Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Slangen reizen
7,7 in 1565 reviews
Van Nood Reizen
8,0 in 206 reviews
5 consumentenawards:
Van Nood Reizen won in 2012 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2013 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2014 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2015 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,4 in 696 reviews
5 consumentenawards:
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 157 met 1565 resultaten

op 16 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Wij hebben genoten. De reis verliep erg prettig. De chauffeur was erg ervaren en prettig in de omgang. Tijdens de reis zelf nam hij op tijd zijn pauzes wat verantwoordelijk heid nemen is gezien de reistijden wet en ons uitgerust verder kon brengen. De chauffeur was ook vriendelijk tegen iedereen.
Hij gaf ons een veilig gevoel in de bus. Gaf op tijd de juiste informatie die nodig was waardoor de reis buiten gewoon prettig verliep.
Ook de sms- jes die hij stuurde bij de vertraging en om iedereen op tijd bij de bus was, waren buitengewoon fijn.
Het was opvallend rustig in de bus, toen er iemand ziek was geworden op de boot regelde hij een andere plaats in de bus voor die Mw.

  • Algemeen 9
op 16 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Vrijdag 13 januari zijn we opgehaald op het station in Zwolle. Mijn oom uit Brazilie is voor het eerst in Europa en hij verblijft 3 maanden in Nederland. Via de nieuwsbrief zag ik een goedkoop dagje naar London. Gelijk besteld en het nieuws gedeelt met mijn oom. We gaan een dagje naar London. Eenmaal in de bus gestapt en hij was super zenuwachtig voor de reis. De chauffeur zette ons af bij white hall place en daar kon ons avontuur beginnen. We hebben vaak stil gestaan om foto's te maken en we zijn ook nog eens een paar uur verdwaald geweest, maar gelukkig heeft de chauffeur ons een kaart van London verkocht. Het was een regenachtige dag, maar we hebben er toch van genoten. Om half 9 zijn we weer opgehaald door de chauffeur en daar gingen we de presentie lijst doen. De chauffeur ging alle achternamen opnoemen en iedereen mocht roepen in de bus, dat was ook wel een leuk momentje. De buschauffeur noemde ons magaritas terwijl het Martins moest zijn.Gelukkig konden wij daar ook weer om lachen. Het was een fijne reis en we hadden een leuke chauffeur. Een dagje London is best wel zwaar aangezien het zo'n lange reis is maar wel de moeite waard.

  • Algemeen 8
op 12 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2016

Mijn vriendin en ik hebben ontzettend genoten van het dagje Londen! Rond 22:30 uur vertrokken we vanuit Maastricht. De bus stopte nog in Stein, Lummen en Genk en vervolgens reden we door naar Calais. We hadden de ferry van half 5 helaas net gemist, maar gelukkig hadden we een hele vriendelijke buschauffeur dus we nemen het hem zeker niet kwalijk. Na 2 uurtjes op de ferry te hebben doorgebracht, moesten we nog 2 uur rijden tot we echt in Londen waren. Toen we in Londen waren, kregen we een korte stadstour met goed commentaar en goede tips van de buschauffeur. Vanaf 9:30 uur hadden we vrije tijd en om 20:00 uur keerden we terug richting Nederland. Ik ben zeer tevreden over Slangen reizen. Hun service is uitstekend en we hadden zoals gezegd een hele vriendelijke buschauffeur. Ik zal dan ook zeker nog vaak bij Slangen reizen gaan boeken en ik zal de naam voortzeggen! :)

  • Algemeen 10
op 11 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2016

De buschauffeur was mooi op tijd en het was erg duidelijk waar en wanneer je weer aan het eind van de bij de bus moest zijn. Het enige minpuntje was de kapotte rugleuning van ťťn van onze stoelen, waardoor je de hele rit naar voren gebogen zat. Desondanks was het een leuke ervaring voor een mooie prijs

  • Algemeen 8
op 11 januari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

Samen met een vriendin gingen we het avontuur aan om samen naar Parijs te gaan. Dit was voor ons beiden een hele grote stap, aangezien wij allebei niet zo'n helden zijn. Van te voren kregen wij keurig op tijd de benodigde informatie en papieren toegestuurd. Dit gaf ons al het eerste stukje vertrouwen. Onze bus zou om 3:00u 's nachts vertrekken vanuit de parkeerplaats bij de Tongelreep. Keurig op tijd arriveerde de chauffeur. Een wat oudere vriendelijke man. Het volgende stukje zelfvertrouwen. Naar mate de reis vorderde werd het steeds gladder op de weg. De hele winter nog geen sneeuw gezien, en ja hoor net als de twee "helden" op stap gaan, sneeuwt het!!! Toen de bus stopte om even pauze te nemen, zag alles er wit uit en het was spiegelglad. Wij praatten elkaar moed in en ook de chauffeur zei dat het goed zou komen. Vol vertrouwen stapten we dan ook weer in de bus. Ik sukkelde wat in slaap. Even later schoot ik wakker van een klap en de bus begon te slingeren. Een auto naast ons was in de slip geraakt en knalde tegen de voorkant van de bus. Onze chauffeur zette met grote deskundigheid de bus langs de kant van de snelweg. Gelukkig was er niemand in de bus gewond geraakt en ook met de bestuurder van de auto ging het goed. Samen vulden zij de schadeformulieren in. Ik wist van mezelf nu ga ik een paniekaanval krijgen en wil ik niet meer mee. Maar doordat de chauffeur uiterst rustig en kalm bleef en ons informeerde over het hele gebeuren, zakte deze al snel en durfde ik boven verwachting de reis voort te zetten. Weer een hele brok zelfvertrouwen erbij!
Aangekomen in Parijs verdween mijn angst volkomen. Wat een mooie stad. Aangezien wij er iets na nieuwjaar aankwamen, was alles er nog prachtig verlicht. We hebben die dag gebruik gemaakt van de hop on hop off boot. We hebben zo de meeste bezienswaardigheden van Parijs kunnen zien. De bus kwam ons na 11 uur genieten en rondslenteren weer ophalen. Voordat we in de bus stapten, kregen we allerlei berichten uit Nederland dat het super glad zou zijn en code oranje was afgegeven. De anders zo paniekerige ik, berichtte terug dat ons niets zou overkomen, want wij hadden de beste buschauffeur aller tijden. Dus ons zou niets overkomen! En ja hoor, keurig om 3:00u de volgende dag kwamen we moe, maar voldaan van de reis, terug op ons vertrekpunt.
Ik voel me nu veel meer zelfverzekerd. Daarom bedank ik Slangenreizen voor deze perfect geregelde dagtrip. Maar de meeste lof gaat uit naar onze wat oudere, vriendelijke chauffeur. Mes compliments!

  • Algemeen 8
op 10 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2016

Boekingsnummer: 106578

Ondanks de lange (maar toch prettige) busreis, hebben wij een fantastische 2 daagse trip naar Londen gehad. Een gezellige chauffeur, prettige rijstijl, voldoende pauzes, grotere hotelkamer dan verwacht en voldoende vrije tijd zal ons dit zeker vaker laten doen! Een 9 omdat het wel vermoeiend is, maar daar kies je voor! :) DANK VOOR DE LEUKE, VEILIGE EN FIJNE TRIP NAAR LONDEN!

  • Algemeen 9
op 9 januari 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Zeer tevreden over Slangen reizen. Vantevoren hadden we wat vragen, hierop kregen we duidelijk antwoord. Buschauffeur Carlos krijgt een dikke 10! Aardige man, die ons ondanks code oranje (ijzel en sneeuw) naar Londen bracht en weer ophaalde.

  • Algemeen 10
op 9 januari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

Ik kan geen enkel klacht geven,mijn ervaring met slangenreizen was super goed gegaan.Alles was zoals afgesproken, precies op tijd bij ophaalplaatsen. En een zeer goeie chaufer,..kun je zonder zorgen en gerust je reis nemen met slangenreizen.
Ik ben van plan om nog andere reizen te plannen met slangenreizen,deze keer met de hele familie.
Zeker een aanrader.

  • Algemeen 10
op 9 januari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

Prima reis, stoelen aan de voorkant. Op tijd vertrokken en op tijd in de stad. Chauffeur reed keurig en was aardig.

  • Algemeen 8
op 9 januari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

Wij hebben zeer genoten in het hartje Parijs! Wat is het toch super romantisch daar😍! Echt een aanrader voor iedereen.
We hadden ook echt een te gekke lieve buschauffeur met leuke humor! De bus was heerlijk verwarmd en ook goed donker zodat iedereen lekker kon slapen als die dat wou.
Luxere bussen zouden wel wat fijner zijn omdat je je stoel eigenlijk niet naar achteren kan doen vanwege de mensen achter je.. Na zoveel uur voel je het echt aan je spieren en dat is wel minder als je dan met spierpijn aan komt.

Wij wensen de buschauffeur Koos uit Den Haag nog hele fijne kilometers toe en heel veel plezier bij slangenreizen! De reis was super met Koos en maakte het extra gezellig en leuk!!

Groetjes,
Kimberly&Dylan

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • `
  • Volgende