Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Slangen reizen

Url: https://www.slangenreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: stedentrips

Logo van Slangen reizen
Slangen reizen won in 2016 de Reisgraag award Slangen reizen won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Slangen Reizen organiseert voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Praag en Berlijn. Deze reizen duren vaak 1 tot 5 dagen, afhankelijk van je keuze. Per luxe touringcar rijd je, vaak 's nachts of 's ochtends vroeg, naar de plaats van bestemming. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere opstapplaatsen zodat er voor iedereen altijd een opstapplaats in de buurt is. Er is altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een boottocht bij te boeken. Naast deze voordelige busreizen kun je ook excursiereizen boeken naar Barcelona of Milaan. Ga je liever zelf op pad? Dan kun je bij Slangen Reizen ook een autovakantie boeken naar Europa-Park in Duitsland of Parijs.

Er is ook de mogelijkheid om een touringcar te huren, bijvoorbeeld voor een zakenreis of leerlingenvervoer. Daarvoor kun je online een offerte aanvragen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen probeert Slangen Reizen te zorgen voor een aangename reis. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat al meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.

Heb je vragen of wil je graag iets boeken dan kun je contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Mocht je even geen tijd hebben om te bellen dan kun je online een contactformulier invullen waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen. Slangenreizen.nl is aangesloten bij de SGR.

8,3
op basis van 922 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
7,3
op basis van 226 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 19 juni 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2019

Slecht geregeld .klachten wordt niet op gereageerd

  • Algemeen 2
op 19 juni 2019 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: mei 2018

Chauffeur reden asociaal hard waardoor wij ons niet geheel veilig voelde tijdens de heen en terug reis. De banden moesten nog even aangedraaid worden bij vertrek, geeft ook geen goed gevoel als een een organisatie een bus op die manier laat vertrekken. En mijn koffer is helemaal onder de krassen terug gekomen omdat de chauffeur mijn koffer in het bagageruim had gegooid en het op dezelfde harde manier eruit trok.

De reis zelf was wel goed geregeld en hotel was ook prima.

  • Algemeen 4
op 17 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2019

Samen met met zusje zijn we een dag naar Parijs geweest met Slangen Reizen. We kijken beide terug op een ontzettend leuke dag en een goed verzorgde reis. De buschauffeur Ron Joosten is ontzettend enthousiast en verteld erg leuk over Parijs. De communicatie was goed en stoptijden etc werden duidelijk medegedeeld. De bus was netjes en schoon. We gaan zeker nog een keer mee met deze organisatie!

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen