Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 969 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 237 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 236 met 2353 resultaten

op 17 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Van 14 tot 16 februari hebben mijn vriend en ik via Slangen Reizen genoten van drie dagen Parijs. Niks dan lof voor onze buschauffeur Jordy! Gezellige man die ons altijd stipt op tijd wegbracht en weer ophaalde. We hadden meer dan genoeg vrije tijd om alle bezienswaardigheden van Parijs op eigen initiatief te bezoeken.

Het hotel vond ik wel een kleine tegenvaller. Dit was de derde keer dat ik met Slangen Reizen heb gereisd (1 keer eerder naar Londen en 1 keer nogmaals naar Parijs) en we overnachtten telkens in Ibis-hotels. Dit hotel was wat meer verouderd. Toen we op de hotelkamer kwamen, stond de verwarming op standje gloeiendheet. Aangezien ik dit weekend helaas last had van de griep maakte de hitte die we maar niet uit onze hotelkamer kregen het er helaas niet beter op. De kamer was gelukkig wel schoon. Het ontbijt was simpel, maar voor mij voldoende. Je bent er uiteraard alleen om te slapen en te ontbijten, want voor de rest zit je in de stad, dus die twee nachtjes hebben we zonder al te veel problemen ook wel overleefd.

Hopelijk hebben we de volgende keer als we naar Londen willen even veel geluk en treffen we chauffeur Jordy weer!

  • Algemeen 9
op 7 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Ik boekte voor de voorjaarsvakantie. Deze datum bleek echter niet gegarandeerd. Dus ik tegen extra betaling omboeken. Nu, ruim een week vooraf, wordt de gegarandeerde datum ook geannuleerd.

  • Algemeen 1




op 2 februari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Prachtige dag in Londen beleefd met het reisgenot van Slangenreizen mooi op tijd en in hartje London gebracht!

  • Algemeen 8
op 31 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Wij hebben een prima reis gehad, met een leuke chauffeur. Hij heeft ons mooi op tijd gereden en in Parijs nog leuke plekken laten zien. De bus was keurig netjes.

  • Algemeen 8
op 30 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Kerkrade, reisperiode: december 2019

Het was een mooie en goed verzorgde reis. Fijne chauffeur. Alleen het hotel viel een beetje tegen. Slangen reizen kon hier helaas niks aan doen, dat was de fout van het hotel. Onze chauffeur heeft alles goed opgelost met het personeel van het hotel.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2020

Super chauffeur en zeer relaxende busreis. Alles was goed geregeld, de bus was optijd gearriveerd en we waren binnen no-time in Parijs! Echt een aanrader, in een paar dagjes de stad te verkennen! Genoten!!

Anne-Roos Verheijen
Boekingsnummer: 195684

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2020

De reis was prima geregeld, hotel en ontbijt waren goed. Aardige en behulpzame chauffeur en de bus was keurig.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2019

Een super reis gehad naar Parijs! Goed verzorgd, een gezellige buschauffeur en voldoende de tijd gekregen om een dagje rond te kijken op de bestemming. Enige puntje is dat de plaatsen in de bus krap waren betreft beenruimte. Voor de rest top =)

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Ik heb tot nu toe 3 keer gereisd met Slangenreizen en het beviel ons prima. Onze eerste reis was vliegreizen naar Barcelona/Spanje. Wat ik erg prettig vind is dat alles inbegrepen is voor een lage tarief en dat je voor de rest niets hoef te doen! HOE GEWELDIG IS DAT? Alles wordt voor je geregeld en je hoeft je dus nergens zorgen om te maken. De overige twee reizen waren naar Londen met de bus en ik moet eerlijk zeggen dat het echt wel te doen is! je wordt er wel een beetje kapot van maar daar heb je het wel voor over vindt ik. Het enige wat ik jammer vond was dat we een uur moesten wachten op de volgende bus.. Binnenkort willen wij samen met mijn vriendin weer een reisje maken maar waar heen? Dat weten we nog niet. Ik hoop dat Slangenreizen binnenkort ook als vliegreizen andere landen aan gaat bieden zoals: Noorwegen, Denemarken, Zweden of Finland. Kortom ik ben zeer tevreden over Slangenreizen en beveel het aan iedereen echter moet ik erbij vermelden dat je niet veel verwachtingen moet hebben.. Ze hebben natuurlijk geen Business class in de bus/vliegtuig.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2019

Ik ben een dagje naar Londen geweest met Slangen reizen. Het was allemaal perfect geregeld. Alles werd duidelijk uitgelegd. Over de reisduur, de pauzes, ontmoetingsplaats enz. Chauffeur was erg vriendelijk. Topervaring!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende