Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Slangen reizen

Url: http://www.slangenreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: stedentrips

Logo van Slangen reizen
Slangen reizen won in 2016 de Reisgraag award Slangen reizen won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Slangen Reizen organiseert voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Praag en Berlijn. Deze reizen duren vaak 1 tot 5 dagen, afhankelijk van je keuze. Per luxe touringcar rijd je, vaak 's nachts of 's ochtends vroeg, naar de plaats van bestemming. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere opstapplaatsen zodat er voor iedereen altijd een opstapplaats in de buurt is. Er is altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een boottocht bij te boeken. Naast deze voordelige busreizen kun je ook excursiereizen boeken naar Barcelona of Milaan. Ga je liever zelf op pad? Dan kun je bij Slangen Reizen ook een autovakantie boeken naar Europa-Park in Duitsland of Parijs.

Er is ook de mogelijkheid om een touringcar te huren, bijvoorbeeld voor een zakenreis of leerlingenvervoer. Daarvoor kun je online een offerte aanvragen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen probeert Slangen Reizen te zorgen voor een aangename reis. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat al meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.

Heb je vragen of wil je graag iets boeken dan kun je contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Mocht je even geen tijd hebben om te bellen dan kun je online een contactformulier invullen waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen. Slangenreizen.nl is aangesloten bij de SGR.

Wil je op vakantie met Slangen reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,3
op basis van 820 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 203 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 19 juli 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2018

Laat ik beginnen met iets positiefs. Parijs was prachtig en hier heb ik zeker van genoten. Maar Slangenreizen? Nooit meer. Dit vind ik erg jammer om te moeten schrijven, want ik vind het voor die prijs een top idee. Als je in de buurt van het toilet zit? Zullen om de 5/10 minuten helse geuren je omringen, dit was zoverschrikkelijk voor iedereen en vooral omdat de reis erg lang is.

Het hotel zit buiten parijs en voor een taxi betaal je 30/40 euro voor alleen de heen of terug reis. Het ibis hotel zit aldus niet dichtbij de stad, verre van zelfs.

De busschaffeur lag mij persoonlijk helemaal niet. Toen we vroegen waar we weer opgehaald zouden worden nadat we afgezet in de stad werden. Was zijn antwoord: bij de boot. Toen ik vroeg welke boot, werd ik afgesnauwd en had ik dit kunnen weten. Langs de seine zijn een stuk of 1000 boten, dus dit werd hem niet.

Parijs was top, Slangenreizen? Nee bedankt

  • Algemeen 4
op 19 juli 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2018

Na een halfuur wachten kwam de chaffeur bij de opstapplaats, hij was onvriendelijk. De stoelen hadden te weinig beenruimte en konden niet ver naar achter waardoor je onmogelijk kon slapen. Ook laten ze zonder pardon mensen achter omdat die nooit op afgesproken plaats niet staat, en als je hem aanspreekt schuif die schuld aan reizegers dat ze niet op tijd waren waar het afgesproken is. Niet met deze reis meegaan dus.

  • Algemeen 1
op 18 juli 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2018

Op de heenweg hadden we 50 min vertraging, we stonden buiten in de kou en konden nergens schuilen en hoorde pas na 20 min van de chaffeur dat die vertraagd was.
Op de terugweg zouden we om 21:00 opgehaald worden en om 21:30 krijgen we weer een bericht dat de bus vertraagd is, we zaten buiten met 10 graden en konden nergens wat drinken want alles was dicht! De chaffeur liet daarna niks meer van zich horen en na contact opgenomen te hebben met het noodnummer (die niks van de vertraging afwisten) kwam eruit dat we maar gewoon moesten wachten! Uiteindelijk 2 uur en 45 min later kwam de bus aan! Iedereen had dorst en had het heel koud! Want niemand had hierop gerekend.
Uiteindelijk contact opgenomen met slangenreizen en ze geven 10% korting op de volgende boeking, maar het is meer dan logisch dat wij niet meer mee willen reizen als dit zo gaat! Laten weten dat wij hier niet akkoord mee gaan, maar slangenreizen wilt niks vergoeden!!

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen