Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 974 reviews

10 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 237 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 25 met 2451 resultaten

op 12 oktober 2021 bestemming: BelgiŽ / Antwerpen, reisperiode: oktober 2021

Slangenreizen heeft duidelijk alle corona regeltjes op tijd doorgegeven, duidelijk gecommuniceerd, reageert snel op vragen. Het uitje zelf was heerlijk, de hele dag de tijd aan jezelf en ook weer duidelijke afspraken over de terugreis. Ook was er een noodnummer vermeld. De buschauffeur terug had door het verkeer wat vertraging opgelopen, dat wisten wij niet. Dat had als enige puntje beter gekunt. Maar dat is misschien muggenziften! Zeker aan te raden!

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2021 bestemming: BelgiŽ / Brussel, reisperiode: oktober 2021

Netjes verzorgd, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel!

  • Algemeen 9




op 5 oktober 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2021

Waren 1 minuut te laat bij de bus vanwege een verkeersongeval. De eerste chauffeur was weggereden (zonder te bellen). Daarna het noodnummer gecontacteerd, deze meneer was alles behalve vriendelijk.

Ik heb de reis alsnog een 7 gegeven, omdat in Eindhoven de chauffeur gewisseld werd. Dit was echt de redder van de reis! Hij gaf veel informatie, maakte genoeg (plas) pauzes! En ging síavonds in Parijs nog een extra ronde langs de Eiffel toren. Het cijfer is echt te danken aan de tweede chauffeur (Volgens mij heette hij Stefan, niet zeker?!)

  • Algemeen 7
op 29 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2021

Zeer gezellige busreis, chauffeur heel aardig,goed geregeld, fijn hotel, erg genoten van het prachtige Parijs
Zeker een keer terug en ook via Slangenreizen top reisburo

  • Algemeen 10
op 29 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2021

Niet de meest comfortabele busrit vanwege weinig beenruimte, maar fantastische reisleider, ruim tijd in de stad, goed hotel en super prijs-kwaliteitverhouding.

  • Algemeen 8
op 28 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2021

Super leuk

  • Algemeen 10
op 24 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2021

De chauffeur wist er veel over te vertellen, de reis was comfortabel en je kan gewoon prima slapen. Wel miste ik WiFi in de bus. In Parijs ging alles vlekkeloos.

  • Algemeen 9
op 22 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2021

Ideaal geregeld en heeft onze verwachtingen overstegen. Graag willen we Carlo bedanken. Niet alleen als buschauffeur, maar als reisleider. Hij had alles tot in de puntjes geregeld en heeft ervoor gezorgd dat iedereen een geweldige trip heeft gehad!

  • Algemeen 10
op 16 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2021

De reis overdag was wel aangenaam, er werd leuke en goede informatie gegeven via het omroep systeem. In de nacht was het wat minder, als iedereen probeert te slapen en zijn stoel achterover zet is er nauwelijks ruimte meer. Maar dat is maar een klein minpuntje en verder was het goed te doen

  • Algemeen 8
op 15 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2021

Om dat ik het leuk vond.

  • Algemeen 10
op 14 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2021

Wij zouden eerst in Bergen op zoom opstappen maar dat ging niet door dus moesten we naar rotterdam wij waren met 4 personen die in 1e instantie in Bergen op zoom zouden opstappen
Dan moet de bus div. Plaatsen aanrijden om nog mensen op te halen waarvan ook 2 uit Antwerpen dus ze rijden wel naar die plaats om 2 personen op te halen
Wij hebben meer reistijd dan onderhand 1 dag parijs gehad
En het was veel te koud in de bus ook de pauze die er was kon dat niet eerder we waren zowat op de plek van bestemming g

  • Algemeen 6
op 5 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

De buschauffeur was heel vriendelijk en alles werd duidelijk uitgelegd. De busstoelen zaten lekker genoeg om er in te slapen en de andere passagiers waren super lief en iedereen hield rekening met elkaar. Niemand had last van elkaar en kon zelfs een praatje maken met sommige mensen

  • Algemeen 10
op 4 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Hotel matig. Douche zat in het bad waardoor ongeschikt voor ouderen. Helaas door druk verkeer laat in hotel 1e dag. 2e dag ook laat op bestemming in Parijs. 3e dag idem waardoor weinig tijd overbleef op bestemming.

  • Algemeen 7
op 2 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Vriendelijke en gezellige chauffeur
Goede reisleiding en uitleg over Parijs en de gebouwen hotel was ook top de kamers en ontbijt

  • Algemeen 9
op 2 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Heel prettige rit. Netjes en goed geslapen onderweg.

  • Algemeen 10
op 1 september 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Hele vriendelijke en behulpzame chauffeur, veel mogelijkheden aangeboden gekregen om veel te zien en te doen

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Top trip netjes beleefd optijd alles klopt

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Het was een prima reis naar Disneyland toe met een leuke stop in Parijs bij de Eiffeltoren

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Alles was goed geroganiseerd. Het enige wat beter kon was dat ik liever had gewild dat we eerst even naar het hotel konden om ons op te frissen en naar de stad te gaan inplaats van daar gedropt te worden en na 12 uur weer werd opgehaald.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2021 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: augustus 2021

Het was een geweldig gezellige reis met ervaren chauffeurs. Maurice en Carlo wisten ons de hele reis te vermaken met hun humor en kennis.

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Hťťl relaxed, organisatie heeft alles goed geregeld, chauffeur was top!! In en uitstappen en doen waar je zin in hebt! Perfect

  • Algemeen 8
op 28 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Geweldige reis gehad met een erg leuke buschaffeur! Vertelde leuke verhalen, wist enorm veel over de stad en was altijd enorm vriendelijk!

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2021 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2021

Ik geef een 10 omdat slangenreizen gewoon te goed is en qua prijs is helemaal te gek meer kan je niet vragen

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Heel goed geregeld, super leuk georganiseerd

  • Algemeen 8
op 25 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Ik had garandeerde stoelen naast elkaar gekocht maar ik zat elke reis op de bus apart van me partner problemen ik het hotel voor een kamer geen angename reis

  • Algemeen 3
op 25 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Alles was goed geregeld, de buschauffeur (Celesta) was heel vriendelijk, behulpzaam en sympathiek.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

De stedentrips zijn altijd supergoed georganiseerd zeker voor de prijs. Goede hotels en comfortabele nieuwe touringcars.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2021 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: januari 2021

Reisorganisatie slangereizen is een zeer goede en fijne organisatie. De 4daagse reis naar Kopenhagen was leuk en zeer mooi. Wij hebben geslapen in zeer goed hotel net over de grens van Zweden MalmŲ. Slangereizen heeft onze reis zeer goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Superleuke dag! Veel gezien! Goede tips ontvangen! Prettige reis gehad.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

De reis is prima verlopen, alleen voor de lange reis is het zitcomfort in de bus niet fijn.

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2021

Slangenreizen zelf was op en top, de stad zelf wat minder.

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2021 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: augustus 2021

Super goede reis gehad, fijne gezellige chauffeurs, niks op aan te merken

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2021 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: augustus 2021

Het is een prima georganiseerde reis geweest naar Denemarken. Het hotel was top! Ook een kans gekregen om Zweden te bezoeken. Verder waren de chauffeurs helemaal okť (Maurice en Carlo). De bus zag goed uit. Het enige nadeel de krappe zitruimte in de bus. Maar aan de andere kant: prijs-kwaliteit is bij deze Reis helemaal top!

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Over het algemeen zeer tevreden. Top chauffeur. Goede zitplaatsen. Alleen een usb aansluiting wordt gemist.

  • Algemeen 8
op 20 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Het was een goed verzorgde reis, fijne buschauffeurs en een nette bus. Jammer dat de bus rit langer duurde voor het verkeerd rijden, maar voor de rest was de bus er op tijd. Kort om erg tevreden over de hele bus reis!

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

In de bus zitten is niet heel fijn, maar na wat slapen is de dag in Parijs echt goed lang om veel te kunnen doen met genoeg energie.

  • Algemeen 8
op 18 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Omdat het zeer positief ervaren is

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Ik ben samen met mijn dochter Charlot met deze 5-daagse reis, verzorgd door Reisorganisatie Slangenreizen, naar Parijs gegaan, waarvan wij ook 2 dagen bezoek aan het Euro Disney Park hadden.
Onze reisperiode was van 04-08-'21 t/m 08-08-'21.
Mijn dochter en ik zijn hťťl erg tevreden over deze 5-daagse Stedentrip naar Parijs.
Wij hadden een Top-Chauffeur genaamd RON die deze reis extra leuk heeft gemaakt, hij gaf interessante informatie en dat vaak met een humoristisch tintje:) wat door de groep in de bus erg gewaardeerd werd.
Prijs en Kwaliteitverhouding voor deze Stedentrip zijn ťcht prima!
Wij hadden ook een fijne bus en hebben alles wat wij in Parijs wilden zien en doen, gezien en gedaan.
Wij hebben voldoende tijd gehad en zowel in Euro Disney alsmede Parijs werden wij door onze chauffeur mooi op tijd op de afgsproken plaats afgezet en opgehaald.
Het hotel lag even buiten het centrum maar ook dat was goed te doen.
Ook het ontbijt was netjes en voldoende.
Een schone kamer en badkamer en een fijn bed wat iedere dag weer met schone lakens opgemaakt werd.
Ook kregen wij iedere dag schone badhanddoeken.
En 's avonds was het mogelijk om nog even een lekkere Pizza te bestellen bij de receptie.
(Broodjes en Pasta's waren ook mogelijk).
Aanrader is de boottocht over de Seine.
En als tip neem de Metro als de bezienswaardigheden of het shoppingcentrum wat verder weg is.
Je reist dan voor 1,90 euro per persoon binnen 1,5 uur overal naar toe en het werkt erg gemakkelijk.
Deze reis was prima georganiseerd en wij zouden zeggen:
"Zťker voor herhaling vatbaar!".
En zťker de welgemeende Complimenten voor onze enthousiaste chauffeur RON!

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Alles was naar wens

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Alles bij elkaar was de stedentrip geweldig! Wij hebben genoten!

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Mooie ruime bus, fijne chauffeur, genoeg info over alles

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Het was super goed geregeld. Alles kunnen zien en zoals beloofd op tijd. Kei vriendelijke chauffeur en maakte de reis nog fijner. Was eerst zenuwachtig omdat ik voor het eerst alleen naar het buitenland ging maar door deze hulp maakte het me super op mijn gemak

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Zeer ervaren chauffeur. Leuk programma, ondanks de Corona beperkingen goed te doen, kortom fijne reis

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

De slaapkamer die wij kregen rook heel erg muf. Ook werkte de douche niet. Dus konden ons niet douchen. Ze vraagt bij de balie of we een andere kamer konden krijgen maar daarin wilde ze niet meewerken. We hebben ons ertuna bij neergelegd.

  • Algemeen 7
op 13 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Super dagtrip gehad naar disneyland. Fijne nieuwe bus met heerlijke stoelen die bijna plat kunnen als je niemand achter je hebt zitten. Aardige buschauffeur(Carlo) die erg goed reed en je zo nu en dan leuke info gaf. Bus zat vol maar genoeg beenruimte en niet teveel stops. Fijne ochtendstop om even een ontbijtje te kopen en dan de mensen afzetten in Parijs geeft je meteen een mooie stadstour heb je de highlights zoals de eiffeltoren meteen ook gezien. Waren netjes 1030 in disney en gingen 2030 weer weg dus tijd zat gehad en ons erg vermaakt. Ook terug weer een stop waar je even de benen kan strekken en iets lekkers kopen/broodjes voor 't ontbijt. Echt een aanrader, goed geslapen in de bus en de reis vloog zo om(pro tip neem een nekkussentje, oordopjes en ooglapje mee)
Zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Ontbijt matig, begeleiding top

  • Algemeen 7
op 11 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Ik vond dat de organisatoren van de reis hun best deden voor het comfort van de reizigers, ik bedank het bedrijf met al zijn medewerkers.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

De bus was zeer schoon en goed onderhouden, ik heb tijdens de reis comfortabel gezeten. Alleen beetje jammer dat je tegen je buurman/vrouw opgeplakt zit. Er was eten en drinken aanwezig tegen een kleine vergoeding, altijd een pluspunt. En een toilet. USB in de bus zeer handig, maar ik had er niets aan omdat ik via USB-C laade :D maargoed. Ik was zelf voorzien van powerbank. Het klimaat in de bus was ook zeer aangenaam. Ik ben iemand die het nogal snal warm heeft en gelukkig had ik hier tijdens de rit geen last van.

Kamer was zeer schoon ja, ik miste alleen een koelkastje om alles koel te houden (het hoeft dan nog niet eens een minibar te zijn). De airconditioning werkte ook niet, deze kon alleen maar verwarmen. Dus heb ik deze uit gezet en het raam open gedaan, dat werkte ook prima. Er kwam geen warm water uit de doushe, maar dat bleek omdat de knop van de doushe los zat, dus heb ik deze op de juiste manier erop moeten zetten om warm water te krijgen. Alleen bleef deze niet altijd goed zitten waardoor deze los viel. Maar goed, dat zijn dingen waarmee ik kan leven, ik klaag niet snel ;) Het ontbijt echter kon wel beter. Het was er druk en alles was snel op, en we hadden maar 30 min de tijd voor het ontbijt. Niet handig als je dan 10 min in de rij moet staan voor het koffie automaat, want er waren 2 koffie automaten waarvan er eentje stuk was. Kwaliteit van de aangeboden producten was echter wel goed en het aanbod ook. (Het is wel niet het ontbijt wat je kan verwachten zoals in Nederlandse hotels)

De chauffeur was helemaal geweldig! DJ Maurice! Hij bracht een hele goede vibe in de bus en was ALTIJD vrolijk. Hij dacht ook mee met een oplossing toen we niet op tijd bij de bus konden zijn. En was redelijk behulpzaam toen mijn beurs gejat werd in het metro station. (En hij belde erna nog een keer om na te vragen of alles goed gegaan was!) Top

Parijs is wel een stad waar je goed moet voorbereiden. Lees je in over de mooi plekjes van Parijs, maar ook de minder mooie plekjes van Parijs. Hoe je het beste kunt beschermen tegen zakkenrollers e.d. en het is ook handig je kennis over het Metro netwerk eigen te maken voordat je Parijs in stapt. Maak een planning wat je wilt doen/zien in Parijs. Maar goed, dit heeft niets met Slangen Reizen te maken maar met de bestemming op zich. De reisorganisatie was super.

  • Algemeen 8
op 11 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Alles was enorm goed geregeld. Leuke chauffeur, fijne bus, mooie kamer en veel mogelijkheden wat betreft dingen zien en naar plekken gaan.

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

De bus was heel erg klein. Heel Parijs stond in de steigers. De bus had een ongeluk en we hebben meer dan 2/3 uur in de kou moeten wachten. Waren veel later thuis, waardoor planning in de soep viel. Amper kunnen slapen en veel te weinig tijd om in Parijs dingen te kunnen zien. Ook geen leuke bootvaart. Vooral de bussen waren er krap en totaal niet fijn.

  • Algemeen 5
op 8 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Was perfecte heenreis. Fijne chauffeur, goede informatie etc. Terugreis was minder, bus was kapot gegaan waardoor we lang moesten wachten en met andere (onveilige) chauffeur terug moesten. Deze fout ligt dus niet bij slangen en ondanks de ervaring zou ik graag nog eens met ze reizen!

  • Algemeen 8
op 5 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2021

Het was echt geweldig. Een super leuke en diverse reisgroep en de meest geweldige buschauffeuse ooit, Celesta, die ons zelfs nog een nachttour met de bus door Parijs gaf! 3 dagen was de perfecte tijd om haast alles van Parijs te zien en ik heb echt enorm genoten van de hele reis.

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Heerlijke reis! Leuke chauffeur.

  • Algemeen 8
op 4 augustus 2021 bestemming: ItaliŽ / Milaan, reisperiode: juli 2021

Omdat ik het een super leuke reis vond met de mensen in de bus en dit mijn eerste reis alleen wasÖ. Super spannend maar door de mensen en de chauffeurs super genoten.

  • Algemeen 8
op 4 augustus 2021 bestemming: ItaliŽ / Milaan, reisperiode: juli 2021

Mooie reis, maar wel vermoeiend. Na aamkomst meteen in de stad gedropt en dan zonder te hebben geslapen. Was fijn geweest als we eerst naar het hotel gingen om op te frissen. Beetje jammer

  • Algemeen 7
op 4 augustus 2021 bestemming: , reisperiode: juli 2021

Goede reisleiding, comfortabele reis, prima hotel. Prijs -kwaliteitsverhouding prima.

  • Algemeen 8
op 4 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Fijne reis, leuke chauffeur, comfortabel hotel!

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

De bus was prima voorzien. Er was voldoende rekening gehouden met corona-maatregelen. Vooraf kregen we per mail alle benodigde info hierover, en over de trip. De chauffeur deed het heel persoonlijk.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Ik werd goed op de hoogte gehouden. De informatie van tijdens de reis was ook heel duidelijk.

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2021 bestemming: , reisperiode: juli 2021

Geweldig geregeld! Fijne chauffeur. Ondanks een wat zware busreis voor de kinderen, optimaal genoten.

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Het was fantastisch!

  • Algemeen 9
op 31 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

De reis was in juli 2021. Super organisatie, alles is goed geregeld. Je kunt met een gerust hart op pad voor een leuke prijs. Je wordt netjes van stad naar hotel gebracht. Je krijgt genoeg vrije tijd en leuke info van de chauffeur. De rondrit in de avond is erg leuk. Ik had chauffeur Maurice. Dit is mijn 5e keer met Slangenreizen en Maurice is toch wel echt de leukste chauffeur die ik heb gehad.

  • Algemeen 10
op 29 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles was goed geregeld en vonden het heel erg fijn dat we zelfstandig daarna konden lopen en gaan waar we willen.

  • Algemeen 10
op 29 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles was super goed verzorgd, fijne reis gehad! Ook de buschauffeur vertelde voldoende informatie toen we in parijs aankwamen. Al met al we hebben een top dag gehad!

  • Algemeen 10
op 29 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Enorm genoten van de stedentrip

  • Algemeen 9
op 29 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles is zeer vlot verlopen en er werd goed gecommuniceerd.

  • Algemeen 10
op 27 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Kan 2021 niet kiezen dus vandaar dat er 2020 staat. Maar zaterdag 25 juli ben ik met een 1-dags-busreis naar Parijs geweest met Slangen Reizen. De reis is heel goed verlopen. De bus chauffeur was erg vriendelijk en spontaan, we kregen leuke informatie onderweg en werden goed op de hoogte gehouden over pauzes en stopplaatsen. In de bus zaten usb-poortjes waar je je telefoon aan kon opladen. De opstapplaats in Parijs was goed te vinden.

  • Algemeen 10
op 26 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Prima georganiseerd
Je ziet veel in korte tijd

  • Algemeen 8
op 25 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2019

Dankzij onze chauffeur was deze reis geweldig. Hij wist ontzettend veel over Parijs en deed er alles aan iedereens verblijf zo leuk te maken

  • Algemeen 9
op 25 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Erg goed geregeld, waren veel faciliteiten en alles netjes. De reis was ook niet duur daardoor heb je een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 9
op 22 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

De bus chaffeur was erg aardig, we hebben genoeg informatie mee gekregen over de trip zelf en over de geschiedenis. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 21 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

De reis werd 2x geannuleerd, top

  • Algemeen 9
op 20 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Leuke chauffeur duidelijkheid

  • Algemeen 9
op 18 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

De chauffeur was ontzettend gezellig en dacht altijd met iedereen mee om de reis zo leuk mogelijk te maken.

  • Algemeen 10
op 18 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Het was een goed georganiseerde reis en heb het erg naar mijn zin gehad. Alleen was het in 2021 maar ik kon die niet selecteren.

  • Algemeen 9
op 18 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles goed georganiseerd, perfecte begeleider en chauffeur. Mooie programma

  • Algemeen 10
op 15 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Alles top geregeld, niks op aan te merken. Een super grappige buschauffeur met leuke weetjes over Parijs. Mooi op tijd aangekomen in Parijs. Er was meer dan genoeg vrije tijd te besteden. Mijn partner heeft mij ten huwelijk gevraagd bij de Eiffeltoren, dus dat heeft de reis helemaal geweldig gemaakt! Mijn verloofde en ik hebben er ontzettend van genoten en we kijken uit naar onze volgende reis met Slangenreizen!

  • Algemeen 10
op 15 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Er was mooie ervaring in Parijs, wij hadden 12uren vrije tijd om met Parijs kennis te maken. Jammer dat in bus was geen mogelijkheid om mobieltje te laden

  • Algemeen 9
op 15 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Het was een goed georganiseerde reis, heel vriendelijke en enthousiaste chauffeur. Maar helaas werd niet door alle passagiers de corona maatregelen gevolgd.

  • Algemeen 9
op 13 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Slangereizen is voor mij al jaren de beste reisorganisatie want ik reis al jaren met hun naar Parijs toe elk jaar en de busschoufeurs zijn heel goed en leuke mensen en alles is goed geregeld .

  • Algemeen 10
op 8 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Omdat wij ontzettend goed behandeld zijn door de buschaffeurs! Hele leuke dage gehad. Plus nog de tour in parijs die eraan toegevoegd werd, ontzettend leuk en gezellig gehad

  • Algemeen 10
op 7 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Omdat wij op de heen- ťn terugreis in Antwerpen ťn Parijs een dik half uur hebben moeten wachten op mensen die te laat waren.
Daar had nu het hele reisgezelschap last van, 2 x van dezelfde mensen... Die mag je van mij laten staan de volgende keer!!

  • Algemeen 8
op 6 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

(De reis was in Juli 2021)

Ik vond het een superleuk tripje naar parijs, we hadden 2 superleuke chauffeurs die ons goed hebben begleid (ondanks de vertraging van 2 dames)

Bedankt daarvoor slangenreizen 😍

  • Algemeen 9
op 6 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

2021 --> was erg leuk en goed verzorgd.

  • Algemeen 9
op 6 juli 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Aardige chauffeur, veel extra gezien ook de tour in de avond nog. Jammer dat de plekken wel redelijk smal zijn (weinig beenruimte)

  • Algemeen 9
op 2 juli 2021 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: juli 2020

Goede bus, begeleiding en chauffeur

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2020

De reis is, vanwege corona niet doorgegaan. Begrijpelijk.

Ik kreeg een voucher, bij dat voucher was geen mogelijkheid aan te geven dat ik geld terug kon vragen. Ik ontving een voucher, thats it. Ik had het maar te accepteren.

Conform de regels van de SGR kun je na 6 maanden aangeven dat je dan alsnog je geld terugwil. Maar, slangenreizen heeft dan het recht alsnog 6 maanden te wachten met uitbetalen.

De 6 maanden regeling slaat nergens op, zoals de medewerkster van slangenreizen telefonisch ook al aangaf: er wordt toch niet eerder uitbetaald dan na 364 dagen. Dit terwijl zowel ACM als de consumentenbond hebben aangedrongen op coulance.

Waardeloze service dit

  • Algemeen 1
op 1 oktober 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Slechte chauffeur. Diren maniŤren. Grotte mond

  • Algemeen 1
op 25 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Deze 3 daagse reis van van 20 tot 23 Juli 2020 naar Parijs was een hele mooie ervaring met vrolijke chauffers die veel informatie deelden op een hele leuke manier over parijs wat altijd leuk is , ook waarschuwden ze goed voor de oplichters en zakkenrollers in parijs en hoe je het beste er mee om kan gaan , en ook het hotel was prima geregeld qua kamer en met het ontbijt ook het eten was er lekker.

door de corona was het rustig in Parijs zodat er weinig tot geen wachtrijen waren, ook was het goed te doen met mondkapjes zowel in de bus als in Belgie en Parijs op de plekken waar het verplicht is.

  • Algemeen 8
op 6 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Zaterdag 4 juli een dag tripje naar parijs gedaan de eerste bus richting frankrijk inv met corona. al vaker met slangen mee geweest maar dit was toch anders dan anders en bijzonder. alles ging prima en gezellig leuke sfeer in de bus leuk dat maurice als vlogger mee was . frankrijk zelf was goed te doen weinig zo goed als geen toeristen nu in deze tijd heeft het zijn voordelen en nadelen aangezien er veel dingen toch nog wel gesloten waren voor toeristen. verder kan je er buiten veel doen super dagje gehad!

  • Algemeen 10
op 14 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Alles was goed geregeld en alles was zoals afgesproken van te voren. wel was de bus wat krap kwa beenruimte.

  • Algemeen 9
op 27 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2019

Waardeloze organisatie. Had een dagtrip parijs geboekt omdat als opstapplaats Doetinchem was vermeld, vertrektijd 01:45 uur. Is direct bij ons om de hoek dus konden we mooi met de fiets naar toe, als alternatieve locatie hadden we anders nog arnhem zodat we met OV konden gaan en in Parijs gezellig ook een paar drankjes zouden kunnen doen. Vervolgens krijgen we 1 week van tevoren te horen dat we een alternatieve opstaplocatie moeten nemen, te weten Apeldoorn om 00.15 uur. Arnhem bleek ook niet mogelijk, dus dat betekent uurtje in de auto naar Apeldoorn (OV is dan ook geen handige verbinding meer) en gezellig samen borrelen zit er dan ook niet meer in. Er werd telefonisch ook bij verteld dat Doetinchem eigenlijk bijna nooit bij de opstapplaatsen hoort. Op mijn verzoek of ik dan een andere datum kon kiezen dat Doetinchem wel aangedaan wordt of dat we dan in Arnhem keer konden opstappen kreeg ik negatieve reactie: omboeken moet 2 weken van tevoren. Dat is lekker dan als je 1 week van tevoren hoort dat je ergens anders moet opstappen. Riekt naar misleiding van de consument naar mijn mening. We zijn ook niet gegaan op die dag en geld kwijt want geld terugvragen was natuurlijk ook geen optie

  • Algemeen 1
op 4 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2019

Goed georganiseerde reis! Wij verbleven 1 nacht in een goed hotel. Zeker voor de prijs! Was dit hotel keurig, niks op aan te merken. De buschauffeur was heel aardig, grappig en vertelde leuke dingen. We hadden een goede groep en konden snel vertrekken. In de bus kun je zelfs snacks en drinken kopen, voor wanneer je het drinken in Parijs te duur vind! Heeeel handig. Verder raad ik iedereen aan zitplaatsen naast elkaar te nemen, dit kost Ä7 euro extra! Maar je krijgt je eigen stoel ( wij zaten onderin) en er ligt een papiertje met je naam erop! Gegarandeerd zit jij de hele rit naast elkaar! Super fijn!

Slangenreizen! Bedankt voor deze ervaring! En bedank voor de goede organisatie.

  • Algemeen 8
op 3 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Fijne 3 dagen Parijs. ik was jarig en tot mijn verbazing werd dat door de chauffeur omgeroepen in de bus, en werden ons die dag gratis consumpties aan geboden. De chauffeur Maurice met Astrid de hostess, hebben het ons echt naar de zin gemaakt. Het was een goed georganiseerde reis mede door het enthousiasme van onze chauffeur Maurice. CHAPEAU.

  • Algemeen 8
op 3 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Heerlijke 3 dagen Parijs met de zeer gezellige Maurice en Hostess Astrid gehad. Alles perfect geregeld geen gesjouw met koffers gewoon lekker op verschillende punten in het grote Parijs afgezet door de zeer handige Chauffeur hij weet echt overal de weg en geeft daarnaast de perfecte tips. Kortom zeer aan te bevelen vooral als je het geluk heb deze chauffeur en Hostess treft. Heel veel Dank.

  • Algemeen 9
op 1 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Fantastische 4-daagse reis gehad met Slangenreizen. Onze chauffeur Peter was een topper. Niets was hem teveel en met zijn uitgebreide kennis en flexibiliteit hebben we een onvergetelijke reis gehad! Ook het hotel ( holiday inn express) was prima. Schone kamers, alles aanwezig en prima ontbijt. Wij zouden deze reis zeker nog eens maken en hopen dan wel dat Peter ook weer onze chauffeur is!

  • Algemeen 9
op 21 februari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2020

De reis was precies zoals voorgespiegeld wordt. Fijne enthousiaste buschauffeur, niet onbelangrijk, ervaren en weet veel over de omgeving. Prijs-kwaliteit is perfect. Ideale kans om zo een korte stedentrip te doen. We konden dichtbij op- en afstappen. Voor herhaling vatbaar, misschien doen we er dan een of twee overnachtingen bij!

  • Algemeen 9
op 17 februari 2020 bestemming: Frankrijk / parijs disney, reisperiode: februari 2020

Bus was combi parijs stad en disney s morgens veel tijd kwijt omdat we eerst parijs in moesten s avonds vroeg weg omdat de andere groep er stond weer en daardoor shows disney gemist

  • Algemeen 6
op 17 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Van 14 tot 16 februari hebben mijn vriend en ik via Slangen Reizen genoten van drie dagen Parijs. Niks dan lof voor onze buschauffeur Jordy! Gezellige man die ons altijd stipt op tijd wegbracht en weer ophaalde. We hadden meer dan genoeg vrije tijd om alle bezienswaardigheden van Parijs op eigen initiatief te bezoeken.

Het hotel vond ik wel een kleine tegenvaller. Dit was de derde keer dat ik met Slangen Reizen heb gereisd (1 keer eerder naar Londen en 1 keer nogmaals naar Parijs) en we overnachtten telkens in Ibis-hotels. Dit hotel was wat meer verouderd. Toen we op de hotelkamer kwamen, stond de verwarming op standje gloeiendheet. Aangezien ik dit weekend helaas last had van de griep maakte de hitte die we maar niet uit onze hotelkamer kregen het er helaas niet beter op. De kamer was gelukkig wel schoon. Het ontbijt was simpel, maar voor mij voldoende. Je bent er uiteraard alleen om te slapen en te ontbijten, want voor de rest zit je in de stad, dus die twee nachtjes hebben we zonder al te veel problemen ook wel overleefd.

Hopelijk hebben we de volgende keer als we naar Londen willen even veel geluk en treffen we chauffeur Jordy weer!

  • Algemeen 9
op 7 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Ik boekte voor de voorjaarsvakantie. Deze datum bleek echter niet gegarandeerd. Dus ik tegen extra betaling omboeken. Nu, ruim een week vooraf, wordt de gegarandeerde datum ook geannuleerd.

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende