Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 958 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,3
op basis van 235 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 231 met 2307 resultaten

op 11 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Beste klantenservice,

Tot onze spijt hebben wij formeel een klacht in te ingediend tegen uw organisatie en de door u geleverde diensten. 

Op basis van uw goede naam en mooie aanbieding, hadden wij besloten om voor twee personen een langweekend naar London te boeken. Wij gingen ervan uit dat Slangenreizen staat voor het leveren van uitmuntende reizen. Op de site geeft u zelfs aan dat er meer dan 2301 reviews zijn over uw organisatie hetgeen een mooie  7.3 voor uw organisatie opleverde.

Wij ervaarde verschillende situaties en ervaringen die pertinent niet door de beugel kunnen.  

1. Reserveringskosten
Bij het boeken hadden wij als optie om gegarandeerd naast elkaar te kunnen zitten : kosten een extra EUR 7,50 per persoon.
De buschauffeur had geen stoelnummers voor de passagiers. Het was voor mij dan ook onbegrijpelijk dat SlangenReizen hier “kosten” voor in rekening heeft gebracht.

2. Busaccommodatie
Wij zaten van 22.00 tot 5.30 en de buschauffeur deelde ons mede dat hij geen wc papier in de bus had. Kunt u voorstellen een bus met 85 passagiers en “geen” toiletpapier heeft?  

3. Mankementen aan de bus
Wij hebben de “hele” reis naar London en terug naar Nederland op een ondraaglijke manier in de bus gezetten. De temperaturen waren boven 40 graden en beneden rond de 10 graden.
De buschauffeur claimde dat hij er niets aan kon doen. Het is toch onbegrijpelijk dat jullie je eigen chauffeurs niet opleiden om met de bus om te gaan en al helemaal onbegrijpelijk dat jullie hem niet te pakken krijgen terwijl hij namens jullie of in opdracht van jullie ons vervoerd naar London.

4. Communicatie van Buschauffeur 

Buschauffeur deelde ons mede net voordat we London in gingen dat er een keuze bestond om zondag ipv London naar een andere stad te gaan.
Juridisch gezien is dit totaal niet in de haak dat een buschauffeur beslist of laat beslissen waar we naar toe gaan, terwijl wij een reis zijn aangegaan met Slangenreizen op basis van de door u opgestelde reisprogramma. Zeer vreemd.

5. Niet volgens programma 
Vol goede moed stonden we zondag (8 december 2020) op om om 8.00 te ontbijten want om 9.00 zou Rob de buschauffeur klaar staan om ons toch “maar” naar London te brengen. Door verschillende redenen vanuit Slangen Reizen hadden we de tweede dag niet de afgesproken 5 a 6 uur de tijd in London maar 1,5 uur!!



Kortom, wij betreuren de gang van zaken en zijn zeer teleurgesteld.

  • Algemeen 1
op 9 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Chauffeur kwam op de opstapplaats 10 minuten te laat dit kan gebeuren,

Wij gingen naar Disney en zetten mensen af in Parijs, chauffeur vertelde dingen over Parijs door de microfoon, dhr deed dit erg leuk

Op de terug weg kwamen wij een uur later aan i Parijs, dhr had hier netjes een SMS over verstuurd zodat iedereen op de hoogte was

Al met al, een hele goede ervaring met slangen reizen

  • Algemeen 9




op 8 december 2019 bestemming: Duitsland / Dusseldorf, reisperiode: december 2019

Bus kwam veel te laat. Geen uitleg waarom. Wij konden als groepje niet bij elkaar zitten omdat niet iedereen zich aan de toegewezen plaats hield.Bij vertrek telde d e chauffeur niet of iedereen aan boord was. Gevolg terug moeten rijden voor laatkomers. Onvriendelijke , vooral onverzorgde chauffeur.

  • Algemeen 6
op 4 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2019

Richard was de beste chauffeur!! Alles heel goed uitgelegd en heel klantvriendelijk.

  • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Een mooie reis zien staan om aan iemand cadeau te geven, ook zat er een mooi prijsje aan. Vanaf dat moment had ik het al moeten weten: goedkoop is duurkoop. Als je wil gaan boeken komen er nog een hoop kosten bij weekendtoeslag, zitplaatsen naast elkaar etc. Waarom? Geen idee, als je met zn tweeen deze reis maakt komt dit toch mooi uit? De stoelen zijn namelijk twee aan twee. Maar goed, als je het niet eens bent met deze kosten kun je nog altijd wegklikken natuurlijk. Nadat ik de boeking had voldaan werden er dingen aan mijn boeking veranderd. Opstaptijd werd 3 uur later en andere informatie werd aan mij doorgegeven waar ik niet van op de hoogte was voordat ik dit boekte. Waardoor ik uiteindelijk deze reis moest annuleren. De bevestiging van de reis krijg je een week van te voren, toen kwamen we er achter dat we door deze wijzigingen de reis niet meer konden maken. Maar je betaald vanaf de 14e dag voor vertrek al 100% annuleringskosten, wat dus betekend dat je VOORDAT je de bevestiging überhaupt hebt ontvangen je al de volle mep betaald? Erg jammer, maar zowel Slangen Reizen en ik hebben hier schuld aan natuurlijk. Maar nadat ik dit in een mail had uitgelegd kreeg ik een ontzettend onpersoonlijk bericht. Alsof het allemaal al was voorgetypt: “Knippen, plakken”. Ook werd er niet aan mij uitgelegd waarom dit zo is gelopen, of dat ze aangaven dat ze het jammer vonden dat we niet meer konden gaan, niks. Erg jammer, zouden we namelijk wel waarderen.

Eindconclusie: 5/10 reizen zal er vast wat mislopen, wij hebben de pech gehad dat we helemaal niet meer konden gaan. Jammer, wil niet zeggen dat Slangen Reizen leuke uitjes aanbiedt.

Maar voor de service? Daar hoef je het zeker niet voor te doen. Erg onpersoonlijk en nietszeggend.

  • Algemeen 1
op 3 december 2019 bestemming: Tsjechië / Praag, reisperiode: oktober 2019

Gezellige groep, met een spraakzame & behulpzame buschauffeur waardoor de reis super leuk maakte. Top opgevangen door de begeleiders van slangenreizen!

  • Algemeen 8
op 25 november 2019 bestemming: Duitsland / Dusseldorf, reisperiode: november 2019

Je boekt een kerst markt reis bij slangen reizen. Als je dan geboekt hebt en je wil naast je man zitten dan moet je 7 euro p.p extra betalen.
Als je de naam van de persoon wil veranderen 3 euro. Wij boeken omdat ze in Zoetermeer vertrekken op een gunstige tijd van 7.15 in de morgen. Een paar dagen voor vertrek mailtje we vertrekken vanuit DenHaag om 5.30 uur. Bijn 2 uur eerder in het cetrum van Den Haag. Wij vinden dat schandalig. En toen ik belde dat wij dan niet mee gaan omdat dit voor ons niet te doen is. Na een telefoontje aan slangen reizen vertelde de telefonist dat dit in de voorwaarde staat en dat restitutie van het geld onmogelijk is.We vertrekken om 5.30 en zijn om 10.00 uur in Dusseldorf . Daarbij onze reistijd heen 6 en een half uur en terug ook. Ze zeggen wel eens slangen streken !! Nou dit is er zo een, NOOIT MEER met SLANGEN reizen mee!!!!i

  • Algemeen 1
op 25 november 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2019

De reis was echt super. Alles was goed geregeld en dat kwam vooral door de buschauffeur jan. Hebben alles kunnen zien en hadden veel vrije tijd.

  • Algemeen 9
op 23 november 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

Reis begon 4 uur later dan gepland omdat de buschauffeur "ziek" zou zijn, klantenservice gaf nooit een antwoord wanneer de bus ons eindelijk op zou pikken. Iedere keer zeiden ze dat de bus er over 5-10 minuten wel zou zijn. Halve dag Parijs weg waar we geen compensatie voor hebben gekregen.

Verder is de buschauffeur vaak te laat op de afgesproken plek waardoor je onnodig staat te wachten. Hierdoor hebben we ook de verlichting op de Eiffeltoren gemist.

Ook extra betaald voor plaatsen naast elkaar in de bus, waarom weet ik achteraf niet want iedereen zit waar die wil. Ook hier geen reactie op gekregen.

Al met al een klantenservice van niks.

  • Algemeen 2
op 19 november 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2019

Betaald voor een tweedaagse reis naar Parijs inclusief Disneyland. Zonder goede communicatie werd last moment afgeweken van het programma. Disneyland gedaan. De Eiffeltoren van een afstand van 900 meter voor 5 minuten kunnen bewonderen en dat was het. Op de 2e dag 3 uurtjes in de bus gezeten voor het paleis van Versailles, terwijl een deel met de taxi naar de Eiffeltoren ging.

Onvriendelijke chauffeur van een andere bus die het programma voor ons bepaalde, maar die vanaf het begin al van het programma afweek, want hij had mensen van de driedaagse reis en die hadden alles al gezien.

Klachtenteam slangenreizen zegt dat het programma door overmacht kan wijzigen. Er was minimaal 2 weken van tevoren bekend hoe het dat weekend in Parijs zou zijn. Ik verwacht dan tenminste een paar dagne voor de reis een gewijzigde programma te krijgen en niet wanneer je in de bus stapt en denkt onderweg naar de Eiffeltoren te zijn, te horen dat je naar Versailles wordt gebracht.

Goedkoop is duurkoop!

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende