Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Slangen reizen

Url: https://www.slangenreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: stedentrips

Logo van Slangen reizen
Slangen reizen won in 2016 de Reisgraag award Slangen reizen won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Slangen Reizen organiseert voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Praag en Berlijn. Deze reizen duren vaak 1 tot 5 dagen, afhankelijk van je keuze. Per luxe touringcar rijd je, vaak 's nachts of 's ochtends vroeg, naar de plaats van bestemming. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere opstapplaatsen zodat er voor iedereen altijd een opstapplaats in de buurt is. Er is altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een boottocht bij te boeken. Naast deze voordelige busreizen kun je ook excursiereizen boeken naar Barcelona of Milaan. Ga je liever zelf op pad? Dan kun je bij Slangen Reizen ook een autovakantie boeken naar Europa-Park in Duitsland of Parijs.

Er is ook de mogelijkheid om een touringcar te huren, bijvoorbeeld voor een zakenreis of leerlingenvervoer. Daarvoor kun je online een offerte aanvragen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen probeert Slangen Reizen te zorgen voor een aangename reis. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat al meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.

Heb je vragen of wil je graag iets boeken dan kun je contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Mocht je even geen tijd hebben om te bellen dan kun je online een contactformulier invullen waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen. Slangenreizen.nl is aangesloten bij de SGR.

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 939 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,3
op basis van 234 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 16 september 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2019

2-daagse reis naar Londen gedaan. Eerste dag was prima. Maar de tweede dag was zwaar bedroevend. De chauffeur reed pas om 12.00 uur weg bij het hotel, wat op ruim een uur rijden lag van Londen. We waren dus om 13.15 uur in Londen, waar we vervolgens om 15.00 uur weer moesten vertrekken om de boot terug te halen. Klacht ingediend bij de organisatie, die mij tegemoet kwamen met een korting van €25 voor een volgende reis. Dat gaan we dus niet doen 😕😥

  • Algemeen 5
op 4 september 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Leuke dag Parijs gehad veel gezien.
Wel vermoeiend. Top buschauffeur Peter.

  • Algemeen 8
op 3 september 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2019

Na een nette email verstuurd te hebben naar Slangenreizen heb ik na de 4 weken die ze aangeven en 2x bellen nog steeds geen reactie gekregen. Erg spijtig en vooral als je reis waarvan je denkt dat het een top ervaring gaat worden, helemaal in duigen valt.

In de email heel duidelijk omschreven waarom wij niet tevreden waren, met daarin onze klachten zoals: Een dicht getimmerde nooduitgang, er werd een luxe tourbus belooft maar dit was het absoluut niet, een hele vieze toilet én wanneer je de website bezoekt (voordat je hebt geboekt) word er belooft dat je een tour door de stad krijgt (die je later dus niet krijgt). Zo kan ik nog wel even door blijven gaan.

Daarom kan ik helaas niet hoger dan een 2 geven. Nog steeds hoop ik dat wij hier samen met Slangenreizen een oplossing voor kunnen vinden.

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen