Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

8,2
op basis van 827 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 207 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 209 met 2081 resultaten

op 15 augustus 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2018

Zeer slechte ervaring met deze firma. Ze rekenen de reservatiekosten dubbel aan wanneer ik hier een mail voor stuur krijg ik te horen dat ze mij het geld dat ik te veel heb betaald niet krijg teruggestort. Wanneer ik hen telefonisch probeer te contacteren krijg ik te horen dat het nummer niet in gebruik is. Ook pas last minute te horen gekregen dat de opstapplaats gewijzigd werd naar een plaats 50 km verder, waar het onmogelijk is om je auto in de buurt te parkeren. Tot slot was de bus veel te laat. Dit kan altijd gebeuren door omstandigheden maar dan is het de minste moeite om de reizigers hiervan om de hoogte te brengen.

  • Algemeen 1
op 13 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Ik vond de communicatie eerder kwommunicatie tussen chaffeur, bedrijf en reizigers. slechte afstemming

  • Algemeen 6
op 12 augustus 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2018

Nooit meer slangenreizen. Slangenreizen doet ťcht zijn naam eer aan.

Bussen die te laat komen en geen communicatie. i.p.v. 2 dagen londen hebben we net ťťn dagje gehad. Slangenreizen heeft een contract dat zij om 18:00 op de boot moeten staan voor de terugreis, wat inhoudt dat je om 15:00 al uit londen vertrekt. Je hebt dus op dag 2 van 12:00 tot 15:00 de tijd om in londen te zijn. Een dagreis is dus goedkoper en heb je veel meer aan. Een groot drama.

  • Algemeen 1
op 9 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Boek geen slangenreis naar Parijs, onvriendelijk personeel en ook zeer onduidelijk over de aankomst en vertrek tijden. In het kort niet goed geregeld!

  • Algemeen 2




8,2
op basis van 827 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 207 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 8 augustus 2018 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: september 2018

Via Vakantieveilingen winnen we een trip naar Krakau. Slangen Reizen kiest er vervolgens voor om de reis pas te boeken zodat we pas om 22.35 uur aankomen. Nog zeggen en schrijven 1,5 uur in Krakau terwijl een 3 daagse reis wordt toegezegd. Waardeloze flutorganisatie.

  • Algemeen 1
op 8 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Goed georganiseerd.toffe chauffeur
complimenten aan chauffeur. terugweg was minder geslaagd anderhalf u pauze bij de pizza hut .had liever kortere pauze
overstap in Eindhoven verliep niet fijn .lang wachten op 1 bus die vertraging had. was daardoor net op tijd terug in Zwolle om laatste trein te nemen.
maar al met al fantastisch reis gehad ondanks de hitte.37 gr in Parijs

  • Algemeen 8
op 7 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2018

Opstapplaats wordt verplaatst naar 80 km verder op, als je geen vervoer kan regelen om 2 u 's nachts heb je het goed zitten. Daarna contact gehad met de medewerker, uiteindelijk reisvergoeding overeengekomen, na reis teruggebeld blijkt dat hij zich vergist heeft en toch geen vergoeding gaat geven. Zo'n slechte organisatie tot nu toe nooit meegemaakt. Wc van de bus was buiten gebruik en er kwam stank zelfs naar boven toe. Nooit meer Slangen Reizen. En raad het af.

  • Algemeen 1
op 6 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Wij komen net terug van een 3 daagse reis Parijs gecombineerd met disney.
Wij hebben ontzettend genoten mede door onze chauffeur roger .
We hebben heel veel gezien en nog meer uitleg gehad super.
Hotel was prima kamer was netjes schoon en voorzien van airco.
Ontbijt was goed.
Echt Een aanrader .

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Een uitstekend geregelde reis met een zeer ervaren en vriendelijke chauffeur Roger! Het waren 3 bijzonder plezierige en leerzame dagen. Mijn dochter en ik zijn gewoon tevreden en plannen nu al een volgend reisje. Het enige mindere punt is de wisselplaats want dan duurt de terugreis wel erg lang. Ik heb er wel alle begrip voor dat dit niet anders kan.

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Wij kozen voor de reis naar Parijs voor 2 dagen. NIET AAN TE RADEN!!!!!!! Onze Ďbuschauffeurí Sven dacht dat hij de neef was van max verstappen, reed vaak veelste snel. Ook besloot hij de wc op slot te draaien zodat de passagiers niet meer gebruik konden maken van het toilet. Ben je op zoek naar een reis waar je in de brandende zon op een willekeurige plek wordt gedumpt tot de avond ? Kies dan vooral voor slangreizen. Na 7/8 uur onderweg te zijn, bezweet en al werden wij niet naar het hotel gebracht maar ergens midden in Parijs gedumpt om ons vervolgens tot 10 uur in de avond te vermaken. Ook was Sven te beroerd om 5 min op mensen te wachten en reed zonder pardon door. maar wij hebben wel 20 min in Parijs op hem moeten wachten. De terugreis is al helemaal een ramp. We vertrokken 3 uur uit Parijs en kwamen 22:20 aan in den bosch. Dan kan de reis wel goedkoop zijn, maar de organisatie van deze reis is 10 keer niks en zelfs dat kleine bedrag niet waard.

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende