Ervaringen Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1078 reviews

12 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2023 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,1
op basis van 245 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 39 met 3808 resultaten

op 23 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Een heerlijke dag parijs. Wederom goed georganiseerd door Slangenreizen.

  • Algemeen 8
op 23 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Bus was netjes en de chauffeur was een topper! Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9




op 22 mei 2023 bestemming: , reisperiode: mei 2023

Erg vriendelijke chauffeuse, goed programma en prima hotel

  • Algemeen 9
op 22 mei 2023 bestemming: , reisperiode: mei 2023

Cijfer 8 omdat de reis volgens plan verlopen is . Genoeg info gekregen van de behulpzame chauffeur .Hotel schoon voldoende ruimte lekker ontbijt. Een geslaagde reis.

  • Algemeen 8
op 22 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2023

Met Hemelvaart vertrokken we met een fatsoenlijke bus richting Londen. De buschauffeur was vriendelijk en vertelde onderweg. Op de ferry was alles goed geregeld en kregen we zefls een gratis drankje en eten. We kwamen 's ochtends in Londen aan rond een uur of 8.30, waarop onze vrije tijd in de stad begon. De vrije tijd was lang, waardoor we veel konden zien op de eerste dag. Om 20 uur vertrokken we terug richting het hotel per bus. Het hotel was netjes en er was een fatsoenlijk ontbijtbuffet voorzien. Per bus vertrokken we terug naar Londen voor de tweede dag. We waren op tijd in Londen (rond 10 uur) voor de wisseling van de wacht. De tweede dag was de tijd eerder beperkt en vertrokken we om 13 uur terug richting Nederland. Ook op de terugweg was op de ferry gratis avondeten voorzien. Hoewel de tweede dag de tijd beperkt was zou ik toch de tweedaagse verkiezen boven de dagtrip. Je heb namelijk meer rust om highlights te bezoeken en komt niet doodmoe thuis aan na twee gebroken nachten. Al met al een leuke mogelijkheid om de highlights van Londen te zien voor een kleine prijs.

  • Algemeen 9
op 21 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Ik vond de reis naar Parijs en terug naar Nederland wat ik er van had verwacht. Het was een lange trip vooral omdat het in de nacht is maar over het algemeen een leuke ervaring. Helaas waren de passagiers achter ons een beetje vervelend na hun te hebben aangesproken over het meerder keren trappen van onze stoelen. Voorde rest was het een leuke trip.

  • Algemeen 8
op 21 mei 2023 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: mei 2023

Professionele chauffeurs en erg sociaal. Het was gezellig in de bus. Zelfs voor de jarige gezongen met z'n allen. Alles goed uitgelegd. Stipt op tijd.

  • Algemeen 10
op 17 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Alles zijn goed . Alleen breed van tourbus is klein .

  • Algemeen 9
op 17 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Kijken met plezier terug op deze 2 mooie dagen! Voldeed aan onze verwachting.

  • Algemeen 8
op 16 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Een leuje korte stedentrip om even een dagje de prachtige sfeer van Parijs te proeven!

  • Algemeen 9
op 16 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Alles was perfect geregeld alleen de ruimte tussen de stoelen was net te krap.

  • Algemeen 9
op 12 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Een goede touringcar, leuke bus chauffeur die onderweg vertelt over de omgeving, gebouwen etc. De chauffeur heeft een leuke humor. Hotel was opzich goed, we hadden alleen een familiekamers geboekt. Dit was echter een standaard 2 pers. Kamer met een soort van stretcher. Dat was minder. De rest was allemaal prima. Genoeg eigen tijd. Ook de lichtpunt door Parijs was erg leuk.

  • Algemeen 9
op 11 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Stedentrip uitbesteed aan andere vervoerder. Vervoerder ander draaiboek waardoor programma is ingekort. Hotel *** vervangen door een motel die met moeite een * haalt.

  • Algemeen 6
op 11 mei 2023 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: mei 2022

Mooie stad

  • Algemeen 7
op 11 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2023

Goed georganiseerd, fijne chauffeur, leuke prijs, goed te doen met kinderen.

  • Algemeen 9
op 10 mei 2023 bestemming: , reisperiode: mei 2023

Fijne reis ,goed georganiseerd en fijne mensenen

  • Algemeen 8
op 10 mei 2023 bestemming: / London, reisperiode: mei 2023

To me this is the safest and cheapest way to travel. They pick you up and then drop you off. They also leave you in the city center so you dont have to get public transportation like you would if you take a plane or train. And then they take you to the hotel. It's perfect!

  • Algemeen 10
op 10 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Veel vrije tijd, schoon hotel en super grappige chauffeur

  • Algemeen 10
op 10 mei 2023 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: mei 2023

Hotel en goed

  • Algemeen 8
op 10 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Genoten, fijne buschauffeurs, hotel was niet schoon, miste badlakens handdoeken. Wel vriendelijk. Tijdens de reis zelf wel wat meer info verwacht over reis zelf en bezienswaardigheden.

  • Algemeen 8
op 10 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Ervaren chauffeur, schone bus, schoon hotel en veel vrije tijd. Wat meer beenruimte was fijn geweest en het ontbijt had kwalitatief beter gekund.

  • Algemeen 9
op 10 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Goed georganiseerde reis met vriendelijke en behulpzame chauffeur! Leuke uitjes en voldoende vrije tijd. Het ontbijt in het hotel was wel wat karig.

  • Algemeen 8
op 10 mei 2023 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: mei 2023

Het was erg indrukwekkend

  • Algemeen 10
op 10 mei 2023 bestemming: , reisperiode: mei 2023

Wij waren in het kroning weekend in Londen. Zoals te verwachten was het erg druk. Onze chauffeur heeft er werkelijk alles aan gedaan om de reis zo goed mogelijk te laten verlopen.

Onze jonge, 21 jarige, chauffeur heeft zelfs de mensen die niet voor de kroning kwamen een alternatief programma aangeboden.

Als je dit op deze manier oplost verdien je een 10 en dan is het helemaal niet erg als we een half uurtje langer moeten wachten omdat de wegen afgesloten zijn.

  • Algemeen 10
op 10 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2023

Beste manier om andere steden te leren kennen

  • Algemeen 8
op 10 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Het was prima geregeld en wij hebben een heerlijke tijd gehad. Online had ik vooraf enkele negatieve recensies gelezen, maar omdat wij de reis als fijn ervaren hebben, wil ik juist ook de positieve ervaring delen. Er valt altijd wel wat te klagen, maar het is juist leuker om een positief geluid te laten horen. Pluim voor Slangenreizen.

  • Algemeen 9
op 10 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Leuke reis met prima prijs/kwaliteit verhouding. Veel vrijheid in maken van je eigen planning muv vertrektijden van de bus maar dat is logisch. Vriendelijke chauffeur die veel vertelt over de stad en echt zín best doet. Hotel simpel maar prima. Top reis gehad. Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 10 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Leuke citytrip naar Parijs, fijn om overal met bus gebracht en gehaald te worden. Leuk dat je ook kan kiezen uit bv bezoek Disney of Versailles.

  • Algemeen 8
op 10 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

We hebben een fijne tijd gehad , veel mogelijkheden gekregen , en de chauffeur was de aller beste

  • Algemeen 10
op 10 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Het was een leuke reis in een mooie stad. We werden elke dag naar de stad gebracht en gehaald. Dit was heel fijn. Een dag werden we op een andere plek afgezet als eerder verteld. Dit was voor ons lastig omdat wij een fietstocht hadden geboekt op een tijd dicht bij de eerder vertelde locatie. De buschauffeur heeft veel verteld over de stad.

  • Algemeen 8
op 10 mei 2023 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: mei 2022

Wij zijn op 3 mei 2023 naar Barcelona geweest met onze drie kindjes. Alles was prima verlopen. Hele fijne 3 volle dagen gehad in Barcelona. We hadden qua bezienswaardigheden niet iets via de organisatie geboekt verder. Snap dat dat handig kan zijn. We kozen dat zelf te doen en de vrije tijd zo zelf ingedeeld. Beide chauffeurs waren ook erg aardig. Geen problemen ervaren met de organisatie. Onze ervaring was positief! Dankjewel voor alles!

  • Algemeen 10
op 9 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Ik vond de reis erg leuk.

  • Algemeen 10
op 9 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2023

Soepele bus- en bootreis met vakkundige chauffeurs. Brengen je zo vlot en soepel mogelijk op de juiste plekken en genoeg vrije tijd om zelf in te delen. Ja, zitplekken zijn krap, maar als je je daarop instelt okť te doen. Voor nog geen Ä300.. vier dagen reis, hotel met ontbijt..echt 'n topkoopje. (Dat we ůůk nog 's prachtig weer hadden is ook positief!)

  • Algemeen 9
op 9 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2022

Heerlijke stedentrip! Goed begeleid en vervoerd door Slangen Reizen. helaas vertraging van de boot gehad, maar dat zijn onvoorziene omstandigheden waar niemand iets aan kan doen

  • Algemeen 9
op 9 mei 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2023

Ik de reis en de plaats Berlijn als super goed en zeker heel mooi ervaren, ik zou het zo weer over doen. Nu staan er nog twee reizen gepland via slangenreizen. Ben super te vrede en het is voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 9 mei 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2023

Het was een goed georganiseerde reis voor een leuke prijs met een leuke chauffeur. Voor een dagtrip wel erg lang in de bus zitten, dat wisten we van te voren wel, maar we hebben ons er toch een beetje op verkeken. Wel fijn dat er 2x een pauze was en dat de chauffeur ons een leuke stadstour gaf!

  • Algemeen 8
op 9 mei 2023 bestemming: Nederland / Enschede, reisperiode: mei 2023

Ik geef dit Cijfer omdat de chauffeur Laurens heel erg goed ervaren was hij reed heel goed en heb het mooi gehad in Berlijn was prachtig daar de omgeving en de stad Potzdamer Platz ook geweest en KurfŁrstendam was mooi daar en de Zoologischer Zoo was tevreden en we hadden die dag genoeg tijd van half 9 s'ochtends tot 9 uur s'avonds we hadden die dag tijd genoeg maar was erg geslaagd ik was tevreden. ik hoop dat ik de stedenreis bij jullie krijg zou erg mooi zijn echt

  • Algemeen 9
op 9 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Na een kapotte bus weinig communicatie, het kan gebeuren dat de bus kapot gaat, maar dan is de communicatie belangrijk

  • Algemeen 7
op 9 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Verschrikkelijk reis, verziekt door reizigers die dronken waren en er werd niks aan gedaan door slangenreizen!

  • Algemeen 1
op 8 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Het was een goed georganiseerde reis zijn zeer tevreden

  • Algemeen 8
op 8 mei 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2023

Prima stedentrip, goede organisatie vooraf en tijdens reis. Duur busreis, logistiek ophaalservice: wellicht te optimaliseren, enkele klanttekeningen logistiek gezien.

  • Algemeen 8
op 8 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Alles prima georganiseerd, je hoeft je nergens druk om te maken, onze reisleider Patrick regelde alles zoveel mogelijk naar ieders wens. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goed bed, schone kamer, prima ontbijt. Natuurlijk moet je vroeg op en soms op elkaar wachten en een uur in de bus zitten voordat je in Disneyland of centrum Parijs bent, maar je weet dat het hotel buiten Parijs ligt. Wij hebben ervan genoten.

  • Algemeen 9
op 8 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2023

De bestemming was top! Alleen een heel hoop nare ervaringen met de chauffeur en het hotel hebben mij doen besluiten om eem klacht in te dienen.

  • Algemeen 1
op 7 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Het prachtige programma en de begeleiding daarin door de chauffeur en de reisleider

  • Algemeen 10
op 7 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Gezellige reis, voor de prijs een goed net hotel met kleine minpuntjes.

  • Algemeen 7
op 7 mei 2023 bestemming: / Frankrijk, reisperiode: april 2023

Een goedgeorganiseerde reis die ook nog betaalbaar is . Om zo de mooie bezienswaardigheden in Parijs te ontdekken

  • Algemeen 8
op 7 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Programma was gevarieerd, communicatie niet erg best in de bus

  • Algemeen 8
op 7 mei 2023 bestemming: , reisperiode: mei 2023

De reis was zoals aangegeven. Goede chauffeur die ons mee liet denken, leuke tour door de stad wat niet heel makkelijk voor de chauffeur was vanwege afzettingen door de kroning.
Prima hotel met genoeg voorzieningen, aardig personeel en lekker ontbijt. De touringcar had wat weinig beenruimte.

  • Algemeen 8
op 7 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2023

Ondanks dat de stad afgezet was hadden we een hele leuke tijd. Ook de chauffeurs waren erg behulpzaam en vriendelijk

  • Algemeen 8
op 7 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

In de bus hadden we de meest fantastische chauffeurs die ik ooit heb gehad. Hierdoor begint de reis al top! In Parijs kregen we veel tijd in de stad en er werd duidelijk gecommuniceerd over de tijd dat we naar het hotel zouden vertrekken. De chauffeurs vertelden ook vanalles over de stad en maakten veel grapjes wat zorgde voor een goede stemming. Het hotel was erg basic, maar wel goed schoon en we hebben prima geslapen. Het hoogtepunt van deze 4daagse reis was voor ons dat we ook naar het paleis van Versailles konden gaan. Dit was echt de moeite waard!

  • Algemeen 8
op 7 mei 2023 bestemming: , reisperiode: mei 2023

Super chauffeur, schone bus, goed hotel. Veel vrijetijdsbesteding zoals beloofd!

  • Algemeen 8
op 7 mei 2023 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: mei 2023

Als eerst vondt ik dat de chauffeuse heel goed reedt. Ik heb ook genoten in praag is een mooie stad. De service in het hotel was ook goed.

  • Algemeen 10
op 7 mei 2023 bestemming: , reisperiode: april 2023

Behalve de grootte van het hotel waardoor we in 3 shifts moesten ontbijten (op hele ongunstige tijden), was de reis verder echt super geregeld! Je werd elke dag opgehaald voor je hotel en midden in het centrum van Parijs afgezet en Ďs avonds weer opgehaald en voor je hotel afgezet. Chapeau voor de chauffeur die in Parijs kan rijden! Ideaal en zelf geen gedoe met vervoer naar Parijs of binnen Parijs. Het waren lange dagen, maar juist daarom alles kunnen zien en doen zonder te haasten en zelfs nog in de zon op het terras kunnen genieten zonder het gevoel te hebben hiermee tijd te verliezen om alles te zien. Ik raad zeker aan om met Slangenreizen te gaan en de reis van 4 dagen te doen!

  • Algemeen 8
op 7 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Tevreden over Slangenreizen. Het is een betrouwbare organisatie. Ik heb snelle antwoorden gekregen op mijn mails.

  • Algemeen 10
op 6 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Goede service, professionele chauffeur, prima hotel. Personeel van het hotel was niet vriendelijk. Verder alles tiptop.

  • Algemeen 8
op 6 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Heel hartelijke buschauffeur, bus van alle gemakken voorzien. Hotel alles naar wens. Fijn met zon bus die je overal af zet! Genoten van onze hele reis!

  • Algemeen 9
op 6 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Geen goede reis. Chauffeur sprak helaas geen NL dus kregen geen info tijdens de reis. Wc licht deed het niet, en de wc wilde niet doorspoelen. De bus ging op dag 2 kapot waardoor de helft van ons programma niet door ging en slangenreizen regelde pas een dag later in de middag een nieuwe bus vanuit NL naar parijs waardoor we een hele dag later thuis kwamen. Ontzettend slecht. Hierdoor heel veel extra onnodige kosten moeten maken. Informatie vanuit slangenreizen was ook ronduit slecht. Enige positieve was het hotel en dag 1 van de reis, maar ik zal helaas nooit meer een busreis boeken bij slangenreizen.

  • Algemeen 3
op 6 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Info vooraf aan de reis is duidelijk. Hotel was heel schoon. Chauffeur was heel aardig.

  • Algemeen 8
op 6 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Prijs/kwaliteit goed. geen faciliteiten aan boord (geen koffie/thee, toilet niet bruikbaar)

  • Algemeen 7
op 6 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Geweldige ervaring

  • Algemeen 8
op 5 mei 2023 bestemming: / Prague, reisperiode: april 2023

Affordable, all in one. You dont need to book separate transportation and hotel. Tour guide bus driver is friendly and jolly. I enjoyed the travel meet different people while on the bus.

  • Algemeen 8
op 5 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Samen met mijn zoon met de bus 2 dagen naar Parijs geweest, helaas werd de heen- en terugweg vreselijk verstoord door mensen uit Rotterdam met een achtergrond uit BosniŽ en deze taal werd dus ook de hele nacht (hard) gesproken. Iedereen om ons heen irriteerde zich aan deze negatief aanwezige personen. Mevrouw had enorm veel negatief commentaar op de buschauffeur,( deze reed na mijn menig prima, hij gaf duidelijk aan waar hij ons zou komen ophalen en bood zelfs hulp aan om dit op je mobiel te vinden . ) Mevrouw hield nog geen kwartier haar mond en zodoende hebben wij geen minuut kunnen slapen en kwamen we oververmoeid al aan. Ook aangegeven bij de chauffeur die precies wist over welke mevrouw dit ging en dit ook opgemerkt had. Verder hebben we een mooie tijd gehad samen, het hotel was keurig en het ontbijt heerlijk. De terugweg was helaas dezelfde ellende en wij waren dus enorm blij dat we in Rotterdam arriveerden en het laatste uur werd gewoon gezellig, dus we sloten de reis goed af!

  • Algemeen 7
op 5 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2023

Londen is een geweldig stad. De chauffeur was bekwaam en hotel prima. Alleen lange reis met wat tegenslag. De tweede dag hebben we maar 1,5u nog in de stad gehad, ontbijt was chaos en een boot eruit op de heenreis. Bus was prima alleen weinig beenruimte.

  • Algemeen 7
op 5 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Prima reis, goede chauffeur alleen jammer dat je eerst 2.5uur door Nederland moet rijden om mensen op te halen van verschillende plekken.

  • Algemeen 9
op 5 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2023

Super leuke reis gehad. Fantastische chauffeur/reisleider die ons veilig ter plaatse heeft gebracht maar in Londen netjes wegwijs heeft gemaakt

  • Algemeen 9
op 5 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Disneyland, reisperiode: mei 2023

Alles loopt netjes en goed georganiseerd

  • Algemeen 10
op 5 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2022

Zeer goed geregelde rijs alleen de comfort in de bus is onvoldoende, iederen boven de 1,70 heeft geen neksteun de gehele rit en zit met de knieŽn strak tegen de voorstoel. Verder erg goed en duidelijke rijs

  • Algemeen 8
op 5 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2023

Ik geef dit cijfer omdat erg goed is Riez is

  • Algemeen 10
op 4 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Prima bus reis met een aardige chauffeur. Hotel prima, schoon en de basis was aanwezig. Ontbijt niet heel uitgebreid maar wel goed verder.

  • Algemeen 8
op 4 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Ik ben helemaal tevreden. Wel vind ik de afstand van het hotel naar Parijs en disney te ver

  • Algemeen 8
op 4 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Goed georganiseerde reis, vervoer en verblijf is prima geregeld. De chauffeur was vriendelijk en reed rustig. Hotel was eenvoudig, maar voldeed. Het ontbijt was prima. Heerlijke dagen gehad. Veel gezien en mooie herinneringen gemaakt!

  • Algemeen 8
op 4 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Het was goed geregeld. De verwachtingen werden waar gemaakt.

  • Algemeen 10
op 4 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Leuke chauffeurs, kennen goed de weg en geven alle benodigde informatie.

  • Algemeen 9
op 3 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2023

Wij zijn met de bus naar parijs gegaan, zaterdagochtend/nacht. Tweedaagse reis, 1 dag disneyland, 1 dag parijs

Wij moeten helemaal achteraan in de bus zitten, rechtop met een kind van 10 jaar. De stoelen konden niet naar achter niks echt schandalig.

De buschauffeur was een hele aardige man maar hij communiceerde amper. Waardoor we niet wisten waar we waren, wanneer er pauze was etcetera. In de avond reedt hij een aantal keren over de lijn van de vluchtstrook en terug.


Zaterdag om 22.10 zijn we vertrokken bij de eifeltoren. Tot daar was alles ook nog wel redelijk oke. Vanuit de eifeltoren naar het hotel zijn het 24 min rijden. Wij kwamen om 00.20 pas aan in het hotel! De tomtom deedt het niet🤷🏼‍♀️ we hebben meer dan 2 uur rondjes gereden.

Het was bloedheet boven, de ramen waren beslagen, mensen kregen amper lucht. Dit is meerdere keren aan de chauffeur verteld helaas is er niets mee gebeurd. Mensen raakten in paniek omdat we maar bleven rijden en er totaal niet communiceerd werd. Uiteindelijk om 00.20 aankomt hotel. We werden midden op de trambaan uit de bus gepleurd! En de chauffeur reedt weg terwijl er duidelijk in de beschrijving stond dat hij meegaat en de kamers bij het hotel zou regelen. Schandalig gewoon..


Eenmaal in het hotel bleek het drama nog veel erger. Niets was geregeld, wij waren met 3 personen ik heb extra betaal nog voor een 3 persoonskamer maar wat krijgt ik 2 losse kamers.

We hebben heel lang moeten wachten op onze kamer, sommige mensen stonden niet eens op de lijst. Staan ik daar met mijn dochter midden in de nacht in een wilde vreemde stad, in een hotel waarvan ze niet eens weten wie ik ben of wat ik kom doen.†


Wat een zaakje ongeregeld, onze vakantie was in ieder geval verpest en ik wilde het liefste meteen naar huis gaan. Een drama!

Maandagochtend een klacht ingediend het is inmiddels woensdagavond en nogsteeds geen reactie!

  • Algemeen 1
op 3 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2022

We hebben echt een geweldig weekend gehad. Met een super fijne chauffeur die goed met de groep overlegde wat we zouden gaan doen. Alles super geregeld en als er iets niet goed was dan ging de chauffeur er meteen mee aan de slag.

  • Algemeen 8
op 3 mei 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: april 2023

Een prachtige reis naar een indrukwekkende stad

  • Algemeen 9
op 3 mei 2023 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: april 2023

Een prachtige reis naar een indrukwekkende stad

  • Algemeen 9
op 3 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2023

Het was een leuke trip en we kregen de benodigde informatie. Ben voor 3 dagen naar Londen, maar eigenlijk zijn het 2 dagen omdat je een hele dag onderweg bent terug naar huis. Het hotel waar we verbleven was anderhalf uur van de stad, vind ik persoonlijk te ver.
De bus zelf was schoon en had een wc wat erg fijn is.

  • Algemeen 7
op 3 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Eea was goed georganiseerd door Slangen, maar het hotel zat tjokvol en het was duidelijk dat er te weinig personeel was. Geen faciliteiten in het hotel.Er was een barretje,maar daar was bijna niet te verkrijgen. Lange wachtijden bij de lift,wat op de eerste dag met alle bagage erg vervelend was. We konden pas na een uur op onze kamer terecht daardoor.

  • Algemeen 7
op 3 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

De touringcar was niet voorzien van de aangegeven voorzieningen. Chauffeur reed meerdere keren verkeerd. Geen veilig gevoel in de bus. Chauffeur was niet te bereiken. Geen ontbijt gekregen in hotel. Geen airco in de bus. In totaal 4 uur te lang over de terug weg gedaan. Geen beenruimte in de bus. Onnodige kosten gemaakt omdat we geen ontbijt kregen en niet alle faciliteiten aanwezig waren in de bus.

  • Algemeen 3
op 3 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

We hebben een super reis gehad
Mede dankzij Chauffeuse Lieke
Wat een topvrouw

  • Algemeen 9
op 3 mei 2023 bestemming: / Duitsland, reisperiode: april 2023

De van Slangenreizen is buitengewoon vriendelijkheid, behulpzaam. De hotels die zij boeken qua prijs qualiteit helemaal prima! Onze chauffeur heeft de hele rit en ook tijdens ons verblijf uitleg gegeven over de historie van Berlijn en mooie plekjes laten zien. Dit zelfs tijdens de tussenstop! Van begin tot einde genoten!!!

  • Algemeen 10
op 3 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

De stedentrip naar Parijs was prachtig. Heel veel gezien en gedaan.

  • Algemeen 10
op 3 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Heerlijke vakantie in Frankrijk.. super mooi ervaring

  • Algemeen 9
op 3 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Leuke trip. Alles kunnen doen en zien. Goede chauffeuse

  • Algemeen 8
op 2 mei 2023 bestemming: Engeland / London, reisperiode: mei 2023

Met ons gezin met Slangenreizen met de bus naar Londen geweest, goede prijs kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 2 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2023

De chauffeur stopte niet bij de juiste eindbestemming. We hebben onverwachte kosten gemaakt
voor de metro om naar het centrum te gaan. Daarbij zijn we ook onnodig extra tijd verloren. Daarnaast moesten we al om 18.30 uur terug zijn. Het was mijn insziens niet waard om zolang onderweg te zijn voor de korte tijd die we hadden in Londen. De chauffeur zou volgens ooggetuigen (andere passagiers) op zijn telefoon zitten tijdens het rijden. Deze chauffeur was ingezet vanwege personeelstekort. Hij sprak geen Nederlands en gaf ons geen informatie over de reis.

  • Algemeen 6
op 2 mei 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2023

Omdat de bus reis goed verliep. Maar niet aan mijn nacht rust kwam en daar door de dag zelf in Londen ook vermoeiend was

  • Algemeen 7
op 2 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2023

Prima reis, alleen veel te weinig beenruimte in de bus. Je zit met de knieen tegen je voorganger

  • Algemeen 7
op 1 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs /disneyland, reisperiode: april 2023

Vriendelijke chauffeur, hier en daar wat grapjes 🙂 en hij was duidelijk. Meer ruimte tussen de stoelen en dan wordt het een 10!

  • Algemeen 9
op 1 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Chauffeur bracht ons veilig naar Parijs en weer naar huis. Communicatie was moeizaam,opstappunt gewijzigd zonder compensatie en een hotel erg ver buiten de stad vanwaar je erg moeilijk zelf op eigen gelegenheid in Parijs kon komen. Hotel was verder prima en ontbijt uitstekend!

  • Algemeen 6
op 1 mei 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Slangen geeft bij boeking een planning aan die absoluut niet klopt met de uiteindelijke reis. Omdat er zo veel verschillende reizen naar parijs en disney samen in de bus zitten ben je als disneyganger de klos, je komt pas rond het middaguur in disney aan en gaat al voor het vuurwerk (20.00) weer naar het hotel. De tour montparnasse en de rondvaartboot kun je helemaal niet allebei op 1 dag doen en als je naar montparnasse gaat word je niet opgehaald maar moet je zelf maar de metro pakken naar een oppiklokatie bij de rondvaartboten. Op eigen kosten.

  • Algemeen 7
op 30 april 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Al met al toch een 8 maar dat komt echt door de rijvaardigheid van de chauffeur!! Dat maakte de lange rij tijd heen en terug naar Parijs goed

  • Algemeen 8
op 30 april 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Het was allemaal tot in de puntjes geregeld en de chauffeur had een goede bijdrage

  • Algemeen 10
op 30 april 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Superreis gehad

  • Algemeen 10
op 30 april 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

Heerlijke dagen gehad, mooie stad , fijne chauffeur, fijne hotelkamer, ontbijt vond ik minder en in de avond kun je er niets te eten krijgen, hou hier rekening mee. Voor Eurodisney heb je aan 1 park genoeg, de tijd is beperkt. Al met al een zeer fijne dagen gehad.

  • Algemeen 8
op 30 april 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Wat een fantastische stad. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Zelfs met kinderen ging het prima. Ze was een gepassioneerde chauffeuse, die alles goed regelde. Goed hotel!

  • Algemeen 8
op 30 april 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2022

We hebben een fijne reis gehad. Slangenreizen is helder in hun communicatie, de buschauffeur was een vriendelijke man. Hele fijne reis gehad en dit gaan we zeker nog een keer doen

  • Algemeen 10
op 29 april 2023 bestemming: Frankrijk / Paris, reisperiode: april 2023

Ik wil graag meer informatie over de bezochte objecten. Het hotel moet slippers hebben en badjassen moeten , aanwezig zijn , in ieder geval tegen een meerprijs,

  • Algemeen 9
op 29 april 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2023

Super fijne organisatie , alles is goed geregeld. Fijne chauffeur, mooie bus, goed programma

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende