Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

8,3
op basis van 899 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,4
op basis van 217 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 212 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 215 met 2141 resultaten

op 13 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2018

Ze annuleren wel de reis van zaterdag maar de 2daagse reis niet of het voor ons niet gevaarlijk was in Parijs alles dicht

  • Algemeen 1
op 12 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2018

Lager kan niet geen enkel begrip gekregen van deze organisatie dat iemand geen dagtrip naar een gebied wil waar de hel is losgebroken .
zelfs op 8 dec durven ze aan de telefoon nog te zeggen dat het allemaal wel meevalt in Parijs nou ik denk dat Macron daar wel anders over denkt.
Bedankt voor al het onbegrip en ik zal hoop ik nooit meer van jullie diensten gebruik hoeven te maken.

  • Algemeen 1
op 12 december 2018 bestemming: Frankrijk / Disneyland / parijs, reisperiode: december 2018

Het is verschrikkelijk

  • Algemeen 1
op 11 december 2018 bestemming: Nederland / Limburg, reisperiode: december 2018

Een dagje naar de kerstmarkt en lichtparade in Valkenburg verliep heel anders dan we verwacht hadden. In eerste instantie vertrokken we later, moesten eerst mensen afzetten in Maastricht en waren daardoor pas om 14.00 uur in Valkenburg toen de chauffeur ons vertrelde dat we al om 17.30 weer vertrokken en dan weer via Maastricht waar we 40. Minuten moesten wachten op de andre mensen. Dus geen tijd voor zandsculpturen en al helemaal niet de beloofde lichtparade gezien, waar we toch voor gingen

  • Algemeen 1




8,3
op basis van 899 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,4
op basis van 217 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 212 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 10 december 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2018

Opstappen veranderd van plaats, gelukkig maar 20 min met auto maar je moet dan wel kunnen uiteraard.De reis verliep netjes alleen de stoel kon niet in ruststand,Calais ipv Duinkerken,andere afzetplaast dan Victoria. Emb, zodat m'n loopschema in de war was,hadden ze beter kunnen mailen dat het veranderd was,je zou maar met familie hebben afgesproken daar(zowel bij Ferry als afzetplaats) uur vertraging bij het ophalen.chaufeur reed netjes.stopcontact(6)in bus.voor ons idee 11 uur te lang als je niet overal ingaat maar dat is persoonlijk. Door de kleine lettertjes zou ik niet weer gaan met Slangenreizen.

  • Algemeen 7
op 10 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2018

Ik vind dat ze de reis naar een andere datum hadden moeten zetten
zoveel rellen
metro's die niet reden de bus zetten je eregens anders neer want ze kunde er niet door
kaartjes van de seine waren er niet
moeten vluchten voor ons leven
dan stuur je een mail en daar hoor je niks van
ik vind het heel slecht
wil heel graag me geld terug

  • Algemeen 3
op 8 december 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2018

Prettige reis, alleen de ferry was minder. Hij schommelde te hard, waardoor we zeeziek werden.

  • Algemeen 8
op 7 december 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2018

De bus was keurig op tijd. De reis ging eerst naar Eindhoven. Vervolgens overgestapt bij Eindhoven. Onze gegarandeerde stoelen waren netjes beschikbaar. Reis naar Londen ging heel goed. Mooi en schoon hotel. De 2 dagen lekker kunnen genieten van de stad en elke dag op tijd weer richting het hotel. De reis terug ook fijn verlopen.

  • Algemeen 8
op 7 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2018

Ondanks dat iedereen adviseert om ivm de rellen op 8 dec. niet naar Parijs te gaan en onze vraag om de reis daarom te verzetten naar een latere datum, verschuilt Slangen zich achter regeltjes en weigert. Groot gebrek aan klantvriendelijkheid, service en normbesef, chauffeurs en betalende KLANTEN gewoon erheen te sturen wetende wat er daar aan de hand is. Geen enkele compassie, coulance en dan t lef hebben om te zeggen dat Parijs meer is dan de eifeltoren!! Eerste en direct laatste keer Slangen, schandalig!!!!

  • Algemeen 1
op 6 december 2018 bestemming: Engeland / London, reisperiode: oktober 2018

Wat een rotzooi, verkeerde bus, andere bus vieze bus, onvriendelijke chauffeur, stuur je klacht krijg je Ä 10.00 voor de volgende reis, wel laten betalen voor naast elkaar zitten en niet naast elkaar gezeten, zelf mijn laatste reis ga ik nog niet met slangen reizen, ga nooit weer met deze organisatie reizen. En zo heeft de hele bus geklaagd.

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende