Schrijf een ervaring over Zonnig Zeilen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Zonnig Zeilen

Pagina 1 van 5 met 44 resultaten

op 2 september 2019 bestemming: Turkije, reisperiode: januari 2019

Een superweek was het, heerlijk! Genoten van de zee, het zeilen/ varen en de zon. Een altijd-goed-vakantie-plek erbij. Ik ga volgend jaar weer mee.

Goede organisatie vanuit Nederland. Fijne bemanning op de boot, zichtbaar en onzichtbaar tegelijk, natuurlijk leiderschap en gastvrijheid. Heerlijk vers en goed klaargemaakt eten.
Een mooie boot en goede yoga op zeer uiteenlopende plekken gegeven door een zeer enthousiaste docente.

 • Algemeen 10
op 2 september 2019 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: augustus 2019

Wat een heerlijke weken!

Eind juli ben ik 2 weken alleen op zeilvakantie geweest. Wat is mij dit goed bevallen zeg, echt wel voor herhaling vatbaar! Eerste week op de Serdar en de tweede week op de Rania gevaren. Mooie zeilboten, vriendelijke kapitein en bemanning, je vaart en legt voor anker in prachtige baaien en gezellige havens, bezoekt schilderachtig Symi, de hele dag luieren, zonnen, kayakken, suppen, snorkelen en niet te vergeten overheerlijk vers Turks eten aan boord! Een all inclusive op het water!! Je wordt compleet in de watten gelegd. Echt vakantie, echt GENIETEN!

Zonnig Zeilen en crew bedankt!

 • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: juli 2019

Wat een heerlijke weken!

Eind juli ben ik 2 weken alleen op zeilvakantie geweest. Wat is mij dit goed bevallen zeg, echt wel voor herhaling vatbaar! Eerste week op de Serdar en de tweede week op de Rania gevaren. Mooie zeilboten, vriendelijke bemanning, je vaart en legt voor anker in prachtige baaien en gezellige havens, bezoekt schilderachtig Symi, de hele dag luieren, zonnen, kayakken, suppen, snorkelen en niet te vergeten overheerlijk Turks eten aan boord! Een all inclusive op het water!! Echt vakantie, echt genieten! Zonnig Zeilen en crew bedankt!

 • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Turkije / Datcha en Simi, reisperiode: augustus 2019

Een topreis, erg ontspannen met een super crew. Sedat voor de perfecte route, Ufuk maakte van iedere maaltijd een feest en ook Sagit was indrukwekkend. Alles loste hij op, aan boord maar ook in de zee een held! Erg veel dank. Ook Germaine veel dank voor je perfecte organisatie!

 • Algemeen 10
op 12 augustus 2019 bestemming: Turkije / diversen, reisperiode: augustus 2019

Enorm genoten van de gastvrijheid, het heerlijke eten en alle gezelligheid op de Espanyol! Een supervakantie gehad! Wij hebben enorm genoten!!

 • Algemeen 9
op 12 augustus 2019 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: augustus 2019

Het was een geweldige week op de Espanyol!! We zijn op de mooiste plekken geweest, we hebben heeeeerlijk gegeten en het was zo gezellig!!
We werden verwelkomd met champagne! en ook de rest van de week ontbrak het ons aan niets. Kortom een PRACHTIGE week!!

 • Algemeen 10
op 31 juli 2019 bestemming: Turkije / Dalaman, reisperiode: juli 2019

Heerlijke vakantie gehad. Relaxen van het begin tot het eind. De bemanning van de Espanyol was top! Ze wisten de meest idyllische baaitjes te vinden. De maaltijden waren met zorg bereidt. Ook mijn gluten intolerantie was geen probleem! Top vakantie gehad !

 • Algemeen 9
op 15 juli 2019 bestemming: Turkije / Datça, reisperiode: juli 2019

Fantastische reis. De bemanning op zeilboot de 'Espanyol' heeft er alles aan gedaan om onze vakantie tot een onvergetelijke reis te laten zijn. En dat is wat mij betreft zeker gelukt. De kok heeft super gekookt. Elke maaltijd was een feestje. Enige verbeterpunt vond ik de busreis. 3 uur lang, zowel heen als terug in snikhete bus gezeten. Bijna niet lekker geworden van hitte. Bus met airco zou aanrader zijn.

 • Algemeen 9
op 7 juli 2019 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: juni 2019

Wat hebben genoten ! Een droomvakantie waar we maanden naar uitgekeken hebben. Met een groep van 6 vrienden het schip de GanGan afgehuurd en iedere dag met de bemanning besluiten waar we heen gaan en wat doen. Eerst zwemmen of eerst zeilen of toch eerst aan land ?
Dit met 3 x per dag de meest heerlijke gerechten geserveerd te krijgen - geen moeite te veel. En als kers op de taart - iedere nacht slapen op het dek onder een sterrenhemel. Wij zijn 'lange' nederlanders dus ja het comfort is beetje behelpen in de hutten en badkamers maar wel alles schoon en prive en het was echt goed te doen. We overwegen zeker om nog een keer mee te varen met en dit schip, zeker deze bemanning maar vooral de service van Zonnig Zeilen heeft ons aangenaam verrast.

 • Algemeen 9
op 31 mei 2019 bestemming: Griekenland / Siymi, reisperiode: mei 2019

Ik heb een fantastische reis gehad, met fijne yoga, leuke mensen, lekker eten en een schitterende omgeving. Een kado voor mezelf .

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende