Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Slangen reizen

8,3
op basis van 908 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
7,3
op basis van 221 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 221 met 2203 resultaten

op 30 maart 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: maart 2018

Geweldige sfeer en gezellige chauffeur Dankjewel Maurice !!!!!! Hopeijk tot de volgende reis

  • Algemeen 10
op 16 maart 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: maart 2019

Alles goed en wel je krijgt een tijd om weer op te stappen voor de terug weg prima je reist 12uur telefoon leeg ksn niet opladen kom he de tijd aan dat je weggaat ben je te laat tijd veranderd tel leeg dus ja ksn he niet bereikt worden dst het 2 uur eerder is dit was de 3e x in een jaar eerste keer konden we telefoon opladen nu de laatste 2x niet fus hoe kunnen we dan weten sat je eerder moet opstappen ?

  • Algemeen 8
op 14 maart 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2018

Slecht communicatie met buschaffeur. Hij wist totaal niet de weg in Parijs en deed eigen Ďtoursí door de stad.
Van onze reis zijn vele uren verspilt hierdoor !!

  • Algemeen 10
op 14 maart 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: maart 2019

Voor de 4e x in een paar jaar tijd een een dagtocht Londen gemaakt met slangenreizen afgelopen weekend. Alle credits aan de super leuke en vrolijke chauffeur Eddie ! Keurig netjes op tijd opgehaald op de opstapplaats en daarna nog 2 stops gehad om mensen op te halen. We hadden een splinternieuwe bus en ruim zitcomfort. Geen ongetogen woord gehoord van alle reizigers . Helaas had de bus voor ons rotzooi bij en dus werd bij de douane heel de bus overhoop gehaald , helaas duurde dit een ruim uur waardoor wij de boot hebben gemist. De chauffeur heeft echt zijn best gedaan om ons nog op de boot te krijgen maar helaas. Uren daarna ging pas de volgende boot dus geslapen in de bus. Om 10.30 engelse tijd kwamen we pas in Londen aan maar we hebben keurig 11 uur de tijd gehad en we werden savonds ook weer keurig op de afgesproken tijd opgehaald. De terugreis liep voorspoeding ondanks uitvallen van de boten vanwege het weer. We hebben voor en kleine prijs een erg leuke korte stedentrip gehad. In Mei gaan we weer maar dan naar Barcelona

  • Algemeen 9




8,3
op basis van 908 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
7,3
op basis van 221 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 25 februari 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Dit cijfer geef ik omdat uk en mijn dochter een moeilijke tijd achter de heb overlijd3n van mijn man
En wilde wat leuks,doen
We zijn heel netjes benaderd als er wat was met slangenreizen
En de chauffeur was echt top
Hele leuke man heel vriendelijk
Grapjes maken
Niet boos zij als je 5 min te laat bent 😊😊😊
Jan is echt een topper
Parijs is echt een mooie stad maar niet om in te rijden we voelde ons veilig bij hem
Lekekr onderweg geintjes maken
Echt een 10 waard
Hoop bij de volgende boeking die uk doe hem weer krijg
Mijn dochter was zondags niet lekker
Ook aan haar vragen gaat het wel
Dus op naar,de volgende

  • Algemeen 10
op 24 februari 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2019

Dagtocht naar Londen voor een klein prijsje. 's Nachts reizen, overdags lekker struinen door de stad. Reis was goed georganiseerd en de communicatie was duidelijk. Verwacht voor de lage prijs natuurlijk niet teveel luxe. Zitruimte is beperkt en misschien minder geschikt voor mensen met lange benen. Buschauffeur Mario was duidelijk en vriendelijk.

  • Algemeen 8
op 22 februari 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2019

Hoi wij willen even onze welgemeende complimenten geven voor het organiseren van ons dagje London. we zijn woensdag vertrokken vanuit Zwolle. de bus was er op het aangegeven moment. het was rustig op de weg en de goede chauffeur kon lekker doorrijden. toen we in Rotterdam aankwamen kregen we zelfs een extra pauze omdat we te vroeg op schema zaten. door naar de lange stop in BelgiŽ hier hadden we alle tijd om de benen te strekken. door naar de boot. hier hadden we zoveel geluk. dat we nog mee mochten met de ferry die klaar stond. anders hadden we tot meende 4.45 moeten wachten. echter de goede chauffeur moest nu iets bedenken. want we kwamen nu wel erg vroeg aan in London. Dus onderweg kregen we een extra pauze. Toen had hij alle tijd voor een ruime stadsrit met veel informatie. Daarna werd het wat lichter buiten en zijn we op een mooie plek uitgezet. Heerlijk de hele dag genoten van het mooie London. het weer zat ook nog eens mee. volop zon. begin van de avond 19.00 engelse tijd kwam de bus weer voorrijden. het was toen wel erg druk op de weg. onze chauffeur heeft op een gegeven moment ook de route aangepast omdat er een file was. bij de haven aangekomen moesten we meende even wachten tot de boot er was. terug richting Nerderland gaf de chauffeur duidelijke informatie met de verwachte aankomst tijden bij de afzet plekken. ook dat we een pauze hadden ivm rijtijdenwet. we waren dan ook weer op schema terug in Zwolle. slangenreizen en de buschauffeur bedankt voor deze mooie stedentrip wij gaan dit zeker vaker doen. Patrick uit Leeuwarden

  • Algemeen 9
op 22 februari 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2019

2 dagen naar Londen geweest. Alles was goed georganiseerd, leuke chauffeur en genoeg vrije tijd in het centrum gehad. Voor deze lage prijs ga ik zeker vaker boeken!!

  • Algemeen 10
op 21 februari 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Alles was goed georganiseerd. De buschauffeur heeft uitleg gegeven over de stad en zijn daarna op eigen houtje de stad gaan ontdekken. Super mooie stad met als hoogte punt boven op de Eiffeltoren. Voor z'n goedkoop prijsje ga ik binnenkort weer boeken. Echt super geregeld en een hele leuke buschauffeur!

  • Algemeen 10
op 18 februari 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2018

De buschauffeur was helemaal niet duidelijk, vertelde niets en was te laat. De bus was dit keer veel krapper dan normaal waardoor je nog nieteens goed kon zitten. Op de heenweg was de buschauffeur te laat, op de terugweg zelfs drie kwartier te laat dan de afgesproken tijd! Hij vertelde niets wanneer we een pauze hadden liep hij de bus uit en niemand wist of we pauze hadden of niet, bij de duane vertelde hij niets en als je wat aan hem vroeg wou hij nooit antwoord geven.

  • Algemeen 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende