Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

8,3
op basis van 933 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
7,3
op basis van 231 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 227 met 2269 resultaten

op 21 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2019

Slechte bus, slechte chauffeur gaf weinig informatie, praatte alleen Nederlands terwijl er veel buitenlanders in de bus zaten, de chauffeur bracht ons van het centrum terug naar het hotel iedereen was moe, het hotel lag 12 km van het centrum, de chauffeur dacht dat hij een snellere weg wist we kwam ruim een uur later het hotel binnen, was dus een hele omweg. De wc werd tussen door niet leeggemaakt op de terugweg stonk deze verschrikkelijk elke keer als deur open ging stonk de bus. Het hotel was prima en Parijs was mooi. Omdat de bus + de chauffeur niet goed geregeld was geef ik een laag cijfer.

  • Algemeen 4
op 19 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2019

Slangenreizen biedt online een tweedaagse reis naar Parijs aan, inclusief een stadstour. Deze stadstour is op dag ťťn niet aangeboden (naast dat de bus kapot ging en er een walgelijke stank beide dagen uit de toiletruimte is gekomen). Daarnaast wordt online aangeboden dat je op dag twee de Eiffeltoren bezoekt, en dat men daarna naar de Montmartre wordt gebracht. De Eiffeltoren is overgeslagen, en dag 2 bestond uit 10:30 aankomst Montmartre en 14:00 terug bij de bus voor de terugreis naar Nederland. "Dag twee" in Parijs is dan ook maar enkele uurtjes, die je heel wat geld kosten. Absoluut nooit meer met dit bedrijf op reis.

  • Algemeen 1




op 18 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Peter de kilometer vreter BEDANKT! Jij hebt onze reis fantastisch gemaakt!!!!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: augustus 2019

Om dat ik erg ontevreden ben over de terug reis

  • Algemeen 3
op 15 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2019

De trip was gewelding.
Het hotel was lekker knus, alleen ver van de binnenstad.
Schedule was mooi in elkaar gezet had genoeg tijd voor jezelf en samen met de plekken van de tour zelf was die helemaal perfect.
Lekker optijd alleen ging het logistieke wat minder.
De chauffeur zou ik een 100 uit de 10 geven. Peter de kilometer vreter was gewoon the man.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2019

Wij zijn met chauffeur genaamd Giel Montfort naar een drie daagse reis Parijs geweest.
Deze drie dagen hebben wij veel informatie gekregen van jullie kwalitatieve chauffeur Giel . Maandag avond aan gekomen in het hotel maar het restaurant was dicht . Chauffeur heeft situatie goed opgelost zodat iedereen toch heeft kunnen eten. Dinsdag avond licht toer gehad door |Parijs waar wij veel hebben gezien en informatie hebben gekregen.
Super geregeld tot volgende reis
familie Verblakt Sittard

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2019

Het enige positieve aan de reis was de stad zelf en chauffeur Jordi! Wat een enthousiaste vriendelijke man! We hebben van hem genoten maar verder voor ons geen Slangen reizen meer! Ze zijn onbetrouwbaar en lichten de klant van te voren niet in! Als je een toeslag betaald voor een 3-persoonskamer dan ga je ervan uit dat je ook een 3-persoonskamer krijgt! Helaas na indienen van de klacht schuiven ze de schuld af op het hotel en nemen zij niet zelf de verantwoordelijkheid. Volgende keer betalen we liever iets meer bij een ander bedrijf waar we wel krijgen waarvoor we geboekt hebben. Erg jammer deze teleurstelling!

  • Algemeen 4
op 15 augustus 2019 bestemming: Nederland / Parijs, reisperiode: augustus 2019

Een super fijne reis. Alles was goed geregeld of werd geregeld. We hadden een fijne reisleider, Peter, die alles doet voor zijn klanten, topper!

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2019

De 3 daagse reis naar Parijs was een leerzame en top georganiseerde reis geleid door een zeer kwalitatief hoge chauffeur genaamd Giel Montfort. Wat de reizigers ook vroegen hij improviseerde altijd en wilde de wensen graag tegemoet komen in zover dat mogelijk was. Tevens bij het hotel was geen enkel vertier eetgelegenheid en bar enz gesloten was nam de chauffeur Giel zich ten harte en gaf iedereen die graag wat wilde eten mee naar verschilde restaurants wat de chauffeur niet hoefde te doen.
Het was gewoon een top reis.
Hij gaf ons ruim voldoende info zodat wij zeer rijk van informatie naar huis zijn gekeerd.

Bvd,

Fam Knubben
Brunssun

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2019

Goede reis , chauffeur dacht goed mee met de reizigers, de bus was schoon. Hotel was super geregeld en de uitstapjes goed en duidelijk uitgelegd. Heerlijk genoten.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende