Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Slangen reizen

Url: http://www.slangenreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: stedentrips

Logo van Slangen reizen
Slangen reizen won in 2016 de Reisgraag award Slangen reizen won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Slangen Reizen organiseert voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Praag en Berlijn. Deze reizen duren vaak 1 tot 5 dagen, afhankelijk van je keuze. Per luxe touringcar rijd je, vaak 's nachts of 's ochtends vroeg, naar de plaats van bestemming. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere opstapplaatsen zodat er voor iedereen altijd een opstapplaats in de buurt is. Er is altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een boottocht bij te boeken. Naast deze voordelige busreizen kun je ook excursiereizen boeken naar Barcelona of Milaan. Ga je liever zelf op pad? Dan kun je bij Slangen Reizen ook een autovakantie boeken naar Europa-Park in Duitsland of Parijs.

Er is ook de mogelijkheid om een touringcar te huren, bijvoorbeeld voor een zakenreis of leerlingenvervoer. Daarvoor kun je online een offerte aanvragen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen probeert Slangen Reizen te zorgen voor een aangename reis. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat al meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.

Heb je vragen of wil je graag iets boeken dan kun je contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Mocht je even geen tijd hebben om te bellen dan kun je online een contactformulier invullen waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen. Slangenreizen.nl is aangesloten bij de SGR.

8,3
op basis van 900 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
7,4
op basis van 220 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 21 februari 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2019

Alles was goed georganiseerd. De buschauffeur heeft uitleg gegeven over de stad en zijn daarna op eigen houtje de stad gaan ontdekken. Super mooie stad met als hoogte punt boven op de Eiffeltoren. Voor z'n goedkoop prijsje ga ik binnenkort weer boeken. Echt super geregeld en een hele leuke buschauffeur!

  • Algemeen 10
op 18 februari 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2018

De buschauffeur was helemaal niet duidelijk, vertelde niets en was te laat. De bus was dit keer veel krapper dan normaal waardoor je nog nieteens goed kon zitten. Op de heenweg was de buschauffeur te laat, op de terugweg zelfs drie kwartier te laat dan de afgesproken tijd! Hij vertelde niets wanneer we een pauze hadden liep hij de bus uit en niemand wist of we pauze hadden of niet, bij de duane vertelde hij niets en als je wat aan hem vroeg wou hij nooit antwoord geven.

  • Algemeen 3
op 18 februari 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2019

Vanuit Den Haag richting Londen... Vertrokken iets later van vertrekplaats, maar waren via SMS al van de lichte vertraging op de hoogte gesteld. Reis verliep vlot en de buschauffeur was aardig. Goede bus en waren mooi op tijd in Londen. De bootoversteek was goed te doen, en voldoende zit plek... Kortom, een heel leuk en goed weekend gehad. We waren na een flotte reis terug ook mooi op tijd weer terug in Den Haag... Dank Slangereizen!Tot de volgende keer.....

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen