Withlocals

Url: https://www.withlocals.com/nl/

Type reizen: Lokale reisexperts

Logo van Withlocals

Withlocals is een reisorganisatie die reizigers verbindt met locals in steden over de hele wereld. De reisorganisatie wil de wereld opvrolijken door culturen te verbinden en door persoonlijke en unieke reisverhalen te creëren. Als je een persoonlijke begeleiding wil op je vakantiebestemming regelt Withlocals dat voor jou. De reisorganisatie zorgt ervoor dat er een local beschikbaar is om je te begeleiden zodat jij de stad net zo kunt ervaren zoals iemand die er woont. Deze begeleiding zal geheel privé zijn zodat je de bestemming kunt ontdekken op jouw tempo. Een aantal bestemmingen die Withlocals aanbieden zijn: Cambodja, India, Hong Kong, Thailand, Zuid-Afrika, Turkije en Nederland.

Je kunt je op de website van Withlocals registreren als een reiziger maar ook als een host. Je kunt als local bijvoorbeeld een stadstour aanbieden, de reizigers een thuisdiner geven of een workshop aanbieden. Als host geef je ook aan waar de activiteit is, hoelang het duurt, wat de reiziger kan verwachten en wanneer de activiteit plaats vind. Als reiziger hoef je enkel in te vullen wat je vakantiebestemming is en wanneer je op vakantie gaat. Vervolgens krijg je een overzicht van alle aangeboden activiteiten.

Vertrouwen en veiligheid vindt Withlocals erg belangrijk. Daarom wordt iedere host beoordeeld op ervaring en wordt er een interview met hosts gehouden. Ook worden er foto's gemaakt zodat reizigers een goede indruk krijgen van de activiteit die de host aanbiedt. Om in contact te komen met Withlocals kun je bellen, mailen en Skypen. Daarnaast heeft de organisatie een app die te downloaden is in de Google Play Store en in de App Store.

Better Places
9,3
op basis van 790 reviews

6 consumenten awards

Better Places won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Withlocals

Withlocals krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen