Reviews over Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1088 reviews

12 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2023 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,1
op basis van 245 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 42 met 4123 resultaten

op 20 september 2023 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: september 2023

Eerste keer met een touringcar wist niet wat me te wachten stond. Maar wat heb ik genoten. We hadden 2 geweldige chauffeurs die alles aan deden om onze reis zo comfortabel en gezellig te maken.

  • Algemeen 10
op 20 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Te weinig beenruimte kon niet met mijn knieŽn tussen de stoelen, zelfs mijn vrouw die een stuk kleiner is zat met de knieŽn in de rug van de voorste stoelen

  • Algemeen 6




op 14 september 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: september 2023

Voor ons reisgezelschap bestaande uit 4 personen is het de eerste keer dat we met Slangenreizen een uitstapje geboekt hebben.
Wat een grote teleurstelling!
Het begon al met de wijziging van onze opstapplaats, extra onkosten! Dan een bus die niet schoon was, en waar je ook tijdens de lange rit nog geen kop koffie kon krijgen.Een hotel anderhalf rijden buiten Berlijn, dat voor een stedentrip! Oud hotel in de middle of no ware dat alleen te bereiken was over een belachelijk slechte bestrating. Erg smal waar de takken over en langs de bus schuurde.
Douche erg goor, handdoeken werden ook niet verschoond ondanks dat ze op de grond waren gelegd. Ontbijt was sober.
Tijdens de terugreis kon de wc niet doorgespoeld worden wat zorgde voor een minder frisse lucht.
Tot slot nog iets positiefs; chauffeur en gids waren prima.
Voor ons geen volgende reis meer met Slangenreizen!

  • Algemeen 2
op 13 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Goede en tijdige informatie van Slangen reizen ontvangen.
Kundige en ervaren chauffeurs die de stad op hun duimpje kennen.
Goed hotel, wel druk programma in 3 dagen.
Jammer dat de lichttour niet kon doorgaan doordat enkele medepassagiers niet tijdig terug waren bij de touringcar.

  • Algemeen 8
op 13 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Was een fijne trip. Echter zijn er een aantal verbeterpunt die de organisatie in overweging moet nemen. Bijv de lokatie van verblijf moet vooraf duidelijk zijn als ik vooraf weet dat ik in een dorp moet logeren dan boek ik de reis niet ik wil wel genieten voor het geld dat ik betaal. Door de ligging van het hotel ben ik volledig afhankelijk geweest van het programma van de tour. Een cocktail drinken of chillen in de avond uren na het regulier programma zat er niet in. Verder waren de beschikbare uren in het disneypark niet voldoende. Wij kwamen pas rond half 12 aan en rond 7u moet je alweer de weg terug vinden naar de bus. Graag een optie bekijken als er een hotel dichterbij het park wordt gekozen dan kunnen de mensen op eigen gelegenheid naar huis en ook genieten van de avond show in het park

  • Algemeen 7
op 13 september 2023 bestemming: / PšrijŖ, reisperiode: september 2023

De reis is heel goed verlopen. Ďe bus haaĺďe ons optijd op. S'ochtends bij aankomst liet de chauffeur geheel volgens programma, de bezÔŽnswaardigheden zien waarna we zijn uitgestapt en het wandeĺen kon beginnen. Eerst Žen ontbijtje gepakt natuurlijk. De terugreis verliep ook heeĺ gediscÔplineerd met een kĺeine vertraging ivm dtukte op de weg. We hadden een "no noŮsens" chauffeur waardoor alles correct en ordelijk verliep.

  • Algemeen 10
op 12 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Leuke reis gehad!
Alleen was het gewoon super warm waardoor de bus ook veel te benauwd was

  • Algemeen 8
op 12 september 2023 bestemming: / Paris, reisperiode: september 2023

Everything was on schedule, only the seats are not very comfortable.

  • Algemeen 9
op 11 september 2023 bestemming: Spanje / Barcelons, reisperiode: juli 2023

Slangenreizen touringcar en chauffeur waren erg slecht

  • Algemeen 1
op 8 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Het was een fijn gezelschap en heel fijn en gezellige chauffeurs

  • Algemeen 8
op 7 september 2023 bestemming: Engeland / London, reisperiode: augustus 2023

Goede service van chauffeur en begeleider

  • Algemeen 10
op 6 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Touringcar (en de chauffeur zelf) en hotel waren prima, echter wisten de reisleidsters totaal niet wat ze moesten doen en met name hoe ze dat moesten doen...

  • Algemeen 7
op 6 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Zeer goede begeleiding/chauffeurs; goed programma, goede info tijdens tripjes/reis en goedhotel/ontbijt

  • Algemeen 10
op 6 september 2023 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2023

Goede chauffeur. Chauffeur Wiel kan veel vertellen over Praag, rijdt goed door waar het kan.
Helaas voor de mensen die de stadstocht geboekt hadden, ging deze niet door ivm ziekte van de gids.
Praag is een hele mooie stad die je gemakkelijk op eigen houtje kunt verkennen.
Al met al een mooie maar vermoeiende reis.

  • Algemeen 9
op 5 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Duidelijke informatie vooraf, betaalbaar en alles netjes en goed verlopen

  • Algemeen 8
op 5 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Het was een comfort reis, omdat ik zelf niet moest rijden. Ik kon zo lekker relaxen en af en toe slapen.

  • Algemeen 8
op 5 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Chauffeur sprak geen nederlands en ook geen engels dus communiceren ging niet, veel mankementen binnen in de bus, hele vieze wc

  • Algemeen 4
op 5 september 2023 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: september 2023

Buschauffeur reed niet prettig sprak geen Nederlands veel tijd verloren door andere mensen op en af te zetten krappe plekken in de bus

  • Algemeen 2
op 5 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2023

Ik vond de reis prima. Helaas was de beenruimte niet zoveel en was de wc niet zo fris. De reis zou gezelliger gemaakt kunnen worden door muziek van de chauffeur van verschillende culturen, dit graag wel in overleg met de reizigers in de bus want niet iedereen zit daar natuurlijk op te wachte.

  • Algemeen 7
op 3 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Leuke dagje Parijs gehad met voldoende tijd voor de bezienswaardigheden.

  • Algemeen 8
op 3 september 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Goed weer, niet te druk, goede gidsen
Fijne mensen om ons heen

  • Algemeen 10
op 3 september 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Het was een schone mooie ruimtelijke touringcar/bus. De chauffeur was erg vriendelijk en duidelijk. Het was een goed verzorgde reis naar Parijs.

  • Algemeen 10
op 2 september 2023 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: augustus 2023

Alles was super geregeld, zowel vervoer als hotel. Wij werden op tijd opgehaald en weer afgezet. Buschauffeur was erg aardig en draaide leuke muziek in de bus. Hotel was niet bijzonder gewoon prima, het was wel ver vanaf de binnenstad dus kon je niet makkelijk eerder/later naar het hotel. Verder was het super voor mekaar en zullen wij zeker nog eens boeken via Slangenreizen.

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Klantenservice was top. De chauffeur heeft het zo leuk gedaan dat wij niet naar huis wilden.

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Een heerlijke ontspannen dag naar Parijs. Natuurlijk ben gesloopt naar zoín dag . Maar wat een belevenis. Je krijgt veel tijd om van Parijs te zien. Chauffeur is vriendelijk en rijd zo fijn.We zullen dit zeker nog een keer doen.

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Hele fijne reis met een leuke chauffeur! Kwamen overal op tijd aan en de informatie werd duidelijk gedeeld. Een schoon hotel met een grotere kamer dan verwacht. Veel kunnen zien van de stad en ondertussen informatie over stad en bezienswaardigheden van de chauffeur gekregen. Groot voordeel was dat ik deze keer ook geen overlast heb ervaren van mede reizigers in de bus. Al met al een top reis gehad naar Parijs.

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Prachtig voor een stedentrip. Vriendelijke chauffeur en geeft een gerust gevoel gaf.

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Goed vezorgd, zowel reis als hotel. In een paar dagen veel over Parijs te weten gekomen

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Prima reis, goed verzorgd. Plaatsen in de bus waren krap maar dat was ook het enige. Hotel was standaard maar schoon.

  • Algemeen 8
op 29 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Wij hebben een dag trip naar Parijs gedaan. Bus chauffeur spreekt geen Nederlands moeilijk te begrijpen en te communiceren. Had geen telefoon bij zicht als er iets was kan je hem niet bereiken. Dit was echt een hele slechte ervaringen met Slangenreizen. Dat ze zo iemand nemen die de taal niet beheerst de verantwoordelijkheid geven om een bus vol met mensen een dag tour te brengen. Belachelijke.
Wij waren blij dat wij veilig thuis waren. Slangenreizen moet goed nadenken of ik hiervoor de volgende keer zal kiezen.

  • Algemeen 4
op 29 augustus 2023 bestemming: BelgiŽ / Brugge, reisperiode: augustus 2023

Uitleg, comfort, en vriendelijke begeleiding waren uitstekend.

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Aardige chauffeur,prima op tijd!
Sprak helaas geen Nederlands en slecht Engels

  • Algemeen 8
op 28 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs en Eurodisney, reisperiode: augustus 2023

Alleen maar lovende woorden over deze organisatie, ik ken deze organisatie niet eerder. Vrijdag 18 augustus 2023 voor het eerst gereisd met deze organisatie. Zeer geslaagde reis naar Parijs en Eurodisney, erg tevreden. Voor ons was het niet eerste keer naar Parijs en Eurodisney, voor mijn zoon vijfde keer en voor mij meer dan de tiende keer.
Deze reis is met een goede, fijne, aardige, lieve, rustige en geduldige chauffeur met veel ervaring. Hij weet veel over Parijs te vertellen, dus tevens een goede gids/reisleider. Hij legt ook veel uit wat we gaan doen met heel duidelijke taal en gaat ook ieder keer tellen/controleren of iedereen al in de bus zitten voordat we vertrekken. Groot compliment voor deze chauffeur hoor. We hebben echt getroffen en geluk met zo'n chauffeur die zijn werk uitstekend heeft gevoerd. CHAPEAU!!!👍👍👏👏❤❤
Ook zeer tevreden over het hotel, schoon, rustig, vriendelijk personeels en goed gevarieerd ontbijt, alle boven onze verwachtingen.👍👍❤❤
Het is voor herhaling vatbaar Slangenreizen organisatie met ook aardige medewerkers aan de telefoon en zeer duidelijk in verstrekken van informatie via email enz.👍👍👏👏

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2023

We hebben enorm van deze reis genoten. de chauffeur was geweldig

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: augustus 2023

Chauffeur was niet op de hoogte van wijziging in het programma, geen audio tour geregeld bij Sachsenhausen, chauffeur stond voor het blok, .
In de enquÍte wordt mij gevraagd naar ervaring van reis naar Parijs voor 2 personen maar ik ben 5 dagen naar Berlijn geweest. vind ik slechte communicatie van het bedrijf

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

De ophaaltijden in de avond in de stad waren veel vroeger dan dat beschreven staat. met als gevolg dat we een taxi namen om terug te gaan naar het hotel.

  • Algemeen 7
op 27 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Hotel was vies. Haren en bloedvlekken in bad. Wasbak die niet goed door liep.

Te lang wachten op medemensen die te laat waren bij bus.

  • Algemeen 7
op 27 augustus 2023 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2023

Goede prijs/ kwaliteit verhouding, programma goed georganiseerd en uitgevoerd, heel veel gezien en er is veel verteld onderweg

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Goed georganiseerd

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2023 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2023

De chauffeur Willie was geweldig dat maakte de reis gezellig en prettig. Er werd genoeg stops gemaakt voor w.c en restaurant gebruik. Een prachtige stad Praag. Ik raad het aan om een keer zeker te doen. Ontbijt vond ik iets minder in het hotel. Jammer dat er geen airco was in het hotel. Jammer dat de toilet niet geleegd kon worden dat zorgde voor een onaangename geur op de terugreis. Voor de rest van het een geweldige reis.

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Een fantastische 4 daagse reis gehad met mijn dochter van 15 jaar. Hotel was prima, ontbijt erg divers en niks om over te klagen. Parijs is een mooie stad en ik zou deze reis zeker nog eens herhalen!!

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

De heen en terug reis verliep vloeitjes. Chauffeur was niet alleen aardig maar ervaren ook. Alhans zo kwam hij zeker over. En ook direct. Al met al was het een fijne dagje uit! En dus voor herhaling vatbaar. :-)

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2023 bestemming: / TsjechiŽ, reisperiode: augustus 2023

Had een dag langer gemogen voor mij

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2023 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: augustus 2023

De reis was goed hotel was goed service van de bus was ook goed

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Hele mooie en schone bus, goede rijstijl en veilige rijstijl.
Echter, gedurende de avondtour werd er zeer weinig verteld over de bezienswaardigheden en de welbekende flikkerende lichten van de eifel toren hebben we niet kunnen zien omdat de chauffeur deze zonder reden besloot over te slaan.

  • Algemeen 7
op 25 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Pariijs, reisperiode: augustus 2023

Want de reis was erg goed. We zijn tevreden.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Slecht, wij werden om 10 uur gedropt bij de Eifeltoren en om 22.00 uur opgehaald. zoek het dan maar uit. Vorige reisorganisatie's waar wij vele malen gebruik van hebben gemaakt namen ons mee naar verschillende belangrijke bezienswaardigheden. Wij moesten het zelf uitzoeken. Mijn leeftijd is 76 jaar en ben nog goed ter been. Ik was ook niet de enige veel mensen waren aan het klagen.Hotel kamers waren vreselijk vies geen schone handdoeken enz. Dus dat is voor mij en 2 kleinkinderen geen optie meer.

  • Algemeen 4
op 24 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Goede behulpzame chauffeur en duidelijke informatie over de reis netjes op de afgesproken tijden, beenruimte mocht wel iets meer. Voor de rest alles netjes en duidelijk geregeld

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Goed geregeld, aardige chauffeur

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2023

Omdat bleek dat er in de bus 5 kapotte stoelen waren waar mensen gedurende de lange reis gewoon op moesten zitten.Ten tweede stopte de chauffeur niet vaak genoeg om de benen te kunnen strekken en ten derde kampten we met een verstopte wc.

  • Algemeen 5
op 24 augustus 2023 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: augustus 2023

We hebben genoten en een hoop gezien. Goede accomodatie en fijne chauffeurs met een hoop informatie

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2023 bestemming: Engeland / london, reisperiode: augustus 2023

Wees op de hoogte van de drukte van de stad tijdens deze periode. de reis was geweldig verzorgt en de chauffeurs maakte de reis compleet.

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Reis was prima, had alleen meer informatie gewild

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

De reis was goed georganiseerd, hele leuke buschauffeur en super hotel

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2023 bestemming: / London, reisperiode: augustus 2023

Ik had deze 3 daagse reis gekocht als goed alternatief om op een goedkope manier daar te kopen incl. Hotel ivm een Concert dat ik daar wou bijwonen. Opstapplaats werd kort voor vertrek gewijzigd, nu moest ik een uur reizen/me laten brengen. Dat vond ik een groot nadeel. Het was een goede chauffeur, maar z'n communicatie was niet altijd klantvriendelijk. De wc was aan het begin van de heenreis al vol, die werd niet geleegd en tussentijds vond er eigenlijk geen plaspauze plaats, hetzij toen de chauffeur vanwege rijtijd aan de kant moest. De hotelkamer was netjes, gepoetst, jammer dat er een mini bar ontbrak om evt eigen drankjes koud te leggen. We waren al redelijk vroeg weer in het hotel, 22u, daardoor geen night life in London meegemaakt. En daardat er geen bar in het hotel was, best saai. Er tegenover was wel supermarkt, daar uiteraard iets te drinken kunnen kopen, maar best hoge prijzen. Het ontbijt was heel eenvoudig, beperkt en iedere dag precies hetzelfde. Geen gekookte eitjes. 1 van de 2 liften was een avond stuk, maar dat kan uiteraard wel 's gebeuren. Van tevoren had ik bij de boeking bij Slangen een Uber boottocht V. V. gekocht in de veronderstelling dat ik deze kon gebruiken wanneer ik wou, bleek niet het geval. Het was voor de zaterdag, juist op de dag dat het mij minder uitkwam. Met wat praten heb ik het ticket gelukkig kunnen omruilen bij de incheckbalie Uber zelf voor een ticket voor de vrijdag. Als je vraagt, zou je hier weer boeken, zeg ik hoogstwaarschijnlijk wel vanwege het budget. Als ik echt een reis wil boeken waarbij alles perfect geregeld is, zal ik meer moeten betalen. En dat is dus afhankelijk van het doel van m'n reis.

  • Algemeen 7
op 23 augustus 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2023

Fijne reis, wel een pittige nachtrit met de overtocht erbij.

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

De 3-daagse reis naar Londen (waarbij je effectief 2 dagen in Londen doorbrengt) was heel interessant, maar dat ligt wel aan je eigen invulling van de dagen. Vooraf had ik van alles gepland en geboekt via GetYourGuide. De heenreis was afzien ('s nachts heen rijden en niet kunnen slapen), waardoor dag 1 ook zwaar was, maar dag 2 was na een heerlijke nacht slapen in het hotel (52km buiten de stad) helemaal heerlijk. De chauffeur bracht ons van en naar het hotel en wist goed de weg. Dag 3 was de terugreis en die verliep rustig en comfortabel, ondanks een stukje omrijden vanwege file in BelgiŽ. De oversteek van het kanaal via Ferry van P&O was ook een fijne ervaring. Eigenlijk zijn (effectief) 2 dagen in zo'n grote stad te weinig, maar ons budget liet meer dagen niet toe helaas. Al met al hebben we genoten van deze reis en kan ik Slangen Reizen gerust aanbevelen!

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs/Disney, reisperiode: augustus 2023

Met name het hotel was afgelegen geen andere voorzieningen rondom het hotel. Vanwege de afstand was het niet mogelijk om even naar het hotel te gaan, tenzij je zelf met de taxi gaat. Kosten Ä45,00 per rit. De vloer in de kamers waren niet schoon. Badkamer vond ik wat verouderd ondanks dat het een vrij nieuw hotel was. De chauffeur en de hostess waren top! Klantvriendelijk en gaven ons goede informatie. Ik geef hun een 9 voor de service.

  • Algemeen 7
op 23 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Was precies wat je van een busreis kan verwachten. Voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 7
op 23 augustus 2023 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: augustus 2023

Na lange tijd (8 jaar) weer eens een reisje met Slangenreizen geboekt.onze vorige reis naar Londen was prima bevallen maar toch had ik op internet bepaalde recensies gelezen die niet zo goed waren dus ik twijfelde ÖÖ. Maar wat was alles weer top zeg. Mijn vriend die nooit met een busreis mee wilde is volledig van mening herzien. Hij wilde zelfs onder 1 voorwaarde mee en dat was een plek rechts vd chauffeur met niemand voor ons. Hij heeft nl erge last van wagenziekte maar doordat hij vooruit kon kijken heeft hij er helemaal geen last van gehad. Hij vond de reis, de chauffeur, het hotel allemaal een dikke prima. Het leuke is hij zit nu al te kijken naar een volgende busreis met Slangenreizen. Slangenreizen bedankt voor deze fijne trip naar Parijs. Klaas onze chauffeur was echt een topper!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Geweldige reis!
Veel gezien, gedaan en heerlijk gegeten!

Leuke chauffeurs! Shout out to Jeffrey & Karlo

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Voldoende reisinformatie voor en tijdens de reis. Vriendelijke en betrouwbare chauffeur. Probleem met bus op terugreis goed en snel opgelost.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Wij geven een 9! Het was een leuke reis en zover was alles goed geregeld. Minpunt; We moesten vanuit Heerlen eerst naar Breda, vanuit Breda reed de bus pas naar Parijs. Dit was ook op de terugreis het geval. We zijn met een grote omweg gereden, dit was best vervelend. Dit was ook niet gecommuniceerd geworden.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2023 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: augustus 2023

Van het begin tot eind een heerlijke vakantie gehad. Onze vakantie begon met het instappen van de bus. We hadden 2 toppers van chauffeurs die ons veilig overal hebben gebracht veel wisten te vertellen en voor veel gezelligheid zorgden. Het hotel was goed met lekkere bedden een mooie kamer en een heerlijk ontbijt. De stad Barcelona was mooi met voor ieders wat wils en lekker eten. Kortom wij hebben een geweldige reis gehad met veel informatie twee toppers van chauffeurs en lieve gezellige medereizigers. We kijken nu al uit naar onze volgende steden trip

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

De reis opzicht was heel goed. Chauffeur was aardig bus was goed Programma was goed. Maar de hotel kan echt wel beter het is echt geen 3 sterren hotel waard

  • Algemeen 7
op 23 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Alles was goed geregeld. Hotel was ook netjes.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

We zijn op tijd vetrokken en kwamen op tijd aan. De bussen waren in orde, we hadden zelf de mogelijkheid om in de bus onze mobiel op te laden. En een vriendelijke chauffeur die met iedereen een praatje maakt. Volgende keer vind ik het wel fijn om te stoppen op stopplaatsen met meerdere faciliteiten.

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

De reis was goed georganiseerd. De bus was ruim op tijd en de chauffeur was vriendelijk en informatief. Top!

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Dagtocht Brussel is heel goed bevallen. Keurig geregeld.

  • Algemeen 7
op 22 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Het was een bijzondere reis, de rit was goed uit te houden, mooie ervaring 1 dagje Parijs. Alleen mocht wel gemeld worden tijdens de heen rit dat we nog op 3 andere plekken zouden stoppen.

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2023 bestemming: BelgiŽ / Brussels, reisperiode: augustus 2023

Het gemiddelde cijfer voor deze reis staat voor mij op een 8.

Eerst het wat mindere. De stoelen in de touringcar waren aardig oncomfortabel. Zeker voor de wat langere mensen raad ik aan om aan het gangpad te zitten zodat je de benen kunt strekken. Daarnaast waren niet alle stoelen bepaald schoon. Hier en daar waren nog afval resten van vorige gebruikers en was de bekleding niet iets wat men graag zou willen aanraken.

Dan het positieve. Een vriendelijke chauffeur kwam ons ruim op tijd ophalen. Vrij vlot, maar veilig, gingen we alle Ďhaltesí af en gaf hij een duidelijk uitleg over wat er van ons verwacht wordt en wat wij kunnen verwachten. Er waren duidelijke afspraken en er hing een fijne maar ook vriendelijke sfeer. Met een warme handdruk namen we afscheid en vervolgde we ons weg na afloop.

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Een geweldige kundige chauffeur bracht ons voor een dagtocht naar Parijs. Hier bijna 12 uur van een mooie stad genoten. De bus was goed, iets krappe zitplekken maar dat mocht pret niet drukken. Overal op tijd aangekomen en vertrokken.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Goede organisatie en reis.

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Alles was prima geregeld alleen de donderdag duurde erg lang

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Alles tot in de puntjes geregeld. Goede heldere uitleg, goede chauffeur, keurig op tijd en fijne uitleg..Zou zo weer boeken

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

De hele reis was top: het hotel prima, de chauffeur Angelo geweldig, de stad is prachtig. Enige minpunt was de krappe stoelen in de bus, maar dat mocht de pret niet drukken!

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Geweldige ervaring voor een vriendelijke prijs. Fijne buschauffeur die alles tot in de puntjes goed had verzorgd. Geheel ontzorgt samen even met mij dochter twee dagen naar Londen geweest!
Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2023 bestemming: ItaliŽ / Milaan, reisperiode: augustus 2023

Er zijn wat verbeterpuntjes zoals na een lange reis mensen niet afzetten in de stad maar laten opfrissen in hotel. is te vermoeiend. De bus was verder prima. alleen te weinig toiletpapier en een welkomsdrankje koffie of thee was wel prima geweest. Verder was de buschaffeur die wisselde in beek elsloo zo vriendelijk en flexibel om mij bij mn kennisen te laten zitten. Ik zat iets verder naar achteren in de bus maar na overleg kon dat aangepast worden. dank u daarvoor.

  • Algemeen 7
op 21 augustus 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2023

Prijs-kwaliteit verhouding is buitengewoon goed, boven verwachting. De planning verliep goed en de contacten met de organisatie en hun vertegenwoordigende chauffeur waren zonnemeter uitstekend!

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Alles prima geregeld. Chauffeur top! Belangrijke tip: lees de kleine lettertjes en betaal niet extra voor 3 Pers. Kamer! Je betaalt maar dit is onder voorbehoud en kan t hotel niet bieden.

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Alles was top zeker de chauffeur maar qua organisatie met de bussen was het rommelig van uit slangen reizen

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2023 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: augustus 2023

Goed geregelde reis door mensen met kennis en passie. Na het boeken werden mijn aanvullende vragen snel beantwoord. De begeleiding van Carlo en Jeffry tijdens de reis was uitstekend en erg vermakelijk. Het geregelde hotel was beter dan ik voor deze prijsklasse had verwacht.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: augustus 2023

Het was gewoon goed

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Leuke dagje gehad in Parijs
Goed gedaan Slangenreizen

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

12 uur lang vrije tijd konden doen wat we wilden, werden netjes opgehaald en afgezet, geen problemen in de bus meegemaakt. Top vervoer.

  • Algemeen 8
op 20 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Keurig geregelde reis. Top chauffeur.

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Dag naar Parijs.

  • Algemeen 7
op 19 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Leuk om op een goedkope wijze een paar dagen te verblijven in Londen. Stadstour kun je gerust overslaan. Heeft ons inziens geen toegevoegde waarde. We hadden het geluk dat er lege zitplaatsen waren waardoor we extra ruimte hadden. Verwacht geen bijzonderheden van het Ibis Hotel. Je hebt een slapplek, douche en ontbijt. Maar daar is de totaalprijs ook naar. Reken op een uur reistijd naar Londen centrum vanaf het hotel.

  • Algemeen 7
op 19 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Perfecte stedentrip !
Superservice !
Heel tevreden

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Alles prima gegaan en verlopen zoals beschreven, goede chauffeur en mooie omgeving.goed hotel.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

We hebben heel veel gezien van Parijs in zo'n korte tijd. We hadden een hele goede reisleider naam Lisandro. Hij had ons heel vriendelijk geholpen, vooral op de terugweg omdat wij reisten met het ov. De Chauffeur en de reisleider deden echt hun best om het ons naar de zin te maken.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Onze bestuurder reed te hard weigerde om tussendoor pauze te houden te vroeg afgezet en vervolgens te laat opgehaald deed bijna tot niks via de planning

  • Algemeen 5
op 18 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Prima reis met de bus niet te lang rijden.
De afzet plaatsen ook prima.

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Zeer goede chauffeurs, zorgden ook voor wat humor. Nette bus. Enkel de plaatsen waren wat krap

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: juli 2023

Travel was good and smooth. No hurdles faced

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Top service, mooi programma indeling en een geweldig weekend gehad. Als je chauffeur Maurice hebt dan zit je helemaal goed, u bent een toppert! Mijn dochter van 8 vond het geweldig en ze heeft heel Parijs leren kennen en gezien :)

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2023 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: augustus 2023

Chaffeurs Jeff en Carlo hebben het zo gezellig gemaakt tijdens de reis. Professioneel maar ook heel veel gelachen met ze. Hebben ons veilig naar bestemming en naar huis gebracht. Als ik weer eens een reis boek, vraag ik naar ze !

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2023 bestemming: Nederland / Berlijn, reisperiode: augustus 2023

Goede verhouding kwaliteit en prijs, goede reis, goed hotel en mooie stadstour en interessante excursies. Alleen bij de bootreis wordt zogenaamd eten en drinken aangeboden, wat je duur moet betalen. Op de boot mag je niets eten, een andere boot nemen voor de toekomst. Reuze interessante schone stad!!

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: augustus 2023

Prima georganiseerd, altijd goed bereikbaar en goede voorlichting over wat kan/mag en wat komen gaat. Niets moet, alles mag qua indeling van de reis.

  • Algemeen 8
op 16 augustus 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2023

Slangen heeft het goed voor elkaar. Op tijd bij de opstapplaats, goede chauffeur, nette bus. Prima hotel net buiten Parijs met een zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende