Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 969 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 237 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 236 met 2360 resultaten

op 27 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2019

Waardeloze organisatie. Had een dagtrip parijs geboekt omdat als opstapplaats Doetinchem was vermeld, vertrektijd 01:45 uur. Is direct bij ons om de hoek dus konden we mooi met de fiets naar toe, als alternatieve locatie hadden we anders nog arnhem zodat we met OV konden gaan en in Parijs gezellig ook een paar drankjes zouden kunnen doen. Vervolgens krijgen we 1 week van tevoren te horen dat we een alternatieve opstaplocatie moeten nemen, te weten Apeldoorn om 00.15 uur. Arnhem bleek ook niet mogelijk, dus dat betekent uurtje in de auto naar Apeldoorn (OV is dan ook geen handige verbinding meer) en gezellig samen borrelen zit er dan ook niet meer in. Er werd telefonisch ook bij verteld dat Doetinchem eigenlijk bijna nooit bij de opstapplaatsen hoort. Op mijn verzoek of ik dan een andere datum kon kiezen dat Doetinchem wel aangedaan wordt of dat we dan in Arnhem keer konden opstappen kreeg ik negatieve reactie: omboeken moet 2 weken van tevoren. Dat is lekker dan als je 1 week van tevoren hoort dat je ergens anders moet opstappen. Riekt naar misleiding van de consument naar mijn mening. We zijn ook niet gegaan op die dag en geld kwijt want geld terugvragen was natuurlijk ook geen optie

  • Algemeen 1
op 4 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2019

Goed georganiseerde reis! Wij verbleven 1 nacht in een goed hotel. Zeker voor de prijs! Was dit hotel keurig, niks op aan te merken. De buschauffeur was heel aardig, grappig en vertelde leuke dingen. We hadden een goede groep en konden snel vertrekken. In de bus kun je zelfs snacks en drinken kopen, voor wanneer je het drinken in Parijs te duur vind! Heeeel handig. Verder raad ik iedereen aan zitplaatsen naast elkaar te nemen, dit kost Ä7 euro extra! Maar je krijgt je eigen stoel ( wij zaten onderin) en er ligt een papiertje met je naam erop! Gegarandeerd zit jij de hele rit naast elkaar! Super fijn!

Slangenreizen! Bedankt voor deze ervaring! En bedank voor de goede organisatie.

  • Algemeen 8




op 3 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Fijne 3 dagen Parijs. ik was jarig en tot mijn verbazing werd dat door de chauffeur omgeroepen in de bus, en werden ons die dag gratis consumpties aan geboden. De chauffeur Maurice met Astrid de hostess, hebben het ons echt naar de zin gemaakt. Het was een goed georganiseerde reis mede door het enthousiasme van onze chauffeur Maurice. CHAPEAU.

  • Algemeen 8
op 3 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Heerlijke 3 dagen Parijs met de zeer gezellige Maurice en Hostess Astrid gehad. Alles perfect geregeld geen gesjouw met koffers gewoon lekker op verschillende punten in het grote Parijs afgezet door de zeer handige Chauffeur hij weet echt overal de weg en geeft daarnaast de perfecte tips. Kortom zeer aan te bevelen vooral als je het geluk heb deze chauffeur en Hostess treft. Heel veel Dank.

  • Algemeen 9
op 1 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Fantastische 4-daagse reis gehad met Slangenreizen. Onze chauffeur Peter was een topper. Niets was hem teveel en met zijn uitgebreide kennis en flexibiliteit hebben we een onvergetelijke reis gehad! Ook het hotel ( holiday inn express) was prima. Schone kamers, alles aanwezig en prima ontbijt. Wij zouden deze reis zeker nog eens maken en hopen dan wel dat Peter ook weer onze chauffeur is!

  • Algemeen 9
op 21 februari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2020

De reis was precies zoals voorgespiegeld wordt. Fijne enthousiaste buschauffeur, niet onbelangrijk, ervaren en weet veel over de omgeving. Prijs-kwaliteit is perfect. Ideale kans om zo een korte stedentrip te doen. We konden dichtbij op- en afstappen. Voor herhaling vatbaar, misschien doen we er dan een of twee overnachtingen bij!

  • Algemeen 9
op 17 februari 2020 bestemming: Frankrijk / parijs disney, reisperiode: februari 2020

Bus was combi parijs stad en disney s morgens veel tijd kwijt omdat we eerst parijs in moesten s avonds vroeg weg omdat de andere groep er stond weer en daardoor shows disney gemist

  • Algemeen 6
op 17 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Van 14 tot 16 februari hebben mijn vriend en ik via Slangen Reizen genoten van drie dagen Parijs. Niks dan lof voor onze buschauffeur Jordy! Gezellige man die ons altijd stipt op tijd wegbracht en weer ophaalde. We hadden meer dan genoeg vrije tijd om alle bezienswaardigheden van Parijs op eigen initiatief te bezoeken.

Het hotel vond ik wel een kleine tegenvaller. Dit was de derde keer dat ik met Slangen Reizen heb gereisd (1 keer eerder naar Londen en 1 keer nogmaals naar Parijs) en we overnachtten telkens in Ibis-hotels. Dit hotel was wat meer verouderd. Toen we op de hotelkamer kwamen, stond de verwarming op standje gloeiendheet. Aangezien ik dit weekend helaas last had van de griep maakte de hitte die we maar niet uit onze hotelkamer kregen het er helaas niet beter op. De kamer was gelukkig wel schoon. Het ontbijt was simpel, maar voor mij voldoende. Je bent er uiteraard alleen om te slapen en te ontbijten, want voor de rest zit je in de stad, dus die twee nachtjes hebben we zonder al te veel problemen ook wel overleefd.

Hopelijk hebben we de volgende keer als we naar Londen willen even veel geluk en treffen we chauffeur Jordy weer!

  • Algemeen 9
op 7 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Ik boekte voor de voorjaarsvakantie. Deze datum bleek echter niet gegarandeerd. Dus ik tegen extra betaling omboeken. Nu, ruim een week vooraf, wordt de gegarandeerde datum ook geannuleerd.

  • Algemeen 1
op 2 februari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Prachtige dag in Londen beleefd met het reisgenot van Slangenreizen mooi op tijd en in hartje London gebracht!

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende