Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Slangen reizen
7,7 in 1576 reviews
Van Nood Reizen
8,0 in 206 reviews
5 consumentenawards:
Van Nood Reizen won in 2012 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2013 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2014 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2015 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,4 in 700 reviews
6 consumentenawards:
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 158 met 1576 resultaten

op 7 maart 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2017

Mijn dochter had last minute geboekt, werd ons aangeraden ivm de opstapplaats. Wordt de opstapplaats verplaats, 3 uur en een kwartier verderop. En dat voor 1 dagje Parijs. Direct gebeld, erg vriendelijke telefoniste vertelde pech geld weg. En vervolgens of ze ook nog even de 10 euro administratie kosten wilde betalen. Ik zeg neem lekker de trein, weet je zeker dat je in de buurt kunt opstappen, heb je meer beenruimte en de prijs is nagenoeg gelijk.

  • Algemeen 1
op 5 maart 2017 bestemming: Engeland, reisperiode: maart 2017

Super chauffeur Dennis! Gaf goed uitleg en heeft ervaring

  • Algemeen 9
op 4 maart 2017 bestemming: TsjechiŽ, reisperiode: februari 2017

Dank zij onze chauffeur wil en gids Maria hebben wij een geweldige vakantie Praag gehad!! Ook het hotel was heel goed..echt een aanrader

  • Algemeen 9
op 27 februari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2017

Wij zijn vrijdag tot gister naar parijs geweest , het was een overgetelijk weekend we kwamen vrijdag aan in parijs. We zijn rond 4uur meegegaan met de boottocht en hebben het mooie uitzicht van parijs bekeken. Erna zijn we in de hoge wolkenkrabber geweest daar was het uitzicht nog mooier. De zaterdag hebben we een lekker ontbijtbuffet gehad waar niks op aan te merken was , erna zijn we na disneyland geweest ook een overgetelijke dag met mooie shows en parades. Tot slot de zondag naar de schilderswijk geweest waar je superromantische straatjes had. Dit was een hele mooie belevenis voor ons , mijn complimenten voor roger de chauffeur waar wij gezellig mee hebben ontbeten en gelachen, ook hij heeft super zijn best gedaan! Groetjes maik en veerle

  • Algemeen 10
op 17 februari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2017

Firma Slangen heeft mij op 3 Februari niet opgepikt in Eindhoven. Ik kon die avond en de volgende dag niemand bereiken. Zaterdagavond kreeg ik van de nooddienst een sms dat de bus over 3 minuten zou vertrekken. Ik heb geantwoord, dat ik niet in Londen ben, want ze hebben mij niet opgehaald in Eindhoven. Ik heb mails gestuurd en opgebeld hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar heb hierover niets terug gekregen.

  • Algemeen 1
op 14 februari 2017 bestemming: Nederland / best, reisperiode: juni 2017

Boek nooit met deze organisatie!! Mijn ouders hebben een dagtrip naar London ontvangen als cadeau. Nu is daar door de gevers niet over nagedacht dat je 2 nachten niet verblijven in een bus. Mijn moeder kan niet slapen zonder haar zuurstof apparaat, wat niet meegenomen kan worden. Gebeld met de klantenservice voor een oplossing maar geen begrip of oplossing. Zo gaat dit bedrijf dus met zijn klanten om!!

  • Algemeen 1
op 8 februari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

De chauffeur kende de weg niet, kwam uren te laat voor terugreis en reed schade. Tweede slechte ervaring in 2 maanden

  • Algemeen 1
op 6 februari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Onze buschauffeur Dennis is een topper! Onwijs aardige man en legde alles goed uit! Top!

  • Algemeen 9
op 29 januari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

Gisteren terug gekomen van Parijs...Roger was een super chauffeur voelden ons heel veilig vertelde alles en heel aardig
Wij zaten precies achter hem konden alles vragen deed zich veel moeite dus dikke 10 bedankt Roger
Esther en Nicole de tweeling achter je

  • Algemeen 10
op 24 januari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2016

Samen met onze zoon van 8 een dagje Parijs geboekt. Helaas in de bus de plaatsen op de achterste rij bovenin gekregen, waar de stoelen dus niet in een comfortabele ligstand kunnen worden gezet en het idee van slapen en uitgerust aankomen dus niet mogelijk was. Als je een normale plaats hebt is het goed te doen. Een klacht ingediend bij Slangenreizen, maar deze is zeer eenzijdig bekeken. (Een korting op een volgende reis bij hun, waarbij het niet zeker is dat je niet weer deze plaatsen krijgt)

  • Algemeen 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • `
  • Volgende