Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

8,3 in 717 reviews
6 consumentenawards:
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
7,6 in 177 reviews
2 consumentenawards:
Oad won in 2012 de Reisgraag award Oad won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
7,9 in 208 reviews
5 consumentenawards:
Van Nood Reizen won in 2012 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2013 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2014 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2015 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 167 met 1661 resultaten

op 26 juni 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2017

Drie daagse trip met vriendin. Ontzettend veel kunnen zien in Parijs. Lekker goedkoop, Top hotel met geweldig ontbijt. En tot slot was Ron (de chauffeur) een plezierige gids om naar te luisteren die veel kennis in huis had over de stad. Een dikke 10 dus!

  • Algemeen 10
op 25 juni 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2016

Fantastische chauffeur, goede reis gehad. Met terugreis te laat (ivm drukte Londen) voor de boot maar direct andere oplossing gezocht. zijn via Calais gegaan. Top geregeld. Fantastische dag gehad! (2 volw en 2 kinderen)

  • Algemeen 9
op 21 juni 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2017

Geweldige trip, top chauffeur,prima hotel!

  • Algemeen 9
op 21 juni 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2017

We hadden gasten uit IndonesiŽ die heel graag de Lichtstad wilden bezoeken. Het mocht niet al te veel kosten omdat er nog meer op het programma stond. Zo kwamen we op de 3-daagse busreis Parijs van Slangenreizen.
De dag begon voor ons al heel vroeg op het opstappunt in Zwolle. Bij het volgende opstappunt bleken er twee personen niet aanwezig te zijn. Onze chauffeur Koop uit Groningen nam direct contact met ze op en wist het zo te regelen dat ze alsnog via een andere opstapplaats mee konden. De chauffeur bleef correct en vriendelijk en had veel geduld. Tijdens zowel de heen- als de terugreis dreigden er af en toe mensen niet op de afgesproken vertrektijd aanwezig te zijn. Koop wist ze altijd binnen de kortste tijd toch weer allemaal aan boord te krijgen. Met een vrolijke :"De familie is weer compleet" werd de reis weer voortgezet.
De bus was comfortabel en met de "even de benen strekken stops" kwamen we al vrij snel Parijs binnen rijden. Omdat het prachtig weer was besloten we maar gelijk de boottocht over de Seine doen. Deze hadden we niet geboekt maar we konden alsnog bij de chauffeur kaartjes krijgen met Slangenreis korting.
Wat hebben we van de boottocht genoten! Op het bovendek zaten we heerlijk in het zonnetje, briesje erbij, te genieten van alle prachtige bruggen en bezienswaardigheden.
Na de prachtige boottocht een heerlijke wandeling over de Champs Elysťes gemaakt. Lekker gegeten, en gedronken, uiteraard op 1 van de vele terrassen.
Na een lange maar indrukwekkende dag werden we naar het hotel gereden. Moe dat we waren! We verwachtten niet heel veel van het hotel vanwege de prijs van onze reis maar het was prima in orde en de bedden lagen hťťrlijk. Ook het ontbijt buffet de volgende ochtend verdiende een dikke voldoende.
We zijn op dag 2 niet naar Disneyland gegaan maar hebben gekozen voor de stad. Je kunt heel wat zien op 1 dag. Met de tram en de bus of met de hop on hop off. We hebben de dag heel intensief beleefd. Alle bezienswaardigheden die op ons lijstje stonden bezocht, veel foto's gemaakt en souvenirs gekocht, met name voor familie in Indonesie. Heerlijk gegeten en gedronken.
De volgende dag en tevens de laatste,
werden we na het ontbijt bij de Sacre Coeur afgezet en hebben we een mooie mis meegemaakt wat op het verlanglijstje stond van 1 van onze gasten.
Ikzelf heb op het plein als aandenken nog mijn portret laten tekenen. Dit had ik misschien beter niet kunnen doen 😃
Ik geef Slangenreizen een cijfer 8 voor deze reis en ik ga deze reis ook zeker nog een keer over doen maar dan zonder gasten.
Dan maak ik er een culinaire reis van!

  • Algemeen 8
op 21 juni 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2017

Heel tevreden zijn wij over het feit dat Slangenreizen aan ons verzoek heeft voldaan; namelijk voor een opstapplaats op het station van ons woonplaats en voor een reservering van plaatsen voor een groep van 21 personen bij elkaar. De reis op zich was prima. Een aardige buschauffeur die e.e.a. vertelde bij binnenkomst van Parijs. Een negatief punt was het toilet in de bus Zowel op de heen- als op de terugweg stonk het. Degenen die bij de trap naar beneden zaten, waar links het toilet bevond, roken de hele reis de stank uit het toilet. Op de terugweg was het toilet ook nog eens verstopt. Bovendien is het toilet wel heel erg klein. Ik heb een aantal keren met een andere bus gereisd waarvan het toilet toch wel iets ruimer was. Gelukkig waren er genoeg tussenstops.

  • Algemeen 7
op 14 juni 2017 bestemming: Engeland / London, reisperiode: oktober 2015

Ik ging voor 1 dag op en neer naar Londen, samen met mijn zoon, mijn zusje en haar dochter. Zijn op tijd vertrokken , maar de rit naar de boot was alle behalve genieten. Bus reed te hard , pakte bij een aantal pionnen onderweg in BelgiŽ. Slingerde behoorlijk met de bus. Bij aankomst in Duinkerken , wist de chauffeur de weg niet en kwamen we vast te zitten op een vrachtwagen parkeerplaats vol met gaten. Duurde een poosje voor we op plaats van bestemming waren. Durfde geen oog dicht te doen. Ben s'nachts op de terugweg bij de chauffeur gaan zitten

  • Algemeen 7
op 14 juni 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2017

Ik geef dit cijfer omdat alles tot in de puntjes goed verzorgd was, zowel het hotel als de buschauffeur. die goed en duidelijk uitleg gaf .

  • Algemeen 9
op 12 juni 2017 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: mei 2017

Ik heb met mijn dochter met slangenreizen 5 daagse reis naar Barcelona gemaakt en het was helemaal super! 3 volle dagen in Barcelona kunnen vertoeven. Alles heel erg goed geregeld, we hadden geweldige chauffeurs Theo en Frank en vooral Frank gaf enorm veel tips, geen vraag was te gek, en lieten ons hele mooie plekjes zien in Barcelona. Hotel was top, echt niets om op aan te merken. Zo'n mooie ervaring geweest. Het was onze tweede stedentrip met slangenreizen, vorig jaar 3 dagen naar Parijs geweest. En het is zeker niet onze laatste reis met slangenreizen. Echt genoten! Met grote dank aan de chauffeurs!

  • Algemeen 9
op 12 juni 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2017

Alles was goed alleen had ik weinig been ruimte in de bus

  • Algemeen 9
op 12 juni 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juni 2017

Dagje Londen was absoluut top!! Onze chauffeur Dennis maakte de reis extra leuk. Iemand die passie voor zijn vak heeft. Hij wist veel te vertellen en was enorm behulpzaam.
Kortom: zeker aan te raden!!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • `
  • Volgende