Schrijf een ervaring over Zonnig Zeilen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Zonnig Zeilen

Pagina 1 van 1 met 7 resultaten

op 11 juni 2017 bestemming: Turkije / datca, reisperiode: juni 2017

Mooie zeilvakantie op de prachtigste plekjes. Zeer ervaren bemanning die er alles aan doet het de gast naar de zin te maken zonder dat zij zich opdringen. De kok is een groot kunstenaar in de keuken. Ik heb opo een boot nog nooit zo lekker gegeten. Zodra het weer het toeliet werden de zeilen gehesen. We hebben op de prachtigste plekjes gelegen. Voldoende tijd om te zwemmen, snorkelen, duiken, vissen, kano varen. Het contact met zonnig zeilen verliep perfekt. Onze vragen werden direkt beantwoord. Deze ervaring schrijf ik overigens ZELF.

  • Algemeen 10
op 26 mei 2017 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: mei 2017

Een 10 als cijfer...Omdat het een heerlijke vakantie was. Ik zou niet kunnen bedenken wat beter zou kunnen. Zon, lekker eten goed bed en een mooi gezelschap om een vakantie mee te delen. Caner en Mujdat zijn top-gastheren.

  • Algemeen 10
op 13 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2017

Mijn ervaring is heel positief! Heb een heerlijke week gehad op een schoon fris schip met zeer vriendelijk bemanning en heerlijk eten.
Lekkere warme douche, goed bed, veel ontspanning en ruimte voor uitrusten en loslaten.

  • Algemeen 10
op 26 januari 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: juni 2016

Zonnig zeilen is veel te duur voor het gebodene. Matige kwaliteit bemanning, veel op de motor varen. Zonnig zeilen is een piepklein tweemansbedrijfje, geen lid van de ANVR, niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Aan een fatsoenlijke klachtenafhandeling doen ze niet. Ik heb ook een kritische recensie geschreven op Zoover. Deze is eraf gehaald, het blijkt dat zonnig zeilen zelf hun beoordelingen schrijft, ze geven zichzelf bijna altijd een 10. Leuker kan het niet, oneerlijker ook niet.

  • Algemeen 3
op 4 januari 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: september 2016

Zonnig zeilen was na vele zeilervaringen in het gebied Turkije en Griekenland totale teleurstelling. Ingehuurde boot, vies waardoor mede zeilgenoot kalknagels heeft opgelopen. Waarschuwing, boek nooit deze organisatie. Te veel geld voor waardeloze kwaliteit. Dan zijn er betere boten. Eigenaresse laat nooit meer iets van zich horen. Vooral niet boeken, boot is te vies voor woorden

  • Algemeen 5
op 26 september 2016 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: september 2015

Ik deel de eerdere review van harte. Wij zijn met een groep van 6 personen met een naturistische cruise op de Kaptan Mustafa beland, slechte maaltijden, stank. Het ergste was dat wij ivm de oversteek naar Griekenland een extra kapitein aan boord kregen die zeer aanwezig was, dronken enz. De situatie in de Griekse wateren ontplofte volledig toen bleek dat hij ons heimelijk filmde en fotografeerde. De eigenaresse noch haar vertegenwoordiger in Turkije heeft na aangehoorde klachten hier helemaal niets mee gedaan en dit liep ook bij ons uit in agressief en onprofessioneel gedrag.Ze dreigde zelfs met juridische stappen! We zijn op geen enkele wijze fatsoenlijk tegemoetgekomen. Tot onze verbazing zat dit schip dit jaar weer in het aanbod..Voor ons geen Zonnig Zeilen meer, we hebben dit jaar bij Captain Jack Yachting geboekt tot volle tevredenheid. Ook dit schip doet absoluut geen zaken meer met hun...

  • Algemeen 3
op 28 juli 2016 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: juli 2016

Eigenaresse van meerdere websites (bedrijven) die ze door elkaar gebruikt. Hierdoor kwam ik op een boot terecht van de site Zonnig Zeilen ipv Yogacruise.nl. De afhandeling van dit grote misverstand was zeer onprofessioneel en agressief van toon. Blijkt ook geen lid te zijn van ANVR.

  • Algemeen 5
  • 1
  • `