ander perspectief gezien en meegemaakt

  • Algemeen 7
op 8 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2023

De reis was in januari 2023. Leuke reis. Hotel net iets te ver van het het centrum van Londen.

  • Algemeen 8
op 8 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2022

Slechtse vakantie ooit, wat een chauffeur, begrijp niet dat ze deze hebben aangenomen.
Rijden ok, maar gedrag een cijfer is te veel

  • Algemeen 1
op 8 januari 2023 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: januari 2022

Alles was super goed geregeld
Mirka gaf veel informatie met de stadswandeling en boottocht, en Roger was een leuke en goede chauffeur

  • Algemeen 10
op 8 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Heel leuk om te doen, aardige chauffeur. Alleen de bus is niet echt comfortabel en ook geen oplaad punt bij je in de buurt.

  • Algemeen 9
op 8 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Prima om voordelig een dagje parij ss te doen

  • Algemeen 8
op 8 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Veel gezien en beleefd, lange dagen

  • Algemeen 8
op 8 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2022

Wij zijn zeer ontevreden over Slangenreizen en de chauffeur. Een hele nare, chagrijnig chauffeur. Wij kregen bij begin van de reis al te horen dat wij geen gebruik mogen maken van de wc omdat het een nieuwe bus van Ä650.000 is. Dus toen een passagier zijn behoefte ging doen, was de chauffeur zo pist en hij de wc voor 4 dagen lang gesloten. Kinderen hebben huilend in de bus gezeten omdat ze niet konden plassen. Chauffeur reed vaak op randje oranje/rood. Zo is hij tegen een andere voertuig aangereden, voorruit kapot. We hebben wel 4 dagen met een hele grote barst gereden. Glasscherven waren niet goed opgeruimd. Chauffeur/reisleider hadden er beiden geen zin in. Als we wat info gingen vragen, kregen we echt een diepe zucht en geen antwoord waar wij wijzer van werden. Erg jammer, want er waren zoveel (oudere) mensen in de bus die voor het eerst naar Londen gingen en dus niet veel hadden aan hun info. De chauffeur zei zelfs tegen een mevrouw dat ze de volgende keer maar een andere organisatie moet nemen, alleen omdat ze vragen had over de dagplanning!!!

  • Algemeen 4
op 8 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2022

Prima reis, goed geregeld voor een zacht prijsje

  • Algemeen 9
op 7 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2022

Goede chauffeur die echt meedacht en erg vriendelijk was

  • Algemeen 10
op 7 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Ik Geef dikke 10 om dat gewoon Goed is

  • Algemeen 10
op 7 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2022

Prima georganiseerd, behulpzame klantenservice toen wij onze opstapplaats hadden gemist, prima hotel en ruim voldoende tijd om door londen te wandelen en alles te zien

  • Algemeen 8
op 7 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

(De reis was in 2023. Dit kan ik niet invullen) Ik had een 3 daagse reis naar Parijs geboekt. Vanaf het begin duidelijke informatie gehad via de mail. Een week van te voren kregen we te horen wat de opstapplaats en tijd was. Je mocht een voorkeur opgeven als opstapplaats maar die kon nog veranderen. Bij ons was die hetzelfde gebleven. De reis richting parijs was super leuk. Leuke buschauffeur en we hadden leuke mensen in de bus. In parijs is ook alles goed verlopen. Er was goede communicatie en er waren goede afspraken gemaakt. De buschauffeur heeft ons ook nog mooie plekken laten zien en heeft ons ook het een en ander verteld over parijs. Het hotel was ook goed. Deze lag iets verder van parijs af, maar we waren elke dag lang zat in parijs dus 's avonds terug gaan was niet nodig. Ik geef deze reis echt een compliment. Het is voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 6 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2022

VRESELIJK !! Opstap plaatsen en programma werden tussendoor gewijzigd. Hotel was op 1,5 uur afstand van Londen centrum. Buschauffeur was niet professioneel paspoorten controle in de bus ging niet goed, paspoorten van de passagier werd aan de verkeerde persoon terug gegeven. Ik boek nooit meer bij slangenreizen.

  • Algemeen 3
op 6 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Prima reis!

  • Algemeen 7
op 6 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Busreis verliep prima. Goede chauffeur, er werd alleen nergens aanvullende informatie gegeven. Parijs was super en het programma was ook prima.

  • Algemeen 8
op 6 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Eerste dag naar Dinseyland en volgende dag naar Parijs. Ontzettend leuk en afwisselend.

  • Algemeen 8
op 5 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2022

Door de relatief lage prijs doe je een concessie qua comfort. Je moet wel tegen een lange rit kunnen in een bus. Slapen gaat moeilijk, maar met een kussentje in de nek is het te doen. Wij hadden een prima chauffeur die vlot doorreed en ons niet het gevoel gaf dat Parijs een moeilijke stad om te rijden is. Onderweg gelukkig geen vertraging zodat we mooi op tijd aankwamen. Na een (iets te) korte rondrit (alleen Champs-…lisťes heen en weer) konden we uitstappen, waarna we een dikke 13 uren hadden om de stad te verkennen. Ook de terugreis verliep voorspoedig. Dit is een relaxte (maar ook vermoeiende) manier om een stad te bekijken. Geen parkeer- of verkeerstress, heerlijk.

  • Algemeen 8
op 5 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2022

Goed georganiseerde reis, duidelijke communicatie, goede prijs-kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 4 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2022

Enthousiaste chauffeur, goede sfeer in bus, duidelijke uitleg. Goed ontbijt in hotel. Prima verblijf. Wel veel reistijd in verhouding.

  • Algemeen 8
op 4 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2022

Slecht "georganiseerde" reis. Bij aankomst nog verplicht rondhangen in het centrum van Parijs met jonge kinderen. Pas om 21:00 met de bus afgezet bij het hotel. Wel diezelfde ochtend 4:40 de reis gestart. Eerder was niet mogelijk, werd ons verteld. Later bleek het wel mogelijk, als je maar brutaal genoeg bent.
Er was verder geen programma. Je kon met de bus afgezet worden bij de Seine en 12u later weer opgehaald worden. Oudjaarsdag zelfs van 9:00 - 04:00 in Parijs jezelf vermaken. Waarom niet de keuze om alleen aan het laatste gedeelte mee te kunnen doen? Uiteindelijk alles zelf bekostigd met taxi's. Slecht geregeld.

  • Algemeen 4
op 4 januari 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2022

Alles ging naar wens.maar terugkeren moesten we 2:45 wachten op de andere bussen. En dat was niet leuk..

  • Algemeen 7
op 4 januari 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2022

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

  • Algemeen 8
op 4 januari 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2022

Was zeer aangenaam. Aardige chauffeur en duidelijke afspraken.

  • Algemeen 8
op 4 januari 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2022

Het was een lange heenreis en kon best wel wat korter qua uren.
Je kunt veel zien in Berlijn en hebt genoeg tijd ervoor.

  • Algemeen 8
op 4 januari 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2022

De shuttlebus transport was ongeorganiseerd. Alle bussen verzamelen op een standpunt en vanuit daar kun je met een shuttlebus naar het centrum van Keulen en vice versa. Het verliep moeizaam. Mensen duwde elkaar, drongen voor en gaven elkaar niet de ruimte. Voorgaande jaren was het beter geregeld. Per bus afgezet en opgehaald worden in het centrum.

  • Algemeen 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende