Cruise Travel beste reisorganisatie voor cruises

Geschreven op 24 januari 2012 door Tl

UTRECHT - Cruise Travel heeft in 2011 de beste beoordelingen gekregen van onze bezoekers. Gemiddeld werd deze cruise-specialist beoordeeld met een 7,3. Rogier Brouwer, marketing manager, vond het een hele eer. "De cruisemarkt is flink aan het groeien in Nederland en dan is het altijd mooi om de hoogste waardering te krijgen."

Cruise Travel

Bij Cruise Travel kun je kiezen uit de mooiste schepen en routes van 25 rederijden. Er is altijd wel een cruise die bij je past. Overal ter wereld leggen de meest luxueuze cruiseschepen aan om de hoofdstad of andere belangrijke gebieden van een land te ontdekken.

Cruisen steeds populairder

Op de Vakantiebeurs in Utrecht is de award uitgereikt en mede door de drukte op de stand werd duidelijk dat het maken van een cruise steeds populairder wordt in Nederland. Deze 'Amerikaanse' manier van vakantie vieren, waarbij je veel ontdekt en kunt relaxen wordt door Nederlanders als erg positief ervaren. "Je hoeft maar 1x de koffer uit te pakken en ziet vaak de belangrijkste steden in verschillende landen", is het meest genoemde voordeel van cruisen.

Nieuws