Schrijf een ervaring over Zonnig Zeilen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Zonnig Zeilen

Pagina 1 van 1 met 4 resultaten

op 10 januari 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: juni 2016

Ook mijn vriendin en ik gaan niet meer in zee met Zonnig zeilen!
1) Nauwelijks schoongemaakt schip, voeteczeem aan overgehouden.
2) Ze zijn 50% duurder dan vergelijkbare aanbieders op deze markt
3) We hadden wat spullen aan boord laten liggen. Zonnig zeilen drie mailtjes gestuurd, geen enkele reactie van Zonnig zeilen.
4) Geen lid van de ANVR
5) Geen lid van de Stichting Garantie fonds(SGR)
Samenvatten en conluderend; een besliste afrader, te duur en geen enkele fatsoenlijke klachtenafhandeling. En het risico van een faillisement van zonnig zelen, geld kwijt!
Trouwens, het is zeer aannemelijk dat zonnig zeilen zelf de beoordelingen schrijft bij Zoover, bijna steeds een 10, lachwekkend!

  • Algemeen 3
op 4 januari 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: september 2016

Zonnig zeilen was na vele zeilervaringen in het gebied Turkije en Griekenland totale teleurstelling. Ingehuurde boot, vies waardoor mede zeilgenoot kalknagels heeft opgelopen. Waarschuwing, boek nooit deze organisatie. Te veel geld voor waardeloze kwaliteit. Dan zijn er betere boten zoals Godiva etc. Eigenaresse laat nooit meer iets van zich horen. Vooral niet boeken, boot is te vies voor woorden

  • Algemeen 5
op 26 september 2016 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: september 2015

Ik deel de eerdere review van harte. Wij zijn met een groep van 6 personen met een naturistische cruise op de Kaptan Mustafa beland, slechte maaltijden, stank. Het ergste was dat wij ivm de oversteek naar Griekenland een extra kapitein aan boord kregen die zeer aanwezig was, dronken enz. De situatie in de Griekse wateren ontplofte volledig toen bleek dat hij ons heimelijk filmde en fotografeerde. De eigenaresse noch haar vertegenwoordiger in Turkije heeft na aangehoorde klachten hier helemaal niets mee gedaan en dit liep ook bij ons uit in agressief en onprofessioneel gedrag.Ze dreigde zelfs met juridische stappen! We zijn op geen enkele wijze fatsoenlijk tegemoetgekomen. Tot onze verbazing zat dit schip dit jaar weer in het aanbod..Voor ons geen Zonnig Zeilen meer, we hebben dit jaar bij Captain Jack Yachting geboekt tot volle tevredenheid. Ook dit schip doet absoluut geen zaken meer met hun...

  • Algemeen 3
op 28 juli 2016 bestemming: Turkije / Datca, reisperiode: juli 2016

Eigenaresse van meerdere websites (bedrijven) die ze door elkaar gebruikt. Hierdoor kwam ik op een boot terecht van de site Zonnig Zeilen ipv Yogacruise.nl. De afhandeling van dit grote misverstand was zeer onprofessioneel en agressief van toon. Blijkt ook geen lid te zijn van ANVR.

  • Algemeen 5
  • 1
  • `