Evaneos

Url: https://www.evaneos.nl/

Type reizen: Lokale reisexperts

Logo van Evaneos

Evaneos staat bekend om de op maat gemaakte rondreizen door lokale experts. Dit online platform bestaat sinds 2009 en werkt voor haar reizen samen met lokale experts. Als reiziger wordt je direct met lokale reisagenten in contact gebracht. Samen ontwerp je een rondreis op maat naar de mooiste bestemmingen ter wereld. Inmiddels heeft het platform een wereldwijd aanbod op meer dan 160 fantastische plaatsen.

Er zijn verschillende reisideeën te vinden op de website, die volledige te personaliseren zijn. Deze vormen een mooie inspiratie voor jouw eigen unieke rondreis. Onderwerpen van de rondreizen zijn bijvoorbeeld 'beste stranden van de wereld op de Filipijnen' of 'highlights van Brazilië'. Ook thema's als 'Bordeaux wine classic' en 'familie avontuur in Thailand' kun je op de website van Evaneos vinden. Bovendien vind je hier speciale reizen voor families en bestemmingen om in je eentje naar toe te reizen.

De lokale reisspecialisten zijn geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Niet alleen zijn ze allen gevestigd op locatie, maar ze spreken ook allen Nederlands of Engels. Doordat je traditionele tussenpartijen overslaat, profiteer jij van lagere prijzen en profiteert de lokale bevolking direct van jouw boeking. Evaneos is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur.

Ervaringen met Evaneos

Evaneos krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws

Artikelen