Reviews over Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1093 reviews

13 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,1
op basis van 247 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 45 met 4415 resultaten

op 28 februari 2024 bestemming: Engeland / London, reisperiode: februari 2024

Alles was goed, de reis, de mensen , het weer, het hotel, reisleiders waren ook heel vriendelijk duidelijk en enthousiast

  • Algemeen 10
op 26 februari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2024

We hadden de eendaagse reis geboekt, maar die kon niet doorgaan en voor een kleine meerprijs de tweedaagse reis gekregen. Zeer goed georganiseerd, vooral het nummer van chauffeur Jeffrey hebben, zodat we hem op de hoogte konden houden van de verkeerschaos waar wij in terecht kwamen door een marathon waardoor Trafalgar Square was afgesloten. Al rennend de bus die op ons wachtte kunnen halen. Dank aan chauffeurs Jeffrey en Patrick en aan onze medereizigers voor het geduld. Super leuk weekend, één minpuntje, de beenruimte is wat klein. Maar snel vergeten door alle leuke dingen. Tip: geen hop on hop off bus nemen op de dag van vertrek!
Ina en Joost Meliadó

  • Algemeen 9




op 24 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

3 dg Parijs, het was een ervaring. Ik geef een zes in de hoop dat de organisatie een beter hotel gaat regelen. Het was een ramp. De kamer was erg krap. Een twee personen kamer met nog een bed erbij gepropt. Geen beweeg ruimte. De toilet was defect bij aankomst. En dat met 2 kinderen met hoge nood die de hele dag op straat waren geweest en hun behoefte even wilden doen. Dan nog het feit dat het personeel op de tweede dag zonder enige kennisgeving of met mijn aanwezigheid in de kamer zijn geweest. En dat nog terwijl de manager mij persoonlijk had aangegeven dat niemand de kamer in komt. Dus waarom, geen idee. Niks kwijt maar al het waardevolle had ik ook mee. Dan nog het ontbijt. Volgens de site zouden we een volwaardig ontbijt moeten krijgen. En zouden we genoeg tijd moeten krijgen om gezellig te kunnen ontbijten. Bij binnenkomst (eerste dag) kregen we al te horen dat we tussen 8.00 en 8.30 mochten komen om te eten. Want op een ander tijdstip mochten we niet komen. En dat met het gehele gezelschap. Totaal niet genoeg zitplek voor. En dan nog het feit dat we niet een volledig ontbijt kregen. Alle lekkere dingen zoals een eitje, worstje en of een spekje werd voor ons neus weggehaald want wij hadden geen “volledig tarief betaald”. Ook de buschauffeur stond hierover te koken. Maar volgens de management van het hotel was de chauffeur niet van Slangenreizen. En daarom had hij geen recht van spreken en/of te eisen.
Al met al een bar slecht hotel.
De buschauffeur heeft wel alles op alles gezet om alsnog ervoor te zorgen dat we een leuke herinnering kregen aan Parijs. Ondanks alle tegenslagen. Op de dinsdag zijn de meeste musea dicht en de Eiffeltoren personeel was in staking. Gelukkig waren de winkels en restaurants wel open.

  • Algemeen 6
op 24 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

De informatie over de opstapplaatsen kan vele malen beter. Nu 4 uur extra door Nederland gereden dan nodig was geweest. We hadden best zelf naar Eindhoven willen rijden om dit te voorkomen.

Daarnaast was het ontbijt in het hotel ontzettend karig. Ze haalde meer dan de helft weg omdat volgens hun slangenreizen te weinig betaald aan het hotel, Hus hadden alleen brood, vleeswaren/brie en naturel yoghurt.
Alle chococroissants, verschillende soorten ei, spek, warme producten in warmhoudbakke , yoghurt smaakjes, crepes e.d. werden voor ons neus verwijderd, daarom mochten we ook pas 8:00u komen om te ontbijten.

De reis zelf hebben we met elkaar genoten en leuk gemaakt.

  • Algemeen 7
op 23 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

Hele leuk en gezellige dagen gehad! Alles was goed georganiseerd en zoals verwacht.

  • Algemeen 9
op 21 februari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2024

Alles was erg goed geregeld. We gingen met z'n tweeen voor drie dagen naar Londen voor de eerste keer. De chauffeur had van te voren een groepsapp aangemaakt voor alles om op hoogte te brengen of voor nood. Hij heeft ons veel leuke plekken laten zien. Tevens was de hotel naar ons zin en de eten en drinken waren ook heerlijk. Ook op de ferry.

  • Algemeen 10
op 21 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

Was een super reis
Alles was goed geregeld

  • Algemeen 9
op 21 februari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2024

Al 2 keer met SlangenReizen weg geweest. Goede ervaringen. Vriendelijke chauffeurs en een goed geregelde reis. Top!

  • Algemeen 9
op 21 februari 2024 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: februari 2024

Wij kwamen eraan wisten niet of we moeten betalen bij de parkeerplaats die dag, de chauffeur ging het voor ons uitzoeken, en probeerde ons zo goed mogelijk te helpen, tijdens de reis kregen wij updates waar we waren, hoelang we nog moeten reizen, wanneer we gaan pauzeren enzovoort… tijdens de trip was de chauffeur heel leuk, maakte veel grapjes met ons. Toen wij aankwamen in Parijs had hij ons veel informatie gegeven over de stad zelf, de bezienswaardigheden en over de leefstijl in Paris :)

De beste trip ooit, echt hands down voor slangenreizen.

  • Algemeen 10
op 20 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

Leuke chauffeur legt het goed uit en voldoende tijd gehad om parijs te verkennen .

  • Algemeen 8
op 19 februari 2024 bestemming: , reisperiode: februari 2024

Prima georganiseerd fijne chauffeurs en goed hotel

  • Algemeen 9
op 18 februari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2024

Erg fijn contact met de organisatie en super chauffeurs. Kregen een extra stop in Canterbury.

  • Algemeen 10
op 13 februari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2024

Al eerder met slangenreizen naar Parijs en London geweest. Nu weer 1 dag naar Parijs. We hadden een top dag, maar de chauffeur reed zo hard en gevaarlijk dat wij na 3 keer tegen de stoel voor ons hebben te hebben gezeten, wij om half 8 al in Parijs stonden (alles was nog dicht). Gevolg was dat we om 7 uur weer weg gingen en dus niet eens normaal konden eten..
Zou het zeker nog een keer doen, maar dan met een andere chauffeur!

  • Algemeen 9
op 4 februari 2024 bestemming: Duitsland / Winterberg, reisperiode: februari 2024

Dag tripje winterberg was geslaagd mooie omgeving met sneeuw!

  • Algemeen 9
op 24 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2024

Professioneel, punctueel en onegacht de weersomstandigheden met goed personeel en een goed hotel.

  • Algemeen 10
op 17 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Goedkoopste manier om 12 uur in Parijs rond te kunnen gaan. Heb 4 fantastische exposities gezien.

  • Algemeen 8
op 16 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Voor de 5e x slangen reizen gekozen
Altijd super geregeld netjes optijd niet te gekke prijzen gewoon top
Alle keren zijn we naar parijs gegaan soms 2dagen soms een dagje en altijd tot op de puntjes geregeld als ze je komen ophalen in parijs goeie ophaal punt.

Als ze later zijn doen ze netjes een smsje sturen met dat er vertraging is

Enige waar ik me aan stoor soms is het been ruimte dat is gewoon super krap maarja je betaalt niet veel ze regelen voor de rest alles goed dus mij hoor je er niet over

Ik kan er persoonlijk niet echt over klagen dus
Top bedrijf


Het jaartal staat 2023 ik heb me laaste x parijs gedaan 13-01-2024

  • Algemeen 10
op 16 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Patijs, reisperiode: januari 2023

Alles was goed geregeld en goede communicatie

  • Algemeen 10
op 15 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2023

Ik geef de reis een 9 omdat alles goed georganiseerd was, we sliepen in een schoon en comfortabel hotel, de chauffeur was vriendelijk, kwam afspraken na en was erg punctueel en waar er een gaatje vrij was in de planning bedacht hij iets extra's om te doen: erg leuk! We hebben een gezellige en comfortabele reis gehad. (2023 moet 2024 zijn, maar 2024 staat nog niet in het lijstje XD)

  • Algemeen 9
op 11 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Veel gezien en gedaan in Parijs en fijne chauffeurs januari 2024

  • Algemeen 9
op 10 januari 2024 bestemming: , reisperiode: december 2023

Een goed verzorgde 5 daagse in Parijs/Disney gehad. Netjes op tijd op de afgesproken plek. Duidelijk via maps de locatie gedeeld. Goed geregeld. Zitcomfort en faciliteiten in de bus voldoende.
Leuke bus chauffeur/chauffeuse gehad.

  • Algemeen 9
op 9 januari 2024 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: januari 2023

Nette en aangename reis. Alles via programma gegaan

  • Algemeen 9
op 9 januari 2024 bestemming: , reisperiode: januari 2023

(2024, kan het jaartal helaas niet invullen)
Echt een Ongelofelijk ervaring! Mijn vriend is nog nooit naar Parijs geweest dus dit was een Verjaardagscadeau voor hem. Hij vond het een geweldige ervaring🤗 De busreis was goed geregeld met de pauzes, De Chauffeur was super aardig en legde alles uit over hoe de reis zou gaan en hoelang het zou duren, daarnaast gaf hij ook nog mooie informatie over Parijs en de bezienswaardigheden zelf! Dit was een dag om zeker niet te vergeten<

  • Algemeen 9
op 8 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

(jan.2024 was de vakantieperiode) Wij waren goed tevreden over de bus, de busreis de tour en het hotel en overige opties die we extra konden boeken. Het was pretting dat Slangenreizen een week van te voren nog een keer een bevestiging en de laatste info stuurde. We vonden alles goed geregeld. Alleen was mij van te voren niet duidelijk hoe het zat met linnengoed van het hotel en of ontbijt inbegrepen was. Mogelijk heb ik daar over heen gelezen, of stond dat toch echt niet in de info.

  • Algemeen 8
op 7 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Disney, reisperiode: januari 2023

Jaar is 2024 Website is nog niet is aangepast. Cijfer is laag omdat chauffeur geen begrip had voor ouders met kinderen. Onze plaatsen besproken zouden zijn omdat we op het laatste nippertje elders moesten opstappen. Maar hij zei .Ik weet van niets. Dus zoek maar een plek .Echter waren wij de laatst opstapplaats en dus waren de stoelen bezet . Maar een kind hoort bij ouders ( 11 en 13 jaar) Dus uit vriendelijkheid andere mensen konden we uit eindelijk 1 ouder 1 kind plaatsnemen. En vertrek uit Disney was te vroeg ( 19.15 uur) waardoor we de parade mislopen. En vervolgens 1 uur in Parijs moesten wachten. Omdat ze daar pas om 20.45 mochten opstappen,. Dus dat waren de punten die erg tegen vielen.. Verder was alles redelijk naar wens..

  • Algemeen 6
op 7 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Het vervoer was goed geregeld. Efficiënt en een prettige chauffeur. Het zeer grote nadeel was dat mijn andere 2 reizen die ik in deze week bij Slangen probeerde te boeken, werden gecanceld waardoor we uiteindelijk op deze 1 dag parijs uitkwamen. Dit verbaasde mij zeer, gezien het een vakantieperiode betrof.

  • Algemeen 6
op 7 januari 2024 bestemming: , reisperiode: januari 2023

Ik ben een dagje naar Parijs geweest en het was top. In principe was alles goed geregeld en kwamen wij op tijd aan in Parijs. In het programma staat dat er eerst een stadstour wordt gemaakt met de bus, maar dit is niet gebeurd.

Voor de rest hadden wij van 09:00-20:45 vrije tijd en dat hebben wij goed ingevuld, dus het ligt aan jezelf of je er een leuke dag van maakt of niet.

Minpuntje in de bus: Luidruchtige passagiers achter in de bus die continu bier dronken en op de heenweg ook meerdere keren blikjes lieten vallen, waardoor de grond plakte en de bus stonk. Weet niet of de chauffeur veel van het vervelende gedrag heeft gemerkt, maar de grond plakte op de terugweg nog steeds, dus er is tussendoor niet schoongemaakt.

Ook gingen mensen op de terugweg ineens op andere plekjes zitten. Dit kun je voorkomen door spullen achter te laten in de bus (ik liet een oud sjaaltje liggen), maar het is best irritant dat je dan gelijk voor extra geld een stoel moet reserveren, omdat je op de terugweg misschien je plekje kwijt bent.

  • Algemeen 7
op 7 januari 2024 bestemming: Engeland / London, reisperiode: januari 2023

De reis was goed en duidelijk geregeld. De bus was soms wat oncomfortabel maar slapen ging prima. Er was duidelijk communicatie over het ophalen en vertrekken. We zouden zeker nog een keer boeken!

  • Algemeen 7
op 7 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Goed verzorgde reis met voldoende vrije tijd in Parijs en Disneyland.

  • Algemeen 8
op 6 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Aangename chauffeur die ons veilig heen en terug hebt gebracht met leuke weetjes tussendoor

  • Algemeen 10
op 6 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Goed georganiseerde trip , bus was super chauffeurs waren goed. Hotel was goed. Mooie reis gehad . Zeer tevreden.
Goede communicatie met de Firma 👍

  • Algemeen 10
op 5 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Zo goed geregeld allemaal. Binnen no time waren we in Parijs. De stop bij het wegrestaurant zowel op de heen en terugreis was zeer prettig. Verder een zeer ervaren, vriendelijke en behulpzame chauffeur die ervoor zorgde dat we op tijd in Versailles waren (kaartjes hadden we te vroeg geboekt). Daarnaast zoveel gezien in korte tijd en was helemaal top!

  • Algemeen 10
op 5 januari 2024 bestemming: , reisperiode: december 2023

De busreis was comfortabel en ging zeer vlot. Er was bij elke plaats een USB voorzien wat heel handig was. Bert was een heel ervaren, vriendelijke top chauffeur die duidelijke afspraken maakte. Het hotel lag in Kent wat zo een uur en 30 min rijden was van centrum Londen. Het was een hotel met propere kamers met een basiscomfort. Het ontbijt was zeer minimalistisch. Wij kregen jammer genoeg geen stadsplan wat bij andere busfirma's wel uitgedeeld wordt. Londen zelf was top. Alles ligt op redelijke wandelafstand van elkaar. Een heel mooie stad met veel mooie gebouwen en standbeelden. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Helaas hadden wij wel extra bijbetaald om gegarandeerd stoelen naast elkaar te hebben wat uiteindelijk niet het geval was. Op dit gebied kan de service van Slangen Reizen nog heel wat verbeterd worden.

  • Algemeen 8
op 5 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Ik vond het geen prettige ervaring. Aangekomen in de bus kregen wij een plaatst boven met een kind. Wat helemaal niet handig is. Wij komen vroeg aan in Parijs. De gehele dag mag je zelf bepalen wat je doet prima. De winkels gingen vroeg dicht in Parijs. Ik vind het jammer dat Slangenreizen geen plek heeft geregeld waar wij gerust konden zitten wachten nadat de winkels dicht waren. Vanaf 5 uur tot 23:30 uur heb ik niks kunnen doen. Ik heb gezeten in de McDonalds omdat alles dicht was en wij werden er nog uitgestuurd omdat het te druk daar was. Dit was helemaal niet fijn. Er moet een alternatief komen zodatje mooi kan zitten wachten. In de bus stonk de wc heel erg. Ik vond dit echt een hele nare ervaring en had echt gehoopt het naar mijn zin te hebben. Zonde van het geld echt waar.

  • Algemeen 1
op 4 januari 2024 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2023

Drukke planning, veel gezien en leuke buschauffeur die alles deed in overleg

  • Algemeen 8
op 4 januari 2024 bestemming: , reisperiode: december 2023

Leuke 4 daagse reis naar Londen gehad met oud en nieuw. De informtie was duidelijk en de buschauffeur legde alles duidelijk uit. Wel stonk de wc in de bus. Dit was minder fijn. Ook was het van te voren niet duidelijk langs welke opstapplaatsen we zouden gaan enof ik dan wel in dezelfde bus als mijn vriendinnen zou zitten.
Verder was het goed georganiseerd en konden we bij vragen altijd Willem appen.

  • Algemeen 7
op 4 januari 2024 bestemming: / London, reisperiode: december 2023

Fijne reis en alles was keurig en tijdig geregeld.

  • Algemeen 8
op 3 januari 2024 bestemming: , reisperiode: december 2023

Houden ze aan programma’s & alles is netjes op tijd.

  • Algemeen 10
op 3 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

De reiservaring was niet zo prettig, de communicatie was slecht en de chauffeur was vaak onduidelijk met veel dingen. Niet voor herhaling vatbaar dit allemaal!

  • Algemeen 5
op 3 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Geweldig om met oud en nieuw in Parijs te zijn. Vroeg aankomen en s’nachts terug

  • Algemeen 9
op 3 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijk communicatie vooraf!

  • Algemeen 8
op 3 januari 2024 bestemming: / Breda, reisperiode: december 2023

Het was prima

  • Algemeen 8
op 2 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Prettige 4-daagse kerstshop reis naar Londen gehad! Ik 2 dagen veel gezien, en de laatste dag wat normaal een terugreis dag is gingen we nog even langs het plaatsje Canterbury! Super leuk en erg van genoten. Ik zou Slangenreizen en dan deze reis in het speciaal aanraden als je gegarandeerd in een goed hotel wilt zitten en als je liever hebt dat een ander verantwoordelijk is voor de gang van jou reis. In principe hoef je je alleen maar zorgen te maken over je dagopvulling in de stad. 1 minpuntje, bus had weinig beenruimte en stoelen zaten krap op elkaar, niet heel lekker met zo’n lange reis.

  • Algemeen 7
op 2 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Disneyland's, reisperiode: december 2023

Ik vond alles aan de reis leuk, de comfortabele bus, de correcte chauffeur, de zeer goede aandacht.
Mijn vrienden hadden het ook gezellig.

  • Algemeen 10
op 2 januari 2024 bestemming: , reisperiode: december 2023

Wat jammer was krappe zitplaatsen in de bus en het ontbijt was vies

  • Algemeen 8
op 2 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Aangename reis met aardige buschauffeur. Alleen was de wc kapot voorderest prima Rit

  • Algemeen 7
op 2 januari 2024 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2023

Fijne chauffeur
Leuke reisgenoten
Enthousiaste gids

  • Algemeen 9
op 2 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Ben onlangs weg geweest met slangen reizen en ben zeer te vreden over slangen reizen alles netjes geregeld!

  • Algemeen 10
op 2 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Al voor aanvang van de reis werd er door de chauffeur een groepsapp aangemaakt waar belangrijke informatie op gedeeld werd en vragen gesteld konden worden. Hierdoor werden er al tijdens de kerstdagen behoorlijk wat (overbodige) vragen gesteld in de groepsapp, die allemaal even keurig beantwoord werden door de chauffeur. Zijn werk begon daarmee dus eigenlijk al 2 dagen voor vertrek! Tijdens de reis werd in de groepsapp de exacte locatie van ophalen met het tijdstip erbij gecommuniceerd. Dit werd ook telkens in de bus al duidelijk gezegd, maar voor de zekerheid ook in de groepsapp. Heel duidelijk en overzichtelijk. Goede informatievoorziening. De chauffeur (Kyle) reed goed, veilig, duidelijk ervaren in het rijden door Parijs. Hij wist veel te vertellen onderweg over bezienswaardigheden en we konden kiezen voor verschillende locaties waar we in Parijs afgezet konden worden. Hij maakte echt het verschil in reisbeleving van deze stedentrip!! De chauffeur krijgt een dikke 10.

Het hotel was basic, de kamer klein. Niet meer dan een 6 waard qua beoordeling. We kregen een andere kamer, nadat we ons bij de receptie gemeld hadden omdat we geen stopcontacten in de kamer hadden. Op de tweede kamer stonk het erg naar sigarettenrook. Er was overduidelijk stevig gerookt. De tweede nacht was de geur nagenoeg verdwenen.
Het hotel was goed genoeg om er te slapen, voor de rest ben je toch niet op je kamer. Het ontbijt was oké, goed van smaak en aanbod. Wel was het erg druk in de ontbijtruimte waardoor er slecht aangevuld werd en te weinig koffiekopjes voor handen waren.

Reis in het geheel een dikke 9 qua prijs-kwaliteitverhouding.

  • Algemeen 9
op 2 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Goed verzorgd.
Carlo deed zijn uiterste best om alles goed te regelen,en bedacht een extra uitstapje naar Canterbury,erg leuk!!

  • Algemeen 8
op 2 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Een paar fantastische dagen gehad in Londen. Precies tijd genoeg om de stad te verkennen, sfeer te proeven en te genieten van een prachtig versierde stad rond de feestdagen. Absoluut een aanrader mede door de goede en vriendelijke chauffeurs en reisleiding.

  • Algemeen 10
op 2 januari 2024 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2023

Het was een leuke reis met een fijne buschauffeur. Hij gaf duidelijke info over je reis en vroeg de tweede dag waar iedereen heen ging in London. Hij stopte bij verschillende plekken zodat je al dichtbij was bij de plek waar je heen wilde. Hotel was ook prima en heb heerlijk geslapen :). De volgende keer zou ik wel 3 dagen gaan denk ik, omdat je de eerste dag best wel moe bent. Je pakt niet heel veel slaap. London is ook zeker aan te raden om heen te gaan. Het was een mooie reis!

  • Algemeen 8
op 2 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

2 dagen Parijs, mooie reis gehad geen opmerkingen. Goeie bus, top chauffeur legde alles goed uit. Novotel was een zeer goed hotel mooie kamer goed ontbijt. Voor herhaling vatbaar!!!

  • Algemeen 10
op 2 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Reis is goed bevallen. Er was voldoende tijd om in Londen door te brengen. Bus was vrij krap, hotel was netjes, chauffeur praatte vooral heel veel

  • Algemeen 8
op 2 januari 2024 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2023

Alles prima georganiseerd. Wij hadden een top chauffeur en een uitmuntende gids! Gelukkig hadden wij een ingehuurde touringcar want in de touringcars van Slangen is de beenruimte erg krap.
Hotel was prima, echter de huishouding had wel een keertje mogen komen op een verblijf van 3 nachten. Wij hebben overall een ontzettend fijne reis en verblijf gehad!

  • Algemeen 9
op 2 januari 2024 bestemming: , reisperiode: december 2023

Goed georganiseerd reis

  • Algemeen 10
op 2 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Was top. Super reis gehad, mooie herinneringen gemaakt met onze 2 pubers. Mooi programma, veel gedaan en gezien.

  • Algemeen 9
op 2 januari 2024 bestemming: / London, reisperiode: december 2023

De terugreis was slecht georganiseerd, 3u wachten aan de haven om met geluk een boot te krijgen

  • Algemeen 4
op 1 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Leuke reis, hygiëne hotel kon beter

  • Algemeen 6
op 1 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Wij waren met 2 personen 3 dagen naar Parijs. Wij hadden plekken naast elkaar gereserveerd waarbij onze naam met een blaadje op de stoel lag zodat iedereen duidelijk wist waar iedereen zat de hele reis. De bus was mooi en schoon. In de bus was ook een toilet aanwezig wat zeer prettig was. In totaal was er 45 minuten pauze op de heen reis en ook 45 minuten pauze op de terug reis. De chauffeur was zeer vriendelijk en had leuke praatjes en weetjes over de stad Parijs. Verder gaf hij duidelijke informatie over de verzamel plekken en tijden en wat de bedoelingen waren de hele reis. Op de tweede dag hadden wij na een dag in parijs vrije tijd een mooie lichtjes tout door de stad, waarbij hij stopte op een mooie plek waar je de Eiffeltoren kon bekijken waarbij wij ook de toren hebben zien flikkeren met lichtjes. Het hotel was mooi en schoon. Klein ontbijt maar zeer goed en vers! Helaas wel een klein uurtje van de stad af en 20 minuten lopen naar een supermarkt. Wel kon je in het hotel drinken en snacks kopen in een automaat. Verder kon je ook op een scherm online eten bestellen wat zeer prettig was als je nog honger had. De eerste dag in parijs was helaas maar tot half 7 in plaats van half 9/9 uur. Maar we waren allemaal wel moe van de bus reis dus dat was wel prima. Op dag 2 en 3 gingen wij rond kwart voor 9 op naar Parijs en hadden wij lang tijd in de stad. Overal was het een super reis!

  • Algemeen 9
op 1 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Alles goed geregeld. Reis was perfect

  • Algemeen 10
op 1 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Heel goed verzorgde reis, vooral de sms service is super fijn. Goed programma ook

  • Algemeen 10
op 1 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Super leuke reis gehad. Aardige chauffeur en enorm naar ons zin gehad.

  • Algemeen 10
op 1 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Supergoed georganiseerde reis met duidelijke uitleg en tips door chauffeur. Enkel jammer van de krappe zitplekken. Na zo'n lange reis voel je dat wel.. voor de rest op en top!

  • Algemeen 8
op 1 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

We hebben 3 leuke intensieve dagen in Parijs gehad. De busreis was prima, beetje weinig ruimte zeker met winterjassen aan, de chauffeuse was goed en heeft ons veilig en wel vervoerd naar, door en van Parijs. We waren precies op tijd bij de flonkerende Eiffeltoren dat was super! Hotel was basis, kamer heel schoon, netjes en alles wat nodig is was aanwezig. 3 hele leuke dagen gehad!

  • Algemeen 9
op 1 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Goed georganiseerde reis met een erg bekwame vriendelijke chauffeur met humor Jeffrey. Volgende keer weer met Slangen reizen

  • Algemeen 9
op 1 januari 2024 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Het is heel betaalbaar en dat merk je dan ook. Onze eerste reis werd geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen. Eind december zijn we drie dagen naar Londen geweest. Londen zelf was geweldig, het was fijn om daar de tijd te krijgen de stad te ontdekken. Het hotel was basic, maar schoon, met vriendelijk personeel en een goed ontbijt. Het hotel is wel op een uur afstand van Londen en slecht te bereiken met het OV waardoor je afhankelijk bent van de bus. Die bus was vrij krap, zeker voor een lange afstandsrit. De heenreis was 's nachts, daarna een dag in Londen en iedereen was chagrijnig van het slaapgebrek. Vervolgens hoorden we dat de bus de volgende ochtend om kwart over acht naar Londen zou vertrekken in plaats van negen uur (volgens programma), daar viel iedereen uiteraard over want we waren moe. Uiteindelijk na een nacht slapen was het helemaal niet zo'n probleem en hebben we een leuke dag gehad in Londen. Op de terugweg hadden we tijd over en stopte de buschauffeur bij de White Cliffs, een mooie verrassing.
Kortom: als je een stad wilt bezoeken voor weinig geld en het niet erg vind als de organisatie en het comfort matig zijn is dit een goede keuze. Wil je wel een overzichtelijke en betrouwbare organisatie en wat meer comfort, overweeg dan om elders te boeken en wat meer te betalen.

  • Algemeen 6
op 31 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Wij hebben een onwijs leuke tijd gehad in London. Het was de eerste keer dat we met slangenreizen zijn meegegaan en het was een fantastische ervaring. Omdat wij maar een dagje gingen reden we snachts met de bus en ferry. Dit slaat er wel in en was best vermoeiend, maar eenmaal in London aangekomen was het goed te doen en is het de reis volledig waard. Ook is het een betaalbare manier om een stedentrip te doen. Wij raden het aan!

  • Algemeen 10
op 31 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

In de eerste instantie had ik geboekt voor 2 dagen Disneyland Parijs ergens halverwege december. Helaas ging dat niet door omdat er te weinig boekingen waren. Gelukkig werd het goed en duidelijk door gecommuniceerd en wisten we snel een nieuwe datum te prikken later in december. De bus reis was een nieuwe ervaring voor mij en de chauffeur liet alles goed en duidelijk weten. Hij ging mee met inchecken in het hotel en zorgde voor een veilig en comfortabele rit. In de bus was de mogelijkheid om tegen een redelijke prijs drankjes te kopen en er was een schone wc. Het was een mooie ervaring

  • Algemeen 10
op 30 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Door onder andere deze organisatie het beste cadeau aan mijn vriendin kunnen geven waardoor we een geweldige tijd met leuke herinneringen hebben gemaakt! Zeker voor herhaling vatbaar

  • Algemeen 10
op 29 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Goede en duidelijk reisinformatie vooraf. We hadden een zeer vriendelijke chauffeur tijdens de reis. De touringcar was ook zeer netjes en schoon.

  • Algemeen 10
op 28 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Alles was netjes georganiseerd. Met de bus ben je wel wat langer onderweg maar de plaats waar je afgezet werd was super centraal. Ben 2 dagen op citytrip geweest en omdat je nacht gebroken is, zou vrije tijd tot 18 uur in plaats van 20 uur lang genoeg geweest zijn. Chauffeur was zeer ervaren en wist bijzonderheden te vertellen over bezienswaardigheden die we passeerden. Een leuke ervaring!

  • Algemeen 9
op 28 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Onwijs leuke en goed georganiseerde dagtocht naar London.

  • Algemeen 9
op 28 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

De reis was erg rommelig. We moesten extra bijbetalen voor een extra dag omdat de twee daagde reis, een dag werd. Uiteindelijk zijn we op de derde dag al om 7:30 weg gegaan. Dit zou eerst loop van de middag zijn. De chauffeur was top maar de reis was rommelig.

  • Algemeen 7
op 27 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Maurice en Margrit een gouden duo, ze zorgden goed voor iedereen tijdens ons rijs naar Parijs, Duidelijke afspraken, goede tips en tricks
voor een verblijf in Parijs van hen gekregen. Chauffeur altijd op tijd! Bus schoon, leuke gezelschap. echt een aanrader.

  • Algemeen 8
op 27 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

De chauffeur was super die met ons was aleen de reis was te lang en om laat in hotel te komen om nog te kunnen eten dat was er niet en dat vind ik niet kunnen de rest was goed

  • Algemeen 10
op 27 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

We hebben een leuk weekend gehad in London met een gezellige en zeer rekeninghoudende chauffeur aangezien hij ons alle informatie op een grappige en handige manier verschafte en regelde dat wij rechtstreeks terug konden reizen zodat iedereen eerder thuis was, maar het hotel waar wij in verbleven was niks anders dan slecht. Het gaat om het International Hotel, Empire Way, Wembley Park. De douche had de eerste dag lauw water en de tweede dag helemaal geen warm water, de vloer klonk alsof je er elk moment door heen zou zakken en je voelde het ook tijdens het lopen. De kamers werden wel schoongemaakt maar zeer minimaal aangezien er onder het bed een berg papiertjes en etenswaren lag. Het ontbijt was zeer minimaal aangezien er niet eens broodjes waren om beleg of iets dergelijks op te doen (alleen crossiant en toast) en het probleem van veel te weinig zitplek en vieze plakkerige tafels deed zich voort. Tot slot nog de dekens, die waren veel te dun voor de winter maanden, het was niet alleen koud in de nacht maar ook als je de kamer binnenkwam aangezien het tochten. De reis zelf was oké duurde lang maar dat hoort bij een busreis maar het hotel viel zwaar tegen

  • Algemeen 4
op 27 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

De reis was goed verzorgd. Luxe touringcar met comfortabele stoelen . Korte stadstour door de chauffeur gehad die veel kennis heeft over de stad zelf. Duidelijk in communicatie met alle reizigers. Hele aardige chauffeur!

  • Algemeen 10
op 27 december 2023 bestemming: / canterbury, reisperiode: december 2023

Prima bus reis naar Canterbury, mooie en ruime bus.
Chauffeur was bekwaam en betrokken.
Weer in England was beter dan in Nederland, wie had dat verwacht.

  • Algemeen 8
op 27 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Omdat het een goede reis was maar ook wel een min punt had en dat was het gebuik van de wc

  • Algemeen 8
op 27 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Erg gaaf om tijdens de kerst in Londen te zijn. Alles verlicht en in kerstsfeer. Sprookjesachtig.

  • Algemeen 8
op 27 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Vier daagse reis naar Londen was prima verzorgd door Slangenreizen. Leuke buschauffeurs die een goede rijvaardigheid hebben, vooral degene die meeging naar Londen. Hij had humor en charisma. Erg prettig dat we beide volledige dagen in Londen naar het centrum werden gebracht en weer werden opgehaald (van en naar hotel die op een uur rijden van het centrum lag). Het programma was niet zoals vooraf gezegd: de uitgebreide stadsrondrit ontbrak en we werden ergens anders afgezet dan in de planning stond. Het hotel was vreselijk slecht!!! Bijzonder dat een reisorganisatie dit kan uitkiezen. Dit kan je niet maken tegenover de reizigers en de buschauffeur die er ook steeds moet slapen. Het hotel kregen we de dag voor vertrek pas te horen. Als ik wist dat we hierheen zouden gaan, dan had ik de reis niet geboekt. Onwijs slechte reviews online te vinden over Wembley International hotel. En die bleken ook echt waar. Ik heb nog nooit zo’n slecht hotel meegemaakt. Bijna alles in de kamer was kapot: handdoekrekje viel bijna van de muur, tegels lieten los in de badkamer, gaten in het beddengoed, brandplekken op de lampenkappen bij het bed en een van deze lampen kon niet aan. Het bed was doorgezakt, je lag in een soort kuil. Er zaten knopen in het matras die vastgemaakt waren met een soort plastic tiewraps die in je lichaam prikten als je op bed lag. Het ontbijt was koud en oprecht vies. We hebben als alternatief maar zelf ontbijt gehaald bij Lidl. Gelukkig is de tijd in het hotel kort, dus maakt de tijd die je doorbrengt in centrum Londen een heleboel goed. Al met al toch tevreden.

  • Algemeen 7
op 27 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Lange reis maar meer dan waard

  • Algemeen 9
op 27 december 2023 bestemming: / Engeland, reisperiode: december 2023

Het was een geweldig reis met een geweldige buschaffeur carlo en geweldige mensen

  • Algemeen 10
op 26 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

Het was in Keulen super gezellig. Betaalbare kleding en veel gezellige koffiebar en restaurant.

  • Algemeen 8
op 26 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Het was goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader!

  • Algemeen 8
op 26 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

De reis was goed georganiseerd. Touringcar was erg comfortabel en de chauffeur was erg duidelijk in communicatie.

  • Algemeen 10
op 26 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Een lange rit in een oncomfortabele bus. Met ruim een lengte van 1.85 m zijn de stoelen te klein om recht te zitten (rug tegen eigen leuning en knieën vast tegen voorstoel), waardoor je zelf niet naar achter kon in de slaapstand maar zeker de passagier voor je ook niet (tot irritatie bij die passagiers natuurlijk). Uiterst vriendelijke chauffeur sprak geen woord Nederlands en 4 woorden Engels. Een rondrit (zoals omschreven in het pakket) in Parijs zat er niet in. Niet vanwege de rusttijden want de chauffeur moest om 08.45 nog door naar Disney. We waren er toe vroeg om tickets voor de boot te krijgen (wel besteld) dus moesten wij met handen/voeten maar begrijpen dat de chauffeur vond dat wij met overige passagiers onderling maar moesten afspreken om de tickets ergens na 10.00 uur op te halen. Vreemde gang van zaken. Het is ook discutabel of de chauffeur zich wel aan de rij/rusttijden kon houden aangezien de terugreis bijna 12 uur duurde en de chauffeur vast nog een naar huis moest/bus terug brengen. Hoop dat deze beste man een riante vergoeding krijgt voor het werken in het weekend voor kerst.......maar ben er bang voor.

  • Algemeen 5
op 26 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

Ik vond de reis super georganiseerd, alleen de chauffeur was niet goed verstaanbaar en ik miste koffie in de bus maar verder was het perfect!

  • Algemeen 8
op 26 december 2023 bestemming: België / Antwerpen, reisperiode: december 2023

Krappe zitplaatsen, te lang in Antwerpen (12 uur!) moeten verblijven en gegoochel met rijtijden. Daar moet gewoon een chauffeur bij.

  • Algemeen 6
op 26 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Top weekend
De meest geweldige chauffeur die ik ooit heb meegemaakt. Gezellig, lief en ontzettend meedenkend. Hoe hij heette weet ik niet meer. Lange kale man. De busreis was perfect, Gezellig en onderweg goede info. Hotel was prima. Goede bedden. Ik heb ontzettend genoten van deze reis met mijn 2 dochters. Op de terugweg hebben de chauffeurs alles in werking gezet om de passagiers vroeg thuis te krijgen met kerstavond. Even overgestapt en snel thuis. Als de chauffeur die ik bedoel dit lees. Je was geweldig, altijd vrolijk, open en humoristisch. Bedankt!!!! Ook namens mijn dochters.
Groetjes Natasja, Suada en Nyssa

  • Algemeen 10
op 25 december 2023 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2023

We hebben een heerlijke trip gehad naar london met een fijne chauffeur. De chauffeur was gezellig, gaf goed informatie en hield rekening met zijn passagiers. Het hotel was prima, schoon en van alles wat je nodig had voorzien. Ontbijt was goed en voor ieder wat wils aanwezig. Enige minpunt van deze reis is dat de beenruimte voor lange mensen erg krap is en die met hun knieën tegen de stoel voor hun zitten en daardoor de reis lang kan duren. Verder kunnen we alleen maar zeggen dat we hebben genoten.

  • Algemeen 8
op 23 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

Goed georganiseerd, bus was optijd en liep helemaal op schema. De bus was netjes rustig en goede stoelen die verstelbaar zijn en een prima chauffeur we hebben ons niet één keer onveilig gevoeld

  • Algemeen 9
op 23 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Hele vriendelijke chauffeur, ook bereikbaar via whatsapp. Duidelijke op en afhaaltijden. Drinken aanwezig in de bus. Heerlijke tijd gehad in Disney/Parijs. Veilige rijstijl. Het was geen volle bus dus we hadden genoeg ruimte.

  • Algemeen 9
op 23 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

Prima chauffeur, gaf veel informatie over tijden en programma, fijne comfortabele bus.

  • Algemeen 9
op 22 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Hele fijne busreis. Uitstekende chauffeur die klantvriendelijk is en informatie geeft over de reis. Hij telt de passagiers en zorgt ervoor dat iedereen in de bus zit. Rijdt altijd op tijd. Een prima verzorgde reis vanaf het begin tot het eindpunt. Wij reizen al enkele jaren naar de kerstmarkten met Slangen reizen, en ieder jaar is het weer een heerlijke verzorgde busreis, met tussenstop in een winkel en een aardige klantvriendelijke chauffeur. Grote complimenten !!

  • Algemeen 9
op 21 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Chauffeurs Cor, Klaas en John rijden veilig dus defensief. Toilet bekrompen en uiteindelijk niet fris meer.
Alles op tijd verlopen. Prijs/kwaliteit ok.

  • Algemeen 10
op 21 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Bus was schoon, netjes en gezellig. Buschauffeur was gezellig en vertelde veel over de stad. Hotel was netjes en schoon. Sfeer in de bus was fijn. In de bus zaten allerlei passagiers, koppels, jongeren, mensen die alleen reisde, vriendengroepjes. Kortom een leuke en goed verzorgde reis.

  • Algemeen 10
op 21 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Alles was top behalve de stoelruimmte in de bus, die was afwisselend krap.
Het laten betalen voor het gegarandeerd naast elkaar zitten in de bus is geldklopperij. De meeste passagiers zijn stellen.

  • Algemeen 10
op 21 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Alles was prima. Chauffeur vriendelijk, prima rijgedrag, bus was super comfortabel, genoeg ruimte!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende