Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

Wil je op vakantie met Slangen reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,2
op basis van 800 reviews

6 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 194 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 202 met 2012 resultaten

op 17 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2017

Busschauffeur Johan, Ontzettend bedankt voor de fijne reis! Bedankt voor de stadstour elke keer en dat we mochten uitstappen waar we wilden. Bedankt voor de lichtjestour: klik klik foto en weer terug in de bus. Bedankt voor u flexibiliteit! Wij hebben een zeer prettige reis gehad!

  • Algemeen 8
op 16 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2017

We zijn met kerst en oud en nieuw naar Praag geweest. Erg mooie stad en een hele leuke trip! Helaas was onze buschauffeur erg chagrijnig en had overal wel een op/aanmerking over. Hij was niet klantvriendelijk, maakte geen praatje en deed onbeleefd tegen reizigers. Dit vond ik echt heel kwalijk! We zijn 150 km omgereden heenweg, dit heeft dus ontzettend lang geduurd. Ik had het idee dat de buschauffeur geen bessef had van wat Praag voor stad was, de gids kon ons gelukkig veel vertellen. Ik vond de buschauffeur erg intimiderend en bot overkomen, niet klantvriendelijk! Mooie reis, omdat we er zelf wat van gemaakt hebben. Maar de buschauffeur was wat minder fijn.

  • Algemeen 6
op 14 januari 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Alles perfect. Eerste reis met mijn dochter van 12.De buschauffer( Louis p )(of zoiets) steeds mooi op tijd . Paspoort controle zo geregeld dat we de paspoorten in de bus konden laten chekken.En de boot een uur eerder terug namen.Chauffer heeft zelfs iedereen ingechekt en uitgechekt bij het hotel.Heel goed gereden ,echt heel relaxt in de bus gezeten. Een hele fijne ervaring reis was wel heel vermoeiend ook al hadden we goed geslapen in een mooi hotel.Maar wij vinden het toch voor herhaling vatbaar.Hopelijk hebben we dan weer de zelfde chauffeur.Bedankt voor de fijne reis.

  • Algemeen 10
op 14 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

Geweldige reis, goeie busschaffeur. Mooie luxe bus, plaatsen vond ik wel erg krab qua beenruimte. Verder alles super geregeld, bus is overal optijd op de afgesproken plek. Zeker voor herhaling vatbaar !

  • Algemeen 9




Wil je op vakantie met Slangen reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,2
op basis van 800 reviews

6 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 194 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 7 januari 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2017

Alles was goed voorbereid, duidelijk, eerlijk, correct, vriendelijk en stipt !
echt betrouwbaar !

  • Algemeen 9
op 6 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2017

Was goed verzorgd gezellige chauffeur groep was ook leuk alles was goed

  • Algemeen 10
op 5 januari 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Zeer onvriendelijke chauffeur, totaal geen ruimte voor je benen, je zit veel te lang in de bus + 10 uur.

  • Algemeen 1
op 3 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2017

Ik was niet erg te vreden op terug keer hebben wij ander half uur in de koud op de chauffeur moeten wachten dat wij hevige griep verkeerde thuiskomst. En wij hadden eigenlijk een touringcar dubbel dek verwacht .bus nr 1004 was niet veel succes .En verder hadden wij naar ons zin gehad lekker genoten

  • Algemeen 8
op 3 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2017

De reis naar Praag met Slangenreizen was heel leuk en goed te doen. Alleen vond ik de heenreis lang. De terugreis was iets korter omdat we geen tussenstops meer maakte vanaf Eindhoven. Maar de buschauffeur was heel vriendelijk en leuk. Ik was met mijn twee dochters ( 14 jaar en 10 jaar) en een vriendin van mijn dochter ( 14 jaar) was ook met ons mee. We hebben allemaal genoten van de reis ... Maar ook van Praag. Het was perfect! En wij hebben maar een klein beetje gezien van de stad Praag.. maar was echt heel mooi!

Wij hadden een geslaagde reis. Hopelijk de volgende keer weer.

  • Algemeen 8
op 2 januari 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2017

Ik ben vaker met Slangenreizen weggeweest en dat is mij beide keren goed bevallen (wel steeds meerdaagse trips). Toen ik een dagje Londen voorbij zag komen zo vlak voor de kerst heb ik mijn moeder meegenomen. Altijd leuk!

Het is mij wederom uitstekend bevallen! Communicatie vind ik steeds erg duidelijk. Wij hadden Adrie als buschauffeur die goed reed en duidelijk vertelde wat er moest gebeuren bij bijvoorbeeld de grensovergang en ook duidelijk was in waar en wanneer we opgepikt zouden worden; bovenal was hij punctueel, altijd fijn!

Het enige waar ik wat moeite mee had was de ruimte in de bus. De eerdere keren zat ik in een bus met iets meer beenruimte. Mijn benen zijn best lang en ik paste niet op een normale stoel waardoor ik in een 4-zits moest zitten bij de tafel. Gelukkig was er nog wel een plekje waar ik plaats kon nemen.

Ik ben van mening dat de trips die slangenreizen aanbiedt echt een erg goede manier zijn voor mensen die niet veel te besteden hebben toch een paar dagen kunnen genieten van een wereldstad!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende