Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Slangen reizen

Url: http://www.slangenreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: stedentrips

Logo van Slangen reizen
Slangen reizen won in 2016 de Reisgraag award Slangen reizen won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Slangen Reizen organiseert voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Praag en Berlijn. Deze reizen duren vaak 1 tot 5 dagen, afhankelijk van je keuze. Per luxe touringcar rijd je, vaak 's nachts of 's ochtends vroeg, naar de plaats van bestemming. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere opstapplaatsen zodat er voor iedereen altijd een opstapplaats in de buurt is. Er is altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een boottocht bij te boeken. Naast deze voordelige busreizen kun je ook excursiereizen boeken naar Barcelona of Milaan. Ga je liever zelf op pad? Dan kun je bij Slangen Reizen ook een autovakantie boeken naar Europa-Park in Duitsland of Parijs.

Er is ook de mogelijkheid om een touringcar te huren, bijvoorbeeld voor een zakenreis of leerlingenvervoer. Daarvoor kun je online een offerte aanvragen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen probeert Slangen Reizen te zorgen voor een aangename reis. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat al meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.

Heb je vragen of wil je graag iets boeken dan kun je contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Mocht je even geen tijd hebben om te bellen dan kun je online een contactformulier invullen waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen. Slangenreizen.nl is aangesloten bij de SGR.

Wil je op vakantie met Slangen reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,2
op basis van 804 reviews

7 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 195 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 16 april 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2018

Slecht service

  • Algemeen 1
op 8 april 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2018

Het was een onvergetelijke reis met de gastheer van de maand Jordi!!! Hij was Zo vrolijk en gezzelig wat hij overbrengt op de rest van de gast die geboekt hadden, legde alles goed en duidelijk uit en Parijs is een prachtstad vooral als je weet waar je moet kijken en zijn!! Vandaar de dikke 10++++

  • Algemeen 10
op 8 april 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2018

Vannacht terug gekomen uit Parijs met chauffeur Rogier...Heel goed gereden,rustig en veilig.en mooi op tijd..altijd gezellig met Rogier. Lange trip maar dat weten we met een dagtrip. Goede opstap locatie in Parijs. Hele dag Parijs kunnen ontdekken. Volgende keer weer met Slangenreizen naar...

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen