Schrijf een ervaring over Slangen reizen en maak kans op mooie prijzen!

Slangen reizen

Url: http://www.slangenreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: stedentrips

Logo van Slangen reizen
Slangen reizen won in 2016 de Reisgraag award Slangen reizen won in 2017 de Reisgraag award

Reisorganisatie Slangen Reizen organiseert voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Praag en Berlijn. Deze reizen duren vaak 1 tot 5 dagen, afhankelijk van je keuze. Per luxe touringcar rijd je, vaak 's nachts of 's ochtends vroeg, naar de plaats van bestemming. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere opstapplaatsen zodat er voor iedereen altijd een opstapplaats in de buurt is. Er is altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een boottocht bij te boeken. Naast deze voordelige busreizen kun je ook excursiereizen boeken naar Barcelona of Milaan. Ga je liever zelf op pad? Dan kun je bij Slangen Reizen ook een autovakantie boeken naar Europa-Park in Duitsland of Parijs.

Er is ook de mogelijkheid om een touringcar te huren, bijvoorbeeld voor een zakenreis of leerlingenvervoer. Daarvoor kun je online een offerte aanvragen. In samenwerking met touringcarbedrijf Ed Slangen probeert Slangen Reizen te zorgen voor een aangename reis. Touringcarbedrijf Ed Slangen bestaat al meer dan 45 jaar en is voorzien van een uitgebreid wagenpark met comfortabele touringcars en goed opgeleide chauffeurs.

Heb je vragen of wil je graag iets boeken dan kun je contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Mocht je even geen tijd hebben om te bellen dan kun je online een contactformulier invullen waarna zij zo snel mogelijk contact opnemen. Slangenreizen.nl is aangesloten bij de SGR.

Wil je op vakantie met Slangen reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,2
op basis van 800 reviews

6 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 194 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
8,0
op basis van 210 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 17 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2017

Busschauffeur Johan, Ontzettend bedankt voor de fijne reis! Bedankt voor de stadstour elke keer en dat we mochten uitstappen waar we wilden. Bedankt voor de lichtjestour: klik klik foto en weer terug in de bus. Bedankt voor u flexibiliteit! Wij hebben een zeer prettige reis gehad!

  • Algemeen 8
op 16 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2017

We zijn met kerst en oud en nieuw naar Praag geweest. Erg mooie stad en een hele leuke trip! Helaas was onze buschauffeur erg chagrijnig en had overal wel een op/aanmerking over. Hij was niet klantvriendelijk, maakte geen praatje en deed onbeleefd tegen reizigers. Dit vond ik echt heel kwalijk! We zijn 150 km omgereden heenweg, dit heeft dus ontzettend lang geduurd. Ik had het idee dat de buschauffeur geen bessef had van wat Praag voor stad was, de gids kon ons gelukkig veel vertellen. Ik vond de buschauffeur erg intimiderend en bot overkomen, niet klantvriendelijk! Mooie reis, omdat we er zelf wat van gemaakt hebben. Maar de buschauffeur was wat minder fijn.

  • Algemeen 6
op 14 januari 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2017

Alles perfect. Eerste reis met mijn dochter van 12.De buschauffer( Louis p )(of zoiets) steeds mooi op tijd . Paspoort controle zo geregeld dat we de paspoorten in de bus konden laten chekken.En de boot een uur eerder terug namen.Chauffer heeft zelfs iedereen ingechekt en uitgechekt bij het hotel.Heel goed gereden ,echt heel relaxt in de bus gezeten. Een hele fijne ervaring reis was wel heel vermoeiend ook al hadden we goed geslapen in een mooi hotel.Maar wij vinden het toch voor herhaling vatbaar.Hopelijk hebben we dan weer de zelfde chauffeur.Bedankt voor de fijne reis.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen