Schrijf een ervaring over Zonnig Zeilen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Zonnig Zeilen

Pagina 1 van 2 met 14 resultaten

op 21 november 2017 bestemming: Griekenland / Symi, reisperiode: oktober 2017

Inmiddels voor de derde keer heb ik deze heerlijke zeilreis gemaakt. Het is echt verslavend en je verveelt je geen momenten. Iedere dag zeilend naar twee nieuwe plekjes, prachtige baaitjes, dorpjes en stadjes. Wat kok Caner uit zijn kleine keuken weet te toveren is iedere keer weer een feest. De immer vrolijke kapitein Mujdat zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt. Dit samen met de gezelligheid van de andere gasten zorgt ervoor dat ik volgend jaar zeker weer terugkom.

  • Algemeen 10
op 20 november 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: oktober 2016

Met m’n familie op een heerlijke reis geweest met zonnig zeilen. We waren met 16 personen wat geen probleem was want we vaarde gewoon met twee boten naast elkaar. We stopte regelmatig in de mooiste baaitjes waarbij we ook makkelijk over konden stappen op de andere boot. Het was voor het naseizoen heerlijk weer. Het eten was echt heerlijk en super vers. Daarnaast kregen we elke ochtend een uitgebreid ontbijt waarbij de kok ieders eitje precies zo maakte zoals die hem hebben wilde. Wij stonden als gast centraal en dat maakte ons luierweekje helemaal compleet. We zeilden naar prachtige baaien en het Griekse eiland symi waar we struinden langs leuke winkeltjes. Echt een aanrader voor als je het drukke leven even achter je wilt laten en volop il genieten.

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2017 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: oktober 2017

Met kop en schouders een van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb, in een wonderschone omgeving en met buitengewoon goede verzorging en service, zowel bij het boeken als aan boord. Het eten was heerlijk, de sfeer aan boord buitengewoon goed. Hoogepunt waren de dolfijnen die bij vertrek letterlijk naast de boot met ons mee sprongen en de aankomst bij het wonderschone Simi. De beelden zitten bij thuiskomst nog steeds dagelijks in mijn hoofd. Een vakantie die ik iedereen aan zou bevelen!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2017 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: juni 2017

Alles was perfect verzorgd, de bemanning was zeer behulpzaam, vriendelijk en het eten, fantastisch! Heb voor het eerst in mijn leven het gevoel dat ik 2 weken weg ben geweest terwijl het maar 1 week was. In 1 woord fantastisch

  • Algemeen 10




op 12 augustus 2017 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: juni 2017

Afgelopen juni was voor mij de 4e keer dat ik meeging met Zonnig Zeilen: 2 x op de Serdar en nu voor de 2e keer op de Gan Gan. Dit keer met 5 vriendinnen van om 10 jaar vriendschap te vieren. We hebben hier echt naar toe geleefd en 2 jaar maandelijks een bedrag hiervoor opzij gezet. Immers, een aantal van ons heeft en gezin en voor hen is dit een extraatje. En wat hebben ze genoten! Ja ik ook uiteraard, maar ik wist wat me te wachten stond ;-) Zeer gastvrij onthaal na een lange reis met een bubbeltje en heerlijke hapjes. De volgende dag varen en tijdens het zeilen (zodra het kan en veilig is wordt er gezeild) al direct dolfijnen voor de boeg. Wow! Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. De bemanning, kapitein Müjdat en kok Caner doen er alles aan om de zeilweek een onvergetelijke ervaring te laten zijn. En dat is ze - wederom - gelukt! Niets is hen teveel, je wordt heerlijk in de watten gelegd. Een alles kan, maar niets hoeft weekje. Lekker luieren op het dek in de zon, meehelpen de zeilen hijsen, genieten van een heerlijk fruitig tussendoortje.... Nee, het verveelt mij nooit, omdat de omgeving schitterend is, het eten super, de bemanning zeer gastvrij.... Kortom, ik ben nog lang niet uitgekeken op de Gan Gan. Verwacht geen superdeluxe hutten of live entertainment á la een cruiseschip, maar de hutten zijn schoon en bieden alles wat je nodig hebt en entertainment kun je zelf organiseren.
Het lijkt een groot bedrag voor een week, maar als je ziet wat je hier voor terug krijgt, dan valt het allemaal reuze mee. Kortom, wil je een keer een unieke en relaxte vakantie met iedere dag een ander uitzicht als je wakker wordt op het dek....zoek niet verder!

  • Algemeen 10
op 31 juli 2017 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: juli 2017

We hebben twee weken meegezeild met kapitein Sedar en chef Erdem. Het was een feestje, zowel voor ons als voor onze zoon (13) en dochter (6). Het eten is heerlijk, de kinderen hebben gesnorkeld, gezwommen en met de kano op pad geweest. Het Griekse eiland Simi is prachtig en we hebben zelfs dolfijnen gezien.

  • Algemeen 10
op 1 juli 2017 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: juni 2017

Geweldige reis. Geweldig eten. Prima bemanning

  • Algemeen 9
op 11 juni 2017 bestemming: Turkije / datca, reisperiode: juni 2017

Mooie zeilvakantie op de prachtigste plekjes. Zeer ervaren bemanning die er alles aan doet het de gast naar de zin te maken zonder dat zij zich opdringen. De kok is een groot kunstenaar in de keuken. Ik heb opo een boot nog nooit zo lekker gegeten. Zodra het weer het toeliet werden de zeilen gehesen. We hebben op de prachtigste plekjes gelegen. Voldoende tijd om te zwemmen, snorkelen, duiken, vissen, kano varen. Het contact met zonnig zeilen verliep perfekt. Onze vragen werden direkt beantwoord. Deze ervaring schrijf ik overigens ZELF.

  • Algemeen 10
op 26 mei 2017 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: mei 2017

Een 10 als cijfer...Omdat het een heerlijke vakantie was. Ik zou niet kunnen bedenken wat beter zou kunnen. Zon, lekker eten goed bed en een mooi gezelschap om een vakantie mee te delen. Caner en Mujdat zijn top-gastheren.

  • Algemeen 10
op 13 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2017

Mijn ervaring is heel positief! Heb een heerlijke week gehad op een schoon fris schip met zeer vriendelijk bemanning en heerlijk eten.
Lekkere warme douche, goed bed, veel ontspanning en ruimte voor uitrusten en loslaten.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • Volgende