Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 944 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,3
op basis van 234 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 229 met 2286 resultaten

op 11 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2018

De hotel overnachting was prima, wel jammer dat de bar rond 22.00 uur dicht ging, want ik had graag een drankje willen doen wanneer ik 18 jaar zou worden (om 00.00 uur) en de alcohol was op. Het ontbijt was heerlijk. Mijn 2 daagse reis was kort of ten minste te kort om alle bezienswaardigheden te bekijken in Parijs. De buschauffeuse was aardig, maar soms bot. Ik raad deze trip zeker aan aan anderen.

  • Algemeen 7
op 2 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2019

Wij gingen 21-22 september 2019 op een "weekendje naar Parijs". De eerste dag verliep meeste dingen nog goed. Alleen op het einde vonden we het jammer dat er een bericht te laat kwam dat de buschauffeur later ging aankomen, als we dat eerder hadden geweten, hadden we ons zelf niet zo gehaast. Hier heb ik nog begrip omdat er file kan zijn. In de planning stond dat we een stad tour kregen voordat we naar de hotel gingen wat we niet hebben gekregen. We werden afgezet bij het hotel, er werd gevraagd door de reizigers wanneer de ontbijt was. De personeel van de hotel zei dat jullie buschauffeur dit beslist na een chaos werd het eindelijk opgelost. Het ontbijt was om 10 uur en we gingen vertrekken om 11 uur. In de bus is er tegen ons gezegd dat het zondag autoloze zondag was en dat we niet naar de Eiffeltoren en Sacre-Coeur gingen. Wat vele dit niet fijn vonden. Als organisatie weten ze dit op voorhand dat het een autoloze zondag is in Parijs en kunnen jullie dit in de planning vermelden. Zo had iedereen hun planning van zaterdag anders kunnen aanpakken. Blijkbaar staat in "kleine letters" wanneer Parijs gesloten is er een andere alternatief kan worden ingezet. Dus als een alternatief gingen we naar Versailles, het was 11u50 toen we daar aankwamen en we kregen tot 14u om kasteel van Versailles te bezoeken. De rij van Versailles was zo lang dat het minimum twee uur zou duren om naar binnen te gaan. Zo vertrokken we om 14 uur terug naar huis met een dag wat we niks hebben/kunnen doen.

  • Algemeen 4




op 30 september 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2018

We hadden een fijne vrolijke aardige chauffeur, goede service en uitleg. Veilige rijder. Mooie en schone bus. En lekker flexibel
Gaf goede uitleg onderweg

  • Algemeen 10
op 23 september 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2018

We hebben 3 dagen Parijs geboekt. Week van te voren kregen we de reisdocumenten en werd ook nog telefonisch contact met ons opgenomen om te checken of de gewijzigde opstapplaats ok was. De busreis was prima, perfecte chauffeur. Het hotel was gezien de totaal prijs van de reis prima. Veel gedaan en gezien in korte tijd.

  • Algemeen 8
op 22 september 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2019

Onze chauffeur Jurgen was voortreffelijk en heel klantvriendelijk man met humor. Hij is een voorbeeld van vele. Hoopt dat u het door geeft dat fam.Kalloe met 10 personen hem een 10+ geven

  • Algemeen 10
op 16 september 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2019

2-daagse reis naar Londen gedaan. Eerste dag was prima. Maar de tweede dag was zwaar bedroevend. De chauffeur reed pas om 12.00 uur weg bij het hotel, wat op ruim een uur rijden lag van Londen. We waren dus om 13.15 uur in Londen, waar we vervolgens om 15.00 uur weer moesten vertrekken om de boot terug te halen. Klacht ingediend bij de organisatie, die mij tegemoet kwamen met een korting van Ä25 voor een volgende reis. Dat gaan we dus niet doen 😕😥

  • Algemeen 5
op 4 september 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Leuke dag Parijs gehad veel gezien.
Wel vermoeiend. Top buschauffeur Peter.

  • Algemeen 8
op 3 september 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2019

Na een nette email verstuurd te hebben naar Slangenreizen heb ik na de 4 weken die ze aangeven en 2x bellen nog steeds geen reactie gekregen. Erg spijtig en vooral als je reis waarvan je denkt dat het een top ervaring gaat worden, helemaal in duigen valt.

In de email heel duidelijk omschreven waarom wij niet tevreden waren, met daarin onze klachten zoals: Een dicht getimmerde nooduitgang, er werd een luxe tourbus belooft maar dit was het absoluut niet, een hele vieze toilet ťn wanneer je de website bezoekt (voordat je hebt geboekt) word er belooft dat je een tour door de stad krijgt (die je later dus niet krijgt). Zo kan ik nog wel even door blijven gaan.

Daarom kan ik helaas niet hoger dan een 2 geven. Nog steeds hoop ik dat wij hier samen met Slangenreizen een oplossing voor kunnen vinden.

  • Algemeen 2
op 30 augustus 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2018

De reis was zoals andere reizen die ik via Slangenheb gemaakt weer super. Het is geen topkwaliteit qua hotel en eten etc, maar daar is de prijs dan ook naar. De reden dat het geen 10 is is als volgt. Er waren zeer gezellige mensen aan boord. Echt top, echter ook weer een stel MEDElanders die denken dat ze steeds en overal te laat kunnen komen, zogenaamd geen nederlands spreken (selectief doof noem ik het), mensen die het vertikken om hun rugleuning naar voren te zetten zodat de personen achter hun ook normaal kunnen zitten, en mensen die steeds overal door heen kwebbelen als de gids iets staat te vertellen. Zegt men er iets van dan is diegene een raccist, of a-sociaal bezig etc. Dit soort MEDElanders verpest het vaak, en dit zijn niet alleen mijn woorden maar van meerdere mensen en ook van de SUPER chauffeur Wiel! Een vet applaus voor die man. Ik ga zeker weer met Slangen op reis en de plannen zijn inmiddels al weer gemaakt. Alleen pas ik dan wel op waar ik ga zitten (bepaalde stoel reserveren) en naast, voor en achter wie ik ga zitten. Maar Ik en dochter hebben superleuke dagen gehad over het algemeen.

  • Algemeen 8
op 29 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2019

De hele trip was perfect geregeld en een top chauffeur Peter die er alles aan doet om het iedereen naar de zin te maken. Mede dankzij hem en de goede tips die hij meegeeft is de reis zo enorm geslaagd. We hebben enorm veel gezien van Parijs.Ik denk niet dat dit te overtreffen valt. Ook het hotel was prima, schoon en het ontbijt is goed. De verhouding prijs kwaliteit is enorm goed. Ook de administratie van Slangenreizen is perfect . Zelf per chat en telefoon goed bereikbaar. Chauffeur Peter ook bedankt voor deze mooie trip en jou enorme enthousiasme. Ik hoop voor Slangenreizen dat jij nog een aantal jaartjes blijft!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende