Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Slangen reizen

Url: http://www.slangenreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: stedentrips

Logo van Slangen reizen
Slangen reizen won in 2016 de Reisgraag award Slangen reizen won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Slangen Reizen organiseert voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Praag en Berlijn. Deze reizen duren vaak 1 tot 5 dagen, afhankelijk van je keuze. Per luxe touringcar rijd je, vaak 's nachts of 's ochtends vroeg, naar de plaats van bestemming. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere opstapplaatsen zodat er voor iedereen altijd een opstapplaats in de buurt is. Er is altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een boottocht bij te boeken. Naast deze voordelige busreizen kun je ook excursiereizen boeken naar Barcelona of Milaan. Ga je liever zelf op pad? Dan kun je bij Slangen Reizen ook een autovakantie boeken naar Europa-Park in Duitsland of Parijs.

Er is ook de mogelijkheid om een touringcar te huren, bijvoorbeeld voor een zakenreis of leerlingenvervoer. Daarvoor kun je online een offerte aanvragen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen probeert Slangen Reizen te zorgen voor een aangename reis. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat al meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.

Heb je vragen of wil je graag iets boeken dan kun je contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Mocht je even geen tijd hebben om te bellen dan kun je online een contactformulier invullen waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen. Slangenreizen.nl is aangesloten bij de SGR.

8,2
op basis van 837 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 213 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 211 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 19 oktober 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2018

WAT WAS HET EEN RAMP!!

  • Algemeen 1
op 19 oktober 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2018

Chauffeur iedere keer te laat, in een bus moeten gaan zitten die net uit Parijs terug kwam. Was niet schoongemaakt en iedereen de gehele reis misselijk van de urine geur uit de wc! De reis was overboekt waardoor we terug moesten naar eindhoven om over te stappen in deze vieze dubbeldek bus. Chauffeur heeft tijdens de gehele reis , misschien 10 woorden gesproken. Onduidelijke informatie verschaffing of zelfs geen dus. Ons uit laten stappen waar het levensgevaarlijk was. Zo waren er nog meer zaken niet op orde helaas. Voor ons NOOIT meer een tripje met Slangen reizen!!

  • Algemeen 2
op 19 oktober 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2018

Hele vriendelijke en behulpzame reisleider, Jamal. Daarnaast was het programma prima geregeld en het hotel waar we overnachtten was echt perfect. Geen al te gekke prijs en de kwaliteit was op en top. Nogmaals veel lof naar onze reisleider Jamal, die zijn werk keurig gedaan heeft.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen