Slangen reizen

Url: https://www.slangenreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: stedentrips

Logo van Slangen reizen
Slangen reizen won in 2016 de Reisgraag award Slangen reizen won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Slangen Reizen organiseert voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Praag en Berlijn. Deze reizen duren vaak 1 tot 5 dagen, afhankelijk van je keuze. Per luxe touringcar rijd je, vaak 's nachts of 's ochtends vroeg, naar de plaats van bestemming. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere opstapplaatsen zodat er voor iedereen altijd een opstapplaats in de buurt is. Er is altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een boottocht bij te boeken. Naast deze voordelige busreizen kun je ook excursiereizen boeken naar Barcelona of Milaan. Ga je liever zelf op pad? Dan kun je bij Slangen Reizen ook een autovakantie boeken naar Europa-Park in Duitsland of Parijs.

Er is ook de mogelijkheid om een touringcar te huren, bijvoorbeeld voor een zakenreis of leerlingenvervoer. Daarvoor kun je online een offerte aanvragen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen probeert Slangen Reizen te zorgen voor een aangename reis. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat al meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.

Heb je vragen of wil je graag iets boeken dan kun je contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Mocht je even geen tijd hebben om te bellen dan kun je online een contactformulier invullen waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen. Slangenreizen.nl is aangesloten bij de SGR.

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 972 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 237 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 5 oktober 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2020

De reis is, vanwege corona niet doorgegaan. Begrijpelijk.

Ik kreeg een voucher, bij dat voucher was geen mogelijkheid aan te geven dat ik geld terug kon vragen. Ik ontving een voucher, thats it. Ik had het maar te accepteren.

Conform de regels van de SGR kun je na 6 maanden aangeven dat je dan alsnog je geld terugwil. Maar, slangenreizen heeft dan het recht alsnog 6 maanden te wachten met uitbetalen.

De 6 maanden regeling slaat nergens op, zoals de medewerkster van slangenreizen telefonisch ook al aangaf: er wordt toch niet eerder uitbetaald dan na 364 dagen. Dit terwijl zowel ACM als de consumentenbond hebben aangedrongen op coulance.

Waardeloze service dit

  • Algemeen 1
op 1 oktober 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Slechte chauffeur. Diren maničren. Grotte mond

  • Algemeen 1
op 25 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Deze 3 daagse reis van van 20 tot 23 Juli 2020 naar Parijs was een hele mooie ervaring met vrolijke chauffers die veel informatie deelden op een hele leuke manier over parijs wat altijd leuk is , ook waarschuwden ze goed voor de oplichters en zakkenrollers in parijs en hoe je het beste er mee om kan gaan , en ook het hotel was prima geregeld qua kamer en met het ontbijt ook het eten was er lekker.

door de corona was het rustig in Parijs zodat er weinig tot geen wachtrijen waren, ook was het goed te doen met mondkapjes zowel in de bus als in Belgie en Parijs op de plekken waar het verplicht is.

  • Algemeen 8
op 6 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Zaterdag 4 juli een dag tripje naar parijs gedaan de eerste bus richting frankrijk inv met corona. al vaker met slangen mee geweest maar dit was toch anders dan anders en bijzonder. alles ging prima en gezellig leuke sfeer in de bus leuk dat maurice als vlogger mee was . frankrijk zelf was goed te doen weinig zo goed als geen toeristen nu in deze tijd heeft het zijn voordelen en nadelen aangezien er veel dingen toch nog wel gesloten waren voor toeristen. verder kan je er buiten veel doen super dagje gehad!

  • Algemeen 10
op 14 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Alles was goed geregeld en alles was zoals afgesproken van te voren. wel was de bus wat krap kwa beenruimte.

  • Algemeen 9
op 27 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2019

Waardeloze organisatie. Had een dagtrip parijs geboekt omdat als opstapplaats Doetinchem was vermeld, vertrektijd 01:45 uur. Is direct bij ons om de hoek dus konden we mooi met de fiets naar toe, als alternatieve locatie hadden we anders nog arnhem zodat we met OV konden gaan en in Parijs gezellig ook een paar drankjes zouden kunnen doen. Vervolgens krijgen we 1 week van tevoren te horen dat we een alternatieve opstaplocatie moeten nemen, te weten Apeldoorn om 00.15 uur. Arnhem bleek ook niet mogelijk, dus dat betekent uurtje in de auto naar Apeldoorn (OV is dan ook geen handige verbinding meer) en gezellig samen borrelen zit er dan ook niet meer in. Er werd telefonisch ook bij verteld dat Doetinchem eigenlijk bijna nooit bij de opstapplaatsen hoort. Op mijn verzoek of ik dan een andere datum kon kiezen dat Doetinchem wel aangedaan wordt of dat we dan in Arnhem keer konden opstappen kreeg ik negatieve reactie: omboeken moet 2 weken van tevoren. Dat is lekker dan als je 1 week van tevoren hoort dat je ergens anders moet opstappen. Riekt naar misleiding van de consument naar mijn mening. We zijn ook niet gegaan op die dag en geld kwijt want geld terugvragen was natuurlijk ook geen optie

  • Algemeen 1
op 4 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2019

Goed georganiseerde reis! Wij verbleven 1 nacht in een goed hotel. Zeker voor de prijs! Was dit hotel keurig, niks op aan te merken. De buschauffeur was heel aardig, grappig en vertelde leuke dingen. We hadden een goede groep en konden snel vertrekken. In de bus kun je zelfs snacks en drinken kopen, voor wanneer je het drinken in Parijs te duur vind! Heeeel handig. Verder raad ik iedereen aan zitplaatsen naast elkaar te nemen, dit kost €7 euro extra! Maar je krijgt je eigen stoel ( wij zaten onderin) en er ligt een papiertje met je naam erop! Gegarandeerd zit jij de hele rit naast elkaar! Super fijn!

Slangenreizen! Bedankt voor deze ervaring! En bedank voor de goede organisatie.

  • Algemeen 8
op 3 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Fijne 3 dagen Parijs. ik was jarig en tot mijn verbazing werd dat door de chauffeur omgeroepen in de bus, en werden ons die dag gratis consumpties aan geboden. De chauffeur Maurice met Astrid de hostess, hebben het ons echt naar de zin gemaakt. Het was een goed georganiseerde reis mede door het enthousiasme van onze chauffeur Maurice. CHAPEAU.

  • Algemeen 8
op 3 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Heerlijke 3 dagen Parijs met de zeer gezellige Maurice en Hostess Astrid gehad. Alles perfect geregeld geen gesjouw met koffers gewoon lekker op verschillende punten in het grote Parijs afgezet door de zeer handige Chauffeur hij weet echt overal de weg en geeft daarnaast de perfecte tips. Kortom zeer aan te bevelen vooral als je het geluk heb deze chauffeur en Hostess treft. Heel veel Dank.

  • Algemeen 9
op 1 maart 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2020

Fantastische 4-daagse reis gehad met Slangenreizen. Onze chauffeur Peter was een topper. Niets was hem teveel en met zijn uitgebreide kennis en flexibiliteit hebben we een onvergetelijke reis gehad! Ook het hotel ( holiday inn express) was prima. Schone kamers, alles aanwezig en prima ontbijt. Wij zouden deze reis zeker nog eens maken en hopen dan wel dat Peter ook weer onze chauffeur is!

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen