Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Slangen reizen

Url: https://www.slangenreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: stedentrips

Logo van Slangen reizen
Slangen reizen won in 2016 de Reisgraag award Slangen reizen won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Slangen Reizen organiseert voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Praag en Berlijn. Deze reizen duren vaak 1 tot 5 dagen, afhankelijk van je keuze. Per luxe touringcar rijd je, vaak 's nachts of 's ochtends vroeg, naar de plaats van bestemming. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere opstapplaatsen zodat er voor iedereen altijd een opstapplaats in de buurt is. Er is altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een boottocht bij te boeken. Naast deze voordelige busreizen kun je ook excursiereizen boeken naar Barcelona of Milaan. Ga je liever zelf op pad? Dan kun je bij Slangen Reizen ook een autovakantie boeken naar Europa-Park in Duitsland of Parijs.

Er is ook de mogelijkheid om een touringcar te huren, bijvoorbeeld voor een zakenreis of leerlingenvervoer. Daarvoor kun je online een offerte aanvragen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen probeert Slangen Reizen te zorgen voor een aangename reis. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat al meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.

Heb je vragen of wil je graag iets boeken dan kun je contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Mocht je even geen tijd hebben om te bellen dan kun je online een contactformulier invullen waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen. Slangenreizen.nl is aangesloten bij de SGR.

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 972 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,2
op basis van 237 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 5 oktober 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2020

De reis is, vanwege corona niet doorgegaan. Begrijpelijk.

Ik kreeg een voucher, bij dat voucher was geen mogelijkheid aan te geven dat ik geld terug kon vragen. Ik ontving een voucher, thats it. Ik had het maar te accepteren.

Conform de regels van de SGR kun je na 6 maanden aangeven dat je dan alsnog je geld terugwil. Maar, slangenreizen heeft dan het recht alsnog 6 maanden te wachten met uitbetalen.

De 6 maanden regeling slaat nergens op, zoals de medewerkster van slangenreizen telefonisch ook al aangaf: er wordt toch niet eerder uitbetaald dan na 364 dagen. Dit terwijl zowel ACM als de consumentenbond hebben aangedrongen op coulance.

Waardeloze service dit

  • Algemeen 1
op 1 oktober 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

Slechte chauffeur. Diren maničren. Grotte mond

  • Algemeen 1
op 25 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2020

Deze 3 daagse reis van van 20 tot 23 Juli 2020 naar Parijs was een hele mooie ervaring met vrolijke chauffers die veel informatie deelden op een hele leuke manier over parijs wat altijd leuk is , ook waarschuwden ze goed voor de oplichters en zakkenrollers in parijs en hoe je het beste er mee om kan gaan , en ook het hotel was prima geregeld qua kamer en met het ontbijt ook het eten was er lekker.

door de corona was het rustig in Parijs zodat er weinig tot geen wachtrijen waren, ook was het goed te doen met mondkapjes zowel in de bus als in Belgie en Parijs op de plekken waar het verplicht is.

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen